|
|
#1561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
kurde a gdzie Wy widziałyście jej zdjęcia?
też chcę zobaczyć, bo też się zastanawiam i nie mogę się zdecydowac na jakis fryz...
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a moze nam tez bys pokazala ?no to fajna historia z tym, ze Ty tez juz bylas na weselu rodzicow,a teraz Twoj maluch bedzie na Waszym ![]() aha, fryzurka Kodeiny na prawde sliczna , mysle, ze sie nie pogniewa
|
|
|
|
|
#1563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248354 - Tu sie zbunkrowała ![]() No nie wiem, nie wiem ![]() Zrobie skana ale to juz po weekendzie bo wydruk został w domku a ja teraz w pracy . Nawet serduszka jeszcze nie ma bo sie rozwija dopiero w 6 tygodniu
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-29 o 11:45 Powód: proszę korzystać z PROSTEJ funkcji multicytowania |
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze to milo popatrzec na nowe zycie
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Raczkowanie
|
Mbu cudownie!!!! Niewazne czy jest pestka, fasolka czy ziarenkiem
Jeszcze raz gratuluje.A tak z ciekawosci, bo widze, ze tez z Wroclawia jestes, gdzie slubujecie? O ile to nie tajemnica? ![]() pozdrawiam cieplo!!! |
|
|
|
#1566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a fasolkę wszystkie byśmy pooglądały
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#1567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda i wszystkie wylegniecie na powietrze i nie na skrobiecie tu za duzo zebym poźniej to ogarneła .Czytam sobie teraz o dietkach w ciazy i o rozwoju płodu - fascynujace ![]()
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mbu gratuluje! Chociaż nie zazdroszczę ![]() O dziecku pomyślę najwcześniej za rok. |
|
|
|
|
#1569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Tak ma być i koniec - z natura nie wygrasz |
|
|
|
|
#1570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Twoim przypadku to chyba ten"dobry życiowy żarcik"
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Raczkowanie
|
Oby, oby. Tak sobie myśle jak patrze na moje kuzynki, które sie staraja i chca dzidzi z całego serca i nic, nie moga "zaskoczyć" to z dwojga złego wolę mieć taką niespodziankę od losu niż kiedyś tam problemy.
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Mbu serdecznie gratuluję
Ja mam wesele tydzień po Tobie, zaczynam o tym intensywnie myśleć śnią mi się rożne koszmarki
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Mbu - serdeczni egratuluję !
dopiero teraz przeczytałam Twoją nowinę
|
|
|
|
#1574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
troszkę poczekać byłoby może i lepiej.. bo mieszkanie bo praca bo coś tam, no ale ostatecznie wychodzę z założenia - zawsze jest jakieś ale, a potem problemy z zajściem. Także ludzie sobie dają radę pięknie, że się cieszysz, że masz pomoc w TŻ będzie cudownie, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1575 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najpierw itd. A pozniej ani patrzysz a 30/40 na karku i co... obawa, zwiekszone ryzyko, problemy.A zreszta jak mi pani doktor powiedziała - w tym momencie ciazy to tez nic pewnego jeszcze
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-29 o 19:52 Powód: post pod postem! |
||
|
|
|
#1576 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziadkowie beda Cie na rekach nosic ![]() Moja mama mowi mi ze jeszcze za wczesnie ze mamy jeszcze czas, a tata widac ze juz by chcial czego po nim bym sie nie spodziewala... ![]() Zycze Waszej juz trojce wszystkiego dobrego
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
ale masz fajnie
|
|
|
|
#1579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Być może kiedyś zapragnę dziecka tak bardzo, że zacznę się starać, ale jak na razie jestem za mało dojrzała na takie decyzje. Poza tym chciałabym pobyć jeszcze sam na sam z ukochanym, potem już nigdy nie będzie tak samo
|
||
|
|
|
#1580 |
|
Zadomowienie
|
Mbu, wielkie gratulacje!!!!
He, piszesz, ze się w ogóle nie spodziewałaś... nie odbierz tego - broń Boże - jako ataku czy złośliwości (pytam tylko tak z ciekawosci) - jak to jest, że ktoś, kto jest w ciąży, najczęściej pisze, że się tego nie spodziewał? Bo jak pigułki zawiodły - to rozumiem Ja bym w każdym razie była zaskoczona, że nie zaszłam, gdybym się nie zabezpieczała![]() Życzę dużo radości i samych pozytywnych "niusów" od ginekologa
Edytowane przez gosiunia22 Czas edycji: 2008-04-29 o 16:02 |
|
|
|
#1581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moge wkleic foty z poprzedniej przymiarki bo teraz juz tylko założyłam czy oby wszystko oki, odebrałam i zapłaciłam. Chyba jest ciutke gorset ciaśniejszy, ale pani mówi ze i tak sie wyrobi po chwili chodzenia, a lepiej zeby nie spadał. Zaufałam. To zmykam zycze wam słonecznego i spokojnego weekendu długiego. Buziaki. Nie piszcie za dużo! Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-29 o 19:53 Powód: post pod postem! |
|
|
|
|
#1582 |
|
Zadomowienie
|
Mbu, pytałam tylko tak z ciekawości
W każdym razie bardzo gratuluję i cieszę się z Waszego szczęścia
|
|
#1583 |
|
Raczkowanie
|
a czy Ty Mbu zdajesz sobie sprawe ze na swoim weselu bedziesz najpiekniejsza kobieta na swiecie
bo nie dosc ze bedziesz miala piekna suknie to ciaza dodaje urody...oczka Ci sie pewnie swieca,buzia rozjasniala....zazdroszcz e Ci ze pochodzisz ze Słupska...malin30 tez jest z tego miasta a ja tam spedzilam kilka lat temu 2 tygodnia i marze aby tyam wrocic.....p.s.znalazlam buty do swojej sukni |
|
|
|
#1584 |
|
Wtajemniczenie
|
Mbu83 wyglądasz zjawiskowo! Masz piękny uśmiech. Mój TŻ stwierdził że jesteś ucieleśnieniem snów o Pannie Młodej. Uważaj by tatus twojej fasolki w dniu ślubu nie padł z wrażenia
|
|
|
|
#1586 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Wtajemniczenie
|
Mbu gratulacje
a ja dziś byłam w salonie ślubnym i mierzyłam moją suknię (tylko, że w innym kolorze) i mój wybór się potwierdził... jest u mnie trochę mniej "ciałka" i wygląda jeszcze śliczniej ) a dlatego tak myślę, bo właśnie ta co mierzyłam miała wszyte miski i było całkiem ok, a jak jeszcze dopasują to powinno być super, przynajmniej zniknął problem stanika ![]() na butach chciałam sobie zaoszczędzić i kupić w jakimś takim zwykłym sklepie, ale nie ma kompletnie żadnego wyboru więc chyba muszę się wybrać do sklepu ze ślubnym obuwiem toverek pochwal się butkami, wklej zdjęcie
|
|
#1588 |
|
Zadomowienie
|
Mbu jak czytam Twoją opowieść to jakoś tak ściska mnie w żołądku, my byśmy tak chcieli z TŻ ale rozsądek bierze górę. Bo w przeciwnym razie na swoim ślubie miałabym już pokaźny brzuszek
. Ale tak poważnie to planujemy zaraz po ślubie się postarać
|
|
#1589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W moim przypadku gdybym tylko zrezygnowała z pigułek ( które zresztą po ładnych kilku latach trochę mnie męczą) to zaraz byłabym mamą W każdym razie jeszcze jakiś rok tablety będą u mnie na porządku dziennym. Od maja 2009 być może zacznę starania...
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Zadomowienie
|
No Dziewczyny znikam na kilka dni z Wizażu i jade się relaksować w góry
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.

też chcę zobaczyć, bo też się zastanawiam i nie mogę się zdecydowac na jakis fryz...

fasolka ma na razie 12 mm

?
. Mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda i wszystkie wylegniecie na powietrze i nie na skrobiecie tu za duzo zebym poźniej to ogarneła
.

) a dlatego tak myślę, bo właśnie ta co mierzyłam miała wszyte miski i było całkiem ok, a jak jeszcze dopasują to powinno być super, przynajmniej zniknął problem stanika