|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
no i pierwszy dzien mam prawie za soba
![]() ![]()
![]() |
#1142 | ||
Zakorzenienie
|
a jednak jestem jeszcze
![]() ale zaraaaz idę, spać, chyba XD Cytat:
![]() Cytat:
![]() no dobra, ide, bo w końcu cały dzień przy tym nieszczęsnym komputerze spędze. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Rozeznanie
|
ehhh dziewczyny.... źle u mnie i smutno
![]() dieta ok... ale cała reszta ekhm... szkoda gadać. Chyba będę zmuszona na jakiś czas was opuścić... albo przynajmniej ograniczyć zaglądanie do wizazu ![]() ale myślę o was.... i pamiętam złotka.
#1145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja bym kciała, ale mam juz inne plany na majówkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętaj że zdrówko jest najważniejsze. Tulę Cię i jak tylko będzie jakiś dołek pisz a razem napewno pokonamy wszystkie trudności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
no od tego co będzie czyli 5 maja i nie ma to tamto ![]() ![]() no to ja już podwijam kiecę i lecę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1148 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() PriV - ![]() ![]() a Moszna to taka miejscowosc w ktorej znajduje sie park, zamek przepiekny (wkleje zaraz zdjecie tego zameczka ) ale nazwa jest rzeczywiscie przeboska ![]()
"Są góry, przez które trzeba przejść, inaczej droga się urywa" Ludwig Thomas Edytowane przez jennuś Czas edycji: 2008-04-29 o 17:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
heh ale napisalam PRAWIE
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, na nas możesz liczyć, jak chcesz to wygadaj się, pomożemy Ci napewno ![]() Cytat:
![]() aa wytrwasz, wytrwasz napewno do swojego celu ![]() a ja mam wieśniako-fobię. ![]() własnie myślę co zjeść na kolację i zgadnijcie jaka myśl? "coś z wiesniakiem" ![]() to się już robi chore xDD jak wracam ze szkoły, to otwieram lodówkę i sprawdzam czy mama kupiła mi 2 wieśniaki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a balsamico to jest ocet balsamiczny??? Bo jesli tak to mozna.Musztarde tez.Ja wsuwam Dijon.No i balsamic vinegar i Dijon musztarda to podstawa moich sosow do salatek ![]()
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
no ja też się o Ciebie martwię bo ja Cię tak ciągle biję to możesz psychicznie się załamać
![]()
#1153 | |
Zakorzenienie
|
dobra, kochane
![]() ![]() po spodnie :} papa ![]() edit: Cytat:
no nie. musiałam zedytować ![]() boże, Wy jesteście niesamowite ![]() jak schudnę, do swojej kochanej wagi, to i tak będę tu zaglądać, zeby tylko z Wami pogadac :P kocham Was ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
blonndee Kochana zapomniałam że dziś moja kolej na smska, cholera taka zabiegana byłam że mi z głowy wypadło
![]() jutro rano wyślę ![]()
#1156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ok, zamiana ![]() ale mam dzis dola. zobaczylam zdjecia, ktore ostatnio robilismy na spotkaniu klasowym. jedno slowo: grubas!! ![]() ![]() ide z tego zalu umyc wlosy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
moje dzisiejsze sukcesy :
przed uczelnią rozdawali nestea - oddałam przyjaciółce nie wzielam nic do jedzenia na uczelnie - zjadlam wnętrzności chudziutkiego kurczakowego kebaba bez sosu z warzywami a pitą nakarmiła te cholerne gołębie szłam na piechotę 2 km żeby kupić świeży chlebek pełnoziarnisty obejrzałam film "ps. i love u" i wylalam hektolitry łez, jak myslicie, ile to może byc kg mniej na wadze ? ![]() grzechy: big milk Znacie te nowe chrupki firmy good food ? one sa na bazie ryzu i kukurydzy, bez cukru, mąki, glutenu, maja 50% tluszczu mniej niz normalne i podobno 0 konserwantow. Mozna je jesc od czasu do czasu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczynki czy można się przyłączyć?
Już dłuższy czas robiłam podejście do tej diety aż w końcu się przełamałam i dzisiaj 1 dzień.... (wiem wiem żaden sukces). Mam zamiar wytrwać w tej 1 fazie, ale nie mam kompletnie pomysłów na to co jeść na śniadanie no i podczas przerwy w pracy (mamy tylko mikrofalówkę). Dzisiaj zajadałam się serkami wiejskimi oraz pomidorami, ogórkiem i sałatą- piłam tylko wodę, a przed chwilą jadłam jajecznicę. Wogóle niewiem czy serek wiejski można jeść w 1 fazie? Podrzućcie jakiś pomysł na śniadanko, ale coś łatwego do przyrządzenia (bo nie umiem niestety gotować). pozdrawiam
['][']['] 1o.11.11 Podróże mają magiczną moc uzdrawiania duszy i zdecydowanie pomagają zdystansować się do problemów dnia codziennego. Nie rozwiązują ich bezpośrednio, jednak pomagają przewartościować i spojrzeć na nie jakby z drugiego brzegu rzeki Martyna Wojciechowska |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak poszedł kolos ![]() właśnie się malowałam do pracy i zastanawiam się już od dłuższego czasu dlaczego w jednym oku rzęsy mi się ładniej malują ![]()
![]() |
#1162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzis zalatwilam sprawe, a raczej sama sie zalatwila: odpalajac papieroska od kuchenki gazowej podpalilam sobie rzeski wlasnie tego lepszego oka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Rozeznanie
|
ajjj... dzięki dziewczyny ze jestescie
![]() ~żle mi z tym jak wyglądam... to jakies chore... ale na serio iezko mi dostrzec jakies pozytywne cechy w sobie... oczywiscie jednego dnia czuje sie pod tym wzgledem lepiej innego dnai gorzej... ale ostatnio to ehhh... chciałabym tyle zmienic. nie chce mi się nawet nigdzie wyłazić... ~żle mi bo tęsknie za kims bezsensownie. ![]() ~ale to wszytsko i tak chowa sie przy tym co narozrabiałam. jestem głupia głupia głupia... ![]() narobilam sobie tyle zaległosci i nazbierałam tyle nieobecnosc, że mam na studiach jednym słowem PRZEWALONE... i nie wiem jak to wszytsko ponaprawiac. ![]() jestem nieodpowiedzialna, nierozsądna i zachowuje sie jak dziecko... najgorzej z jednego przedmiotu i z lektoratu. Bedę starała sobie załatwic zwolnienia z tych godzin... no ale nie wiem jak to będzie. Az mi głupio pisać o tym... facet mnie z listy skreślił... ratuje mnie to, że jest w miare prostudencki i mam nadzieje, że jakoś sie z nim dogadam... no i musze prezentacje zrobić... ale chyba się ze wstydu spalę. Nawazyłam sobie piwa to teraz.... ehhh.... I to jeszcze na pierwszym roku... ![]() w ogóle ten kierunek to dla mnie jakas pomyłka... ale musze je skończyc ![]() jest mi źle, smutno a najbardziej jestem wściekła an sama siebie...
#1165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1166 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() lecę do pracki ![]()
![]() |
#1167 |
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj nawaliłam kompletnie. Az wstyd się przyznać!!!!!!!!!!!!!!!!!
zarz zjem moją owsiankę - na pożegnanie - cholera, ja zawsze muszę odwalać jakieś rytuały zakańczania ![]() Przede mną big pułapka: @ Muszę jeść mniejsze porcje. Mniejsze porcje, mniejsze porcje, mniejsze porcje...mniejsze porcje _______________________ II faza dzień 27 Cel 1a - jeść mniejsze porcje Cel 1b - zrzucić do 15 czerwca 6 kg 1...2...3...4...5...6 kg Cel 2 - 69 kg ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
blondee skład tych chrupek to : kukurydza, ryż, olej roślinny, aromat naturalny
o smaku śmietanki ze szczypiorkiem (glutaminiam sodu), sól kasiaczku kolos poszedł calkiem ok, napisalam wszystko (tylko Hobbesa pomieszalam lekko:P ), ale nie wiem jak oceni pyatnie opisowe. A mi się zawsze "ściera" tusz na tym oku, na ktore mi opada grzywka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no ja bede robiła wszytsko, żeby jakoś z tej sytuacji wybrnąć... i łatwo nie popuszczę... ale boję się, że i tak teraz to nie ode mnie wszytsko zależy. :/ miłego pracowania ![]()
![]() |
#1170 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Blonndee prawieżemadonno, napisalabyc mi przepis na ciasteczka z maslem orzechowym? warto je piec? bardzo ladnie prosze ![]() cos mi sie dzieje z brzuchem- mam beben jak w 5 miesiacu ciazy!!!!! zaparc nie mam, wiec nie wiem o co chodzi. juz nawet rano nie jest plaski ![]() ![]() niech ktos mi napisze,czy nie jem za duzo ![]() IŚ: omlet z 2jaj z pieczarkami,plastrem sera i pomidorem, 2 lyzeczki masla orzechowego P: jablko, 1 maly daktyl/daktyla(?) PII: sliwki suszone (ok 100g, ale suszone to one nie byly-pol surowe:/) O: salatka z twarogu, tunczyka, pomidora i ogorka P: sok vega K: pomidor, ogorek, salata, skropione oliwa
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.