|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Hehe Chili moze tak być
|
#1742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja koci grzbiet robię codziennie co do szkoły rodzenia - sporo przydatnych info u ciebie. Z ubrankami na wyjście to myślałam o pajacu, ale moze jeszcze mi sie zmieni.My na ostatnich zajęciach mieliśmy m.in. o kąpieli, położna pokazywała jak wkładać maluszka do wanienki i uświadomiło mi to potrzebę wanienki ze stelażem. Bardzo polecała tez kanał na yt Pawla Zawitkowskiegp - fizjoterapeuty, który pokazuje jak nosić maluszka. Obejrzałam na razie film o kąpieli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na wyjscie wybrałam pajac lub body do tego czapeczka i jeśli body to skarpetki i niedrapki. A do przykrycia flanelke.
|
|
|
|
#1746 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Pięknie wyglądasz w tej sukience ale adidasó do niej nie ubieraj!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
osz Tyy.. Teraz bym coś zjadła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1748 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wanienkę na pralce albo na przewijaku jak ściągnę tapicerkę chyba ,że znajdę na grupie stelaż co będzie pasował pod moją to faktycznie przydatna rzecz Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Morelle to jakaś tarta czy coś? wygląda super ! ja kupiłam znowu truskawki i rabarbar i jutro chcę zrobić to ciach z kruszonką bo zawiozłam połowę dzieciakom i się nie najadłam
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na wyjście spakuje ze dwa zestawy, na różne warunki pogodowe
Chociaż jeśli będę rodzić w prywatnej klinice, to tam na wyjście też ubierają.
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie dziś zgaga chce wykończyć. Nawet po pomidorze mam ognisko w przełyku
|
|
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobre!
|
|
#1752 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
U mnie w szpitalu potrzebujemy ubranka tylko na wyjście a jak ubrać na wyjście zdecyduję jak urodzę My już w domu Ogólnie warsztaty super zorganizowane, w fajnym hotelu w centrum Kato Był poczęstunek kawa/herbata/lemoniada/woda i jakieś rogaliki/ciastka/galaretki a po drugim wykładzie bułeczki (4 rodzaje) jakieś zawijasy z tortilli i takie roladki z kurczaka. Wykłady jak dla mnie ciekawe Pawła Zawitkowskiego to wgl mogłabym słuchać i słuchać dużo wiedzy i super ją przekazuje Jedyny wykład, który mnie nie przekonał to o kąpieli bo tu było mega lokowanie produktu no ale zapamiętałam sobie sam rytuał snu a kosmetyków użyję innych po prostu Chociaż babeczka mówiła bardzo przekonująco o kosmetykach Johnsons ![]() Zastanawiam się czy któraś z Was ma lub ma zamiar kupić książkę Pawła Zawitkowskiego? Wiem, że ma filmiki na yt ale przy książce jest płyta dvd z 4 godzinnym filmem, to co jest na yt to minimum..
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli nie przeszło mi przez myśl, żeby adidasy do niej ubrać
![]() Szukam czegoś na to wesele. Podobają mi się ołówki, ale po cc to chyba lepszy będzie krój typu klosz. Zwłaszcza, że brzuchu może wisieć. A nie chciałabym ludzi straszyć :P
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos, dobry sposób na chłopów żeby w końcu poczuli jak to jest!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie skonczylam sie ogarniac troszke mama mi pomogła sie umyc bo do wanny nie wejde. A z racji że jutro wizyta u gina postanowiłam o niższe partie też troszke zadbać oczywiscie sama. Nawet nie chce wiedzieć jak tam wyglądam. ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Zawsze możesz kupić pas poporodowy tylko nie wiem jak po cesarce. Chociaż na studiach miałam koleżankę też taka chudzina jak ty i po tygodniu od cc wrociła na zajecia rana troszke bolała jak wchodziła po schodach dlatego zawsze torebke i co tam miała jej nosiłam ale brzucha nic nie było widać. |
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczę jak to będzie. Z tym pasem to tez mi gin mówiła, ale że teraz. Nie wiem jak po cc. Powinny pomoc te plastry sutricon. Położna polecała i mają pozytywne opinie. Narazie wpadły mi w oko 2 sukienki. Ale chyba kloszowaną będę szukać.
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli
My.mamy wyciskarkę model Sana 707 firma to chyba Omega- ogólnie wypasiona! Jak robisz ciasto to przyjeżdżam na kawe! 😜☕ Dziś mały mocniej kopie, ogólnie ruchy bardziej bolą, w ogóle zapomniałam, że ciąża boli pod koniec... Wierci się jak szalony, az mi niedobrze. Przyszło moje zamowienie z Gemini i jutro odbieram z Hubi. I az dziwnie, że to.prawie wszystko... zapoluję tylko na pieluchy gdzieś w promocji i kupie kocyk i z dwa małe pajace do spania, bo mam tylko 2 w rozmiarze 56. Morelle Śliczna ta sukienka, kolor mega droga była? Szukam czegoś na komunię... A o brzuch sie nie martw, wisieć nie będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie kliknęłam. Myślę która ![]() Falbanki 65f Klosz 62f
|
|
#1759 |
|
Zadomowienie
|
Poprostu, morelle, macie piękne, zgrabne brzuszki 😍😍😍
Wiecie mi mój gin w ogóle nie robi USG... Także wagę znam tylko, gdy mam prenatalne. Ostatnie jutro. Mam nadzieję, że później już będzie sprawdzal na usg czy wszystko ok...
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy Was tez bolą żebra?
Kryzys mam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1762 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zebra nie bolą.
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w ogóle wszystko boli. Mam już dość.
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- A dlaczego teraz pas poporodowy masz nosić? |
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle mi się ta druga kiecka podoba bardziej ale ja nie lubię falbanek.
Darietta, jeszcze trochę i odzyskasz kondycję ![]() Chyba dziś padnę spać dla odmiany. Dobrej nocy ciężarówki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1767 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam książke zawitkowskiego, pisalam kiedys o niej. przeczytalam 3/4 gdzies. ogolnie dla kogos zielonego super bo bardzo duzo przydatnych info. ja juz przy drugim dziecku i ciągle czytam o dzieciach to w sumie nie zaskoczyła mnie niczym nowym ta książka ale polecam bardzo. same konkrety, żadnego zbednego pisania o niczym chociaz rozdział o psychologii taki średnio ciekawy. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mnie moze nie boli, ale brzuch uwiera, plecy męczą sie szybko, nogi mam słabe, orientacje i równowage zaburzoną, cala jestem nieporadna... takze tez mam dość juz... ale najgorszy - ostatni miesiąc - jeszcze przed nami! haha moje ciasto z rabarbarem stygnie ale oczywiście przed snem jeszcze zjem kawałek ![]() pytala ktoras z was o moj blender. to bosch mixo quatro 750W MSM7700. orzechy mieli, ziarna też, lodu nigdy nie kruszyłam ale mrożone owoce no. truskawki z jogurtem miksuje bez problemu
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio a co konkretnie tam bylo?
|
|
|
|
#1769 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Powodzenia z wszystkimi remontami!
Cytat:
Torebka super! No i bardzo praktyczny rozmiar przy dziecku Jestem nieźle zacofana bo pierwsze słyszę o tych torbach i nie zwróciłam na nie nigdy uwagi na mieście ![]() Cudny kolor, taki letni i świeży Cytat:
Cytat:
Nie wiem gdzie masz to +8, na pewno nigdzie poza brzuszkiem, wyglądasz super! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też pięknie wyglądasz! Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1770 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cudny pokoik księżniczki ❤️ wprowadzam się do Ciebie ![]() Cytat:
Ja mam neutralne kolory czyli bez, szarość i mięta. Białe meble ![]() Echo serca dzisiaj miałam i z mała wszystko wporządku i mogę spać spokojnie ![]() Zrobiłam nalot na Tesco i są przeceny ok 50% i kupiłam pełno rzeczy IMG_1494456812.937197.jpgIMG_1494456823.021973.jpgIMG_1494456834.314889.jpgIMG_1494456842.906858.jpg
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

wymiary i waga małej zacne 
Kupiłam sobie sok ze spirulina i zielonymi warzywami na początek 
osz Tyy.. Teraz bym coś zjadła 

Kryzys mam 

Torebka super! No i bardzo praktyczny rozmiar przy dziecku 

Też pięknie wyglądasz!