|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Vikunia - biorę szmatę i lecę
![]() Melka - witamy, witamy ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Bunnybe - czytam właśnie i jutro zamawiam porządną karmę, a tą suchą to polecasz jakiś konkretny rodzaj? I to samo pytanko mam do Melki ![]() Bunnybe - jutro imprezka?
|
|
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
Kiwaczka, Decorail
Decorail na pewno orijen i acana a z tanszych ferringa i porta21 ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#1683 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Laaaaaaaaaaaski co mam zjeść? Cos chce dobrego ale nie wiem co, ratunku. 😑😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Bunnybe - dzięki - już przeglądam sobie te karmy
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
mi jakos w 31tc powiedzieli, ze wazy 1700, a dwa tygodnie pozniej, ze 2400g... wiec to tez takie pi razy oko!
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Bunnybe, Decorail 😁 😘
Generalnie ja moge polecic te karmy, co Bunnybe jeszcze Taste of the Wild, ale z dostepnoscia chyba kiepsko. U nas natomiast nie sprawdzila sie Porta21, Malwinka po niej tak pila wode, ze az nia wymiotowala. Przeszlismy na Acane znowu i problem zniknal. Decorail, poczytaj o stopniowej zmianie karmy. Nie rob tego od razu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1688 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakby co to na biegu napisze.. już sama nie wiem, co się ze mną dzieje. Cytat:
Chyba się nie wkleił post a tyle cytowałam... W skrócie, też czekałam długo na zus bo 4.04 dostałam wypłatę za luty! Chcę wspólnie z Tz opiekować się dzieckiem i właśnie dziś ukończył szkole rodzenia. 😍 dostał certyfikat za nas oboje 😀 wie chyba więcej ode mnie... Piękne Wasze zwierzaki! Tęsknię za moimi kotami u rodziców.. Szuflady pełne ciuszków ułożone jak od linijki! Podziwiam! A teraz nie pamiętam, która to.. 😢 wybacz! 😘 Tz pod telefonem, ale położna mówi, że to może się rozkręcać jeszcze nawet parę dni. 😊 a ja ciągle mam wrażenie, że chce siku.. A idę i praktycznie nic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Ano i Maksiu trochę się zaczął ruszać na wieczór. uspokoił mnie.. Tz nie może się doczekać aż wrócimy do domu..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
Mohnka, wybacz naprawdę nie chciałam wykrakać Ci tego pierwszeństwa!
Trzymaj się dzielnie! Wszystkie jesteśmy z Wami myślami! ![]() Jakby któraś z Was mieszkała bliżej to oddałabym wór karmy, której koty nie jedzą, a kosztowała ponad 200zł! Wstręciuchy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Melka - dzięki za rady
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Moja znajoma urodziła w listopadzie a pierwsza wypłatę macierzyńskiego od zusu dostała w marcu i to na dodatek nie na konto a listonosz przyniósł. To jest chore :/ ja sie cieszę, ze mi bedzie pracodawca płacił.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1693 |
|
Zadomowienie
|
O tak dobrze Melka pisze z ta zmiana stopniowa karmy, najlepiej wymieszac stara z nowa i stopniowo zwiekszac ilosc tej nowej
![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#1694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w każdej chwili może mnie któraś wyprzedzić 😀😀 u mnie poród wisiał w powietrzu w styczniu.. Kwiecień to dla mnie powód do dumy... już teraz zostało mi czekać te kilka dni. Trochę się boję..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1696 |
|
Rozeznanie
|
Mohnka trzymam kciuki za pomyślny obrót sytuacji i dobre decyzje lekarzy.
Gornek dzięki za odp. Kurczę myślę nad holandem albo luca właśnie jeszcze bexa ideal mi się spodobał ale kompletnie nie wiem czym się kierować przy kupnie wózka 😕 Te koty macie boskie 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nagła zmiana karmy = krew w kuwecie
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1698 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam!
Mohnka, ale emocje u Ciebie! Zaciskam kciuki, co by się nie działo to już teraz będzie dobrze, na pewno Esor, mój maluch też się rzadziej rusza. Czuję go nadal regularnie, ale wcześniej czułam dosłownie cały czas, wstawał razem ze mną i przez cały dzień dokazywał a teraz już trochę rzadziej się odzywa.Gornek, ale słodka sunia! Black, jaka wariatka z tej Twojej córeczki, nudzić to Ty się z nią nie będziesz! Fartuch, mogłabyś mnie trochę zarazić tym syndromem wicia gniazda? bo ja mam całkiem na odwrót, opadłam z wszystkich sił.Anita, my mamy navington caravel, kupiony na promocji za 1200 z 1600, ale sama gondola. Spacerówki narazie nie kupowaliśmy, stwierdziliśmy że poczekamy i może kupimy oddzielną jakąś lekką. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Wow.. Może jakaś niestrawność? 😞 brzmi strasznie, jakbym znalazła krew z kuwecie, to bym biegła do wet. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1701 |
|
Rozeznanie
|
Mohnka bo niby tyle miałam wózków do wyboru a jak zobaczyłam to zwątpiłam... (w szczególności w ostatni na którym widniała pleśń 😵
więc podziekowalam. Na wózek jeszcze mnie stać a nie zeby moje wyczekane dziecko w czyms takim wozić.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy maxi cosi mura 4 plus. 1000zl.
Co do sprzatania to najgorzej zacząć, potem skończyć nie mogę. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1703 |
|
Rozeznanie
|
My właśnie karmę wprowadzamy stopniowo. Jak im nie pasuje nowa to wyjadają po ziarenku starej. Koty w porównaniu z psami są ciężkie we współżyciu. Może to też u nas wynika z tego, że są zazdrosne o psy. Myślą, że te dostają rarytasy, a to też sucha karma. Koty zawsze były zdziczałe, bo Tż nie za bardzo poświęcał im uwagi. Dopiero jak ja wprowadziłam się (miały 4 lata) to trochę je oswoiłam. Rozmawiam z nimi, bawię się itp. Trudne kocie sprawy
![]() Mohnka, pamiętam jak pierwszy raz napisałaś do nas i opowiadałaś, że trafiłaś do szpitala. Jestem pełna podziwu, tyle czasu dałaś radę! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zrobienia plamy, juz TZ uprzedzilam, zeby sie nie zdziwil i smial sie, ze biedny mlody, pierwsze co zobaczy na swiecie to obkakana pupa matki hahaha---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7261606 1]Hej za mna tez ciężka noc :/ Zasnęłam koło 12 obudziłam sie przed 3 na siku położyłam sie z powrotem do lozka i dostałam bolu brzucha w górnej części i zaczął twardnieje brzuch przestraszyłam sie ze cos sie zaczyna ale po 20 minutach przeszło Mam w domu umierającego faceta bolą go plecy i ciagle stęka itp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] przerabialam tydzien temu, brace yourself
|
|
#1705 |
|
Rozeznanie
|
Fartuch kupowałaś używkę? Bo w tej cenie chyba nie nowy?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
i to jak najbardziej duzy komplement
|
|
#1707 |
|
Konto usunięte
|
Zjadłam jabłka i kiwi na kolacje i nie wiem czy zaraz nie pójdę sie położyć.. Czuje sie dzisiaj jak by ktoś mi zabrał resztki zycia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Mohnka :Trzymam cały czas za Was kciuki
jesteś mega dzielna, tyle już wytrwałaś. Mój bobo potrafi jeszcze kopnąc. I jest bardzo aktywny. Dlugo na te jego ruchy czekałam, a teraz mam obite zebra. Rozpycha się okrutnie i już od jakiegoś czasu ciągle w tej samej pozycji. Co do wózka, nasz jest gdzieś tam w drodze. Niby opóźnienia u producenta. I zamówiliśmy bebetto Murano. A cena to coś ponad 1600. Fartuch : oglądałam Magdę Gessler i jak mi się zachciało ryby po grecku, albo takiej w occie. Moja mama robi pyszna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marta tez ogladalam gesslerowa, zawsze mialam w lodowce koreczki albo sledzika na raz a teraz jak na złośc mam pustkę, jezuuuuuu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
a kiedys jeszcze macadamia i mi smakowaly na drugim miejscu sa wlasnie haagen dazs, ale majac wybor, zawsze biore bena and jerry ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7262090 6]My po usg 36+1 tc Maya wazy 2696g łożysko juz jest na II poziomie wszystko w normie, poziom wód sie zmniejsza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i nic nie jadłam. Po kilku godzinach kompletnie nie miałam siły przeć, byłam kompletnie wypompowana z życia, parte skurcze trwały dwie godziny bo nie miałam siły go wypchnąć. teraz obowiążkowo na porodowke biorę banany, parę krówek i chcę wziąć wodę kokosową która działa jak naturalny izotonik.