![]() |
#1711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Fartuch a widzialas go przed kupnem czy brałaś w ciemno?
Vikunia ale pomysł z tym kochaniem za 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1713 |
Zadomowienie
|
Mohnka no zagęszcza się akcja
![]() ![]() Rozmawiałam z koleżanką i dzisiaj jej powiedział ordynator że do 37 tyg ją będą trzymać a potem wypiszą do domu. Jej to odpowiada. Co do żarełka kotowego to po przejściach z poprzednim kotem jestem już dużo mądrzejsza i żadnego szajsu typu whiskas czy gormet nie podaję.U nas kot genetycznie alergik ![]() I co 2 dzień dostają indyka gotowanego ![]() Ale chodzi nam po głowie przejście na karmy typu barf - czyli kupowane przygotowane surowe mięso mrożone ( takie kocie że tak powiem z różnymi flaczkami ![]() A no tak Bunny ![]() Nie chcesz zamówić 7ego maja na poród ?;D Aixa szkoda że nie masz piotra i pawła ale kukaj w innych miejscach, może gdzieś znajdziesz ![]() Ale mi dzisiaj Nina daje popalić ![]() A powiedzcie dziewczyny ile wasze córeczki ważyły mniej więcej w 33 skończonym tygodniu? Jak tak czytam o Waszych pomiarach to mam wrażenie że moja to kurcze z tych większych jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy wy tez macie problem z gazami ? Ja od jakiegoś 1.5 tyg non stop gazuje i nie moge tego powstrzymać :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1716 |
Zadomowienie
|
Effpe może dzieciaczek się ułożył jakoś tak że Ci na jelita uciska i przez to coś tam się wolniej przesuwa, wtedy powstają gazy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam pojęcia ale staje sie to męczące i przed sama sobą mi głupio xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Rozeznanie
|
Baambi, moja ważyła prawie 2 kg
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1721 |
Rozeznanie
|
Vikunia, moje koty wczoraj w nocy strasznie skrobały pod drzwiami kuchni w której były zamknietę. Wkurzona poszłam sprawdzić co robią. Okazało się, że turlały sobie po podłodze wyrzyganym kocim kłakiem, który był skamieniały i wpadł im pod szparę. Biedne nie mogły wyciągnąć. Także tego
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1723 |
Zadomowienie
|
Oj tam oj tam Effpe
![]() ![]() Może jakieś zdrowe lekkostrawne jedzonko by coś pomogło ![]() Kingaluma a moja 2200, to chyba nie jest jakoś dużo co? Ciekawe ile będzie na koniec ważyć :myśli: ja z tych raczej "wąskobiodrowych" |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie majówki!
Gdy dowiedziałam się, że jestem w ciąży zarejestrowałam się u Was, ale zapału starczyło tylko na sporadyczne czytanie bardzo szybko przybywających postów. Ale po tym co się stało wczoraj i dzisiaj postanowiłam napisać. Termin miałam na 3.05, tydzień temu byłam u lekarza i nic nie wskazywało na to że cokolwiek będzie się już działo, cały czas ciąża przebiegała książkowo. Aż tu nagle wczoraj w czasie oglądania Milionerów zrobiło mi się mokro! Myślałam w pierwszej chwili, że Laura kopnęła mnie w pęcherz i popuściłam. Ale nie, to były wody... Zadzwoniłam po Tż i szybko do szpitala. Godzinne ktg, żadnych skurczów. O pierwszej w nocy dali i tabletkę na ich wywołanie, Tz wysłali do domu, powiedzieli że to pierwsza ciąża wiec potrwa to wszystko pewnie kilkanaście godzin. O piątej miałam mieć podaną kolejną tabletkę, ale już nie trzeba było, około czwartej wszystko się zaczęło, tzn. skurcze. O piątej były już tak konkretne że zadzwoniłam po Tz by jak najszybciej przyjeżdżał. Dotarł o 5:30, a o 6:05 Laura przyszła na świat ![]() 2490 gr, 48 cm, poza lekko za niskim cukrem jest zdrowa i cudowna ![]() Upewnijcie się, że macie wszystko spakowane i gotowe bo nie znacie dnia ani godziny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Milusio ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
Jaka slodka! Jaka raczka! Aaaa!! A jak porod? Dalas rade? ![]() Mi wg USG termin wychodzi na 09/05 i mam jakos w glowie, ze zostane kwietniowka jednak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1727 |
Rozeznanie
|
Moniaa32, jutro dopakuję torbę na bank! Swoją opowieścią dałaś mi porządnego kopa. Super, że wszystko skończyło się dobrze. Jakoś nie dociera do mnie, że będę miała taką słodką Okruszynkę! Cudowności! Gratuluję! 😍😙
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
IMG_1491517782.920084.jpg
Wczoraj kupione w lidlu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1729 |
Rozeznanie
|
Vikunia, gustowne porteczki
![]() ![]() Pasuje iść spać... Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Rozeznanie
|
Bambii, jeśli interesują Cię też chłopcy
![]() Dopiero co się pochwaliłam, że maluch daje mi trochę odpocząć, tak od tamtego czasu mam takie akrobacje, że szok. I to bolesne jak nigdy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Trochę się darłam, bo dziś gardło mnie boli ![]() Tż powiedział, że mnie rozumie, bo też tak czasem ma jak wraca ze stadionu z jakiegoś emocjonującego meczu ![]() Cytat:
Na zdjęciu wygląda na większą niż jest w rzeczywistości, aparat w telefonie bardzo powiększa. Na żywo jest taką kruszynką ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Ja czekam na TZ z "kolacja", tzn. ja juz zjadlam, a on dopiero bedzie jadl :-(. Biedny :-( w pracy byl, musial ponadrabiac.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1733 |
Zakorzenienie
|
A to wam jeszcze wrzuce kolacje TZta, zebyscie z rana mialy jako kusiciela
![]() |
#1734 | ||
Zadomowienie
|
Nadrabiam Was, bo nie mogę spać...
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
Mohnka, jesteśmy z Tobą
![]() ![]() Melka, wróciłas ![]() ![]() Bunnybe wszystkiego najlepszego, żeby Ci się spełniły wszystkie marzenia i żebyś była szczęśliwa ![]() ![]() ![]() Gornek mnie też pracodawca płaci, ale powinna być wczoraj i się spóźnia ![]() Anita, my kupiliśmy adamex vicco 2w1 chyba 1600coś, ale dostaliśmy rabat 5% ![]() Bambi moja wazyla 2400, aż ginka zaniemowila ![]() ![]() Efffpe mnie bardziej gazy dokuczaly wcześniej, bo nie mogłam zrobić 2, teraz prawie wcale, ale 2-3razy dziennie robię dwójkę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1736 |
Zadomowienie
|
1491530529405.jpg takie rzeczy na fejsie
#1737 |
Rozeznanie
|
Moniaa, gratulacje
![]() ![]() Vikunia, ja taka glodna, a Ty z takim jedzeniem tu wyjezdzasz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Jejku jakie słodkie maleństwo. Dałaś mi pozytywne nastawienie, ze i takie maleństwa dają sobie radę
![]() Strasznie ziemni jest na dworze ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#1739 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7264473 6]Nie mam pojęcia ale staje sie to męczące i przed sama sobą mi głupio xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja tak miałam przez pewien czas.. Też się tym stresowałam, szczególnie w szpitalu, gdzie brakuje tej swobody i musiałam biegać do wc 😰 Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.