Panny Młode 2008 cz.II - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-10, 10:53   #601
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
ja powiem Ci ze zrobilam najwieksza glupote kupilam buty arte di roma bo mi sie podobaly w kolorze bialym na obcasie 8 cmglupia nie pomtyslalam ze one maja mi sluzyc caly dzien prawie i cala noc....a potem sie okazalo ze wybralam sukne slubna w kolorze smietanki i one nie pasuja do niej no to moja mama mi mowi kup pod kolor sukni i kupilam znowu na 8cm obcas ale wygodniejsze sa od tych pierwszych....teraz nie wiem czy nie sprzedac obu par na allegro i kupic na 5 cm obcasie tylko najpierw musze zobaczyc czy nie straci suknia uroku jak ja sie stane mniejsza o 3 cm???jak myslicie?????
No to zaszalałaś z tymi butami
Myślę, że suknia nic nie straci, to tylko 3 cm w końcu.

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
dziękuję

równiez dziekuję
bardzo jestem z nich zadowlona, a obcas jest taki jaki chciałam i jakiego poszukiwałam Obcas ma 4,5 cm. wys.
Buty kupiłam w Kielcach, w salonie sukien ślubnych, w którym kupiłam suknię kiedyś byłam i nie mieli nic ciekawego a po 3 tyg znów do nich zajrzałam i mieli własnie dostawę
Buty są z firmy Growikar: http://www.growikar.pl
Dziękuję za namiary. Takie buty byłyby idealne (może ewentualnie bez tej błyszczącej ozdoby, ale trzeba zobaczyć ją na żywo): przód wydłużony, a obcas nie za wysoki i szerszy

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:59   #602
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Lulu piekne, juz teraz przypominam sobie, ze je pokazywalas

a suknie tez pokazywalas? bo tego sobie juz nie przypominam
sukni nie pokazywalam gdzies tam jest mow watek z suknia
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235978
, ale kleje moze zdjecie z katalogu tylko ze moja jest w kolorze smietankowym ( a dokladniej kosc sloniowa ivory) bardzo prosta i skromna
Zdjecie bez moje twarzy bo wyszlam serio tragicznie to tylko kiecke ogladac babka w salonie robila nie umiala sie pozluzyc aparatem

Zamowilam ta choc nie mialam wrazenia " to ta jedyna" a pozatym bylam sama i tak srednio jestem zadowolona z tej wizyty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 222.jpg (100,0 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33333.jpg (95,4 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sargas.jpg (72,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (76,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia%20slubna6.jpg (25,9 KB, 27 załadowań)
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:00   #603
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

asiuk - modele z tej firmy, które mierzyłam własnie miały wydłużony przód, ale nie taki wielki i długiii żeby mi narzeczony deptał po nich i obcas też jest bardzo wygodny. Zależało mi na takich butach, bo nie będę miec pary na zmianę.
Co do tej ozdoby - nie jest mega świecąca w sumie wg mnie w ogóle się nie błyszczy ale bardzo ładnie wygląda razem z butem
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:00   #604
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

dziewczyny a polecacie kupic buty na stronie www.butyslubne? czy ktoras z was robila tam zakupy a maja moze swoje sklepy gdzies w Krosnie lub Rzeszow?
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:02   #605
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

toverek - z tego co wiem sporo dziewczyn kupowało z tej strony właśnie buty ślubne

lulu-piekna suknia, co to za firma?
bardzo dobrze w niej wyglądasz
moja suknia też jest w śmietankowym kolorze
Stary 2008-04-10, 11:03   #606
dzasta110
Wtajemniczenie

mi też się wydaje, że 3 cm to nic nie zmieni ale najlepiej spytać w solonie/krwcowej

a swoją drogą to nieźle Toverek zaszalałaś z tymi butami

podoba mi sie pomysł z tą urną na koperty

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:06   #607
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
, ale kleje moze zdjecie z katalogu tylko ze moja jest w kolorze smietankowym ( a dokladniej kosc sloniowa ivory) bardzo prosta i skromna
Zdjecie bez moje twarzy bo wyszlam serio tragicznie to tylko kiecke ogladac babka w salonie robila nie umiala sie pozluzyc aparatem

Zamowilam ta choc nie mialam wrazenia " to ta jedyna" a pozatym bylam sama i tak srednio jestem zadowolona z tej wizyty
LULU, przecież ta suknia jest śliczna i Ty w niej ślicznie wyglądasz
Sama bardzo podobną mierzyłam bo mi się ogromnie spodobała, ale że ja chudzielec jestem i wyglądałam w niej, jak to moja mama określiła, jak "glizda", musiałam wybrać inną suknię z szerszym dołem.
Z Twoją figurką nie wahałabym się ani chwili

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:06   #608
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
asiuk - modele z tej firmy, które mierzyłam własnie miały wydłużony przód, ale nie taki wielki i długiii żeby mi narzeczony deptał po nich i obcas też jest bardzo wygodny. Zależało mi na takich butach, bo nie będę miec pary na zmianę.
Co do tej ozdoby - nie jest mega świecąca w sumie wg mnie w ogóle się nie błyszczy ale bardzo ładnie wygląda razem z butem
Zastanawiam się tylko, jak "zachowują" się na stopie buty atłasowe? Poza tym gdzieś czytałam, że takie buty są trochę niepraktyczne (już pal licho, że buty ślubne w goóle praktyczne nie są ), bo nie da się ich potem doczyścić, a jeśli będziesz chciała je sprzedać po ślubie, to może być problem. Ale fakt - buty mają piękne na tej stronie

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-04-10, 11:07   #609
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

o atłasowych to nic nie wiem, te są z materiału (nie wiem jak to nazwać hehehehe)
Stary 2008-04-10, 11:09   #610
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
o atłasowych to nic nie wiem, te są z materiału (nie wiem jak to nazwać hehehehe)
Na stronce w zakładce "legenda" pod zdjęciem Twoich butów (a raczej - samych przodów) jest napisane, że to atłas Pytam tak ogólnie o materiałowe buty, bo nigdy z takimi nie miałam do czynienia.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-04-10, 11:12   #611
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Na stronce w zakładce "legenda" pod zdjęciem Twoich butów (a raczej - samych przodów) jest napisane, że to atłas Pytam tak ogólnie o materiałowe buty, bo nigdy z takimi nie miałam do czynienia.
atłasowy jest ten paseczek na przodzie bucika, co ta ozdoba jest na nim zamontowana
być może to ta druga para jest atłasowa, ale nie chcę wprowadzac w błąd.
jak będę u rodziców to zobaczę co jest napisane na pudełku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-10, 11:19   #612
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Lulu slicznie wygladasz w tej sukni , jest podobnie szyta do mojej, takie marszczenie w talii i materail na skos na wierzchu, jeszcze raz wkleje moja
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1207822728
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7177153

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:22   #613
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

piękne macie suknie dziewczyny
Stary 2008-04-10, 11:23   #614
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
piękne macie suknie dziewczyny
dzieki, a Ty Kochana swoja juz pokazywalas?

Mąż i żona...
Stary 2008-04-10, 11:29   #615
sanetka
Zakorzenienie

no bo to nasz dzien i kazda go zrobi tak jak sobie wymarzy

fajne z Was pary. wkleila bym zdjecie ale nie mam na tym komputerze naszych

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 11:30   #616
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

a nie pokazywałam
nie pokazywałam, bo po zamówieniu sukni TŻ chciał koniecznie wiedzieć jaką wybrałam, a ja mu nic nie mówię ale już ponad 3 miesiące minęły od zamówienia, on już się nie pyta, więc w sumie moge pokazać

moja suknia jest w kolorze śmietankowym - zdjęcia niestety nie obrazują wyglądu sukni na żywo kiedyś już pisałam, że jak już zmierzyłam tą suknię to od razu wiedziała, że tylko ta tylko bolerka nie miały w sklepie i wyciągnęla katalog, żeby mi je pokazać i jak zobaczyłam te fotki to: mówię: to ta suknia - byłam bardzo zdziwiona bo prawdopodobnie oglądając zdjęcia z katalogu w ogóle bym na niż nie zwróciła uwagi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 152_1.jpg (17,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 152_2.jpg (12,4 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 152_3.jpg (12,0 KB, 33 załadowań)
Stary 2008-04-10, 11:32   #617
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
a nie pokazywałam
nie pokazywałam, bo po zamówieniu sukni TŻ chciał koniecznie wiedzieć jaką wybrałam, a ja mu nic nie mówię ale już ponad 3 miesiące minęły od zamówienia, on już się nie pyta, więc w sumie moge pokazać

moja suknia jest w kolorze śmietankowym - zdjęcia niestety nie obrazują wyglądu sukni na żywo kiedyś już pisałam, że jak już zmierzyłam tą suknię to od razu wiedziała, że tylko ta tylko bolerka nie miały w sklepie i wyciągnęla katalog, żeby mi je pokazać i jak zobaczyłam te fotki to: mówię: to ta suknia - byłam bardzo zdziwiona bo prawdopodobnie oglądając zdjęcia z katalogu w ogóle bym na niż nie zwróciła uwagi
piekna, a w rzeczywistosci na pewno zjawiskowo wyglada, bo na zdjeciach na prawde te suknie gorzej wygladaj niz w realu, ja na ta, ktora wybralam, tez nie zwrocilabym uwagi, za to te, ktore byly ladne na zdjeciach, na zywo wygladaly masakrycznie

Mąż i żona...
Stary 2008-04-10, 11:36   #618
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
piekna, a w rzeczywistosci na pewno zjawiskowo wyglada, bo na zdjeciach na prawde te suknie gorzej wygladaj niz w realu, ja na ta, ktora wybralam, tez nie zwrocilabym uwagi, za to te, ktore byly ladne na zdjeciach, na zywo wygladaly masakrycznie
hahaha dokładnie, u mnie było to samo
wszystkie moje typy sukien, które sobie powypisywałam z netu okazały sie beznadziejne. A jedną - moją netowa faworytkę - jak tylko zobaczyłam na wieszaku to zrobiłam i odechciało mi się jej nawet przymierzać
Stary 2008-04-10, 11:50   #619
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkie moje typy sukien, które sobie powypisywałam z netu okazały sie beznadziejne. A jedną - moją netowa faworytkę - jak tylko zobaczyłam na wieszaku to zrobiłam i odechciało mi się jej nawet przymierzać
hihihihihi tak to juz jest z tymi sukniami, na prawde nie ma co patrzec na necie i sie zastanawiac, tylko przymierzac i to rozne fasony, bo inaczej tej odpowiedniej to nigdy bysmy nie znalazly

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-10, 11:53   #620
sanetka
Zakorzenienie

dlatego ja w necie w ogole sie nie rozgladam. pojade do krawcowej, przymierze pare i cos sie dobierze moda tez sie nie sugeruje- ma byc po prostu wygodnie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 12:02   #621
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
ta moja w sumie tez na zdjeciach nie powalila mnie na kolana w sumie to nawet na nia nie zwrocilam uwagi no ale na zdjeciu z tegorocznego katalogu ( to z welonem) to szczzerze mowiac nie jest za urocza

Cytat:
Lulu slicznie wygladasz w tej sukni , jest podobnie szyta do mojej, takie marszczenie w talii i materail na skos na wierzchu, jeszcze raz wkleje moja
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1207822728
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7177153
Twoja jest naprawde cudowna tym wykonczeniem dolu spodnicy bardzo mi sie podoba chyba bardziej nawet niz moja

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
LULU, przecież ta suknia jest śliczna i Ty w niej ślicznie wyglądasz
Sama bardzo podobną mierzyłam bo mi się ogromnie spodobała, ale że ja chudzielec jestem i wyglądałam w niej, jak to moja mama określiła, jak "glizda", musiałam wybrać inną suknię z szerszym dołem.
Z Twoją figurką nie wahałabym się ani chwili
mam gore szczupla bardzo ale od pasa w dol troche sie poszerzam bo mam dosc pelne posladki bo duzo tanczylam i sa bardzo umiesnione i na dodatek tluszczyk sie teraz zebral i .... wydaje mi sie ze mam nieproporcjonalnie duza dupke A suknia jest na halce z dwoch kol . wiec w sumie dol jest szeroki

Wiecie co dziewczyny we Francji sprzedaja ci suknie bez halki to znaczy ze halki cena nie jest wliczona w cene sukni i wyobrazcie sobie ze tam gdzie zamawialam ta sukienke chcieli za sama halke 95 € , a w innym sklepie w moim miescie chcieli 160 € a ja kupilam moja na ebayu juz doszla dawno w kopercie poskladana i jest super i nie ta cena a swoja droga to haka kosztowala 7 euro i do tego 15 € FDP

Cytat:
toverek - z tego co wiem sporo dziewczyn kupowało z tej strony właśnie buty ślubne

lulu-piekna suknia, co to za firma?
bardzo dobrze w niej wyglądasz
moja suknia też jest w śmietankowym kolorze

Dziekuje raz jeszcze za mile slowa fajnie ze wam sie sukienka podoba od razu mi tez bardziej a suknia jest francuskiej firmy Complicite i jest tez salon w Warszawie. I wcale nie byla droga ...
Stary 2008-04-10, 12:11   #622
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Twoja jest naprawde cudowna tym wykonczeniem dolu spodnicy bardzo mi sie podoba chyba bardziej nawet niz moja

mam gore szczupla bardzo ale od pasa w dol troche sie poszerzam bo mam dosc pelne posladki bo duzo tanczylam i sa bardzo umiesnione i na dodatek tluszczyk sie teraz zebral i .... wydaje mi sie ze mam nieproporcjonalnie duza dupke A suknia jest na halce z dwoch kol . wiec w sumie dol jest szeroki
dziekuje, bede ja musial ociupinke skrocic, ale na szczescie ta koronka jest na tasmie i zostanie doszyta spowrotem

ja tez mam dol dosc masywny

Mąż i żona...
Stary 2008-04-10, 12:16   #623
dzasta110
Wtajemniczenie

ale Wy dziołchy skrobiecie, trzeba być cały czas na formu, żeby nadążyć
z tą suknią to i ja tak miałam, że jak zobaczyłam na zdjęciu to w ogóle bym nie zwróciła na nią uwagi... tak to już jest, że jedne na zdjęciu wyglądają "ładniej", a drugie "nieatrakcyjnie".
lulu (mogę tak w skrócie??) i kalex bardzo ładne te suknie Wasze

ja raczej preferowałabym buty skórzane, ale kto wie... jak mi się spodobają materiałowe to nie będę się długo zastanawiała nad kupnem

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 12:31   #624
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Na serio dziewczyny, ruch na tym forum jak chyba na żadnym innym
Kalex też się nad tą suknią zastanawiałam (była jedną z moich faworytek), ostatecznie zdecydowałam się na inną
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 12:31   #625
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ale Wy dziołchy skrobiecie, trzeba być cały czas na formu, żeby nadążyć
z tą suknią to i ja tak miałam, że jak zobaczyłam na zdjęciu to w ogóle bym nie zwróciła na nią uwagi... tak to już jest, że jedne na zdjęciu wyglądają "ładniej", a drugie "nieatrakcyjnie".
lulu (mogę tak w skrócie??) i kalex bardzo ładne te suknie Wasze

ja raczej preferowałabym buty skórzane, ale kto wie... jak mi się spodobają materiałowe to nie będę się długo zastanawiała nad kupnem

Mozesz LULU sie nie obraza za takie pieszczotliwe traktowanie

Dzieczyny jestem WARIATKA

Czesc jestem LULU i mam obsesje na punkcie mojego slubu ... To dla zwiazku OS ( Obsesji Slubnej, moze ktos sie dolaczy)

Juz tlumacze siedze i sie nudze i zaczelam wycinac serca taka specjalna wycinaczka to sa takie dosc duze serca ok 2cm i potrzebne mi sa na zawieszki z wodka. Mysle sobie kurcze przez ten dziurkacz taki dziwny to nie widac czy za blisko czy za daleko nastepne chce wybic, a jak za daleko to tyle papieru sie wyrzuca" No i w tym momencie sobie przypomnialam ze w komplecie z moja dziurkownica ktora kupilam do zaproszen byla dziurkownica co robi male dziurki w ksztalcie serca ( malutkie takie ze 4 mm) i wlasnie robie sobie konfetti w moim kolorze lila zmieszam z ryzem do rozkow. Powiedzcie no same czy janie jestem Walnieta
Stary 2008-04-10, 12:32   #626
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Cytat:

Wiecie co dziewczyny we Francji sprzedaja ci suknie bez halki to znaczy ze halki cena nie jest wliczona w cene sukni i wyobrazcie sobie ze tam gdzie zamawialam ta sukienke chcieli za sama halke 95 € , a w innym sklepie w moim miescie chcieli 160 € a ja kupilam moja na ebayu juz doszla dawno w kopercie poskladana i jest super i nie ta cena a swoja droga to haka kosztowala 7 euro i do tego 15 € FDP
Ja halke też muszę wypożyczać bo nie jest z suknią
Myślałam ze tak jest zawsze
I na dodatek musze dać 150 zł kaucji żebym przypadkiem nie postanowiła jej sobie zatrzymać, a ona przecież nawet tyle nie warta. Hmmm.... wygląda na to że przeceniałam ten salon
Stary 2008-04-10, 12:32   #627
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
tez myslalam nad skorzanymi, bo bardziej praktyczne, a kolor sukni ciemny krem, wiec i buty takie bym kupila, to moze jeszcze gdzies kkiedys by mi sie przydaly, tylko te materialowe znowu ladniejsze

Cytat:
Mozesz LULU sie nie obraza za takie pieszczotliwe traktowanie

Dzieczyny jestem WARIATKA

Czesc jestem LULU i mam obsesje na punkcie mojego slubu ... To dla zwiazku OS ( Obsesji Slubnej, moze ktos sie dolaczy)

Juz tlumacze siedze i sie nudze i zaczelam wycinac serca taka specjalna wycinaczka to sa takie dosc duze serca ok 2cm i potrzebne mi sa na zawieszki z wodka. Mysle sobie kurcze przez ten dziurkacz taki dziwny to nie widac czy za blisko czy za daleko nastepne chce wybic, a jak za daleko to tyle papieru sie wyrzuca" No i w tym momencie sobie przypomnialam ze w komplecie z moja dziurkownica ktora kupilam do zaproszen byla dziurkownica co robi male dziurki w ksztalcie serca ( malutkie takie ze 4 mm) i wlasnie robie sobie konfetti w moim kolorze lila zmieszam z ryzem do rozkow. Powiedzcie no same czy janie jestem Walnieta
hihihihihiihi , na prawde masz niezle pomysly, ale ja pewnie gdybym nie pracowal, to tez bym szalala, tak jak Ty, a tak to nie mam po prostu czasu

Mąż i żona...

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-10 o 13:33 Powód: post pod postem
Stary 2008-04-10, 12:37   #628
lulucelo
Raczkowanie

wow to rzeczywiscie wiesz ja moja w sumie kupilam za 22 euro z wysylka, jsli ci sie cos stanie z halka zawsze o tym mozesz pomyslec zeby im odkupic ale zeby ci oddali te 150 zl
Ja sukni butow nie bede sprzedawac ale halke raczej napewno , nie dosc ze sie zwroci t moze jeszcze zarobie bo we francji czesto dziewczyny sprzedaja i to nie po 22 euro, bo te uzywane o dziwo sie lepiej sprzedaja
Stary 2008-04-10, 12:39   #629
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Cytat:
hihihihihiihi , na prawde masz niezle pomysly, ale ja pewnie gdybym nie pracowal, to tez bym szalala, tak jak Ty, a tak to nie mam po prostu czasu
To wyglada na to ze ja to juz zupełne wariatka bo ja zamiast pracowac to całymi dniami siedze na necie (forum) i wyszukuje to nowych rzeczy, pomysłów.
Dobrze że szefostwo (rodzice) nie mają jak sprawdzic
No ale po ślubie nam przejdzie więc nie tak źle z nami
/36/
Stary 2008-04-10, 12:43   #630
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Gorzej ze ja pracuje no tak ale o tym ciii ze wszytkie zaproszenia wydrukowalam w pracy Wiecie we francji pomiedzy 12 a 14 mamy 2 godziny przerwy wolne na obiad mozna wrocic do domu jak sie miezka blisko i zjesc obiad a ja ide kupuje kanapke jem i potem mam 1.5 godziny wolnego jak nie wiecej wiec czysm i tak musze sie zajac. Bemol to fakt ze sie wraca o 19 ja zaczynam o 9-12 i potem od 14-18.30.

Ale to wszystko chyba dlatego ze chodze po sklepach i ciagle mam nowe pomysly, ni i przedewszystkim nic nie musze tylko moge zrobic , i nie zalatwiam juz nic na wesele dopiero ostatni dzwonek bedzie na tydzien przed wiec teraz sobie dziurkuje i mysle o tym pieknym dniu .

Pozdrawiam WARIATKA LULU
no to co MBU83 dolaczaszsie do Stowazyszenia Wariatek opetanych wlasnym slubem ? SWOWS
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości