![]() |
#841 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() Dziewczyny chyba juz był poruszany tutaj ten temat,ale zapytam jeszcze raz czy podoba wam sie puszczanie balonów przed kościołem??o takie cuś ![]()
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
asiuk - miałam to samo 3 lata temu z komputerem! tez huknęło i poszedł dym z tyłu komputera! Okazało się, że spalił mi się ten wiatraczek z tyłu komputera... i ... pociągnął za sobą resztę rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Wtajemniczenie
|
ja szukam pomalutku swojej biżuterii i chciałabym, żeby była z cyrkonii (taką jak ma m.a.r.t.a) tylko w innym kształcie, coś w literkę Y, czyli wisorek wpadający w dekold, kolczyki, no i choruję na bardzo szeroką bransoletkę zamiast rękawiczek...
tiffi myślisz, że będzie zaciągać sukienkę, czy to wiesz z jakiegoś przykładu ![]() edit: katia weź mnie nie strasz, bo będę musiała coś innego wymysleć, a już myślałam, że chociaż pomysł będę miała z głowy... pomysł z tymi balonami jest super, mi się podoba...
![]() |
#844 |
Rozeznanie
|
dziewczyna z 23.08 kiedy roznosicie zaproszenia?? Bo wlasnie z TŻ mialam mala wymiane zdan... Ja bym chciala juz bo on moze wrocic do szpitala a czas ucieka... przeciez sama nie bede ich roznosic na 2 m-ce przed slubem... on broni sie rekami i nogami... dzisiaj mi powiedzial ze jak szedl do szpitala to bylo jeszcze 6 m-cy do slubu a teraz zostaly tylko 4 i sie troche przestraszyl...
#845 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny (z 23.08) zostało nam 4 miesiące i 8 dni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zadomowienie
|
Już mi sie odwidziały te balony
![]() ![]() ![]() jedyne co pozostaje mi puścić przed kościołem tudzież przed salą weselną to bąka z nerwów... ![]()
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
Ja będę miala złoty łańcuszek z łączonego złota, tak jak obrączki i malutkie złote kolczyki z cyrkoniami. Koniecznie uparlam się na tiarę no i kupiłam myślę, ze będzie pasować (od dziecka marzylam o tym na ślubie). Welon krótki za łopatki, suknia bez trenu. Tylko problem z kwiatam nie wiem coa będzie pasować chcialabym "spływający" ale nie za duży tylko nie chce przedobrzyc bo i tka już dużo tych "ozdóbek". Co wy na to?? A co do księży to ja naszczęście mam dobrze proboszcz mnie lubi i tylko się cieszy("NARESZCIE") . Nie pytalam jeszcze o cenę mam nadzieje że nie za dużo bo bodżet porządnie już nadszarpnięty a jeszcze tyle do kupienia (za obrączki nie zapłacone!). Ja sale przystroje tylko balonkami, jakiś napis za nami no i świeczki wystarczy. Zaczynam się denerwować, że z wszystkim nie zdąrzymy (koleżanka jest na chorobowym i pewnie nie wróci przez najbliższe 9 miesięcy izaczął sie za przeproszeniem -zapierdziel. Każdy weekend w pracy!!! A kiedy iść na kurs tańca, zrobić wreszcie kurs (proboszcz robi nam po znajomości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
To puszczanie balonów całkiem ciekawe jest, ale one musza być napełnione helem, zeby ładnie wyfrunęły i trezba pomyśleć o transporcie, to duże pudło Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-15 o 19:31 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no to dobrze, że jeszcze nie kupiłam ![]() ![]() musze gdzieś poszukać i się przekonać, to może wtedy mi się odwidzi
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
Witam!
Mam pytanko jak dołączyć zdjęcie do wypowiedzi. Pomóżcie proszę |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
To może poszukaj u jubilera jakiejś delikatnej srebrnej bransoletki z cyrkoniami? Wiem, że to nie jest tanie, ale też nie na jeden raz. Ja miałam taką złożoną z kwiatków. Nie zaciągała sukni, bo te "łapki" trzymające kamyki, mają zaokrąglone końcówki.
