|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
A co powiecie o tym balsamie brazujacym/samoopalaczu z serii SS ?
|
|
|
|
#3392 |
|
Raczkowanie
|
Okazało się, że mam straszne uczulenie na ołówek do kresek plum
nigdy nie miałam uczulenia na żadne kosmetyki, a tu proszę: oczy przekrwione, zaropiałe (uczulenie pokazuje się dopiero rano na drugi dzień, po przebudzeniu)
|
#3393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam tylko czarny prostokąt żadne okna dodatkowe mi sie nie otwierają.. może faktycznie coś niepoprawnie się ściągnęło.. może spróbuj jeszcze raz..a może uczula Cię jakiś preparat do demakijażu oczu..? bo wydaje mi się ze gdyby ołówek Cię uczulał miałabyś objawy po jego użyciu a nie po usunięciu makijażu.. |
|
|
|
|
#3394 |
|
Rozeznanie
|
Ja go mam i jestem zadowolona z niego, niektórym przeszkadza ten zapach ale samoopalacze mają taki drażniący składnik w sumie ja go też nie cierpie, ale ten avonowy to moim zdaniem tak nie śmierdzi jak te inne. Skórze nadaje delikatny kolorek i super nawilża ciałko
Już kończe jedno opakowanie i skusze się na drugie na bank tylko, że tym razem wezme ten ciemniejszy
|
|
|
|
#3395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. mam uczulenie tylko wtedy, gdy pomaluje oczy tym ołówkiem (używając innych nie mam uczulenia) 2. używam od dłuższego czasu ciągle tego samego płynu do demakijażu 3. zrobiłam wczoraj test i pomalowałam jedno oko tym ołówkiem, i dzisiaj rano wstałam i tylko na tym oku mam uczulenie.
|
|
#3396 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Chodzi pewnie o oglądanie katalogu na stronie avonetu ? Faktycznie "zjadłam" stronę 85, ale nie będę juz robiła drugiego pdf'a.Załączyłam Wam tutaj tą stronkę
|
||
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ze ja ich uzywam i mnie nei uczulaja bo sa bardzo fajne.
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
ten krem brązujący SSS był całkiem niezły, tylko trzeba go bardzo dokładnie wsmarować, bo się smugi mogą robić. ogólnie nie był zły
a testował już ktoś może ten z solutions ?? co jest w demo teraz. Może ktoś z trendujących miał okazję
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Eee tam
![]() Cytat:
)dzięki ![]() Z tych nowych szminek podobają mi się 3 kolorki: Pink Diamonds (widziałam ją i na 1000% biorę), Juicy Gem i Nude Glitz. Gdyby ktos miał okazję wypróbować te 2 ostatnie bardzo prosze o informacje. Może uda mi się jutro wyrwać z pracy i skoczyć do biura Avonu , ale chyba nie bedą mieć wszystkich kolorów (jakieś 3 tyg temu mieli tylko Pink Diamonds i Chocolate Sequins )EDYCJA: dziewczyny chciałam wam przypomniec, że zdjęcia wklejamy w innym watku, a na kilka zdjęć natknełam się tutaj. Jak bede miec chwilkę to je przseunę do odpowiedniego watku.
|
|
#3400 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego dziwne?? Poprostu muszą zawierac jakiś składnik, który mnie uczulił i tyle. Napisałam o tym dopiero jak miałam 100% pewności, że to na tą kredkę, żeby nie wprowadzać nikogo w błąd.
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie jeszcze nie spotkalam u siebie z uczuleniem na kosmetyki do uczu,ogolnie na kolorowke -raczej wiecej uczulenia mam na kosmetyki pielegnacyjne. A co do tych precyzyjnych olowkow to nie sa mnie trwale ![]() Na razie 3 dni je testuje w bardzo cieple dni 20 stopni i po 3 godzinach zbieraja mi sie w zalamaniu powieki- a takie ladne sa ![]() Dobrze sie trzymaja za to na dolnej powiece. Ale wieksza trwalosc na mnie nawet w upaly mialy te metaliczne kredki Arabian Glow.
|
|
|
#3402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To pewnie do mnie ![]() Ale wydawało mi się, że takie pojedyncze - nic nie wnoszące do tematu zdjęcia lepiej umieszczać tutaj - aby tam bałaganu nie robić . Uważam też, że nie ma sensu umieszczać tam niepełnych katalogów. Po co wklejać kilka wybiórczych stron jak się nie ma zamiaru umieścić całego - ale to tylko moje zdanie
|
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej też się natknełam na fotki.Co do tamtego watku to ja go przegladam od czasu do czasu i kasuję np. stare katalogi, albo gdy są zeskanowane te same rzeczy kilka razy (zostawiam wtedy te o lepszej jakości). Jeśłi zapomniałaś o jakiejś stronie katalogu to wystarczy edytować post i napisać że brakująca strona jest w poście nr ... Wg mnie to własnie teraz zrobił się bałagan, bo nagle jedna strona katalogu jest w innym watku. Niepełne katlogi tez kasuję w chwili gdy pojawi się pełny katalog (no chyba ze ktoś uzupełni o brakujaca część) EDYCJA: Przypomniało mi się Któraś z was pisała, że w zestawie rozpromieniającym (czy jak on tam się nazywał) przyszedł inny krem niz ten co miał być. Mi przyszedł w porządku - nowy, brązujący
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-04-27 o 13:49 |
|
|
|
|
#3404 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3405 |
|
Czekam na Ragnarok
|
To ja może zrecenzuję moje ostatnie nabytki
![]() Błyszczyk do ust Owocowa Słodycz Cotton Candy - kolor śliczny (naprawdę bajer, ładne drobinki, bardzo delikatny), ale strasznie się lepi!!! Oddałam kuzynce. Spray Mandarynka i Aloes - ładny cytrusowy zapach, choć delikatnie mydlany. Kupiłam jako odświeżacz do pokoju i służy dobrze ![]() W k07 mam ochotę na promocję Planet Spa (oczywiście kremy śródziemnomorskie) i szminkę diamentową (zastanawiam się nad Nude Glitz). |
|
|
|
#3406 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() mam pewien problem odnośnie wyboru błyszczyka i widząc, że orientujecie się w kosmetykach AVONu postanowiłam zapytać Mianowicie mam obecnie błyszczyk Extreme Shine Diamond Dust i ma słodki, miły zapach. Moja siostra ostatnio zamówiła sobie Sand Shine, który ma zapach taniego wina, alkoholu itp. Chciałabym zamówić sobie coś innego i czy możecie mi powiedzieć jaki zapach mają, czy np. błyszczyk powiększający usta Luscious Mauve, bądź Plumping Pearl oraz Extreme Shine Pink a Glow? Niestety w moim przypadku, nie mogłabym używać czegoś, co wg. mnie wręcz śmierdzi ![]() Z góry dziekuję za pomoc ![]()
|
|
|
|
#3407 |
|
Czekam na Ragnarok
|
anjya - to nie kupuj powiększającego usta, bo strasznie śmierdzi
ziołami, lekami. Ja go lubię za mrowienie, ale zapach to już przesada.Extreme Shine pachną tak jak ten Sand Shine, mi osobiście podoba się zapach metalicznych (jeżyna, a dla innych wino) ![]() Jeśli nie przeszkadza Ci lepkość, to kup Owocową Słodycz z Color Trendu lub ogólnie jakieś CT. |
|
|
|
#3408 |
|
Rozeznanie
|
dzięki za taką szybką odpowiedź
![]() czyli powiększający odpada, a szkoda, bo kolorki ładne .. ![]() odnośnie Extreme Shine to wydawało mi się, że Sand Shine będzie pachniał właśnie podobnie, ale jak tylko go powąchałam, zmieniałam zdanie ![]() ale widocznie kwestia 'zapachu' bo siostrze zapach Sand Shine odpowiada, a Diamond Dust to wg. niej sama guma
|
|
|
|
#3409 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3410 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za poradę
![]() w takim razie wybiorę któryś z Ultra Colour Rich badź właśnie nowych Extreme Shine
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie
Jestem konsultantka ale nie wiem ,bo w poblizu coku mieszkam niedawno.Czy moga kupic cos z oferty netto w coku?i jesli tak,to czy zaplace taka cene jaka jest w ofercie netto?
|
|
|
|
#3412 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nie, netto tylko przy zamówieniu z wysyłką lub na odbiór w COKu.
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa
Dziekuje slicznie za odpowiedz |
|
|
|
#3414 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Nieprawda
W COK BYDGOSZCZ, pewnie w innych też, sa produkty z oferty netto - czasami nawet większość z danej oferty, nie ma problemu z zakupem tylko netto, podobnie jak z gorącą 5 - nie ma na nie upustu i nie wliczaja sie do bazy na dany katalog. Zapytaj w swoim COK - u mnie jest oferta na wierzchu z wykreślonymi pozycjami, które już nie są dostępne w sklepie - ale zdarzyło mi się nie raz, że potem zamawiałam je na paczkę i przychodziły.
|
#3415 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3416 |
|
Konto usunięte
|
jest teraz weekend majowy wiec sie martwie ze paczka mi nie dotrze na czwartek
jak to jeszt wiecie moze? p.s. powinnam dostac prezent od TPSu system liftingujacy okolice oczu wnew i jestem zla bo na fakturze niema;( |
|
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić Fenris. We wrocławskim COKu jest netto i to w większości kampanii. Nie ma wszystkich kosmetyków - tak samo jak z Gorącą Piątką - też czasem nie mają niektórych rzeczy od samego początku kampanii. Byłam wczoraj w COK i były produkty z netto.
Natomiast oferta internetowa jest dostępna tylko i wyłącznie wtedy gdy zamawia się paczkę
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3419 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mylisz się, choć nie cała oferta jest do upolowania, ale odkąd netto jest co katalog, we wrocławskim COK można dostać |
||
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za tak wiele odpowiedzi dziewczeta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

nigdy nie miałam uczulenia na żadne kosmetyki, a tu proszę: oczy przekrwione, zaropiałe (uczulenie pokazuje się dopiero rano na drugi dzień, po przebudzeniu)
ale gdyby nie te przedziwnie mnożące się, otwierające się okienka, nie poruszałabym tego tematu
Już kończe jedno opakowanie i skusze się na drugie na bank tylko, że tym razem wezme ten ciemniejszy

)