|
|
#961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
agas moja sistra cioteczna też ma bardzo wysokiego męża, ona sama ma 160 cm a on 200 cm... Wyglądali normalnie (chyba kwestia przyzwyczajenia), tylko ja miałam problem ze zrobieniem zdjęć, bo albo ucinałam jego głowę, albo jej w ogóle nie było widać
|
|
|
#963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja do najlepszych "fotografów" nie należę, więc pewnie te sytuacje to przez moje umiejętności, a raczej ich brak
|
|
|
#964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hihi Ale cieszę sie ze nie jestem sama. Fajnie razem wyglądacie. Zapewne też w związku z ty poszukujesz dużedo samochodu? Dziewczyny jeśli macie namaiary na fajny, stray samochód z woj.mazowieckiego proszę piszcie. I jeszcze jedno.Jestem tu z wami od kilku dni... i wiecie co? Czuję sie super, wreszcie mam z kim powymieniać poglądy. Dziękuje wam że jesteście. Buzka dla wsztskich |
|
|
|
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszczepanna dzięki za buziaka
Dziewczyny są niezastąpione- zwłaszcza że wszystkie żyjemu Tym Wielkim Dniem
|
|
|
|
#966 |
|
Wtajemniczenie
|
i nikt nie marudzi, że ciągle gada się tylko o ślubie
, a jak jest z ludźmi w "realu" no to już pewnie wszystkie wiemy bardzo się cieszę, że przez przypadek trafiłam na wizaż, no i na Was Panny Młode 2008
|
|
#967 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gozej bo noc poslubna trzeba bedzie przelozyc... ale jak to sie mowi dobry kon i w blocie pociagnie chociaz ja nie jestem za tym- jak wypadnie to przelozymy ![]() kolo tego slicznego kosciolka znajduje sie przynajmniej raz w tygodniu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale przynajmniej nie marudzi ze mu caly czas truje o slubie bo pewnie go to troche stesuje w koncu zostalo /128/ dni
|
|
|
#968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak czy siak centralnie po weselichu to raczej nici z nocy poslubnej,bynajmniej w moim przypadku,ob od razu zasnę...zreszta jak wesele kończy sie nad ranem,bo chyba raczej moznaby to nazwać dniem poślubnym,a nie nocą Ja to na noc poślubną może zbiorę się dopiero po tygodniu,ale wtedy to juz nie wiem czym to sie zakończy...
|
|
#969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi się podobają krótkie i długie bukiety, ale idę zgodnie za radą "niska-wydłużony bukiet" mi też zostało 128 dni
|
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze mi niedlugo stuknie 100 dniowka (02.08.08) zaczynam sie chyba denerwowac
|
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
Po pierwsze czemu wy tak dużo piszecie?!
Jestem po tyłach.... Od tygodnia nie mam tyle czasu na wizaż jak kiedyś.Z przygotowaniami ruszyliśmy do przodu: obrączki wybrane, zaliczka wpłacona, biżuteria ślubna też jest W weekend idziemy na nauki przedślubne a w przyszłym tygodniu do poradni. W wielkim skrócie: Panieński ja organizuje i płace, nie spotkałam się żeby to Pannie Młodej był organizowany ten dzień... Strojenie kościoła minimalne, salę mamy ozdobioną przez restauracje. Ostatnio musiałam przesunąć okres i tak się złożyło że gdybym tego teraz nie zrobiła to i tak musiałabym przed ślubem bo oczywiście wtedy by wypadł! |
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie z kolei wyszło tak, że w dniu ślubu będę tak koło 3 - 4 dnia okresu, czyli już na końcówce. Ale teraz miałam dostać jakieś 2 dni temu we wtorek, bo ostatnio miałam regularnie co 31 dni, a tu już czwartek i nic
W ciąży nie jestem ( a szkoda, bo bym już chciałam mieć dzidzię) , bo byłam kilka dni temu u ginekologa i cisza. Więc może być tak, że okres dostanę po ślubie i to by mnie bardzo ucieszyło A jeżeli chodzi o wzrost to co ja mam powiedzieć ?! Mam tylko 152 cm
|
|
|
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie to właśnie przyjaciółki wszystko organizują- ode mnie chciały tylko liste zaproszonych dziewczyn z numerami telefonów...
Ja biorę je jeszcze przed tym na kolacje bo przegrałam zakład- mając 17 lat w 6 założyłyśmy się ze która pierwsza wyjdzie za mąż, ta stawia ekstra kolację. Gdzież ja wtedy myślałam że to na mnie padnie? |
|
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Rozkręciłyście się Ja namiętnie Was podczytuję ale tylko z czasu się odezwę. Mi też zostało już niewiele czasu, dni nie chcę liczyć bo mnie to w jeszcze większy stres wprowadza, ale do 2 sierpnia lekko ponad 3 miesiące ![]() Mam do Was pytanko, pokazywałam Wam już swoją kieckę ale miałam tylko zdjęcie katalogowe. Teraz udało mi się zgrać zdjęcia z tel z przymiarki. Sukienka jest za mała tutaj ale coś tam widać. Powiedzcie jakie dodatki do niej by pasowały? Buty już mam, proste jasne ecru obcasik 5cm idealne znalazłam w CCC skórzane. Welon i jaki? Biżuteria jaka? Dodaje od razu obrączki jakie wybraliśmy, łączone białe złoto z żółtym
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co dziewczyny, czasami jestem jak taka stereotypowa blondynka
odkurzałam dziś, i po sprzątaniu poszłam do laptopa zobaczyć co naskrobałyście, patrzę a tu internetu nie ma i tak siedziałam przez 2 godziny i szlak mnie trafiał, aż mnie coś tknęło, żeby iść zobaczyć pod biurko czy wszystko w porządku z kabelkami no i co zobaczyłam: rozłączone kabelki ![]() jak u nas są wieczory panieńskie to dziewczyny kupuja prezent i przynoszą alkohol, a Panna Młoda robi jedzonko. niuniuniau ja proponuje coś delikatnego, błyszczącego, okrągłego i blisko szyjki
|
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za kciuki
prawie się wyrobiłam. Najważniejsze że mamy łóżko ;D ale reszta mieszkania wygląda koszmarnie, bo tylko te nasze rzeczy wrzuciliśmy do mieszkania i nie mieliśmy czasu ich pochować. Z resztą nawet nie ma do czego bo mamy jak narazie tylko 1 szafeNIe zapomnę Bardzo mi tu miło, tym bardziej że można mówić tylko o ślubie i nikt sie nie czepia, że tylko o tym gadam ![]() Co do cen za slub to u mnie jest 300 zł (w tym zapowiedzi, ksiądz, kościelny i przystrojenie kościoła) ogólnie to mam doła bo w sobote ma być zimno i ma padać cały czas a tak wogóle to cała rodzina sie pochorowała - rodzice grypa żołądkowa, siostra leży z gorączką a ja też już mam wyższą temperature. Oby mnie ta grypa żołądkowa nie dopadła bo to grozi że nie dojdzie do ślubu, bo go w kibelku spędzę
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jeśli macie namaiary na fajny, stray samochód z woj.mazowieckiego proszę piszcie.
I jeszcze jedno.Jestem tu z wami od kilku dni... i wiecie co? Czuję sie super, wreszcie mam z kim powymieniać poglądy. Dziękuje wam że jesteście. Buzka dla wsztskich Hej, my jedziemy do ślubu autkiem retro austin princess podaję stronkę - może coś Ci wpadnie w oko http://www.limuzyny.waw.pl/galeria.html te rollsy też są fajne http://www.rent-a-rolls.pl/ robią wrażenie, ale jeśli masz rozłożystą sukienkę, to raczej mało miejsca z tyłu Pozdrawiam |
|
|
|
#978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#979 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Suknia śliczna! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#981 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Przykro mi z powodu maluszka .Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do auta może pojedziemy swoim, może wynajętym od znajomego, którymi takowymi handluje. Cytat:
Przypomniało mi się, że raz poszłam po koper włoski do pobliskiej apteki. Kompletnie nie wiedziałam w jakiej formie sprzedają, więc pytam przy okienku czy w ogóle coś takiego jest do sprzedaży. Facet odpowiada tak i przynosi mi pudełeczko, zaczyna kasować. Szybko zareagowałam pytając po ile jest ten produkt. Odpowiada mi, że 10 zł , pytam czy nie ma tańszych, bo akurat jestem po zakupach i nie mam przy sobie większej gotówki. Pokręcił nosem i powiedział, no fakt, jest jeszcze za 2 zł, więc go wzięłam . Różnica polegała na tym, że ten droższy koper był w saszetkach herbatowych a tańszy sypany. Nie łaska było mi to powiedzieć od razu, że mam w ogóle jakiś wybór .Ja choruje na bukiet złożony z bladoróżowych róż i białych frezji .
|
|
|
#982 |
|
Rozeznanie
|
rany!!! wykończycie mnie nie było mnie tylko od niedzieli a cały wieczór spędziłam na nadrabianiu zaległości!!! nawet nie wiem od czego zacząć a na czym skończyć![]() napiszę tylko tyle, że natsępne zaproszenia rozdane i co dziwne wszyscy na arzie potwierdzaja przybycie jak tak dalej pójdzie część gości bedzie spędzać wesele przed lokalem albo na kolanach hehe ale jeszcze sie wukruszą...tyle ode mnie zmykam spać bo wyspie się dopiero po śmierci chyba!!!!!!!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też się cieszę, że chociaż tutaj mogę się nagadać do woli, po marudzić. Od pewnego czasu jak tylko zamierzam wejść na wizaż od razu myślę o tym wątku, co u Was itp. Czasem nawet wizaż śni mi się po nocach.Kilka miesięcy temu miałam mały horrorek bo śniłam, że zostałam zbanowana na stałe i nie mogłam nic pisać na forum. Ech Ogólnie uważam, że panuje tutaj fajny klimat i można naprawdę w miło pogawędzić. Bardzo Was lubię. Cytat:
.
|
|
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
Niesamowicie swojskie klimaty panują na tym wątku
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
hehe usmialam sie z tego konia na blocie
to zadziwiajace ale faktycznie daje rade![]() Marta bardzo fajnie skojarzylas moja suknie hihhii ))nie moge dzis usnac jakos...moje kochanie juz spi zmeczone takie...a ja mam takie mysli...niecne ale coz trzeba czasem przeczekam tu zaden kon nie da rady heehehhea co do limuzyny...czemu nie zawsze mozna zaszpanowac a co tam ze ludzie beda gadac oni siee nie karna limuzynka biala a na pewno by chcieli hhihihi )
|
#986 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo... a co Wy jeszcze nie śpicie??
też się zgodzę z tym faktem, że fajny tu klimat panuje i nawet takie wirtualne koleżanki można polubić ![]() oj marissaa jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie potwierdzać pełnoletność przy wejściu na nasz wątek
|
|
#987 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Miło mi, że mogłam pomóc
Cytat:
![]() Cytat:
Choć dziś na zakupach musiałam poprosić miłą panią z obsługi, żeby podała mi bluzkę do mierzenia, bo nie umiałam jej dosięgnąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A teraz mam chyba to samo Na razie nic nie wskórałam z przyspieszeniem wizyty, ale zakupiłam sobie pewne globulki dopochwowe, właśnie na takie infekcje, i mam zamiar sobie jedną za chwilę zaaplikować ![]() Dobranoc wszystkim! |
||||
|
|
|
#988 | ||
|
Wtajemniczenie
|
O koniu to normalne ale na indianina pierwsze słyszę. W każdym razie "dobre"
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
Tę długaśną - 9m, czy biała to nie wiem, ale jedno jest pewne - nie tą co po Słupsku się wozi dzięki Bogu, ale wynajętą z Kołobrzego. Nie wiem jakie ty masz zdanie o tej Słupskiej - jednej jedynej zdezelowanej i pechowej. Mój kamerzysta był na ślubie w Słupsku i para miała wynajętą TE słupska limuzynę i jak wracali z kościoła to koło odpadło
i pojechało do przodu, a kierowca poleciał za nim, centralnie olewajac młodych - fajnie ta akcja wygląda na kamerze, ale ja to bym się chyba zapłakała jakby mi coś takiego się zdarzyło wiec wole nie ryzykować. Te z kołobrzegu są podobno nowiutkie i tyle dobrego przynajmniej: nie ma obawy ze sie z moja mega suknia nie zmiescze Cytat:
W sumie.... podejrzewam ze większość to właśnie z tej zazdrości bedzie obgadywać, ale co tam - zapewne bede pierwszy i ostatni raz w życiu tym jeździć - wszystkiego trzeba w zyciu spróbować , choć jak patrze sobie na tego slicznego cadilaczka to tak troche smutno mi sie robi ze jednak nie wszystko bedzie tak idealnie jak sobie wymarzyłam ![]() A co wy wszystkie teraz chyba odsypiacie te nocne pogaduchy - wstawać kluchy leniwe.....
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-18 o 14:27 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ruch w tym wątku
![]() Może jeszcze niektóre z Was mnie pamiętają - kiedyś częściej się udzielałam, ale teraz całkowity brak czasu, ledwo przeglądam Lubelskie panny ![]() Co do samochodu do ślubu to długo rozglądaliśmy się w tym temacie - mi marzyła się Warszawa w kolorze czerwieni, ale ceny są trochę porażające i jednak stwierdziliśmy w tym tygodniu, że nie będziemy wynajmować auta - spróbujemy załatwić jakieś ładne od znajomych, ale mój tata swoich nas zawiezie - już wiózł moją kuzynkę - w załączniku zdjęcie z przybraniem Cytat:
Ja 160 cm, Tż 190 Ale już się zdążyliśmy przyzwyczaić do tego Też wrzucam zdjęcie a co
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

ale jak sie o tym dowiedziałm to było juz za poźno zeby odwołać i teraz mam niesmak i wogóle gdzieś to czym bede jechała (nie podoba mi sie pomysł limuzyny wogóle - jak jakieś snoby

Dziewczyny są niezastąpione- zwłaszcza że wszystkie żyjemu Tym Wielkim Dniem
, a jak jest z ludźmi w "realu" no to już pewnie wszystkie wiemy

Jestem po tyłach.... Od tygodnia nie mam tyle czasu na wizaż jak kiedyś.

W ciąży nie jestem 

. nie wiem co robic, zadzwonic jeszcze raz. bo jak maja takie podejscie to dziekuje
. Różnica polegała na tym, że ten droższy koper był w saszetkach herbatowych a tańszy sypany. Nie łaska było mi to powiedzieć od razu, że mam w ogóle jakiś wybór
.
jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie potwierdzać pełnoletność przy wejściu na nasz wątek
A teraz mam chyba to samo