|
|
#3331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
trzymam kciuki i wszystko bedzie dobrze
a daj spokoj, szkoda gadac. dzis o 6, jutro pewnie nawet wczesniej bede musiala
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Xyoko, jeszcze nie do końca, ale wracam do siebie. Dziękuję
![]() Sweet_Jelly, ja również myślę, że wszystko się ułoży, Twój TŻ znajdzie pracę, nie będzie tragedii. Powodzenia życzę i trzymam kciuki za Was
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
No moj sliczny dzien wlasnie sie skonczyl
|
|
|
|
|
#3334 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ło Matko, ile naprodukowałyście... ![]() Odpisywanie pewnie będzie na raty, bo nie zmieści się w jednym poście Cytat:
A Rhapsody, wstyd sie przyznac, ale poznałam dopiero 3 lata temu, no, prawie 4 i wsiąkłam na maksa Mam wszystkie płytki ![]() Cytat:
Ja Anję uwielbiam ![]() No! Mam nadzieję, bo inaczej mnie popamiętają ![]() Prawda?? Normalnie jakbym moją Czarna widziała Cytat:
bardziej mi się ostatnio podobają niż "hity" amerykańskie. A do do książek - ja też uwielbiam Fabrykę Słów
|
|||
|
|
|
|
#3335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Napisali mi, ze emotek zbyt dużo, więc kontynuuję.
Cytat:
![]() Widzę, że też podobają Ci się sari - fajnie Ja musze sobie kupić coś takiego, koniecznie Gorsety to też moja miłość A co do glanów - powiem Ci, że uwielbiam te buty, żadne, które miałam, nie są tak wygodne I pasują mi praktycznie do wszystkiego Tylko mam problem z kupnem...bo mam tak małą stope, że w Chinach pewnie zrobiłabym furorę... Mój nr to 34, od biedy 35 - czyli buty musze kupowac w dziecinnych sklepach... Wiesz, jak trudno mi było znaleźć glany nr 35?? Ale znalazłam! Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3336 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To z tym zmartwychwstaniem, to się w święta podpasowałaś ![]() A tak na serio to znam to uczucie Cytat:
Cytat:
![]() Ile bym dała za to 56 kg, już kiedyś ważyłam tyle i świetnie się czułam w tej wadze Co się stało?
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Uff... zwycięstwo
Przeczytałam prawie cały wątek – 995 stron w wordzie...!! toż to prawdziwa encyklopedia – w dodatku napisana w ciągu miesiąca ![]() A prawie bo zostało mi tylko jeszcze wszystko to, co napisałyście od czwartku do dzisiaj i będę mogła być w miarę na bieżąco Nie dojrzałam jeszcze do tego, żeby wkleić Wam fotki swoich włosów, bo nie ma niestety czego oglądać... ale wkleję 2 zdjęcia, które kiedyś sobie zrobiłam (jakieś półtora roku temu, jak byłam ruda) i tak mi się spodobało, że wywołałam je w formacie 20x30, oprawiłam w antyramkę i powiesiłam na ścianie – nie ma to jak mieć swoje zdjęcia na ścianie, hehe ![]() Chociaż każdy mi mówi, że to bardzo fajna fotka Tzn na ścianie mam to pierwsze, drugie już nie – za dużo by tego narcyzmu było
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam też fotkę Kropki – mojej 16-letniej suczki, która zdechła w kwietniu zeszłym roku, dokładnie 2 dni po moich imieninach
A na tych zdjęciach to już staruszka jest, zdjęcie zrobiłam krótko przed jej śmiercią. Zresztą od kilku lat ciężko było zrobić jej fotkę, bo bała się błysków i nawet jeśli chciałam zrobić jej zdjęcie bez lampy to wystarczyło, ze zobaczyła aparat a zaczynała się cała trząść i uciekała ![]() I ostatnie fotka na dzisiaj – mała Czarna, nie miała jeszcze dwóch miesięcy. Jako jedyna z trójki rodzeństwa uwielbiała wylegiwać się na kaloryferze Strasznie mi się podoba to zdjęcie – doskonale oddaje łobuzowaty charakterek mojej Czarnej ![]() Kurcze, znowu post pod postem
|
|
|
|
#3339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Cytat:
Jakbym takie miała, też bym sobie dała na ścianę ![]() I na ava ![]() A co do włosków, to dawaj, dawaj (co prawda za usilną namową włosomaniaczek, bo sama bym się nie zdecydowała )Edit: Zwierzątka rozkoszne, sunia już staruszka była, widać, ale słodka. Moja ma 15 lat i też już widać po niej jej wiek. A kociak sweet, takie ma iskierki łobuza w oczach
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zdjęć to może za jakis czas, jak znajdę takie w miarę, bo ja to w ogóle niefotogeniczna jestem ![]() A poza tym moje włosy są okropne... Nie dość, ze krótkie to do tego: cienkie, zniszczone, bez połysku, suche, rzadkie - mam wrażenie, ze jeszcze rok temu miałam dużo więcej włosów niż teraz, zanim je ufarbowałam najgorszą farbą na świecie – o czym wtedy nie wiedziałam – czyli Palette i ostatnio jakby bardziej wypadają – może dlatego, że nie biorę żadnych suplementów (piję tylko pokrzywkę), a może to wiosna Podczas mycia tez wypada ich więcej – odkąd zaczęłam używać niedrogeryjnych szamponów...I jeszcze zwierzaczki To zdjęcie jest super – moja mama strasznie źle się czuła, miała chyba migrenę, zrobiła sobie okład na głowę i poszła spać. W pewnym momencie ojciec mnie woła i każe po cichu zajrzeć do mamy – a tam Czarna i Reksio okupowały łóżko – wyciągały chorobę, hehe Jak tylko to zobaczyłam pobiegłam po aparat i cyknęłam im kilka fotek Rano pokazałam mamie – ale się uśmiała Bo ona jak spała to w ogóle ich nie czuła
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Co się stało? - a no to ze maja obok mojego domu cos duzego budowac
Nie wiecie moze jak dom buduja bardzo glosno jest ? |
|
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do włosków, to pomału dasz radę, jak na włosomaniczkę przystało
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym przy świetle świec zawsze się ładnie wygląda Jak już się tak rozpędziłam, to teraz jeszcze kilka fotek, ale już nie mojego zwierzyńca ![]() Zdjęcie nr 1, 2 i 3 – to mamusia mojej Czarnej z dziećmi – czyli Czarnej rodzeństwem przyrodnim (albo i nie, bo nie wiadomo z kim Puśka się puściła, hehe ). Puśka musi mieć w sobie chyba coś z persa, bo ma strasznie gruby, puchaty ogon i szeroką, puchatą mordkę. I w ogóle jest śliczna Zdjęcie nr 4 – rodzeństwo Czarnej, miały ok. miesiąca, góra półtora. 2 ostatnie fotki - a to największy aparat z całej trójki – jak widać na załączonym obrazku potrafi znakomicie udawać trupa
|
|
|
|
|
#3344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a dam jeszcze fotki moich wlosow z okresu wakacji 2006, tyle ze wtedy bylam farbowana na rudy braz ]
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze sobie jeszcze raz zrobić taką sesję, tym razem z takimi włosami jakie mam teraz, póki mam jeszcze takie ciemne... ![]() A to pies mojego brata – Max Zdjęcie 1. Tez jest pocieszny Zdjęcie 2. - Max z Reksiem. Zdjęcie 3. i 4. – Reksio ze swoją ulubioną zabawką – on nie potrafi żyć bez piłki. Męczy nas tą piłką przez cały dzień, wszystkich bez wyjątku, żeby się z nim bawić. W Wigilię śmialiśmy się z TŻ, że gdyby Reksio chciał nam coś powiedzieć o północy, powiedziałby „Piłki, piłki, kupcie mi piłki! I jedzenie!” ![]() Ale ja jeszcze nigdy nie widziałam, żeby jakikolwiek pies robił z piłką to co on – kiedy znudzi mu się bieganie za piłką, kładzie się, bierze piłkę między łapy, tak jakby trzymał kość o obgryza z futerka... On normalnie traktuje piłkę jak kość, hehe ![]() Zdjecie 5. – Reks w nogach TŻ ![]() Ja się niestety musze już pożegnać ![]() Zawsze tak trafiam, że prawie nikogo nie ma... Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
|
#3346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaz u mnie to akurat swiatlo zapalniczki![]() btw, sliczne te kociaki, szczegolnie rudego sobie upatrzylam bo ja kocham rude koty tak piekna pogode trzeba wykorzystac![]() slodziaszne ![]() tylko uwazaj na pilki tenisowe bo jak przegryzie to moze byc niewesolo...edit: dodaje sesje rudka
|
|
|
|
#3347 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() trzeba sie troszke pouczyc o silikonach |
||||
|
|
|
|
#3348 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Trzymamy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zdjęcia śliczne, najbardziej podobają mi się te Twoje i małych kociaków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja wróciłam niedawno zmęczona, od razu po szkole byłam na zakupach i kupiłam Barwę tatarowo-chmielową Dzisiaj będzie dzień próby
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze! Nie martw sie na zapas! ![]() Cytat:
![]() A jeszcze mi sie przypomniało - taki mały off top w tv migneła mi reklama, że w multikinach od 1 do 6 kwietnia jest maraton filmowy - z filmami z bollywood - tak wiec nasza maniaczko mozesz sie wyzyć jeśli tylko masz dostep do multikina Mam nadzieję, ze nic nie pokręciłam ale tak chyba mówili
|
|
|
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Glowa do góry, wszystko będzie sexy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo mi się podobają.Co do zwierzaków to: - wszystkie są przecudne; - Czarną kocicę Ci chyba ukradnę, będzie się komponować z moją białą Zuzką ![]() - to szare kociątko jest wybitnie urocze, zwłaszcza te niebieskie oczka ![]() Nie twierdzę, że grubas jestem, mnie o wzrost chodziło ![]() Blonndiee, fajne zdjątka a kociak przecudny, zwłaszcza pierwsza fotka ![]() No, nadrobiłam, nie było tak źle. Gorzej było na uczelni. Dalej nic nie wychodzi i powoli zaczyna mi się już tego odechciewać. Czas mija a pracy przybywa......ehhhhh
|
|
|
#3351 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Grupa Wsparcia tryzma kciuki
Przy takiej kumulacji pozytywnej energii nie ma mowy, żeby mogło się coś nie udać, będzie tylko lepiej Cytat:
namiętnie je kolekcjonuję ![]() Czerń uwielbiam i mogłabym się z nią nie rozstawać, co trochę drażni mojego TŻ, ale na lato lubię przywdziać pastele lub biel... No i obowiązkowo krwista, soczysta czerwień plus intensywny fiolet - też pasują do czerni ![]() Cytat:
![]() Ja w naszej sypialni właśnie planuję powieszenie odbitek z jednej z sesji, którą kiedyć popełniliśmy z Moim Jako, żemam na nich czerwoną sukienkę, ładnie będą współgrały z innymi czerwonymi dodatkami w tym pokoju ![]() Cytat:
![]() Generalnie - świetny zwierzyniec Nie no.... jakie puchate kociszcze nic, tylko przytulać, przytulać, przytulać do takiego "mniętkiego" ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
#3352 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to daj znac jak sie u ciebie sprawuje barwa![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzieki bogu on to baaaardzo lubi
|
|
|
|
#3353 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No to szybkiego powrotu do siebie
Cytat:
Ja w najgorszym momencie ważyłam 64 Udało mi się schudnąć do tych 56 i mam ochotę zrzucić jeszcze kilka kilo Im chudsza, czuję się lepiej W czasach liceum byłam patyczakiem Finlora - wszystkie fotki cudne Zwierzaki boskie![]() Cytat:
Boski kot ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za Ciebie też będziemy trzymać kciuki
|
||||
|
|
|
|
#3354 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głównie to obróbka zdjęć i różne fotomontaże, od czasu do czasu jakaś prezentacja. Nic niezwykłego![]() Ja się nie moge doczekać wolnego weekendu kiedy zabiore aparat i w plener ![]() Wiosna jest piękna A ładna pogoda ma być do środy, więc korzsytać lasencje ![]() Cytat:
Może za dużo solisz Sól powoduje zatrzymanie wody w organiźmie.Cytat:
Polecam www.infopraca.pl i www.pracuj.pl![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczne fotencje A teraz zmykam przygotować coś na seminarium. Właśnie dopijam kawe i narpierw biore się za odkurzanie, bo taki nieład panuej, że nie moge się na czytaniu skupićDo tego dziś podczas zakupów w bomi zabrakło prądu i nie zdążyłam kupić sobie twarożka, bo wszystkich klientów wyprosili z galerii xyoko 56 to nie tak dużo Myślałam, że masz się z czego odchudzać Kochana Żałuje czasem, że nie mam wagi w domu, bom ciekawa straszliwie jak się ona w chwili obecnej prezentuje![]() Edit: Gosiu doczytałam, że z 64 startowałaś 56 wydaje się być już naprawdę ładną liczbą![]() Zgłasza się kolejna fanka gorsetów
|
|||||
|
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zadam moze dziwne pytanie ale czy nasz wątek był na wizazowych spolecznościach? Bo mnie sie coś wydaje że nie...
a teraz jest...
|
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaki cudowny
Zakochałam się ![]() Jaki fajny, wygląda na rozrabiakę, a jak śpi to aniołek ![]() Cytat:
Tam go zakładałam
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padam - napisałam na jutro co trzeba i mogę spokojnie mykać do łóżka Dobranoc |
|
|
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Emilko
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

Poza tym, wychowałam się na rocku/metalu, więc do dzisiaj mi zostało ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nalozylabym cos takiego... ale tez nie na codzień.. choć lubie takie dziwne wdzianka
Wiesz, jak trudno mi było znaleźć glany nr 35?? Ale znalazłam! 

Ale wszystko zależy od budowy, bo ja nie wyglądam jak chudzina..

I cały misterny plan wyprowadzenia squta z garażu