![]() |
#631 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() ![]() Ja się wkurzam jak czegoś nie moge sama załatwic bo mój tatko tez za bardzo sie przejął rolą i sam chce dużo rzeczy robić. Mamcia sie śmieje że nam porozdziela zadania. Wojana jak nic. A dziś sie dowiedziałąm ze menu tez mam sie nie głowić bo oni wybiora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przestańcie już pisać, bo w końcu robię coś przy dyplomie i się skupić nie mogę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to witaj W SWOWS. Jestes honorowa Wariatka bo jestes Druga ![]() Czy spotkalyscie sie z czyms takim ze po weselu mlodzi wysylaja podziekowania dlla gosci za przybycie tudziez prezent? Ladna kartka i najczesciej zdjecie mlodych ze slubu ( raz to nawet mlodzi trzymali karton z napisem Dziekujemy, podczas zdjec w plenerze) Bo tak sie robi we francji i juz sama nie wiem w Polsce chyba nie ? No bo ja bede musiala to zrobic dla Francuzow i sie zastanawiam czy dla polakow tez? Mysle nad tym bo dostalismy od wujka Fabiena pierwszy czek ( wiem pospieszyl sie ) i musze zaczac myslec nad tymi podziekowaniami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja tam jeszcze nie wiem czy bedzie mi sie chciało po bo przed mam pełno zapału ale po to nie wiem jak bedzie Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-10 o 13:18 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ten pomysł z kartonem "dziękujemy" na plenerze fajna rzecz, można potem gościom chociaż na maila wysłać zdjęcie z krótkim podziękowaniem, na pewno miło im się zrobi ![]()
![]() |
#637 |
Wtajemniczenie
|
u mojej siostry w tamtym roku było podziękowanie dla gości w takiej formie: cukierek czekoladowy a do niego przyczepiona karteczka z ładnym podziękowaniem, podpisy Młodych i data
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 |
Rozeznanie
|
matko!!!rzeczywiście piszecie jak opętane
![]() ![]() jak wróce do domu to może też znajdę jakieś zdjęcie i wkleję skoro toverek zapoczątkowała nową świecka tradycję ![]() a do stowarzyszenia i ja mogę dołączyć ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#639 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() czyli polecacie zakupy w tym sklepie internetowym z butkami slubnymi?ok ja zaraz ide dzwonic do krawcowej i porobie zdjecia butom slubnym hehe zeby sie ich pozbyc............moj tato dzis powiedz ze nie moze sie doczekac slubu tylko z jhednego powodu:ja przestane juz o tym mowic ![]() Cytat:
![]()
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-10 o 19:49 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zmałpować oczywiście, że możesz ![]() ![]() po to sobie tu gadamy, żeby coś podpatrzeć i zmałpować, przynajmniej ja ![]() dziewczyny w końcu chyba wzięły się za "robotę", że tak zamilkło ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Rozeznanie
|
buhaha...
![]() małpuj od niej - i tak wszystke to robimy tutaj hehehehhe ![]() ![]() jak tak czytam o waszych ręcznych robótkach to aż mnie wstyd ogarnia - bo na razie nic nie tknęłam z "tych" rzeczy ![]() Ale dzis SZOK ![]() ![]() I musze sie z kimś podzielć radością - po 3 miesiącach poszukiwań i nieudanych przymiarkach moja krawcowa znalazła w końcu materiał o jaki mi chodziło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie wrócilam z przymiarki gdzie w końcu suknie zaczyna przypomnać to o co mi chodzi ![]() ![]() Mam ochote fruwać z radości! Czekałam na ten dzień 3 dłuuugie miesiące ![]() zwariowałam z radości ![]() ![]() a poniżej "nasze" fotki - troszkę inaczej niż u Was bo u Nas trójeczka ![]() My w ostatnie Boże NArodzenie i nasze słońce - Nati kilka dni temu ![]() (my takie stare konie co to juz dom, dziecko, praca.. ![]() robotę? jaka robotę? to ktoś tu w ogóle pracuje?? ![]() ![]() ![]() ![]()
Panny Młode dla Dzieci - wyjątkowa akcja charytatywna ![]() Rozwój. Bo zatrzymanie się w miejscu jest niczym cofanie się wstecz ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-10 o 19:50 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
śliczna para, cudny dzieciaczek
![]() ![]() Cieszymy się razem z Tobą że z sukienką i materiałem się udało ![]()
#643 |
Wtajemniczenie
|
ava ale słodziuchna ta Twoja córcia
![]()
![]() |
#644 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
we Francji mozna zamowic zupelnie takie karki z wydrukowanym tekstem podziekowan i kilkoma zdjeciami ze slubu . Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No ide sobie dalej myslec i wymyslac dam znac jak na cos jeszcze wpadne |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że do SWOWS to można wszystkie dziewczyny co się tu udzielają zaliczyć, włączając mnie
![]() Mój TŻ ma w ogóle przerąbane, bo nie dość że ja mu w domciu o ślubie co i rusz wspominam, to jak pojedziemy do Jego rodziców na obiad to też jeden temat ![]() U moich jesteśmy rzadziej, bo mieszkają 100km od nas, więc ja częściej z mamą wiszę na telefonie, ale to jak TŻ jest w pracy ![]()
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Rozeznanie
|
dziękujemy za komplementy
![]() Młoda nas rozwala - dosłownie. Musze przyznac że to udany ij pogodny dzieciak ![]()
![]() |
#648 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieki za wytlumaczenie ![]()
![]() |
#650 |
Rozeznanie
|
Śliczne fotki wklejacie
![]() Ja też tak miałam z wariacjami ślubnymi... teraz to już wszyscy je mamy w rodzinie bo do ślubu 16 dni ![]() Zamiast się denerwować ślubem...uczę się do egzaminu:/ byłam zamówić bukiet...ale akurat właścicielki sklepu nie było i umówiłam się na jutro, na nic nie mam czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny muszę przyznać, że jesteście śliczne! Jak znajdę jakieś zdjęcie to wkleje. Ja generalnie mało się udzielam, bo nie mam zbytnio czasu, ale wszystko czytam (piszecie na potęgę!!!). Okazało się, że mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia - i chyba nocami je będę robić (zawieszki na alkohol, winietki), nie mam rajstop, musze kupić bransoletke - bo rękawiczek nie będę mieć i jeszcze pare innych rzeczy i nie wiem kiedy to zrobie. Nie mamy na czym spać, nie mamy na czym siedzieć. Na wszystkie meble po kilka tygodni trzeba czekać ![]() A do ślubu 9 dni.
![]() |
#652 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
No i kolejna śliczna para nam się objawiła
![]() Katia, dawaj Ty też zdjęcia z TŻ-tem, ale już! ![]()
#654 |
Zakorzenienie
|
My zrobiliśmy coś takiego - ślub był we wrześniu, a na Boże Narodzenie wysyłaliśmy wszystkim, którzy byli na weselu życzenia wraz ze zdjęciem grupowym z wesela i podziękowaniami za bycie z nami w ważnym dla nas dniu.
#655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim po długiej nieobecności
![]() ![]() ![]() Dziewczyny suknie macie śliczne, a wasze zdjęcia z TZ są super. Jak już wrócę do siebie to też postaram się coś wkleić ![]() Ogólnie muszę się Wam pochwalić, bo wczoraj kupiliśmy ZAPROSZENIA!!! ![]() ![]() kina2807 jak przeżyłaś wtorkowy dzień bez prądu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Przyczajenie
|
Łoo Matko!
Nie nadążam z czytaniem! Więc byłam dzisiaj z przyjaciółką mierzyć sukienki bo nie wiedziałam w czym mi będzie ładnie. Jestem dość pulchna i musiałam dobrać jakiś fason. No i tradycyyjnie gorset musi być. Sukienkę szyje u krawcowej, zadatek dawno wpłaciłam ale na zdjęcie miary i wybór fasonu jade pod koniec kwietnia. Mam nadzieje że wszystko będzie na czas ![]() ![]() ![]() ![]() A co do sukienki to góra gorset, dół spódnica w A ale odcinana poniżej bioder. Myśle że wiecie o co mi chodzi? Jak znajdę podobną w necie to wkleje. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przestraszyłam się. Patrzę dzisiaj do moich świadectw z liceum, a tam ocena z religii tylko do drugiej klasy.
![]() ![]() ![]() Czy któraś z Was jest/była w podobnej sytuacji?Czy jest możliwe (kiedy działał stary system 4-letnich ogólniaków), że religia nie trwała 4 lata, tylko jak u mnie do 2 klasy?
![]() |
#659 |
Rozeznanie
|
hmm no dziwne... ja w ogolniaku mialam przez 4 lata religie...
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny szczeście bije z Waszych zdjęć, aż miło oglądać takie szczęśliwe i zakochane buzie ![]() ![]() PS. mój suwak coś się zaciął...Wiecie może jak go "ruszyć"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.