Mamy majowe 2017 cz. III - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-12, 18:56   #2221
fartuch
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III

Cytat:
Napisane przez anita7 Pokaż wiadomość
Mohnka trzymaj się kochana musisz być dobrych myśli dla swojego małego skarba. Wiesz że on czuje Twój smutek. W najgorszym wypadku przeleżysz do końca ciąży. Będzie dobrze zobaczysz.

Incognito dzięki za odp. 😉

Wysmarowalam się tym kallosem skóra fajna ale zapach nie do końca mój ulubiony 😛

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No moze nie jest jakis cudowny, ale ja palmersa nie mogę zniesc. Ohyda. kallos sto razy lepszy
Stary 2017-01-12, 18:59   #2222
talusiax33
Zadomowienie

Jaacie ale jestem zmęczona! Dziś na obiad były placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym ☺
Przyszło mi pierwsze zamówienie dla Hani - przewijak, pieluszki, cumelki i kołderka z podusia (pewnie też nie będę używać na początku ale mam już z głowy).. Niby tak niewiele a jak cieszy! Zakupy bardzo udane 😃 aaa i przyszedł mi telefon z nowym ekranem, jest piękny jak z salonu - szybko się uporali z wymianą.

Bunnybe - jakie słodkie to zdjęcie i opis też dobry ☺

Decorail - ja też ostatnio obskubuje paznokcie, nie wiem czemu tak jest.. Czy oglądam film, czy czytam ksiazke, przed wizyta, przed badaniami - ciągle mi się zdarza. Mam je w opłakanym stanie i chyba czas zaiwestowac w lampę i zestaw do paznokci, mam czas to sobie poprobuje i będę sama robić ☺ któraś z mam pisała że kupiła sobie taki zestaw - mam pytanie.. ten zestaw to z Semilaca? ☺

Efffpe - ja myślę że kupię trochę w rozmiarze 1 ale nie za duzo, głównie chyba będę inwestować w rozmiar 2 a pewnie dużo osób odwiedzających przyniesie dla małej pampersy bo teraz chyba taki najczęściej kupują "upominek" 😃

Uu nie wiedziałam że są takie pampersy ze wskaźnikiem - super sprawa na początek !

Mohnka - eh nie placz, nie smutaj żeby maleństwo nie musiało się martwić będzie wszystko dobrze! Trzymam kciuki za Was! Dawaj znać jak tam ☺

Felliciti - łał jaka waga 😍 super, że wszystko prawidlowo! Pochwal się ciuszkami.

1484247569770.jpg1484247581851.jpg1484247588402.jpg

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 19:02   #2223
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Jaacie ale jestem zmęczona! Dziś na obiad były placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym ☺
Przyszło mi pierwsze zamówienie dla Hani - przewijak, pieluszki, cumelki i kołderka z podusia (pewnie też nie będę używać na początku ale mam już z głowy).. Niby tak niewiele a jak cieszy! Zakupy bardzo udane 😃 aaa i przyszedł mi telefon z nowym ekranem, jest piękny jak z salonu - szybko się uporali z wymianą.

Decorail - ja też ostatnio obskubuje paznokcie, nie wiem czemu tak jest.. Czy oglądam film, czy czytam ksiazke, przed wizyta, przed badaniami - ciągle mi się zdarza. Mam je w opłakanym stanie i chyba czas zaiwestowac w lampę i zestaw do paznokci, mam czas to sobie poprobuje i będę sama robić ☺ któraś z mam pisała że kupiła sobie taki zestaw - mam pytanie.. ten zestaw to z Semilaca? ☺

Efffpe - ja myślę że kupię trochę w rozmiarze 1 ale nie za duzo, głównie chyba będę inwestować w rozmiar 2 a pewnie dużo osób odwiedzających przyniesie dla małej pampersy bo teraz chyba taki najczęściej kupują "upominek" 😃

Uu nie wiedziałam że są takie pampersy ze wskaźnikiem - super sprawa na początek !

Mohnka - eh nie placz, nie smutaj żeby maleństwo nie musiało się martwić będzie wszystko dobrze! Trzymam kciuki za Was! Dawaj znać jak tam ☺

Felliciti - łał jaka waga 😍 super, że wszystko prawidlowo! Pochwal się ciuszkami.

