|
|
#1981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Dobrze, że już po Mam nadzieję, że noc będziecie mieli w miarę spokojną i że piesek szybko dojdzie do siebie po tym wszystkim
|
|
|
|
|
#1982 | ||
|
Wtajemniczenie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
trzymam kciuki żeby szybciutko doszedł do siebie Cytat:
Co do imienia - zgadzam się.. postawiłam się w jego sytuacji i zdecydowanie byłabym wściekła jakby TŻ uparł się na imię którego ja nie chce na 100% i próbował mnie do niego jakoś zmusić ja wiem ze ciężko czasami jest znaleźć coś co obu stronom się podoba, bo u mnie było to samo... ale w końcu znaleźliśmy ![]() A z tym mięsem to wiesz... mój TŻ mówi ze z ciast to najbardziej lubi mięso Aaa i zrobiłam dzisiaj gulasz z szynki, tez myślałam ze będzie na dłużej a dzisiaj wszystko zniknęło ..... Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤ Edytowane przez Agg_s Czas edycji: 2017-05-12 o 00:01 |
||
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda - biedny piesek
oby szybko doszedł do siebie 🏻Moja kotka 3dni była w klinice żeby ja ogarneli z tym krwawieniem do końca Minini- mój Tz jest słabo mięsny , ale do bycia wege mu daleko. On uważa ze powinna być równowaga i ze trzeba jesc mięso , ale nie żreć. Mój Tz woli kluski , placki a najbardziej zupy dlatego ja dużo zup gotuje ![]() Mój syn za to żyje energia z kosmosu Jego niejadkowosc mnie wkurza na maxa. Mam dość wydziwiania ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jest 2 a my oka nie zmrużylismy cała rodzina. Piesek już trochę mniej prycha ale i tak na baczność stawia każdy jego ruch- mam przedsmak pierwszych nocy przy dziecku. Jeszcze mi się zatoki zapchały chyba się udusze zaraz:/
Samantha, rozbawiło mnie że Twój syn żyje energia z komisu ale wiem że ciężko musi być dogodzić takiemu niejadkowi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1985 |
|
MerDer 4ever
|
Darietta może uda Ci sie trafić na anestezjologa
![]() Sill ja o Klarze mówiłam od dawna mam tak na bierzmowanie nawet :p to Lewandowska zgapila ode mnie ![]() Pestycyda szkoda psiaka mam nadzieje, że mu sie szybko poprawi! Minini tzw kalafior/budyń zamiast mózgu Trzeba sobie radzić w życiu ![]() Ja tez zawsze staram sie gotować na 2 dni... nigdy mi to nie wyszło obojętnie ile bym nie zrobiła ![]() Obudził mnie w mocy mega ból w plecach No i standardowo zaczynamy dzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1986 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam teraz takie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ubranka wypraNe i wyprasowane do 74 cm włącznie. Pościel i ręczniki też. Zostały mi pieluchy, ubranko na wyjście ze szpitala i zestaw ubranek, który mam w podręcznym pudelku w sypialni. Żeby w nocy nie biegać na dół. Ta pseudo wiosna załatwiła mi gardło. Od rana dusi mnie astma. Ja chce 30 st!
|
|
#1987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi codziennie wieczorem zatoki zapycha. Mam dość już tego w nocy budzę się z zatkanym nosem. Mam już stracha w oczach i fobie z tego powodu bo w pierwszym trym ciąży przeszłam mega zapalenie zatok, które mi rzuciło się na oskrzela i zapalenie ucha. 6tyg walczyłam naturalnymi metodami a skończyłam w szpitalu antybiotykiem ![]() Antybiotyk mi pomógł ale tylko na 2tyg. w dodatku dostałam reakcji alergicznej na niego i drapałam się jak opętana w nocy plus miałam płytki oddech, ale dałam radę przetrwać. Potem mi wróciło zapalenie zatok i jak poszłam na krew do szpitala to mi powiedzieli , ze to wirus i antybol nic nie da. Zwalczyłam sama tym razem. Jak teraz mam coś w nosie to już wpadam w panikę ![]() Cytat:
Współczuje Znam ból niestety . Morelle- o wow tak tez miałam takie szpony, ale ja nie lubię aż takich bo nie mogę umyć syna porządnie wtedy i udrapnelam go już kilka razy aż płakał wiec moja długość max to taka jak na tamtej focie. A ostatnio sobie spilowalam na coffin shape i fajnie się nawet czułam w takich. Wczoraj mi ciotka napisała , ze do mnie wpadnie wiec złapałam za odkurzacz żeby kota klaki zebrać i poprostu to odkurzenie mnie zabiło prawie. Tak się zaczęłam zle czuć , ze masakra. Jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem kto będzie sprzątał w tym domu ![]() Czuje się jak niepełnosprawna jakaś Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Morelle - zdrowia ![]() Współczuje astmy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha
Teraz to one są krótkie. Normalnie noszę dłuższe. Skrocilam, żeby wygodnej było przy dziecku. ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- U mnie też by się przydało odkurzanie. Jutro zrobi to mąż. Ja bym chciała dziś dokończyć pranie.
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co do paznokci to ja w ogóle.nie lubię ... swoje mam miekkie i słabe wiec mam uciete przy samej d... pie hehe ale jak miałam zrobione to mi przeszkadzały przy trzymaniu sztangi czy hantli i w ogóle średnio mi w nich wygodnie, dodatkowo jak dorastają i widać, ze to nie moje to mnie nosi... nie lubię bardzo, więc nie robię. Też sie budzę z zatkanym nosem... w dodatku od jakiegoś czasu meczy mnie gardło, jest suche i drapie mbie całą noc... czuje kluche w nocy a juz rano jest ok... :/ wkurza mnie to i męczy. Pestycyda kciuki za psiaka aby szybko wydobrzał ![]() Minimi i dziewczyny... no właśnie ja już używam tego imienia jak mówię do brzuszka, zreszta Tymin tez uparł sie na Hugo... Ale tak.jak piszecie nie chcę żeby mąż musiał isc na taki."kwaśny" kompromis i godzić sie tylko dla mnie... bo to imie na całe nasze życie, jak nie będzie go czuł to lipa... to tak jakby on uparł sie np na Błażeja też bym się nie zgodziła... Chcę żeby albo mu się spodobało ( może jakoś ) albo wybierzemy inne... i pewnie najpopularniejsze czyli Kubę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-12 o 08:50 |
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja niedlugo jadę do szkoły rodzenia na ćwiczenia a potem na spotkanie z fizjoterapeuta. Jestem go bardzo ciekawa PESTYCYDA jak piesek? Mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie!
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dostałam na dzień dobry kopniaka w pęcherz, aż prawie usiadłam
![]() Pestycyda jak piesek? ![]() Moja koleżankę też dopadły zatoki, kaszel a ma na wczoraj TP ![]() Morelle ładne kolory na paznokciach! Ja nie chce 30' nie jak jestem w ciąży
|
|
|
|
#1992 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie z kolei dzisiaj z łóżka pogoniła czkawka Mlodego
![]() Jadę po 9 z kumpela do szpitala gdzie chciałabym rodzic (ona umawia się na cesarkę) wiec mam nadzieje ze rzucę okiem jak to tam wyglada i jakies pierwsze wrażenie zdobędę :P Paznokcie tez mam długie, no może nie jakoś wybitnie ale będę musiała skrócić dziwnie mi tak z krótkimi, niewygodnie ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#1993 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Pestycyda, jak piesek? Gratuluję udanych wizyt
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj chyba też będzie słoneczny dzień
Dzisiaj na śniadanko croissant z malinami i kawa
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak
u.mnie na razie zapowiada się letni dzień![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Łóżeczko - takie ani ładne ani brzydkie
tak samo jak o nim myślałam przy zakupie tak samo myślę dalej a ze sklepem już wymieniłam z 10maili i dalej nie mam faktury. Pomarańczowy kolor ścian nie jest moim ulubionym ale na razie tak musi być bo było kilka miesięcy temu malowane |
|
|
|
#1997 |
|
Wtajemniczenie
|
A właśnie ze ładne łóżeczko
proste, klasyczne, ja tez już za takim się rozglądam bo im więcej oglądam tych różnych konfiguracji tym bardziej nic mi się nie podoba a klasyka się obroni zawsze ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, jakie pazurki
piękne.Samantha, ja na początku ciąży miałam zapalenie zatok. Generalnie od początku też mi towarzyszy uczucie zapchania:/ płucze woda morska ale w nocy to niewiele daje. Poprostu, ładne łóżeczko. Takie proste i bez udziwnień ![]() Z moim pieskiem lepiej trochę. Do 3 nie spaliśmy wszyscy. W końcu zerzygal się skrzepami i krwią i chyba to mu pomogło bo zasnął. Ale wyglądało masakrycznie. Teraz mama pojechała z nim na zastrzyk. Nie mogę patrzeć jak zwierzątka cierpią. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1999 |
|
*sportaddict*
|
Biedna psina
Cieszę się, że mu lepiej.Poprostu - mi też się łóżeczko podoba |
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie takie najprostsze i klasyczne
ja też się naogladalam mnóstwa łóżeczek i już miałam dość, ma 3 wyjmowane szczebelki, 3p wysokości i zdejmowany bok.
|
|
|
|
#2001 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne, żeby był kompromis!Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2002 |
|
Wtajemniczenie
|
Pestycyda dobrze że z pieskiem lepiej, trzymam kciuki za dalszą rekonwalescencję
Poprostu mi również się podoba Twoje łóżeczko też będę kupować ten przewijak na łóżeczko więc fajnie że widać u Ciebie jakiej jest wielkości! Ja byłam od rana u dentysty, niby wszystko w porządku ale za 6mc muszę przyjść jednego zęba leczyć Zapisałam się też do położnej, która ma od 15 lipca urlop a moja gin też ma jakoś urlop pod koniec lipca, bo mi ostatnio mówiła że zdążę urodzić przed jej urlopem, a jak będę dłużej nosić?! ![]() Mąż mi w końcu tę drożdżówkę kupił! Właśnie ją jem
|
|
|
|
#2003 |
|
Rozeznanie
|
Pestycyda zdrówka dla psiny
Poprostu ładne łóżeczko w moim stylu A wózek bierz w ciemno, ten kolor co mi pokazywałaś jest fajny i myślę że na żywo wygląda bardzo podobnie. Ja brałam w ciemno jak wiesz i mam nadzieję że bedzie ok, a w razie czego zawsze możesz odstąpić od zakupu, chociaż mam nadzieję że ja nie będę musiała bo czasu coraz mniej. A propo pazurków to idę dziś do kosmetyczki na stopy i dłonie Pazury u rąk mam już takie długaśne że o wszystko zahaczają i ten odrost...Piękna pogoda u mnie w końcu ![]() Miłego dzionka wam życzę
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda, biedna psinka. Mam nadzieje, ze dzisiaj juz z nią lepiej.
Piszecie o hybrydach na moich lichych paznokciach niestety nie chcą sie trzymać są jeszcze tytanowe, moze kiedyś spróbuje.Byłam u okulisty, z siatkówką wszystko dobrze. Pan był bardzo serdeczny, pytał czy jesteśmy we dwie czy dwoje, a na koniec życzył szczęśliwego rozwiązania. Rano kot mi uciekł i juz myślałam, ze bede musiała wyjechać zostawiajac go na zewnątrz. Na szczęście jak wchodziłam to udało mi sie go namierzyć i złapać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora to fajnie
![]() Jon ja też muszę iść do dentysty. Ale na czas ciąży zrezygnowałam z pakietu dentystycznego. Pójdę po. Smacznego
|
#2006 |
|
*sportaddict*
|
A propos dentystów - czy Wam też tak krwawią dziąsła?! Wiem, że tak bywa w ciąży ale bardzo mi się to nie podoba
|
|
|
|
#2007 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
tylko szkoda ,że musiałam na wasabi oszczędzać heheCytat:
Cytat:
![]() Samantha ja miałam shellac ale nie lubiłam Go , moim zdaniem cena nie adekwatna do jakości a na gelishu nie pracowałam nigdy.Ja wczoraj spiłowałam pazury na krótko i dziś chyba ściągnę hybrydę bo nie wyobrażam sobie myć albo przebierać dziecka w szponach a trochę dojdą do siebie. hurra jest pogoda idę się ogarnąć mam klientkę na 12 a później lecę się opalać i lenić hihi ,udanego słonecznego dnia wszystkim mamusiom!!
wymiana:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261433 Edytowane przez Chilli Pepper Czas edycji: 2017-05-12 o 10:15 |
||||
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Chilli moja mama ma całe życie długie paznokcie i bez problemu dała radę ze mną i SIS. Kwestia przyzwyczajenia. Ja nie wyobrażam sobie miec krótkich.
|
|
#2009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piszecie o tych paznokciach i mi się znowu złamał jeden! Idę sprzątać, bo przez te deszcze mi pies strasznie do domu piachu nanosił! Ale dzisiaj u mnie też pięknie |
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Z dentysta to mnie czeka całkiem niezła przeprawa po porodzie :/
Poprostu mi się też podoba łóżeczko i komoda, ładnie i klasycznie ![]() Xzora - ja się często do szkoły spóźniałam przez moje uciekające zwierzaki... dobrze, że się złapał.Chilli Robisz smaka tym sushi ![]() Z mężem.mam.to samo, uwielbia moją kuchnię... ale.mieska ostatnio jemy mniej, ale jak robie obiad na dwa dni to zazwyczaj jest na jeden ![]() Ja właśnie miałam niezłą gimnastykę... mierzyłam sukienki od siostry, dwie dlugoe na lato ( całkiem ok -do biegania) i dwie na komunię, ale mi nie pasują, zwłaszcza ta biało-czarna :/. Zmierzylam swoją czerwoną, niebieską i w kwiatki... i było by ok, gdyby.nie odsłaniały UD! Tak sie podnoszą na brzuszku, że mam z nich mini - Podpowiedzcie mi proszę... bo moja sis uważa, że ta biało czarna jest ok ? A mi się nie podoba... jak dla ciotki... Pokazuje też te dwie długie na lato ![]() 1494577904792.jpg 1494577939249.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

Dobrze, że już po
Mam nadzieję, że noc będziecie mieli w miarę spokojną i że piesek szybko dojdzie do siebie po tym wszystkim

🏻

a moja gin też ma jakoś urlop pod koniec lipca, bo mi ostatnio mówiła że zdążę urodzić przed jej urlopem, a jak będę dłużej nosić?!