![]() |
#3901 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ania, zachowanie Twojego ojca to aż niesmaczne. Pępek świata normalnie. Mój TŻ tak się przejął całą sprawą dzisiaj, mówił, że jak mu przez telefon powiedziałam, żeby z torbą przyjechał, to aż wypieków na twarzy dostał ![]() A to puchnięcie to masakra. Nie puchnę jakoś okrutnie, ale mam buzię taką jak nie ja, jakbym miała nadwagę ![]() ![]()
![]() |
#3902 |
Rozeznanie
|
Vikunia to przygodę miałaś
![]() To właśnie pokazuje jak nasz NFZ działa, lekarz też człowiek, fakt, ale taka sytuacja nie powinna mieć w ogóle miejsca, powinien zawołać do Ciebie położną. Dobrze że nic się Wam nie stało i ze miałaś na tyle siły aby wyjsć z tego pokoju ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do rosołu to pamiętam z sr zajęcia z panią dietetyk, która mowila o tym rozole, że jest taki specjalny przepis na rosół gotowany 5 godzin i najlepiej zlecić to teściowej, zeby miała zajęcie 😀 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3904 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ktoś tu pisał o laysach paprykowych i teraz cały czas o nich myślę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
Vikunia, współczuję tych przeżyć, oby we właściwym terminie wszystko było idealnie!
Ania - już niedługo się wyprowadzą i będziesz miała spokój. Ściskam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Odciąga mnie od nich jedynie myśl, że w czwartek mam wizytę i będę musiała wejść na tę nieszczęsną wagę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Misja a co do pomidorowej to uwielbiam, maz tez lubi ale ja moglabym nawet i tydzien jesc wiec gotuje zawsze duży gar ![]() ![]() ![]() Nastawilam 3 pranie dzieciece tym razem z szarymi i bezowymi ciuchami, biale i blekitne mam juz za soba, zostanie mi jeszcze jedna pralka kolorowych, jedna z pieluchami i jedna z kocykami i recznikami ![]() ![]() A wieczorem pakujemy z mezem torbe do szpitala, obym sie zmiescila ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-04-18 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zadomowienie
|
Emilka całą ciążę jak Ciebie czytałam to myślałam że o, też mam tak jak Ty, że dobrze znoszę i proszę,
teraz jak piszesz że u Ciebie gorzej to u mnie też;] Brzuch mi w święta tak urósł że ech, ciężko mi siedzieć, chodzić, wstawać, duszno, ciężko się oddycha. A jeszcze mamy gości, słuchajcie nadal są, dopiero jutro jadą. Już nawet mężu chce żebyśmy zostali sami. Teściowa mi pomaga trochę ale i tak musiałam się nalatać. Boli mnie pod cyckami i w pachwinach i kłuło mnie w środku, chyba ta szyjka. Całe szczęście że mama mi przyniosła gotowe zrazy, rosół, galaretki bo inaczej to bym w dupie była. Teraz pojechali do ikei to mam parę ha na oddech :P O Margolciu my będziemy mieć najprawdopodobniej Ninę ![]() ![]() vicunia jakie szczęście że tak się to wszystko skończyło...wiadomo ze w domu zawsze najlepiej, a z tż to juz w ogóle, bezpieczniej się czuje wtedy. Właśnie mnie zgaga znowu złapała:/ wrrr, pewnie po bigosie :[ Co do puchnięcia to ja odczuwam czasami rano stopy, staję na nie a one jak poduszki:P Chyba też jak mniej piję to bardziej mnie to dotyka. Właśnie mam butlę wody i się będę nawadniać ![]() Cały czas gdybam sobie kiedy urodzę ciekawe czy termin z usg się sprawdzi. Do niego jeszcze 31 dni, calutki miesiąc! olaboga heh |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za torbę też muszę się zabrać chyba na czasie. Lepiej niech sobie stoi gdzieś w kącie ![]() A to zbiory ... 56-62 ... na zdjęciach nie ma jeszcze kombinezonów, 2 koszyków ciuszków 68 i 74, kocyków rożków prześcieradeł i pościeli |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Rozeznanie
|
Bambi ludzie są niepoważni. Jak można siedzieć komuś na głowie tyle czasu, nie mówiąc już że kobieta w końcówce ciąży ma ich obsługiwać i przy nich biegać :/ chyba nikt im nigdy nie powiedział paru słów do rozumu :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Konto usunięte
|
Sałatkę zrobiłam, ciasto wyjęte z piekarnika (zobaczymy czy cos wyjdzie z niego
![]() ![]() ![]() Odkurzylam i powycieralam kurze a teraz siedzę bo brzuch mnie ciągnął cały czas :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zadomowienie
|
Bambi "uwielbiam" takich gosci
![]() ![]() Magnificence wlasnie zjadlam kilka paprykowych laysow ale mi nie smakuja ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Misja ja mam chyba jeszcze wiecej niz Ty ![]() ![]()
#3914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem w DE ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3915 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Zadomowienie
|
Zazdroszczę waszych kolekcji ubranek
![]() ![]() Nie chcę psioczyć na teściów ale no trochę jestem rozczarowana ich zachowaniem - nie powiem :P Najlepszy jest teść który prawie nic nie mówi, trzyma tylko berło telewizyjne w dłoni i ogląda ciągle tvn turbo. No i jeszcze śpi i je. Wczoraj tż zastał go jak sobie leżał tak na kanapie a on tekst że się u nas czuje jak w sanatorium ![]() Jestem już tylko myślami przy jutrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Bambi - no teść rozwalił system
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja tesciowa byla u nas 3 dni i ciagle mi pomagala, ale juz tez chcialam zostac sama. Nie masz co sie na siebie zloscic, ze psioczysz na tesciow. To juz ten czas, kiedy najlepiej sie czujemy same lub z TZ. Moja siostra jeszcze w drodze powrotnej na jeden dzien zahaczy, nawet niecaly, bo przyjada w nocy, a pod wieczor beda musieli pojechac i ja nie wiem, jak zrobie sniadanie i obiad, a przyjedzie z dziecmi i bede musiala cos miec przygotowane, chociaz zupe. A to za tydzien dopiero... U mnie do porodu 20 dni ![]() Pogoda jest "boska"-padal snieg, deszcz, na chwile wyszlo slonce, potem znowu snieg, a teraz pelne slonce, jest tak cieplo, ze siedze w krotkim rekawku z herbatka. Nie mam w ogole apetytu, jem byle co (ale staram sie zdrowo), byleby zjesc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
Przyznaje się bez bicia że te laysy to moja sprawka
![]() Misja sporo tego i tak ślicznie ułożone ![]() Baambi, macie teściów teraz na głowie? Trochę nie przegięcie tak Ciebie obarczać obskakiwaniem ich na końcówce ciąży?
#3920 |
Rozeznanie
|
Alleluja i do przodu! W końcu Was nadrobiłam!
![]() W pierwszy dzień byliśmy u rodziny Tż. Mało co zjadłam, bo miałam jakiś kiepski dzień. Patrzyli się na mnie jakbym głodziła dziecko. Pogoda paskudna słońce-deszcz-śnieg-grad i tak w kółko. Wczoraj już u mojej rodziny. Wszyscy podnieceni moją ciążą. Bardzo mi było miło. Nie ma jak wsparcie najbliższych ![]() Koleżanki, pragnę przypomnieć, że to mi zaczęły puchnąć nogi i ręce jakieś 2-3 miesiące temu! A w ostatnim czasie to jakiś horror. Tż nawet zauważył, a to znaczy, że już naprawdę musi być ze mną kiepsko ![]() Gornek, kciuki za laktację! ![]() Ania, ja też oglądam Singielkę. Zaczęłam niedawno i na razie zatrzymałam się na 70 odcinku ![]() Esor, ale cudownie! Powodzenia! 😍 Vikunia, ale masakra! Dobrze, że ktoś Ci pomógł. Odpoczywaj ![]() Misja, wow! To ja nie mam tyle ubranek. Z tym, że my wszystko kupowaliśmy sami i Tż ciągle miał pretensje, że za dużo tego ![]() Dzisiaj wizytowałam o 8:40. Dramat, bo wczoraj wróciliśmy jakoś koło 1 w nocy... Moja szyjka nagle się wydłużyła do 3.5cm, mam rozwarcie na opuszek palca. A moja Mała ma 2600g w 35tc ![]() Jeśli kogoś to pocieszy to ja już przytyłam prawie 20 kg. Trzymam się myśli, że to woda, bo ja mało jem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zadomowienie
|
Misja.. ale ciuszkow i tak pięknie poukładane, my mamy mało ale ja staszny minimalsta jestem, nie lubie gromadzić rzeczy. Ale pewnie wyjdzie na to, że trzeba dokupić
![]() Dziewczyny, jak to u was jest jak tzty wracaja z pracy? Mój żyje wyobrażeniem że siada i gra na ps4. Jest zdziwiony że jeszcze z psem musi iść, a od tego gadania zostaw ja zrobie a potem nic się dłuższy czas w temacie nie dzieje chce mi się rzygac. Ja od grudnia na L4 i może zapomniał wół jak cieleciem był, po pracy to się tylko leży a sprząta i zakupy robi w sobotę? Może psa też raz w tygodniu się wyprowadza... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
Jejku teść to sobie mógł darować takie teksty, że jest jak w sanatorium...
Nie obslugiwalabym ich i tyle. Vikunia : Cieszę się, że jesteś w domu. Odpoczywaj dzisiaj dużo i tz kochany ❤️ Misja :Ile ubranek...Cudownie My mamy może 1/3 tego ![]() Przegielam dzisiaj ze sprzątaniem i teraz brzuch ciąży okropnie i twardy jak skala. Na wszelki wypadek wzięłam nospe bo nie chce porodu w kinie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zadomowienie
|
Camomile mi wszyscy mowia ze akurat w przypadku ciuszkow lepiej miec za duzo niz za malo, szczegolnie jak sie trafi ulewajacy albo przesikujacy egzemplarz
![]() ![]() Co do meza moj w tygodniu robi niewiele bo codziennie wraca pozno i jest zmęczony ale w weekend sam sie bierze do pracy, bez proszenia i przypominania ![]() ![]() ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-04-18 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahahah padłam :p Cytat:
U nas jest tak, ze wraca jemy razem obiad on idzie sie kapać i jeżeli nie ogarnę w domu bo zle sie czuje to on to robi no i u nas tz robi pranie ja je tylko wieszam bo mu nie pozwalam :p jak nie mamy nic do roboty to oboje lezyny przed TV :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zadomowienie
|
Bambi sama nie wiem czy Twoj tesc jest bardziej bezczelny czy glupi i sie nie zastanowi, ze takimi tekstami sypie
![]()
#3926 |
Zakorzenienie
|
Moj TZ odkad widzi, ze faktycznie mi juz ciezko, to tez sie sam bierze do pracy, bez proszenia. Ja jestem typem zosi samosi i mi dziwnie, jak zapytal dzisiaj, czy mi wycisnac sok z pomaranczy i zrobic jajecznice. Ja ciagle wszystko sama sama sama. A dzisiaj jestem taka slaba, ze moja kuchnia wola o pomste do nieba, a ja nie mam sil stac na nogach nawet i leze tylko. Trudno, TZ bedzie musial ogarnac jak wroci z pracy :-(.
Mamy dzisiaj 10ta rocznice zwiazku, mialam ochote sie zrobic na (ciezarne) bostwo i isc na kolacje. Taaaa.... marzenia scietej glowy :-(. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3927 |
Zakorzenienie
|
Vikuunia, wspolczuje przezyc na IP. Ciesze sie, ze cisnienie sie unormowalo
![]() Baambi, Tobie wspolczuje najazdu rodziny 😏 niektorzy nie maja za grosz wyczucia.. Camomile, moj tez jest namietnym graczem w ps.. Jak slysze, ze on chwile pogra i zabiera sie do roboty, a potem kilka godzin gra to mi sie cos dzieje.. Ale dzis ma jakis wybitny power, rano byl ze mna w sklepie, ogarnal kuchnie, poodkurzal i w piwnicy tworzyl drapak dla kotow. Teraz pojechal na miasto w sprawie telwizji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7296855 6]Hahahah padłam :p
U nas jest tak, ze wraca jemy razem obiad on idzie sie kapać i jeżeli nie ogarnę w domu bo zle sie czuje to on to robi no i u nas tz robi pranie ja je tylko wieszam bo mu nie pozwalam :p jak nie mamy nic do roboty to oboje lezyny przed TV :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] U mnie w 80% TZ robi pranie, co jest przedmiotem oburzenia wszystkich wkolo, wlacznie z moja mama ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3929 |
Zakorzenienie
|
Kigaluna, to ja mam 105 odcinków za sobą
![]() ![]() ![]() CamomileS, mój bardzo często gra na xboxie jak wróci z pracy ale najczęściej jest tak, że wraca, jemy razem obiad, potem odpoczywamy po obiedzie, on się potem pyta co ma zrobić (czasem składa pranie albo rozwiesza, czy pozmywa po obiedzie) i jak ogarnie co tam ma to siada do konsoli dopiero. Nigdy się nie zdarzyło żeby siadł od razu i nie zapytał w czym mi pomóc. No i oczywiście jak wraca z pracy to po drodze robi zakupy. Także ja nie mogę narzekać a wiadomo, że jemu też się coś należy, bo pracuje praktycznie codziennie po 10h i zakupy robi, i pomaga mi w domu to on niech też ma jakąś przyjemność z tego wszystkiego ![]()
#3930 |
Zakorzenienie
|
A on po prostu od 16go roku zycia sam mieszkal i jakos tak wyszlo, ze zawsze szybciej zauwaza niezamykajacy sie kosz ode mnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.