![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zadomowienie
|
Jaacie ale jestem zmęczona! Dziś na obiad były placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym ☺
Przyszło mi pierwsze zamówienie dla Hani - przewijak, pieluszki, cumelki i kołderka z podusia (pewnie też nie będę używać na początku ale mam już z głowy).. Niby tak niewiele a jak cieszy! Zakupy bardzo udane 😃 aaa i przyszedł mi telefon z nowym ekranem, jest piękny jak z salonu - szybko się uporali z wymianą. Bunnybe - jakie słodkie to zdjęcie i opis też dobry ☺ Decorail - ja też ostatnio obskubuje paznokcie, nie wiem czemu tak jest.. Czy oglądam film, czy czytam ksiazke, przed wizyta, przed badaniami - ciągle mi się zdarza. Mam je w opłakanym stanie i chyba czas zaiwestowac w lampę i zestaw do paznokci, mam czas to sobie poprobuje i będę sama robić ☺ któraś z mam pisała że kupiła sobie taki zestaw - mam pytanie.. ten zestaw to z Semilaca? ☺ Efffpe - ja myślę że kupię trochę w rozmiarze 1 ale nie za duzo, głównie chyba będę inwestować w rozmiar 2 ![]() Uu nie wiedziałam że są takie pampersy ze wskaźnikiem - super sprawa na początek ! Mohnka - eh nie placz, nie smutaj żeby maleństwo nie musiało się martwić ![]() Felliciti - łał jaka waga 😍 super, że wszystko prawidlowo! Pochwal się ciuszkami. 1484247569770.jpg1484247581851.jpg1484247588402.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zadomowienie
|
Mohnka trzymaj się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Talusia co to sa cumelki? smoczki?
#2226 |
Rozeznanie
|
Ja rownież po wizycie. Wszystko super. Synek waży 464g i termin porodu mi się przesunął z 26 na 18.05.
Mahnka bedzie dobrze napewno. Teraz duuuuzo odpoczynku przed Tobą. Luteina i magnez działają cuda, jest jeszcze pessar wiec spokojnie. Dawaj nam tu znać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() talusia śliczne wzory! Porobię jutro zdjęcia jak wszystko wyschnie ![]() bunnyne już są wrześniówki? Pamiętam jak ja byłam na początku drogi, a tu prawie 2/3 za nami ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 |
Zadomowienie
|
Talusia pikne rzeczy. Tee pieluszki super, gdzie je zamówiłaś?
![]() Feliciti ale rośnie jak na drożdżach ![]() Bunnybe i jak? zjadłaś zapiekane? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Martirybka - super, że wszystko ok
![]() Talusiax - te pieluchy są cudne ![]() Tz kusi mnie chipsami, ale jestem twarda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() coś ostatnio się nie udzielałam, przepraszam, ale oczywiście podczytuję was regularnie. po badaniu połówkowym stałam się jakoś odważniejsza w cieszeniu się tą ciążą i poczyniłam już pierwsze zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym robimy remont w sypialni, malowanie, nowa szafa i komoda, żeby zrobić więcej miejsca w domu ![]() Robiłam niedawno pączusie, własne pyszne pączusie, w weekend powtórka, ale tym razem podwójna porcja bo znikają błyskawicznie ![]() następną wizytę mam 2 litego i podobnie jak MamaSmerfuni i Decorail dziś 24t. Macie racje, ten czas tak leci, że ho ho, niedawno to my się "nieśmiało witałyśmy" a teraz już z górki! |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
Milutek - super zakupy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zadomowienie
|
Też zamowilam te pieluszki z motherhood, oczekuje na przesyłkę i również oglaszam koniec zakupów w tym miesiacu
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Milutek ale piekne zakupy
![]() Mi rano założyli holter i mam dość tych kabli a cala noc przedemna.. nie wiem jak mam z tym spać. :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie martw sie - wiem ze łatwo mowić bo wiem jak ja sie zachowuje gdy cos sie dzieje. Ale musisz byc dobrej mysli, jestes pod dobra opieka ![]() Cytat:
ale piękne rzeczy ![]() Mała dzis mi dokazywala w pracy pukała ciagle i tak mnie tym rozczulala ze uśmiechałam sie do siebie i gadałam :p Po pracy skoczyłam do koleżanki i przebrała polowe ciuszków i dostałam dwie wielkie torby ciuszków, dwa śpiworki i tulę jej wydatki z głowy. Zapierałam sie ze nie bede ubierać na różowo ale 98% ciuszków od niej sa różowe i sa piękne ale dokładnie przejrzę je sobie w weekend ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zadomowienie
|
Ukrajinka - cumelki czyli smoczki ☺ u Nas tak wszyscy mówią albo też melusie.
Martirybka - gratuluję udanej wizyty ![]() Baambi - super te pieluszki i mają duuużo wzorów a że robiłam u tego sprzedawcy większe zakupy to od razu zamówiłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Wtajemniczenie
|
milutek do końca miesiąca już niedługo
![]() ![]() fartuch czemu Ci to założyli? Jeśli pisałaś to przepraszam, musiało mi umknąć.
![]() |
#2239 |
Zadomowienie
|
Talusia super zakupy
![]() Bambi zjadlam mala porcje bo wiem ile sera poszlo do srodka ![]() ![]() ![]() Feliciti no sa juz wrzesniowki, ja co prawda pamietam ze czekałam do 3 miesiaca zeby sie ujawnic a tam dziewczyny dopiero o dwoch kreskach i betach pisza ale watek jest ![]() Milutku dzisiaj o Tobie myslalam i nawet mialam pytac gdzie sie podziewasz wiec chyba Cie sciagnelam myslami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-01-12 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Wtajemniczenie
ski
|
Haha widzę że nie tylko ja mam szlaban na zakupy
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahahahha :p Ja nie pęknę póki nie wydamy lozka z dziecięco pokoju bo jak je wydany to od razu meble ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Rozeznanie
|
Dzięki Dziewczyny.. 🌹🌹 ciężko się ogarnąć.. do szpitala mam iść w niedzielę bo od wtedy ma dyżur mój lekarz i zamówi jutro krążek dla mnie. Założy chyba w przyszłym tygodniu chociaż każdy dzień to dla mnie strach. Było 2,97 i równe dwa tygodnie i jest 2,08 i rozwarcie od środka ponad 1cm ...
Miała któraś z Was krążek kiedyś albo słyszała co i jak w temacie? W dodatku Mały mi skacze po brzuchu i skurcze mam brzuszka przez to.. A to nie pomaga. Mogę sobie sama podnieść nospę z 40 na 80? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zadomowienie
|
Powstał wątek wrześniowy, a my za miesiąc zaczynamy III trymestr
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana troche się dziwię że Twój lekarz od razu krążek będzie Ci zakładał... Luteina to taki złoty lek na to w połączeniu z magnezem działa cuda. U mnie wydłużyła szyjkę o ok. 1cm po 2 tygodniach stosowania. Nie chcesz skonsultować tego z innym lekarzem? Ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu.
![]() |
#2245 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie, że mimo teraźniejszej rozłąki macie jakiś plan na wspólną przyszłość. Aż się boję, co będzie dalej ![]() ![]() Cytat:
![]() Taaa.. póki co wyskakuje mi co innego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Potwierdzony chłopczyk, sprzęt jak ta lala. Szyjka jak zawsze skrócona, mam nie skakać i szaleć ![]() Decorail, a jak u Ciebie z szyjką? U dentysty na szczęście nie tak źle. Ząb czasem się odzywał, bo kawałek się ułamał. Trzeba było usunąć stare wypełnienie i założyć nowe. Obyło się bez znieczulenia i bólu, uff. Badanie moczu wyszło ok, także moje patologiczne sikanie to zasługa mojego synusia. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- No i waga ruszyła.. 2 kg w 3 tygodnie ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Rozeznanie
|
Mamy majowe 2017 cz. III
Cytat:
Tak, termin przesunął się bo dzidziuś większy. Jutro powinnam zacząć 22tc, a z Połówkowego dziś wyszło ze jest 22+0, czyli sie 23 zaczyna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Martirybka Czas edycji: 2017-01-12 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zadomowienie
|
Mohnka a do tego czasu, do niedzieli to tak zostawia Ciebie ten lekarz samą sobie? Bez żadnych leków dodatkowych?
Jakoś to umotywował? nie wiem... dla mnie to dziwne. Może posłuchaj dziewczyn które miały tą luteinę włączaną i spróbuj albo poprosić lekarza swojego o ten lek albo iść do innego? |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Piękne zakupy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Ja odkąd wróciłam o 16 jestem jakas nieprzytomna, moze przez to ze nie spałam dzisiaj wyjątkowo popołudniu. Mohka troche dziwne, ze tak szybko podjął decyzje o krążku, ale to lekarz wiec powinien wiedzieć co robi
![]() Mam straszna ochotę na hot doga, ale jak zawsze nie mam nic do niego :/ jak mój Tz jutro pojedzie gdzies to wyślę go do lidla, bo tylka od nich jestem w stanie zjeść parówkę zimna ![]() Mnie strasznie korci zeby cos kupić dla małego, ale wstrzymuje sie z tym bo juz w tym miesiącu troche kupiłam. Chetnie bym do Tesco zajechała kupić jakis komplet, ale tam w ogole nie ma jak dojechać :/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#2250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie właśnie, jak tu się opanować, dopiero połowa miesiąca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.