Wszystko o Avonie 3 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-27, 09:00   #3391
ckin2u
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 3

A co powiecie o tym balsamie brazujacym/samoopalaczu z serii SS ?
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 10:52   #3392
aniamik
Raczkowanie

Okazało się, że mam straszne uczulenie na ołówek do kresek plum nigdy nie miałam uczulenia na żadne kosmetyki, a tu proszę: oczy przekrwione, zaropiałe (uczulenie pokazuje się dopiero rano na drugi dzień, po przebudzeniu)
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 12:00   #3393
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Jasne, że nie ma dramatu ale gdyby nie te przedziwnie mnożące się, otwierające się okienka, nie poruszałabym tego tematu
ja mam tylko czarny prostokąt żadne okna dodatkowe mi sie nie otwierają.. może faktycznie coś niepoprawnie się ściągnęło.. może spróbuj jeszcze raz..

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Okazało się, że mam straszne uczulenie na ołówek do kresek plum nigdy nie miałam uczulenia na żadne kosmetyki, a tu proszę: oczy przekrwione, zaropiałe (uczulenie pokazuje się dopiero rano na drugi dzień, po przebudzeniu)
a może uczula Cię jakiś preparat do demakijażu oczu..? bo wydaje mi się ze gdyby ołówek Cię uczulał miałabyś objawy po jego użyciu a nie po usunięciu makijażu..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 12:01   #3394
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
A co powiecie o tym balsamie brazujacym/samoopalaczu z serii SS ?
Ja go mam i jestem zadowolona z niego, niektórym przeszkadza ten zapach ale samoopalacze mają taki drażniący składnik w sumie ja go też nie cierpie, ale ten avonowy to moim zdaniem tak nie śmierdzi jak te inne. Skórze nadaje delikatny kolorek i super nawilża ciałko Już kończe jedno opakowanie i skusze się na drugie na bank tylko, że tym razem wezme ten ciemniejszy
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 12:09   #3395
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość

a może uczula Cię jakiś preparat do demakijażu oczu..? bo wydaje mi się ze gdyby ołówek Cię uczulał miałabyś objawy po jego użyciu a nie po usunięciu makijażu..
Na 100% ołówek mnie uczula, ponieważ:
1. mam uczulenie tylko wtedy, gdy pomaluje oczy tym ołówkiem (używając innych nie mam uczulenia)
2. używam od dłuższego czasu ciągle tego samego płynu do demakijażu
3. zrobiłam wczoraj test i pomalowałam jedno oko tym ołówkiem, i dzisiaj rano wstałam i tylko na tym oku mam uczulenie.
Stary 2008-04-27, 12:11   #3396
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Wielkie dzięki tylko nie wiem, czy podczas ściagania coś mi padło, bo nie mam strony 85, a pojawiał się bardzo dziwny komunkat
Cytat:
Jasne, że nie ma dramatu ale gdyby nie te przedziwnie mnożące się, otwierające się okienka, nie poruszałabym tego tematu

Chodzi pewnie o oglądanie katalogu na stronie avonetu ?

Faktycznie "zjadłam" stronę 85, ale nie będę juz robiła drugiego pdf'a.Załączyłam Wam tutaj tą stronkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg avon-2008-09-085.jpg (50,4 KB, 32 załadowań)

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 12:12   #3397
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Na 100% ołówek mnie uczula, ponieważ:
1. mam uczulenie tylko wtedy, gdy pomaluje oczy tym ołówkiem (używając innych nie mam uczulenia)
2. używam od dłuższego czasu ciągle tego samego płynu do demakijażu
3. zrobiłam wczoraj test i pomalowałam jedno oko tym ołówkiem, i dzisiaj rano wstałam i tylko na tym oku mam uczulenie.
Dziwne zeby miec uczelenie na te kredki..
Dobrze ze ja ich uzywam i mnie nei uczulaja bo sa bardzo fajne.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 12:17   #3398
asia_z
Zakorzenienie

ten krem brązujący SSS był całkiem niezły, tylko trzeba go bardzo dokładnie wsmarować, bo się smugi mogą robić. ogólnie nie był zły a testował już ktoś może ten z solutions ?? co jest w demo teraz. Może ktoś z trendujących miał okazję
Stary 2008-04-27, 12:19   #3399
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
jeju ale ty sliczna jestes av bosski!
Eee tam

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
U mnie też w brakach, ale dokupiłam w COKu bo mają spory zapas co dziwne składałam zamówienie w odstępie jednodniowym i za pierwszym razem nie był w brakach, a już następnego dnia go nie było.
szkoda że już nie mam dostępu do COKu (póki co jedyny minus skończenia już studiów w Kraku )

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Co racja, to racja - sliczny avatar Hosenko
dzięki

Z tych nowych szminek podobają mi się 3 kolorki: Pink Diamonds (widziałam ją i na 1000% biorę), Juicy Gem i Nude Glitz. Gdyby ktos miał okazję wypróbować te 2 ostatnie bardzo prosze o informacje. Może uda mi się jutro wyrwać z pracy i skoczyć do biura Avonu , ale chyba nie bedą mieć wszystkich kolorów (jakieś 3 tyg temu mieli tylko Pink Diamonds i Chocolate Sequins )

EDYCJA: dziewczyny chciałam wam przypomniec, że zdjęcia wklejamy w innym watku, a na kilka zdjęć natknełam się tutaj. Jak bede miec chwilkę to je przseunę do odpowiedniego watku.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 12:20   #3400
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Dziwne zeby miec uczelenie na te kredki..
Dobrze ze ja ich uzywam i mnie nei uczulaja bo sa bardzo fajne.
Dlaczego dziwne?? Poprostu muszą zawierac jakiś składnik, który mnie uczulił i tyle. Napisałam o tym dopiero jak miałam 100% pewności, że to na tą kredkę, żeby nie wprowadzać nikogo w błąd.
Stary 2008-04-27, 12:27   #3401
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego dziwne?? Poprostu muszą zawierac jakiś składnik, który mnie uczulił i tyle. Napisałam o tym dopiero jak miałam 100% pewności, że to na tą kredkę, żeby nie wprowadzać nikogo w błąd.
No tak jakos sie zdziwilam.
Ja sie jeszcze nie spotkalam u siebie z uczuleniem na kosmetyki do uczu,ogolnie na kolorowke -raczej wiecej uczulenia mam na kosmetyki pielegnacyjne.

A co do tych precyzyjnych olowkow to nie sa mnie trwale
Na razie 3 dni je testuje w bardzo cieple dni 20 stopni i po 3 godzinach zbieraja mi sie w zalamaniu powieki- a takie ladne sa
Dobrze sie trzymaja za to na dolnej powiece.
Ale wieksza trwalosc na mnie nawet w upaly mialy te metaliczne kredki Arabian Glow.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 13:06   #3402
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

EDYCJA: dziewczyny chciałam wam przypomniec, że zdjęcia wklejamy w innym watku, a na kilka zdjęć natknełam się tutaj. Jak bede miec chwilkę to je przseunę do odpowiedniego watku.

To pewnie do mnie
Ale wydawało mi się, że takie pojedyncze - nic nie wnoszące do tematu zdjęcia lepiej umieszczać tutaj - aby tam bałaganu nie robić .
Uważam też, że nie ma sensu umieszczać tam niepełnych katalogów.
Po co wklejać kilka wybiórczych stron jak się nie ma zamiaru umieścić całego - ale to tylko moje zdanie

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 13:15   #3403
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
To pewnie do mnie
Ale wydawało mi się, że takie pojedyncze - nic nie wnoszące do tematu zdjęcia lepiej umieszczać tutaj - aby tam bałaganu nie robić .
Uważam też, że nie ma sensu umieszczać tam niepełnych katalogów.
Po co wklejać kilka wybiórczych stron jak się nie ma zamiaru umieścić całego - ale to tylko moje zdanie
Nie tylko do ciebie Wcześniej też się natknełam na fotki.

Co do tamtego watku to ja go przegladam od czasu do czasu i kasuję np. stare katalogi, albo gdy są zeskanowane te same rzeczy kilka razy (zostawiam wtedy te o lepszej jakości).
Jeśłi zapomniałaś o jakiejś stronie katalogu to wystarczy edytować post i napisać że brakująca strona jest w poście nr ... Wg mnie to własnie teraz zrobił się bałagan, bo nagle jedna strona katalogu jest w innym watku.

Niepełne katlogi tez kasuję w chwili gdy pojawi się pełny katalog (no chyba ze ktoś uzupełni o brakujaca część)

EDYCJA: Przypomniało mi się Któraś z was pisała, że w zestawie rozpromieniającym (czy jak on tam się nazywał) przyszedł inny krem niz ten co miał być. Mi przyszedł w porządku - nowy, brązujący

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-04-27 o 13:49
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 13:42   #3404
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
zamawiałam odcień Warmest Beige i przyszedł
Dzieki To jest jakas szansa, ze i moj przyjdzie W ktoryms z kolejnych katalogow podklad PW jest takze na stronach wyprzedazowych, ale nie ma juz mojego odcienia.
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 16:09   #3405
Fenris
Czekam na Ragnarok

To ja może zrecenzuję moje ostatnie nabytki

Błyszczyk do ust Owocowa Słodycz Cotton Candy - kolor śliczny (naprawdę bajer, ładne drobinki, bardzo delikatny), ale strasznie się lepi!!! Oddałam kuzynce.
Spray Mandarynka i Aloes - ładny cytrusowy zapach, choć delikatnie mydlany. Kupiłam jako odświeżacz do pokoju i służy dobrze

W k07 mam ochotę na promocję Planet Spa (oczywiście kremy śródziemnomorskie) i szminkę diamentową (zastanawiam się nad Nude Glitz).
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 16:30   #3406
anjya
Rozeznanie

Hej

mam pewien problem odnośnie wyboru błyszczyka i widząc, że orientujecie się w kosmetykach AVONu postanowiłam zapytać Mianowicie mam obecnie błyszczyk Extreme Shine Diamond Dust i ma słodki, miły zapach. Moja siostra ostatnio zamówiła sobie Sand Shine, który ma zapach taniego wina, alkoholu itp. Chciałabym zamówić sobie coś innego i czy możecie mi powiedzieć jaki zapach mają, czy np. błyszczyk powiększający usta Luscious Mauve, bądź Plumping Pearl oraz Extreme Shine Pink a Glow? Niestety w moim przypadku, nie mogłabym używać czegoś, co wg. mnie wręcz śmierdzi

Z góry dziekuję za pomoc
anjya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 16:39   #3407
Fenris
Czekam na Ragnarok

anjya - to nie kupuj powiększającego usta, bo strasznie śmierdzi ziołami, lekami. Ja go lubię za mrowienie, ale zapach to już przesada.
Extreme Shine pachną tak jak ten Sand Shine, mi osobiście podoba się zapach metalicznych (jeżyna, a dla innych wino)
Jeśli nie przeszkadza Ci lepkość, to kup Owocową Słodycz z Color Trendu lub ogólnie jakieś CT.
Stary 2008-04-27, 16:45   #3408
anjya
Rozeznanie

dzięki za taką szybką odpowiedź
czyli powiększający odpada, a szkoda, bo kolorki ładne ..
odnośnie Extreme Shine to wydawało mi się, że Sand Shine będzie pachniał właśnie podobnie, ale jak tylko go powąchałam, zmieniałam zdanie
ale widocznie kwestia 'zapachu' bo siostrze zapach Sand Shine odpowiada, a Diamond Dust to wg. niej sama guma
Stary 2008-04-27, 17:16   #3409
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez anjya Pokaż wiadomość
dzięki za taką szybką odpowiedź
czyli powiększający odpada, a szkoda, bo kolorki ładne ..
odnośnie Extreme Shine to wydawało mi się, że Sand Shine będzie pachniał właśnie podobnie, ale jak tylko go powąchałam, zmieniałam zdanie
ale widocznie kwestia 'zapachu' bo siostrze zapach Sand Shine odpowiada, a Diamond Dust to wg. niej sama guma
Ładnie pachną jeszcze błyszczyki UCR (może te Ci się spodobają?), Promienne, Glazewear Extreme te trzy nowe mają taki ładny zapach (Diamond Dust, Pink a Glow, Shining Rose), a reszta normalny.
Stary 2008-04-27, 17:42   #3410
anjya
Rozeznanie

dziękuję za poradę
w takim razie wybiorę któryś z Ultra Colour Rich badź właśnie nowych Extreme Shine
Stary 2008-04-27, 17:53   #3411
gayenka
Zakorzenienie

Mam pytanieJestem konsultantka ale nie wiem ,bo w poblizu coku mieszkam niedawno.Czy moga kupic cos z oferty netto w coku?i jesli tak,to czy zaplace taka cene jaka jest w ofercie netto?
gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 18:39   #3412
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Mam pytanieJestem konsultantka ale nie wiem ,bo w poblizu coku mieszkam niedawno.Czy moga kupic cos z oferty netto w coku?i jesli tak,to czy zaplace taka cene jaka jest w ofercie netto?
Nie, netto tylko przy zamówieniu z wysyłką lub na odbiór w COKu.
Stary 2008-04-27, 18:54   #3413
gayenka
Zakorzenienie

aaaaDziekuje slicznie za odpowiedz
Stary 2008-04-27, 19:08   #3414
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Nie, netto tylko przy zamówieniu z wysyłką lub na odbiór w COKu.
Nieprawda
W COK BYDGOSZCZ, pewnie w innych też, sa produkty z oferty netto - czasami nawet większość z danej oferty, nie ma problemu z zakupem tylko netto, podobnie jak z gorącą 5 - nie ma na nie upustu i nie wliczaja sie do bazy na dany katalog.
Zapytaj w swoim COK - u mnie jest oferta na wierzchu z wykreślonymi pozycjami, które już nie są dostępne w sklepie - ale zdarzyło mi się nie raz, że potem zamawiałam je na paczkę i przychodziły.

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 19:16   #3415
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Nieprawda
W COK BYDGOSZCZ, pewnie w innych też, sa produkty z oferty netto - czasami nawet większość z danej oferty, nie ma problemu z zakupem tylko netto, podobnie jak z gorącą 5 - nie ma na nie upustu i nie wliczaja sie do bazy na dany katalog.
Zapytaj w swoim COK - u mnie jest oferta na wierzchu z wykreślonymi pozycjami, które już nie są dostępne w sklepie - ale zdarzyło mi się nie raz, że potem zamawiałam je na paczkę i przychodziły.
We Wrocławskim COKu nie ma netto, a Gorąca 5 jest w każdym COKu.
Stary 2008-04-27, 19:18   #3416
2018070520180950
Konto usunięte

jest teraz weekend majowy wiec sie martwie ze paczka mi nie dotrze na czwartek
jak to jeszt wiecie moze?

p.s. powinnam dostac prezent od TPSu system liftingujacy okolice oczu wnew i jestem zla bo na fakturze niema;(
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 19:33   #3417
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić Fenris. We wrocławskim COKu jest netto i to w większości kampanii. Nie ma wszystkich kosmetyków - tak samo jak z Gorącą Piątką - też czasem nie mają niektórych rzeczy od samego początku kampanii. Byłam wczoraj w COK i były produkty z netto.
Natomiast oferta internetowa jest dostępna tylko i wyłącznie wtedy gdy zamawia się paczkę
Stary 2008-04-27, 19:42   #3418
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Nieprawda
to faktycznie musze sprawdzic w coku..hmm..ale cena tak jak w ofercie tak? nie policza mi dodatkowych kosztow czy cus? Wybaczcie ze ja taka zielona ale 1 raz w coku bede..
Stary 2008-04-27, 19:45   #3419
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Chodzi pewnie o oglądanie katalogu na stronie avonetu ?

Faktycznie "zjadłam" stronę 85, ale nie będę juz robiła drugiego pdf'a.Załączyłam Wam tutaj tą stronkę
Do wyskakujących stronek avonetu już się przyzwyczaiłam, mnie okienka o błędzie wyskakiwały podczas ściagania pliku, który zamieściłaś i dlatego myślałam, że to było przyczyną

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Mozesz, w cenie z ulotki
Cytat:
Mylisz się, choć nie cała oferta jest do upolowania, ale odkąd netto jest co katalog, we wrocławskim COK można dostać
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 19:59   #3420
gayenka
Zakorzenienie

dziekuje za tak wiele odpowiedzi dziewczetasprawdze cok w katowicach i dam znac.Mozecie mi jeszcze powiedziec od ktorej jest czynny cok?wszystkie sa czynne tak samo?oczywiscie najbardziej mnie interesuje cok w katowicach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości