Panny Młode 2008 cz.II - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-23, 11:30   #1321
katey
Rozeznanie

GG do katey
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki: jak uważacie bedzie jakos źle wygladało jak zdejme na na pierwszy taniec welon ?
ja mam zamiar zdjąć i wydaje mi się że będzie ok później przecież się założy a tak nie bedzie nam przeszkadzał

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 11:37   #1322
agunia82
Zakorzenienie

Co do welonów, skoro ten temat został poruszony, to coś mi się przypomniało. Moja koleżanka brała ślub w Wielkanoc i miała długi welon, taki prawie do ziemi. Wyglądało to ładnie, ale... po pierwsze widać było że jak tańczyła to trochę jej przeszkadzał, a po drugie mówiła że jest strasznie niewygodny i głowa ją boli od niego. W salonie jej się wydawał leciutki, ale na weselu okazało się że jednak ciąży bardzo i z wygodą nie ma nic wspólnego. Odetchnęła z ulgą po oczepinach.

Ja też myślałam nad długim welonem, ale widzę że muszę to przemyśleć jeszcze raz, i dziewczyny jak też o takim myślicie, to się dobrze zastanówcie.

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 11:54   #1323
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
A tak z innej beczki: jak uważacie bedzie jakos źle wygladało jak zdejme na na pierwszy taniec welon ?
A dlaczego chcesz go zdejmować?
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 11:57   #1324
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Mój sierotka tez nie jest i tez wszystko potrafi zrobić - nie raz to udowodnił i wiem ze gotawac tez by potrafił tylko najzwyczajniej mu sie nie chce - leniuch i tyle. Zawsze go mamusia wyreczała wiec teraz tez mu sie nie chce, chyba ze nie ma wyboru lub ja mu każe.

ale to najfajniejsze jest to ze nie musze mu truc nad glowa zeby cos zrobil. sam sie wezmie, nawet jak jest zmeczony a widzi ze cos trzeba. i to jest super

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość

Girls... przeziebilam sie... Moj TZ mnie zarazil... Obudzilam sie dzis z bolem gardla i cieknie mi z nosa :/ ehh... Nie chce mi sie na uczelnie dzis isc... ktora pojdzie za mnie?
a wez nic nie mow ja juz zaliczam 2 tydzien bolu gardla, kaszlu i kataru. dobrze ze goraczka przeszla bo by sie bez lekarza nie obylo. tez mnie TZ zarazil- tylko jemu po 3 dniach przeszlo

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 12:02   #1325
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Widzę,że zaćzeła sie ostra akcja pt"co potrafi mój luby..."
Mój generalnie ma głowę na karku i zna się na tych róznych typowo męskich pracach(w końcu mgr inż),ale kucharzem to on nie będzie,posprząta,pierze sobie sam,ale upasować to juz mu trzeba i takie tam jeszcze inne sprawy.Reasumując to dobre zwierzątko

babeczka weź mi nic nie mów o przeziębieniu,bo ja od piątku walczę z anginą
Ale w sumie nic dziwnego ,ze tak choróbska szaleją skoro pogoda niewiadomo jaka
aj :/ wszyscy dookola cos lapia

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
STOP¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! przestan , czy ty jestes pewna ze nie bierzesz przypadkiem slubu z moim TZ ??? on tak samo szuka masla ( no ktore sie znajduje w lodowce), w ogole mam wrazenie jakby on w naszym mieszkaniu nie mieszkal ... ciagle mu wszystko trzeba podstawiac przed nos
no dokladnie!!! ostatnio nie mogl znalezc workow na smieci i wkladal do kubla reklamowki... pytam czemu worka nie wlozyles. on" bo nie ma" ja: a sprawdzales w szafce gdzie zawsze leza?" on: ahaaa, no faktycznie, zapomnialem

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
a wez nic nie mow ja juz zaliczam 2 tydzien bolu gardla, kaszlu i kataru. dobrze ze goraczka przeszla bo by sie bez lekarza nie obylo. tez mnie TZ zarazil- tylko jemu po 3 dniach przeszlo
no wlasnie mojemu przechodzi a ja zaczynam

Co do welonu to nie wiem jaki one bedzie ale na pewno zdejme go predzej czy pozniej na weselu.

Wlasnie dostalam mejla od takiej babki, u ktorej zamawialam papier na zaproszenia, ze juz sa gotowe i ze mi je wysle czyli beda 5 dni wczesniej hurra!!!!

No dobra... ide na te uczelnie...

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 12:24   #1326
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83
Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
A dlaczego chcesz go zdejmować?
Troche bedzie przeszkadzał w tańcu bo choć nie długi to bardzo gesty, a układ taneczny mamy dość skomplikowany: mój mąż mnie podnosi, podrzuca, obkręca itp. wiec jemu nawet mógłby przeszkadzac, a w najgorszym przypadku mogłby mi go nawet zerwac z główki. Więc wole nie ryzykować i go sobie zdejme na 2 min i 30 sek . Tym bardziej ze widze ze nie tylko ja tak sobie wymysliłam

Cytat:
a
Mnie na szczescia choróbska sie nie imaja, za to juz 6 dzien spóźnienia i podejrzewam ze to jednak nie ciaza a powazny problem z jajnikami, niestety dostac sie do lekzrza to nie lada sztuka wiec pozostaje mi byc jedynie dobrej mysli poki sie cos nie wyjasni

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-23 o 17:02 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania!
Mbu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 13:10   #1327
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Mnie na szczescia choróbska sie nie imaja, za to juz 6 dzien spóźnienia i podejrzewam ze to jednak nie ciaza a powazny problem z jajnikami, niestety dostac sie do lekzrza to nie lada sztuka wiec pozostaje mi byc jedynie dobrej mysli poki sie cos nie wyjasni
Oj jajniki to dosyć delikatna sprawa.ja jestem na tym punkcie wyczulona,więc jak tylko coś mi strzyknie to juz biegnę do lekarza.A jestem wyczulona dlatego,że siostra swego czasu miała probloem z jajnikiem i zwlekała z pójsciem do lekarza i doszło do tego,że musieli jej jednej usunąc.teraz został jej 1 jajnik i wielki szew na całym brzuchu
Stary 2008-04-23, 13:14   #1328
kina2807
Zakorzenienie

dziewczyny moje Kochane chyba sie zaraz poplacze ze szczescia
dzwonil TZ i jego mama dowiedziala sie, ze zaloba po bracie trwa 3 miesiace i wesele jednak odbedzie sie 30 sierpnia
nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa
nawet dziadek (ojciec mamy TZta) powiedzial, z elepiej niczego nie przekladac

Boze jestem dzis chyba najszczesliwsza kobieta na ziemi

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 13:18   #1329
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dzwonil TZ i jego mama dowiedziala sie, ze zaloba po bracie trwa 3 miesiace i wesele jednak odbedzie sie 30 sierpnia

super

Stary 2008-04-23, 13:23   #1330
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Troche bedzie przeszkadzał w tańcu bo choć nie długi to bardzo gesty, a układ taneczny mamy dość skomplikowany: mój mąż mnie podnosi, podrzuca, obkręca itp. wiec jemu nawet mógłby przeszkadzac, a w najgorszym przypadku mogłby mi go nawet zerwac z główki. Więc wole nie ryzykować i go sobie zdejme na 2 min i 30 sek . Tym bardziej ze widze ze nie tylko ja tak sobie wymysliłam
Aha! Ale po co macie taki układ taneczny? Nie przesadzajcie z tymi pierwszymi tańcami. Przecież nie jest to najważniejsze. Zwykły przytulaniec też będzie ładnie wyglądał, bo wtedy patrzy się na partnera prosto w oczy z miłością. Moim zdaniem "wyćwiczony" układ traci tę magiczną otoczkę pierwszego tańca, bo tańczący skupiają się na krokach, żeby ich nie pomylić
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 13:26   #1331
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
super
dzieki Sanetko

Mąż i żona...
Stary 2008-04-23, 13:28   #1332
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

No to genialnie, aż sama siedzę i jak głupia szczerze się do monitora, o tak

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 13:31   #1333
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
No to genialnie, aż sama siedzę i jak głupia szczerze się do monitora, o tak
dzieki Agunia
poszczerze sie razem z Toba

Mąż i żona...
Stary 2008-04-23, 13:33   #1334
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:

: bounce::b ounce::ha ppy:mowilysmy ze bedzie dobrze......oj to zycie...lubi platac figle
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 13:35   #1335
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
: bounce::b ounce::ha ppy:mowilysmy ze bedzie dobrze......oj to zycie...lubi platac figle
ano mowilyscie
ale juz nie chce wiecej takich nerwow

Mąż i żona...
Stary 2008-04-23, 13:40   #1336
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
ano mowilyscie
ale juz nie chce wiecej takich nerwow
wiem wiemmojej mamie wczoraj ciotka podniosla cisnienie...moja siostra jest od 3 lat w usa i ma tam chlopaka noi on ma obywatelstwo a siostra nielegalne bo sie jej wiza skonczyla i jak pisalam wam zareczyla sie w piatek i maja zamiar na tygodniach brac slub....i moj ojciec wstretna chlapapowiedzial o tym wujkowi jednemu i poszlo dalej...i wczoraj ciocia klocia przychodzi i mowi do mamy a po co jej ten slub a znasz tego chlopaka a po co sie godzilas....zobaczysz ze na papiery bedzie czekala 10 lata moja mama cicha myszka nic nie powiedziala dopiero dzis dzwoni z pracy do mnie i mowi mi to i poyta jak to w koncu jest....pocieszylam ja ale juz mam dosc ciotek.....wtracaja sie ze poprawin nie bedzie ze powinnam suknie pozyczyc ze powinny byc ,,odgrywki na weselu,a ja mam dosc...teraz sie mieszaja w sprawy mojej siostry...nic tylko
Stary 2008-04-23, 13:42   #1337
sanetka
Zakorzenienie

dobrze ze moja rodzina normalna. wszyscy sie po prostu ciesza i nie moga doczekac wesela tak to ja te wszystkie ciotki i wujkow z checia zapraszam

Stary 2008-04-23, 13:46   #1338
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

[quote=dzasta110;7318347]a ja mam dziś już drugie pytanie (na pierwsze nikt mi nie odpowiedział )
jakich antyperspirantów macie zamiar użyć w dniu ślubu?? ja na codzień używam w sztyfcie, ale niektóre robią biale ślady, a ten co mam teraz to jest tragiczny może macie jakiś swój ulubiony i polecacie...
quote]

Mam zamiar zakupić antidral albo etiaxil. Czytałam ,że się sprawdzają a u mnie z wydzielaniem wody przez organizm straszny kłopot jest. Jak byście mnie zobaczyły po aerobicu to pewnie byście spytały czy byłam pod prysznicem. Nawet z włosów można wyciskać. Dlatego muszę mieć gładką fryzurę.
Tak w ogóle to strasznie się tego pocenia obawiam. Może są jakieś tabletki do takiego ogólnego zmniejszania wydzielania wody? Słyszałyście coś?
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to nie jest nic dziwnego, zapraszanie jedynie na ślub
Zapraszam sporo osób jedynie na ślub. W większości są to moi znajomi z pracy. Znamy się i lubimy ale nie spotykamy się po pracy, dlatego zapraszam ich tylko na ślub.
Cytat:
a ja na swojego narzekam. nie zeby nie byl meski ale sam upierze, ugotuje, posprzata, poprasuje,pozmywa. scieli wieczorem lozko (ja rano), robi mi herbate, kolacje...i moge tak wymieniac.

tylko sie smieje ze romantyczny nie jest, nawet glupiego kwiatka bez okazji nie dostane...
A mój zrobi sporo w domu i kwiatki też przyniesie. Czasami tak nawet z zaskoczenia

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
Dokladnie jak bym slyszala opowiadanie o sobie, kazde buty sa w stanie mnie obetrzec nawet klapki nawet kapcie stopy mam dosc male na moj wzrost bo rozmiar 38 na dlugosc ale kanciaste i kwadratowe z powykrzywianymi palcami od tanca brzydkie, z wysokim podbiciem ze czasem biore rozmiar 39/ 40 a w kozakach to nawet 41 bo nie chca mi na podbiciu wejsc

Polecam taki sztyft na stopy przeciw pecherzom, moze byc nakladany na rajstopy , trzeba posmarowac miejsca ktore maja szanse obetrzec (czyli zlokalizowac te miejsca ) i potem taka powloczka silikonowa oslabia tarcie . Jest taki firmy Compeed troche drogi ale bardzo skuteczny. Bowiem dziewczyny butki nie skurzane mniej sie dopasuja do stopy
Kurcze mnie też obetrą każde, nawet najbardzie wygodne buty.
Ten sztyft to super sprawa. Jeżeli działa tak jak na KWC jest napisane to muszę go mieć

Cytat:
Też jestem chora. Od wczoraj na zwolnieniu. Dobrze, że chociaż gorączka spadła i dzisiaj dałam radę już wstać i usiąść do komputera. W ogóle to taki dziwny wirus 24 godziny z temperaturą, bólem gardła i pękającą głową a teraz całkiem normalnie.

Cytat:

Super!
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 13:48   #1339
sanetka
Zakorzenienie

gosiu ja uzywam Antidralu ze 2 lata. uratowal mnie, dziala bardzo dobrze

Stary 2008-04-23, 13:53   #1340
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
wiem wiemmojej mamie wczoraj ciotka podniosla cisnienie...moja siostra jest od 3 lat w usa i ma tam chlopaka noi on ma obywatelstwo a siostra nielegalne bo sie jej wiza skonczyla i jak pisalam wam zareczyla sie w piatek i maja zamiar na tygodniach brac slub....i moj ojciec wstretna chlapapowiedzial o tym wujkowi jednemu i poszlo dalej...i wczoraj ciocia klocia przychodzi i mowi do mamy a po co jej ten slub a znasz tego chlopaka a po co sie godzilas....zobaczysz ze na papiery bedzie czekala 10 lata moja mama cicha myszka nic nie powiedziala dopiero dzis dzwoni z pracy do mnie i mowi mi to i poyta jak to w koncu jest....pocieszylam ja ale juz mam dosc ciotek.....wtracaja sie ze poprawin nie bedzie ze powinnam suknie pozyczyc ze powinny byc ,,odgrywki na weselu,a ja mam dosc...teraz sie mieszaja w sprawy mojej siostry...nic tylko
takie ciotki to na prawde sa wstretne, potrafia taki ferment w rodzinie zasiac, a wszystko to niepotrzebnie, bo nie maja prawa sie wtracac, ale pewnie im to sprawia przyjemnosc jak widza, jak komus moga na nerwy troche zadzialac
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Super!
dzieki Gosiu
Cytat:
ja chyba tez zakupie to cudo

Mąż i żona...
Stary 2008-04-23, 14:07   #1341
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Aha! Ale po co macie taki układ taneczny? Nie przesadzajcie z tymi pierwszymi tańcami. Przecież nie jest to najważniejsze. Zwykły przytulaniec też będzie ładnie wyglądał, bo wtedy patrzy się na partnera prosto w oczy z miłością. Moim zdaniem "wyćwiczony" układ traci tę magiczną otoczkę pierwszego tańca, bo tańczący skupiają się na krokach, żeby ich nie pomylić
No nie wiem poprostu chcemy zeby ten pierwszy taniec tez był wyjatkowy (tańczymy walca wiedeńskiego) i to taki bardziej pokaz bedzie, a poprzytulac zdązymy sie jeszcze tego dnia/nocy napewno wystarczajaco. Owszem napewno bedziemy tańczac myslec o krokach, a ja z moja mama to sie smiejemy ze mój przyszły to chyba juz w kosciele bedzie myslał i sie stresował pierwszym tancem. Pozatym uwielbiam te nasze cotygodniowe nauki, noi inna sparwa ze moj przyszły nabiera troche pewności na mysl ze bedzie musiał tyle ciotek obtańcowac + poprawia sobie kondycje, bo tak to nie ma szans go zaciagnac do biegania a brzusio mu rośnie

Nie moge sie juz doczekac jak staniemy na srodku sali i walniemy taki szoł ze wszystkim szczeki opadna z wrazenia (tylko nasi rodzice wiedza ze uczymy sie tanczyc)

Cytat:
Oj jajniki to dosyć delikatna sprawa.ja jestem na tym punkcie wyczulona,więc jak tylko coś mi strzyknie to juz biegnę do lekarza.A jestem wyczulona dlatego,że siostra swego czasu miała probloem z jajnikiem i zwlekała z pójsciem do lekarza i doszło do tego,że musieli jej jednej usunąc.teraz został jej 1 jajnik i wielki szew na całym brzuchu
Weź mnie nie strasz. 3 tygodnie temu miałam niby zapalenie jajnikow od ...solarium, mimo iz nic mnie nie bolało dopoki lekarz nie zaczal mnie tam dotykac. Dostałam jakies leki i co teraz mam naprawde jakies bóle/bolesne skurcze. Noi ten brak okresu. Az sie boje

Czas edycji: 2008-04-23 o 17:05 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania!
Mbu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 14:14   #1342
kina2807
Zakorzenienie

Mbu to do lekarza pedz jak najszybciej

Mąż i żona...
Stary 2008-04-23, 14:17   #1343
lulucelo
Raczkowanie

[/quote]
Kurcze mnie też obetrą każde, nawet najbardzie wygodne buty.
Ten sztyft to super sprawa. Jeżeli działa tak jak na KWC jest napisane to muszę go mieć

[/quote]
Compeed
na kwc jest tylko jedna opinia ale ja kiedys o tym przeczytalam na jakims watku i naprawde super rzecz na lato do rajstop czy na gole nogi. Bardzo wydajny i bardzo skuteczny, tylko trzeba zalozyc najpierw te buty ponosic chwile i zobaczyc gdzie sie robia czerwone miejsca i wted unika sie pecherzy, jak juz pecherze sa to lepiej tego nie klasc . tylko zdezynfekowac i plasterki. Ja kupilam toj jeszcze przed cywilnym i naprawde swietnie sie sprawowal.
Widzialam ostatnio tez innych firm ale ten jest sprawdzony

Swoja droga to mam badzo wrazliwa skore sklonna do odparzen nie wiem co zrobic z ponczochami zeby mnie nie odparzyly w wesele. Moze talkiem posypac nogi? sama nie wem czy wtedy ponczochy samonosne beda sie dobrze trzymac.

Cytat:

No i swietnie, ciesze sie bardzo bo wiem co przeszlas. Swoja droga odkad jestem z TZ to co roku ktos bliski z mojej rodziny umiera , jak by tak za kazdym razem 1 rok zalobyto by czlowiek nigdy slubu nie wzial.
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 14:18   #1344
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Mbu to do lekarza pedz jak najszybciej
No właśnie próbuje ale kurde nie odbieraja telefonu (bo mam zamiar isc do innego)a nie mam jak z pracy wyskoczyc jak na złosc
Stary 2008-04-23, 14:24   #1345
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

[/quote]
Compeed
na kwc jest tylko jedna opinia ale ja kiedys o tym przeczytalam na jakims watku i naprawde super rzecz na lato do rajstop czy na gole nogi. Bardzo wydajny i bardzo skuteczny, tylko trzeba zalozyc najpierw te buty ponosic chwile i zobaczyc gdzie sie robia czerwone miejsca i wted unika sie pecherzy, jak juz pecherze sa to lepiej tego nie klasc . tylko zdezynfekowac i plasterki. Ja kupilam toj jeszcze przed cywilnym i naprawde swietnie sie sprawowal.
Widzialam ostatnio tez innych firm ale ten jest sprawdzony

Swoja droga to mam badzo wrazliwa skore sklonna do odparzen nie wiem co zrobic z ponczochami zeby mnie nie odparzyly w wesele. Moze talkiem posypac nogi? sama nie wem czy wtedy ponczochy samonosne beda sie dobrze trzymac.
.[/quote]

Skoro tam mówisz to zaryzykuje i kupię go. Nie chodzi już nawet o ślub (chociaż to jest dla mnie teraz najważniejsze), ale w ogólnie zawsze mam problem, szczególnie late. Mam np super drewniaki na obcasiku ale zakładam je tylko kilka razy, bo za każdym razem robią mi się po nich burchle, mimo że paski są skórzane.
Spróbuję tego sztyftu, w końcu co mi szkodzi
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 15:00   #1346
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

antidral????/moze i ja kupie bo mam ciemne wloski i jak sie ogole to nie mam gladkiej skory pod pachami a antyperspiranty uzywam z AVonu....tylko ja sie nie poce az tak..kuyrcze sprobuje go a drogi jest?
Stary 2008-04-23, 15:10   #1347
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

No widzisz SłonkoMówiłysmy,że nie ma tego złego... Super,super,super,ze wszystko sie uzółyzo

Cytat:
No mnie takie sztuczne stawianie krków tanecznych też odrzuca,ale jeśłi ktoś naprawdę ma dryg do tańczenia,to polecam troche bardfziej wymagający taniec nniż przestąpywanie z jednej nogi na drugą...

Cytat:
Ja też mama antidral i stoi w szafce bo jakoś mi nie pomaga,tylko etiaxil jest dla mnie skuteczny...Co prawda antidral jest duuuzo tanszy,ale i tak wole wiecej zainwestowaci i miec spokój na baaardzo długo

Cytat:
Weź mnie nie strasz. 3 tygodnie temu miałam niby zapalenie jajnikow od ...solarium, mimo iz nic mnie nie bolało dopoki lekarz nie zaczal mnie tam dotykac. Dostałam jakies leki i co teraz mam naprawde jakies bóle/bolesne skurcze. Noi ten brak okresu. Az sie boje
Oj wiesz,nie ma co też od razu panikaować,okres moze sie spoźniać z róznych powodów,moze to przesilenie wiosenne,albo jakiś stres(np przedślubny )
Stary 2008-04-23, 15:10   #1348
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
No i swietnie, ciesze sie bardzo bo wiem co przeszlas. Swoja droga odkad jestem z TZ to co roku ktos bliski z mojej rodziny umiera , jak by tak za kazdym razem 1 rok zalobyto by czlowiek nigdy slubu nie wzial.
dzieki Lulu
masz racje, ze gdyby tak czlowiek czekal na odpowiedni moment, to by sie nigdy tego slubu nie doczekal, nigdy nie wiadomo co sie moze wydarzyc
ciesze sie tylko, ze tesciowa doszla sam do tego i chce tego wesela w sierpniu, bo gdybysmy na sile ja przekonywali, to moglaby czuc sie pozniej zle, a tak to jej decyzja i chwala Bogu za to

Cytat:
No widzisz SłonkoMówiłysmy,że nie ma tego złego... Super,super,super,ze wszystko sie uzółyzo
dzieki Katiu, nastepnym razem powinnam od razu Was sluchac, zamiast sie zamartwiac

Mąż i żona...

Czas edycji: 2008-04-23 o 17:07 Powód: post pod postem
Stary 2008-04-23, 15:22   #1349
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Oj wiesz,nie ma co też od razu panikaować,okres moze sie spoźniać z róznych powodów,moze to przesilenie wiosenne,albo jakiś stres(np przedślubny )
Moze, choc to jest pierwszy raz w zyciu, przesilenia nie odczuwam w zaden inny sposob a stresu tez poki co nie czuje, no chyba ze nie jestem tego swiadoma. Nic tylko czekac do jutra i sie okaze (mam nadzieje). Szczerze wam powiem ze tak sobie zaczełam myslec jakby to jednak ciaza była i... - TZ by chyba umarł ze szczescia:rolle yes:
Stary 2008-04-23, 15:36   #1350
dzasta110
Wtajemniczenie

kina2807 gratualcje, cieszę się razem z Tobą

co do antyperspirantu, to ja się pocę tak "normalnie", więc myślę, że wystarczy mi taki "sklepowy" specyfik a pachy golę depilatorem, więc są przez ok 3 dni gładziutkie.

a co do umiejętności TŻ to muszę dać małe sprostowanie, bo jak przeczyta to się obrazi oprócz ciast robi najpyszniejszą jajeczniczkę (z cebulką i kiełbaską) i kiedyś jeszcze poszedł do lasu, nazbierał grzybków, sam wyczyścił i udusił, a moim wkładem było zjedzenie tej pyszności

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości