|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Ja też w końcu uciekam spać- nieco się zasiedziałam
sweet dremas everyone
|
|
#3752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry...
ja tak na chwileczkę bo za chwilkę muszę wychodzić na uczelnie.. Dziękuję Baby za te kciuki... wiedziałam że można na Was liczyć Cytat:
A przynajmniej nie będziesz się atak źle czuła. i kup sobie jakiś taki już sprawdzony(którego już używałaś) A tak poza tym tak każda z NAS ma taki dzień..."Dzień Paszteta" Cytat:
![]() ![]() To twój TŻto MISTRZ! Do 18stego nei dużo czasu zostało..więc jakoś to wytrzymamy...ale mam nadzieję że te trzymanie kciukó pomoże i szybciej TŻ znajdzie pracę... Tak naprawdę w pracy człowiek się spełnia, zuje się potrzebny -ważny bo "coś" robi... Bez pracy jest trochę pusto.. No to zmykam na uczelnie...Jeszcze muszę się umalować a tu tak mało czasu zostało hmmmDziś odbieram z poczty mój zapasik WAxika cynamonowego Hahaaa.. Od razu mi weselej na duszy....
|
|
|
#3753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to zależy skąd i dokąd ![]() Cytat:
Często jest tak, ze niby taki cacy skład a tu takie wielkie bum Ja na przykład bardzo lubie szampon timotei do włosów blond z bursztynem, cudnie się pieni, przyjemnie pachnie, włoski łatwo się rozczesują, są miłe w dotyku i ten blask Mimo wszystko nie mam zamiaru z niego rezygnować![]() A co do maseczek to znam ten ból - człowiek chce wyładnieć, stosuje te różne smarowidła a tu taka niespodzianka Masz coś na pryszcze Mi dobrze wysusza z bez receptowych specyfików np. brevoxyl Zobaczysz, że teraz z Twoją cerą może być tylko lepiejJa po mikrodermabrazji aktualnie tak się łuszcze, że A do tego muszę słońca unikać, a taki ładny dzień się zapowiada![]() Sweet_Jelly to, że powiedzieli 18 nic nie przesądza. Czasami już na drugi dzień dzwonią, czasem nie odzywają się nigdy, bo znajdują lepszego kandydata. A 18 to nie taka odległa data, ja naprzykład czekam na telefon już 2 tygodnie - bo tyle mają czasu i planuje jak nie zadzwonią sama do nich zadzwonić i dowiedzieć się jak mi test poszedł ![]() Ja dziś prawie wolne - bo dzień typowo uczelniany się zapowiada Miłego dniaEdit: Wax-ik cynamonowy A jest wogóle takie cudo
|
||
|
|
|
|
#3754 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawa kobieta, ciekawa uroda... bardzo.... kobieca ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też zaraz zmykam na uczelnie, szybko wklejam moje ideały. Trzy typy : brunetka, blondynka i szatynka Monica Bellucci (te usta, ten owal twarzy, te włosy!), młoda Kim Basinger i Lauren Bacallhttp://www.stormmodels.com/images_mo...ellucci_78.jpg http://eightiesclub.tripod.com/838092a0.jpg http://www.lib.berkeley.edu/MRC/noir/images/bacall.jpg
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten piękny wiosenny dzień
![]() Zaraz znikam z córcią na spacerek O to samo miałam zapytać, pierwsze słyszę o takim wynalazku , ale dla mnie za duże ryzyko... bo córcia jakby go powąchała, to pewnie by go zjadła...
|
|
#3756 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() o, tez mnie zainteresowal ten wax cynamonowy. chociaz... mam wrazenie, ze ktorys gdzies tam cynamon w sobie mial, moze nawet ten moj? ![]() ha, dzis krakow ma ladnie? to sie wymienilismy, wczoraj bylo u nas piekne slonce i cieplo a dzis leje i wieje
|
|
|
#3757 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Znowu kilka minut u sąsiadów ![]() Cytat:
![]() Poza tym w tym momencie nie stac mnie na założenie netu ![]() Cytat:
Ostatnio doszłam do wniosku, ze niepotrzebnie poszłam na studia - łatwiej jest znaleźc pracę po zawodówce, niż po studiach ![]() Cytat:
![]() Ha! Czyli jednak ciemne? Tylko to farbowanie mnie dobija i naprawde zastanawiam się nad powrotem do natury... Może chociaż na taki czas, zeby włosy odratowac... ![]() Cytat:
![]() Szampon na razie nieźle, tylko plącze trochę i przy myciu wyrywam sobie troche więcej włosów niż zwykle I bardzo się pieni, tak że mam wrażenie, ze nie potrafię go dobrze spłukac... ![]() Kot doniczkowy - Cytat:
Zajmiesz się dystrybucją po powrocie ![]() A Czarna wskakując na wysoką szafę potłukła dzisiaj ulubiony kryształowy wazon mojej mamy... ten wazon miał chyba ze 20 lat... Aż się boję reakcji mamy jak wróci z pracy i się dowie... Znam ją i wiem, ze będzie wściekła. A dla Czarnej to będzie koniec spania u mamy na łóżku, koniec pieszczot, miłych słówek itd., przynajmniej aż mamie trochę przejdzie. Zresztą Czarna ostatnio zasłużyła sobie na zakaz spania u mamy na łóżku, bo cała pościel jest podziurkowana pazurkami... Ale mama zmiękła i Czarna nadal z nią spała. Dzisiaj nie będzie już tak łatwo I oczywiście oprócz Czarnej to jeszcze mnie się dostanie dodatkowo, bo to przecież mój kot
|
|||||
|
|
|
|
#3758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
albo obciąć to co tyle lat hodowałam a jak na ten moment żadna z tych opcji nie wchodzi w grę
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym miała takie długie włosy jak Ty to tez bym się chyba nie zdecydowała... Ale nie jestem jeszcze pewna na 100%... Trudna decyzja
|
|
|
|
|
|
#3760 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też na twoim miejscu bym zadzwoniła z zapytaniem jak sami się nie odezwą-trzeba się przypomnieć ![]() Cytat:
Tylko że po roku to już kicha i mogłam się i bez niej obejść ,skoro już rok cierpiałam to dalej też sobie poradzę![]() Cytat:
Jak już Jolie wam wyjaśniła to inaczej WAX POLSKI do włosów suchych i zniszczonych.Ma w składzie cynamon i miód... I tak jakoś łatwiej mi go nazywać-skrót myślowy A co do zjadania? Hm.. mojej mamy koleżanki z pracy córeczka (wiek 4 lata) zjadła kiedyś Krem do twarzy Brzoskwiniowy (Avon) bo myślała że mama przed mią budyń chowa Na szczęście nic jej się nie stało i krem jej nie zaszkodził... dodam że było to 10 lat temu...Ale historię wciąż pamiętamy Cytat:
Dobija mnie to... ale będę dzielna i.... poszukam jakiejś pracy zw. z zawodem -może coś się znajdzie Cytat:
To nie zazdroszczę, no ale tak to już z kotami jest że wskakują na każdą półkę , zainteresują się każdym bibelotkiem..Trzymaj się Finlorka
|
|
|
#3761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ładna pogoda i od razu chce mi się żyć![]() Cytat:
Pierwszy raz miałaś?Cytat:
Ale słońce to już dużo
|
||
|
|
|
|
#3762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój ojciec dojeżdża do Warszawy pociągiem(odległość od Mrozów ok. 60 km) i płaci za bilet równo 200 zł. Mama dojeżdża do Siedlec(ok. 30-40 km) i płaci trochę powyżej 130 zł. Cytat:
Ale wiadomo, głowa głowie nie równa.A może okres Ci się zbliża i dlatego wysypało Cię tak? Masz coś na wysuszanie? Mi pomaga zwykła pasta cynkowa z apteki, koszt max. 5 zł Cytat:
Uhm, mówicie, że taka ładna pogoda jest... U mnie standardowo wichura, deszcz czasami kropi, pochmurno, zimno... Śliczna pogoda, cudowna...
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
dziendobry
![]() |
|
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej.. i ja się nie martwię..taka jakaś mnie dygresja złapała o nowych etapach w życiu.... A u mnie pada i jest zimno.. I to jak pada.... Aż fale idą szok ![]() Dzień dobry
|
|
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jakoś Mama przeboleje Nie będzie miała wyjścia ![]() Cytat:
|
|
|
#3766 |
|
Wtajemniczenie
|
tak patrze przez okno i co widze? moj kot polujacy na ptaki!
![]() przylapany na goracym uczynku [dzieki bogu, ze to ciemajda...]
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3768 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A ja znow u koleżanki
![]() Cytat:
![]() A w pracę w supermarkecie - oczywiście na pół etatu, bo na cały w życiu nie zatrudnią - już przerabiałam, kiedy musiałam opłacić studia ![]() A jeśli chodzi o mamę i wazon to jest wściekła... ![]() Czarna dostała zakaz wchodzenia do jej pokoju - a do tej pory zawsze z nią spała... Nie mam pojęcia jak długo to potrwa ale mam przeczucie, ze znacznie dłużej niż wczesniej, kiedy Czarna coś zbroiła... Cytat:
W tym momencie nie pracuje (stwierdziłam, ze już nigdy więcej supermarketu Tak więc na razie jestem skazana na kafejkę, raz lub dwa razy w tygodniu ![]() Cytat:
![]() I pomyliłam się - wazon miał nie ponad 20 tylko ponad 30 lat... ![]() Cytat:
A moja Czarna wczoraj wróbla przytarmosiła do domu... |
||||
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj bylam z przyjaciółką w zoologicznym i widziałam dwa śliczne persy- aż mi się serce krajało jak na nie patrzyłam. Jeden miał jakąś infekcję oczu. Oba patrzyły na mnie z takim smutkiem w ślepkach- biedne kociaki. Mam nadzieję, że szybko znajdą dobry dom.
|
|
|
#3770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dzis to sie na przystanku poplakalam jak zobaczylam plakat z takim jakby bokserem za kratkami i podpisem w stylu 'w schronisku nadzieja gasnie' czy jakos tak. no i znow mi lzy leca...
|
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusia mojej Czarnej też była kotna
![]() Była - bo wczoraj urodziła jednego kociaka - jest cudny, szary, z ciemniejszą pręgą przez środek ![]() Sąsiedzi cały czas zapominali/odkładali wizytę u weterynarza i teraz mają za swoje ![]() Estelle - zapomniałam Ci napisać jak śpi Reksio ![]() Oczywiście ze mną, na początku grzecznie śpi w nogach na narzucie ale już po chwili wpycha się pod kołdrę ![]() Zazwyczaj śpi w nogach ale świetnie jest kiedy śpi przytulony do moich pleców ![]() Kiedy mu za gorąco, wychodzi i kładzie się na narzucie a potem znowu wraca pod kołdrę Widocznie z niego jest taki sam zmarzlak jak ze mnie |
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też takie sytuacje rozczulają, najchętniej przygarnęłabym wszystkie bezdomne zwierzaki. Jak byłam mała, to planowałam, że założę kiedyś ogromne schronisko.. |
|
|
|
|
|
#3773 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
wiosenne przesilenie to niezła wymówka do tłumaczenia sobie wszystkiego dziękuję Cytat:
I jakoś odeszła mi ochota na takie kombinacje... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Byłam dziś na basenie. I w swoim ekwipunku mam między innymi jakiś szampon loreala - z którego nie bylam zadowolona i dlatego wykańcza sie na basenie Po pływaniu myje nim włosy. Dziś tez tak zrobiłam. I po prostu byłam zszokwana - zupełnie inne włosy! O niebo lepsze! I to po chlorze! mimo że zapomnialam zabrać odzywki to poradziłam sobie z nimi i gdy włosy wyschły to wygladały o wiele lepiej niż po barwie! Jak tylko przyszłam do domu to pierwsze kroki byly do łazienki po barwę która migiem zmalazła się w koszu. I aż o wiele lepiej się poczułam! wracam do mojego Fructisa z ewentualną zamianą na rzepę Evy natury. I odżywkę tez wywalę jak tylko znajdę cos innego...
|
||||||
|
|
|
|
#3774 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
Na szczęście zrobił się tłusty i już nie taki skoczny jak kiedyś ![]() Cytat:
A mówi się, żeby przed wzięciem kota do domu potłuc wszystkie wazony i doniczki z półek raz, żeby mieć potem spokój.. ![]() Cytat:
Cytat:
Na razie używam szamponu Nivei z sls na końcu składu i jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
jejku ja tak po troszku chodze po wizazu i robie stronke na infe, ale juz wpadłam na włosomaniczki, choc bałam sie ze ilosc postów mnie powali
![]() a moja mama ostatnio stwierdziła, ze od wizazu mi sie w głowie poprzewracało ![]() |
|
|
|
|
#3776 |
|
Wtajemniczenie
|
i chyba mnie tez dorwala mania depresyjna...
czuje, ze wszystko mnie przerasta. eh, byle do konca maja...
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Eyna;7166968Szampon y barwy? kupiłam jeden zachęcona składem, ale mi też ten szampon nie służy. Chyba wyląduje w koszu
Na razie używam szamponu Nivei z sls na końcu składu i jestem bardzo zadowolona.[/quote]Mój juz wylądował a ja umyłam włosy Fructisem z którego chyba najbardziej jestem zadowolona ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Blonndee,
Trzymaj się, Złotko
|
|
#3780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

sweet dremas everyone

To co ona robi z moimi włosami to poprostu szok. są obciazone, nieświeże i ogólnie nieładne. myłamje niedawno, własnie sobie dosychają alenie wyglądają jakby dopiero co były myte... 

A przynajmniej nie będziesz się atak źle czuła. 

hmmm
Hahaaa.. Od razu mi weselej na duszy....
Często jest tak, ze niby taki cacy skład a tu takie wielkie bum
Masz coś na pryszcze
A jest wogóle takie cudo