|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
![]() a wiecie od ilu lat biorą na hostessy |
|
|
|
|
|
#3002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaz np mojej przyjaciolce sie nie podoba, moj tz za to zachwycony, bo jak to on stwierdzil 'najmniej by sie o mnie bal w jakims pancernym czolgu, a tak im wiekszy tym lepszy '.a ja wlasnie szukam automatu bo ze zmiana biegow mam najwiekszy problem... eh ta niepodzielna uwaga;] dziewczyny, mam problem. pisze prace na temat 'femme fatale w literaturze, sztuce i filmie'. i tak jak z literatury mam az za duzo, sztuki tak ok to filmow nie mam wcale. macie jakies pomysly?[poza lolita, bo to mam w literaturze a film biore jako adaptacje filmowa ]
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
I od razu kajam się przed wami za taaaka przerwę Tydzień spędziłam u Tżcika Dopiero dziś wróciłamZ tego wszystkiego ....zapomniałam od niego komórki Ehhhh.... ta skleroza...Jak do niego pojechałam to dzień w dzień (ledwo co wyszliśmy z domu) zaczynał padać śnieg albo śnieg z deszczem... nadszedł dzisiejszy dzień i powrót.. to wyszło słonko Czy to nie złośliwość losu przypadkiem???A jak tam u was?? Objedzony i szczęśliwe?
|
|
#3004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jem nabiał kilogramami i sobie życia bez niego nie wyobrażam![]() Cytat:
Na pewno musisz mieć ważną książeczke sanepidowską.Cytat:
Jak coś mi się przypomni napisze![]() A jak ![]() OMG znowu śnieg pada
|
|||
|
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
tyle ze ja mam 15 lat;/
|
|
|
|
|
#3006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Straszna historia, biedna dziewczyna.Cytat:
A możesz napisać, w jakich ilościach należy go stosować, żeby przyniosło to jakieś efekty?Jak chodzi o wychodzenie za mąż, to ja jestem przeciwniczką Ale w bliskiej rodzinie niedawno odbył się jeden ślub, teraz szykuje się drugi, więc w rodzinie to popularny temat. Ja już jestem z TŻ jakiś czas, ale nie czuję z tego powodu obowiązku zaobrączkowania się A co do tych ósemek, to strasznie współczuję Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
egzamin będziesz zdawać w samochodzie z normalną skrzynią więc musisz umieć pamiętam, że namoich pierwszych jazdach to było dla mnie nie wyobrażalne żeby robić tyle rzeczy naraz ale podzielnosci uwagi mozna sie nauczyć, ja akurat trafiłam na fajnego instruktora który mnie tej podzielnosci nauczył, co prawda przez przypadek ale nauczył Cytat:
przynajmniej narazie Ja tez tak jadłam jeszcze do niedawna i nie potrafiłam sobie wyobrazić co bym jadła gdyby nagle wszystkie serki zniknęły ale musze przyznać że jest spoko i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu nawet nie mam za bardzo ochoty na nabiał ![]() Byłam na poczcie a że niedaleko jest apteka to i tam wstąpiłam i zaopatrzylam się w olejek rozmarynowy. Dziwny ma zapach ciekawa jestem jak na włosach będzie sie sprawował ![]() A muszę Wam powiedzieć, że o ile po wczorajszej mojej miksturze byłam zachwycona włosami tak dzis są fatalne - sztywne, nieswieze, nie chca sie ułożyć, wygladaja jakbym długo ich nie myła no i dalej czuje drozdże...
|
||
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3009 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Miałam dziś straszny dzień i naprawdę pocieszające jest to, że wątek ożył. Wracałam z korepetycji (udzielam z angielskiego ), dostałam okres, nie miałam gdzie kupić środków przeciwbólowych. Myślałam, że może jakoś dotrę do domu. Niestety dopadły mnie najgorsze bóle i gdy wreszcie po dłuższym czasie dotarłam do sklepu i poprosiłam o ibuprom...zemdlałam:mdlej e: Zdarzyło mi się to tylko kilka razy w życiu. Ekspedientka mnie ocuciła i w ogóle jakoś bardzo miło się zajęła, potem przyjechał do mnie tata i odtransportował mnie do domu Teraz ból już w miarę przeszedł ale bardzo słabo się czuję. Strasznie niemiły dzień... i miałam dziś iść jeszcze po korepetycjach po olej kokosowy...ehh ![]() Zgłasza sie kolejna maniaczka twarożku Mam go w osiedlowym sklepie ![]() Cytat:
TŻ śpiący obok pieska..strasznie błogie te zdjęcia Kochane.Cytat:
Prawko nie jest takie trudne W tym tygodniu zamierzam pojeździć trochę ze znajomym instruktorem, będzie masakkra
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#3010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec moze zrozumie blondynke...Cytat:
ale juz jest lepiej? to moze poloz sie i odpocznij! tez bym chciala zdac za 1 max 2...
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3012 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcemy, żeby naszej Jolie się coś stało ![]() Mnie dwa razy samochód potrącił i to jak przechodziłam na pasach przy zielonym świetle, ale na szczęście poza kilkoma siniakami nic mi się nie stało. Cytat:
Cytat:
Miała ogromne szczęście, ze przeżyła! Ale pewnie też nieźle poturbowana była... ![]() No i dobrze, że Tobie się nic nie stało Cytat:
Jesli chodzi o tamto zdjęcia Reksia na oknie to on się wtedy patrzył na stado małych kociaczków, razem z ich mamusią, które w zeszłym roku dokarmiałam Był zły, że one jedzą a on nie bo straszny łakomczuch z niego Tez sie ciesze, że wkrótce się wyprowadzę Przez tych cudnych sąsiadów musiałam pisac swoją pracę mgr tylko w nocy, bo w dzień non stop łomot jakiejś techniawki doprowadzał mnie do szału i nie pozwalał sie skupić, a w nocy przynajmniej było względnie cicho. Jak czytam o takich tragediach... ehh... normalnie wyc sie chce... ![]() Cytat:
Mój TŻ strasznie uwielbia tego psiaka, z wzajemnością zresztą Zastanawiam się czy jak będę się wyprowadzała to czy nie zabrac go ze sobą, ale nie wiem co na to rodzice, bo niby miał być dla mamy po śmierci Kropki...
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-03-25 o 20:55 |
|||||
|
|
|
|
#3013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, było wybitnie. Ostatni raz na basenie byłam 2 lata temu. W ogóle jakikolwiek sport uprawialam 2 lata temu (bo chyba bieg na przystanek co by karoca nie zwiała to się nie liczy nie
) no i się okazało, że kondycji to ja za grosz nie mam. Ale mama się napaliła więc pewnie bedziemy chodzić![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jakby trafił mi się jakiś trudny klient, to znając życie, byłabym wyprowadzona przez ochronę za napaść Cytat:
Odpocznij sobie teraz.Z tego co pamiętam, to miała wstrząs mózgu i chyba nogę złamaną. Miała naprawdę dużo szczęścia, bo nie za tęgo to wyglądało(zaraz podeśle Wam linka z nagraniem).
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła dzisiaj do mnie paczuszka z maską Glorią, która zamówiłam w tym sklepie www.kosmetykidlaciebie.pl
Ucieszyłam sie, ze już ją mam i będę mogła już jutro przetestowac, ale jednocześnie się wkurzyłam ![]() Plus za tempo, zamówiłam we wtorek, w srodę wpłaciłam pieniążki, w piątek wysłali i dzisiaj już jest Ale gdybym kupowała na allegro to wystawiłabym sprzedawcy negatywa... Przesyłka zabezpieczona w sposób koszmarny... Pudełeczka (bo zamówiłam od razu 2) niby zakręcone i oklejone tasmą klejącą ale część maski jakoś się wydostała (z obywdu pudełek) i pobrudziła wszystko wokół - trochę musiałam się naczyścić, zeby mi się nie kleiły Mam nadzieję, ze nie ubyło jej zbyt dużo
|
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Finloro, koszmarnie Cię potraktowali, buraki jedne
![]() A linka do filmiku nie mogę znaleźć...
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli się zdecyduję to pewnie wyśle im maila, że nie życzę sobie po raz kolejny czegoś takiego, bo ich obsmaruję Ale jesli ta maska się sprawdzi to obawiam sie, że to jest jedyne miejsce gdzie mogę ją kupić. Zwiedziłam chyba wszystkie sklepy i budki w moim mieście i nigdzie nie było A kolezanki, która mieszka w Łodzi i miała sprawdzić czy ta maska jest w Auchanie, nie mogłam sie przez kilka tygodni doprosic... A jesli miałabym tam pojechac specjalnie po nią to finansowo wyszłoby mi dużo drożej
|
|
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
oj baardzo udany....
![]() Cytat:
ja jeszcze nigdy nie zemdlałam..choć raz było o włos...Ostatnio też miałam nie miłą historię z okresem. Dostałąm przed Wielkanocą.. i wyobraźcie sobie że musiałam pojechać na gościnę -byłam tam od 11-22 .. Fajnie było ale.. źle się czułam tak długo w obcym miejscu. Spuchły mi palce tak że musiałam zdjąć pierścionki które na co dzień są mi luźne, było mi gorąco że spływało po mnie i cała zrobiłam się czerwona jak burak Kurcze i znowu mam problem...młodzieżowy. jakiś czas temu pytałam się Was czy lepiej mi w blondzie(naturalnym) czy w brązie..Kilka z was powiedziało że w brązie jest ciekawie i z pazurkiem..i taki mam na głowie obecnie kolorek. Ale... Widać mi cholerne odrosty wyglądam jak siwa(na odrostach-bo mam taki typowy popiel) Chciałabym rozjaśnić włosy aby nie było tak ciągle tych odrostów widać...Ale fryzjerki mówią że farby nie chwycą tylko rozjaśniacz Co robić???????? Pewno jasny brąz na takie jakie mam też nie chwyci
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-03-25 o 19:13 |
|
|
|
|
|
#3019 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Żeby podjąć pracę musisz mieć ukończone 13 lat i posiadać numer identyfikacji podatkowej w skrócie NIP
Poprawcie mnie jeśli się mylę![]() Sama umowy nie możesz podpisać, za to mogą Twoi prawni opiekunowie. A czy możesz zostać 15 letnią hostessą - zależy od agencji - jak nie spróbujesz to się nie dowiesz Na 100% jestem pewna, że alkoholu jako niepełnoletnia promować nie będziesz Moja siostra pracuje od 14 lat, więc twój wiek nie jest teoretycznie przeszkodą do podjęcia pracy![]() Cytat:
) A na informacje takie natknęłam się podczas lektury książki zielarskiej mojej mamy![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wiem, że powinnam, ale ten paraliżujący strach. No cóż pozostaje nam życzyć obu odwagiCytat:
Ja mam trzy opakowania w lodówce i jestem mega happy![]() Jej zawsze przeżywasz tak miesiączke Może powinnaś iść z tym do lekarza Bo to przecież normalne nie jest żeby podczas okresu tak cierpiećCytat:
Po kilku promocjach już nic Cię nie zaskoczy![]() Cytat:
Dzwonili dziś ze studia fotograficznego i chcieli się umówić na rozmowe. Tak bardzo teraz żałuje, że już się zobowiązałam do pracy dla innej firmy Tak mi teraz smutno![]() Sweet_Jelly może tak spróbujesz powrócić do swojego naturalnego kolorku i problem z farbowaniem odrostów będzie z głowy - rozumiem, że wtedy będziesz musiała użyć rozjaśniacza
|
||||||
|
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3021 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam sposób na motywacje - wydrukuj sobie zdjątko Twojego wymarzonego autka i powieś niedaleko łóżka, ja tak zrobiłam ![]() Dziękuję, tak jak napisałam już trochę lepiej. Podjadam czekoladę na wzmocnienie ![]() Cytat:
Rozumiem... jakoś tak jest, że jak sie dostaje okres lepiej zostać w domu, u siebie, przeleżeć we własnym łóżku jak boli. Poszukaj innej fryzjerki... rozjaśniacz bardzo niszczy włosy...ja mam baleyage rozjaśniaczem i muszę naprawdę na włosy chuchać i dmuchać żeby się nie przesuszały... Cytat:
Zawsze ciężko, ale pierwszy raz zemdlałam, ogólnie pierwszy raz tak bolało. Mam nadzieję, że nic nie jest źle, niedługo pójdę na badania. Lepiej znosiłam miesiączke, gdy brałam tabletki anty ![]() Co do studia-nie martw się, widocznie Los tak chciał. Może w obecnej firmie też będzie dobrze, szybko awansujesz... myśl pozytywnie!
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DziękujeCytat:
I badania też porób Ja zemdlałam w sumie trzy razy w życiu - ostatni raz siostra mi palca drzwiami od samochodu przyczasła Bolało oj bolało.Dziękuje |
||
|
|
|
|
#3023 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo na wakacje by mi się praca przydała ![]() kupiłabym sobie nowy komputer ![]() ja sie na tym nie znam, gdzie powinnam isc itd Cytat:
![]() ja tylko raz w zyciu zemdlałam przy pobieraniu krwi w szpitalu Cytat:
![]() Cytat:
ja na basen chodze, ale teraz nie moge z tym kolczykiem, dopiero jak mi sie zagoi Cytat:
powinni ci wysłac jeszcze jedną gratis!!;/ a mi dzis przyszła paczka z szczotką jest boska, mogłabym się nią czesac i czesac wspaniały masaz dla skóry głowy
|
||||
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wszystko wskazuje na to, ze się to zmieni
|
|
|
#3025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam ochotę ich |
||
|
|
|
|
#3026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3027 |
|
Wtajemniczenie
|
jolie, przepraszam, ze tak wypytuje ale tak sie zastanawiam [wiem, ze kiedys o tym mowilas, ale ja zapominalska jestem]
co ty wlasciwie studiujesz [wiem, ze cos z chemia, ale tak konkretniej... ] i czy to wlasnie ze studiow tak dobrze sie znasz na tych skladach i wlasciwosciach skladnikow?
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem, mój leń to wybitnie twardy zawodnik
Zresztą ja tam wolę sobie pobuszować po necie w poszukiwaniu wiedzy poczytać jakieś publikacje naukowe, podszkolić sie biochemicznie No ale postaram się też więcej ruszać, obiecuję.Oki ja zmykam bo Zuziek już mi pszysypia na łóżku czyli pora iść spać Taką mała prośbę mam- bo ja jutro siedzę w lab więc nie mnie będzie pół dnia- jak by tak można było ostro nie drukować to była bym wdzieczna![]() Kolorowych EDIT: Blonndiee ja jestem chemik, a konkretniej analityk chemiczny. Z biochemią to zasadniczo nie ma nic wspólnego. Ja Ci mogę przeanalizować Kubusia pod kątem np. metali ciężkich (bądź też wykonać inne analizy). Z tym "znaniem" się to lekka przesada, ale się edukuję, na własną rękę. Ja mam własnie to do siebie, ze lubię szperać, wyszukiwać informacje na tematy, które mnie interesują i tak własnie jest z biochemią. Ot taki konik![]() No to jeszcze raz kolorowych
|
|
#3029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to wtedy czasem cos zaboli ale to bez porównania do tego co było. teraz zapominam o tym ze mam okres i nawet nie dalej jak dzis zdziwilam sie ze mam brudna bieliznę - zapomniałam zmienic tampon W kazdym razie dołączam sie do opinii ze powinnas isc do lekarza, bo naprawde nie ma sensu sie meczyc.A co do prawka to tez zdałam z drugim razem. Zawsze balam sie jazdy na miescie bo tam nigdy nie wiadomo co cie spotka, wystarczy ze ktos zajedzie ci droge, wykonasz gwałtowny ruch i tez mozesz oblac - za nieczysta i nie płynną jazdę czy tworzenie zagrożenia na drodzie - bo ktos jadący za toba mogł w ciebie wjechac. A okazalo sie ze oblałam na placu manewrowym bo za szybko jechalam i wyjechałam za linię na łuku... ale sie na siebie wtedy wkurzałam ale za drugim razem juz było ok ![]() a tez blondynka? ![]() Cytat:
ale co jakiś czas sprowadzam sie do pionu i na cos sobie pozwalam. dzisiaj np piłam actimela ![]() ![]() A ja dzis dałam odpoczać wlosom i zabrałam sie za manicure i pedicure - co zajeło mi dosłownie 3 godziny ale efekt jest zadowalający a jeszcze siedzę z maseczką na twarzy zaraz zmykam spac, jak tyko oderwę sie od wizazu oczywiscie
|
||
|
|
|
|
#3030 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Włosomaniaczki znowu ruszyły do akcji
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Takich drani to kroić i solić... A zdjęcia zwierzątek są rozkoszne Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

Na fotkach wyglądają wprost bajecznie
Ogólnie wydaje mi się, że praca jako hostessa jest bardziej ciekawym doświadczeniem niż rozdawanie ulotek. No i nie przejmuj się tak tą mini, bo ona jest ostatnią rzeczą na jaką ktoś zwróci uwage podczas robienia zakupów - wierz mi
Lekarz także nie poniósł żadnych konsekwencji.
To musiałbyć jakiś cud, że przeżyła to wszystko.

chociaz np mojej przyjaciolce sie nie podoba, moj tz za to zachwycony, bo jak to on stwierdzil 'najmniej by sie o mnie bal w jakims pancernym czolgu, a tak im wiekszy tym lepszy
Czy to nie złośliwość losu przypadkiem???
Ja jem nabiał kilogramami i sobie życia bez niego nie wyobrażam
wiem co czujesz - ja jestem najstarsza, a mam sporo młodszego rodzeństwa i pytania dotyczące mojego zamążpójścia są standardem
A możesz napisać, w jakich ilościach należy go stosować, żeby przyniosło to jakieś efekty?

Zdarzyło mi się to tylko kilka razy w życiu. Ekspedientka mnie ocuciła i w ogóle jakoś bardzo miło się zajęła, potem przyjechał do mnie tata i odtransportował mnie do domu 

Tak mi teraz smutno