Załącznik 6845591Załącznik 6845596Załącznik 6845601

Ale fajne rzeczy, przewijak super

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 19:04   #2224
Baambi
Zadomowienie

Mohnka trzymaj się przykro mi że musisz przechodzić takie chwile ale najważniejsze że masz skierowanie do szpitala, opanują sytuację i będziesz spokojniejsza, wszystko będzie dobrze
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 19:04   #2225
ukrajinka
Zakorzenienie

Talusia co to sa cumelki? smoczki?
Który dzieje się wbrew rozumowi
ukrajinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 19:07   #2226
Martirybka
Rozeznanie

Ja rownież po wizycie. Wszystko super. Synek waży 464g i termin porodu mi się przesunął z 26 na 18.05.

Mahnka bedzie dobrze napewno. Teraz duuuuzo odpoczynku przed Tobą. Luteina i magnez działają cuda, jest jeszcze pessar wiec spokojnie. Dawaj nam tu znać.

Martirybka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 19:12   #2227
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Przyszło mi pierwsze zamówienie dla Hani - przewijak, pieluszki, cumelki i kołderka z podusia (pewnie też nie będę używać na początku ale mam już z głowy).. Niby tak niewiele a jak cieszy! Zakupy bardzo udane �� aaa i przyszedł mi telefon z nowym ekranem, jest piękny jak z salonu - szybko się uporali z wymianą.

Felliciti - łał jaka waga �� super, że wszystko prawidlowo! Pochwal się ciuszkami.

Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Feliciti ciesze sie, ze wszystko dobrze, duza juz ta Twoja panienka

Szok, ze czas tak szybko leci, widzialam ze pojawil sie juz watek mam wrzesniowych 2017
Mała pyza

talusia śliczne wzory! Porobię jutro zdjęcia jak wszystko wyschnie
bunnyne już są wrześniówki? Pamiętam jak ja byłam na początku drogi, a tu prawie 2/3 za nami
felliciti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 19:14   #2228
Baambi
Zadomowienie

Talusia pikne rzeczy. Tee pieluszki super, gdzie je zamówiłaś?
Feliciti ale rośnie jak na drożdżach
Bunnybe i jak? zjadłaś zapiekane? ja już po pizzy, malutkiej też smakowało bo bryka oj bryka
Stary 2017-01-12, 19:20   #2229
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez felliciti Pokaż wiadomość
Mała pyza

talusia śliczne wzory! Porobię jutro zdjęcia jak wszystko wyschnie
bunnyne już są wrześniówki? Pamiętam jak ja byłam na początku drogi, a tu prawie 2/3 za nami
Są już wrześniówki też widziałam wątek
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 19:23   #2230
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martirybka Pokaż wiadomość
Ja rownież po wizycie. Wszystko super. Synek waży 464g i termin porodu mi się przesunął z 26 na 18.05.
Prawie pół kilo szczęścia
Stary 2017-01-12, 19:36   #2231
decorail
Zakorzenienie

Martirybka - super, że wszystko ok

Talusiax - te pieluchy są cudne

Tz kusi mnie chipsami, ale jestem twarda Piję sok z świeżo wyciskany z warzyw i owoców - teściu mi podrzucił
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 19:52   #2232
milutek
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

coś ostatnio się nie udzielałam, przepraszam, ale oczywiście podczytuję was regularnie.

po badaniu połówkowym stałam się jakoś odważniejsza w cieszeniu się tą ciążą i poczyniłam już pierwsze zakupy muszę się już powstrzymywać, bo w tym miesiącu mamy do zapłaty OC za dwa auta kupiłam komplet kocyk i podusia z minky i dodatkowo ochraniacz, już dawno o tym myślałam a jak Wy zaczęłyście kupować to już nic nie było w stanie mnie powstrzymać kupiłam też ładne pieluszki, 2 komplety po 5 szt (w zestawie 2 szt flanelowych, 3 szt. tetrowych) motherhood, drogie ale ładne, zamieszczam fotkę moich zakupów. W tym miesiącu OGŁASZAM KONIEC ZAKUPÓW!!! przynajmniej dla mnie

poza tym robimy remont w sypialni, malowanie, nowa szafa i komoda, żeby zrobić więcej miejsca w domu

Robiłam niedawno pączusie, własne pyszne pączusie, w weekend powtórka, ale tym razem podwójna porcja bo znikają błyskawicznie a dziś na obiad babka ziemniaczana, mniam, mniam.

następną wizytę mam 2 litego i podobnie jak MamaSmerfuni i Decorail dziś 24t. Macie racje, ten czas tak leci, że ho ho, niedawno to my się "nieśmiało witałyśmy" a teraz już z górki!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_2124_zpsdirqjqfw.jpg (531,6 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Motherhood-pieluszki-bawelniane-Retro-Boy.jpg (52,2 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg motherhood-pieluszki-tetrowe-ptaszki-musztardowe-5-szt-b-iext44188037.jpg (64,0 KB, 49 załadowań)
Stary 2017-01-12, 19:56   #2233
decorail
Zakorzenienie

Milutek - super zakupy dokładnie, dziś 24 tygodnie na początku mi wolno leciało, a teraz tydzień za tygodniem w oka mgnieniu
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 19:58   #2234
CamomileS
Zadomowienie

Też zamowilam te pieluszki z motherhood, oczekuje na przesyłkę i również oglaszam koniec zakupów w tym miesiacu

Stary 2017-01-12, 19:59   #2235
fartuch
Zakorzenienie

Milutek ale piekne zakupy

Mi rano założyli holter i mam dość tych kabli a cala noc przedemna.. nie wiem jak mam z tym spać. :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-01-12, 19:59   #2236
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Nie przeczytałam nic, bo mam oczy we łzach no i mam skierowanie do szpitala. Szyjka 2,08cm i rozwarcie od środka na 1,2cm.. Czarne myśli..

Nie martw sie - wiem ze łatwo mowić bo wiem jak ja sie zachowuje gdy cos sie dzieje. Ale musisz byc dobrej mysli, jestes pod dobra opieka
Cytat:
Przyszło mi pierwsze zamówienie dla Hani - przewijak, pieluszki, cumelki i kołderka z podusia (pewnie też nie będę używać na początku ale mam już z głowy).. Niby tak niewiele a jak cieszy! Zakupy bardzo udane aaa i przyszedł mi telefon z nowym ekranem, jest piękny jak z salonu - szybko się uporali z wymianą.

Efffpe - ja myślę że kupię trochę w rozmiarze 1 ale nie za duzo, głównie chyba będę inwestować w rozmiar 2 a pewnie dużo osób odwiedzających przyniesie dla małej pampersy bo teraz chyba taki najczęściej kupują "upominek"

Felliciti - łał jaka waga super, że wszystko prawidlowo! Pochwal się ciuszkami.

ale piękne rzeczy

Mała dzis mi dokazywala w pracy pukała ciagle i tak mnie tym rozczulala ze uśmiechałam sie do siebie i gadałam :p
Po pracy skoczyłam do koleżanki i przebrała polowe ciuszków i dostałam dwie wielkie torby ciuszków, dwa śpiworki i tulę jej wydatki z głowy.
Zapierałam sie ze nie bede ubierać na różowo ale 98% ciuszków od niej sa różowe i sa piękne ale dokładnie przejrzę je sobie w weekend

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 20:01   #2237
talusiax33
Zadomowienie

Ukrajinka - cumelki czyli smoczki ☺ u Nas tak wszyscy mówią albo też melusie.

Martirybka - gratuluję udanej wizyty a co się tak przesunął termin porodu? Ze względu na wielkość bobaska? Ja mam na 26 maja 😃

Baambi - super te pieluszki i mają duuużo wzorów a że robiłam u tego sprzedawcy większe zakupy to od razu zamówiłam kupiłam ostatnio w pepco i flanelowe i tetrowe ale te zdecydowanie lepsze jeśli chodzi o jakość. Zamawialam na Alleg..

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 20:03   #2238
felliciti
Wtajemniczenie

milutek do końca miesiąca już niedługo Też mam następną wizytę za 3 tygodnie, także znowu wizytujemy razem

fartuch czemu Ci to założyli? Jeśli pisałaś to przepraszam, musiało mi umknąć.
Stary 2017-01-12, 20:07   #2239
bunnybe
Zadomowienie

Talusia super zakupy

Bambi zjadlam mala porcje bo wiem ile sera poszlo do srodka maz ma niedowage wiec go tucze ale bylo syte i smaczne, Grzesiowi tez smakowalo bo sie rozbrykal juz jak konczylam jesc

Feliciti no sa juz wrzesniowki, ja co prawda pamietam ze czekałam do 3 miesiaca zeby sie ujawnic a tam dziewczyny dopiero o dwoch kreskach i betach pisza ale watek jest

Milutku dzisiaj o Tobie myslalam i nawet mialam pytac gdzie sie podziewasz wiec chyba Cie sciagnelam myslami znowu wizytujemy razem bo ja tez 2.02 piekne rzeczy kupilas, musze sobie obczaic te pieluszki z motherhood a paczka tez wczoraj zjadlam pysznego bo wracajac ze szkoly rodzenia zauwazylam ze otworzyła sie paczkarnia i wzielam na sprobowanie, jeszcze cieple z powidlami sliwkowymi- smakowaly jak domowe, uraczylismy sie z mezem ja sie za robienie samemu nie robie bo ile bym zrobila tyle bym zjadla

Edytowane przez bunnybe
Czas edycji: 2017-01-12 o 20:24
bunnybe jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-12, 20:08   #2240
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Haha widzę że nie tylko ja mam szlaban na zakupyciekawe która z nas pierwsza pęknie i coś kupi... ;-) znając życie bede to.. JA bo za tydzień powinnam dowiedzieć się płci :-D

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 20:11   #2241
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Haha widzę że nie tylko ja mam szlaban na zakupyciekawe która z nas pierwsza pęknie i coś kupi... ;-) znając życie bede to.. JA bo za tydzień powinnam dowiedzieć się płci :-D

Hahahahha :p
Ja nie pęknę póki nie wydamy lozka z dziecięco pokoju bo jak je wydany to od razu meble

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 20:13   #2242
Mohnka
Rozeznanie

Dzięki Dziewczyny.. 🌹🌹 ciężko się ogarnąć.. do szpitala mam iść w niedzielę bo od wtedy ma dyżur mój lekarz i zamówi jutro krążek dla mnie. Założy chyba w przyszłym tygodniu chociaż każdy dzień to dla mnie strach. Było 2,97 i równe dwa tygodnie i jest 2,08 i rozwarcie od środka ponad 1cm ...
Miała któraś z Was krążek kiedyś albo słyszała co i jak w temacie? W dodatku Mały mi skacze po brzuchu i skurcze mam brzuszka przez to.. A to nie pomaga. Mogę sobie sama podnieść nospę z 40 na 80?

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 20:14   #2243
CamomileS
Zadomowienie

Powstał wątek wrześniowy, a my za miesiąc zaczynamy III trymestr

Stary 2017-01-12, 20:18   #2244
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Dziewczyny.. 🌹🌹 ciężko się ogarnąć.. do szpitala mam iść w niedzielę bo od wtedy ma dyżur mój lekarz i zamówi jutro krążek dla mnie. Założy chyba w przyszłym tygodniu chociaż każdy dzień to dla mnie strach. Było 2,97 i równe dwa tygodnie i jest 2,08 i rozwarcie od środka ponad 1cm ...
Miała któraś z Was krążek kiedyś albo słyszała co i jak w temacie? W dodatku Mały mi skacze po brzuchu i skurcze mam brzuszka przez to.. A to nie pomaga. Mogę sobie sama podnieść nospę z 40 na 80?

Kochana troche się dziwię że Twój lekarz od razu krążek będzie Ci zakładał... Luteina to taki złoty lek na to w połączeniu z magnezem działa cuda. U mnie wydłużyła szyjkę o ok. 1cm po 2 tygodniach stosowania. Nie chcesz skonsultować tego z innym lekarzem? Ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu.
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 20:23   #2245
Melka88
Zakorzenienie

Nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Zaczynam coraz bardziej się martwić, że nie damy sobie rady z tż finansowo.
Oboje nie zarabiamy dużo, ja na L4 dostaje jakieś 1600zł , tż też niewiele (teraz szuka lepszej pracy, ale nie wiadomo ile to potrwa).
Na macierzyńskim dostane jeszcze mniej( rozważam opcje 80% cały rok), a wydatki wzrosną.
Dlatego ostatnie kilka dni jestem jakaś przygaszona, smutna bo bardzo się martwię.
Zawsze są rodzice, ale wiadomo nie chce być zależna od nich, tym bardziej, że jesteśmy dorośli i powinniśmy umieć zadbać o siebie i niedługo o dziecko.
Więc z jednej strony cieszę się z maleństwa mimo, że planowane było dopiero za jakieś 2 lata, jak już ogarniemy się z tż finansowo, ale wyszło jak wyszło, a z drugiej spać nie mogę i martwię się jak to będzie.

Przepraszam za te marudzenie, ale praktycznie nie mam komu się pożalić...
Wiem, że to zabrzmi infantylnie, ale dacie radę. Najważniejsze, żeby wasze szczęście było zdrowe. Reszta się ułoży

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
My juz po! wszystko dobrze, dzieć zdrowy i ruchliwy, waży 520g (23t+2) i mierzy prawie 30cm . Bylam u bardzo rzeczowego lekarza, wszystko opowiadal jak na wykladzie, ale bardzo fajne to bylo, bo naprawde wszystko sami widzielismy . No i na 500% chłopiec . TŻ dumny ❤️
Gratulacje ! Duży chłopak. Już 30 cm !

Cytat:
Kochana, ja od początku ciąży mam wodospad z nosa Choroby mnie omijają, ale katar nie chce odejść. Ale to podobno normalne w ciąży.
Rany koguta, ja od listopada też non stop z cieknącym kicholem. A dziś w kolejce do gina to mi aż głupio było, bo ta przypadłość dokuczała tylko mi i mężowi

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Ja mam inhalator. Tylko uwaga!.... używa go nasz kot
ma alergię na pyłki drzew i roztocza:P
Mamy dla niego lekarstwo i robimy inhalacje kiedy mu się duszności pojawiają;]
Dobrze wiedzieć że dla dzieciaczka taki inhalator się przydaje. W razie czego dokupimy jeszcze jedną końcówkę i będzie dla małej
Jak wyglądają duszności u kota ?

Cytat:
Napisane przez megan_86 Pokaż wiadomość
A w temacie zwiazkow na odleglosc.. to ja moglabym ksiazke napisac (...)
Mogłabyś
Fajnie, że mimo teraźniejszej rozłąki macie jakiś plan na wspólną przyszłość.

Cytat:
Napisane przez anita7 Pokaż wiadomość
Mleka oj tam zdarza się będąc w takim stanie 😂
Aż się boję, co będzie dalej Zamiast pampersów dla dziecka to dla siebie będę szukać

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
Maluszek tez chyba zmeczony po lekarzu, bo kilka godzin jeszcze kopal, a teraz cisza, spi .
Mój w poczekalni u gina i na usg szalał jak opętany. U dentysty ani nie drgnął. Boi się jak matka

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Spoko u nas też będzie jak z procy - kichniemy i wyskakują
Taaa.. póki co wyskakuje mi co innego

Cytat:
Dziewczyny... Nie przeczytałam nic, bo mam oczy we łzach no i mam skierowanie do szpitala. Szyjka 2,08cm i rozwarcie od środka na 1,2cm.. Czarne myśli..
Wiem, że cholernie ciężko, ale postaraj się opanować stres, bo on też się przyczynia do skrócenia. Musi być dobrze Czekamy na wieści !

Cytat:
Ja już po spotkaniu z moim maluszkiem. Rozwija się prawidłowo, jak zwykle troszkę starsza niż z OM, ale lekarz mówi, że wszystko w normie. Na dzień dzisiejszy waży 708 g
Kupiłam kilka ciuszków, później odwiedziłam teściową i tak mi czas minął.
Mój też większy niż z OM, dumne 550 g

Potwierdzony chłopczyk, sprzęt jak ta lala. Szyjka jak zawsze skrócona, mam nie skakać i szaleć w razie skurczów no-spa i magnez.
Decorail, a jak u Ciebie z szyjką?

U dentysty na szczęście nie tak źle. Ząb czasem się odzywał, bo kawałek się ułamał. Trzeba było usunąć stare wypełnienie i założyć nowe. Obyło się bez znieczulenia i bólu, uff.

Badanie moczu wyszło ok, także moje patologiczne sikanie to zasługa mojego synusia.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

No i waga ruszyła.. 2 kg w 3 tygodnie
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 20:26   #2246
Martirybka
Rozeznanie

Mamy majowe 2017 cz. III

Cytat:
Ukrajinka - cumelki czyli smoczki ☺ u Nas tak wszyscy mówią albo też melusie.

Martirybka - gratuluję udanej wizyty a co się tak przesunął termin porodu? Ze względu na wielkość bobaska? Ja mam na 26 maja

Baambi - super te pieluszki i mają duuużo wzorów a że robiłam u tego sprzedawcy większe zakupy to od razu zamówiłam kupiłam ostatnio w pepco i flanelowe i tetrowe ale te zdecydowanie lepsze jeśli chodzi o jakość. Zamawialam na Alleg..

Tak, termin przesunął się bo dzidziuś większy. Jutro powinnam zacząć 22tc, a z Połówkowego dziś wyszło ze jest 22+0, czyli sie 23 zaczyna.

Edytowane przez Martirybka
Czas edycji: 2017-01-12 o 20:59
Stary 2017-01-12, 20:27   #2247
Baambi
Zadomowienie

Mohnka a do tego czasu, do niedzieli to tak zostawia Ciebie ten lekarz samą sobie? Bez żadnych leków dodatkowych?
Jakoś to umotywował? nie wiem... dla mnie to dziwne.
Może posłuchaj dziewczyn które miały tą luteinę włączaną i spróbuj albo poprosić lekarza swojego o ten lek albo iść do innego?
Stary 2017-01-12, 20:27   #2248
Martirybka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

coś ostatnio się nie udzielałam, przepraszam, ale oczywiście podczytuję was regularnie.

po badaniu połówkowym stałam się jakoś odważniejsza w cieszeniu się tą ciążą i poczyniłam już pierwsze zakupy muszę się już powstrzymywać, bo w tym miesiącu mamy do zapłaty OC za dwa auta kupiłam komplet kocyk i podusia z minky i dodatkowo ochraniacz, już dawno o tym myślałam a jak Wy zaczęłyście kupować to już nic nie było w stanie mnie powstrzymać kupiłam też ładne pieluszki, 2 komplety po 5 szt (w zestawie 2 szt flanelowych, 3 szt. tetrowych) motherhood, drogie ale ładne, zamieszczam fotkę moich zakupów. W tym miesiącu OGŁASZAM KONIEC ZAKUPÓW!!! przynajmniej dla mnie

poza tym robimy remont w sypialni, malowanie, nowa szafa i komoda, żeby zrobić więcej miejsca w domu

Robiłam niedawno pączusie, własne pyszne pączusie, w weekend powtórka, ale tym razem podwójna porcja bo znikają błyskawicznie a dziś na obiad babka ziemniaczana, mniam, mniam.

następną wizytę mam 2 litego i podobnie jak MamaSmerfuni i Decorail dziś 24t. Macie racje, ten czas tak leci, że ho ho, niedawno to my się "nieśmiało witałyśmy" a teraz już z górki!

Piękne zakupy .

Stary 2017-01-12, 20:29   #2249
gornek
Zakorzenienie

Ja odkąd wróciłam o 16 jestem jakas nieprzytomna, moze przez to ze nie spałam dzisiaj wyjątkowo popołudniu. Mohka troche dziwne, ze tak szybko podjął decyzje o krążku, ale to lekarz wiec powinien wiedzieć co robi zawsze to można skonsultować z innym w razie wątpliwości.
Mam straszna ochotę na hot doga, ale jak zawsze nie mam nic do niego :/ jak mój Tz jutro pojedzie gdzies to wyślę go do lidla, bo tylka od nich jestem w stanie zjeść parówkę zimna teraz idę chyba zrobie jajo na twardo z majonezem.
Mnie strasznie korci zeby cos kupić dla małego, ale wstrzymuje sie z tym bo juz w tym miesiącu troche kupiłam. Chetnie bym do Tesco zajechała kupić jakis komplet, ale tam w ogole nie ma jak dojechać :/

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-12, 20:30   #2250
Martirybka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość

Właśnie właśnie, jak tu się opanować, dopiero połowa miesiąca Ja mam tak ze jak wchodzę do sklepu ( oczywiście tylko pooglądać) to nie mogę nie kupić chociaż Bodziaka za 20zł

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości