|
|
#3241 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
1. 2.no właśnie ciągle jeszcze nie na pewno działa w sensie zażółcenia, tego jestem pewna 100% 3.są fajne , po żeńszeniu poprawiła się struktura, zrobiła się bardziej zwarta , mniejsze pory, taka młodsza z wyglądu .4. Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3242 |
|
Nindżopesz
|
Dooobra, przekonałaś mnie, jutro doklikam Manukę (myjąco-normalizującą?). Orientanę póki co sobie daruję ze względu na cenę, ale za to sprawię sobie maseczki Innisfree.
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo że to moje najlepsze glinki ever to jednak cudu nie ma. Ale za formułę taka glina z masłem, ja uwielbiam. Nic nie schnie konsystencja jak glina w filmie duch . Sama przyjemność zero przesuszu nie ma mowy o ściągnięciu mega komfort jednak efekt przeciętny. Choć nawet teraz jak miziam nos to je gładko. Zaskorniki jak siedziały tak siedzą ale zewnętrznie spolerowala. Imo jakość bdb jednak za drogo. Tylko właśnie mnie inne glinki dotąd nie satysfakcjonowaly a takiej zawsze szukałam. Zuzyje z przyjemnością acz drugi raz chyba nie kupię bo cena. Ale wydaje się być mega wydajną przez tą gęstość pastowatosc. Mnie jedna zelowa maska z orientany poparzyla pomarańcza coś tam sauna efekt. Ale czaje się na resztę oferty bo w naturze obczytywalam sobie i ciekawe składy. Cofam to cofam - to nie była orientana ! Ufff. Teraz mnie olsnilo. Czyli orientana jest cool Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-10 o 23:29 |
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam wszystko
do robienia piany z żeli myjących polecam butelki pianotwórcze niskociśnieniowe na ecospa mają puste, ja ma po piance do higieny intymnej z ziaji. Bierim żel, wlewamy do butli dopełniamy wodą demineralizowaną!!! i mamy piankę do mycia paszczy ![]() proporcje trzeba wyczuć samemu i oczywiście można też coś dorzucić od siebie do zmywania oleju z paszczy polecam takie delikatne, puchate ściereczki mikrofibrowe, mam trzy na zmianę, piorę w pralce to tyle ![]() dobry wieczór
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Info dla bladych:
Podkład Ingrid Mineral Silk 280 light ivory jest blady jak ściana ![]() Do tego stopnia, że dla mnie chyba wręcz za blady (w Hebe w promo po 7 zeta ostatnio macałam) jaśniejszy niż polecany bodajże przez Parabell Ingrid rozświetlający ( a oba chyba ivory sie zwą... )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-10 o 23:44 |
|
|
|
#3246 |
|
Nindżopesz
|
Nie, te w płachcie, co to je testowałam. Tamte robio gładkie, jasne lico.
Napaliłam się na pełną wersję Jaskółki z Legend Allegro |
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Jaskółki??? Jakiej Jaskółki?
![]() Ja wczoraj Jagę widziałam
|
#3248 | |||||
|
BAN stały
|
Nie nooo... ni mo dla mnie miejsca w barze
![]() To je znak od Kociego Boga, że Twe "menu" dla kotełów do obkichania jest, pfff! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciocia Samo Zło po prostu ![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-12-11 o 01:36 |
|||||
|
|
|
#3249 |
|
To ja :)
|
Gryx, dla mnie też nie ma
na dodatek nie mogę zasnąć.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3250 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do obrazów - to oby więcej takich nie znających się. Tak właśnie. One nie były o mnie - to raz, dwa - własnie forma i format! mnie ograniczały. Cytat:
Spanie... spuśćmy na to zasłonę miłosierdzia, nie Ty jeden Ja co prawda, jak widać, bardzo późno chodzę spać, ale jak się mnie nie obudzi, to spokojnie mogłabym spać do 15stej, ostatnio jednak nastawiam alarm na 10. 18 lub 11.11, bo inaczej mam wyrzuty Opowiadaj! Ma wciąż tę grzywkę? Cytat:
No i dla Agnyski maluję - prawdę mówiąc, jeszcze 1 /3 mi została, peizaż leśny - nazwa będzie "Na skraju lasu"
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nabyłam ostatnio z Avy serum Retinol +C+E, ciekawe, czy coś zadziała ![]() Cytat:
Jaką grzywkę? https://m.youtube.com/watch?v=uKbuFYd468w Muzyka mega Czekam na część o Perunie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-11 o 10:28 |
|
|
|
|
#3253 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. hmm, dobre! Ale myślałam raczej o jakimś łobrazku. W sensie ten utwór o jaskółce, który leci w środku. Chciałabym cały, dłuższy, znaleźć. Krem wypełniający bruzdy działa! Ale skomplikowana sprawa, trzeba kombinować, w którym miejscu się nasmarować, żeby nie wyszło dziwnie. Jestem zdziwiona tak szybkimi efektami. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-12-11 o 11:12 |
|
|
|
|
#3254 | ||
|
Mother of Cats
|
Heloł Baru
Uwolnić Peruna! ![]() A Jaga świetna jest, nie mogłam się napatrzyć Przy okazji połknęłam Twardowskiego, bo go jakoś do tej pory nie widziałam ![]() Cytat:
Które bruzdy smarujesz? To nosowo-wargowe? I czym? Utknęłam na rozmowie o voluplus, ale to chyba dawno temu było... A co do myjadeł napaszcznych chwalę sobie kombinację: olejek myjący z BU + jako myjadło na bazie wody: facelle sensitive. A peeling (Ziaja ulga - jedyny jaki robi mi tylko odrobinę krzywdy, po innych wyglądam jak poparzona) wrzucam na paszczę zwykle po umyciu tejże, a przed umyciem cielska - zanim się namydlę i opłuczę, peeling robi, co ma robić, więc spłukuję go tuż przed wyjściem spod prysznica i potem mogę od razu toniki, serumy i kremidła makładać. Zapisz ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() Tylko w Jadze tak jakby inny wykonawca (Georgina Tarasiuk) ![]() Zapisz
|
||
|
|
|
#3255 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Smaruję nosowo-wargowe (wypchnęło je na zewnątrz, są płytsze) i oczodoły zapadnięte (trochę wypełniło, teraz muszę działać precyzyjnie żeby nie poszło w drugą stronę tj. nie zrobiło spuchniętych worków), i na policzki, skronie (tutaj ciężko zauważyć różnicę, ogólnie wydaje mi się, że twarz wygląda na pełniejszą). Ja miałam wyjściowo zapadniętą facjatę więc takie zmiany są na plus, chociaż wciąż brakuje mi pełniejszych policzków czy kości policzkowych. No i nie jestem taka gładka jak nastolatka, nadal są zarysy doliny łez, oczodołu, bruzd. 2. w tym wykonie to nie to samo
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Piers do przodu
|
![]() zapaliłam sobie świecę Woodwick i mam fajny klimacik
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry
|
|
|
#3258 | ||
|
BAN stały
|
Znad obiadu
Cytat:
Jak tak sobie przypomnę, to ja od zawsze uwielbiałem długo spać ![]() Cytat:
![]() Masz rację, już nie będę marudził
|
||
|
|
|
#3259 |
|
Nindżopesz
|
Jeśli znajdę to będę mieć Cię w pamięci
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dobra kobieto
http://www.berdever.pl/index.php?id_...duct&id_lang=7 serum z puerarią, ciekawe czy też działa?
|
|
#3261 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja ostatnio się natknęłam na post o czyszczeniu zębów olejem https://celebrujczaswolny.blogspot.c...63333953384670 Cytat:
(wróżenie z ręki )Cytat:
![]() Cytat:
Przeleciałam Was trochę, lecę Was dalej
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
|
|
|
#3262 | ||
|
Zakorzenienie
|
W przelocie
Cytat:
![]() Szczerze, to wątpię, że mi krem to zniweluje. Mam głębokie. Ale cieszę, się że Tobie działa. To budujące! Cytat:
2. Spoko, ja też znam tylko TĘ Jagę, poza Babą Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-11 o 16:52 |
||
|
|
|
#3263 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Moje kothy? |
|
|
|
|
#3264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wystaw potem tutaj opinię ![]() Przeleciałam Was, 10 dni mnie tu nie było, natrzaskaliście spooro nudzi Wam się? ![]() Czy ktoś mógłby streścić Parabelkową pielęgnację? ![]() Może kiedyś sie za to wezmę, jak juz będzie za późno ![]() To jeszcze ankieta - na święta macie żywą czy umarniętą choinkę? Spadam do babci No to stwierdziłam, że chyba w takim razie nie jedziemy, no bo jak tak ![]() ale nie ma nas babcia czym poczęstować i tak ![]() No to paaa, do zobaczenia za jakieś 10 dni
|
|
|
|
#3266 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Te bruzdy i może linie na czole, by spłyciło Ciekawam, czy jak mam worki pod oczami (na stałe), to potraktowanie doliny łez wypełniaczem zrobi coś na plus, czy bardziej na minus ![]() Cytat:
Cytat:
Macie takie: czerwone i pancerne - pasuje do martensów ![]() Pracuję nad nakłonieniem M. do żywej podłaźniczki. Zwykła choinka nie ma u nas racji bytu, chyba że podwieszona pod sufitem z dala od zębów i pazurów - więc... ![]() ZapiszZapisz
Zapisz |
|||
|
|
|
#3267 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Co za dzień Najlepiej wziąć przykład
|
|||||
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, niektóre cyfry mi się podobają - jakoś tak szczególnie, np rano wstaję (jak muszę) o 7.01
A 11.11 - są tylko 3 razy w ciągu doby przypadki o 4 cyfrach takich samych : 00.00 , 11.11 , 22.22 , więc jak już się budzić, to o charakterystycznej godzinie o matko, leżę Oczywiście, Jaga Hupało myślałam
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Choinki u mnie zawsze dwie
Sztuczna mini na parapecie kuchennym Żywa doniczkowa na komodzie bo nie mamy miejsca. Jeśli chodzi o iglaki to moglabym miec i 10 choinek tak je uwielbiam. Rzecz jasna doniczkowych. Potem ida na taras. |
|
|
|
#3270 |
|
Piers do przodu
|
Gryszard ale im zazdroszczę
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

na pewno działa w sensie zażółcenia, tego jestem pewna 100% 

na dodatek nie mogę zasnąć.
Dzisiaj wstałem o 13:30 jakoś, wczoraj wieczorem położyłem się koło 19., wstałem po 22. 
Które bruzdy smarujesz? To nosowo-wargowe? I czym? Utknęłam na rozmowie o voluplus, ale to chyba dawno temu było...

) wlazła do szuflady z lekami i nażarła się węgla
Ale nie wiem, czy naprawdę warto dawać piętnastą szansę...
Najlepiej wziąć przykład