|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
kto ogląda samo zycie?
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zadomowienie
|
A ja z godz temu wróciłam od mojej fryzjerki. Wreszcie mam blond włoski
Jestem naturalną blondynka ale gdzieś przez 2 lata farbowałam na brąz (ciemny brąz) no i od wakacji starałam się rozjaśniać- pierw bardzo ciemny blond, później jasne blond pasemka aż wreszcie dzisiaj całe włosy pokryłam blondem. Jestem zadowolona- kolor ładny, włoski zabardzo nie ucierpiały, bo robiłam to stopniowo, nie wzięłam zbyt mocnego utleniacza no i ogólnie nawet fryzjerka się zdziwiła że się tak fajnie rozczesują po farbowaniu- była w szoku! No i ładne ścięcie- tzn minimalne podcięcie końcówek + podcięcie grzywki- fryzurka z pazurem A od jutra wstąpie do klubu PP
|
|
#1713 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Skorzystam z faktu ze tu same włosomaniaczki, pytanie mam
![]() Jak działa na Was kochane chlorowana woda? W domku w kranie mam dosłownie źródlaną. Pojechałam na weekend i musiałam się w chlorowanej wodzie. Moje włosy rano po wieczornym prysznicu były tłuste nie mówię już o możlliwości rozczesania ich, jeden wielki kołtun, pierwszy raz widziałam coś takiego ![]() A tak poza tym, to znów mam nowe odżywki do testowania ( dla Marioli)
|
|
|
|
|
#1714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może się pochwalisz i pokażesz jakąś fotkę?
|
|||
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są po niej naelektryzowane, a dlaczego to niewiem
|
|
|
|
|
|
#1716 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba poprostu nie trafiłam na taką, która by mnie jakoś zachwyciła Te do spłukiwania sprawiają, że włosy są takie przyklapnięte, chociaż fajnie się po nich włoski czesze, a te nie do spłukiwania - w sumie nie widze różnicy w wyglądzie włosów nie ważne czy użyje czy nie.Cytat:
![]() Rzeczywiście od tego czasu włosy stały się odrobine jaśniejsze Ale czy ładny ten kawałek włosów to nie wiem![]() ![]() Ja też często myje i ide spać z mokrymi, nie lubie, ale często myje włosy późno i nie chce mi się czekać aż wyschną Rezultat najczęściej opłakany - bo włosy stoją czasami jak żołnierze na zbiórce - znaczy na bacznośćCytat:
![]() Dziękuje Cytat:
Chyba lubisz częste metamorfozy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edit: atsenka fotencje nowego fryzu prosimy ![]() ![]() virtual chlor + moje włosy = koszmarne problemy z rozczesaniem i siano na głowie, nie powoduje przetłuszczania a raczej wysuszenie, dodatkowo zauważyłam, że po basenie mam proste włosy - nie wiem czy to chlor czy suszarka, ale obstawiam, że chlor bo czasem słusze włosy suszarką w domu i nie są proste tak jak po basenie. |
||||||
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Virtual, jeżeli włosy są przyzwyczajone do chlorowanej wody to nie będą negatywnie reagować, mowa oczywiście o wodzie z niewielkim stężeniem chloru, czyli kranówie, a nie o wodzie basenowej, bo to zupełnie odmienna kategoria. Ja widzisz, całe życie we wrocławskiej chlorowanej wodzie włosy myję jak wyjeżdżam to przeżywam horror, bo moje włosy nie znoszą wody bez chloru, stają się szorstkie i skołtunione. Jak to mówią, co kraj to obyczaj
Luna, kuruj się i spokojnej nocki ![]() atsenka, ja też poproszę o zdjęcia włosów, same słowa nie wystarczają Włosomaniaczkom. My musimy co najmniej zobaczyć włosy albo i pomacać, a co
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie
Witamy nową Włosomaniczkę Zuzię Ja już po płukance z rumianku ahh jak ładnie mi pachną włoski;-) Tuż przed snem wypije jeszcze pokrzywkę i..będę spełniona. W ogóle to cały dzień zakuwam i już nie mam siłyyy a przede mną jeszcze góra książek się piętrzy wysokoooo:-( taki off top: jak sie wielocytuje? hehe
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też po rumianku i zewnętrznie i wewnętrznie ![]() Aż mam wyrzuty sumienia, bo ja nic a nic się nie ucze Mam nadzieje, że niedługo się obudze - gdzieś w okolicy sesji![]() Obok każdego postu masz taki krzyżyk z cudzysłowiem i jakąś kartką - trzeci guziczek w prawym dolnym rogu
|
|
|
|
|
|
#1723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki
|
|
|
|
#1724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Klikasz na nie w tych odpowiedziach, które chcesz zacytować, później na samym dole "Odpowiedz" i voila ![]() A ja zmykam do łóżka, Włosomaniaczki, życzę miłego wieczoru i kolorowych snów I informuje, że jutro będę dosyć krótko siedziała przy komputerze, bo jadę do teatru, więc nie piszcie zbyt dużo
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1726 | |
|
Wtajemniczenie
|
edit
Cytat:
![]() edit: przeczytajcie to--->https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6860314 ja płacze ze smiechu
Studentka medycyny molekularnej Maniaaa wizazowaniaaa![]() Blog Kolmanki Edytowane przez kolmanka Czas edycji: 2008-03-10 o 21:03 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Olu
![]() Ja też zmykam, bo obudziłam się dzisiaj o 04:12 i nie mogłam zasnąć, a teraz padam na twarz. Dobranoc Włosomaniaczki
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a kto jeszcze oprócz virki i jolie pije mate?
ja juz dzis pokrzywke wypiłam ![]() EDIT: a kto ogląda Majewskiego?
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-03-10 o 21:37 |
|
|
|
|
#1730 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale muszę to zmienić..Cytat:
![]() Na co jedziesz do teatru? Cytat:
![]() Kiedyś przeczytałam cały ten wątek i nieźle się uśmiałam ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się uśmiałam |
|
|
|
|
|
#1732 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Wooow, dopiero teraz mam okazję włączyć sie do syskusji a tu sie okazuje, że połowa Włosomaniaczek już myka do łóżeczka
![]() Cytat:
A czerwonemu nie popuszczaj Mi ostatnio po wizycie na e-bay'u zamaniła się sukienka a'la Gothic Loli - czerwona z bolerkiem zawiązywanym z przodu i z białą puchatą halką... I oczywiście chodzę chora... Póki co jeszcze się trzymam, ale nie wiem czy bliżej maja nie kupię... Akurat będzie kreacja na wesele mojego przyjaciela ]I jeszcze te japońskie zimowe jasne plaszczyki... Ojojoj ![]() [QUOTE=Milka19;6853417] No i mi się właśnie ten efekt podoba Wydaje mi się, że kontrast jest dużo lepszy niż by się miało wszystko zlewać z kolorem moich włosów i cery dlatego raczej unikam bardzo jasnych kolorów - (chociaż w sumie mam sporo białych rzeczy) a wybieram te zdecydowanie ciemniejsze i bardziej konkretne Nie mam też żadnych zielonych i pomarańczowych ciuchów![]() Toże samo... Zupełnie nie widzę siebie w pomarańczowym i w odcieniach zieleni... może z wyjątkiem takiej wpadającej w jasny błękit... Ale biel jak najbardziej - uwielbiam, nadaje wizerunkowi takiej świeżości ...Cytat:
, reszta prawie wcale niesplątana po myciu... I generalnie włosy mi się nie plączą. No, ale coś za coś - są jak patyki, w ogóle niepodatne na układanie Kryminałki RULEZ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A króliczek słodki Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie ide spać
![]() ![]() A wogóle to tez wkleiłam wpisy z mojego pamiętnika EDIT: ide sie umyć i zaraz wracam
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
|
Cytat:
A pamiętniki, ojej... mam tego calutką szufladę, kiedyś namiętnie pisywałam, całe tomy, z ilustracjami [6 lat albo coś koło tego], więc pewnie parę kwiatków by się znalazło |
|
|
|
|
|
#1735 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() też kocham ten wątek. Boskie są te wpisy ![]() Cytat:
najlepsze jest z tą ulotką hehehe;-)
|
|
|
|
#1736 |
|
Zadomowienie
|
Qrcze chętnie bym się pochwaliła zawodowym włosomaniaczkom ale nie mam żadnego aparatu
Może jutro jakiś dorwę od kogoś to Wam wkleję A póki co musicie wierzyć na słowo że jest fajnie.
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1738 |
|
|
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1740 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Kolorowych wszytskim ktore idą spać, ja jeszcze posiedze pół godzinki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Jestem naturalną blondynka ale gdzieś przez 2 lata farbowałam na brąz (ciemny brąz) no i od wakacji starałam się rozjaśniać- pierw bardzo ciemny blond, później jasne blond pasemka aż wreszcie dzisiaj całe włosy pokryłam blondem. Jestem zadowolona- kolor ładny, włoski zabardzo nie ucierpiały, bo robiłam to stopniowo, nie wzięłam zbyt mocnego utleniacza no i ogólnie nawet fryzjerka się zdziwiła że się tak fajnie rozczesują po farbowaniu- była w szoku! No i ładne ścięcie- tzn minimalne podcięcie końcówek + podcięcie grzywki- fryzurka z pazurem
nie mówię już o możlliwości rozczesania ich, jeden wielki kołtun, pierwszy raz widziałam coś takiego 
dla Marioli)

Chyba poprostu nie trafiłam na taką, która by mnie jakoś zachwyciła

Maniaaa wizazowaniaaa