|
|
#1921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
|
|
|
|
#1922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje dla Tż
|
||
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki zakochałam się w tej piuosence
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Wf7wVYDoPqc z powodzeniem można ją wykorzystać tu i ówdzie Pogratuluj anuulaa swojemu Tż od wszytskich panien młodych 2009 ![]() A dziś nie wiedzieć skąd miałam ślubny koszmar senny. ![]() Wesele było na podwórku w moim rodzinnym mieście, dj grał z balkonu, nikt nie chciał tańczyć, a moi rodzice nie mieli najmjeijszej ochoty sie ubierać i szykować by zejśc na wesele Podarłam sobie welon, zgubiłam kwiata z włosów [przed sesją] wydarłam się na jakąś ciotkę któej nawet nie znałam, że mi rozkazuje. Mało tego, dj jak zobaczył że się impreza nie kręci, spakował manatki, ja takie oczy i mówię - skoro ma pan lepsze zlecenie, to niech pan zwróci nam połowę peieniędzy, a on na to że umowę mam z fotografem[jego kolega] na usługi fotograficzne, w umowię o dj nie było mowy. Więc nam kasy nie oddał. Śniły mi się tez jakieś bezuzyteczne przedmnioty niby z mojej listy życzen [cholera z jakiej listy ]Popłakałam się z takiego obrotu wesela i wtuliłam w mojego męża ![]() Koszmarr!!!!! |
|
|
|
#1924 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zacznie sie wir pracy.. ale napewno przyjemne... mrrr Cytat:
a potem bedziesz nam zdawac relacje zminuta po minucie![]() Cytat:
dzien w pracy zaczynam od wejscia na forum i do naszego watku![]() Cytat:
ja pamietaj moj 1 dzien na praktykach, zdarte piekielnie bolace gardlo i glowa (3 latki, placzace bez rodzicow, trzeba sie bylo wymgimnastykowac zeby je zajac..) w tym roku od wrzesnia 3 latki tez beda moje ale juz pelnoetatowo wiec dopiero bede musiala sie starac wiedzialam ze dasz rade... teraz juz z dnia na dzien bedzie latwiej zobaczysz ![]() Cytat:
chyba nie tylko ja zaczynam schizowac ale widze ze jeszcze niesfiksowalas do konca bo bynajmniej mialas sukienke, ja w dniu slubu dopiero jechalam ja kupic
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam napisać, że się w końcu z tym dj szarpała, a jak mnie tyknął palcem to się Pan młody na niego rzucił.
Totalny odlot. ![]() Tak się zastanawiam skąd ten sen......... i już wiem!!! wczoraj na tvn style oglądałam pomoć ślubną hahahadla panien młodych z wrocławia i okolic - znalazłam to przed chwila na plfoto.com http://www.photodesign.pl/photodesign.html
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łooomatko jaka różowa wsciekłą suknienka na ślub ![]() mojemu TZ pewnie by się spodobał te gdzie panna młoda jest potrojona ale swoja droga nie wiem czy podołałby 3 takim jak ja :Pchyba nie chcę wiedziećjak wyglądają terminy i ile kosztuje taka sesja
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietne zdjecia... bardzo mi sie podobaja... bardzo... kaska87 napewno ponad 2 tys. jak niewiecej, ja za swojego daje 2100 ale warto... ja uwazam ze jak bede miala z 5-10 raz obejrzec film to umre.. a do albumu zaglada sie czesciej.. wiec wole wydac wiecej pieniedzy i miec cudowne zdjecia.. a wziac tanszego kamerzyste... te z potrojna panna mloda sie fajne... ale ta rozowa sukienka zabija widac pani z charakterkiem
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
teraz trzeba kogoś wysłąć na przeszpiegi jak z terminami i ile to kosztuje
kto jest z samego wrockaróżowa sukienka rulezzzzzzzz 2tysiące? hmm troche drogo, ale ja nie chcę kamerzysty to chyba mi się coś należy nie
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie też gratuluje zdolnego Tż Dobrze, że przeżyłaś pierwszy dzień praktyk Ja nigdy nie zapomne jak byłam na praktykach w przedszkolu, to był Dzień Dziecka więc dzieciaki miały taki luźny dzień, dużo się bawiły, grały na boisku, wiadomo świętowały Wszystko było super aż do czasu gdy wychowawczyni im nie przyniosła instrumentów muzycznych, jakiś grzechotek, talerzy, trójkątów, tamburynów itd, jak je dzieciaki dorwały to zaraz zaczął się koncert Olaboga co się działo, tak mnie głowa rozbolała, że byłam nie do życia Mówię wam bezcenne przeżycia Ale najważniejsze, że dzieciom się podobało
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym chyba nie najlepiej by sie do tego tanczylo ale nie wiem bo sie nie znam co oprocz przytulanca mozna do tego zatanczyc my bedziemy miec chyba de mono - moze to o nas bo nasz spiewak to swietnie spiewa, lepiej niz de mono az dreszcze mialam jak bylismy u niego na probie a poza tym zywsza ta piosenka jest troszke a taniec to bedzie taniec-przytulaniec no ale piosenka to kwestia gustu my moze tez cos innego znajdziemy, bo jeszcze jest duzo czasu a ja jak to kobieta lubie zmieniac zdanie ![]() http://lolcia1906.wrzuta.pl/audio/x9..._moze_to_o_nas a koszmarem to sie nie przejmuj za duzo pewnie rozmyslamy ja tez kiedys mialam jakis straszny koszmar (pisalam nawet na forum) ale juz nawet nie pamietam o czym to bylo na pewno nasze sluby beda super i wyjatkowe i zadne koszmary sie nie spelnia ![]() Kurcze tak piszecie o przebojach z dzieciakami to az mi sie zachcialo zostac przedszkolanka nio ale juz za pozno na taka decyzje chyba ;P bo w tym roku koncze studia w calkiem innym kierunku zreszta chyba bym sie nie nadawala do takiej pracy ![]() A Ty Martucha jak pilnujesz te dzieciaki siedzac na wizazu co??
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
Musze sie wam pochwalic ze moje przygotowania do slubu koscielnego wreszcie ruszyly
![]() anuulaa ale masz zdolnego TZ gratuluje
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo się cieszę, że są jakieś postępy z przygotowaniami![]() No a jak już kupisz sukienke na ślub cywilny to koniecznie się pochwal jaką
|
|
|
|
|
#1933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolezanka z grupy ma kolo 40 lat, etat w urzedzie miasta, ale twardo z nami studiuje i mowi ze chce sie przeniesc do szkoly, bo z dziecmi zawsze chciala pracowac wiec jesli chesz.. ale nienamawiam![]() a nie nie pracuje z dzieciakami, ja konczylam najpierw medyczne studium gdzie mialam bardzo duzo praktyk z dzieciakami, a teraz studia (licencjat) i tez mialam praktyki, wiec te wszystkie opowiesci to z praktyk. Obecnie "prowadze biuro" wiec sobie siedze na wizazu , prace w zawodzie zaczynam od wakacji (zaraz od lipca, po zdobyciu tytulu) bo musze miec dyplom (wymog kuratorium) a prace juz mam zapewniona bo tak jak pisalam wczesniej spodobalam sie pani dyrektor (moje podejscie i praca a nie ja jako kobieta ;P) a oprocz tego bede studiowac na uzupelnieniu - magisterskie, w miedzy czasie slub, niedlugo potem pewnie obrona, dzieci itd.. (ale marzenia )Cytat:
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jade na 2 dni do stadniny
napisalam tutaj w niedziele, ze strasznie sie z tż-tem poklocilismy i wczoraj zadzwonil bym sie pakowala bo jedziemy pod Karpacz do naszych konikow na 2 dni jupiiii ![]() papapa kochani pozniej jak wroce opowiem jak bylo i wkleje fotki papapap ps. jutro jedziemy na rajd konny na gore sw Anny ok 4 godz drogi
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wydawalo mi sie ze Ty juz pracujesz w tym przedszkolu sorki ![]() no moze nie jest jeszcze za pozno ale ja juz raczej nie bede sie pchala na przedszkolanke bo nastepne 5 lat studiow mnie przeraza poza tym zawsze chcialam pracowac w biurze podrozy i mam juz troszke doswiadczenia takze mam nadzieje ze mi sie uda a marzenia trzeba miec bo dzieki nim zycie staje sie piekniejsze i jest do czego dazyc My na razie najbardziej to marzymy o jakims swoim domku lub mieszkanku dziecko planujemy ale dopiero kolo mojej 30 bo na razie to musimy sie jeszcze soba nacieszyc, nio i zapewnic sobie jakies godne warunki typu dom itd bo nie wyobrazam sobie gniezdzic sie w 3 osoby w moim pokoju
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Raczkowanie
|
Ale się rozpisałyście! nie było mnie pare dni i jeszcze nawet połowy nie przeczytałam
Wczoraj wróciliśmy z Tż z Zakopanego, było bardzo fajnie, jak byśmy się dopiero poznali eh szkoda że już trzeba wracac do pracy i nauki....
|
|
|
|
#1937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
od slubu, oboe kochamy dzieci i dlatego chcemy miec ich 3, ale jesli warunki nam na to niepozwola to trzeba bedzie zwerifikowac marzenia, bo chce tym dzieciom cos zapewnic oprocz milosci...ooo a pracujesz w biurze podrozy czy jeszcze nie? bo mialabym pare pytan...
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Tż chce tylko dziewczynkę ale jeszcze zobaczymy co nam wyjdzie z tych marzeń jesli bedziemy mieli co do tego warunki to na pewno bede sie upierala zebysmy mieli 2 dzieci bo jedynakowi to smutno na swiecie chyba ja sobie nie wyobrazam jakby mojego braciszka mialo nie byc A co do pracy w biurze podrozy to pracowalam przez pol roku w zeszlym roku potem zrezygnowalam bo tam nie placili mi zbyt wiele (no ale pracowalam bo chcialam miec jakies doswiadczenie w tym co chcialabym robic) a mialam lepsza oferte wyjazdu zagranicznego na wakacje gdzie zarobilam tyle co w biurze bym rok zarabiala chyba A w tym biurze to pracowalam na umowe zlecenie wiec i tak sie obawialam ze po wakacjach by mnie zwolnili bo to biuro organizowalo tylko wypoczynek letni wiec zawsze kolo wrzesnia-pazdziernika-listopada byl zastoj i nie potrzeba bylo tyle ludzi, a ze reszta to sama rodzinka wiec pewnie by mnie zwolnili. No a jak juz wrocilam we wrzesniu z zagranicy to juz nie szukalam niczego bo mialam ambitny plan uporac sie z moja praca mgr do marca zeby pojechac z moim Tż do Anglii, ale ze studiuje na najlipniejszej uczelni w calej polsce to efekt jest tego taki ze do dzis nikt mi tej pracy nie sprawdzil i ja siedze w polsce a moj Tż w anglii ;/ No ale jak masz jakies pytania to pytaj moze bede mogla Ci pomoc ![]() Ale wam fajnie kurcze wszyscy gdzies wyjezdzaja tylko ja siedze w domu tez bym gdzies pojechala ale bez mojego Tżcik to mi sie nie chce Strippi życzę milego wyjazdu |
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
SAMBAdiJANEIRO myslalam raczej o wykorzystaniu na płycie z filmem lub ze zdjęciami
na pierwszy taniec fatalna, bo z początku o umieraniu więc nie bardzo strippi zazdroszczę wyjazdu. Tez myślałam, że przydałby nam się wyjazd nawet na dwa dni. Ale nie mamy kiedy :/ :/ jak nie urok to studia
|
|
|
|
#1940 |
|
Raczkowanie
|
Ja najpierw chciałabym dziewczykę (Tż chłopca
) a później chłopczyka, co do tego że chcielibyśmy 2 dzieci to jesteśmy zgodni, najlepiej jakieś 2 lata różnicy. Ja mam brata o 11lat starszego, nie narzekam ale to jest duża różnica wieku, jak byłam mała cały czas mnie z pokoju wyganiał, a lubiłam tam siedziesz głównie jak jego koledzy przychodzili Tż ma za to siostrę o rok starszą, i fajnie bo miał się z kim bawic jak był mały, bo ja z moim braciszkiem głównie się biłam (tz ja jego, a on się bronił, a jak już chciał mnie np. wystraszyc to skarżyłam mamie )
|
|
|
|
#1941 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że pójdzie sprawnie. My chcemy na 17 zamówić i też mam nadzieję, że będziemy pierwsi Jak nie to ewentualnie 16, trudno, jak ma być tak będzie....Cytat:
Zresztą ja już pół roku temu firanki wieszałam (w wyobraźni), a Tż się tylko dziwnie patrzył na mnie....
|
|||
|
|
|
#1942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Życzę udanego pobytu
|
|
#1944 |
|
Raczkowanie
|
Hej, juz pisalam KAtii ze tak jakos wyszlo, nie mialam czasu a potem coraz ciezej bylo sie ponownie wkrecic... coraz wiecej dziewczyn, coraz więcej wątków, chyba pogubiłam się
, i tak na razie zostalo. Mimo wszystko obserwuje od czasu do czasu co tam sie u Was dzieje... Poza tym szczerze powiem ze mam ochotę ochłonąc od tematu ślubu, juz mam troche dosc tych calych przygotowan. Mozliwie ze spowodowane jest to tym, że srednio co 3 miesiące mamy jakieś wesele i już mam przesyt tego wszystkiego. Ostatnio nawet zastanawialam sie czy gdybym jeszcze raz miala wybierac jaki chce miec slub, to czy zdecydowalabym sie na huczne wesele??!! ... . Nie odpowiedzialam jeszcze sobie na to pytanie ![]() pozdrawiam Monis
|
|
#1945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jak teraz musi to wszystko odprosic (slub na 5 lipca),to tez jej sie odechcewa wlasnego slubu...U mnie z kolei na odwrót,wieelki deficyt wesel,więc na swoje tymbardziej chętnie "pójdę"
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze ten fotograf "napatoczył" mi się na plfoto przypadkiem - Śląsk.
http://www.bartoszjastal.com/ |
|
|
|
#1948 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam szczególnie Michałów![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja na Górę św. Anny jeżdżę co roku na pielgrzymkę . To miejsce ma dla mnie to coś |
|||
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj bylismy z TZ u kamerzysty. Jestesmy na niego zdecydowani, ale do poki nie mamy zespolu to nie mamy co z nim podpisywac umowy.
Mamy 3 zespoly do wyboru, ale nie wiem zupelnie jak kazdy z nich spiewa, prowadzi wesele itp. Dzis z jednym sie spotykamy by obgadac wszystko, z tymze aby zobaczyc jak graja to albo czekamy do piatku (graja w restauracji bez naglosnienia) albo w sobote jedziemy z nimi do Augustowa... Drugi zespol zapraszal nas do Dworka w sobote... Jesli tyczy sie trzeciego to dziewczyna obiecala mi pozyczyc plytke z wesela, na ktorym grali, ale musi ja odzyskac od innejdziewczyny, ktorej te plytke pozyczyla. Kurcze... Do soboty kupa czasu a nam sie z tym tak bardzo spieszy... Wczoraj TZ mial dwa sny. Jeden dotyczyl przygotowan do wesela. Jakoze czesto rozmawia przez sen to poprowadzilam z nim nocna konwersacje. Pytal sie mnie co jeszcze chce miec na weselu, co chce jeszcze zorganizowac. Ja sie py tam o co chodzi, a on wypala z tekstem czy nie chce na weselu podac... mleka... Drugi sen juz nie byl tak przyjemny, bo mu sie snilo, ze z nim zrywam i ze mu mowie, ze juz nie chce z nim byc. Do tego powiedzial, ze ten sen byl tak realny, ze sam nie wiedzial, czy to prawda czy tylko senna mara ![]() Anuulaa, gratuluje Tobi i TZ tego ciezkiego dnia ![]() Ciesze sie dziewczyny, ze i wam podoba sie Nasz fotograf ![]() ivoclar, i ja sie dopiero dowiaduje, ze mieszkasz w Bialym?
|
#1950 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślalam ze na pierwszy taniec i tez mnie troche zdziwil ten poczatek i w ogole, ale co kto lubi Piosenka sama w sobie bardzo ladna ![]() Cytat:
jak bylam mala tzn ja mialam moze z 7-8 lat a moj brat 2-3 to przebieralam go w moje sukienki stare (co w nich chodzilam jak bylam w jego wieku) i bawilismy sie w dom :P byl moja coreczka Emilka cale szczescie ze przez te zabawy nie ma teraz jakiegos zboczenia hehe i w ogole byl taki slodki bo jak wychodzilam z kolezankami na dwor to zawsze siedzial przed drzwiami w przedpokoju i ryczal ze nie pojde nigdzie bez niego zebym go zabrala :P nioo ale zawsze mi brakowalo tego zeby starszy brat przyprowadzal mi kolegow ;P takze ja bym chciala miec synka starszego o 2 lata od coreczki no a poza tym to teraz to juz moj brat nie placze jak gdzies wychodze i nie chce sie ze mna bawic ![]() Cytat:
jak jest jakies zwiedzanie to tez oprowadza, albo w autobusie cos tam opowiada o miejscach przez ktore sie przejezdza. My akurat organizowalismy takie wycieczki ze pilot zawozil grupe i wracal z autokarem do polski a potem przyjezdzal po grupe i odwozil do polski a na miejscu przez 3 miechy siedzial rezydent i sie zajmowal tam ludzikami jak mialy jakies problemy (rezydent ma tez zawsze kontakt z biurem podrozy jakby cos bylo nie tak to do niego wszystkie skargi i zazalenia)Nie wiem jak będzie w Twoim przypadku bo jak lecicie do tego Egiptu samolotem to wydaje mi sie ze moze nie byc pilota wycieczki (musialabys zapytac w biurze z ktorego jedziecie), bo biuro to raczej poprostu wykupuje iles tam miejsc w samolocie i nie leca nim tylko turysci z jakiegos konkretnego biura (tak mi sie wydaje - my akurat nie organizowalismy wycieczek samolotowych wiec moge sie mylic) wowczas pewnie bedzie to tak zorganizowane ze do Egiptu dolatujecie sobie sami, a na lotnisku czeka na Was autokar z rezydentem i jedziecie z nim do hotelu i on juz sie Wami zajmie Nio to tak ogolnie w skrocie Jakbys miala jakies pytania jeszcze to pytaj ![]() Cytat:
a ja lubie na wesela chodzic w tym roku idziemy z tz na jedno w maju poznam wszystkie jego ciotki ![]() Cytat:
bedziecie wiedziec jak goscie bawia i w ogole nagrania w internecie czy nawet proby to nie oddaja moim zdaniem tego co zespol na prawde potrafi badz nie.
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.