Włosomaniaczki :D - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-25, 15:48   #3001
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
A z jakiego powodu Ty powinnaś usunąć ósemki.

Ja nawet na początku byłam optymistycznie do tego nastawiona, myślałam sobie jak mus to mus, może nie będzie aż tak źle. Po około 30 minutach zagłębiania się w różne fora internetowe i czytania na temat zabiegu stwierdziłam, że nigdy w życiu żadnego łyżeczkowania nie będzie. Rozmawiałam z moją dentystką i mówiła, że tydzień urlopu po zabiegu jak najbardziej wskazany - ehhh to o czymś świadczy

Masz niezłych modeli Na fotkach wyglądają wprost bajecznie Najbardziej podoba mi się jak czworonożny przyjaciel chce wymusić posłuszeństwo i symuluje ucieszke (skok z parapetu)) A jak on słodko wygląda jak śpi

Istny koszmar mieszkać z takimi sąsiadami. Dobrze, że niedługo się wyprowadzasz

Pracowałam jako hostessa i nie zawsze musiałam nosić mini. Plusem są duże zarobki (od 9 zł za godzine, a i 11 się zdarzało), dach nad głową, miłe towarzystwo no i ogólnie jak lubisz kontakt z ludzmi i nawijanie przez kilka godzin o tym samym to polecam Ogólnie wydaje mi się, że praca jako hostessa jest bardziej ciekawym doświadczeniem niż rozdawanie ulotek. No i nie przejmuj się tak tą mini, bo ona jest ostatnią rzeczą na jaką ktoś zwróci uwage podczas robienia zakupów - wierz mi

Ehhh Moja koleżanka straciła chłopaka z którym była dobre kilka lat (taka miłość już na całe życie). W sumie sam wypadek może nie był jakiś mega groźny, ale w szpitalu źle się nim "zaopiekowali" i zmarł. Sprawca wypadku do tej pory nie został ukarany (6-7 lat temu miał miejsce wypadek) z powodu powiązań z policją Lekarz także nie poniósł żadnych konsekwencji.

Dobrze, że nic Ci się nie stało A z tą dziewczyną to To musiałbyć jakiś cud, że przeżyła to wszystko.
ja tez bym chciała znalezc cos na wakacje, ale moge tylko roznosci lub rozdawac ulotki a to nie dla mnie
a wiecie od ilu lat biorą na hostessy
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 15:56   #3002
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
gratuluję decyzji A ten samochód to samochód moich marzeń ale mnie nie stac, a nawet jesli byloby mnie stac to i tak bym go nie kupiła - chyba nigdy bym z niego nie wysiadła bo bałabym sie ze mi go gwizdną jakbym miała taką hondę to bym w niej mieszkała ale chyba nie chciałabym mieć automatu - mnie sie podoba zmienianie biegów, przynajmniej ja lubie to robić - na coraz wyższe
eh, moich tez... chociaz np mojej przyjaciolce sie nie podoba, moj tz za to zachwycony, bo jak to on stwierdzil 'najmniej by sie o mnie bal w jakims pancernym czolgu, a tak im wiekszy tym lepszy'.
a ja wlasnie szukam automatu bo ze zmiana biegow mam najwiekszy problem... eh ta niepodzielna uwaga;]

dziewczyny, mam problem. pisze prace na temat 'femme fatale w literaturze, sztuce i filmie'. i tak jak z literatury mam az za duzo, sztuki tak ok to filmow nie mam wcale. macie jakies pomysly?[poza lolita, bo to mam w literaturze a film biore jako adaptacje filmowa]
Stary 2008-03-25, 16:04   #3003
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dzień Dobry
I od razu kajam się przed wami za taaaka przerwę
Tydzień spędziłam u Tżcika Dopiero dziś wróciłam

Z tego wszystkiego ....zapomniałam od niego komórki i... słówek na jutrzejszą wejściówkę Ehhhh.... ta skleroza...

Jak do niego pojechałam to dzień w dzień (ledwo co wyszliśmy z domu) zaczynał padać śnieg albo śnieg z deszczem... nadszedł dzisiejszy dzień i powrót.. to wyszło słonko Czy to nie złośliwość losu przypadkiem???

A jak tam u was?? Objedzony i szczęśliwe?

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 16:20   #3004
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Nie jestem na nic chora po prostu musiałam zmienic dietę zeby potem nie miec problemów ze zdrowiem bo zapowiadało się nieciekawie. mnie nic nie boli ale lekarka powiedziała, ze teraz nie musi ale kiedys moge miec powazne problemy z ukł pokarmowym jesli będę tak jesć nadal. Wiec wziełam sie za siebie a te ojawy to nie dotyczą jakiejs choroby tylko ogólnego funkcjonowania mojego organizmu, po prostu róznie reaguje on na rozne rzeczy, nie zawsze tak jak powinien i okazało się ze moj sposob odzywiania ma na to duzy wpływ. po prostu nie wszystko wolno mi jesc, choc oczywiscie jak cos takiego zjem czasami to nic sie nie stanie i tyle
A myślałam, że to jakaś choroba Ja jem nabiał kilogramami i sobie życia bez niego nie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
ja tez bym chciała znalezc cos na wakacje, ale moge tylko roznosci lub rozdawac ulotki a to nie dla mnie
a wiecie od ilu lat biorą na hostessy
Proponuje przejść się do jakiejś agencji albo zadzwonić i się zapytać Na pewno musisz mieć ważną książeczke sanepidowską.

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam problem. pisze prace na temat 'femme fatale w literaturze, sztuce i filmie'. i tak jak z literatury mam az za duzo, sztuki tak ok to filmow nie mam wcale. macie jakies pomysly?[poza lolita, bo to mam w literaturze a film biore jako adaptacje filmowa]
Filmy Jak coś mi się przypomni napisze

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A jak

OMG znowu śnieg pada
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 16:23   #3005
Mirelkaaa
Zakorzenienie

tyle ze ja mam 15 lat;/
Stary 2008-03-25, 16:48   #3006
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Finloro, straszne. Mnie kiedyś by potrącił samochód- w czasie tej naszej niby-zimy jakaś wariatka(podkreślam, wariatka, nie wariat) jechała bardzo szybko, na drodze było ślisko i nie wyrobiła się na zakręcie, gdzie akurat szłam po chodniku. Całe szczęście, że odskoczyłam w bok, bo dostałabym tyłem samochodu.
Inna sytuacja. W Siedlcach, wieczorem jakaś dziewczyna szła po pasach. Jeden samochód zatrzymał się, drugi za to tak ją potrącił, że przeleciała przez niego. Leżała na drodze, a tu nadjeżdża drugi samochód, przejechał po niej, na dodatek przyczepiła się do niego ubraniem i ciągnął ją jeszcze przez kilka metrów.

Przeżyła.
Straszna historia, biedna dziewczyna.

Cytat:

Ja dodam tylko, że cynamon jest idealny dla niskociśnieniowców Miałam od dziś sobie do herbaty dodwać, ale zapomniałam kupić

Nie martw się wiem co czujesz - ja jestem najstarsza, a mam sporo młodszego rodzeństwa i pytania dotyczące mojego zamążpójścia są standardem Ale ja się tak łatwo nie dam

A co do ósemek to powinnam je wyrwać, ponieważ mam bardzo rozszerzoną szczęke i dużo zębów i te ósemki nie mają już miejsca żeby wyjśc i istnieje prawdopodobieństwo, że one siłą będą chciały się wydostać z dziąseł i mi pozostałe zęby pokrzywią Ja jestem po dwóch latach noszenia aparatu stałego (już zdjęty) i jak pomyśle, że te ósemki mogłyby wszystko zniszczyć Nie znosze dentystów, myśl o siedzeniu na fotelu dentystycznym przyprawia mnie o mdłości, a co dopiero chirurgiczne wyrywanie zębów - 4 zdrowych zębów

[/FONT][/COLOR]
Cynamon podnosi ciśnienie? A możesz napisać, w jakich ilościach należy go stosować, żeby przyniosło to jakieś efekty?

Jak chodzi o wychodzenie za mąż, to ja jestem przeciwniczką Ale w bliskiej rodzinie niedawno odbył się jeden ślub, teraz szykuje się drugi, więc w rodzinie to popularny temat. Ja już jestem z TŻ jakiś czas, ale nie czuję z tego powodu obowiązku zaobrączkowania się

A co do tych ósemek, to strasznie współczuję

Cytat:
Dzień Dobry
I od razu kajam się przed wami za taaaka przerwę
Tydzień spędziłam u Tżcika Dopiero dziś wróciłam

Z tego wszystkiego ....zapomniałam od niego komórki i... słówek na jutrzejszą wejściówkę Ehhhh.... ta skleroza...

Jak do niego pojechałam to dzień w dzień (ledwo co wyszliśmy z domu) zaczynał padać śnieg albo śnieg z deszczem... nadszedł dzisiejszy dzień i powrót.. to wyszło słonko Czy to nie złośliwość losu przypadkiem???

Jeżeli tydzień był udany, to wybaczamy nieobecność
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 16:58   #3007
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
eh, moich tez... chociaz np mojej przyjaciolce sie nie podoba, moj tz za to zachwycony, bo jak to on stwierdzil 'najmniej by sie o mnie bal w jakims pancernym czolgu, a tak im wiekszy tym lepszy'.
a ja wlasnie szukam automatu bo ze zmiana biegow mam najwiekszy problem... eh ta niepodzielna uwaga;]
Spokojnie blonndee, nauczysz się egzamin będziesz zdawać w samochodzie z normalną skrzynią więc musisz umieć pamiętam, że namoich pierwszych jazdach to było dla mnie nie wyobrażalne żeby robić tyle rzeczy naraz ale podzielnosci uwagi mozna sie nauczyć, ja akurat trafiłam na fajnego instruktora który mnie tej podzielnosci nauczył, co prawda przez przypadek ale nauczył

Cytat:
A myślałam, że to jakaś choroba Ja jem nabiał kilogramami i sobie życia bez niego nie wyobrażam
Nie, nie jest tak zle przynajmniej narazie Ja tez tak jadłam jeszcze do niedawna i nie potrafiłam sobie wyobrazić co bym jadła gdyby nagle wszystkie serki zniknęły ale musze przyznać że jest spoko i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu nawet nie mam za bardzo ochoty na nabiał

Byłam na poczcie a że niedaleko jest apteka to i tam wstąpiłam i zaopatrzylam się w olejek rozmarynowy. Dziwny ma zapach ciekawa jestem jak na włosach będzie sie sprawował
A muszę Wam powiedzieć, że o ile po wczorajszej mojej miksturze byłam zachwycona włosami tak dzis są fatalne - sztywne, nieswieze, nie chca sie ułożyć, wygladaja jakbym długo ich nie myła no i dalej czuje drozdże...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 17:01   #3008
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Cytat:
A z jakiego powodu Ty powinnaś usunąć ósemki.

Ja nawet na początku byłam optymistycznie do tego nastawiona, myślałam sobie jak mus to mus, może nie będzie aż tak źle. Po około 30 minutach zagłębiania się w różne fora internetowe i czytania na temat zabiegu stwierdziłam, że nigdy w życiu żadnego łyżeczkowania nie będzie. Rozmawiałam z moją dentystką i mówiła, że tydzień urlopu po zabiegu jak najbardziej wskazany - ehhh to o czymś świadczy
Ja powinnam usunąć, ze względu na małe przestrzenie międzyzębowe i małe dziąsła, po prostu mi się nie mieszczą i mogą dokładnie, jak i u Ciebie wypychać i wykrzywiać pozostałe zęby. Zbieram się i zbieram, ale zebrać nie mogę, bo po pierwsze się boje, a po drugie nienawidzę bóli pozabiegowych...tak moja mała fobia
Stary 2008-03-25, 17:32   #3009
Porcelainnn
Zadomowienie

Dzień dobry

Miałam dziś straszny dzień i naprawdę pocieszające jest to, że wątek ożył. Wracałam z korepetycji (udzielam z angielskiego ), dostałam okres, nie miałam gdzie kupić środków przeciwbólowych. Myślałam, że może jakoś dotrę do domu. Niestety dopadły mnie najgorsze bóle i gdy wreszcie po dłuższym czasie dotarłam do sklepu i poprosiłam o ibuprom...zemdlałam:mdlej e: Zdarzyło mi się to tylko kilka razy w życiu. Ekspedientka mnie ocuciła i w ogóle jakoś bardzo miło się zajęła, potem przyjechał do mnie tata i odtransportował mnie do domu
Teraz ból już w miarę przeszedł ale bardzo słabo się czuję.
Strasznie niemiły dzień... i miałam dziś iść jeszcze po korepetycjach po olej kokosowy...ehh

Cytat:
Polecam tam twarożek domowy nigdzie indziej nie moge go znaleźć

Zgłasza sie kolejna maniaczka twarożku Mam go w osiedlowym sklepie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
A skoro tak podobaja się Wam moje zwierzaki to postanowiłam uraczyć Was kolejną porcją fotek
Cudne TŻ śpiący obok pieska..strasznie błogie te zdjęcia Kochane.

Cytat:
Spokojnie blonndee, nauczysz się egzamin będziesz zdawać w samochodzie z normalną skrzynią więc musisz umieć pamiętam, że namoich pierwszych jazdach to było dla mnie nie wyobrażalne żeby robić tyle rzeczy naraz ale podzielnosci uwagi mozna sie nauczyć, ja akurat trafiłam na fajnego instruktora który mnie tej podzielnosci nauczył, co prawda przez przypadek ale nauczył

Prawko nie jest takie trudne Zdałam za drugim podejściem. Tylko teraz mam problem z tym, że prawie rok nie jeżdżę i wszystko zapomniałam W tym tygodniu zamierzam pojeździć trochę ze znajomym instruktorem, będzie masakkra

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 17:36   #3010
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
moja instruktorka bedzie kobieta wiec moze zrozumie blondynke...
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Miałam dziś straszny dzień i naprawdę pocieszające jest to, że wątek ożył. Wracałam z korepetycji (udzielam z angielskiego ), dostałam okres, nie miałam gdzie kupić środków przeciwbólowych. Myślałam, że może jakoś dotrę do domu. Niestety dopadły mnie najgorsze bóle i gdy wreszcie po dłuższym czasie dotarłam do sklepu i poprosiłam o ibuprom...zemdlałam:mdlej e: Zdarzyło mi się to tylko kilka razy w życiu. Ekspedientka mnie ocuciła i w ogóle jakoś bardzo miło się zajęła, potem przyjechał do mnie tata i odtransportował mnie do domu
Strasznie niemiły dzień... i miałam dziś iść jeszcze po korepetycjach po olej kokosowy...ehh

Prawko nie jest takie trudne Zdałam za drugim podejściem. Tylko teraz mam problem z tym, że prawie rok nie jeżdżę i wszystko zapomniałam W tym tygodniu zamierzam pojeździć trochę ze znajomym instruktorem, będzie masakkra
biedactwo
ale juz jest lepiej? to moze poloz sie i odpocznij!
tez bym chciala zdac za 1 max 2...
Stary 2008-03-25, 17:52   #3011
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Współczuję, mam nadzieję, że już się lepiej czujesz.
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 18:05   #3012
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
O matko, straszna tragedia Niestety takich ludzi bez wyobraźni jest sporo. Ja tak raz o mało nie zginęłam. Jechałam samochodem od Babci a dwóch gości urządziło sobie wyścigi samochodowe. I jeszcze potem próbował winę zwalić na mnie. Na szczęście mu się nie udało. Babcia też miała historię niemiła ostatnio. Przechodziła na pasch bo facet ustąpił jej pierszeństwa. Ale ten jadący drugim pasem nawet nie zwolnił. Przemknąl tylko z prędkością 100 na godzinę. Miała szczęście, ze ten co się zatrzymał to zauważył i zatrąbił. Jak by nie ot to by się nie zatrzymała (a już była w połowie drogi). Szkoda tylko, ze za cudzą głupotę płacą najczęściej niewinni ludzie. Taki jak jedzie pijany i się roztrzaska to wychodzi cało z kilkoma siniakami. Masakra.....ja też jezdzę szybko, ale z wyobraźnią. Szkoda słów
No! I tak ma być! Z tą wyobraźnią Nie chcemy, żeby naszej Jolie się coś stało
Mnie dwa razy samochód potrącił i to jak przechodziłam na pasach przy zielonym świetle, ale na szczęście poza kilkoma siniakami nic mi się nie stało.

Cytat:
niestety takie rzcey się dzieją
ludzie są nieodpowiedzialni
i powinien dostac dozywocie!!
Za potrącenie kogoś ze skutkiem smiertelnym grozi mu 8 lat, ale że był pod wpływem alkoholu i uciekł z miejsca wypadku kara jest wyższa, do 12 lat. Mam nadzieję, że naprawdę dostanie surową karę. I że w któryms momencie dopadną go wyrzuty sumienia, że przez niego zginął człowiek.

Cytat:
Finloro, straszne. Mnie kiedyś by potrącił samochód- w czasie tej naszej niby-zimy jakaś wariatka(podkreślam, wariatka, nie wariat) jechała bardzo szybko, na drodze było ślisko i nie wyrobiła się na zakręcie, gdzie akurat szłam po chodniku. Całe szczęście, że odskoczyłam w bok, bo dostałabym tyłem samochodu.
Inna sytuacja. W Siedlcach, wieczorem jakaś dziewczyna szła po pasach. Jeden samochód zatrzymał się, drugi za to tak ją potrącił, że przeleciała przez niego. Leżała na drodze, a tu nadjeżdża drugi samochód, przejechał po niej, na dodatek przyczepiła się do niego ubraniem i ciągnął ją jeszcze przez kilka metrów.

Przeżyła.
Matko! Miała ogromne szczęście, ze przeżyła! Ale pewnie też nieźle poturbowana była...
No i dobrze, że Tobie się nic nie stało

Cytat:
Masz niezłych modeli Na fotkach wyglądają wprost bajecznie Najbardziej podoba mi się jak czworonożny przyjaciel chce wymusić posłuszeństwo i symuluje ucieszke (skok z parapetu)) A jak on słodko wygląda jak śpi

Istny koszmar mieszkać z takimi sąsiadami. Dobrze, że niedługo się wyprowadzasz

Ehhh Moja koleżanka straciła chłopaka z którym była dobre kilka lat (taka miłość już na całe życie). W sumie sam wypadek może nie był jakiś mega groźny, ale w szpitalu źle się nim "zaopiekowali" i zmarł. Sprawca wypadku do tej pory nie został ukarany (6-7 lat temu miał miejsce wypadek) z powodu powiązań z policją Lekarz także nie poniósł żadnych konsekwencji.
Nom, fajne zwierzaki
Jesli chodzi o tamto zdjęcia Reksia na oknie to on się wtedy patrzył na stado małych kociaczków, razem z ich mamusią, które w zeszłym roku dokarmiałam Był zły, że one jedzą a on nie bo straszny łakomczuch z niego

Tez sie ciesze, że wkrótce się wyprowadzę
Przez tych cudnych sąsiadów musiałam pisac swoją pracę mgr tylko w nocy, bo w dzień non stop łomot jakiejś techniawki doprowadzał mnie do szału i nie pozwalał sie skupić, a w nocy przynajmniej było względnie cicho.

Jak czytam o takich tragediach... ehh... normalnie wyc sie chce...

Cytat:

Prawda, ze fajnie razem wyglądają Mój TŻ strasznie uwielbia tego psiaka, z wzajemnością zresztą Zastanawiam się czy jak będę się wyprowadzała to czy nie zabrac go ze sobą, ale nie wiem co na to rodzice, bo niby miał być dla mamy po śmierci Kropki...

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-03-25 o 20:55
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 18:16   #3013
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

udanego pływania
Cytat:

miłego pływania, bardzo chętnie poszłabym z Tobą
Dzięki dziewczyny, było wybitnie. Ostatni raz na basenie byłam 2 lata temu. W ogóle jakikolwiek sport uprawialam 2 lata temu (bo chyba bieg na przystanek co by karoca nie zwiała to się nie liczy nie) no i się okazało, że kondycji to ja za grosz nie mam. Ale mama się napaliła więc pewnie bedziemy chodzić
Cytat:
"nagi instynkt"
Cytat:
No! I tak ma być! Z tą wyobraźnią Nie chcemy, żeby naszej Jolie się coś stało
Dzięki kochana
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 18:21   #3014
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Pracowałam jako hostessa i nie zawsze musiałam nosić mini. Plusem są duże zarobki (od 9 zł za godzine, a i 11 się zdarzało), dach nad głową, miłe towarzystwo no i ogólnie jak lubisz kontakt z ludzmi i nawijanie przez kilka godzin o tym samym to polecam Ogólnie wydaje mi się, że praca jako hostessa jest bardziej ciekawym doświadczeniem niż rozdawanie ulotek. No i nie przejmuj się tak tą mini, bo ona jest ostatnią rzeczą na jaką ktoś zwróci uwage podczas robienia zakupów - wierz mi
Uch, właśnie. Kontakt z ludźmi- żaden problem, lubię rozmawiać. Gorzej z powtarzaniem cały czas tego samego z uśmiechem na twarzy I jakby trafił mi się jakiś trudny klient, to znając życie, byłabym wyprowadzona przez ochronę za napaść

Cytat:
Dzień dobry

Współczuje Odpocznij sobie teraz.

Cytat:
Matko! Miała ogromne szczęście, ze przeżyła! Ale pewnie też nieźle poturbowana była...
No i dobrze, że Tobie się nic nie stało
Z tego co pamiętam, to miała wstrząs mózgu i chyba nogę złamaną. Miała naprawdę dużo szczęścia, bo nie za tęgo to wyglądało(zaraz podeśle Wam linka z nagraniem).

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 18:26   #3015
Finlora
Zakorzenienie

Przyszła dzisiaj do mnie paczuszka z maską Glorią, która zamówiłam w tym sklepie www.kosmetykidlaciebie.pl
Ucieszyłam sie, ze już ją mam i będę mogła już jutro przetestowac, ale jednocześnie się wkurzyłam
Plus za tempo, zamówiłam we wtorek, w srodę wpłaciłam pieniążki, w piątek wysłali i dzisiaj już jest
Ale gdybym kupowała na allegro to wystawiłabym sprzedawcy negatywa... Przesyłka zabezpieczona w sposób koszmarny... Pudełeczka (bo zamówiłam od razu 2) niby zakręcone i oklejone tasmą klejącą ale część maski jakoś się wydostała (z obywdu pudełek) i pobrudziła wszystko wokół - trochę musiałam się naczyścić, zeby mi się nie kleiły Mam nadzieję, ze nie ubyło jej zbyt dużo
Stary 2008-03-25, 18:38   #3016
Narek
Zakorzenienie

Finloro, koszmarnie Cię potraktowali, buraki jedne

A linka do filmiku nie mogę znaleźć...

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 18:46   #3017
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Finloro, koszmarnie Cię potraktowali, buraki jedne

A linka do filmiku nie mogę znaleźć...
Zastanawiam się czy jeszcze kiedykolwiek coś u nich zamawiać A jeśli się zdecyduję to pewnie wyśle im maila, że nie życzę sobie po raz kolejny czegoś takiego, bo ich obsmaruję
Ale jesli ta maska się sprawdzi to obawiam sie, że to jest jedyne miejsce gdzie mogę ją kupić. Zwiedziłam chyba wszystkie sklepy i budki w moim mieście i nigdzie nie było
A kolezanki, która mieszka w Łodzi i miała sprawdzić czy ta maska jest w Auchanie, nie mogłam sie przez kilka tygodni doprosic... A jesli miałabym tam pojechac specjalnie po nią to finansowo wyszłoby mi dużo drożej
Stary 2008-03-25, 18:48   #3018
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość

Jeżeli tydzień był udany, to wybaczamy nieobecność
oj baardzo udany....

Cytat:
Dzień dobry

Strasznie niemiły dzień...
O kurcze... ja jeszcze nigdy nie zemdlałam..choć raz było o włos...

Ostatnio też miałam nie miłą historię z okresem. Dostałąm przed Wielkanocą.. i wyobraźcie sobie że musiałam pojechać na gościnę -byłam tam od 11-22 ..
Fajnie było ale.. źle się czułam tak długo w obcym miejscu. Spuchły mi palce tak że musiałam zdjąć pierścionki które na co dzień są mi luźne, było mi gorąco że spływało po mnie i cała zrobiłam się czerwona jak burak

Kurcze i znowu mam problem...młodzieżowy.

jakiś czas temu pytałam się Was czy lepiej mi w blondzie(naturalnym) czy w brązie..Kilka z was powiedziało że w brązie jest ciekawie i z pazurkiem..i taki mam na głowie obecnie kolorek. Ale... Widać mi cholerne odrosty
wyglądam jak siwa(na odrostach-bo mam taki typowy popiel)
Chciałabym rozjaśnić włosy aby nie było tak ciągle tych odrostów widać...Ale fryzjerki mówią że farby nie chwycą tylko rozjaśniacz

Co robić???????? Pewno jasny brąz na takie jakie mam też nie chwyci

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2008-03-25 o 19:13
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 19:43   #3019
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
tyle ze ja mam 15 lat;/
Żeby podjąć pracę musisz mieć ukończone 13 lat i posiadać numer identyfikacji podatkowej w skrócie NIP Poprawcie mnie jeśli się mylę Sama umowy nie możesz podpisać, za to mogą Twoi prawni opiekunowie. A czy możesz zostać 15 letnią hostessą - zależy od agencji - jak nie spróbujesz to się nie dowiesz Na 100% jestem pewna, że alkoholu jako niepełnoletnia promować nie będziesz Moja siostra pracuje od 14 lat, więc twój wiek nie jest teoretycznie przeszkodą do podjęcia pracy

Cytat:
Cynamon podnosi ciśnienie? A możesz napisać, w jakich ilościach należy go stosować, żeby przyniosło to jakieś efekty?
Czytałam tylko, że ogólnie podnosi i warto dodwać do herbat, które owe ciśnienie obniżają (czerwona i podobno zielona też) A na informacje takie natknęłam się podczas lektury książki zielarskiej mojej mamy

Cytat:
ale musze przyznać że jest spoko i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu nawet nie mam za bardzo ochoty na nabiał
Grzeszysz kobieto

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Ja powinnam usunąć, ze względu na małe przestrzenie międzyzębowe i małe dziąsła, po prostu mi się nie mieszczą i mogą dokładnie, jak i u Ciebie wypychać i wykrzywiać pozostałe zęby. Zbieram się i zbieram, ale zebrać nie mogę, bo po pierwsze się boje, a po drugie nienawidzę bóli pozabiegowych...tak moja mała fobia
To podobnie jak ja - też się zbieram Wiem, że powinnam, ale ten paraliżujący strach. No cóż pozostaje nam życzyć obu odwagi

Cytat:
Szczęściara Ja mam trzy opakowania w lodówce i jestem mega happy

Jej zawsze przeżywasz tak miesiączke Może powinnaś iść z tym do lekarza Bo to przecież normalne nie jest żeby podczas okresu tak cierpieć

Cytat:
Uch, właśnie. Kontakt z ludźmi- żaden problem, lubię rozmawiać. Gorzej z powtarzaniem cały czas tego samego z uśmiechem na twarzy I jakby trafił mi się jakiś trudny klient, to znając życie, byłabym wyprowadzona przez ochronę za napaść
Ale wiesz praktyka mistrza czyni Po kilku promocjach już nic Cię nie zaskoczy

Cytat:
Zastanawiam się czy jeszcze kiedykolwiek coś u nich zamawiać A jeśli się zdecyduję to pewnie wyśle im maila, że nie życzę sobie po raz kolejny czegoś takiego, bo ich obsmaruję
Koniecznie napisz im stosownego maila Coś takiego nie powinno się wydarzyć i nie zostawiaj tak tego

Dzwonili dziś ze studia fotograficznego i chcieli się umówić na rozmowe. Tak bardzo teraz żałuje, że już się zobowiązałam do pracy dla innej firmy Praca w takim studiu to moje marzenie Tak mi teraz smutno

Sweet_Jelly
może tak spróbujesz powrócić do swojego naturalnego kolorku i problem z farbowaniem odrostów będzie z głowy - rozumiem, że wtedy będziesz musiała użyć rozjaśniacza
Stary 2008-03-25, 19:54   #3020
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Dzwonili dziś ze studia fotograficznego i chcieli się umówić na rozmowe. Tak bardzo teraz żałuje, że już się zobowiązałam do pracy dla innej firmy Praca w takim studiu to moje marzenie Tak mi teraz smutno
głowa do góry- tu masz pewną pracę a tam tylko rozmowę. Jeszcze się taka okazja nadarzy, zobaczysz
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-25, 19:55   #3021
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
biedactwo
ale juz jest lepiej? to moze poloz sie i odpocznij!
tez bym chciala zdac za 1 max 2...
Już lepiej, ale chcę żeby ten dzień się skończył... i miesiączka też Zdasz, zdasz Polecam sposób na motywacje - wydrukuj sobie zdjątko Twojego wymarzonego autka i powieś niedaleko łóżka, ja tak zrobiłam

Cytat:
Współczuję, mam nadzieję, że już się lepiej czujesz.
Dziękuję, tak jak napisałam już trochę lepiej. Podjadam czekoladę na wzmocnienie

Cytat:

Współczuje Odpocznij sobie teraz.

Cytat:

O kurcze... ja jeszcze nigdy nie zemdlałam..choć raz było o włos...

Ostatnio też miałam nie miłą historię z okresem. Dostałąm przed Wielkanocą.. i wyobraźcie sobie że musiałam pojechać na gościnę -byłam tam od 11-22 ..
Fajnie było ale.. źle się czułam tak długo w obcym miejscu. Spuchły mi palce tak że musiałam zdjąć pierścionki które na co dzień są mi luźne, było mi gorąco że spływało po mnie i cała zrobiłam się czerwona jak burak

Kurcze i znowu mam problem...młodzieżowy.

jakiś czas temu pytałam się Was czy lepiej mi w blondzie(naturalnym) czy w brązie..Kilka z was powiedziało że w brązie jest ciekawie i z pazurkiem..i taki mam na głowie obecnie kolorek. Ale... Widać mi cholerne odrosty
wyglądam jak siwa(na odrostach-bo mam taki typowy popiel)
Chciałabym rozjaśnić włosy aby nie było tak ciągle tych odrostów widać...Ale fryzjerki mówią że farby nie chwycą tylko rozjaśniacz

Co robić???????? Pewno jasny brąz na takie jakie mam też nie chwyci

Rozumiem... jakoś tak jest, że jak sie dostaje okres lepiej zostać w
domu, u siebie, przeleżeć we własnym łóżku jak boli.

Poszukaj innej fryzjerki... rozjaśniacz bardzo niszczy włosy...ja mam baleyage rozjaśniaczem i muszę naprawdę na włosy chuchać i dmuchać żeby się nie przesuszały...

Cytat:
Jej zawsze przeżywasz tak miesiączke Może powinnaś iść z tym do lekarza Bo to przecież normalne nie jest żeby podczas okresu tak cierpieć

Zawsze ciężko, ale pierwszy raz zemdlałam, ogólnie pierwszy raz tak bolało. Mam nadzieję, że nic nie jest źle, niedługo pójdę na badania. Lepiej znosiłam miesiączke, gdy brałam tabletki anty

Co do studia-nie martw się, widocznie Los tak chciał. Może w obecne
j firmie też będzie dobrze, szybko awansujesz... myśl pozytywnie!

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 20:04   #3022
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
głowa do góry- tu masz pewną pracę a tam tylko rozmowę. Jeszcze się taka okazja nadarzy, zobaczysz
Mam nadzieje, że jeszcze się nadarzy Dziękuje

Cytat:

Zawsze ciężko, ale pierwszy raz zemdlałam, ogólnie pierwszy raz tak bolało. Mam nadzieję, że nic nie jest źle, niedługo pójdę na badania. Lepiej znosiłam miesiączke, gdy brałam tabletki anty

Co do studia-nie martw się, widocznie Los tak chciał. Może w obecne
j firmie też będzie dobrze, szybko awansujesz... myśl pozytywnie!
Idz koniecznie do lekarza, jak nie to Cię tam siłą zaprowadze I badania też porób Nigdy nic nie wiadomo Ja zemdlałam w sumie trzy razy w życiu - ostatni raz siostra mi palca drzwiami od samochodu przyczasła Bolało oj bolało.

Dziękuje Niby to nic, a jednak tak boli, że wcześniej nie zadzwonili.
Stary 2008-03-25, 20:23   #3023
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby podjąć pracę musisz mieć ukończone 13 lat i posiadać numer identyfikacji podatkowej w skrócie NIP Poprawcie mnie jeśli się mylę Sama umowy nie możesz podpisać, za to mogą Twoi prawni opiekunowie. A czy możesz zostać 15 letnią hostessą - zależy od agencji - jak nie spróbujesz to się nie dowiesz Na 100% jestem pewna, że alkoholu jako niepełnoletnia promować nie będziesz Moja siostra pracuje od 14 lat, więc twój wiek nie jest teoretycznie przeszkodą do podjęcia pracy
mozesz dokładniej o tej biurkokracji?
bo na wakacje by mi się praca przydała
kupiłabym sobie nowy komputer
ja sie na tym nie znam, gdzie powinnam isc itd

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn
Dzień dobry

jejku współczuje
ja tylko raz w zyciu zemdlałam przy pobieraniu krwi w szpitalu

Cytat:
Za potrącenie kogoś ze skutkiem smiertelnym grozi mu 8 lat, ale że był pod wpływem alkoholu i uciekł z miejsca wypadku. Mam nadzieję, że naprawdę dostanie surową karę. I że w któryms momencie dopadną go wyrzuty sumienia, że przez niego zginął człowiek.
ja potrafie zrozumiec, ze ktos kogos potracił, ale ucieczka z miejsca wypadku to okrucieństwo

Cytat:
Dzięki dziewczyny, było wybitnie. Ostatni raz na basenie byłam 2 lata temu. W ogóle jakikolwiek sport uprawialam 2 lata temu (bo chyba bieg na przystanek co by karoca nie zwiała to się nie liczy nie) no i się okazało, że kondycji to ja za grosz nie mam. Ale mama się napaliła więc pewnie bedziemy chodzić
tak to jest jak się pół życia na wizażu przesiaduje
ja na basen chodze, ale teraz nie moge z tym kolczykiem, dopiero jak mi sie zagoi

Cytat:
Przyszła dzisiaj do mnie paczuszka z maską Glorią, która zamówiłam w tym sklepie www.kosmetykidlaciebie.pl
Ucieszyłam sie, ze już ją mam i będę mogła już jutro przetestowac, ale jednocześnie się wkurzyłam
Plus za tempo, zamówiłam we wtorek, w srodę wpłaciłam pieniążki, w piątek wysłali i dzisiaj już jest
Ale gdybym kupowała na allegro to wystawiłabym sprzedawcy negatywa... Przesyłka zabezpieczona w sposób koszmarny... Pudełeczka (bo zamówiłam od razu 2) niby zakręcone i oklejone tasmą klejącą ale część maski jakoś się wydostała (z obywdu pudełek) i pobrudziła wszystko wokół - trochę musiałam się naczyścić, zeby mi się nie kleiły Mam nadzieję, ze nie ubyło jej zbyt dużo
to beznadziejne jak tak mozna!!
powinni ci wysłac jeszcze jedną gratis!!;/

a mi dzis przyszła paczka z szczotką
jest boska, mogłabym się nią czesac i czesac
wspaniały masaz dla skóry głowy
Stary 2008-03-25, 20:52   #3024
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
tak to jest jak się pół życia na wizażu przesiaduje
ja na basen chodze, ale teraz nie moge z tym kolczykiem, dopiero jak mi sie zagoi
To bym tu musiała 12 lat przesiedzieć - a tak naprawdę to dopiero 3ci czy 4ty miesiac i tez nie non stop. Ja po porstu mam lenia z natury. Może gdybym miała motywację w postaci oponki czy zbędnych kg to by było inaczej- atak kicha ale wszystko wskazuje na to, ze się to zmieni
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-25, 20:53   #3025
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie napisz im stosownego maila Coś takiego nie powinno się wydarzyć i nie zostawiaj tak tego
Chyba masz rację, tak więc przy najbliższej okazji napisze do nich, bo naprawde się wkurzyłam

Cytat:
to beznadziejne jak tak mozna!!
powinni ci wysłac jeszcze jedną gratis!!;/
Taaaa, jasne Miałam ochotę ich
Stary 2008-03-25, 20:53   #3026
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
To bym tu musiała 12 lat przesiedzieć - a tak naprawdę to dopiero 3ci czy 4ty miesiac i tez nie non stop. Ja po porstu mam lenia z natury. Może gdybym miała motywację w postaci oponki czy zbędnych kg to by było inaczej- atak kicha ale wszystko wskazuje na to, ze się to zmieni
to tego lenia trzba zwalczyc

Cytat:
Taaaa, jasne
nom powinni
Stary 2008-03-25, 22:04   #3027
blonndee
Wtajemniczenie

jolie, przepraszam, ze tak wypytuje ale tak sie zastanawiam [wiem, ze kiedys o tym mowilas, ale ja zapominalska jestem]
co ty wlasciwie studiujesz [wiem, ze cos z chemia, ale tak konkretniej...] i czy to wlasnie ze studiow tak dobrze sie znasz na tych skladach i wlasciwosciach skladnikow?
Stary 2008-03-25, 22:14   #3028
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
to tego lenia trzba zwalczyc
No nie wiem, mój leń to wybitnie twardy zawodnik Zresztą ja tam wolę sobie pobuszować po necie w poszukiwaniu wiedzy poczytać jakieś publikacje naukowe, podszkolić sie biochemicznie No ale postaram się też więcej ruszać, obiecuję.

Oki ja zmykam bo Zuziek już mi pszysypia na łóżku czyli pora iść spać Taką mała prośbę mam- bo ja jutro siedzę w lab więc nie mnie będzie pół dnia- jak by tak można było ostro nie drukować to była bym wdzieczna
Kolorowych

EDIT:
Blonndiee ja jestem chemik, a konkretniej analityk chemiczny. Z biochemią to zasadniczo nie ma nic wspólnego. Ja Ci mogę przeanalizować Kubusia pod kątem np. metali ciężkich (bądź też wykonać inne analizy). Z tym "znaniem" się to lekka przesada, ale się edukuję, na własną rękę. Ja mam własnie to do siebie, ze lubię szperać, wyszukiwać informacje na tematy, które mnie interesują i tak własnie jest z biochemią. Ot taki konik

No to jeszcze raz kolorowych
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-25, 23:04   #3029
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:

mam nadzieję, ze czujesz sie juz lepiej. Wiem co to jest bol miesiaczkowy, moze nie mdlałam ale bolało mnie niesamowicie, czasem lezałam i płakałam... U mnie to było spowodowane zaburzeniami hormonalnymi. Odkad leczę sie hormonalnie proble nie istnieje, no chyba ze zapomnę brac tabletki (co mi sie zdarza ) to wtedy czasem cos zaboli ale to bez porównania do tego co było. teraz zapominam o tym ze mam okres i nawet nie dalej jak dzis zdziwilam sie ze mam brudna bieliznę - zapomniałam zmienic tampon W kazdym razie dołączam sie do opinii ze powinnas isc do lekarza, bo naprawde nie ma sensu sie meczyc.
A co do prawka to tez zdałam z drugim razem. Zawsze balam sie jazdy na miescie bo tam nigdy nie wiadomo co cie spotka, wystarczy ze ktos zajedzie ci droge, wykonasz gwałtowny ruch i tez mozesz oblac - za nieczysta i nie płynną jazdę czy tworzenie zagrożenia na drodzie - bo ktos jadący za toba mogł w ciebie wjechac. A okazalo sie ze oblałam na placu manewrowym bo za szybko jechalam i wyjechałam za linię na łuku... ale sie na siebie wtedy wkurzałam ale za drugim razem juz było ok

Cytat:
moja instruktorka bedzie kobieta wiec moze zrozumie blondynke...
a tez blondynka?

Cytat:

Grzeszysz kobieto

grzeszę, to fakt ale co jakiś czas sprowadzam sie do pionu i na cos sobie pozwalam. dzisiaj np piłam actimela

szkoda, ze z pracą tak wyszło, ale skad mogłaś wiedzieć ze tak bedzie? moze jak popracujesz tutaj troche, nabedziesz doswiadczenia to jeszcze raz zdozysz tam podanie o prace i jesci beda chcieli to poprostu zmienisz pracę? nie martw sie na zapas! i nie dawaj im o sobie zapomniec

A ja dzis dałam odpoczać wlosom i zabrałam sie za manicure i pedicure - co zajeło mi dosłownie 3 godziny ale efekt jest zadowalający a jeszcze siedzę z maseczką na twarzy zaraz zmykam spac, jak tyko oderwę sie od wizazu oczywiscie
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 23:27   #3030
virka
Zakorzenienie

Włosomaniaczki znowu ruszyły do akcji

Cytat:
moja mama sie wczoraj zlapala za glowe i stwierdzila, ze zwariowalam do reszty bo 'z lodowki zrobilam sobie sklep kosmetyczny a z lazienki laboratorium'

Cytat:
a, mialam przepisac sklad tego mojego jantara, dla porownania:
aqua, propylene glycol, glucose, calendula officinalis extract, chamomilla recutita extract, rosmarinus officinalis extract, salvia officinalis extract, pinus sylvestris extract, arnica montana extract, arctium majus extract, citrus medica limonum extract, hedera helix extract, tropaeolum majus extract, nasturtium officinale extract, amber extract, disodium cystinyl disuccinate, panax ginseng, arginine, acetyl tyrosine, hydrolyzed soy protein, polyquaternium-11, Peg-12 dimethicone, calcium panthotenate, zinc gluconate, niacinamide, ornithine HCl, citrulline, glucosamine HCl, biotin, panthenol, polysorbate 20, retinyl palmitate, tocopherol, linoleic acid, PABA triethanolamine, carbomer, parfum, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, methyldibromo glutaronitrile, dipropylene glycol, limonene, linalool.
ufff...
Składzik zaraz sprawdzę

Cytat:
Witam wszystkie maniaczki
A mówiłam, ze natrzaskacie tych stron przez świeta...
Nooo, ciekawe kiedyl... Kiedy w czwartek opuszczałam wizaż były "tylko" 94 strony a teraz już 100
A to wszystko przez to, że długo Cię nie było, bo w święta bylo tu na prawdę pusto, jak na nasze możliwości

Cytat:
A propo piratów drogowych...
Tydzień temu, w środę, niedaleko mnie, kilka metrów od mojej ulicy, zginęła dziewczyna, potrącona przez samochód. Wracała do domu po zajęciach. Miała tylko 23 lata... Kierowca uciekł z miejsca wypadku Ale znaleźli go, jeszcze tej samej nocy i sk*** jest w areszcie. Okazało się, że był pijany, na razie zamknęli go na 3 miesiące, zanim rozpocznie się proces. Grozi mu do 12 lat więzienia i mam nadzieję, ze tyle dostanie!
W piątek odbył się jej pogrzeb a w Wielkanoc miała się zaręczyć... Za dwa tygodnie jest ślub jej brata... Niesamowita tragedia...
Straszne, to jest, okropna tragedia...
Takich drani to kroić i solić...

A zdjęcia zwierzątek są rozkoszne

Cytat:
W Siedlcach, wieczorem jakaś dziewczyna szła po pasach. Jeden samochód zatrzymał się, drugi za to tak ją potrącił, że przeleciała przez niego. Leżała na drodze, a tu nadjeżdża drugi samochód, przejechał po niej, na dodatek przyczepiła się do niego ubraniem i ciągnął ją jeszcze przez kilka metrów.

Przeżyła.
Miała niesamowite szczęście, a może to tak jest, że kto ma żyć to żył będzie...To jeszcze nie był jej czas...

Cytat:
Niestety dopadły mnie najgorsze bóle i gdy wreszcie po dłuższym czasie dotarłam do sklepu i poprosiłam o ibuprom...zemdlałam:mdlej e: Zdarzyło mi się to tylko kilka razy w życiu. Ekspedientka mnie ocuciła i w ogóle jakoś bardzo miło się zajęła, potem przyjechał do mnie tata i odtransportował mnie do domu
Też uważam, że powinnaś iść z tym do lekarza

Cytat:
Ja bym zareklamowała i w zależności o ich podejścia do sprawy wyrobiła sobie zdanie, czy zamówić tam coś jeszcze czy nie...

Cytat:

Ale przecież na rozmowę zawsze można iść, to nic zobowiązującego

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości