![]() |
#3571 |
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Finlorko... na tych zdjęciach wygladasz jak zupełnie dwie osoby...zupełnie inaczej w blond inaczej w tej czerni. Mimo, że lubie ciemne włosy to bardziej podobasz mi się w jasnym wydaniu i mysle, że jak byś wróciła do naturalnych to byłby dla nich najwiekszy prezent
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
No niestety
![]() ![]() Ups, wyszedł post pod postem. Ajm sorrri ![]() Nicki, ja się nie zgadzam z naturą, bo w moim przypadku wyszła z tego szara myszka, a ja taka absolutnie nie jestem, więc muszę sobie wizerunek poprawiać ![]() ![]() Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2008-04-04 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zawsze mozesz sie na cos nwymienic ![]() ja juz tez nie farbuje, choc znając zycie to na wakacje wezmie mnie na jakies pasemka;/ ja bym była chętna odkupic od ciebie te kolory tyle ze ja etz zrezygnowałam z farbowania Cytat:
![]() a jutro ide do urzędu za pracą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3575 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj leniuchuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Masz rację
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3578 | ||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
- hydrolat możesz stosować jak tonik, jest bardzo fajny ![]() z samego hydrolatu po dodaniu np. jedwabiu lub ew. innych protein jeśli takie masz, można wykonać spray do włosów - http://mazidla.com/index.php?option=...id=61&Itemid=2 - fajny i szybki przepis na wykorzystanie olejku z komosy i kwasu i nmf - http://mazidla.com/index.php?option=...id=60&Itemid=2 - prosta receptura z olejem, nmf, kwasem i aloe - jedwab możesz dodać do jakiegoś gotowego sprayu na włosy [do 4% stężenia], - tak samo do sprawu można wkroplić nmf - aloes można dodać do wcierki na skórę głowy Mieszać w małych porcjach najlepiej, żeby się nie psuło, bo jest bez konserwantów. Chyba, że robisz dodatki na bazie gotowych odżywek, wtedy można lać więcej, bo postoi dłużej dzięki konserwantom z gotowego produktu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3579 | |||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A w doborze odcieni.. Ja jestem typem kolorystycznym niezidentyfikowanym i wychodzę z założenia, że jeśli moje naturalne włosy są w ciepłej tonacji, to w ciepłych odcieniach powinno mi być najlepiej i najbardziej naturalnie.
![]() |
![]() |
#3580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
Jolie kochana mam pytanie za 100 punktów, można wygrać rower i lśniące włosy
![]() Tak sobie pomyślałam, że skoro tonik migdałowy należy przechowywać w lodówce, to może i peeling również... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z doborem odcieni wiadoma sprawa, ale niekażdy potrafi rozpoznać, czy ma ciepłe czy zimne refleksy. Czasami to nie taka łatwa sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za to ogólny typ kolorystyczny trudno określić, bo o ile mam cerę w zabarwieniu ciepłym, szybko się opalam, usta mam też w ciepłym odcieniu, to oczy mam chłodne, jasnoniebieskie, a rumieńce czy ewentualne sińce pod oczami też w kolorach odpowiadającym zimnym typom urody.. Pytałam wizażystki, ale nikt nie wie ![]()
![]() |
![]() |
#3584 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Od razu mi lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję nowych włosków ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam fobię na punkcie odrostów i z tego powodu ani razu nie zmieniłam swojego naturalnego koloru ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3585 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też jestem za ciemnymi, ale tak samo jak Magda uważam, że nie aż tak ciemnymi jak miałaś. Może jakiś ciepły brązik lub mahoniowy? Jakaś dobra farba i farbowanie tylko odrostów... Cytat:
![]() Kupiłam dziś olej kokosowy ![]() ![]() ![]() Swoją drogą jak siostra zobaczyła mnie dziś uradowaną ze słoiczkiem tego oleju w ręce zapytała po co mi on i kiedy odpowiedziałam,że to do włosów popatrzyła na mnie jak na nienormalną ![]() ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o samoopalacze to ja stosuję już od dawna Dax Cosmetics Extra Bronze. Nakładam go rzadko, bo daje intensywną opaleniznę. A mi zależy na naturalnym efekcie. I odpowiada mi jego szybkość działania, ponieważ nie ma potrzeby powtórnej aplikacji w krótkim czasie. Używałam też samoopalacza l'orealowskiego, ale nie byłam zadowolona z efektów, ponieważ po jednej aplikacji nie dawał ładnej, stonowanej opalenizny, w zasadzie w ogóle nie było jej widać. A ja nie chcę używać samoopalacza co 3 dni dla podtrzymania efektu, bo może skończyć się niespodziankami, a tego chcę uniknąć. Ano szalałam z kolorami, szalałam, nadal mnie korci, bo lubię zmiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
Raczkowanie
|
Ja też mam pytanko na punkcie włosów...
Mam mnóstwo i w dodatku sie ślicznie krecą, ale ostatnio powoli odmawiają do kręcenia się... Co mam robić? ![]()
![]() |
#3588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I czekam na relację, czy dołączy kolejna fanka OK ![]() Cytat:
![]() My tutaj OT od fryzjerskiego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3590 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Ja zresztą mieszam na oko, sugeruję się jedynie zalecanymi stężeniami, wychodzę z założenia, że +/- 1-2% nie zrobi włosom strasznej różnicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a u mnie dzień dziecka
![]() ![]() ![]() ![]() Madziu pierw gratuluje włosków rosnących... jesteś dobrym przykładem na to że jednak nasze starania coś dają ![]() ![]() ![]() Ja sama osobiscie nigdy na żadne farby nie zdecydowałam sie... jedynie jak miałam lat naście to jakies takie na 8 myć co tylko lekki połysk dawało... ja jestem blada, włsosy mam bardzo ciemne i to tak kontrastowo wyglada że wiele osob sie mnie pyta czy farbuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie spodziewałam, ze bedzie duzo nadrabaiania, a wy tu dziewczyny się obijacie ![]() nicki 86 mi tez elektryzuje włosy, ale już coraz mniej:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pobudkę miałam dzisiaj o 7.15, więc nieprzytomnam lekko. Nicki typ kolorystyczny raczej się nie zmienia, a już na pewno nie z ciepłego na zimny. Z Twojego zdjęcia wnioskuję, że jesteś typem ciepłym, bo widzę piękny rudy refleks. Buzia też ma raczej ciepły odcień, więc zimą i latem raczej nie jesteś. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
Dziękuję dziewczynki za wsparcie ![]() Wy wspieracie mnie a ja Tżcika. Taka zależność. Przedwczoraj do samej 23 wysyłał przez internet swoje CV i list motywacyjny i..... wczoraj rano już się z 1 miejsca odezwali. Ma w poniedziałek rozmowę kwalifikacyjną...W moim mieście. ![]() Więc....2 powód dla którego trzeba trzymać kciuki!! ![]() Cytat:
Cieszę się żę wszystko w porządku i operacja taty się udała ![]() Cytat:
![]() A co do męża....może jemu też wetrzyj w główkę i będziecie sobie oboje pośmierdywać razem w łóżku ![]() ![]() Mój w końcu zauwazył moje małe uzależnienie...Wizaz.. ![]() Cytat:
Absolutnie nie kretynka... tylko -włosomaniaczka ![]() Ja też myslę nad powrotem....Ale obawiam się że nawet jak uda mi się wrócuć ..oby oby.. to ponoszę takie włoski jakiś czas i znowu zacznie kusić.. ![]() A farby jak nie chcesz ich używać -wystaw na allegro-wiem że schodzą..! Albo wejdz na targowisko
![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Hello!
![]() Cytat:
![]() Miłego weekendu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja wczoraj miałam niezbyt ciekawą akcję rodzinną ![]() ![]() ![]() Całe szczęście, że to tylko tak się skończyło.
![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
(Nie)dziękuję Kochanie...
![]() i jeszcze 3 od puknięcia w niemalowane! Cytat:
Kurcze..To nie wesoło z babcią ![]() ![]() Wykorzystuje chwile że narzeczony się goli i weszłam do was Panienki... Bo już tęskniłam.... ![]() Dziś dokończyłam olejek "indyjski" do włosó Avonu- Nic on nie daje!!! nawilża tylko na chwilkę! Jednak Waxik polski lepszy! Dobra do suchych okazała się rózwnież odżyweczka "Joanna -Naturia , miód i cytryna" ![]() Oprócz za**** zapachu jeszcze dobrze nawilża włoski i jestem wstanie je w stanie rozczesać, ładnie się po niej ukłądają i.. .Nie obciąża włosków ani nie przyspiesza przetłuszczania.... Moja nowa - od 3 tyg - Miłość
![]() |
![]() |
#3599 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() A ten Soraya jest do twarzy czy ciała? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
[quote=Sweet_Jelly;7130090 Dobra do suchych okazała się rózwnież odżyweczka "Joanna -Naturia , miód i cytryna"
![]() Oprócz za**** zapachu jeszcze dobrze nawilża włoski i jestem wstanie je w stanie rozczesać, ładnie się po niej ukłądają i.. .Nie obciąża włosków ani nie przyspiesza przetłuszczania.... [/quote] Nie podzielam Twojej radosci. Mam ją i juz nie moge sie doczekać aż sie skończy... Nie jestem z niej zadowolona. Uparcie szukam jakiejś lepszej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.