|
|
#3871 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Jeszcze nie wyznaczyła mi terminu, ale według moich obliczeń 38 tydzień kończę 07.07. byłoby super ale nie liczę na to żeby się udało w tym terminie. Nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że będzie to 10.07
![]() Taedio, kiedyś już pisałam że c&a ma bardzo duże rozmiary ciążowych ciuchów. Sama ma dwie ich bluzki ciążowe które zalegają w szafie jeszcze z przed pierwszej ciąży, leżą na mnie jak worki po kartoflach |
|
|
|
#3872 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale piękne zakupy!
Ja właśnie wróciłam z ogródka moja cora siedziała 2 godziny w piaskownicy nie mogłam ja wyciągnąć. Teraz zaczęło grzmiec to ucieklysny do domu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio uciekłas z więzienia w tym pasiaku?
a tak na serio z czym będziesz łączyć te spodnie w kwiatki? Bo ja tez kupiłam wzorzyste i nie wiem z czym je zestawie żeby to jakos wyglądało. Też lubię ubranka dla dzieci z ca są bardzo przyjemne w dotyku.
|
|
|
|
#3875 | ||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Teraz obojętne co kupimy ciuszki dla dzieci będą lepsze Cytat:
Oby było bez opóźnień ![]() Cytat:
na przyszłość będę mądrzejsza ![]() Dobrze, że spodnie wzięłam 34 ![]() Leczo kończy się gotować. Nie chce mi się brać za ciasto ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem jeszcze z czym z tym co będzie na mnie dobre na szczęście obie na ramiączkach
|
||||
|
|
|
#3876 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
do czyszczenia pępka najmniejsze i najtansze. przetrzesz i do kosza Cytat:
mój pępek tez mnie wkurza bo wystaje co chwile. albo rusza sie razem z dzieckiem w brzuchu ![]() Cytat:
a na przedsztawienie z przedszkola... poszlam z nimi wkoncu. rano pojechalam i babka mowi ze moge isc z nimi jak to ma go uspokoic. siedzial mi na kolanach cale przedstawienie. ale przynajmniej poszedl ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tez sie boje zazdrości, robie co moge, nastawiam pozytywnie i bede sie starala nie dopuscic do sytuacji w ktorych ewidentnie bedzie mogl byc zazdrosny. no ale to tylko wizja na razie..
|
|
|
#3877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wcinam arbuza zamiast lodów
|
|
|
|
|
#3878 |
|
królikoholiczka
|
Mam nadzieję że będzie bez opóźnień
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Ja noszę wzorzyste spodnie tylko z białymi bluzkami.
|
#3880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3881 |
|
MerDer 4ever
|
Nie! Co mam z nim zrobić jak nie lubię jeść? Przynajmniej ponoszę :P
![]() Danke ![]() Melduję, że obiad ugotowany a ciasto w piekarniku! W końcu mogę sobie odpocząć
|
|
|
|
#3882 |
|
Rozeznanie
|
Ja Miśkowi tłumaczę że mam dzidzię w brzuszku i że będzie miał siostrzyczkę. Mówię mu jak to fajnie jest być starszym bratem, że będzie mi pomagał, karmił, jeździł wózeczkiem na spacery. On jest teraz na takim etapie że we wszystkim chce pomagać, razem robimy posiłki, ścieli łózko z tatą, nastawia zmywarkę, przynosi swoje ciuszki do ubrania i to wszystko sprawia mu niezwykłą frajdę, więc tłumaczę mu że mama będzie potrzebowała jego pomocy jak będzie dzidzia. Na razie mówi że fajnie, ale jak będzie to zobaczymy
Ja myślę że on nie do końca jeszcze rozumie co się dzieje. Planujemy też po urodzeniu kupić mu jakąś zabawkę i powiedzieć że to prezent od siostry, podobno to dobry sposób.
|
|
|
|
#3883 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Łeee tam arbuz Toskafki z bitą śmietaną!
|
|
|
|
|
#3884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale zakupy porobiłyście!
![]() poprostu, sukienki ekstra! A kolor to faktycznie już trzeba samemu go poczuć mi się podobasz w obu ![]() taedio, chuderlak jesteś to i ciuchy za duże! te spodnie w kwiaty super! do gładkich bluzek będą idealne. A koszule chyba też sobie zakupię - nie będzie żal jakbym gdzieś tam po porodzie ufafluniła tej z dobranocki trochę mi szkoda ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się powoli biorę dopiero za obiad
pół dnia przesiedzialam w gabinecie na kawie u znajomych, kolega ma ma male dziecko więc temat się kręcił Taedio ale fajne pajacyki Ja dziś upolowalam w lumpeksie spodenki converse i zary ale na 68 i 74 i jakieś pasiaste krótkie spodenki na lato czapeczka . Nie przepadam za takimi kolorami i paskami ale przyda się jak będzie ciepło :p I tu jest w tej długiej sukience IMG_1495548192.576313.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3887 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Rozmiar za duży a nie ![]() Polecam koszule Cytat:
Super wyglądasz |
||
|
|
|
#3888 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3889 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gin powiedzial ze wszystko w jest ok z waga. Chyba mu zaufam. Moze wda sie we mnie bo ja biedna tylko 160cm Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3890 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Komu? IMG_1495550052.642179.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3891 |
|
Rozeznanie
|
A teraz zbieram sie na 17 na SR. Takze znikam na jakies 2-3 godziny
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja nie mogę sobie nic upiec bo mam zepsuty piekarnik Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3893 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ja też się zbieram na SR a tak mi się nie chce |
|
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-05-23 o 16:49 |
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam pod gabinetem - tym razem nie pomyliłam dnia.
Mała- fajne bluzy! Poprostu - super te sukienki. Ta różowa na stronie nie wygladała tak żarówiasto. W sumie nie wiem czy ja bym sie w tym kolorze odnalazła, ale na lato fajny. Nie wiem co wy z tym pępkiem macie? Moj tez wystaje ale nic na to nie poradzę. Zasłaniam go bluzką wiec nie powinien nikogo razić - przecież nie bede specjalnie jakichś kolejnych warstw ubrań nakładać albo go plastrem zaklejać. Siilmariien - kciuki za Lili i za Ciebie ze sie nie popłakałaś. Baby2 - super, ze z małą wszystko ok i zeby antybiotyk pomógł. Myszowata - trzymam kciuki, zeby maluszek na kolejnej wizycie był juz główką do dołu. Współczuje tego rozejścia - w ogóle jak tak piszesz to u mnie podobnie z tą aktywnością - najbardziej boli jak długo leżę na jednej stronie i nam sie przekręcić na drugą. Taedio - super, ze zakupy udane, chociaż ja bym te za duże ubrania zwróciła. Zestaw nr 3 świetny - tyle ze noszony osobno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Devileek - ładnie brzuszek wyglada w tej czarnej sukience Gosiutka - dzieki za tabelkę, widzę, ze sie info różni od tej z mojej SR. Emilia - gratuluje zakupu wózka! Jaki kolor? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boszszzzz zaadoptuj mnie, uwielbiam Twoją kuchnię 🤤 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja z chęcią ! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora ✊️✊️
Baby super, że wszystko ok Myszowata fajnie, że się odzywasz, malutka jeszcze urośnie pewnie, moja też nieduża ![]() Darietta, Samantha wielokrotnie pisała o swoim zlym samopoczuciu, miała mieć wizytę teraz jakoś. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3899 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3900 |
|
Wtajemniczenie
|
To czemu z rabarbarem robisz
?Opalam sobie nogi w tym niezdrowym popołudniowym słońcu! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

a tak na serio z czym będziesz łączyć te spodnie w kwiatki? Bo ja tez kupiłam wzorzyste i nie wiem z czym je zestawie żeby to jakos wyglądało. Też lubię ubranka dla dzieci z ca są bardzo przyjemne w dotyku.

i nie wiem czy nie zwrócić, będę musiała mieć na prawdę dobry humor, żeby tą różową ubrać bo rzuca się w oczy. Drażni mnie też pępek! na dodatek on zmienia swój wygląd w zależności od ułożenia się dziecka...
Przedstawienie z okazji dnia matki i dnia ojca
Lila była piękną i fantastyczną biedronką
Masz mocarną szyjkę

Toskafki z bitą śmietaną!