|
|
#1411 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Cytat:
Przecudne robisz te rzeczy handmade! Morelle poleż dzisiaj trochę! |
||
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi w tej ciąży 2x śniło się że mąż mnie zdradził - potem pół dnia byłam na niego zła Dzisiaj mi się śniło, że był jakiś oschły w czasie przytulanek - po wstaniu też obrażona na niego się czułam Hahaha a w ogole przypomniało m się, że kiedy my z mężem harcowaliśmy w tym śnie, za ścianą Macierewicz pilnował naszej córki Słyszałam jak bawią się w kuchnię, karmiła go warzywami
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie juz myślę o praniu i składaniu ubrań... coś nie mogę sobie znaleźć miejsca. ..
|
#1415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tule ![]() Cytat:
Dziękuje ![]() No nie wiem co on tam wyprawia w tym brzuchu . Myśle ze się jednak nie obrócił główkowo i ze jego głowa i plecy są po prawej stronie a nóżki ma po lewej. Bo się prawa strona wypina , a lewa mnie kopie. Nie czuje żądnych kopniaków w zebra. Pod zebrani czułam raz takie coś jakby mi macica do góry podeszła i jak na to nacisnęłam to to miękkie było i odpuściło zaraz. Morelle- ja lubię czarny bardzo, ale nie do przesady choć fakt często wyglądam jak bym szła na pogrzeb Teściowa zawsze mnie krytykuje z tym czarnym bo ona się ubiera jak papuga i dla mnie to wisi każdy zakłada to w czym czuje się dobrze i swojo wiec nie rozumiem krytyki babsztyla ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() dobre dobre :Hahaha: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1416 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do domu to poki co nie mam wyboru. mam nadzieje max 8-10lat tu pomieszkac bo chcemy swoj dom budowac. poki co mamy inne inwestycje ![]() Cytat:
odpocznij na takich przedszkolnych wystepach co druga matka ze łzami w oczach siedzi wiec sie nie przejmuj! Cytat:
a kocik fajny Cytat:
Cytat:
Cytat:
kawal pasuje idealnie do ostatnich tematow chociaz moja za słabo inteligentna zaby ją żmiją nazwać.. Cytat:
dobrze że po masażach lepiej. ja wlasnie wstaje i sie zbieram do fryzjera wkoncu...
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Minini dziękuję
staram się, ale dziś mam jakoś niespokojny dzień. Co będziesz robić? Samanta co za teściowa! Masakra!
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mój malutki jest cały czas bardzo aktywny czasem się uspokaja jak tz przykłada rękę ale jego ruchy czasem są naprawdę bolesne ... Dziś też miałam dziwne sny jednym z nich był oczywiście malutki, byliśmy na USG i oglądaliśmy go a mojej pani doktor. Nie było a tz miał łzy w oczach a on tak ładnie poruszał wargami I mowilam że jest podobny do tz Ja nie mam jeszcze pomalowanego pokoiku i oczywiście złożonej komody bo okazało się że jedna część nie pasuje do drugiej są złe wywiercone dziurki nie w tych miejscach co powinny ...Dziś ma kurier zabarac ja i przywieźć nowe dwa kartony z Ikea . Jak będę miała te rzeczy ogarnięte zacznę myśleć o praniu, choć i tak się zastanawiałam czy to już nie zakurza się one ? :P Co do ubioru to ja teraz też noszę leginsy choć szczególnie za nimi nie przepadam przez to że muszę szukać właśnie dłuższych bluzek które mi zakryja tyłek, strasznie nie lubię jak widzę dziewczyny które traktują legginsy jak spodnie a jeszcze często prześwitują... No i oczywiście figurę też się powinno mieć lepszą .. Ja lubię się ubrać elegancko ale teraz w ogóle mi to nie po drodze wolę założyć koszule w kratkę czy właśnie jakaś luźna tunikę ... Tak zazwyczaj ubieram jakieś jeansy i ładna bluzkę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi dziś smutno po prostu, i czekam aż wróci żeby go wyprzytulać! Jeszcze przez to że zaspał troszkę to wystrzelił z łóżka jak proca i tylko mu mówię co mi się śniło, a on w żartach( cały mój mąż) Kochanie moje inne dziewczyny są ok, ale przecież i tak tylko Ciebie kocham ![]() Co do ubrań... to ja mam jedne spodnie ciążowe i nie lubię ich bo są proste! A tak to chodzę w moich leginsach, bo są na gumce, gumka pod brzuch i gra puki co ![]() A styl mam rózny Kolor czarny lubię bardzo! do biura ubieram się ładnie, często koszula czy zwiewna bluzka, sweterek...ale od święta i tshirt. Sukienki to juz w ogóle od święta! A na zakupy, do miasta, baru czy na spacer to różnie... Lubie zaszaleć czasami ale ostatnio jednak jestem raczej zachowawcza w tej kwestii Prze tatuaże nie mogę do pracy ubierać nic z krótkim rękawem...więc lato to dla mnie dramat w biurze
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-09 o 09:05 |
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha, Twój maluch mebluje apartament
