|
|
#4081 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Osławione te włosy Jolie, idę ich poszukać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Więc witam babochłopa Dziękuję, Jula, jakoś ostatnio bardzo podnosisz mnie na duchu. Grzywkę mam suchawą, mogę ją posmarować czystą biostyminą? |
||||
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Edit: Juz wiem
Edytowane przez WweronikaWw Czas edycji: 2008-04-15 o 16:53 |
|
|
|
|
#4084 |
|
Wtajemniczenie
|
dziendoberek
![]() nicki, masz CUDOWNA urode!! napewno bym sie za toba na ulicy obejzala
|
|
|
#4085 |
|
Zadomowienie
|
nicki, nie dość, że piękna to jeszcze z Giżycka
![]() Strasznie, strasznie mi przykro. Wymówiliśmy lokatorkę. Myślałam, że się wręcz przyjaźnimy, a ona na gg pisała do koleżanki o nas jak o służących, przeklinała na nas, mówiła, że jesteśmy obie brzydkie okropnie i w ogóle fuu... A opowiadałam jej nawet o swojej chorobie, mało komu w realu tak ufam, aby o tym mówić. Przykro mi.....
|
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4087 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja w końcu po zajęciach, od rana dzisiaj zalatana![]() Cytat:
Bardzo podoba mi się ta praca, nawet myślałam nad studiami w tym kierunku, ale niestety się nie zdecydowałam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ludzie są różni, niestety fałszywi też się zdarzają. Nie przejmuj się nią.
|
||||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4088 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę tylko pokrzywkę kupić.Cytat:
![]() Cytat:
A na świecenie mam sposób niezawodny "babciny". Moczę płatki owsiane i wyciskam z nich mleczko, które nakładam na twarz jak maseczkę. Po jakimś czasie zmywam. Twarz pozostawia matową i gładką
|
|
|
|
#4089 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja taz chce takie włosy, o ja cie, są takie sliczne, jejkukiedy ja sie takich doczekam pewnie nigdy![]() Cytat:
ale to i tak za duzo a całe tylko jak bedzie jakas wazna okazja![]() Cytat:
a dzis się załamałam wylałam tyle łez ze szkoda gadac![]() ![]()
|
||||||
|
|
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam was po długim nieodzywaniu, to co napisała koleżanka pasuje i do mojego stanu
Z TŻ-tem mieliśmy kilka poważnych rozmów i wszystko wskazuje na to, że będziemy już do końca swoich dni razem .Chodzę na siłownię od początku kwietnia i forsuję się za bardzo -chodziłam codziennie po 1 h, ale od tego tygodnia postanowiłam zwolnić tempa i tylko 3 razy w tyg. ale krzyż i tak mnie boli .Tak na marginesie od miesiąca wybieramy z Tż-em aparat foto i jakoś nie możemy się zdecydować -tyle opcji .Jak postanowimy co nabyć to pochwalę się-ale nie aparatem tylko zrobionym nim zdjęciem (mam nadzieję, że niedługo to już potrwa)
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A coz to się stało? Co by to nie było to szkoda łez
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4092 |
|
Zadomowienie
|
Tigresska no to fajnie, że jesteś zadowolona ze swoich zyciowych, zawodowych wyborów, ja nie bardzo, ale gorsze jest to że nie wiem co moglabym robić... no może marzy mi sie fotografia, ale w takim małym miescie w jakim mieszkam fotografów jest juz pod dostatkiem i niezbyt to by mi sie opłacało, no chyba że bym czymś zabłysnęła np. jakieś świetne plenerowe zdjęcia ślubne. Tu tylko takie brzydkie studyjne robią, ja swojego fotografa ślubnego na mazury ściągnęłam z Wrocławia
No ale do fotografii zawodowej to długa droga... na razie to tylko pasja![]() Truskawkowawiosno a które Twoje włoski są naturalne?? Przyznam, że na av wygladasz zachwycajaco, a króciotki blond też jest bardzo ładny ale nie wiem jak Ci w nim do twarzy ![]() Mam 21 lat , 22 rocznikowo, ale w tym roku jak pracowałam kolga widzac moje cv wywalił oczy ze zdziwieniem i mówi ... myslałem że masz gdzieś 27 lat i jesteś starsza ode mnie, a on mial 24.. myslalam że go czymś walne, ale nic pod reka nie miałam wreeeedne to było, no ale szczere i się przyłamałam, że wygladam o 6 lat starzej niż powinnam. Teraz mam na tym punkcie fisia, wiec sie ciesze, że aż tyle mi nie dajecie![]() Karla dziekuje za komplement na tym kolorowym jakies takie krótkie włoski mam i grzywkę a jest z tamtego roku jest, wiec wywnioskowałam wczoraj jak je wklejalam że wiecej mi rona wloski niz cm na miesiac, bo urosly mi wiecej niz 12 cm, a i podcinałam ![]() Blonndee kochana, dziekuje to bardzo miło, ja też sie na ulicy ogladam za dziewczynami czesto choć homo nie jestem :P wiesz u siebie buzie jako tako toleruje, ale figure... eh w calosci nie całkiem to tak dobrze wyglada jak na zdjeciach (ponoc jestem fotogeniczna, przynajmniej na starosc bede miala ladne zdjecia, jak za mlodu sie sobie nie podobam). Lannessa... przykro mi jeśli chodzi o wspolokatorkę.. czasem tak bywa, dobrze że sie na niej poznaliscie, ja tez mialam jedno przykre zajscie z lokatorka i sie rozstałysmy w nieprzyjazni, nieodzywajac sie do siebie, ale na szczescie za przyjaciolke to jej nie uwazalam. Kosmarka ja mam canona eosa 350D i jestem mega z niego zadowolona... ale ja mialam tak, że to była moja miłość wiec watpliwoscie co do niego nie miałam, a dopiero z pieniedzy slubnych moglam sobie go kupic. Koniecznie pochwal sie aparacikiem jak kupisz
|
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Jolie ale takich prostych to miec nie będe
![]() EH wróciłam do domu ze szkoły w swietnym chumorku, jak zwykle załaczyłam wizaz, podeszłam do klatki ze swinkami patrze a tam 3 małe swineczkii 2 martwe zaczęłam krzyczec płakac, nikogo nie było w domu, w dodatku samica nie zjadła swojego łożyska i tam leżała ja nie moge patrzec na takie rzeczy bo na widok krwi robi mi sie słabo a przy pobieraniu krwi mdleje, no i jak to zobaczyłam to zwymiotowałam![]() wyłączyłąm zaraz kompa i nie mogłam na to patrzec, dopiero koło 18 tata przyszedł i to posprzątał a ja od 14 do 18 włóczyłam sie po meicscie bo nie chciałam siedziec w domu obok tych martwych swinek a jak chodziłam po miesci to było mi tak słabo ze myslałam ze zemdleje az wkoncu ktos do mnie podszedł i spytał czy dobrze sie czuje![]() jejku tak mi smutno
|
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak, pewnie byłaś z nimi związana... Makabryczne, gdybym ja tak przyszła, to też bym płakała cały dzien i płakała. Trzymaj się Mirelka! Jej...smutne... Nawet słów nie mam. |
|
|
|
|
|
#4096 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Powiedziałam
, ale przecież Ty również masz ładne fotki Edit: Mirelko faktycznie bardzo przykra i smutna sprawa ![]() Cytat:
A co do aparatu, hiehiehie mamy zresztą już dwa w domu, ale odkąd na rynek wszedł E420 to mi TŻ codziennie jęczy, że chce kolejny ![]() Porcelainnn, Sweet_Jelly, idźcie śladem Kosmarki i już nie chandrujcie, szkoda na to czasu, NIE WOLNO BO BĘDZIE ![]() ![]() Cytat:
PS. ciekawa jestem jak wyglądasz w nowej fryzurce
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-04-15 o 20:06 Powód: Dopisek |
||
|
|
|
|
#4097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę wspólnego szczęścia![]() Cytat:
Przykro mi.
|
||
|
|
|
|
#4098 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ode mnie JOLIE też smacznego ![]() Ostantio mam nie poskromiony ...apetyt Cytat:
Łoooo Matkoo ale świnia..... Beznadziejnie trafiłyście..Teraz miejmy nadzieję że już nie będziecie musiały się spotykać ani w inny sposób kontaktować z tą dziewczyną!Cytat:
a dziękuję, chętnie wypróbuję Nie słyszałam o takich sposobach..jedynie coś o mączce ziemniaczanej ale... tak 3 po 3 więc... nie wiem o co dokładnie z nią chodzi![]() No właśnie...co się stało ..kochana?
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4100 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no smutna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#4101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4102 |
|
Zadomowienie
|
ojej Mirelka... współczuje
ciężki dzień dzisiaj miałaś...
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
no ciezki
![]() i w dodatku niewiem czy zjadła łozysko bo troche zostało i czy ma pokarm dla swinek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4104 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A fotografia? To nie jest "tylko pasja" lecz PASJA celowo napisana przeze mnie duzymi literami. to cos bardzo waznego, cos co sprawia ci przyjemnośc i daje satysfakcję, cos o czym myslisz i o czym marzysz - to bardzo wiele! I gorąco zachecam Cie abyś nie rezygnowała z marzeń i abys dalej rozwijała tą pasję. masz ciekawe i nowatorskie pomysły - jak np z tymi zdjeciami plenerowymi -to cos co moze Cie wyróznic. Myśl nad tym, kombinuj, a przede wszystkim rób zdjecia i pokazuj je innym - nigdy nie wiadomo kto te zdjecia zobaczy - moze ktoś zauważy w nich Twoją pasję i talent? kto wie co moze sie stac - trzeba troszke pomóc przeznaczeniu A pasja to ogromny atut w reku którego szkoda zmarnowac. jest takie powiedzenie - ze tancerze nie sa wielcy z powodu swojej techniki ale własnie z powodu swojej pasji. Ty tez ja masz to korzystaj dziewczyno! ![]() Ale ja mam dzis tendencje co rozwazań i filozofowania przepraszam za wypracowanie - napisałam wszystko co lezalo mi na serduchu. W kazdym razie mam nadzieję, ze znajdziesz swoje miejsce i spełnisz marzenia - czego z całego serca Ci życzę koniec wymądrzania się przeze mnie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#4105 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepiękne kolorki wychodzą. Ja miałam jakiś starszy model, siostra ma Canona ixus50 i jest bardzo zadowolona. Ni dość, że ładne zdjęcia, to łatwy w obsłudze i malutki (zmieści się prawie do każdej torebki )Cytat:
Kurcze... rozumiem co czujesz... ja miałam podobną sytuacje z chomikami... Też mną strasznie wstrząsnęła... ale to żywe istoty, biologia, nie zawsze jest slicznie i tak jak byśmy chcieli. Główka do góry Cytat:
Mam ciężki referat do napisania, od paru dni psuje mi to humor. Idę więc zaparzyć pokrzywkę i wziąć się za to cholerstwo Coby mieć to z głowy.Nicki, fotki śliczne
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Do końca nie wiedziałam, co chcę robić
Miałam kilka takich kierunków, które mnie pociągały, wybór padł na coś innego. Do tej pory nie wiem, co powinnam wybrać, ale trzymam się jednego, bo chcę już skończyć studia i zacząć w końcu pracę![]() Cytat:
Mówi to najgorszy leń![]() Dzień dobry Mam dziś trochę luźniejszy dzień, nigdzie nie muszę się spieszyć, więc siedzę z wax'em na głowie
|
|
|
|
|
|
#4107 |
|
Zadomowienie
|
Ho, ho, ho!
Jest tu któraś? Tak, co ja robię nie w szkole, też się pytam. |
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I juz mam jedynke ![]()
|
|
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero co wróciłam
Zaraz muszę zrobić coś do jedzenia i odpoczywam
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
a rozumi ktoras chemie mam male pytanie
?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

jak pierwszy raz zobaczylam twojego avka to jak boga kocham, bylam pewna, ze to wycieta twoja twarz ze zdjecia slubnego!!

[mąż się postarał
ale jutro rano nie powstrzymam sie, wyprostuje cale
jestes jeszcze mlodziutka, wierze, ze wyjdziesz z tego

Ja w końcu po zajęciach, od rana dzisiaj zalatana
). Podrawiam sekciane siostry 
Najwyżej przepłace w hurtowni albo fryzjerskim
.
.