#854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#855 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Rozeznanie
|
Ja już kilka przymierzałam i kazda tak robiła, a ja mam już kolczyki z cykoniami. echhh
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co będziecie mówić przy zaproszeniach?/ Macie moze jakies fajne wierszyki czy cos czy takie tradycyjne że w imieniu rodzicow i swoim zapraszacie na slub i wesele co odbedzie sie tu i tu o tej i o tej... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Raczkowanie
|
m.a.r.t.a. bardzo szykowna bizuteria!!!!!!!!! mialam bardzo podobna na studiowke,wiec wiem, ze przepieknie sie prezentuje i bosko wychodzi na zdjeciach!!! aha no i fakt - bransoletka zniszczy Ci suknie
![]() ps. ale burza byla ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Wtajemniczenie
|
burza?? pierwsza wiosenna?? a u nas słonko dopiero zaszło
![]()
![]() |
#860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do burzy to było prawdziwe gradobicie, leciały z nieba kulki w wielkości draży ![]() ![]() Natalia39 mam nadzieje, że po radach kati0117 i dzasty110 poradzisz sobie z załącznikami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Raczkowanie
|
no tak-nie ma jak bak pod sala lub pod kosciolem...oj katia-szalona kobito.....a propo baka......ja z nerwow puszczam wiec co mam zrobic aby ich nie puszczac w dniu slubu bo na pewno bede zdenerwowana?????
mialam dzis taki dzien rozwalony..dopeiro teraz chwila na kochany wizaz ![]() jesli chodzi o klotnie z TZ podczas przygottowan to mozecie mi go pozazdroscic-bo to on mnie goni:Ewelina zamowilas juz te zaproszenia?Ewelina umowilas sie do fryzjera?Ewelina tzreba zamowic orkiestre!!!Ewelina....Ew elina......bo ja len jestem ![]() ten ksiadz mi chodzi po glowie....tesciowa az sie milsza dla mne zrobila z tego wszytskiego..boje sie isc do niego w maju......ale co?no przeviez on tez czlowiek.....tylko z deka inny niz my.... dziewczynki bo Wy tak ladnie radzicie mi co i jak i ja mam jeszcze jedno pytankio?chodzi o krawat dla TZ....pamietacie ja suknia smietankowa on koszula w tym kolorze(po waszym doradzeniu ![]() a Wy to chyba spicie albo peletacie sie z TZ bo nikgo nie widze ![]() dobra ide spac no bo spicie czy co?do jutra szalone przyszle mezatki |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#863 |
Wtajemniczenie
|
korek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toverek, a jaki kolor ma garnitur??
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Toverek Twój będzie miał krawat a nie czasem musznik?
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#865 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że po prostu z dziewczynami z tamtego wątku jest bardziej zżyta, trudno mieć jej za złe. A mi od piątku 18. zostaje 6 miesięcy ![]() Cytat:
![]() W Gliwicach jedynie padało od popołudnia, nawet do Forum się przeszłam, kupić drugiej współlokatorce prezent na urodziny. Widziałam nawet fajne kolczyki w Galerii Centrum, ale niestety naszyjniki już mi się nie podobały za bardzo. Chciałam nawet zmierzyć, ale sprzedawczyni mnie drażniła, bo stała tuż obok i patrzyła, czy czegoś sobie nie biorę ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Wtajemniczenie
|
jeszczepanna
majkaAD78 witam w gronie ślubnych wizażanek!!! ![]() My jutro idziemy do proboszcza omówić sprawy ze ślubem i naukami ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny, ale jestescie szalone
![]() ![]() ![]() u mnie dzis pogoda tez kiepska, pada i pada ![]() zycze Wam milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślicie, że do sukienki bez ramion, ale dość zdobionej można mieć tylko "pokaźne " kolczyki? Poza tym suknia jest ecru, ale nie takie typowe, więc pewnie kolce muszą być złote lub też w kolorze złota. A my zaproszenia roznosimy sami. To znaczy do znajomych i niewielkiej części rodziny się wybierzemy a do reszty roznosimy sami. Szkoda nam czasu ![]() Codziennie mamy jakieś zajęcia, oprócz tego pracujemy. Wolny czas wolimy spędzić razem ale w inny sposób niż roznosząc zaproszenia. To akurat chcemy załatwić jak najszybciej. Szczególnie, że do "obejsćia" mielibyśmy w większości rodzinę TŻ-a bo moja w większości z innych części kraju, więc zaproszenia wysyłam. Cytat:
![]() Chyba normalnie: zapraszamy na nasz slub i wesele itd, bez żadnych wierszyków. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jeszcze nie wiem jaka bizuterie wybrac ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-05-26 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.