![]() Darietta, padłam ![]() Mała, straszny sen. A ja się chyba przejęłam ta cesarka i kotami bo śniło mi się że karmiłam piersią kota trenując przed dzieckiem-;- Silimarillion, Macierewicz?! Haha. Morelle, leżeć nie łazić a rzeczy a wypierzesz kiedy indziej. Jest czas jeszcze. Wstaję bo się nie wyrobie dzisiaj a koleżanką na lody ma przyjsc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1421 |
|
*sportaddict*
|
Też miałam dzisiaj dziwaczne sny, ale Macierewicza nie pobiję
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na nadgarstku szeroki zegarek załatwia spr. Pestycyda , ale sen! !! ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Ja to w ogóle się nie odzywam. Nawet nie pamiętam co mi się śniło!
|
|
#1424 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wychodze z domu... do katowic mam jakies 30km... nie lubie tej trasy, korkow i ilosci aut..
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam swoją fryzjerke i tylko ona potrafi ściąć i okiełznać moje włosy... (z farbowaniem słabiej poszło ) ale to eksperyment był.
Muszę właśnie cos zmienić podciąć lub rozjaśnić? Nie wiem, ale na pewno chcę zapuszczać jeszcze! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, kochany mąż
zasłużył na co nieco wieczorem:pJa też muszę się umówić do fryza. Po porodzie może być ciężko jakiś czas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na podcięcie na pewno pójdę, potem nie będzie czasu. Jeszcze się zastanawiam czy nie zrobić sobie rzęs na lato... a tym samym na poród i po... Tylko nie cierpie jak zaczynaja odpadać !
|
#1430 |
|
MerDer 4ever
|
Pobudka znowu o 4 Ok 7 zasnęłam znowu No i teraz zaczynam dzień.Darietta dobry kawał! A mąż nie może wyprać i poprasować? Mała kochany mąż Minini jedz ostrożnie Ja zostałam bez auta dzisiaj Idę sobie zrobić śniadanie bo męża nie ma Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda - padłam z Twojego snu
![]() ![]() wybacz ![]() Darietta - przykro mi ze mama ma problemy ze zdrowiem :/ Tule ![]() Ja uwielbiam leginsy. Po cesarce stały się moimi ulubieńcami ze wzgl.na ucisk na ranę. Najlepsze leginsy robi Victorias secret , są drogie ale warte ceny bo są niezniszczalne. Ja już sobie właśnie zamówiłam większe rozmiary na potem jak urodze. W ciąży muszę nosić spodnie lub leginsy z wysokim stanem aż na brzuch. Te pod brzuch mnie uciskają mocno w podbrzusze. Ogólnie wkurza mnie cokolwiek co mi ściska podbrzusza. Za chwile czuje takie mega twardnienie dlatego nosze spodnie jak Obelix Idę spać u mnie po 3 w nocy Tak się kończą popołudniowe drzemki dla mnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1432 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jak kupiłam poduszkę do karmienia to przymierzałam kota, żeby sprawdzić czy wygodnie mi będzie
|
||||||
|
|
|
#1433 | |
|
*sportaddict*
|
Kocie chłopaki mogą być trikolorami ale to bardzo rzadkie i są wtedy bezpłodne
![]() Ja też się śmieję, że wyglądam jak Obelix w legginsach z wysokim stanem ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
U mnie jedna kota wybitnie kocha poduszkę motherhood i codziennie muszę się nagimnastykować, żeby z niej móc też skorzystać
|
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
poszukaj tego miejsca pod milutkim kocykiem :PChilli vel Lepper, dawaj szybciutko znać co u Ciebie!! ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
|
|
#1435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na porodówkę kupiłam sobie kepki bo bez tuszu sobie nie wyobrażam. Cytat:
Majtki mają świetne. No i wysyłają do pl bez problemu. Stroje kąpielowe też mają mega! Cytat:
|
|
#1436 |
|
MerDer 4ever
|
Ale u mnie słońce
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#1438 |
|
MerDer 4ever
|
Pestycyda u mnie max 7
ale i tak siedzę w domu wiec sie napawam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę z psem rodziców wychodzić na spacery wić już zdążyłam przepizgac:/
Czekam na kolezanke- będą lody tiramisu z Lidla omnonomnom Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1440 |
|
MerDer 4ever
|
Cofam słoneczko.. pada u mnie śnieg
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

nie wiem jak można tak się wypiąć.

Przecudne robisz te rzeczy handmade!

🏻

Mi w tej ciąży 2x śniło się że mąż mnie zdradził - potem pół dnia byłam na niego zła

Chciałabym jakoś się powstrzymać, ale nie wiem czy dam radę
Tylko on jest chyba do końca czerwca, a turkusowy tiny love ma być dostępny ok 30 czerwca dopiero, teraz nie da się kliknąć
Może zdążę z tym rabatem
. Więc myślę ze jak do torby szpitalnej wrzucę te ciuchy i żelazko to bedzie oki gorzej tylko będzie z deską do prasowania ale to na plecy zarzucę. 

wybacz