|
|
#2431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() Jaka brzydka ? Ci chłopacy są ślepi a nie Ty brzydka Zobaczysz, jeszcze na jakiegoś super kolesia trafisz, mówię Ci zaskoczy Cię to jak nie wiem ![]() A wiesz, że ja też Może czytać wszystkich, to nie czytałam ale zawsze się starałam, a teraz w ogóle do lektur nie sięgam. Książki takie młodzieżowe to czytam, ale te szkolne książki to mnie przerażają. I ja dalszy kierunek też chcę wybierać głównie z polskim Trzeba się wziąć do roboty pani Moderator xDCytat:
![]() Wagarowiczka jedna :P ładnie tu wykręcać się pójściem do lekarza ? :P Przyznaj się pewnie jakiś sprawdzian miałaś ![]() A ja właśnie wróciłam od okulisty i będę musiała nosić okulary ![]() Mam wadę -1 i -1,5 [omg ] nie wyjdę w nich nigdzie, nie wyobrażam sobie siebie w okularach ;PMiłego dnia babeczki
|
|
|
#2432 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
Cytat:
nie na stałe oczywiście ale na wakacje to tak w sam raz Cytat:
bo ja to się lenię głównie wiec trochę dyscypliny mi się przyda a Ty się męczysz na co dzień ![]() Cytat:
(ale podejrzewam ze każde byłoby dobre )a dziękuję ![]() Cytat:
zdrowiej szybciutko ![]() Cytat:
a do lekarza idź koniecznie, lepiej nawet na zimne dmuchać ![]() Cytat:
jak to możliwe ze wszystkim chodzi a Tobie nie ![]() Cytat:
a jutro ma być jeszcze ładniej ![]() i jak poszła matma? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wczorajszy maraton nie pozwolił mi na dorwanie się do kompa Byłam na tej inwentaryzacji, nawet nie tak źle było nie czułam się zmęczona, ale jako po ponad 24 godzinach bez snu się o godzinie przed 8 rano rzuciłam do łóżeczka to zasnęłam chyba w 5 sekund później jeszcze sen mój przerwała pani z tamtej drugiej agencji pracy, bo miałam dziś mieć jeszcze ulotki ale zostały odwołane i dzwoniła do mnie z propozycją nowych zleceń, ale przez sen to nie za bardzo się z nią dogadałam dlatego jak wstałam to się zebrałam i pojechałam do agencji i mam już nową umowę ![]() zjem obiadek i zabieram sie za naukę bo w czwartek kolos z psychologii a jeszcze do notatek nawet nie zajrzałam ![]() miłego popołudnia |
|||||||||||
|
|
|
#2433 | ||||||
|
Zadomowienie
|
SASASASASASA
![]() ![]() ![]() Poszłam po rozum do głowy i uruchomiłam IE zamiast Firefoxa i co? - i chodzi wszystko pieknie Moja radosc nie zna granic ![]() Że też wcześniej na to nie wpadłam... ![]() mi tez avatar się baaaardz podoba - Twoje dzieło czy ściągnięty skądś? ![]() u Ciebie to w ogóle jakieś masakry się dzieją, szybkiej wiosny życzę ![]() Cytat:
![]() Ech, ja też marzę o pięknej pogodzie - ta teraźniejsza mnie tylko dobija - wracam do domu-jem-spię-jem-śpię Niedługo zamienię się w niedzwiedzia albo co ![]() Cytat:
Cytat:
Pokręciłam, ale wiesz o co chodzi ![]() Cytat:
Miłego wycieczkowania ![]() o to to - moja filozofia Cytat:
Fajnie masz z tym biurem pracy, że dzwonią do Ciebie z nowymi ofertami ![]() Aż mi wstyd, że sama nic nie robię, ale chyba poczekam, aż mi się część przedmiotów pokończy (za 2-3tygodnie) i wtedy już nie ma bata - do praaaacyyyy ![]() Cytat:
(joke )malinko - współczuję choróbska, kuruj się ![]() A w ogóle, hen dawno temu była mowa o suchych rękach - moje też są dramatycznie wysuszone po pierwsze dlatego, że sporo zmywam (choć płyn z aloesem), po drugie dlatego, że generalnie ma suchą skórę, po trzecie w końcu z powodu przemrożenia, które miało miejsce 2 lata temu. Suche, czerwone, pękające i w ogóle wstyd. No i w sytuacjach kryzysowych stosuję tą nieszczęsną śmierdzącą maść tranową. A na codzień nie rozstaję się z Neutrogeną do rąk - fajnie natłuszcza i likwiduje uczucie pieczenia tak częste przy suchej skórze ![]() Poza tym u mnie od początku tygodnia masakra jakaś - wczoraj jak wyszłam z domu o 6:20 to wróciłam po 17, totalnie nie do życia. Dziś już lepiej - wyszłam koło 8 Na szczęście taki mam plan, że początej tygodnia jest zdecydowanie najgorszy. Powiem Wam jedno - bez wagarów ciężko.... Jeszcze teraz biorę codziennie te antyhistaminy, a one strasznie zamulają i spać się chce - dziś zasnęłam w kolejce i gdyby nie miły Pan, który mnie obudził pewnie bym dojechała do Słupska![]() ![]() Dobra, kończę już swoj przydługi wywód. Buziaki dla Was i miłego popołudnia
|
|
#2434 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wady, to mam bardzo podobną.. Wspólczuje tych okularów, ale to nie taka zła sprawa ![]() (Btw. Ewelciu czy ja mam Cię w n-k ?? )Czasem trzeba ![]() Cytat:
Fajnie, że podpisałaś umowę, zawsze to jakaś kasa ![]() Cytat:
Nareszcie ! ![]() Cytat:
Masz racje, początek tygodnia zawsze najgorszy jest Potem już z górki
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
jabłuszko - nareszcie
![]() ja sie powinnam w końcu zabrac do tej geografii
|
|
|
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
nefre udanej wycieczki, ja tez ostatnio bylam z klasa w gorach i rzucalismy sie sniegiem
![]() iza wiosenna uwierz mi ze czasami lepiej dlugo czekac na tego odpowiedniego kandydata niz chodzic z byle kim. Jak sie na cos dlugo czeka to sie to naprawde docenia i szanuje. Nie warto szarpac sobie nerwow z jakim palantem tylko po to zeby kogos miec. Wiem z wlasnego doswiadczenia, no ale bylam mloda i glupia ewelcia twoja wada wzroku wcale nie jest duza! Ja mam o wiele wieksza. A poza tym okulary sa modne jest tyle roznych wzorow ja kocham wybierac oprawki to tak przyjemne jak kupowanie ciuchow A poza tym sa jeszcze soczewki (ktore zresza sama tez nosze)
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,właśnie wróciłam ze szkoły
a pogoda straszliwa prawie cały dzień padało,od wczoraj nie ma słońca Wczoraj nie zajrzałam,bo miałam zabiegany dzień,no i wieczorem musiałam się uczyć z biologii,a zasnęłam przed książką właśnie zjadłam kolację,ale jestem strasznie zmęczona,więc zaraz padnę ...Miłego wieczorku Słoneczka
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2438 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja ciagle w pracy...
![]() mam nadzieje,ze za godzine skoncze..co nie zmienia faktu,ze w domu bede ok 21... odezwe sie jutro bo dzis nie dam rady. buziaki robaczki
|
#2439 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zabieeeeeraaaaaj się, razzzzzz-dwa!!! ![]() Cytat:
)Cytat:
![]() DOPIERO wrocilas ze szkoly? Rany, czemu macie lekcje do takiej zwyrodniałej godziny? ![]() agolku - trzymaj się, już bliżej niż dalej do końca więc dobrze jest!
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - Musiałam zostać jeszcze po zajęciach
![]() A w sumie już nawet trochę odpoczęłam,dobrze,że nie mam nic na jutro,jedynie się spakuję i luz .A zmęczona jestem,bo ciężko do godziny 19 żyć na samych kanapkach,jednak lubię mieć choć jeden ciepły posiłek
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2441 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co ten firefox taki niedobry dla Ciebie? ja mojego liska kocham ![]() Cytat:
piękny Cytat:
a czemu Ci się niektóre przedmioty kończą ![]() Cytat:
bo jak na razie to ciągle zajrzałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ano fajnie, już myślę na co by tu wydać jak zarobię ![]() Cytat:
wracam do książek ![]() dobrej nocki Wam życzę |
|||||||
|
|
|
#2442 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki Dziewczynki Kolorków, kolorków trzeba mi lalala Cytat:
![]() ![]() ale zawsze sa jakies plusy-TŻ przynajmniej miał wolne i posiedzielismy sobie u niego w domku (akurat u niego prąd był ). ale nim sie wogole znalezlismy to byla masakra (komorki tez nie dzialaly
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() No nie napisałam kartkówki z matmy,bo pani nie było znowu,jestem wkurzona bo jak nigdy byłam wykuta na blachę .Pogoda dzisiaj była całkiem,całkiem słonko świeciło,ale dość zimno .A jutro idę świadkować na bierzmowanie a przed jeszcze do fryzjera na baleyage,jak widzicie mnie w platynie i słonecznym blondzie?
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Lolciu - ja cie widzę swietnie
![]() zbieram sie na wf - na którym nie ćwicze, ale musze pokazać zwolnienie miłego dnia
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Lolciu moim zdaniem będzie Ci bardzo ładnie ![]() Wpadłam się przywitać i lece zrobić śniadanie ![]() Miłego dnia
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ale pochmurno A wczoraj była pogoda- marzenie. Mam nadzieje, że się rozpogodzi![]() Karolinko taki blondzik to moje marzenie - pytanie czy Twoje włosy oprócz męczenia ich prostownicą również o tym marzą ![]() ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry wszystkim,
cos tu cichutko ostatnio ![]() ja wlasnie wstaje, wczoraj znowu pozno wrocilam i poszlam spac od razu. Jestem bardzo zmeczona..a dzis to samo sie zapowiada..ehh.. mileog dnia laleczki
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zajrzałam do Was,bo nie idę na pierwsze lekcje,muszę iść do lekarza,potem chyba zdążę na 2lekcje i do muzeum z klasą idziemy,oglądać ptaki a potem muszę jechać na miasto jeszcze z przyjaciółką i sis,bo mamy zamiar wybrać się na 'Nie kłam kochanie' i trzeba kupić bilety![]() Miłego dnia kochane
|
|
|
#2449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dam radę spokojnie iść do fryzjera i przygotować się do tego bierzmowania .Emilko trudne pytanie lepiej ich nie pytam,bo nici wyjdą z moich planów![]() ![]() Cytat:
doskonale Cię rozumiem,w przyszłym tygodniu mam 8sprawdzianów i 4 kartkówki![]() Wzajemnie
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
LoLciu - Pokaż się potem w nowej fryzurce, na pewno będzie Ci ślicznie
.
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mojemu Tż-etowi wszywam,że idę się farbować na rudo i On biedny w to wierzy,od tygodnia błaga mnie żebym tego nie robiła,nawet powiedział,że sobie kolczyka w brwi zrobi,albo kupi soczewki w 2różnych kolorach ale kurczę tak mi się ładny rubin albo kasztan marzy jednak dla mnie to trochę za ciemne .Iza co do tych facetów,to dziewczyny mają rację,lepiej poczekać na grubą rybę swojego Tż-eta poznałam zupełnie niespodziewanie, w ogóle nie chciałam się z nim spotkać[stare plotkary pewnie pamiętają ] a jak wróciłam to byłam PEWNA ,że nic z tego nie będzie,ubzdurałam sobie,że gdzie tam On taki stary pewnie traktuje mnie jak młodszą siostry iii do tego jeszcze taki przystojny ![]() A zapomniałam Wam powiedzieć o czymś przezabawnym dla Was,a strasznym dla mnie.Wczoraj zszywałam tacie koszulkę i nagle zaczęło mnie trochę serce kłuć,pewnie jakaś kolka jak zawsze i wiecie co? ubzdurałam sobie,że połknęłam igłę i że zaraz pewnie mi się coś stanie! miałam nasrane w portkach ![]()
Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-04-09 o 10:06 Powód: bo:D |
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
LoLcia - Też myślałam,że mi ciemne włosy nie będą pasowały,no a teraz wszyscy mówią,że mi w takich lepiej
![]() Z tym, że ja naturalne mam trochę ciemniejsze od Twoich ![]() A z tą igłą to mnie powaliłaś
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tże-t oglądał w pokoju mecz,przyszłam do niego taka wystraszona a On się mnie pyta 'Co Ci jest?' a ja 'Boże połknęłam igłe chyba!' a On do mnie'Jak połknęłaś igłe?! po co ją do buzi wkładałaś?!' a ja do niego'No nie wkładałam,nie połknęłam jej,ale tak mi się wydaje,że połknęłam' ![]() Mango gdziekolwiek jesteś powiedz,że też masz takie akcje nie chcę być sama z tym
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
LoLcia - Ojjj ^^ blondynka
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i TŻ wieczorem pyta czy wzielam, a ja mowie ze nie pamietam. "jak to nie pamietasz?" a ja mowie "na pewno planowalam wziac i wzielam opakowanie i wyjelam tabletke ale czy polknelam nie pamietam, nie pamietam czynnosci polykania" no i uznalam ze chyba nie wzielam skoro nie pamietam i ze moze zgubilam gdzies ta tabletke i TŻ przeszukiwał kołdrę i łozko, czy sie gdzies nie zapodziala ![]() ale szaro za oknem no ale mam "robote" w domu
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja sąsiadka zmarła,znowu rak
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ze mną trochę lepiej chorobowo, ale psychicznie leżę ryczę w poduszkę Nienawidze bezsilności Nienawidzę tego, że powinnam siedzieć w Kielcach a jestem w domu. Nie mam siły płakać. Dzisiaj powinnam się cieszyć, bo 2 ważnych facetów ma dzisiaj urodziny, a siedzę i płaczę. Psiapsióła, którą znam 18 lat, wychowaliśmy się od dziecka od piaskownicy miała wypadek i jest w b.cięzkim stanie
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że wszystko się jednak ułoży... ![]() A ja już w domu. Mam dziś sprawe do załatwienia po 14 na mieście, dlatego zaraz zjem "obiad" i za jakiś czas wybywam... Jutro kolejny spr. ze słówek z francuskiego, a ja nic nie umiem jeszcze masakra ![]() Miłego dnia Kochane
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() jaki śliczny i ciepły dziś dzień Karolinko - udanej fryzurki na pewno będzie ślicznie. Jeśli chodzi o igłę to mogę napisać tylko tyle: ![]() Gujanko - z opisu Twojej wczorajszej sytuacji mogę w końcu wydedukować gdzie dokładnie mieszkasz do "roboty" ![]() Agolku - abyś dziś też przetrwała jeszcze Malinko - nie wiem jak Cię pocieszyć Kochana popłacz sobie jak tego potrzebujesz może to najlepszym będzie teraz rozwiązaniem.... oby jak najszybciej wszystko się ułożyło i z Twoim zdrówkiem i ze zdrowiem koleżanki ![]() rano byłam na stretchingu później na zajęciach i oto jestem w domku już zaraz wybywam na miasto spotkać się z kumpelą, powinnam się uczyć ale słońce świeci coś czuję że pięknie zawalę ten test jutrzejszy... no ale cóż, z własnej głupoty wyłącznie, trza było się wcześniej zabrać za naukę jeszcze angielski mam dziś i też test będziemy pisać dobrze że na angielskim znam się lepiej niż na psychologii ![]() miłego popołudnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Nie miałam nigdy takiego prawdziwego chłopaka, więc... może jestem jakoś strasznie brzydka, tylko nikt mi jeszcze o tym nie powiedzial? 
do tej pory czytałam wszystkie letkury ( :P ) bo chcę zdawać polskie rozszerzony. A teraz czytam jakieś denne streszczenie ludzie bezdomnych. 
zaskoczy Cię to jak nie wiem
Trzeba się wziąć do roboty pani Moderator xD
:P ładnie tu wykręcać się pójściem do lekarza ?
:P Przyznaj się pewnie jakiś sprawdzian miałaś

jesli Cie to pocieszy to ja dzis,jutro i w srode mam nadgodziny do ok.20.00 koniec roku podatkowego i tyle roboty,ze szok..Ale postanowilam,ze w piatek nie pojde za to
bo ja to się lenię głównie wiec trochę dyscypliny mi się przyda a Ty się męczysz na co dzień
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)