Panny Młode 2009 cz.II - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-31, 23:05   #1921
anuulaa
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Anula, zdolniacha z Twojego TŻa. Dziwisz się, że zdał najlepiej z grupy? Przecież wszystkie trzymałyśmy za niego kciuki
Wcale się nie dziwię. Ja po prostu byłam pewna, że zaliczy na 5

Idę spać, bo już jestem padnięta. Dobranoc
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 23:15   #1922
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
dzięki SAMBA!!!! mi nazwa ulicy nic nie pwoiedziala hihi ale za to tlumaczenie drogi jak najbardziej profesjonalne hihi i juz wiem!! jeszcze raz dziekuje!!!!
nie ma za co ciesze sie ze moglam pomoc

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Kochane, dziękuję za trzymanie za nas kciuków. Mój narzeczony został inżynierem i zdał jako jedyny z grupy na 5!! Ale jestem z niego dumna) A ja jakoś przeżyłam pierwszy dzień z dzieciakami. Ale już po godzinie głowa mi pękała od tego krzyku. Jutro już będę szła na luzie
nioo to super gratulacje dla Tż
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 07:48   #1923
kliwia
Zakorzenienie

Kobietki zakochałam się w tej piuosence
http://www.youtube.com/watch?v=Wf7wVYDoPqc z powodzeniem można ją wykorzystać tu i ówdzie

Pogratuluj anuulaa swojemu Tż od wszytskich panien młodych 2009

A dziś nie wiedzieć skąd miałam ślubny koszmar senny.
Wesele było na podwórku w moim rodzinnym mieście, dj grał z balkonu, nikt nie chciał tańczyć, a moi rodzice nie mieli najmjeijszej ochoty sie ubierać i szykować by zejśc na wesele Podarłam sobie welon, zgubiłam kwiata z włosów [przed sesją] wydarłam się na jakąś ciotkę któej nawet nie znałam, że mi rozkazuje. Mało tego, dj jak zobaczył że się impreza nie kręci, spakował manatki, ja takie oczy i mówię - skoro ma pan lepsze zlecenie, to niech pan zwróci nam połowę peieniędzy, a on na to że umowę mam z fotografem[jego kolega] na usługi fotograficzne, w umowię o dj nie było mowy. Więc nam kasy nie oddał. Śniły mi się tez jakieś bezuzyteczne przedmnioty niby z mojej listy życzen [cholera z jakiej listy ]
Popłakałam się z takiego obrotu wesela i wtuliłam w mojego męża

Koszmarr!!!!!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 09:14   #1924
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo, to w kwestii kafelek mamy taki sam gust Ciekawe czy do mężczyzn też
wysoki, przystojny... dobrze zbudowany ale nie napakowany... bardzo bardzo bardzo bardzo wesoly, zwariowany a do tego romantytk wiekszy niz ja zgadza sie?

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
jaga fajne fotki

A my nie zamówiliśmy jeszcze ślubu w kościele Nie mamy kiedy, ale chyba w maju jeszcze nie będzie za późno Za tydzień jadę do Tż, odbieramy nasze mieszkanie i będziemy wybierać kafelki, lodówki, farby itp
gratulacje... zacznie sie wir pracy.. ale napewno przyjemne... mrrr

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
na pewno wszystko się uda,sama jestem panikarą,ale z doświadczenia wiem,że nie taki diabeł straszny...

A tak poza tym dziewczyny to myslę,że wątek Panny Młode 2009 powinien zostać nagrodzony jako najszybciej rozrastający się wątek na forum oraz za to,że dziewczyny nota bene w róznych krańców Polski portafią się tak zżyć i dzielić radości i smutki...ech

A to byłam ja była panna mloda 2009,a obecna 2008,ale i tak was kochami sobie stąd nie pójdę nawet jak mnie będziecie wyganiać!!!W dodatku mam nadzieje,ze mnie bedziecie wspierac kiedy zostanie juz tylko tyciu-tyciu do mojego ślubu
nigdzie Cie nieoddamy.. a potem bedziesz nam zdawac relacje zminuta po minucie

Cytat:
Masz rację. Kiedy rok temu zostałam Wizażanką, nie przypuszczałam, że tak mnie to wciągnie Dzień bez naszego wątku, to dzień stracony!

Coś nam się Anula nie pokazuje... Mam nadzieję, że te dzieciaki jej za bardzo nie wymęczyły...
oj oj dokladnie dzien w pracy zaczynam od wejscia na forum i do naszego watku

Cytat:
Kochane, dziękuję za trzymanie za nas kciuków. Mój narzeczony został inżynierem i zdał jako jedyny z grupy na 5!! Ale jestem z niego dumna) A ja jakoś przeżyłam pierwszy dzień z dzieciakami. Ale już po godzinie głowa mi pękała od tego krzyku. Jutro już będę szła na luzie

Katia, na pewno będziemy Cię wspierać, chociaż nie wiem czy to odpowiednie słowo. Będziemy przeżywać i cieszyć się razem z Tobą jeszcze w tym roku!! Też jestem przeciwna rozdzielaniu nas, bo my jesteśmy jedyne z swoim rodzaju!!!
nie dziw sie jako jedyny mial takie wsparcie, tyle dziewczyn trzymalo za niego kciuki ze nie mial wyjscia, musial byc najlepszy
ja pamietaj moj 1 dzien na praktykach, zdarte piekielnie bolace gardlo i glowa (3 latki, placzace bez rodzicow, trzeba sie bylo wymgimnastykowac zeby je zajac..) w tym roku od wrzesnia 3 latki tez beda moje ale juz pelnoetatowo wiec dopiero bede musiala sie starac
wiedzialam ze dasz rade... teraz juz z dnia na dzien bedzie latwiej zobaczysz

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=Wf7wVYDoPqc z powodzeniem można ją wykorzystać tu i ówdzie

Wesele było na podwórku w moim rodzinnym mieście, dj grał z balkonu, nikt nie chciał tańczyć, a moi rodzice nie mieli najmjeijszej ochoty sie ubierać i szykować by zejśc na wesele Podarłam sobie welon, zgubiłam kwiata z włosów [przed sesją] wydarłam się na jakąś ciotkę któej nawet nie znałam, że mi rozkazuje. Mało tego, dj jak zobaczył że się impreza nie kręci, spakował manatki, ja takie oczy i mówię - skoro ma pan lepsze zlecenie, to niech pan zwróci nam połowę peieniędzy, a on na to że umowę mam z fotografem[jego kolega] na usługi fotograficzne, w umowię o dj nie było mowy. Więc nam kasy nie oddał. Śniły mi się tez jakieś bezuzyteczne przedmnioty niby z mojej listy życzen [cholera z jakiej listy ]

Koszmarr!!!!!
wesele przed domem dj z balkonu.. skad ja to znam.. to brzmi identycznie jak moj sen.. chyba nie tylko ja zaczynam schizowac ale widze ze jeszcze niesfiksowalas do konca bo bynajmniej mialas sukienke, ja w dniu slubu dopiero jechalam ja kupic
Stary 2008-04-01, 09:23   #1925
kliwia
Zakorzenienie

zapomniałam napisać, że się w końcu z tym dj szarpała, a jak mnie tyknął palcem to się Pan młody na niego rzucił. Totalny odlot.

Tak się zastanawiam skąd ten sen......... i już wiem!!! wczoraj na tvn style oglądałam pomoć ślubną hahaha

dla panien młodych z wrocławia i okolic - znalazłam to przed chwila na plfoto.com

http://www.photodesign.pl/photodesign.html

Stary 2008-04-01, 09:31   #1926
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
dla panien młodych z wrocławia i okolic - znalazłam to przed chwila na plfoto.com

no fajne te zdjęcia i jestem z okolic, ale pewnie drogo

łooomatko jaka różowa wsciekłą suknienka na ślub

mojemu TZ pewnie by się spodobał te gdzie panna młoda jest potrojona ale swoja droga nie wiem czy podołałby 3 takim jak ja :P
chyba nie chcę wiedziećjak wyglądają terminy i ile kosztuje taka sesja

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 09:42   #1927
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
zapomniałam napisać, że się w końcu z tym dj szarpała, a jak mnie tyknął palcem to się Pan młody na niego rzucił. Totalny odlot.

Tak się zastanawiam skąd ten sen......... i już wiem!!! wczoraj na tvn style oglądałam pomoć ślubną hahaha

swietne zdjecia... bardzo mi sie podobaja... bardzo...

kaska87 napewno ponad 2 tys. jak niewiecej, ja za swojego daje 2100 ale warto... ja uwazam ze jak bede miala z 5-10 raz obejrzec film to umre.. a do albumu zaglada sie czesciej.. wiec wole wydac wiecej pieniedzy i miec cudowne zdjecia.. a wziac tanszego kamerzyste...
te z potrojna panna mloda sie fajne... ale ta rozowa sukienka zabija widac pani z charakterkiem
Stary 2008-04-01, 09:43   #1928
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
swietne zdjecia... bardzo mi sie podobaja... bardzo...
teraz trzeba kogoś wysłąć na przeszpiegi jak z terminami i ile to kosztuje kto jest z samego wrocka
różowa sukienka rulezzzzzzzz:rotf l:
2tysiące? hmm troche drogo, ale ja nie chcę kamerzysty to chyba mi się coś należy nie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 10:14   #1929
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

Katia, na pewno będziemy Cię wspierać, chociaż nie wiem czy to odpowiednie słowo. Będziemy przeżywać i cieszyć się razem z Tobą jeszcze w tym roku!! Też jestem przeciwna rozdzielaniu nas, bo my jesteśmy jedyne z swoim rodzaju!!!
Pogratuluj narzeczonemu Tobie też gratuluje zdolnego Tż
Dobrze, że przeżyłaś pierwszy dzień praktyk Ja nigdy nie zapomne jak byłam na praktykach w przedszkolu, to był Dzień Dziecka więc dzieciaki miały taki luźny dzień, dużo się bawiły, grały na boisku, wiadomo świętowały Wszystko było super aż do czasu gdy wychowawczyni im nie przyniosła instrumentów muzycznych, jakiś grzechotek, talerzy, trójkątów, tamburynów itd, jak je dzieciaki dorwały to zaraz zaczął się koncert Olaboga co się działo, tak mnie głowa rozbolała, że byłam nie do życia Mówię wam bezcenne przeżycia Ale najważniejsze, że dzieciom się podobało
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 10:45   #1930
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

Koszmarr!!!!!
fajna piosenka, ale srednio mi pasuje na 1 taniec poza tym chyba nie najlepiej by sie do tego tanczylo ale nie wiem bo sie nie znam co oprocz przytulanca mozna do tego zatanczyc my bedziemy miec chyba de mono - moze to o nas bo nasz spiewak to swietnie spiewa, lepiej niz de mono az dreszcze mialam jak bylismy u niego na probie a poza tym zywsza ta piosenka jest troszke a taniec to bedzie taniec-przytulaniec no ale piosenka to kwestia gustu my moze tez cos innego znajdziemy, bo jeszcze jest duzo czasu a ja jak to kobieta lubie zmieniac zdanie

http://lolcia1906.wrzuta.pl/audio/x9..._moze_to_o_nas

a koszmarem to sie nie przejmuj za duzo pewnie rozmyslamy ja tez kiedys mialam jakis straszny koszmar (pisalam nawet na forum) ale juz nawet nie pamietam o czym to bylo na pewno nasze sluby beda super i wyjatkowe i zadne koszmary sie nie spelnia

Kurcze tak piszecie o przebojach z dzieciakami to az mi sie zachcialo zostac przedszkolanka nio ale juz za pozno na taka decyzje chyba ;P bo w tym roku koncze studia w calkiem innym kierunku zreszta chyba bym sie nie nadawala do takiej pracy

A Ty Martucha jak pilnujesz te dzieciaki siedzac na wizazu co??
Stary 2008-04-01, 11:01   #1931
Zottel
Raczkowanie

Musze sie wam pochwalic ze moje przygotowania do slubu koscielnego wreszcie ruszyly Wczoraj bylismy obejrzec sale i bardzo nam sie spodobala. Nasz termin tez jest jeszcze wolny. Jeszcze nie wiem dokladnie jak jest z cenami ale w tym tygodniu wszystkiego sie dowiemy i jak dobrze pojdzie to podpiszemy wreszcie umowe! Ale sie ciesze A w piatek albo w sobote jedziemy z mama szukac sukienki na moj slub cywilny bo to juz niedlugo a ja ciagle jeszcze nie mam sukienki

anuulaa ale masz zdolnego TZ gratuluje
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 11:04   #1932
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
Musze sie wam pochwalic ze moje przygotowania do slubu koscielnego wreszcie ruszyly Wczoraj bylismy obejrzec sale i bardzo nam sie spodobala. Nasz termin tez jest jeszcze wolny. Jeszcze nie wiem dokladnie jak jest z cenami ale w tym tygodniu wszystkiego sie dowiemy i jak dobrze pojdzie to podpiszemy wreszcie umowe! Ale sie ciesze A w piatek albo w sobote jedziemy z mama szukac sukienki na moj slub cywilny bo to juz niedlugo a ja ciagle jeszcze nie mam sukienki
Gratuluje Bardzo się cieszę, że są jakieś postępy z przygotowaniami
No a jak już kupisz sukienke na ślub cywilny to koniecznie się pochwal jaką
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 11:10   #1933
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Kurcze tak piszecie o przebojach z dzieciakami to az mi sie zachcialo zostac przedszkolanka nio ale juz za pozno na taka decyzje chyba ;P bo w tym roku koncze studia w calkiem innym kierunku zreszta chyba bym sie nie nadawala do takiej pracy

A Ty Martucha jak pilnujesz te dzieciaki siedzac na wizazu co??
nie wiem czy za pozno kolezanka z grupy ma kolo 40 lat, etat w urzedzie miasta, ale twardo z nami studiuje i mowi ze chce sie przeniesc do szkoly, bo z dziecmi zawsze chciala pracowac wiec jesli chesz.. ale nienamawiam

a nie nie pracuje z dzieciakami, ja konczylam najpierw medyczne studium gdzie mialam bardzo duzo praktyk z dzieciakami, a teraz studia (licencjat) i tez mialam praktyki, wiec te wszystkie opowiesci to z praktyk. Obecnie "prowadze biuro" wiec sobie siedze na wizazu, prace w zawodzie zaczynam od wakacji (zaraz od lipca, po zdobyciu tytulu) bo musze miec dyplom (wymog kuratorium) a prace juz mam zapewniona bo tak jak pisalam wczesniej spodobalam sie pani dyrektor (moje podejscie i praca a nie ja jako kobieta ;P) a oprocz tego bede studiowac na uzupelnieniu - magisterskie, w miedzy czasie slub, niedlugo potem pewnie obrona, dzieci itd.. (ale marzenia )

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość

anuulaa ale masz zdolnego TZ gratuluje
super
Stary 2008-04-01, 11:19   #1934
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Kochane jade na 2 dni do stadniny napisalam tutaj w niedziele, ze strasznie sie z tż-tem poklocilismy i wczoraj zadzwonil bym sie pakowala bo jedziemy pod Karpacz do naszych konikow na 2 dni jupiiii
papapa kochani pozniej jak wroce opowiem jak bylo i wkleje fotki
papapap
ps. jutro jedziemy na rajd konny na gore sw Anny ok 4 godz drogi
Stary 2008-04-01, 11:27   #1935
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy za pozno kolezanka z grupy ma kolo 40 lat, etat w urzedzie miasta, ale twardo z nami studiuje i mowi ze chce sie przeniesc do szkoly, bo z dziecmi zawsze chciala pracowac wiec jesli chesz.. ale nienamawiam

a nie nie pracuje z dzieciakami, ja konczylam najpierw medyczne studium gdzie mialam bardzo duzo praktyk z dzieciakami, a teraz studia (licencjat) i tez mialam praktyki, wiec te wszystkie opowiesci to z praktyk. Obecnie "prowadze biuro" wiec sobie siedze na wizazu, prace w zawodzie zaczynam od wakacji (zaraz od lipca, po zdobyciu tytulu) bo musze miec dyplom (wymog kuratorium) a prace juz mam zapewniona bo tak jak pisalam wczesniej spodobalam sie pani dyrektor (moje podejscie i praca a nie ja jako kobieta ;P) a oprocz tego bede studiowac na uzupelnieniu - magisterskie, w miedzy czasie slub, niedlugo potem pewnie obrona, dzieci itd.. (ale marzenia )
aaaaa to widocznie czegos nie doczytalam bo ostatnio to malo sie udzielalam i czytalam tak pobieznie tylko bo niestety mam mase pracy z moja praca magisterska i nie mam za bardzo czasu
i wydawalo mi sie ze Ty juz pracujesz w tym przedszkolu sorki
no moze nie jest jeszcze za pozno ale ja juz raczej nie bede sie pchala na przedszkolanke bo nastepne 5 lat studiow mnie przeraza poza tym zawsze chcialam pracowac w biurze podrozy i mam juz troszke doswiadczenia takze mam nadzieje ze mi sie uda a marzenia trzeba miec bo dzieki nim zycie staje sie piekniejsze i jest do czego dazyc My na razie najbardziej to marzymy o jakims swoim domku lub mieszkanku dziecko planujemy ale dopiero kolo mojej 30 bo na razie to musimy sie jeszcze soba nacieszyc, nio i zapewnic sobie jakies godne warunki typu dom itd bo nie wyobrazam sobie gniezdzic sie w 3 osoby w moim pokoju
Stary 2008-04-01, 11:34   #1936
fanta20
Raczkowanie

Ale się rozpisałyście! nie było mnie pare dni i jeszcze nawet połowy nie przeczytałam Wczoraj wróciliśmy z Tż z Zakopanego, było bardzo fajnie, jak byśmy się dopiero poznali eh szkoda że już trzeba wracac do pracy i nauki....
fanta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 11:38   #1937
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Kochane jade na 2 dni do stadniny napisalam tutaj w niedziele, ze strasznie sie z tż-tem poklocilismy i wczoraj zadzwonil bym sie pakowala bo jedziemy pod Karpacz do naszych konikow na 2 dni jupiiii
papapap
milej zabawy

Cytat:
aaaaa to widocznie czegos nie doczytalam bo ostatnio to malo sie udzielalam i czytalam tak pobieznie tylko bo niestety mam mase pracy z moja praca magisterska i nie mam za bardzo czasu
i wydawalo mi sie ze Ty juz pracujesz w tym przedszkolu sorki
no moze nie jest jeszcze za pozno ale ja juz raczej nie bede sie pchala na przedszkolanke bo nastepne 5 lat studiow mnie przeraza poza tym zawsze chcialam pracowac w biurze podrozy i mam juz troszke doswiadczenia takze mam nadzieje ze mi sie uda a marzenia trzeba miec bo dzieki nim zycie staje sie piekniejsze i jest do czego dazyc My na razie najbardziej to marzymy o jakims swoim domku lub mieszkanku dziecko planujemy ale dopiero kolo mojej 30 bo na razie to musimy sie jeszcze soba nacieszyc, nio i zapewnic sobie jakies godne warunki typu dom itd bo nie wyobrazam sobie gniezdzic sie w 3 osoby w moim pokoju
marzenia to podstawa... my chcemy miec szybko dzieciaczka, max rok, poltorej od slubu, oboe kochamy dzieci i dlatego chcemy miec ich 3, ale jesli warunki nam na to niepozwola to trzeba bedzie zwerifikowac marzenia, bo chce tym dzieciom cos zapewnic oprocz milosci...

ooo a pracujesz w biurze podrozy czy jeszcze nie? bo mialabym pare pytan...
Stary 2008-04-01, 12:52   #1938
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
milej zabawy

marzenia to podstawa... my chcemy miec szybko dzieciaczka, max rok, poltorej od slubu, oboe kochamy dzieci i dlatego chcemy miec ich 3, ale jesli warunki nam na to niepozwola to trzeba bedzie zwerifikowac marzenia, bo chce tym dzieciom cos zapewnic oprocz milosci...

ooo a pracujesz w biurze podrozy czy jeszcze nie? bo mialabym pare pytan...
ja bym chciala miec 2 dzieci, chlopca (starszego o 2 lata) i dziewczynke a Tż chce tylko dziewczynkę ale jeszcze zobaczymy co nam wyjdzie z tych marzeń jesli bedziemy mieli co do tego warunki to na pewno bede sie upierala zebysmy mieli 2 dzieci bo jedynakowi to smutno na swiecie chyba ja sobie nie wyobrazam jakby mojego braciszka mialo nie byc

A co do pracy w biurze podrozy to pracowalam przez pol roku w zeszlym roku potem zrezygnowalam bo tam nie placili mi zbyt wiele (no ale pracowalam bo chcialam miec jakies doswiadczenie w tym co chcialabym robic) a mialam lepsza oferte wyjazdu zagranicznego na wakacje gdzie zarobilam tyle co w biurze bym rok zarabiala chyba A w tym biurze to pracowalam na umowe zlecenie wiec i tak sie obawialam ze po wakacjach by mnie zwolnili bo to biuro organizowalo tylko wypoczynek letni wiec zawsze kolo wrzesnia-pazdziernika-listopada byl zastoj i nie potrzeba bylo tyle ludzi, a ze reszta to sama rodzinka wiec pewnie by mnie zwolnili. No a jak juz wrocilam we wrzesniu z zagranicy to juz nie szukalam niczego bo mialam ambitny plan uporac sie z moja praca mgr do marca zeby pojechac z moim Tż do Anglii, ale ze studiuje na najlipniejszej uczelni w calej polsce to efekt jest tego taki ze do dzis nikt mi tej pracy nie sprawdzil i ja siedze w polsce a moj Tż w anglii ;/ No ale jak masz jakies pytania to pytaj moze bede mogla Ci pomoc

Ale wam fajnie kurcze wszyscy gdzies wyjezdzaja tylko ja siedze w domu tez bym gdzies pojechala ale bez mojego Tżcik to mi sie nie chce Strippi życzę milego wyjazdu
Stary 2008-04-01, 13:02   #1939
kliwia
Zakorzenienie

SAMBAdiJANEIRO myslalam raczej o wykorzystaniu na płycie z filmem lub ze zdjęciami na pierwszy taniec fatalna, bo z początku o umieraniu więc nie bardzo

strippi zazdroszczę wyjazdu. Tez myślałam, że przydałby nam się wyjazd nawet na dwa dni. Ale nie mamy kiedy :/ :/ jak nie urok to studia
Stary 2008-04-01, 13:18   #1940
fanta20
Raczkowanie

Ja najpierw chciałabym dziewczykę (Tż chłopca) a później chłopczyka, co do tego że chcielibyśmy 2 dzieci to jesteśmy zgodni, najlepiej jakieś 2 lata różnicy. Ja mam brata o 11lat starszego, nie narzekam ale to jest duża różnica wieku, jak byłam mała cały czas mnie z pokoju wyganiał, a lubiłam tam siedziesz głównie jak jego koledzy przychodzili Tż ma za to siostrę o rok starszą, i fajnie bo miał się z kim bawic jak był mały, bo ja z moim braciszkiem głównie się biłam (tz ja jego, a on się bronił, a jak już chciał mnie np. wystraszyc to skarżyłam mamie)
fanta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 13:29   #1941
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pati86 Pokaż wiadomość
My też jeszcze nie mamy załatwionego ślubu ale wydaje mi sie ze jest jeszcze troche czasu...
Zazdroszczę mieszkanka...
Mieszkanko fajne, ale kredyt przeraża

Cytat:
Powodzenia w urządzaniu mieszkanka
My też jeszcze nie mamy zamówionej Mszy w Kościele... Chcemy pójść teraz w kwietniu, tak pod koniec. Zależy mi na ślubie o 12.00. Mam nadzieję, że będziemy pierwsi na tę godzinę
Dzięki Mam nadzieję, że pójdzie sprawnie.
My chcemy na 17 zamówić i też mam nadzieję, że będziemy pierwsi Jak nie to ewentualnie 16, trudno, jak ma być tak będzie....
Cytat:
gratulacje... zacznie sie wir pracy.. ale napewno przyjemne... mrrr
Mam nadzieję, że będzie przyjemnie. Wczoraj zasnąć nie mogłam, bo myślałam o kolorach Zresztą ja już pół roku temu firanki wieszałam (w wyobraźni), a Tż się tylko dziwnie patrzył na mnie....

aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 13:31   #1942
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym chciala miec 2 dzieci, chlopca (starszego o 2 lata) i dziewczynke a Tż chce tylko dziewczynkę ale jeszcze zobaczymy co nam wyjdzie z tych marzeń jesli bedziemy mieli co do tego warunki to na pewno bede sie upierala zebysmy mieli 2 dzieci bo jedynakowi to smutno na swiecie chyba ja sobie nie wyobrazam jakby mojego braciszka mialo nie byc

A co do pracy w biurze podrozy to pracowalam przez pol roku w zeszlym roku potem zrezygnowalam bo tam nie placili mi zbyt wiele (no ale pracowalam bo chcialam miec jakies doswiadczenie w tym co chcialabym robic) a mialam lepsza oferte wyjazdu zagranicznego na wakacje gdzie zarobilam tyle co w biurze bym rok zarabiala chyba A w tym biurze to pracowalam na umowe zlecenie wiec i tak sie obawialam ze po wakacjach by mnie zwolnili bo to biuro organizowalo tylko wypoczynek letni wiec zawsze kolo wrzesnia-pazdziernika-listopada byl zastoj i nie potrzeba bylo tyle ludzi, a ze reszta to sama rodzinka wiec pewnie by mnie zwolnili. No a jak juz wrocilam we wrzesniu z zagranicy to juz nie szukalam niczego bo mialam ambitny plan uporac sie z moja praca mgr do marca zeby pojechac z moim Tż do Anglii, ale ze studiuje na najlipniejszej uczelni w calej polsce to efekt jest tego taki ze do dzis nikt mi tej pracy nie sprawdzil i ja siedze w polsce a moj Tż w anglii ;/ No ale jak masz jakies pytania to pytaj moze bede mogla Ci pomoc

Ale wam fajnie kurcze wszyscy gdzies wyjezdzaja tylko ja siedze w domu tez bym gdzies pojechala ale bez mojego Tżcik to mi sie nie chce Strippi życzę milego wyjazdu
no ja juz mojego egiptu sie doczekac niemoge... dlatego mam pytanko, powiedz mi tak mniejwiecej za co jest odpowiedzialny rezydent i czy on bedzie lecial razemz nami czy poprostu juz tam jest, wszedzie gdzie czytam sa rozne informacje, wiec wole u kogos madrego uzyskac wiadomosci

Cytat:
SAMBAdiJANEIRO myslalam raczej o wykorzystaniu na płycie z filmem lub ze zdjęciami na pierwszy taniec fatalna, bo z początku o umieraniu więc nie bardzo

strippi zazdroszczę wyjazdu. Tez myślałam, że przydałby nam się wyjazd nawet na dwa dni. Ale nie mamy kiedy :/ :/ jak nie urok to studia
piosenka fajna ale tak jak mowisz jako sam podklad...

Cytat:
Napisane przez fanta20 Pokaż wiadomość
Ja najpierw chciałabym dziewczykę (Tż chłopca) a później chłopczyka, co do tego że chcielibyśmy 2 dzieci to jesteśmy zgodni, najlepiej jakieś 2 lata różnicy. Ja mam brata o 11lat starszego, nie narzekam ale to jest duża różnica wieku, jak byłam mała cały czas mnie z pokoju wyganiał, a lubiłam tam siedziesz głównie jak jego koledzy przychodzili Tż ma za to siostrę o rok starszą, i fajnie bo miał się z kim bawic jak był mały, bo ja z moim braciszkiem głównie się biłam (tz ja jego, a on się bronił, a jak już chciał mnie np. wystraszyc to skarżyłam mamie)
ja tez chce roznice tak ze 2 latka.. miedzy 1 i 2 dzieckiem dam rade ale nie wiem czy 3 sobie pozniej nie zrobic tak po 4-5 latach.. nie wiem... wszystko bedzie zalezec najogolniej mowiac od pieniedzy....
Stary 2008-04-01, 13:37   #1943
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
papapap
Oj kochana,ale Ci zazdroszcze.Ja tez uwielbiam konie,a karpacz jest piekny!!
Życzę udanego pobytu
Stary 2008-04-01, 13:54   #1944
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Moniu jak miło Cię znowu widzieć! Gdzie byłaś jak Cię nie było?
Hej, juz pisalam KAtii ze tak jakos wyszlo, nie mialam czasu a potem coraz ciezej bylo sie ponownie wkrecic... coraz wiecej dziewczyn, coraz więcej wątków, chyba pogubiłam się , i tak na razie zostalo. Mimo wszystko obserwuje od czasu do czasu co tam sie u Was dzieje...
Poza tym szczerze powiem ze mam ochotę ochłonąc od tematu ślubu, juz mam troche dosc tych calych przygotowan. Mozliwie ze spowodowane jest to tym, że srednio co 3 miesiące mamy jakieś wesele i już mam przesyt tego wszystkiego. Ostatnio nawet zastanawialam sie czy gdybym jeszcze raz miala wybierac jaki chce miec slub, to czy zdecydowalabym sie na huczne wesele??!! ... . Nie odpowiedzialam jeszcze sobie na to pytanie

pozdrawiam
Monis

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 14:06   #1945
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
Hej, juz pisalam KAtii ze tak jakos wyszlo, nie mialam czasu a potem coraz ciezej bylo sie ponownie wkrecic... coraz wiecej dziewczyn, coraz więcej wątków, chyba pogubiłam się , i tak na razie zostalo. Mimo wszystko obserwuje od czasu do czasu co tam sie u Was dzieje...
Poza tym szczerze powiem ze mam ochotę ochłonąc od tematu ślubu, juz mam troche dosc tych calych przygotowan. Mozliwie ze spowodowane jest to tym, że srednio co 3 miesiące mamy jakieś wesele i już mam przesyt tego wszystkiego. Ostatnio nawet zastanawialam sie czy gdybym jeszcze raz miala wybierac jaki chce miec slub, to czy zdecydowalabym sie na huczne wesele??!! ... . Nie odpowiedzialam jeszcze sobie na to pytanie

pozdrawiam
Monis
Ech rozumiem Cie,moja kolezanka w zeszlym sezonie miala az 14 wesel i jak teraz musi to wszystko odprosic (slub na 5 lipca),to tez jej sie odechcewa wlasnego slubu...U mnie z kolei na odwrót,wieelki deficyt wesel,więc na swoje tymbardziej chętnie "pójdę"
Stary 2008-04-01, 14:36   #1946
kliwia
Zakorzenienie

jeszcze ten fotograf "napatoczył" mi się na plfoto przypadkiem - Śląsk.
http://www.bartoszjastal.com/
Stary 2008-04-01, 14:46   #1947
iwi_83
Zadomowienie

heloł kochane dzisiaj zaczynamy kurs przedmalzenski-zeby bylo smiesznie w prima aprilis :P
Stary 2008-04-01, 14:48   #1948
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
wysoki, przystojny... dobrze zbudowany ale nie napakowany... bardzo bardzo bardzo bardzo wesoly, zwariowany a do tego romantytk wiekszy niz ja zgadza sie?(...)
OOO! Nawet w dużym stopniu się zgadza Uwielbiam szczególnie Michałów

Cytat:
(...)dla panien młodych z wrocławia i okolic - znalazłam to przed chwila na plfoto.com

Jezuuuu, boskie zdjęcia! Pełna profeska Te zdjęcia wyglądają jak z gazet...

Cytat:
papapap
Widzę, że często jeździcie do Karpacza. Domyślam się, że dla Was to takie magiczne miejsce, ja dla nas Wisła
Ja na Górę św. Anny jeżdżę co roku na pielgrzymkę. To miejsce ma dla mnie to coś. Pamiętam je od najmłodszych lat.
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 14:49   #1949
jaga_2001
Zakorzenienie

Wczoraj bylismy z TZ u kamerzysty. Jestesmy na niego zdecydowani, ale do poki nie mamy zespolu to nie mamy co z nim podpisywac umowy. Mamy 3 zespoly do wyboru, ale nie wiem zupelnie jak kazdy z nich spiewa, prowadzi wesele itp. Dzis z jednym sie spotykamy by obgadac wszystko, z tymze aby zobaczyc jak graja to albo czekamy do piatku (graja w restauracji bez naglosnienia) albo w sobote jedziemy z nimi do Augustowa... Drugi zespol zapraszal nas do Dworka w sobote... Jesli tyczy sie trzeciego to dziewczyna obiecala mi pozyczyc plytke z wesela, na ktorym grali, ale musi ja odzyskac od innejdziewczyny, ktorej te plytke pozyczyla. Kurcze... Do soboty kupa czasu a nam sie z tym tak bardzo spieszy...

Wczoraj TZ mial dwa sny. Jeden dotyczyl przygotowan do wesela. Jakoze czesto rozmawia przez sen to poprowadzilam z nim nocna konwersacje. Pytal sie mnie co jeszcze chce miec na weselu, co chce jeszcze zorganizowac. Ja sie py tam o co chodzi, a on wypala z tekstem czy nie chce na weselu podac... mleka... Ja sie pytam "po co" a on "no, dla dzieci"
Drugi sen juz nie byl tak przyjemny, bo mu sie snilo, ze z nim zrywam i ze mu mowie, ze juz nie chce z nim byc. Do tego powiedzial, ze ten sen byl tak realny, ze sam nie wiedzial, czy to prawda czy tylko senna mara

Anuulaa, gratuluje Tobi i TZ tego ciezkiego dnia

Ciesze sie dziewczyny, ze i wam podoba sie Nasz fotograf

ivoclar, i ja sie dopiero dowiaduje, ze mieszkasz w Bialym?

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 16:31   #1950
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa no do tego to się jak najbardziej nadaje myślalam ze na pierwszy taniec i tez mnie troche zdziwil ten poczatek i w ogole, ale co kto lubi Piosenka sama w sobie bardzo ladna

Cytat:
Napisane przez fanta20 Pokaż wiadomość
ja mam brata 5 lat mlodszego i w sumie nie narzekam jak bylam mala tzn ja mialam moze z 7-8 lat a moj brat 2-3 to przebieralam go w moje sukienki stare (co w nich chodzilam jak bylam w jego wieku) i bawilismy sie w dom :P byl moja coreczka Emilka cale szczescie ze przez te zabawy nie ma teraz jakiegos zboczenia hehe i w ogole byl taki slodki bo jak wychodzilam z kolezankami na dwor to zawsze siedzial przed drzwiami w przedpokoju i ryczal ze nie pojde nigdzie bez niego zebym go zabrala :P nioo ale zawsze mi brakowalo tego zeby starszy brat przyprowadzal mi kolegow ;P takze ja bym chciala miec synka starszego o 2 lata od coreczki no a poza tym to teraz to juz moj brat nie placze jak gdzies wychodze i nie chce sie ze mna bawic

Cytat:
no ja juz mojego egiptu sie doczekac niemoge... dlatego mam pytanko, powiedz mi tak mniejwiecej za co jest odpowiedzialny rezydent i czy on bedzie lecial razemz nami czy poprostu juz tam jest, wszedzie gdzie czytam sa rozne informacje, wiec wole u kogos madrego uzyskac wiadomosci.
a kiedy lecisz do egiptu? powiem Ci ze z tym rezydentem to wiele zalezy od biura podrozy. Zasadniczo jest tak, ze rezydent juz siedzi na miejscu np w Egipcie i gdy grupa przyjezdza to jest odpowiedzialny za jej rozlokowanie w hotelu badz w hotelach, organizuje tez jakies wycieczki fakultatywne, powinien w pierwszy dzien zrobic jakies spotkanie na ktorym powie gdzie i kiedy mozna go zlapac. Ogolnie jest odpowiedzialny za swoich turystow i ma im pomagac jakby mieli jakies problemy. A jest jeszcze druga osoba czyli pilot, ktora towarzyszy grupie podczas podrozy, pilnuje zeby sie nie zgubili turysci i kierowcy przy okazji jak jest jakies zwiedzanie to tez oprowadza, albo w autobusie cos tam opowiada o miejscach przez ktore sie przejezdza. My akurat organizowalismy takie wycieczki ze pilot zawozil grupe i wracal z autokarem do polski a potem przyjezdzal po grupe i odwozil do polski a na miejscu przez 3 miechy siedzial rezydent i sie zajmowal tam ludzikami jak mialy jakies problemy (rezydent ma tez zawsze kontakt z biurem podrozy jakby cos bylo nie tak to do niego wszystkie skargi i zazalenia)

Nie wiem jak będzie w Twoim przypadku bo jak lecicie do tego Egiptu samolotem to wydaje mi sie ze moze nie byc pilota wycieczki (musialabys zapytac w biurze z ktorego jedziecie), bo biuro to raczej poprostu wykupuje iles tam miejsc w samolocie i nie leca nim tylko turysci z jakiegos konkretnego biura (tak mi sie wydaje - my akurat nie organizowalismy wycieczek samolotowych wiec moge sie mylic) wowczas pewnie bedzie to tak zorganizowane ze do Egiptu dolatujecie sobie sami, a na lotnisku czeka na Was autokar z rezydentem i jedziecie z nim do hotelu i on juz sie Wami zajmie Nio to tak ogolnie w skrocie Jakbys miala jakies pytania jeszcze to pytaj

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Ech rozumiem Cie,moja kolezanka w zeszlym sezonie miala az 14 wesel i jak teraz musi to wszystko odprosic (slub na 5 lipca),to tez jej sie odechcewa wlasnego slubu...U mnie z kolei na odwrót,wieelki deficyt wesel,więc na swoje tymbardziej chętnie "pójdę"
heheh u mnie tez deficyt wesel a ja lubie na wesela chodzic w tym roku idziemy z tz na jedno w maju poznam wszystkie jego ciotki

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Wczoraj bylismy z TZ u kamerzysty. Jestesmy na niego zdecydowani, ale do poki nie mamy zespolu to nie mamy co z nim podpisywac umowy. Mamy 3 zespoly do wyboru, ale nie wiem zupelnie jak kazdy z nich spiewa, prowadzi wesele itp. Dzis z jednym sie spotykamy by obgadac wszystko, z tymze aby zobaczyc jak graja to albo czekamy do piatku (graja w restauracji bez naglosnienia) albo w sobote jedziemy z nimi do Augustowa... Drugi zespol zapraszal nas do Dworka w sobote... Jesli tyczy sie trzeciego to dziewczyna obiecala mi pozyczyc plytke z wesela, na ktorym grali, ale musi ja odzyskac od innejdziewczyny, ktorej te plytke pozyczyla. Kurcze... Do soboty kupa czasu a nam sie z tym tak bardzo spieszy...
jedzie sobie poogladac te zespoly w sobote jak graja jesli macie mozliwosc bedziecie wiedziec jak goscie bawia i w ogole nagrania w internecie czy nawet proby to nie oddaja moim zdaniem tego co zespol na prawde potrafi badz nie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości