|
|
#3721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Nie były robione nad rzeczką, nic mi nie wiadomo na temat jakiejś rzeki w tamtych rejonach. To są po prostu stare stawy, pozostałości po jakichś kopalniach.
|
|
|
#3723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm, wyglada prawie tak samo jak dzikie plaze nad narwia, dlatego mi sie tak dlugo nad tym myslalo... ale jeszcze raz powiem, ze sliczne!
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny w pół dnia tyle zapisałyscie
![]() ja zaraz mykam sie uczyc;/ Cytat:
![]() zreszta i tak bym nic nie znalazła, straciłam nadzieje
|
|
|
|
|
|
#3725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i. Ja teraz robię test- 16 dni bez wcierania jabłka- zobaczymy ile przyrośnie. W ten sposób mniej więcej będę mogła określić skuteczność tego mazidła, a już widzę że jest różnica![]() Cytat:
noż wariatka jakaś![]() BTW- hmmm po ostatnich zdjeciach jestem jednak za ciemnymi włosami- wcześniej nie przyuważyłam tej ciemnej oprawy oczu.
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile mieszkańców ma ta miejscowość? To jest jakaś mała wioska?
|
|
|
|
|
|
#3727 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zawsze możesz wrócić i to dosyć szybko Wykorzystaj sznase, którą los Ci dał jak najlepiejA jak ![]() Cytat:
I do tego taka ołówkowa spódnica i szpilki![]() Dziś na pewno czuje się lepiej niż w weekend No cóż nadmiar wolnego czasu źle na mnie działa, za dużo wtedy myśleCytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To koniecznie daj znać Zastanawiałam się nad rachunkowością albo bankowością, ale to bardziej pod rodziców, bo uważają, że finanse to porządne wykształceniem i mi delikatnie sugerują, że to jedyny właściwy wybór, ale samą bardziej mnie ciągnie w innym kierunku.Cytat:
Cytat:
Ale jestem zmęczona... Poucze się troszkę i wezme długą kąpiel
|
||||||||
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Mrozach jest 3263 osób. W sumie, to nie jest jakaś mała wioska. Mamy supermarket, sklepów od groma i ciut ciut(oczywiście nie tych, co chcę ), nawet nazwa gminy jest od mojej wsi. Jednak to wszystko jest w tym nieszczęsnym "centrum", a po tej mojej stronie(bo Mrozy są podzielone torami kolejowymi) to nawet asfaltu na wszystkim ulicach nie ma Tutaj->klik! można się więcej dowiedzieć o mojej miejscowości ![]() Milko, odpoczywaj sobie
|
|
|
#3729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony zaletą mieszkania na osiedlu jest to, że 2 kroki dzielą mnie od sklepów kosmetycznych, obuwniczych, odzieżowych, spożywczych, fryzjerów, aptek, kiosków, piekarni, papierniczych, kwiaciarni i czego dusza zapragnie ![]() Ale ciągle wypuszczany dym z różnych wytwórni lakierów itp powoduje, że czasem nie można tu wytrzymać. Oczywiście żadna instytucja nie czuje sie odpowiedzialna. Ach, muszę się pochwalić, że w końcu kupiłam rzepkę. Rzepę, na rzodkiew to raczej nie wygląda, ale przeczytałam że też się nadaje. Tylko martwi mnie to, że w ogóle nie czuję pieczenia - czy może być to spowodowane tym, że skórę głowy mam dość niewrażliwą na różnego typu specyfiki? (Tj. ciężko o alergie czy podrażnienia) A co do ciemnej oprawy oczu u Finlory - mnie się osobiście takie naturalne połączenie - jasne włosy i ciemna oprawa oczu - bardzo podoba, ale być może dlatego, że u mnie jest dokładnie odwrotnie. Nie pojmuję, urodziłam się z włosami czarnymi, a oprawa oczu jak u ciemnej blondynki. (Z tego tez powodu swoje włosy kiedyś próbowałam rozjaśniać)
|
|
|
|
#3730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest w okresie młodości(studia, później praca) siedzieć w mieście, budując jednocześnie domek na wsi, a na emeryturę wyprowadzić się na wieś. Ostatnio w mojej okolicy dosyć sporo starszych ludzi się sprowadziło właśnie w poszukiwaniu spokoju. Cytat:
A rzepka nie musi piec
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pooglądałam galerię Ślicznie tam Czasem chciałabym mieszkać w takiej miejscowości. Szkoda tylko, że są takie niedogodności, jak brak sklepów czy małe perspektywy, jak chodzi o pracę. Mam nadzieję, że na domek na wsi będę sobie mogła pozwolić chociaż na emeryturze
|
|
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pola ci u nas dostatek ![]() Ogólnie, to da się przeżyć Gdybym miała mieszkać w jeszcze mniejszej wsi, to wtedy bym chyba zwariowała Mam o tyle dobrze, że u nas nie istnieje coś takiego, jak gospodarstwo rolne, co najwyżej sąsiedzi mają kury czy gołębie, a pola to raczej łąki więc na pewno nie zagonią mnie do prac gospodarskich
|
|
|
#3733 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() BTW - fotka zrobiona na jesieni Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
]Cytat:
co za pytanie Ja niewiele kobiet toleruję ale... jedną z tych, które cenię i którą uważam za naprawdę ładną jest Sherylin Fenn, a nad innymi typami muszę się głęboko zastanowić [taka jestem |
|||||
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziękuję Może za jakieś 40 lat się skuszę |
|
|
|
|
|
#3735 | ||
|
|
Cytat:
Spore miasto, infrastruktura całkiem chyba niezła, ale powietrze już inne, świeże, i ... spokój, klimacik, nie ma co, mi się podoba Cytat:
a tak bardzo wyczekiwałam tych "męk" opisywanych przez inne Wizażanki
|
||
|
|
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuje
I już czuje się piękniejsza![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o kobiece ideały piękna to takowych nie mam. Chociaż nie powiem, podoba mi się kształt twarzy modelki Gemmy Ward, za to chyba, że jest taki specyficzny, a włosy cudne ma Marcelina Sowa
|
|
|
|
|
|
#3737 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak, coś pośredniego.. Jednak taki domek na odludziu ma też swój urok Chociaż kiedy są pieniądze, nic nie stoi na przeszkodzie wykupić działkę na niezabudowanych terenach.. Tylko gdyby tak pieniądze na drzewach rosły, bo z moim zapałem do pracy to skończę pod mostem Odechciało mi się tej pracy w Niemczech.. Właśnie, w Monachium w zasadzie źle nie jest, może i ruchliwa dzielnica, ale powietrze mimo to czystsze.. a mieszkam koło cmentarza, uwielbiam się tam przechadzać, niesamowity klimat Jest oddzielony bardzo wysokim murem od miejskiego hałasu, można usiąść i się wyciszyć wśród starych drzew, rzeźb porośniętych pnączami.. Cytat:
|
|
|
|
#3738 |
|
Wtajemniczenie
|
tak mysle o tych idealach i przyszly mi do glowy tylko:
giselle http://st.blog.cz/j/jessica-ashlee.b...ky/6959467.jpg polska, krotkowlosa anja rubik http://www.anjarubik.com/photos/polaroids/big/30.jpg marion cotillard http://img5.allocine.fr/acmedia/medi...8/18704336.jpg no i alba, a jak ![]() http://www.peoriadefense.com/photo_h...alba_thumb.jpg
|
|
|
#3739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobryj wiecziej
Cytat:
maja oddzwonić dopiero 18.04 br. Późno ![]() W sumie rozmowa przebiegła nawet dobrze (z relacji tak wnioskuję) Ale zaproponowali TŻ'towi nie to stanowisko co się spodziewał (bo były 2 stanowiska do objęcia) i.... nie jest on do końca zadowolony.... z resztą nie wiadomo nawet czy go przyjęli... Zobaczymy? ![]() jak na razie to jedyna odezwa na jego Cv.. Cytat:
o kurcze... MROZY.. ale fajna nazwa taka.... Rosyjska? i pomyśleć że ja już za tydzień przeprowadzę się do "miasteczka" też niewielkiego ... Niby są tak i pizzernie, i kino jest, base, kręgielnia (od niedawna) czy sklepy i hipermarkety.. ale jakieś takie .... małe ono mi się wydaje :rolleyes :w porównaniu do mojego miasta to.... kurcze.... nie ma porownania w sumie..
|
|
|
#3740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na początku były "Grozy", ale w związku z powstałą legendą o Napoleonie z "Grozów" zrobiły się "Mrozy" ![]() Małe miasteczka nie są takie złe Przyzwyczaisz się
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiadomo takie miasteczko ma swoje plusy..są ze 3 jeziora.. i można chodzić na długie spracery, jest plaża taka normalna najnormalniejsza... i... czasem tam łatwiej znaleźć kosmetyk który w Tym moim wielkim nie ma... O i już myślę jak Kosmetoholiczka....i.... będę mieć TŻcika przy boczku.. Tylko tak sobie myślę... ile może kosztować bilet miesięczny na Pkp.. Pewno ze 100 zl pójdzie?Muszę poczytać o tej twojej legendzie
|
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam! chciałam sie przywitać oraz przy okzaji wyzalić - nienawidzę barwy tataro - chmielowej!
To co ona robi z moimi włosami to poprostu szok. są obciazone, nieświeże i ogólnie nieładne. myłamje niedawno, własnie sobie dosychają alenie wyglądają jakby dopiero co były myte... a odżywki nałożylam niewiele, o olejku kokosowym na końcówki nawet boje się pomyślec... robię wszystko aby ten szampon jak najszybciej się skończył... A poza tym zrobiłam sobie serum do twarzy z próbek z mazideł - skóra po nim ładna jednak zapchalo mi ono pory, mam kilka pryszzy na twarzy, ale całe szczescie malutkie i niewidoczne ale za to jeden megaduzy tworzy mi sie dokładnie nad nosem pomiedzy brwiami na samym środku... pomijając fakt, że wyglada to okropnie to jeszcze boli... Wiem że mam głupie problemy ale dzis jakos tak czuję sie taka brzydka i nieatrakcyjna przez to wszystko, szczególnie przez wlosy... no dobra, koniec z marudzeniem ![]() Cytat:
![]() A co do długiegooczekiwania i braku ludzi w gabinetach lekarskich to z tego co się orientuje winny temu jest NFZ. przychodnie podpisują kontrakty z NFZ, on limituje liczbę osób do przyjęcia dziennie i nie jest ona duża. za przyjęcie wiecej osób NFZ nie zwróci przychodni pieniędzy -za te dodatkowe osoby. dlatego są takie duze kolejki i dlatego bywa tak, ze lekarze siedzą w gabinecie i nic nie robią bo np wiekszośc pacjentów już przyjęli i maja duzo czasu wolnego czekając na następnego pacjenta. Z czymś takim spotkałam sie jesli chodzi o rehabilitację i na tym oparta jest ta opinia
|
|
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale jestem z niego bardzo zadowolona Natomiast mixik nr 2, czyli wcierki nie użyłam, bo mi się coś z niego wytrąciło i bałam się zaryzykować, chyba bez alkoholu to się nie da... ![]() I to nie był ten osad co na dole, tylko takie inne niezidentyfikowane cuś...
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda z nas ma takie dni. Szampon tak zachwalany, że miałam zamiar się za nim porozglądać, ale wiadomo, że nie każdemu nawet najlepszy specyfik będzie służył. Mam nadzieję, że nastrój niedługo Ci się polepszy |
|
|
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wszystko trzeba przetestować na sonie, jak najbardziej tigresska Jutro będzie lepiej Dokładnie jest tak, że każda z nas ma takie dni Są takie dni w miesiącu, że nic się nie układa (była taka piosenka
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Tigressko- głowa do góry- wszystko będzie sexy
ehhh to wiosenne przesilenie![]() Cytat:
|
|
|
#3749 | ||
|
|
Cytat:
![]() Positive thinking Cytat:
... powiedziałam "trudno" i zużyłam szampon na długość włosów, z dala od skóry i było OK ![]() A co do mazideł, hm... jesteś pewna, że to od serum? Może jakieś inne czynniki też miały wpływ? Zresztą, zawsze możesz pokombinować na innym oleju, bo obstawiam, że to jego wina... albo lej wszystko do psikadełka i na włosy
|
||
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ci jeszcze raz A tigresska, co do wyprysków i innych niespodzianek po mazidłach , to niektóre dziewczyny pisały, że na początku skóra się im buntowała, na brak chemii i konserwantów... , więc to tylko kwestia czasu, aż się przestawi i będzie dobrze ![]() Ja zmykam, śpijcie słodko ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

). Chciałam kupić tampony, byłam w trzech sklepach, nigdzie nie było 

I do tego taka ołówkowa spódnica i szpilki

), nawet nazwa gminy jest od mojej wsi. Jednak to wszystko jest w tym nieszczęsnym "centrum", a po tej mojej stronie(bo Mrozy są podzielone torami kolejowymi) to nawet asfaltu na wszystkim ulicach nie ma 

co za pytanie
a tak bardzo wyczekiwałam tych "męk" opisywanych przez inne Wizażanki 

Każda z nas ma takie dni. Szampon tak zachwalany, że miałam zamiar się za nim porozglądać, ale wiadomo, że nie każdemu nawet najlepszy specyfik będzie służył. Mam nadzieję, że nastrój niedługo Ci się polepszy