|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() Dziewczyny chyba juz był poruszany tutaj ten temat,ale zapytam jeszcze raz czy podoba wam sie puszczanie balonów przed kościołem??o takie cuś
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
asiuk - miałam to samo 3 lata temu z komputerem! tez huknęło i poszedł dym z tyłu komputera! Okazało się, że spalił mi się ten wiatraczek z tyłu komputera... i ... pociągnął za sobą resztę rzeczy
Niestety, ale u mnie ocalała tylko 1 kostka pamieci, reszta się zwędziła i trzeba było komputer nowy kupować,
|
|
|
|
#843 |
|
Wtajemniczenie
|
ja szukam pomalutku swojej biżuterii i chciałabym, żeby była z cyrkonii (taką jak ma m.a.r.t.a) tylko w innym kształcie, coś w literkę Y, czyli wisorek wpadający w dekold, kolczyki, no i choruję na bardzo szeroką bransoletkę zamiast rękawiczek...
tiffi myślisz, że będzie zaciągać sukienkę, czy to wiesz z jakiegoś przykładu ![]() edit: katia weź mnie nie strasz, bo będę musiała coś innego wymysleć, a już myślałam, że chociaż pomysł będę miała z głowy... pomysł z tymi balonami jest super, mi się podoba...
|
|
#844 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyna z 23.08 kiedy roznosicie zaproszenia?? Bo wlasnie z TŻ mialam mala wymiane zdan... Ja bym chciala juz bo on moze wrocic do szpitala a czas ucieka... przeciez sama nie bede ich roznosic na 2 m-ce przed slubem... on broni sie rekami i nogami... dzisiaj mi powiedzial ze jak szedl do szpitala to bylo jeszcze 6 m-cy do slubu a teraz zostaly tylko 4 i sie troche przestraszyl...
|
|
#845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Ja już od miesiąca namawiam Filipa do rozwożenia zaproszeń, przecież są już prawie wszystkie wypisane, więc na co czekać? Dodatkowo ciągle wysłuchuje mojej mamuśki, która co telefon wypytuje ile już rozdaliśmy, ile nam zostało, dlaczego tak się ślimaczymy, przecież ciocia Mira wyjeżdża na dwa miechy do Niemiec, wujek Franio zniecierpliwiony zaczyna snuć domysły, że go może nie chcemy itp. .Wczoraj mieliśmy rozmowę i wyszło na to, że jak będzie miał teraz wolne od 28.04 zaczynamy działać.Dziewczyny (z 23.08) zostało nam 4 miesiące i 8 dni
|
|
|
#847 |
|
Zadomowienie
|
Już mi sie odwidziały te balony
![]() jedyne co pozostaje mi puścić przed kościołem tudzież przed salą weselną to bąka z nerwów...
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
Ja będę miala złoty łańcuszek z łączonego złota, tak jak obrączki i malutkie złote kolczyki z cyrkoniami. Koniecznie uparlam się na tiarę no i kupiłam myślę, ze będzie pasować (od dziecka marzylam o tym na ślubie). Welon krótki za łopatki, suknia bez trenu. Tylko problem z kwiatam nie wiem coa będzie pasować chcialabym "spływający" ale nie za duży tylko nie chce przedobrzyc bo i tka już dużo tych "ozdóbek". Co wy na to?? A co do księży to ja naszczęście mam dobrze proboszcz mnie lubi i tylko się cieszy("NARESZCIE") . Nie pytalam jeszcze o cenę mam nadzieje że nie za dużo bo bodżet porządnie już nadszarpnięty a jeszcze tyle do kupienia (za obrączki nie zapłacone!). Ja sale przystroje tylko balonkami, jakiś napis za nami no i świeczki wystarczy. Zaczynam się denerwować, że z wszystkim nie zdąrzymy (koleżanka jest na chorobowym i pewnie nie wróci przez najbliższe 9 miesięcy izaczął sie za przeproszeniem -zapierdziel. Każdy weekend w pracy!!! A kiedy iść na kurs tańca, zrobić wreszcie kurs (proboszcz robi nam po znajomości
bo wie, ze nie ma kiedy) Mam dość. No i jeszcze jakby było mała teściowa ma wszytsko gdzieć! Uffffffffffi
|
|
|
|
#849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() racja!
|
|
|
|
|
#850 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
To puszczanie balonów całkiem ciekawe jest, ale one musza być napełnione helem, zeby ładnie wyfrunęły i trezba pomyśleć o transporcie, to duże pudło Cytat:
co zrobić?
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-15 o 20:31 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania |
|||
|
|
|
#851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to dobrze, że jeszcze nie kupiłam ![]() musze gdzieś poszukać i się przekonać, to może wtedy mi się odwidzi
|
|
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Mam pytanko jak dołączyć zdjęcie do wypowiedzi. Pomóżcie proszę |
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
To może poszukaj u jubilera jakiejś delikatnej srebrnej bransoletki z cyrkoniami? Wiem, że to nie jest tanie, ale też nie na jeden raz. Ja miałam taką złożoną z kwiatków. Nie zaciągała sukni, bo te "łapki" trzymające kamyki, mają zaokrąglone końcówki.
|
#854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#855 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm... muszę pomyśleć nad tym.Cytat:
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
Ja już kilka przymierzałam i kazda tak robiła, a ja mam już kolczyki z cykoniami. echhh
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co będziecie mówić przy zaproszeniach?/ Macie moze jakies fajne wierszyki czy cos czy takie tradycyjne że w imieniu rodzicow i swoim zapraszacie na slub i wesele co odbedzie sie tu i tu o tej i o tej...
|
|
|
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
m.a.r.t.a. bardzo szykowna bizuteria!!!!!!!!! mialam bardzo podobna na studiowke,wiec wiem, ze przepieknie sie prezentuje i bosko wychodzi na zdjeciach!!! aha no i fakt - bransoletka zniszczy Ci suknie
![]() ps. ale burza byla ![]() ![]()
|
|
|
|
#859 |
|
Wtajemniczenie
|
burza?? pierwsza wiosenna?? a u nas słonko dopiero zaszło
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do burzy to było prawdziwe gradobicie, leciały z nieba kulki w wielkości draży , ulice zalane, w mojej bramie, nawet w windzie pełno wody . A jakie błyskawice, masakra. Dawno czegoś takiego nie widziałam.Natalia39 mam nadzieje, że po radach kati0117 i dzasty110 poradzisz sobie z załącznikami .
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
no tak-nie ma jak bak pod sala lub pod kosciolem...oj katia-szalona kobito.....a propo baka......ja z nerwow puszczam wiec co mam zrobic aby ich nie puszczac w dniu slubu bo na pewno bede zdenerwowana?????
mialam dzis taki dzien rozwalony..dopeiro teraz chwila na kochany wizaz jesli chodzi o klotnie z TZ podczas przygottowan to mozecie mi go pozazdroscic-bo to on mnie goni:Ewelina zamowilas juz te zaproszenia?Ewelina umowilas sie do fryzjera?Ewelina tzreba zamowic orkiestre!!!Ewelina....Ew elina......bo ja len jestem to on przywraca mnie na ziemie bo ja lubie bujac w oblokach...ale sama tez duzo zalatwilam.....ten ksiadz mi chodzi po glowie....tesciowa az sie milsza dla mne zrobila z tego wszytskiego..boje sie isc do niego w maju......ale co?no przeviez on tez czlowiek.....tylko z deka inny niz my.... dziewczynki bo Wy tak ladnie radzicie mi co i jak i ja mam jeszcze jedno pytankio?chodzi o krawat dla TZ....pamietacie ja suknia smietankowa on koszula w tym kolorze(po waszym doradzeniu a Wy to chyba spicie albo peletacie sie z TZ bo nikgo nie widze ![]() dobra ide spac no bo spicie czy co?do jutra szalone przyszle mezatki |
|
|
|
#862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
korek
![]() dobre... jesteście dziewczyny niemożliwe toverek, a jaki kolor ma garnitur??
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Toverek Twój będzie miał krawat a nie czasem musznik?
![]() Cytat:
|
|
|
#865 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Komputer już naprawiony, ale go jeszcze nie mam, jutro mi go TŻ przywiezie. Też już wymieniałam w nim płytę główną, dodawałam kość 1 GB - komputer ma 4 lata, więc jest dość stary, ale świetnie się sprawuje, nawet podczas pracy w Corelu ![]() Myślę, że po prostu z dziewczynami z tamtego wątku jest bardziej zżyta, trudno mieć jej za złe. A mi od piątku 18. zostaje 6 miesięcy ![]() Cytat:
W Gliwicach jedynie padało od popołudnia, nawet do Forum się przeszłam, kupić drugiej współlokatorce prezent na urodziny. Widziałam nawet fajne kolczyki w Galerii Centrum, ale niestety naszyjniki już mi się nie podobały za bardzo. Chciałam nawet zmierzyć, ale sprzedawczyni mnie drażniła, bo stała tuż obok i patrzyła, czy czegoś sobie nie biorę
|
||||||
|
|
|
#866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|
|
#867 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszczepanna
majkaAD78 witam w gronie ślubnych wizażanek!!! My jutro idziemy do proboszcza omówić sprawy ze ślubem i naukami
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny, ale jestescie szalone
![]() u mnie dzis pogoda tez kiepska, pada i pada ![]() zycze Wam milego dzionka |
|
|
|
#869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślicie, że do sukienki bez ramion, ale dość zdobionej można mieć tylko "pokaźne " kolczyki? Poza tym suknia jest ecru, ale nie takie typowe, więc pewnie kolce muszą być złote lub też w kolorze złota. A my zaproszenia roznosimy sami. To znaczy do znajomych i niewielkiej części rodziny się wybierzemy a do reszty roznosimy sami. Szkoda nam czasu Codziennie mamy jakieś zajęcia, oprócz tego pracujemy. Wolny czas wolimy spędzić razem ale w inny sposób niż roznosząc zaproszenia. To akurat chcemy załatwić jak najszybciej. Szczególnie, że do "obejsćia" mielibyśmy w większości rodzinę TŻ-a bo moja w większości z innych części kraju, więc zaproszenia wysyłam. Cytat:
Nie przejmuj się.Chyba normalnie: zapraszamy na nasz slub i wesele itd, bez żadnych wierszyków. |
||
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jeszcze nie wiem jaka bizuterie wybrac Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-05-26 o 13:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

.Wczoraj mieliśmy rozmowę i wyszło na to, że jak będzie miał teraz wolne od 28.04 zaczynamy działać.

a tego faceta znalazła moja ciocia, która mieszka koło niego, taki "normalny" pan, który sobie dorabia w ten sposób