LIPCÓWKI część 5. - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-09, 08:23   #1411
siilmariien
Wtajemniczenie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Załącznik 7058211
Patrzcie na ta górę nie wiem jak można tak się wypiąć.
Robi sobie dodatkowe piętro w apartamencie

Cytat:
A co do kotów to i ja przedstawię moja staruszkę Załącznik 7058216
Fajowa Przecudne robisz te rzeczy handmade!

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Jednak najgorzej wpływa na mnie chodzenie po schodach. Zeszlam zrobić śniadanie. Wróciłam do sypialni i masakra :/
Morelle poleż dzisiaj trochę!
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 08:26   #1412
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja akurat nosze leginsy ale nie takie jakie mam teraz . Nie nosze jako takich t-shirtow ale bluzki nosze. Jeansy tez nosze.
Morelle jaki Twój styl jest co nosisz?
Ja nie cierpię spódnic czy sukienek. Dla mnie to jak za karę choć ładnie wyglądam to nie umiem.
Mój Tz lubi jak nosze obcisłe rzeczy i nie lubi ubrań typu tunika. Mówi ze laski worki noszą i cała kobiecość swoją chowają.

Hahahaha dobre 🏻

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Darietta - poproś mamę masz taka fajna niech Ci wypierze trochę ubranek i wyprasuje

Moja mama chciała wszystko poprac ale mi glupio bo ona wszystko teraz ogarnia a też po jej chorobach ( ma reumatyczne zapalenie stawów i jest po udarze) nie chce jej wykorzystywać i powiedzialam ze na razie niech wywioza to do nas bo u nich nie beda torby staly i jakbym urodziła to wtedy sie na szybko wypierze. U mamy sa tylko te co na wyjscie ze szpitala wypierze i mi dostarczy.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 08:29   #1413
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Miałam głupie sny... az mi sie płakać chciało jak sie obudziłam, że mąż miał inną i.niby mnie kochał ake nie migl sie zdecydować... u ja mu pomagałam decyzję podjąć... za jakąś siksą biegał :/ ale jakby czulam, że to nie na poważnie, to czułam też brak już tej więzi miedzy nami... STRASZNE!

A paradoks taki, zecwczoraj dostałam od mojego męża bukiet róż i czekoladke moja ukochaną, co by mi smutno nie było jak go nie ma
Sny potrafią być takie realistyczne, że potem nie można się z nich otrząsnąć Mi w tej ciąży 2x śniło się że mąż mnie zdradził - potem pół dnia byłam na niego zła
Dzisiaj mi się śniło, że był jakiś oschły w czasie przytulanek - po wstaniu też obrażona na niego się czułam
Hahaha a w ogole przypomniało m się, że kiedy my z mężem harcowaliśmy w tym śnie, za ścianą Macierewicz pilnował naszej córki Słyszałam jak bawią się w kuchnię, karmiła go warzywami
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 08:35   #1414
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość

Właśnie juz myślę o praniu i składaniu ubrań... coś nie mogę sobie znaleźć miejsca. ..
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 08:39   #1415
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha trafione jak.nie wiem

Dzień dobry dziewczyny

Samantha... nieźle sie wypycha, może remont robi w swoim apartamencie

Morelle fajnie z tym masażem, mi sie marzy taki relaksacyjny... chyba zadzwonię po masażystę

Miałam głupie sny... az mi sie płakać chciało jak sie obudziłam, że mąż miał inną i.niby mnie kochał ake nie migl sie zdecydować... u ja mu pomagałam decyzję podjąć... za jakąś siksą biegał :/ ale jakby czulam, że to nie na poważnie, to czułam też brak już tej więzi miedzy nami... STRASZNE!

A paradoks taki, zecwczoraj dostałam od mojego męża bukiet róż i czekoladke moja ukochaną, co by mi smutno nie było jak go nie ma

W ogole to.nie nastawil budzika i dobrze ten sen.mnie obudził o 5:20 bo na 6 miał do pracy

Niecierpie tego typu snow. Chodzę potem ze złamanym sercem i się patrzę dziwnie na Tz .
Tule

Cytat:

Dziękuje

No nie wiem co on tam wyprawia w tym brzuchu . Myśle ze się jednak nie obrócił główkowo i ze jego głowa i plecy są po prawej stronie a nóżki ma po lewej. Bo się prawa strona wypina , a lewa mnie kopie. Nie czuje żądnych kopniaków w zebra. Pod zebrani czułam raz takie coś jakby mi macica do góry podeszła i jak na to nacisnęłam to to miękkie było i odpuściło zaraz.

Morelle- ja lubię czarny bardzo, ale nie do przesady choć fakt często wyglądam jak bym szła na pogrzeb
Teściowa zawsze mnie krytykuje z tym czarnym bo ona się ubiera jak papuga i dla mnie to wisi każdy zakłada to w czym czuje się dobrze i swojo wiec nie rozumiem krytyki babsztyla

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ----------

Cytat:
Sny potrafią być takie realistyczne, że potem nie można się z nich otrząsnąć Mi w tej ciąży 2x śniło się że mąż mnie zdradził - potem pół dnia byłam na niego zła
Dzisiaj mi się śniło, że był jakiś oschły w czasie przytulanek - po wstaniu też obrażona na niego się czułam
Hahaha a w ogole przypomniało m się, że kiedy my z mężem harcowaliśmy w tym śnie, za ścianą Macierewicz pilnował naszej córki Słyszałam jak bawią się w kuchnię, karmiła go warzywami

dobre dobre :Hahaha:

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 08:40   #1416
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam w końcu

Nie cytowałam, bo i tak by zniknęło, a teraz nie pamiętam co chciałam napisać

Xzora szczena mi opadła po Twoim szpagacie!

Minini współczuję, teksty teściowej straszne, powinna się wstydzić. Jak ja nie lubię takiego straszenia "mi jest źle, zobaczysz, Tobie też będzie"...
Jesteś pewna, że chcesz remontować ten dom?

Morelle dobrze, że masaż pomógł.
Co do spania z mężem dobrze Cię rozumiem. Ja sobie ostatnio zdałam sprawę, że w szpitalu będę spała kilka nocy bez męża i w porównaniu z tym od razu sam poród wydał się jakiś mniej straszny

Taedio ja też niedawno usłyszałam, że teraz już widać ciążę (w sensie brzuch). No dziwne byłoby gdyby w 7 miesiącu w obcisłej kiecce nie było widać...

Dziękuję za gratki

Cashmere jeszcze rybę dołożyłam do zestawu, żeby było zdrowiej
A co lodów to może jakieś domowe sorbety by Ci posmakowały?

Aggs ja ze słodyczami też przeginam

Chili daj znać co z IP!

Sill gdzie jedziecie w góry? Też chciałam gdzieś wyskoczyć chociaż na jedną noc, ale nie bardzo mamy kiedy.
Teraz zaczynamy w końcu remont.

W tym sklepie marko z kodem, który gdzieś tu przesyłałam są za mniej niż 300 już z przesyłką Tylko było chyba 5 kolorów, a teraz jest jeden.

To mierzenie cyrklem to jakiś standard? Też chcę być zmierzona
to popros polozna albo lekarza nastwpnym razem o zmierzenie. chociaz to sie jeszcze do porodu zmieni bo ciagle sie rozszerzamy

co do domu to poki co nie mam wyboru. mam nadzieje max 8-10lat tu pomieszkac bo chcemy swoj dom budowac. poki co mamy inne inwestycje

Cytat:
Ech te występy... U nas to będzie pierwszy raz!
Do tej pory były tylko jasełka połączone z dniem babci i dziadka, ale córa nie była na nich, bo miała wtedy zapalenie zatok.
Najbardziej boję się, że moja mała też zacznie płakać albo przestraszy się, jak zobaczy mnie płaczącą Chciałabym jakoś się powstrzymać, ale nie wiem czy dam radę

W rejony Gubałówki, miejscowość Ząb
W pierwszy weekend po powrocie mamy zaplanowane malowanie pokoju córek - mam nadzieję że się uda. Także też remoncik nas czeka, bo dodatkowo chcę jeszcze pomalować parę mebli (tzn. mąż ma pomalować), zrobić w salonie przemeblowanie i dokupić trochę mebli
Mam zachowany Twój kod Tylko on jest chyba do końca czerwca, a turkusowy tiny love ma być dostępny ok 30 czerwca dopiero, teraz nie da się kliknąć Może zdążę z tym rabatem

Możesz poprosić położną o zmierzenie: w szkole rodzenia, w placówce gdzie masz zadeklarowaną, czy szpitalu przy okazji zwiedzania
fajny wyjazd wam sie szykuje odpocznij

na takich przedszkolnych wystepach co druga matka ze łzami w oczach siedzi wiec sie nie przejmuj!

Cytat:
Załącznik 7058211
Patrzcie na ta górę nie wiem jak można tak się wypiąć .

nieźle! u mnie wczoraj w wannie podbnie brzuch wyglądał... napięcie straszne!

a kocik fajny moja teraz przez ten remont chodzi przerażona, tuli sie do nas a w nocy wchodzi do syna pod kołdre spac. chyba sie boi.

Cytat:
Ja dziś chciałam drugi karton 68cm wyprać, ale wszyscy mi każą nie ruszać się z łóżka :/

Muszę sobie kupić jakieś 2 bluzki bo nic mi nie pasuje do płaskich butów.
Wczoraj ubrałam sweter 32 to skończył mi się w połowie brzucha 34 jakoś naciagnelam. Idę popatrzeć na asos.
odpoczywaj, jeszcze zdążysz reszte poprać. poki co niech kregoslup wroci do normy.

Cytat:
Właśnie mi też szkoda kasy na takie ubrania. Co ja później z tym zrobię. W życiu nie nosiłam tyle jeansów. Legginsów i thirtow nie noszę.
Sukienka plażowa dobra myśl, tylko za zimno jeszcze.

Gdzie to lato!
ja mam tyle letnich sukienek! tez juz czekam na lato! chociaz na wiosne zebym juz nie musiala brzuha w spodniach uciskac...

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Ale wygibasy u ciebie super.

Witam was z ranka jak to u mnie bywa z wyrka oczywiście.

Co do prania ciuszkow ja jeszcze nie mam wypranych zaczne jak mi lekarz pozwoli wstać. Trzymam kciuki ze od polowy czerwca ten dzien nastąpi. Moja mama tylko poprała w naszych proszkach bo to wszystko od kogoś. A jakbym wczesniej sie rozpakowala to trudno damy rade i tak duzo tego nie ma bo wszystko w różnych rozmiarach wiec najwyzej dzieciowego nie użyję i nie bedzie wyprasowane.

Z resztą jak pamiętacie mój tesciu powiedział jakie spanie i odpoczywanie po porodzie. Więc myślę ze jak do torby szpitalnej wrzucę te ciuchy i żelazko to bedzie oki gorzej tylko będzie z deską do prasowania ale to na plecy zarzucę.

Natrafiłam na fajny kawał:
Młodzi szykują się do zoo. Dziewczyna jest w ciąży. Teściowa oburzona:
- W ciąży do zoo? Tylko na małpy nie patrz!
- A na żmije można?
- Nie można!
- To mamusia wyjdzie!
w razie czego mama wypierze ci te najmniejsze a po powrocie do domu sama juz ogarnies reszte.

kawal pasuje idealnie do ostatnich tematow chociaz moja za słabo inteligentna zaby ją żmiją nazwać..

Cytat:
Ja w sezonie jesień/zima zawsze na czarno
Pracuję 10 lat w centrali banku
Rurki z materiału też lubię

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Mam wrażenie, że jest lepiej po wczorajszym masażu jeszcze jutro i mam nadzieję, że puści.
Jutro też mam drugie usg 3 trymestru. Zaprosiłam sis na wizytę

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Jednak najgorzej wpływa na mnie chodzenie po schodach. Zeszlam zrobić śniadanie. Wróciłam do sypialni i masakra :/
rrozumiem schody. ja mieszkam na parterze ale moj brat na razie na 4 pietrze. wchodzilam tam w piatek. co pietro odpoczywalam. moj syn w 15 sekund wbiegł na góre i wołał mamo co tak wolno??

dobrze że po masażach lepiej.

ja wlasnie wstaje i sie zbieram do fryzjera wkoncu...
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 08:43   #1417
morelle_
Zakorzenienie

Minini dziękuję staram się, ale dziś mam jakoś niespokojny dzień.
Co będziesz robić?

Samanta co za teściowa! Masakra!
Stary 2017-05-09, 08:49   #1418
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Hej
Mój malutki jest cały czas bardzo aktywny czasem się uspokaja jak tz przykłada rękę ale jego ruchy czasem są naprawdę bolesne ...

Dziś też miałam dziwne sny jednym z nich był oczywiście malutki, byliśmy na USG i oglądaliśmy go a mojej pani doktor. Nie było a tz miał łzy w oczach a on tak ładnie poruszał wargami
I mowilam że jest podobny do tz

Ja nie mam jeszcze pomalowanego pokoiku i oczywiście złożonej komody bo okazało się że jedna część nie pasuje do drugiej są złe wywiercone dziurki nie w tych miejscach co powinny ...Dziś ma kurier zabarac ja i przywieźć nowe dwa kartony z Ikea .
Jak będę miała te rzeczy ogarnięte zacznę myśleć o praniu, choć i tak się zastanawiałam czy to już nie zakurza się one ? :P

Co do ubioru to ja teraz też noszę leginsy choć szczególnie za nimi nie przepadam przez to że muszę szukać właśnie dłuższych bluzek które mi zakryja tyłek, strasznie nie lubię jak widzę dziewczyny które traktują legginsy jak spodnie a jeszcze często prześwitują... No i oczywiście figurę też się powinno mieć lepszą ..

Ja lubię się ubrać elegancko ale teraz w ogóle mi to nie po drodze wolę założyć koszule w kratkę czy właśnie jakaś luźna tunikę ...
Tak zazwyczaj ubieram jakieś jeansy i ładna bluzkę

Stary 2017-05-09, 09:01   #1419
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
dobry sen

Mi dziś smutno po prostu, i czekam aż wróci żeby go wyprzytulać! Jeszcze przez to że zaspał troszkę to wystrzelił z łóżka jak proca i tylko mu mówię co mi się śniło, a on w żartach( cały mój mąż) Kochanie moje inne dziewczyny są ok, ale przecież i tak tylko Ciebie kocham

Co do ubrań... to ja mam jedne spodnie ciążowe i nie lubię ich bo są proste!
A tak to chodzę w moich leginsach, bo są na gumce, gumka pod brzuch i gra puki co
A styl mam rózny Kolor czarny lubię bardzo! do biura ubieram się ładnie, często koszula czy zwiewna bluzka, sweterek...ale od święta i tshirt. Sukienki to juz w ogóle od święta! A na zakupy, do miasta, baru czy na spacer to różnie... Lubie zaszaleć czasami ale ostatnio jednak jestem raczej zachowawcza w tej kwestii Prze tatuaże nie mogę do pracy ubierać nic z krótkim rękawem...więc lato to dla mnie dramat w biurze

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-05-09 o 09:05
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 09:02   #1420
pestycyda
Zakorzenienie

Samantha, Twój maluch mebluje apartament

Darietta, padłam

Mała, straszny sen. A ja się chyba przejęłam ta cesarka i kotami bo śniło mi się że karmiłam piersią kota trenując przed dzieckiem-;-

Silimarillion, Macierewicz?! Haha.

Morelle, leżeć nie łazić a rzeczy a wypierzesz kiedy indziej. Jest czas jeszcze.

Wstaję bo się nie wyrobie dzisiaj a koleżanką na lody ma przyjsc

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 09:05   #1421
vadi
*sportaddict*

Też miałam dzisiaj dziwaczne sny, ale Macierewicza nie pobiję
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 09:07   #1422
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Samantha, Twój maluch mebluje apartament

Darietta, padłam

Mała, straszny sen. A ja się chyba przejęłam ta cesarka i kotami bo śniło mi się że karmiłam piersią kota trenując przed dzieckiem-;-

Silimarillion, Macierewicz?! Haha.

Morelle, leżeć nie łazić a rzeczy a wypierzesz kiedy indziej. Jest czas jeszcze.

Wstaję bo się nie wyrobie dzisiaj a koleżanką na lody ma przyjsc

Bosz biedne Twoje sutki były!

Stary 2017-05-09, 09:09   #1423
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
dobry sen

Mi dziś smutno po prostu, i czekam aż wróci żeby go wyprzytulać! Jeszcze przez to że zaspał troszkę to wystrzelił z łóżka jak proca i tylko mu mówię co mi się śniło, a on w żartach( cały mój mąż) Kochanie moje inne dziewczyny są ok, ale przecież i tak tylko Ciebie kocham

A tak to chodzę w moich leginsach, bo są na gumce, gumka pod brzuch i gra puki co
A styl mam rózny Kolor czarny lubię bardzo! do biura ubieram się ładnie, często koszula czy zwiewna bluzka, sweterek...ale od święta i tshirt. Sukienki to juz w ogóle od święta! A na zakupy, do miasta, baru czy na spacer to różnie... Lubie zaszaleć czasami ale ostatnio jednak jestem raczej zachowawcza w tej kwestii Prze tatuaże nie mogę do pracy ubierać nic z krótkim rękawem...więc lato to dla mnie dramat w biurze
Ja mam 3 tatuaże i kolczyk w języku, ale to łatwo zasłonić. Bo moje są małe
Na nadgarstku szeroki zegarek załatwia spr.

Pestycyda , ale sen! !!

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Też miałam dzisiaj dziwaczne sny, ale Macierewicza nie pobiję
Ja to w ogóle się nie odzywam. Nawet nie pamiętam co mi się śniło!
Stary 2017-05-09, 09:19   #1424
minini
Zadomowienie

Cytat:
Minini dziękuję staram się, ale dziś mam jakoś niespokojny dzień.
Co będziesz robić?

Samanta co za teściowa! Masakra!
tylko ściąć włosy, szczegolnie grzywke bi juz za ucho sięga.. moja fryzjerka jest mistrzem obcinania. nawet po 3 miesiącach nie obcinania sie tak jak teraz, wlosy ukladaja sie same. jest boska!

Cytat:
dobry sen

jak tylko Ciebie kocha to sie nic nie martw! wroci za kilka godzin

wychodze z domu... do katowic mam jakies 30km... nie lubie tej trasy, korkow i ilosci aut..
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 09:21   #1425
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
tylko ściąć włosy, szczegolnie grzywke bi juz za ucho sięga.. moja fryzjerka jest mistrzem obcinania. nawet po 3 miesiącach nie obcinania sie tak jak teraz, wlosy ukladaja sie same. jest boska!

wychodze z domu... do katowic mam jakies 30km... nie lubie tej trasy, korkow i ilosci aut..
Więc spokojnej drogi i udanego cięcia

Stary 2017-05-09, 09:28   #1426
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość

Dobry fryzjer to duży skarb! Ja bardzo żałuję, że już nie mam włosów do pasa. Czekam aż odrosną.
Stary 2017-05-09, 09:37   #1427
Mała!
Zakorzenienie

Ja mam swoją fryzjerke i tylko ona potrafi ściąć i okiełznać moje włosy... (z farbowaniem słabiej poszło ) ale to eksperyment był.
Muszę właśnie cos zmienić podciąć lub rozjaśnić? Nie wiem, ale na pewno chcę zapuszczać jeszcze!

Stary 2017-05-09, 09:37   #1428
pestycyda
Zakorzenienie

Mała, kochany mąż zasłużył na co nieco wieczorem:p

Ja też muszę się umówić do fryza. Po porodzie może być ciężko jakiś czas

Stary 2017-05-09, 09:49   #1429
Mała!
Zakorzenienie

Ja na podcięcie na pewno pójdę, potem nie będzie czasu. Jeszcze się zastanawiam czy nie zrobić sobie rzęs na lato... a tym samym na poród i po... Tylko nie cierpie jak zaczynaja odpadać !

Stary 2017-05-09, 09:51   #1430
taedio
MerDer 4ever

Pobudka znowu o 4 Ok 7 zasnęłam znowu No i teraz zaczynam dzień.

Darietta dobry kawał!
A mąż nie może wyprać i poprasować?

Mała kochany mąż

Minini jedz ostrożnie
Ja zostałam bez auta dzisiaj

Idę sobie zrobić śniadanie bo męża nie ma

Stary 2017-05-09, 10:03   #1431
Samantha7
Zakorzenienie

Pestycyda - padłam z Twojego snu wybacz

Darietta - przykro mi ze mama ma problemy ze zdrowiem :/ Tule

Ja uwielbiam leginsy. Po cesarce stały się moimi ulubieńcami ze wzgl.na ucisk na ranę. Najlepsze leginsy robi Victorias secret , są drogie ale warte ceny bo są niezniszczalne. Ja już sobie właśnie zamówiłam większe rozmiary na potem jak urodze.
W ciąży muszę nosić spodnie lub leginsy z wysokim stanem aż na brzuch. Te pod brzuch mnie uciskają mocno w podbrzusze. Ogólnie wkurza mnie cokolwiek co mi ściska podbrzusza. Za chwile czuje takie mega twardnienie dlatego nosze spodnie jak Obelix

Idę spać u mnie po 3 w nocy
Tak się kończą popołudniowe drzemki dla mnie

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 10:16   #1432
xzora
Zakorzenienie

Cytat:

I właśnie zrobiłam nam śniadanie maz na 6:00 do pracy, a ja juz dla siebie robic nie będę musiała
Załącznik 7058046

co to za potrawa?

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam w końcu

Nie cytowałam, bo i tak by zniknęło, a teraz nie pamiętam co chciałam napisać

Xzora szczena mi opadła po Twoim szpagacie!
dziękuję, ale to jeszcze nie szpagat. Dociera do mnie, że chyba go już przed porodem nie zrobię - brzuch coraz bardziej zawadza i chyba będę musiała przerzucić się na prenatal jogę.

Cytat:
A co do kotów to i ja przedstawię moja staruszkę Załącznik 7058216

Śliczna i trójkolorowa. Podobno jedynie kociczki mogą mieć 3 kolory.

Cytat:
Ja dziś chciałam drugi karton 68cm wyprać, ale wszyscy mi każą nie ruszać się z łóżka :/

Muszę sobie kupić jakieś 2 bluzki bo nic mi nie pasuje do płaskich butów.
Wczoraj ubrałam sweter 32 to skończył mi się w połowie brzucha 34 jakoś naciagnelam. Idę popatrzeć na asos.
I mają rację, oszczędzaj plecy! Dobrze, że wczorajszy masaż pomógł.

Cytat:
o matko, co za sen

Cytat:
hmm, no niby koty lubią mleko.... Ja jak kupiłam poduszkę do karmienia to przymierzałam kota, żeby sprawdzić czy wygodnie mi będzie
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 10:21   #1433
vadi
*sportaddict*

Kocie chłopaki mogą być trikolorami ale to bardzo rzadkie i są wtedy bezpłodne

Ja też się śmieję, że wyglądam jak Obelix w legginsach z wysokim stanem

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Ja jak kupiłam poduszkę do karmienia to przymierzałam kota, żeby sprawdzić czy wygodnie mi będzie

U mnie jedna kota wybitnie kocha poduszkę motherhood i codziennie muszę się nagimnastykować, żeby z niej móc też skorzystać
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 10:23   #1434
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdecydowanie!

Cytat:
Właśnie juz myślę o praniu i składaniu ubrań... coś nie mogę sobie znaleźć miejsca. ..
Morelka, miałaś w końcu poleżeć trochę! poszukaj tego miejsca pod milutkim kocykiem :P

Chilli vel Lepper, dawaj szybciutko znać co u Ciebie!!

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 10:31   #1435
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na podcięcie na pewno pójdę, potem nie będzie czasu. Jeszcze się zastanawiam czy nie zrobić sobie rzęs na lato... a tym samym na poród i po... Tylko nie cierpie jak zaczynaja odpadać !
Ja robiłam rzęsy 3 lata. 10 lat temu. Mój mąż mega nie lubi bo mam długie i gęste rzęsy. Kupiłam bazę Diora do rzęs i robi mega efekt.
Na porodówkę kupiłam sobie kepki bo bez tuszu sobie nie wyobrażam.

Cytat:
Pestycyda - padłam z Twojego snu wybacz

Darietta - przykro mi ze mama ma problemy ze zdrowiem :/ Tule

Ja uwielbiam leginsy. Po cesarce stały się moimi ulubieńcami ze wzgl.na ucisk na ranę. Najlepsze leginsy robi Victorias secret , są drogie ale warte ceny bo są niezniszczalne. Ja już sobie właśnie zamówiłam większe rozmiary na potem jak urodze.
W ciąży muszę nosić spodnie lub leginsy z wysokim stanem aż na brzuch. Te pod brzuch mnie uciskają mocno w podbrzusze. Ogólnie wkurza mnie cokolwiek co mi ściska podbrzusza. Za chwile czuje takie mega twardnienie dlatego nosze spodnie jak Obelix

Idę spać u mnie po 3 w nocy
Tak się kończą popołudniowe drzemki dla mnie

Ja często zamawiam u nich bieliznę i błyszczyki. Lubię też olejki do nóg.
Majtki mają świetne. No i wysyłają do pl bez problemu.
Stroje kąpielowe też mają mega!

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Zdecydowanie!

Morelka, miałaś w końcu poleżeć trochę! poszukaj tego miejsca pod milutkim kocykiem :P

Chilli vel Lepper, dawaj szybciutko znać co u Ciebie!!

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Hehe leżę, ale już czuję że mi się robią odlezyny!
Stary 2017-05-09, 10:46   #1436
taedio
MerDer 4ever

Ale u mnie słońce

Stary 2017-05-09, 10:51   #1437
pestycyda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Kocie chłopaki mogą być trikolorami ale to bardzo rzadkie i są wtedy bezpłodne

Ja też się śmieję, że wyglądam jak Obelix w legginsach z wysokim stanem

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

U mnie jedna kota wybitnie kocha poduszkę motherhood i codziennie muszę się nagimnastykować, żeby z niej móc też skorzystać
Moje koty dosyć długo się bały rogala. Lucek aż się wyniósł z łóżka przez niego ale po tygodniu przeszedł z nim do porządku dziennego. Za to Matylda jak się boi to się w niego pakuje i chowa
Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Ale u mnie słońce

No u mnie tez słońce tyle że 5 stopni brrrr

Stary 2017-05-09, 10:52   #1438
taedio
MerDer 4ever

Pestycyda u mnie max 7 ale i tak siedzę w domu wiec sie napawam

Stary 2017-05-09, 10:55   #1439
pestycyda
Zakorzenienie

Ja muszę z psem rodziców wychodzić na spacery wić już zdążyłam przepizgac:/

Czekam na kolezanke- będą lody tiramisu z Lidla omnonomnom

Stary 2017-05-09, 11:03   #1440
taedio
MerDer 4ever

Cofam słoneczko.. pada u mnie śnieg

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości