Włosomaniaczki :D - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-07, 16:53   #3721
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
A ja po raz kolejny utwierdziłam się w przekonaniu, że w mojej części wsi nic kompletnie nie ma(są Mrozy Południowe, gdzie mieszkam i Mrozy Północne, gdzie znajduje się takie "centrum" ). Chciałam kupić tampony, byłam w trzech sklepach, nigdzie nie było
a propos, bo od dluzszego czasu sie chcialam zapytac a ciagle zapominam. te mrozy sa gdzies niedaleko minska? bo mnie ciagle te zdjecia mecza... nad jaka rzeczka byly robione? moze narew...?
Stary 2008-04-07, 17:07   #3722
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
a propos, bo od dluzszego czasu sie chcialam zapytac a ciagle zapominam. te mrozy sa gdzies niedaleko minska? bo mnie ciagle te zdjecia mecza... nad jaka rzeczka byly robione? moze narew...?
Niedaleko Mińska Mazowieckiego(jeżeli o taki Ci chodzi ). Nie były robione nad rzeczką, nic mi nie wiadomo na temat jakiejś rzeki w tamtych rejonach. To są po prostu stare stawy, pozostałości po jakichś kopalniach.

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 17:10   #3723
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Niedaleko Mińska Mazowieckiego(jeżeli o taki Ci chodzi ). Nie były robione nad rzeczką, nic mi nie wiadomo na temat jakiejś rzeki w tamtych rejonach. To są po prostu stare stawy, pozostałości po jakichś kopalniach.
tak, o ten, o ten hmm, wyglada prawie tak samo jak dzikie plaze nad narwia, dlatego mi sie tak dlugo nad tym myslalo... ale jeszcze raz powiem, ze sliczne!
Stary 2008-04-07, 17:27   #3724
Mirelkaaa
Zakorzenienie

dziewczyny w pół dnia tyle zapisałyscie
ja zaraz mykam sie uczyc;/

Cytat:
Szkoda, że przestałaś farbować
Powodzenia w sprawie pracy - ja tez szukam
urząd była zamknięty
zreszta i tak bym nic nie znalazła, straciłam nadzieje
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 17:34   #3725
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Jolie dobrze zrozumiałaś, nabyłam ten seboradin, ale na razie za krótko używałam, że by się wypowiadać, daj mi jeszcze kilka użyć, to się okaże , czy mogę go stosować, czy muszę odstawić
Czekam cierpliwie- w końcu czuję się poniekąd odpowiedzialna. Powiedz mi jeszcze jak się sprawują mixiki. Ja teraz robię test- 16 dni bez wcierania jabłka- zobaczymy ile przyrośnie. W ten sposób mniej więcej będę mogła określić skuteczność tego mazidła, a już widzę że jest różnica
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Kasiu – przypomniało mi się coś
Pisałaś kiedyś o swojej Zuzce, że męczyła Cię po nocach domagając się wyjścia na harce z kotami itd. Byłaś zdziwiona, ze 5-miesięczna kotka może już mieć na to ochotę Pamiętam, że kiedy byłam u weterynarza i pytałam o termin sterylizacji Czarnej, pytał czy miała już pierwszą ruję – a miała wtedy ok. 8 miesięcy. I kiedy mu powiedziałam, ze pierwszą ruję miała już w wieku 4 miesięcy też był bardzo zdziwiony Tym bardziej, ze w książkach czytałam, ze kotki dojrzewają w ten sposób dopiero ok. 7-8 miesiąca. Ale że wtedy lato było bardzo gorące, weterynarz powiedział, żebym przyszła jak będzie chłodniej, bo w takim upale zwierzę będzie się za bardzo męczyć.
Aha, pytałam też weterynarza o to, czy kotka powinna chociaż raz urodzić, ale powiedział, ze to nie ma znaczenia.
A no właśnie- co kotiak to inny. Moja mnie ostatnio zaskoczyła i po tygodniu od pierwszej rui miała kolejną noż wariatka jakaś

BTW- hmmm po ostatnich zdjeciach jestem jednak za ciemnymi włosami- wcześniej nie przyuważyłam tej ciemnej oprawy oczu.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 17:44   #3726
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

A ja po raz kolejny utwierdziłam się w przekonaniu, że w mojej części wsi nic kompletnie nie ma(są Mrozy Południowe, gdzie mieszkam i Mrozy Północne, gdzie znajduje się takie "centrum" ). Chciałam kupić tampony, byłam w trzech sklepach, nigdzie nie było
Kurcze, to faktycznie słabe tam zaopatrzenie A ile mieszkańców ma ta miejscowość? To jest jakaś mała wioska?
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 17:48   #3727
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Milko dziekuje za przykładowe ubiory... ten z jeansami jest świetny Kurde teraz musze schudnać... bo na takie ciuszki to sie zrobiłam za bardzo wielorybia... nie ma jutro z samego rana biegajacy spacer z psem no i dietka
To jak się już obkupisz to koniecznie się pochwal

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Bardzo dziekuje Potrafisz pocieszyc jak nikt inny. Narazie tu zostane i zobacze co z tego wyniknie, moze mi sie tak spodoba ze nie bede chciala wracac, moze poznam nowych, ciekawych ludzi. Musze myslec pozytywnie.
Pomyśl w ten spodób, że jak by nie patrzeć Londyn nie leży aż tak daleko od naszego pięknego kraju Zawsze możesz wrócić i to dosyć szybko Wykorzystaj sznase, którą los Ci dał jak najlepiej

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Milka dobrze mówi
A jak

Cytat:
Milka alez spodobała mi się ta bluzka
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7142915
Mam nadzieję, że dołek juz całkiem minął...?
Mi też się bardzo podoba I do tego taka ołówkowa spódnica i szpilki
Dziś na pewno czuje się lepiej niż w weekend No cóż nadmiar wolnego czasu źle na mnie działa, za dużo wtedy myśle

Cytat:
Dziewczyny, a może pomogłybyście mi w określeniu kształtu mojej twarzy?? Bo ja już sama nie wiem
Dla mnie podobnie jak nasza Blonndee trójkącik

Cytat:
Np szampon Emolium - w aptece w Kauflandzie, która ogłasza się, że jest taka tania, ten szampon kosztuje 25 zł a w aptece Dbam o zdrowie kupiłam go za niecałe 20
I jak się szampon sprawuje

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Studiuję Edytorstwo i komunikacje medialną na AP (za niedługo już Uniwersytecie Pedagogicznym). Co do marketingu, na podyplomowych jest kilka specjalizacji w tym jedna szczególnie nastawiona na reklamę. Chciałabym zacząć od następnego roku, niedługo będę dowiadywać się szczegółów i dam Ci znać Głowa do góry! Dobrze też jest inwestować w języki, póki jest czas
No u mnie Uniwersytet jest już od wakacji To koniecznie daj znać Ja o podyplomowych myślę już intensywnie od jakiegoś roku Zastanawiałam się nad rachunkowością albo bankowością, ale to bardziej pod rodziców, bo uważają, że finanse to porządne wykształceniem i mi delikatnie sugerują, że to jedyny właściwy wybór, ale samą bardziej mnie ciągnie w innym kierunku.

Cytat:
Śmialiśmy się z TŻ, ze to jest kot doniczkowy
I kiedy się okociła pierwsze co zrobiła to przyniosła nam do klatki kociaki Ojciec kilka razy je wynosił na podwórko a ona po chwili przynosiła je z powrotem Kiedy całą noc spędziła z kociakami na wycieraczce przy drzwiach wejściowych pomyślałam, ze dobrym pomysłem będzie pudełko. Przynajmniej będą miały cieplej niż na podłodze Bałam się tylko, ze sąsiedzi mogą protestować, bo wielokrotnie wyganiali ją z klatki, ale na razie jest ok. Poczekamy i zobaczymy jak będą już takie duże, ze będą wyłazić z pudełka i ganiać się po korytarzu...
Teraz czekam tylko aż ta czarna się okoci
Kot doniczkowy - jakaś nowa rasa

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
a
Dziękuję wszystkim że trzymacie kciuki za rozmowę kwalifikacyjną-właśnie mój TŻcik na nią pojechał i się stresuję.......

Aż boje się że się nie wyrobię do końca maja z oddaniem całej pracy...
Będzie dobrze i z pracą i z rozmową

Ale jestem zmęczona... Poucze się troszkę i wezme długą kąpiel
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 18:42   #3728
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, to faktycznie słabe tam zaopatrzenie A ile mieszkańców ma ta miejscowość? To jest jakaś mała wioska?
A zła byłam jak diabli
W Mrozach jest 3263 osób. W sumie, to nie jest jakaś mała wioska. Mamy supermarket, sklepów od groma i ciut ciut(oczywiście nie tych, co chcę ), nawet nazwa gminy jest od mojej wsi. Jednak to wszystko jest w tym nieszczęsnym "centrum", a po tej mojej stronie(bo Mrozy są podzielone torami kolejowymi) to nawet asfaltu na wszystkim ulicach nie ma Tutaj->klik! można się więcej dowiedzieć o mojej miejscowości

Milko, odpoczywaj sobie

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-07, 18:59   #3729
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
A zła byłam jak diabli
W Mrozach jest 3263 osób. W sumie, to nie jest jakaś mała wioska. Mamy supermarket, sklepów od groma i ciut ciut(oczywiście nie tych, co chcę ), nawet nazwa gminy jest od mojej wsi. Jednak to wszystko jest w tym nieszczęsnym "centrum", a po tej mojej stronie(bo Mrozy są podzielone torami kolejowymi) to nawet asfaltu na wszystkim ulicach nie ma Tutaj->klik! można się więcej dowiedzieć o mojej miejscowości
Hm, to właśnie powoduje, że nie wiem gdzie zamieszkać. W małych miejscowościach, czy wsiach, jest mniej zanieczyszczone powietrze, więcej natury, jest ciszej ale z drugiej strony zaletą mieszkania na osiedlu jest to, że 2 kroki dzielą mnie od sklepów kosmetycznych, obuwniczych, odzieżowych, spożywczych, fryzjerów, aptek, kiosków, piekarni, papierniczych, kwiaciarni i czego dusza zapragnie
Ale ciągle wypuszczany dym z różnych wytwórni lakierów itp powoduje, że czasem nie można tu wytrzymać. Oczywiście żadna instytucja nie czuje sie odpowiedzialna.

Ach, muszę się pochwalić, że w końcu kupiłam rzepkę. Rzepę, na rzodkiew to raczej nie wygląda, ale przeczytałam że też się nadaje. Tylko martwi mnie to, że w ogóle nie czuję pieczenia - czy może być to spowodowane tym, że skórę głowy mam dość niewrażliwą na różnego typu specyfiki? (Tj. ciężko o alergie czy podrażnienia)

A co do ciemnej oprawy oczu u Finlory - mnie się osobiście takie naturalne połączenie - jasne włosy i ciemna oprawa oczu - bardzo podoba, ale być może dlatego, że u mnie jest dokładnie odwrotnie. Nie pojmuję, urodziłam się z włosami czarnymi, a oprawa oczu jak u ciemnej blondynki. (Z tego tez powodu swoje włosy kiedyś próbowałam rozjaśniać)
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 19:17   #3730
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Hm, to właśnie powoduje, że nie wiem gdzie zamieszkać. W małych miejscowościach, czy wsiach, jest mniej zanieczyszczone powietrze, więcej natury, jest ciszej ale z drugiej strony zaletą mieszkania na osiedlu jest to, że 2 kroki dzielą mnie od sklepów kosmetycznych, obuwniczych, odzieżowych, spożywczych, fryzjerów, aptek, kiosków, piekarni, papierniczych, kwiaciarni i czego dusza zapragnie
Ale ciągle wypuszczany dym z różnych wytwórni lakierów itp powoduje, że czasem nie można tu wytrzymać. Oczywiście żadna instytucja nie czuje sie odpowiedzialna.
Tak, to jest ogromny minus. Dodajmy to, że każdy każdego zna, nie można przejść kawałek, żeby ktoś Cię nie zauważył, rodzina w kupie...
Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest w okresie młodości(studia, później praca) siedzieć w mieście, budując jednocześnie domek na wsi, a na emeryturę wyprowadzić się na wieś. Ostatnio w mojej okolicy dosyć sporo starszych ludzi się sprowadziło właśnie w poszukiwaniu spokoju.

Cytat:
Napisane przez Eyna
Ach, muszę się pochwalić, że w końcu kupiłam rzepkę. Rzepę, na rzodkiew to raczej nie wygląda, ale przeczytałam że też się nadaje. Tylko martwi mnie to, że w ogóle nie czuję pieczenia - czy może być to spowodowane tym, że skórę głowy mam dość niewrażliwą na różnego typu specyfiki? (Tj. ciężko o alergie czy podrażnienia)
Zazdroszczę A rzepka nie musi piec Może z czasem u Ciebie to się pojawi?

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-07, 19:17   #3731
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
A zła byłam jak diabli

Milko, odpoczywaj sobie

Pooglądałam galerię Ślicznie tam Czasem chciałabym mieszkać w takiej miejscowości. Szkoda tylko, że są takie niedogodności, jak brak sklepów czy małe perspektywy, jak chodzi o pracę. Mam nadzieję, że na domek na wsi będę sobie mogła pozwolić chociaż na emeryturze
Stary 2008-04-07, 19:24   #3732
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Pooglądałam galerię Ślicznie tam Czasem chciałabym mieszkać w takiej miejscowości. Szkoda tylko, że są takie niedogodności, jak brak sklepów czy małe perspektywy, jak chodzi o pracę. Mam nadzieję, że na domek na wsi będę sobie mogła pozwolić chociaż na emeryturze
Serdecznie zapraszam Pola ci u nas dostatek
Ogólnie, to da się przeżyć Gdybym miała mieszkać w jeszcze mniejszej wsi, to wtedy bym chyba zwariowała Mam o tyle dobrze, że u nas nie istnieje coś takiego, jak gospodarstwo rolne, co najwyżej sąsiedzi mają kury czy gołębie, a pola to raczej łąki więc na pewno nie zagonią mnie do prac gospodarskich

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-07, 19:38   #3733
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Estelle śliczny, tak jak mówiły dziewczyny- zawiało wiosną

Pewnie i ja muszę zmienić- bo się juz zakurzył- tylko konceptu mi brak
Dziękować i czekać na Twój nowa avatare
BTW - fotka zrobiona na jesieni

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Jolie masz racje, lepiej bym sie czuła w stonowanych barwach... ale tak mysle odwczoraj o mnie jako o zimie, której pasuja intensywne barwy i głupieje... eh ciezko.
Próbuj, w czym się dobrze czujesz. Nic na siłę, jak mawiał mój kumpel, bo tylko krzywdę można sobie zrobić. Ja wierzę, że z czasem znajdziesz złoty środek

Cytat:

Dziewczyny, a może pomogłybyście mi w określeniu kształtu mojej twarzy?? Bo ja już sama nie wiem Taka jakaś podłużna, z wydłużoną brodą. Być może na tych fotkach będzie łatwiej stwierdzić?? Nie są zbyt udane, ale ujdą.
Niestety zupełnie się na tym nie znam na Madzię najlepiej poczekać, sama dojrzewam, co by zasięgnąc jej porad

Cytat:
Nie ma za co
Nie mam jakichś narcystycznych zapędów ale wkleję Wam fotkę, która też mi się udała
Na tym zdjęciu widać, że mam ciemną oprawę oczu – rzęsy wprawdzie umalowane, ale z brwiami nigdy nic nie robiłam.
Łoooo z takimi oczkami to nie trzeba wcale khola [ale oczywiście i tak przywiozę ze 3, 4 w zapasie ]

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Blondee podsunęła mi pomysł swoim avatarem... która ze znanych kobiet jest dla Was ideałem piękna? Zarówno pod względem całości, jak i włosów [/I]
Jejku co za pytanie
Ja niewiele kobiet toleruję ale... jedną z tych, które cenię i którą uważam za naprawdę ładną jest Sherylin Fenn, a nad innymi typami muszę się głęboko zastanowić [taka jestem ]
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 19:42   #3734
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Serdecznie zapraszam Pola ci u nas dostatek
Ogólnie, to da się przeżyć Gdybym miała mieszkać w jeszcze mniejszej wsi, to wtedy bym chyba zwariowała Mam o tyle dobrze, że u nas nie istnieje coś takiego, jak gospodarstwo rolne, co najwyżej sąsiedzi mają kury czy gołębie, a pola to raczej łąki więc na pewno nie zagonią mnie do prac gospodarskich

A dziękuję Może za jakieś 40 lat się skuszę
Stary 2008-04-07, 19:53   #3735
'Estelle'

Cytat:
Hehe, to przeprowadź się do Lublina - takie dwa w jednym
Spore miasto, infrastruktura całkiem chyba niezła, ale powietrze już inne, świeże, i ... spokój, klimacik, nie ma co, mi się podoba

Cytat:
Pieczeniem/a raczej jego brakiem się nie przejmuj, u mnie było to samo, tylko raz mnie poszczypało a tak bardzo wyczekiwałam tych "męk" opisywanych przez inne Wizażanki
Stary 2008-04-07, 20:08   #3736
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Milko, odpoczywaj sobie
A dziękuje Właśnie wyłoniłam się z wanny niczym potwór z Loch Ness z maseczką na włosach i twarzy I już czuje się piękniejsza

Cytat:
Tak, to jest ogromny minus. Dodajmy to, że każdy każdego zna, nie można przejść kawałek, żeby ktoś Cię nie zauważył, rodzina w kupie...
Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest w okresie młodości(studia, później praca) siedzieć w mieście, budując jednocześnie domek na wsi, a na emeryturę wyprowadzić się na wieś. Ostatnio w mojej okolicy dosyć sporo starszych ludzi się sprowadziło właśnie w poszukiwaniu spokoju. A na starość to mi się marzy jakiś domek w środku lasu, a obok jakaś rzeka albo staw - będę ryby łowić - a co!!!
Ja prawie całe życie spędziłam w małym miasteczku. Dopiero od kilku lat mieszkam, gdzie mieszkam i szczerze wcale nie tęsknie za dawnym miejscem A na starość marzy mi się domek w środku lasu z rzeką albo stawem obok. Będę ryby łowić - a co!

Jeśli chodzi o kobiece ideały piękna to takowych nie mam. Chociaż nie powiem, podoba mi się kształt twarzy modelki Gemmy Ward, za to chyba, że jest taki specyficzny, a włosy cudne ma Marcelina Sowa
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 20:13   #3737
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Hehe, to przeprowadź się do Lublina - takie dwa w jednym
Spore miasto, infrastruktura całkiem chyba niezła, ale powietrze już inne, świeże, i ... spokój, klimacik, nie ma co, mi się podoba
Heh.. No tak, coś pośredniego.. Jednak taki domek na odludziu ma też swój urok Chociaż kiedy są pieniądze, nic nie stoi na przeszkodzie wykupić działkę na niezabudowanych terenach.. Tylko gdyby tak pieniądze na drzewach rosły, bo z moim zapałem do pracy to skończę pod mostem Odechciało mi się tej pracy w Niemczech..
Właśnie, w Monachium w zasadzie źle nie jest, może i ruchliwa dzielnica, ale powietrze mimo to czystsze.. a mieszkam koło cmentarza, uwielbiam się tam przechadzać, niesamowity klimat Jest oddzielony bardzo wysokim murem od miejskiego hałasu, można usiąść i się wyciszyć wśród starych drzew, rzeźb porośniętych pnączami..

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Pieczeniem/a raczej jego brakiem się nie przejmuj, u mnie było to samo, tylko raz mnie poszczypało a tak bardzo wyczekiwałam tych "męk" opisywanych przez inne Wizażanki
Też się tego spodziewałam i jestem zawiedziona, bo jak piecze, to się czuje że działa
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 20:32   #3738
blonndee
Wtajemniczenie

tak mysle o tych idealach i przyszly mi do glowy tylko:
giselle
http://st.blog.cz/j/jessica-ashlee.b...ky/6959467.jpg
polska, krotkowlosa anja rubik
http://www.anjarubik.com/photos/polaroids/big/30.jpg
marion cotillard
http://img5.allocine.fr/acmedia/medi...8/18704336.jpg
no i alba, a jak
http://www.peoriadefense.com/photo_h...alba_thumb.jpg
Stary 2008-04-07, 21:24   #3739
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dobryj wiecziej
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze i z pracą i z rozmową

Ale jestem zmęczona... Poucze się troszkę i wezme długą kąpiel
Rozmowa trwała s sumie ok.30 min. To nie zupełnie krotko ale też i nie długo....
maja oddzwonić dopiero 18.04 br. Późno
W sumie rozmowa przebiegła nawet dobrze (z relacji tak wnioskuję)
Ale zaproponowali TŻ'towi nie to stanowisko co się spodziewał (bo były 2 stanowiska do objęcia) i.... nie jest on do końca zadowolony.... z resztą nie wiadomo nawet czy go przyjęli... Zobaczymy?

jak na razie to jedyna odezwa na jego Cv..

Cytat:
A zła byłam jak diabli

o kurcze... MROZY.. ale fajna nazwa taka.... Rosyjska?
i pomyśleć że ja już za tydzień przeprowadzę się do "miasteczka" też niewielkiego ... Niby są tak i pizzernie, i kino jest, base, kręgielnia (od niedawna) czy sklepy i hipermarkety.. ale jakieś takie .... małe ono mi się wydaje:rolleyes :

w porównaniu do mojego miasta to.... kurcze.... nie ma porownania w sumie..

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 21:27   #3740
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Dobryj wiecziej

Rozmowa trwała s sumie ok.30 min. To nie zupełnie krotko ale też i nie długo....
Ale zaproponowali TŻ'towi nie to stanowisko co się spodziewał (bo były 2 stanowiska do objęcia) i.... nie jest on do końca zadowolony.... z resztą nie wiadomo nawet czy go przyjęli... Zobaczymy?

Trzymam kciuki za TŻ'eta

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly
o kurcze... MROZY.. ale fajna nazwa taka.... Rosyjska?
i pomyśleć że ja już za tydzień przeprowadzę się do "miasteczka" też niewielkiego ... Niby są tak i pizzernie, i kino jest, base, kręgielnia (od niedawna) czy sklepy i hipermarkety.. ale jakieś takie .... małe ono mi się wydaje:rolleyes :

w porównaniu do mojego miasta to.... kurcze.... nie ma porownania w sumie..
Hah, dziękuje Na początku były "Grozy", ale w związku z powstałą legendą o Napoleonie z "Grozów" zrobiły się "Mrozy"
Małe miasteczka nie są takie złe Przyzwyczaisz się

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-07, 21:55   #3741
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Hah, dziękuje Na początku były "Grozy", ale w związku z powstałą legendą o Napoleonie z "Grozów" zrobiły się "Mrozy"
Małe miasteczka nie są takie złe Przyzwyczaisz się
o mamuniu.. mam nadzieję

Wiadomo takie miasteczko ma swoje plusy..są ze 3 jeziora.. i można chodzić na długie spracery, jest plaża taka normalna najnormalniejsza... i... czasem tam łatwiej znaleźć kosmetyk który w Tym moim wielkim nie ma...

O i już myślę jak Kosmetoholiczka....i.... będę mieć TŻcika przy boczku..

Tylko tak sobie myślę... ile może kosztować bilet miesięczny na Pkp.. Pewno ze 100 zl pójdzie?

Muszę poczytać o tej twojej legendzie

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 22:17   #3742
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Dobryj wiecziej

W takim razie dalej trzymam kciuki
Stary 2008-04-07, 22:23   #3743
tigresska
Zakorzenienie

Witam! chciałam sie przywitać oraz przy okzaji wyzalić - nienawidzę barwy tataro - chmielowej! To co ona robi z moimi włosami to poprostu szok. są obciazone, nieświeże i ogólnie nieładne. myłamje niedawno, własnie sobie dosychają alenie wyglądają jakby dopiero co były myte... a odżywki nałożylam niewiele, o olejku kokosowym na końcówki nawet boje się pomyślec... robię wszystko aby ten szampon jak najszybciej się skończył...
A poza tym zrobiłam sobie serum do twarzy z próbek z mazideł - skóra po nim ładna jednak zapchalo mi ono pory, mam kilka pryszzy na twarzy, ale całe szczescie malutkie i niewidoczne ale za to jeden megaduzy tworzy mi sie dokładnie nad nosem pomiedzy brwiami na samym środku... pomijając fakt, że wyglada to okropnie to jeszcze boli...
Wiem że mam głupie problemy ale dzis jakos tak czuję sie taka brzydka i nieatrakcyjna przez to wszystko, szczególnie przez wlosy... no dobra, koniec z marudzeniem

Cytat:
Dziękuję wszystkim że trzymacie kciuki za rozmowę kwalifikacyjną-właśnie mój TŻcik na nią pojechał i się stresuję.......

A poza tym to wkurza mnie nasza opieka medyczna-zapisałam się dziś do okulisty i.. mam termin na..... 30 MAJA!!
A jak przypadkiem wstąpiłam kiedyś do polikliniki to... osóbek może przed gabinetami po 5?
I co Ci lekarze robią z resztą czasu za taką kasę jaką dostają??
mam nadzieję ze Twój TZ dostanie tą pracę

A co do długiegooczekiwania i braku ludzi w gabinetach lekarskich to z tego co się orientuje winny temu jest NFZ. przychodnie podpisują kontrakty z NFZ, on limituje liczbę osób do przyjęcia dziennie i nie jest ona duża. za przyjęcie wiecej osób NFZ nie zwróci przychodni pieniędzy -za te dodatkowe osoby. dlatego są takie duze kolejki i dlatego bywa tak, ze lekarze siedzą w gabinecie i nic nie robią bo np wiekszośc pacjentów już przyjęli i maja duzo czasu wolnego czekając na następnego pacjenta. Z czymś takim spotkałam sie jesli chodzi o rehabilitację i na tym oparta jest ta opinia
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 22:39   #3744
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekam cierpliwie- w końcu czuję się poniekąd odpowiedzialna. Powiedz mi jeszcze jak się sprawują mixiki. Ja teraz robię test- 16 dni bez wcierania jabłka- zobaczymy ile przyrośnie. W ten sposób mniej więcej będę mogła określić skuteczność tego mazidła, a już widzę że jest różnica
Mixik nr 1 czyli "psikadełko", stosuję co prawda niż autor miał na myśli , ale jestem z niego bardzo zadowolona
Natomiast mixik nr 2, czyli wcierki nie użyłam, bo mi się coś z niego wytrąciło i bałam się zaryzykować, chyba bez alkoholu to się nie da...
I to nie był ten osad co na dole, tylko takie inne niezidentyfikowane cuś...

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 22:47   #3745
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Witam! chciałam sie przywitać oraz przy okzaji wyzalić - nienawidzę barwy tataro - chmielowej! To co ona robi z moimi włosami to poprostu szok. są obciazone, nieświeże i ogólnie nieładne. myłamje niedawno, własnie sobie dosychają alenie wyglądają jakby dopiero co były myte... a odżywki nałożylam niewiele, o olejku kokosowym na końcówki nawet boje się pomyślec... robię wszystko aby ten szampon jak najszybciej się skończył...
A poza tym zrobiłam sobie serum do twarzy z próbek z mazideł - skóra po nim ładna jednak zapchalo mi ono pory, mam kilka pryszzy na twarzy, ale całe szczescie malutkie i niewidoczne ale za to jeden megaduzy tworzy mi sie dokładnie nad nosem pomiedzy brwiami na samym środku... pomijając fakt, że wyglada to okropnie to jeszcze boli...
Wiem że mam głupie problemy ale dzis jakos tak czuję sie taka brzydka i nieatrakcyjna przez to wszystko, szczególnie przez wlosy... no dobra, koniec z marudzeniem
Każda z nas ma takie dni. Szampon tak zachwalany, że miałam zamiar się za nim porozglądać, ale wiadomo, że nie każdemu nawet najlepszy specyfik będzie służył. Mam nadzieję, że nastrój niedługo Ci się polepszy
Stary 2008-04-07, 22:49   #3746
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Każda z nas ma takie dni. Szampon tak zachwalany, że miałam zamiar się za nim porozglądać, ale wiadomo, że nie każdemu nawet najlepszy specyfik będzie służył. Mam nadzieję, że nastrój niedługo Ci się polepszy
Dziękuję
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 22:55   #3747
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Każda z nas ma takie dni. Szampon tak zachwalany, że miałam zamiar się za nim porozglądać, ale wiadomo, że nie każdemu nawet najlepszy specyfik będzie służył.
Ja zaliczam się do zwolenników Barwy Tat-chm, świetna jest, jak dla mnie oczywiście
Ale wszystko trzeba przetestować na sonie, jak najbardziej

tigresska
Jutro będzie lepiej Dokładnie jest tak, że każda z nas ma takie dni
Są takie dni w miesiącu, że nic się nie układa (była taka piosenka )

Stary 2008-04-07, 23:02   #3748
Jolie2601
Zakorzenienie

Tigressko- głowa do góry- wszystko będzie sexy ehhh to wiosenne przesilenie
Cytat:
Mixik nr 1 czyli "psikadełko", stosuję co prawda niż autor miał na myśli , ale jestem z niego bardzo zadowolona
Natomiast mixik nr 2, czyli wcierki nie użyłam, bo mi się coś z niego wytrąciło i bałam się zaryzykować, chyba bez alkoholu to się nie da...
I to nie był ten osad co na dole, tylko takie inne niezidentyfikowane cuś...
No niestety może być, że to wina braku alkoholu. Tak czy siak cieszę się, że psikacz się sprawdził
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 23:36   #3749
'Estelle'

Cytat:
Dobryj wiecziej

Trzymam kciuki Sweet, małymi kroczkami do celu... Mój TŻ czekał chyba z 5 miesięcy na pierwszy odzew na CV, więc to już jest plus... że inne stanowisko - od czegoś trzeba zacząć, dobrze, że jest i to, zawsze to jednak ktok naprzód i więcej, niż żadne stanowisko, a potem zawsze jest i szansa pójść wyżej. A do 18 to już tylko 10 dni, zobaczysz, jak szybko zleci
Positive thinking

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Głowa do góry, nie jesteś sama, ja też miałam małą tragedię po tej Barwie... tłuścioszek mały się zrobił ... powiedziałam "trudno" i zużyłam szampon na długość włosów, z dala od skóry i było OK

A co do mazideł, hm... jesteś pewna, że to od serum? Może jakieś inne czynniki też miały wpływ? Zresztą, zawsze możesz pokombinować na innym oleju, bo obstawiam, że to jego wina... albo lej wszystko do psikadełka i na włosy a co
Stary 2008-04-07, 23:59   #3750
virka
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety może być, że to wina braku alkoholu. Tak czy siak cieszę się, że psikacz się sprawdził
Ja również
Dziękuję Ci jeszcze raz

A tigresska, co do wyprysków i innych niespodzianek po mazidłach , to niektóre dziewczyny pisały, że na początku skóra się im buntowała, na brak chemii i konserwantów..., więc to tylko kwestia czasu, aż się przestawi i będzie dobrze

Ja zmykam, śpijcie słodko

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości