Panny Młode 2008 cz.II - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-29, 10:20   #1561
katey
Rozeznanie

GG do katey
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

kurde a gdzie Wy widziałyście jej zdjęcia? też chcę zobaczyć, bo też się zastanawiam i nie mogę się zdecydowac na jakis fryz...

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 10:21   #1562
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
Dziękuje Wam Kochane jesteście:cmo k:
Z tym sucharkiem to spróbuje
Pierwszy wydruk z usg juz mam - 4/5 tydzień fasolka ma na razie 12 mm

A ja sobie policzyłam ze ja tez na weselu moich rodziców byłam juz i to ok miesiac!! Nie ma to jak pójsć w ślady rodziców, nie?

Drukuje sobie rózne fryzurki na próbna i tak bardzo mi sie podoba fryzurka Kodeinki. Myślicie ze sie obrazi jak sobie odgapie? Na pewno nie wyjdzie tak samo bo mamy chociazby inny kolor włosków, ale podoba mi sie jej sposób upięcia
czyli juz widzialas swoja fasolke, a moze nam tez bys pokazala ?
no to fajna historia z tym, ze Ty tez juz bylas na weselu rodzicow,a teraz Twoj maluch bedzie na Waszym

aha, fryzurka Kodeiny na prawde sliczna , mysle, ze sie nie pogniewa

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 10:35   #1563
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
kurde a gdzie Wy widziałyście jej zdjęcia? też chcę zobaczyć, bo też się zastanawiam i nie mogę się zdecydowac na jakis fryz...

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248354 - Tu sie zbunkrowała

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
czyli juz widzialas swoja fasolke, a moze nam tez bys pokazala ?
No nie wiem, nie wiem
Zrobie skana ale to juz po weekendzie bo wydruk został w domku a ja teraz w pracy. Zreszta co tam ogladac: czarna plamka. Nawet serduszka jeszcze nie ma bo sie rozwija dopiero w 6 tygodniu

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-29 o 11:45 Powód: proszę korzystać z PROSTEJ funkcji multicytowania
Mbu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 10:42   #1564
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem, nie wiem
Zrobie skana ale to juz po weekendzie bo wydruk został w domku a ja teraz w pracy. Zreszta co tam ogladac: czarna plamka. Nawet serduszka jeszcze nie ma bo sie rozwija dopiero w 6 tygodniu
ale fasolka juz jest
zawsze to milo popatrzec na nowe zycie

Mąż i żona...
Stary 2008-04-29, 10:48   #1565
babeczka1985
Raczkowanie

Mbu cudownie!!!! Niewazne czy jest pestka, fasolka czy ziarenkiem Jeszcze raz gratuluje.

A tak z ciekawosci, bo widze, ze tez z Wroclawia jestes, gdzie slubujecie? O ile to nie tajemnica?
pozdrawiam cieplo!!!

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 11:06   #1566
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
wow!! dzięki za namiary obejrzałam i jestem pod wrażeniem...rzeczywiście super fryzurkę miała ale chyba nie dla mnie,pomimo że moje włosy sie jakoś "falują" to chyb atakie loki by mi opadły...ale ogólnie strasznie mi sie podobało
a fasolkę wszystkie byśmy pooglądały

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 11:32   #1567
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
Mbu cudownie!!!! Niewazne czy jest pestka, fasolka czy ziarenkiem Jeszcze raz gratuluje.

A tak z ciekawosci, bo widze, ze tez z Wroclawia jestes, gdzie slubujecie? O ile to nie tajemnica?
pozdrawiam cieplo!!!
Dziekuje wam. Mieszkamy teraz we Wrocławiu ale pochodze ze Słupska i tam bedzie ślub i wesele. Właśnie w nocy tam jade na weekend i nie bedzie mnie tyle na forum. Mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda i wszystkie wylegniecie na powietrze i nie na skrobiecie tu za duzo zebym poźniej to ogarneła.
Czytam sobie teraz o dietkach w ciazy i o rozwoju płodu - fascynujace
Stary 2008-04-29, 11:38   #1568
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Toverek, ja się cieszę, że mam białą sukienkę i takowe buty do kupienia Nie dość, że mam duże wymagania co do kształtu i wysokości obcasa, to jeszcze jakbym miała się głowić nad kolorem, to chyba nic bym nie kupiła U mnie jest dużo niewiadomych odnośnie dodatków i bukietu: wychodzę za maż w październiku, ale bolerka, kurteczki, futra i wszelkie etole mi się nie podobają. Poza tym - kolor bukietu. Stylistka stwierdziła, że do mojej urody pasuje nasycony, kontrastowy bukiet, z kolei na wątku o bukietach Ewalena napisała, że taki bukiet nie pasuje do sukni, bo "zabije" jej zwiewność Dobrze, że mam jeszcze tyle czasu do namysłu.
Dokładnie, białe buty to jest to, ja potrzebuję lekkiego ecru i nic mi się nie podoba. Koszmar

Cytat:
Pierwszy wydruk z usg juz mam - 4/5 tydzień fasolka ma na razie 12 mm
Mbu gratuluje! Chociaż nie zazdroszczę
O dziecku pomyślę najwcześniej za rok.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 11:47   #1569
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Ja chciałam za 2 lata, ale wiesz czasami los za nas decyduje i nie mamy nic do gadania. Tak ma być i koniec - z natura nie wygrasz
Stary 2008-04-29, 11:49   #1570
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Ja chciałam za 2 lata, ale wiesz czasami los za nas decyduje i nie mamy nic do gadania. Tak ma być i koniec - z natura nie wygrasz
Yhm, czasami życie płata nam różne figle W Twoim przypadku to chyba ten"dobry życiowy żarcik"
Stary 2008-04-29, 11:53   #1571
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Yhm, czasami życie płata nam różne figle W Twoim przypadku to chyba ten"dobry życiowy żarcik"
Oby, oby. Tak sobie myśle jak patrze na moje kuzynki, które sie staraja i chca dzidzi z całego serca i nic, nie moga "zaskoczyć" to z dwojga złego wolę mieć taką niespodziankę od losu niż kiedyś tam problemy.
Stary 2008-04-29, 12:36   #1572
truheart
Zakorzenienie

Mbu serdecznie gratuluję
Ja mam wesele tydzień po Tobie, zaczynam o tym intensywnie myśleć śnią mi się rożne koszmarki
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 12:53   #1573
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Mbu - serdeczni egratuluję !
dopiero teraz przeczytałam Twoją nowinę
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 12:56   #1574
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez Mbu83
popieram tok rozumowania, kiedyś (no całkiem niedawno w sumie) też tak planowałam, że za 5lat, że za 2 może... aż się oapnowałam i myślę sobie, że jakby co jestem gotowa psychicznie troszkę poczekać byłoby może i lepiej.. bo mieszkanie bo praca bo coś tam, no ale ostatecznie wychodzę z założenia - zawsze jest jakieś ale, a potem problemy z zajściem. Także ludzie sobie dają radę pięknie, że się cieszysz, że masz pomoc w TŻ będzie cudownie, pozdrawiam
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 12:58   #1575
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
Mbu - serdeczni egratuluję !
dopiero teraz przeczytałam Twoją nowinę
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Mbu serdecznie gratuluję
Ja mam wesele tydzień po Tobie, zaczynam o tym intensywnie myśleć śnią mi się rożne koszmarki
Dzięki dziewczyny. Ja póki co śpie jak zabita

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
popieram tok rozumowania, kiedyś (no całkiem niedawno w sumie) też tak planowałam, że za 5lat, że za 2 może... aż się oapnowałam i myślę sobie, że jakby co jestem gotowa psychicznie troszkę poczekać byłoby może i lepiej.. bo mieszkanie bo praca bo coś tam, no ale ostatecznie wychodzę z założenia - zawsze jest jakieś ale, a potem problemy z zajściem. Także ludzie sobie dają radę pięknie, że się cieszysz, że masz pomoc w TŻ będzie cudownie, pozdrawiam
Dzieki. JA na poczatku tez byłam zła, płacz i co to bedzie, bo my własciwie mieszkamy z moja siostra i jej facetem razem - takze ciasno trochu, otworzyłam nowy oddział w firmie i troche lipa teraz odejsc na macierzynski, bo trzeba naprawde tempa przyspieszyc, ale cóż mamy jeszcze 9 miesiecy wiec duzo moze sie zdazyć. Mamy pomoc rodziców z obu stron jakby co. Wiadomo zawsze bedzie jeszcze cos, a jeszcze kasy za mało, a tu moze by dom wybudować i drzewo posadzic najpierw itd. A pozniej ani patrzysz a 30/40 na karku i co... obawa, zwiekszone ryzyko, problemy.
A zreszta jak mi pani doktor powiedziała - w tym momencie ciazy to tez nic pewnego jeszcze

Czas edycji: 2008-04-29 o 19:52 Powód: post pod postem!
Stary 2008-04-29, 13:30   #1576
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Dzieki. JA na poczatku tez byłam zła, płacz i co to bedzie, bo my własciwie mieszkamy z moja siostra i jej facetem razem - takze ciasno trochu, otworzyłam nowy oddział w firmie i troche lipa teraz odejsc na macierzynski, bo trzeba naprawde tempa przyspieszyc, ale cóż mamy jeszcze 9 miesiecy wiec duzo moze sie zdazyć. Mamy pomoc rodziców z obu stron jakby co. Wiadomo zawsze bedzie jeszcze cos, a jeszcze kasy za mało, a tu moze by dom wybudować i drzewo posadzic najpierw itd. A pozniej ani patrzysz a 30/40 na karku i co... obawa, zwiekszone ryzyko, problemy.
A zreszta jak mi pani doktor powiedziała - w tym momencie ciazy to tez nic pewnego jeszcze
calkowicie sie zgadzam z Toba... ja nie planuje, nie zabazpieczamy sie... bedzie to bedzie to bedziemy sie cieszyc...(jakby zadlugo nie bylo to sie zaczniemy martwic) a gdybysmy sie ciagle zastanawiali czy to juz, to zawsze jest jakies ale bo to bo praca, dom, pieniadze... pomoc w razie czego mamy...
Dziadkowie beda Cie na rekach nosic
Moja mama mowi mi ze jeszcze za wczesnie ze mamy jeszcze czas, a tata widac ze juz by chcial czego po nim bym sie nie spodziewala...
Zycze Waszej juz trojce wszystkiego dobrego
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 13:38   #1577
Mbu83
Raczkowanie

Dzięki Agatko w imieniu naszej trójki .
Jadę odebrać suknie
Stary 2008-04-29, 13:46   #1578
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Jadę odebrać suknie
ale masz fajnie, a pokazesz nam sie, czy juz nie dasz rady?

Mąż i żona...
Stary 2008-04-29, 13:48   #1579
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Też chyba tak za rok zacznę myśleć o potomstwie, chociaż kto wie

Cytat:
Nie raz twierdziłam, że w moim przypadku najlepszy byłby właśnie "wypadek przy pracy" Być może kiedyś zapragnę dziecka tak bardzo, że zacznę się starać, ale jak na razie jestem za mało dojrzała na takie decyzje. Poza tym chciałabym pobyć jeszcze sam na sam z ukochanym, potem już nigdy nie będzie tak samo

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 15:33   #1580
gosiunia22
Zadomowienie

Mbu, wielkie gratulacje!!!!
He, piszesz, ze się w ogóle nie spodziewałaś... nie odbierz tego - broń Boże - jako ataku czy złośliwości (pytam tylko tak z ciekawosci) - jak to jest, że ktoś, kto jest w ciąży, najczęściej pisze, że się tego nie spodziewał? Bo jak pigułki zawiodły - to rozumiem Ja bym w każdym razie była zaskoczona, że nie zaszłam, gdybym się nie zabezpieczała
Życzę dużo radości i samych pozytywnych "niusów" od ginekologa

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...

Edytowane przez gosiunia22
Czas edycji: 2008-04-29 o 16:02
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 15:55   #1581
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Mbu, wielkie gratulacje!!!!
He, piszesz, ze się w ogóle nie spodziewałaś... nie odbierz tego - broń Boze - jako ataku czy złośliwosci (pytam tylko tak z ciekawosci) - jak to jest, że ktoś, kto jest w ciąży, najczęściej pisze, że się tego nie spodziewał? Bo jak pigułki zawiodły - to rozumiem Ja bym w każdym razie była zaskoczona, że nie zaszłam, gdybym się nie zabezpieczała
Życzę dużo radości i samych pozytywnych "niusów" od ginekologa
Kiedy ja naprawde sie nie spodziewałam, owszem istniało ziarenko podejrzenia ze moze byc wpadka kiedys, bo od 2 czy 3 lat nie biore juz tabletek, no ale zawsze były gumki. Ponadto ostanio miałam problemy z jajnikami i na to zrzuciłam brak okresu. Zwlekałam ze zrobieniem testu bo najzwyczajniej nie dopuszczałam tej mysli do siebie. Lekarz tez nic nie wykrył wiec... no ale co ja sie tłumacze

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ale masz fajnie, a pokazesz nam sie, czy juz nie dasz rady?
Moge wkleic foty z poprzedniej przymiarki bo teraz juz tylko założyłam czy oby wszystko oki, odebrałam i zapłaciłam. Chyba jest ciutke gorset ciaśniejszy, ale pani mówi ze i tak sie wyrobi po chwili chodzenia, a lepiej zeby nie spadał. Zaufałam.

To zmykam zycze wam słonecznego i spokojnego weekendu długiego. Buziaki. Nie piszcie za dużo!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (73,2 KB, 98 załadowań)

Czas edycji: 2008-04-29 o 19:53 Powód: post pod postem!
Stary 2008-04-29, 16:00   #1582
gosiunia22
Zadomowienie

Mbu, pytałam tylko tak z ciekawości W każdym razie bardzo gratuluję i cieszę się z Waszego szczęścia

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 16:13   #1583
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

a czy Ty Mbu zdajesz sobie sprawe ze na swoim weselu bedziesz najpiekniejsza kobieta na swieciebo nie dosc ze bedziesz miala piekna suknie to ciaza dodaje urody...oczka Ci sie pewnie swieca,buzia rozjasniala....zazdroszcz e Ci ze pochodzisz ze Słupska...malin30 tez jest z tego miasta a ja tam spedzilam kilka lat temu 2 tygodnia i marze aby tyam wrocic.....
p.s.znalazlam buty do swojej sukni
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 16:24   #1584
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Mbu83 wyglądasz zjawiskowo! Masz piękny uśmiech. Mój TŻ stwierdził że jesteś ucieleśnieniem snów o Pannie Młodej. Uważaj by tatus twojej fasolki w dniu ślubu nie padł z wrażenia
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 18:04   #1585
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
p.s.znalazlam buty do swojej sukni
Pochwal się zaraz

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 18:25   #1586
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Pochwal się zaraz
narazie na necie asiuk
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 18:33   #1587
dzasta110
Wtajemniczenie

Mbu gratulacje

a ja dziś byłam w salonie ślubnym i mierzyłam moją suknię (tylko, że w innym kolorze) i mój wybór się potwierdził... jest u mnie trochę mniej "ciałka" i wygląda jeszcze śliczniej i doszłam do wniosku, ze będę miała wszyte miski do sukienki (górę sukni wyprofilują do moich "gabarytów", więc nie powinno się nic przemieszczać, oby ) a dlatego tak myślę, bo właśnie ta co mierzyłam miała wszyte miski i było całkiem ok, a jak jeszcze dopasują to powinno być super, przynajmniej zniknął problem stanika
na butach chciałam sobie zaoszczędzić i kupić w jakimś takim zwykłym sklepie, ale nie ma kompletnie żadnego wyboru więc chyba muszę się wybrać do sklepu ze ślubnym obuwiem

toverek pochwal się butkami, wklej zdjęcie

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 19:20   #1588
*kaalinaa*
Zadomowienie

Mbu jak czytam Twoją opowieść to jakoś tak ściska mnie w żołądku, my byśmy tak chcieli z TŻ ale rozsądek bierze górę. Bo w przeciwnym razie na swoim ślubie miałabym już pokaźny brzuszek . Ale tak poważnie to planujemy zaraz po ślubie się postarać

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 19:35   #1589
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
calkowicie sie zgadzam z Toba... ja nie planuje, nie zabazpieczamy sie... bedzie to bedzie to bedziemy sie cieszyc...(jakby zadlugo nie bylo to sie zaczniemy martwic) a gdybysmy sie ciagle zastanawiali czy to juz, to zawsze jest jakies ale bo to bo praca, dom, pieniadze... pomoc w razie czego mamy...
Kurcze jak to jest, że Ci którzy podchodza do tego na luzie nie mają dziecka a tym, którzy się zabezpieczają coś wypada?
W moim przypadku gdybym tylko zrezygnowała z pigułek ( które zresztą po ładnych kilku latach trochę mnie męczą) to zaraz byłabym mamą W każdym razie jeszcze jakiś rok tablety będą u mnie na porządku dziennym. Od maja 2009 być może zacznę starania...
Stary 2008-04-29, 19:43   #1590
*kaalinaa*
Zadomowienie

No Dziewczyny znikam na kilka dni z Wizażu i jade się relaksować w góry . Nie piszcie za dużo bo później ciężko nadążyć za Wami. Życzę udanego długiego weekendu, buźki

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości