![]() |
#931 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tez mam problem z bizuteria bo jak juz pisalam mam bardzo zdobiona suknie i sama niewiem co zalozyc... jak cos upoluje to sie pochwale fryzurka sliczna ![]() ![]()
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
normalnie mnie trzesie jak widze ile placicie swoim ksiezom za msze
![]() ![]() ![]() m.a.r.t.a. zdrowiej nam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my liczymy 600 ksiedzu, 100 na zapowiedzi, organista tez nie wiecej. i zapowiedzi u TZa- tam juz nie bedzie tak milo i 100 zl moze nie wystarczyc-ksiadłaske ludziom robi. ale w tysiacu to na spokojnie sie wyrobimy ze wszystkim
![]() |
#934 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kto mnie zna od 2006 to miał okazje w początkowym okresie zobaczyć mnie na avatarze ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() ![]() ![]() Ja na szczescie jestem wysoka mam 176 a TZ 186 wiec wszystko pasuje nawet jak mam obcasy ![]() Co dok ieliszkow to zainspirowalam sie polska strona tylko tak jak mowie, nie wiem co z tym piorkiem. ciezko sie to nie robi duzo czasu nie zajmuje i wiele nie kosztuje. Co do moich karteczek do balonow to dopisalam adres bloga ktorego specjalnie nawet zalozylam po slubie wkleje relacje i zdjecia na razie glownie to przygotowania beda ( no jak w koncu zaczne pisac na blogu ) , ale zaproszonym goscom i tak nie daje linka bo troche tak glupio jakby wszystko widzieli wczesniej. Dam pozniej po weselu na kartach z podziekowaniami . Zamowilam juz sukienki da moich 6 druchenek, a tesciowa zamowila identyczna dla najmlodszej corki mojej szwagierki ktora bedzie miala ok 6 miesiecy tego dnia. Pewnie zrobiby jakies fajne zdjecia z tymi dzieciaczkami ![]() ![]() Moja ciocia i kuzyni nie dostali zaproszen bo sie oczywiscie pomylilam w adrersie i musze robic od nowa dla nich .... widzee ze chyba nigdy tego wszystkiego nie dokoncze. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, ze nie mialam okazji zobaczyc Cie na avatarze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() sanetka radzę zadzwonić i się dowiedzieć o co chodzi, bo jak zapomną o Was w dniu ślubu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny... pamiętacie mnie jeszcze?
![]() nie wchodziłam na podforum ślubne ze 2 tygodnie, a teraz mi oczy na wierzch wylazły - 32 strony nowego wątku!:P nie nadrobię, nie ma szans ![]() nasz ślub za 44 dni. biegania jest tyle, co nie miara, sama już się ze wszystkim nie wyrabiam... na razie kończymy z zapraszaniem (uff), zrobiłam już zawieszki, kotyliony,odebrałam suknię z poprawek, ale sama jeszcze w niej poprawię to i owo ![]() i drugie zadanie to odpruć wszystkie guziki w garniturze TŻ-a i przyszyć jej jeszcze raz, bo mnie krew zalała jak zobaczyłam, jak te guziki są przyszyte... 2 razy miał ten garnitur na sobie, a one już odpadają prawie... ech, życie ![]() na początku wątku była mowa o przesuwaniu okresu no i ja też miałam ten problem. po wielu nocach płaczu i zastanawiania się podjęłam jedną z trudniejszych decyzji no i od 3 tygodni biorę tabletki, żeby sobie z tym cho****ym okresem poradzić. tabletek nie chciałam nigdy brać z zasady - uważam, że pchanie hormonów w organizm, który ma sam świetną gospodarkę hormonalną, jest głupotą. ale jak miałam już do wyboru te 3 opakowania (po ślubie odstawiam), lub wizję nie wstania z łózka w dniu ślubu, to kurde co miałam zrobić? to tyle u mnie. trzymajcie się laski i przygotowujcie się do ślubów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Co do okresu w dniu ślubu to dzisiaj śniło mi się, że w Kościele poplamiłam sobie suknię i miałam blado różowe plamy u jej dołu. Latam teraz po sennikach internetowych i sprawdzam co to może oznaczać
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Wtajemniczenie
|
no nieźle dziewczyny: okresowe koszmary
![]() ja sobie policzyłam, że gdybym miała regularny to mogłabym spać spokojnie, ale regularne to one nie są, więc ta sprawa jeszcze przede mną ![]()
![]() |
#943 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jakoś tak im bliżej ślubu tym więcej powodów sie pojawia aby tego slubu..WCALE NIE BRAĆ! generalnie jest em straszną przeciwniczką tej instytucji, więc to że sprawa się toczy to i tak sukces.. :/ co do kosztów. nasz ksiądz się zdziwił że chcemy mu cokolwiek płacić! ![]() czeka nas tylko 30 zł dla pani za ustrojenie kościoła, ewentualnie więcej jeśli dogadamy sie z innymi parami że też chcą "więcej" to już indywidualnie ząłtwoamy. jeszcze nie wiem co z organistą, ale podobno ma wtyki wśród zespołów śpiewających arie i inne pieśni wioęc może będą ładne skrzypce i wokal ![]() dlatego pilnie szukam osób, które maja ślub 30.08 w wojciechu na 16 i 17!
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Raczkowanie
|
Oto moje skarby
![]() ![]() ![]() ![]() A co do kłotni przed slubem...hm...my sie nie klocicmy...ja jestem po wielu zlych przejsciach moj narzeczony tez...i bardzo na siebie trafilismy...ale przydarzyla sie nam ogromna tragedia i to barzo bardzo uswiadomilo nam ze milosc jest bardzo wazna i ze tak wiele jest rzeczy ktore chcemy razem przezyc takze staramy sie nie krzczec na siebie tylko zawsze wytlumaczyc o duzo rozmawaic...to naprawde pomaga..25 stycznia stracilismy synka urodzilam Go w 5 miesiacu ciazy...to jeszcze ardziej nas zblizylo i uswiadomilo jak bardzo sie kochamy i co jest w zyciu tak naprawde wazne...cieszcie sie kochani przygotowananmi i nie DACJCIE SIE STRESOWI...moze byc naprawde przjemnie ![]()
#945 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rękawiczki też mogą skracać sylwetkę. Ręce chyba będę miała takie "golusie" właśnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do biżuterii jeszcze, to też nigdy nie wkładam niczego na szyję, bransoletek zresztą też nie noszę, choć mi się podobają ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Stylistka stwierdziła też, że powinnam mieć bukiet w kontrastującym kolorze, nasycony, no i oczywiście z pionowymi elementami, które mają mnie wydłużyć. Ewalena z kolei na wątku bukietowym stwierdziła, że taki mocno nasycony bukiet będzie przyćmiewał zwiewność sukni, więc muszę iść na kompromis ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mojego TŻ też mam jedynie na weekend, o w tygodniu jestem w Gliwicach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wklejam jeszcze fryzurę, jak będę miała - tylko przód. Z tyłu chcę mieć maksymalnie skromne i proste upięcie. |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba mam gorączkę, idę zaraz się kimnąć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze sie jeszcze troche poprzesuwa i nie bedzie...
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
No prosze widzę że u was różnie bywa z tą opłatą za ślub. U mnie niestety aż 700zł bez organisty. Co do wzrostu... to chyba mój TZ jest najwyższy bo ma aż 198cm .. i ma ksywkę "Długi"
![]() ![]() A macie juz samochód do ślubu? Ja chciałabym jakiś stary retro (tylko nie syrenkę) ale trudno mi taki znależć w jasnym kolorze. |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No a u mnie wszystko szło regularnie idealnie miałam sie zmiescić a tu sie spóźnia i teraz czekam codziennie. Niby paniki jeszcze nie ma, alew sam fakt mnie denerwuje. Niby wiem, ze to nie ciąża, tylko stres, ale w ten sposób to moge go dostac i za pół roku...a po slubie chcemy sie starac o dzidziusia, wiec to pół roku mnie nie cieszy.
![]() |
#950 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wypadajace zeby we snie swiadcza o smierci? ![]() Cytat:
![]() ale pojedziemy go obejrzec dopiero w maju jak bede miala foty na zywo to wkleje. A Wy jakie autka wybralyscie???
![]() |
#951 | |||
Zadomowienie
|
Oj,to witaj w klubie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#952 |
Raczkowanie
|
ja mam Biala Warszawe, w sumie to aucie w ogole nie myslelismy ale jak bylismy w Polsce w Marcu to w piatek (a wyjezdzalismy w niedziele) przez przypadek znalezlismy ta biala warszawe, bylismy ja zobaczyc i nam sie podoba F. bardzo sie cieszy ze bedzie jechal takim autem francuzom szczena opadnie co to za marka juz teraz sie chwali ze bedzie jechal Varsovie- no wiecie takie stare KOMUNISTYCHNE auto i wymawia doslownie w ten sposob
![]() To tak samo jak mowi ze moj brat mial kiedys poloneza ,a w ogole to marzy mu sie maluch starym fiatem nie pogardzi, czasem mowie mu zeby otworzyl salon skoro tyle aut mu sie marzy ![]() Co do okresu to biore tabletki ale jeszcze nie liczylam jak wypada. Tez potrafie sie zwijac z bolu, i mam bardzo silne i dluge krwawienie . Moja bratowa miala na slub, jakies 10 lat temu ale bardzo narzekala. Kosciol to 450 do tego organista chyba 150 no i skrzypek ( ale to sama nie wiem) i jeszcze na kwiaty. Dekoracji nie przewidujemy bo kosciolek sam w sobie jest sliczny jest to dawna cerkiew, a w srodku jest bardzo skromny, ale przynajmniej mi bedzie pasowal do sukienki bo jest tak skromna zeby zginela posrod zlocen. Do tego jest maly i ciasny i ciezko go w sumie udekorowac to siostra sie zajmuje i wie co robi ![]() Podobnie z sala bardzo juz jest udekorowana w Straopolski stylu, balony odpadaja, tylko na stolach zywe kwiaty i swiece ( chcieli dac biale ale juz kupilam lila) i do bukietow na stol zrobilam lila piorka na druciku ( to wtedy latwo wpiac w bukiet na stole i zawsze to przypomni moj temat kolorystyczny) |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
![]()
my jeszcze nie mamy samochodu
![]() mi się marzył taki samochodzik retro, ale ceny za godzine są oszałamiające ![]() ![]() ![]() więc ostatecznie nie wiem czym będziemy jechać, może BMW (takie superaśne) lub Fordem Mondeo (z 2007 roku). Jeszcze trzeba pogadać o tym temacie ![]() Pomysł z Warszawą (samochodem) też mi się bardzo podoba, a jeszcze w białym kolorze, ślicznie!!! ![]() a co do bransoletki, to też chciałam taką szerszą, ale chyba pójdę na kompromis i będzie bransoletka drobna ale za to błyszcząca ![]()
![]() |
#954 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale mam nadzieje ze jak juz kolejne bedzie w drodze to pochwalisz sie nam ![]() Suknia przesliczna zdecydownie moj typ ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
szczerze powiem, że mi też wpadła w oko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#956 | ||
Raczkowanie
|
Ja tylko tyle - kupiłam identyczne na allegro- pewnie od tej samej osoby co ty
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
bukiet sliczny rzeczywisci ale ja bym chciala cos bardziej opadajacego, ale moze jeszcze to przemysle
![]() Wlasnie dzasta trzeba by go przedluzyc ... tylko szkoda ze masz slub po mnie bo bym zgapila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-17 o 21:04 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania |
||
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dziekuje za mile i ceple slowa
![]() ![]() MBU ![]() ![]() Agatko bukiet śliczny taki wiosenny i...i...po prostu sliczny ![]()
#960 |
Raczkowanie
|
jeszczepanna Twoj TZ nie jest najwyzszy moj ma 2metry i 6 cm a ja zaledwie 1,67m kazdy nas zna i akceptuje ale troche sie martwie jak bedziemy wygladac w dniu slubu. zalaczam nasze zdjecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.