LIPCÓWKI część 5. - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-23, 14:38   #3871
baby2
Rozeznanie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Dziękuję
To którego u Ciebie wychodzi?
Jeszcze nie wyznaczyła mi terminu, ale według moich obliczeń 38 tydzień kończę 07.07. byłoby super ale nie liczę na to żeby się udało w tym terminie. Nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że będzie to 10.07

Taedio, kiedyś już pisałam że c&a ma bardzo duże rozmiary ciążowych ciuchów. Sama ma dwie ich bluzki ciążowe które zalegają w szafie jeszcze z przed pierwszej ciąży, leżą na mnie jak worki po kartoflach Mam też ich jeansy rozm.36 z pierwszej ciąży, też raczej nie założę bo dalej na mnie wiszą
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 14:38   #3872
etusiaaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny ale piękne zakupy!

Ja właśnie wróciłam z ogródka moja cora siedziała 2 godziny w piaskownicy nie mogłam ja wyciągnąć. Teraz zaczęło grzmiec to ucieklysny do domu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 14:39   #3873
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez faithworkswonders Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Co do wyprawki ,to na sutki mam lanoline , moim zdaniem najlepsza nie trzeba zmywać
Tantum rosa mam ,bo używam raz na jakiś czas gaziki jałowe tez są bo się przydają przy synku
U nas dzisiaj żar się leje z nieba ,nie da się wytrzymać .
Bartus chyba coś czuję że już nie będzie jedynakiem ,bo coraz częściej przychodzi daje mi buzi , wspina się na kolana zeby się poprzytulac. Mam nadzieję tylko że nie będzie jakiś mega zazdrosny

A gdzie kupiłaś lanoline masz może zdjecie opakowania.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 14:48   #3874
poprostu
Zakorzenienie

Taedio uciekłas z więzienia w tym pasiaku? a tak na serio z czym będziesz łączyć te spodnie w kwiatki? Bo ja tez kupiłam wzorzyste i nie wiem z czym je zestawie żeby to jakos wyglądało. Też lubię ubranka dla dzieci z ca są bardzo przyjemne w dotyku.
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 14:54   #3875
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Zestawienie w paski mi się podoba

Ciuszki fajne ale te pajace i tak najlepsze
Jak z więzienia
Teraz obojętne co kupimy ciuszki dla dzieci będą lepsze

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Zamówiłam wózek jednak zostałam przy adamex barletta. Ma być do końca czerwca

Oby było bez opóźnień
Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
Taedio, kiedyś już pisałam że c&a ma bardzo duże rozmiary ciążowych ciuchów. Sama ma dwie ich bluzki ciążowe które zalegają w szafie jeszcze z przed pierwszej ciąży, leżą na mnie jak worki po kartoflach Mam też ich jeansy rozm.36 z pierwszej ciąży, też raczej nie założę bo dalej na mnie wiszą
Ja tam bardzo rzadko kupuję więc nie wiedziałam, że takie rozmiary na przyszłość będę mądrzejsza
Dobrze, że spodnie wzięłam 34 i tak sa takie luźniejsze

Leczo kończy się gotować. Nie chce mi się brać za ciasto

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Taedio uciekłas z więzienia w tym pasiaku? a tak na serio z czym będziesz łączyć te spodnie w kwiatki? Bo ja tez kupiłam wzorzyste i nie wiem z czym je zestawie żeby to jakos wyglądało. Też lubię ubranka dla dzieci z ca są bardzo przyjemne w dotyku.
Tylko nikomu nie mów!
Nie wiem jeszcze z czym z tym co będzie na mnie dobre Mam jedna czarną bluzkę taką dłuższą i jedna białą na szczęście obie na ramiączkach
Stary 2017-05-23, 14:56   #3876
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Idę!
Ps. Tak to była sukienka Załącznik 7078911

wyjmij tego arbuza!

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Coś długo się nie odzywa.
Pisał ktoś może do niej pw?

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Pisałyście kiedyś, że macie do szpitala 2 koszule i coś brzydkiego do porodu
To brzydkie to też koszula czy t-shirt?
Myślałam o koszulce dłuższej, ale wtedy chyba nie da rady położyć dziecia na brzuchu... Chociaż rozpięcie w koszuli rozpinanej też może być na to za małe
Nie umiem sobie wyobrazić jak to jest
do porodu szukam koszulki bez rekawow rozpinanej z przodu. ale nie znalazlam jeszcze..

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Kurczę, muszę się dowiedzieć jak jest u mnie z koszulą do porodu. Nie piszą też nic o sexy siatkowych majtach, tylko o bawełnianych

W ogóle zastanawiam się jak to jest - na stronie szpitala piszą, żeby się zgłosić jeśli nie czujemy ruchów albo kiedy są gwałtowne - co to znaczy 'gwałtowne'? Mój łobuz mnie czasem tak naparza po żebrach i tak hasa, że nie mam pojęcia, gdzie przebiega granica
to ja bym musiala sie zglaszac co dwa dni! nawet przed chwilą na powierxhni brzucha wystawaly jakkes kolana albo łokcie. aż syn sie śmiał co mi sie dzieje w brxuchu ze tak skacze

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie gaziki bralyscie? Ile cm i ilo nitkowe?
do czyszczenia pępka najmniejsze i najtansze. przetrzesz i do kosza

Cytat:
Przyszły moje sukienki z Mohito, rozm. M ale zielona jest ciut luźniejsza zdecydowanie w zielonej się czuję lepiej, różowa jest oczoj... nie spodziewałam się i nie wiem czy nie zwrócić, będę musiała mieć na prawdę dobry humor, żeby tą różową ubrać bo rzuca się w oczy. Drażni mnie też pępek! na dodatek on zmienia swój wygląd w zależności od ułożenia się dziecka...
a mnie rózowa bardziej sie podoba
mój pępek tez mnie wkurza bo wystaje co chwile. albo rusza sie razem z dzieckiem w brzuchu

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Cześć!
Byliśmy wczoraj z mężem na pierwszym występie córy w przedszkolu Przedstawienie z okazji dnia matki i dnia ojca Lila była piękną i fantastyczną biedronką Udało mi się nie poryczeć, ale było ciężko

Widziałam, że pisałyście o przechowywaniu pokarmu, u nas w SR dawali takie info:
Przechowywanie pokarmu:
w zamrażarce - 2 miesiące,
w lodówce - 48h,
w temp. pokojowej - 12h.
Mleka ściągniętego wcześniej nie gotujemy! Podgrzewamy tylko w kąpieli wodnej do temp. pokojowej (21 stopni).
Ja miałam opory przed tak długim przechowywaniem w temp. pokojowej i ściągałam na bieżąco, ale wtedy było dość gorąco na dworze i w domu.

Nadrabiam na razie tylko część postów, żeby mi nie wywaliło cytowania.

I jak tam, poszedł czy został w domu?

Ja przy poprzednim wózku miałam, ale ani razu nie użyłam, nie była mi w ogóle potrzebna. Choć to pewnie zależy od tego jak głęboko jest budka zabudowana (w moim była bardzo głęboka i osłaniająca) i w jakich godzinach i gdzie chodzi się na spacery, czy jest dużo drzew itd.
Teraz na razie nie kupuję, choć mutsy ma dość płytki daszek i może będzie potrzebna, ale to w razie czego dokupię.

Super wyglądasz, a brzuszek nadal nieduży jak na ten etap ciąży

Zadzwoń do niej koniecznie!

O rany! I jak oni się czują z tą informacją?

Brawo za wizytę! Masz mocarną szyjkę

Brawa za wizytę! Dzielna jesteś bardzo, że wszystko ogarniasz nie dość, że w ciąży, to jeszcze z maluszkiem w domu

Brawa za wizytę! I za wyprawkę Powodzenia z wyborem imienia!

Zazdroszczę i obiadu i kolacji, nie wiem czego bardziej, chyba obiadu
no to dzielna jestes skoro nie poszla ani jedna łza

a na przedsztawienie z przedszkola... poszlam z nimi wkoncu. rano pojechalam i babka mowi ze moge isc z nimi jak to ma go uspokoic.
siedzial mi na kolanach cale przedstawienie. ale przynajmniej poszedl

Cytat:
Witam się po wizycie
No więc wszystko jest porządku, mała waży 1850g i według usg jest 5 dni do przodu, co do płci nie ma wątpliwości zostaje dziewczynka. Szyjka długa, zamknięta 4,2 cm ( Darietta moge ci trochę użyczyć )
Na tym etapie (31t4d) dziecko jest już raczej bezpieczne w razie gdyby miało dojść do wcześniejszego porodu, więc jestem spokojna Kolejna wizyta za miesiąc, mam zrobić morfologię, tsh i mocz. Pózniej wizyty co 2 tygodnie, ale raczej wiele ich nie będzie bo kończę 38tydzień i robimy CC czyli zostało mi 6 tygodni, już z górki

Dostałam antybiotyk na ten mój niby alergiczny kaszel i katar. Doktor twierdzi że na alergie to nie wygląda bo kaszel jest brzydki, mokry i tak jakby z oskrzeli i do tego zielony katar. Powiedziała że lepiej prze leczyć to antybiotykiem szczególnie że to trwa już tyle czasu a wcześniej alergiczką nie byłam. Niezmiernie się z tego cieszę bo mam już tego dość i też mi to na alergie nie wygląda a raczej na niedoleczone coś, a moja internistka nawet mnie nie osłuchała i stwierdziła od razu że na pewno alergia i nic mi nie może dać
czyli same dobre wieści. oby antybiotyk szybko pomógł

Cytat:
Baby dobrze, że u małej wszystko Ok
6 tyg? o matulu!

Myszowata fajnie, że sie odezwałas współczuje rozejścia spojenia

Rozpakowałam c&a i jeszcze mąż mi przywiózł dolce sonno

Bluzki ciążowe z c&a za duże (rozmiar S) ale nie wracam, nie chce mi sie w to bawić w tej w paski bede normalnie chodzić, jest trochę luźniejsza po prostu a ja lubie luźne rzeczy w tej granatowej to raczej tylko w domu. Chociaż tez wpadło mi do głowy ze moge w niej rodzic bo jest za tyłek wiec nie bede gola chodzić ale tez na czas porodu łatwo da sie podwinać. Guziki przy dekolcie tez sa. No zobaczę
Ta trzecia bluzka spoko, zostawiam

Spodnie w paski sa świetne! wygodne, gumka tak elastyczna ze na brzuchu moge nosić i nie ciśnie
Spodnie w kwiatki śliczne

Koszule z dolce sonno na pierwszy rzut oka super (pamietajmy o cenie ). Sa luźne ale myśle, że takie wygodniejsze. Zastanowię sie czy zwężać.
Pajacyki śliczne i miękkie
Załącznik 7079131Załącznik 7079136Załącznik 7079141Załącznik 7079146Załącznik 7079151Załącznik 7079156

super zakupy chudzielcu!

Cytat:
Napisane przez faithworkswonders Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Co do wyprawki ,to na sutki mam lanoline , moim zdaniem najlepsza nie trzeba zmywać
Tantum rosa mam ,bo używam raz na jakiś czas gaziki jałowe tez są bo się przydają przy synku
U nas dzisiaj żar się leje z nieba ,nie da się wytrzymać .
Bartus chyba coś czuję że już nie będzie jedynakiem ,bo coraz częściej przychodzi daje mi buzi , wspina się na kolana zeby się poprzytulac. Mam nadzieję tylko że nie będzie jakiś mega zazdrosny

jakoś mnie lanolina nie przekonuje. używalas wczesniej?

tez sie boje zazdrości, robie co moge, nastawiam pozytywnie i bede sie starala nie dopuscic do sytuacji w ktorych ewidentnie bedzie mogl byc zazdrosny. no ale to tylko wizja na razie..
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 14:59   #3877
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi dzisiaj przypadły do gustu gatunkowo ubranka z reserved - nie wiedziałam że mają takie przyjemne materiały

Wcinam arbuza zamiast lodów
Jon_Snow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 14:59   #3878
emilia0508
królikoholiczka

Mam nadzieję że będzie bez opóźnień

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 15:09   #3879
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja noszę wzorzyste spodnie tylko z białymi bluzkami.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 15:20   #3880
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
wyjmij tego arbuza!

do porodu szukam koszulki bez rekawow rozpinanej z przodu. ale nie znalazlam jeszcze..

to ja bym musiala sie zglaszac co dwa dni! nawet przed chwilą na powierxhni brzucha wystawaly jakkes kolana albo łokcie. aż syn sie śmiał co mi sie dzieje w brxuchu ze tak skacze

do czyszczenia pępka najmniejsze i najtansze. przetrzesz i do kosza

a mnie rózowa bardziej sie podoba
mój pępek tez mnie wkurza bo wystaje co chwile. albo rusza sie razem z dzieckiem w brzuchu

no to dzielna jestes skoro nie poszla ani jedna łza

a na przedsztawienie z przedszkola... poszlam z nimi wkoncu. rano pojechalam i babka mowi ze moge isc z nimi jak to ma go uspokoic.
siedzial mi na kolanach cale przedstawienie. ale przynajmniej poszedl

czyli same dobre wieści. oby antybiotyk szybko pomógł

super zakupy chudzielcu!

jakoś mnie lanolina nie przekonuje. używalas wczesniej?

tez sie boje zazdrości, robie co moge, nastawiam pozytywnie i bede sie starala nie dopuscic do sytuacji w ktorych ewidentnie bedzie mogl byc zazdrosny. no ale to tylko wizja na razie..
Chyba wszystkie boimy się o zazdrość starszych dzieci. Moja bardzo się cieszy ze będzie lulu w domu. A jak już będzie to się okaże czy nadal będzie taka radość 😀

Stary 2017-05-23, 15:38   #3881
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
wyjmij tego arbuza!

super zakupy chudzielcu!
Nie! Co mam z nim zrobić jak nie lubię jeść? Przynajmniej ponoszę :P
Danke

Melduję, że obiad ugotowany a ciasto w piekarniku! W końcu mogę sobie odpocząć
Stary 2017-05-23, 15:40   #3882
baby2
Rozeznanie

Ja Miśkowi tłumaczę że mam dzidzię w brzuszku i że będzie miał siostrzyczkę. Mówię mu jak to fajnie jest być starszym bratem, że będzie mi pomagał, karmił, jeździł wózeczkiem na spacery. On jest teraz na takim etapie że we wszystkim chce pomagać, razem robimy posiłki, ścieli łózko z tatą, nastawia zmywarkę, przynosi swoje ciuszki do ubrania i to wszystko sprawia mu niezwykłą frajdę, więc tłumaczę mu że mama będzie potrzebowała jego pomocy jak będzie dzidzia. Na razie mówi że fajnie, ale jak będzie to zobaczymy Ja myślę że on nie do końca jeszcze rozumie co się dzieje. Planujemy też po urodzeniu kupić mu jakąś zabawkę i powiedzieć że to prezent od siostry, podobno to dobry sposób.
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 15:41   #3883
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
A mi dzisiaj przypadły do gustu gatunkowo ubranka z reserved - nie wiedziałam że mają takie przyjemne materiały

Wcinam arbuza zamiast lodów
Mam kilka rzeczy z reserved, milusie są
Łeee tam arbuz Toskafki z bitą śmietaną! Nie żebym miała, to tylko marzenie
Stary 2017-05-23, 15:46   #3884
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja Miśkowi tłumaczę że mam dzidzię w brzuszku i że będzie miał siostrzyczkę. Mówię mu jak to fajnie jest być starszym bratem, że będzie mi pomagał, karmił, jeździł wózeczkiem na spacery. On jest teraz na takim etapie że we wszystkim chce pomagać, razem robimy posiłki, ścieli łózko z tatą, nastawia zmywarkę, przynosi swoje ciuszki do ubrania i to wszystko sprawia mu niezwykłą frajdę, więc tłumaczę mu że mama będzie potrzebowała jego pomocy jak będzie dzidzia. Na razie mówi że fajnie, ale jak będzie to zobaczymy Ja myślę że on nie do końca jeszcze rozumie co się dzieje. Planujemy też po urodzeniu kupić mu jakąś zabawkę i powiedzieć że to prezent od siostry, podobno to dobry sposób.
Ja znów wzięłam pauline do sklepu i wybrała miska takiego do zawieszenia przy nosidełku czy wózku. I tłumacze jej ze przyjedzie z tata po mamę i dzidziusia z tym misiem. Teraz kupiliśmy jej lalkę bobasa i wozek 3w1 dla lalek to bardzo opiekuję się lalka.1495547275951.jpg1495547290169.jpg

Stary 2017-05-23, 15:55   #3885
Agg_s
Wtajemniczenie

Ale zakupy porobiłyście!
poprostu, sukienki ekstra! A kolor to faktycznie już trzeba samemu go poczuć mi się podobasz w obu
taedio, chuderlak jesteś to i ciuchy za duże! te spodnie w kwiaty super! do gładkich bluzek będą idealne. A koszule chyba też sobie zakupię - nie będzie żal jakbym gdzieś tam po porodzie ufafluniła tej z dobranocki trochę mi szkoda

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
Ja znów wzięłam pauline do sklepu i wybrała miska takiego do zawieszenia przy nosidełku czy wózku. I tłumacze jej ze przyjedzie z tata po mamę i dzidziusia z tym misiem. Teraz kupiliśmy jej lalkę bobasa i wozek 3w1 dla lalek to bardzo opiekuję się lalka.Załącznik 7079186Załącznik 7079191

Super!

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 16:03   #3886
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Ja się powoli biorę dopiero za obiad pół dnia przesiedzialam w gabinecie na kawie u znajomych, kolega ma ma male dziecko więc temat się kręcił

Taedio ale fajne pajacyki
Ja dziś upolowalam w lumpeksie spodenki converse i zary ale na 68 i 74 i jakieś pasiaste krótkie spodenki na lato czapeczka . Nie przepadam za takimi kolorami i paskami ale przyda się jak będzie ciepło :p

I tu jest w tej długiej sukience IMG_1495548192.576313.jpg

Stary 2017-05-23, 16:10   #3887
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
taedio, chuderlak jesteś to i ciuchy za duże! te spodnie w kwiaty super! do gładkich bluzek będą idealne. A koszule chyba też sobie zakupię - nie będzie żal jakbym gdzieś tam po porodzie ufafluniła tej z dobranocki trochę mi szkoda
Odezwała się ta gruba Rozmiar za duży a nie
Polecam koszule

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Ja dziś upolowalam w lumpeksie spodenki converse i zary ale na 68 i 74 i jakieś pasiaste krótkie spodenki na lato czapeczka . Nie przepadam za takimi kolorami i paskami ale przyda się jak będzie ciepło :p

I tu jest w tej długiej sukience

Super wyglądasz
Stary 2017-05-23, 16:24   #3888
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam kilka rzeczy z reserved, milusie są
Łeee tam arbuz Toskafki z bitą śmietaną! Nie żebym miała, to tylko marzenie
No weź nie rób smaka...
Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Ja się powoli biorę dopiero za obiad pół dnia przesiedzialam w gabinecie na kawie u znajomych, kolega ma ma male dziecko więc temat się kręcił

Ja dziś upolowalam w lumpeksie spodenki converse i zary ale na 68 i 74 i jakieś pasiaste krótkie spodenki na lato czapeczka . Nie przepadam za takimi kolorami i paskami ale przyda się jak będzie ciepło

I tu jest w tej długiej sukience Załącznik 7079201

Super wyglądasz w tej kiecce

Stary 2017-05-23, 16:33   #3889
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Myszowata to więcej już tak nie znikaj bo my tu się pózniej wszystkie martwimy o te zaginione mamuśki

W sumie to się nie znam ale ta waga to trochę nie za mała jak na ten tydzień? Wydaje mi się że nasze wszystkie maluszki juz raczej więcej ważą na tym etapie Jakaś drobinka ci się szykuje
Postaram sie nie znikac na tak dlugo
Gin powiedzial ze wszystko w jest ok z waga. Chyba mu zaufam. Moze wda sie we mnie bo ja biedna tylko 160cm

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Gratki za wizytę
Dobrze że dostałaś antybiotyk, nie będziesz się męczyć

Moja koleżanka miała cc dwa dni przed terminem, bo jej gin chciała jak najdłużej czekać

Super, że się odzywasz! Malutka ta Twoja córa
Skoro ortopeda twierdzi że spojenie się rozchodzi to chyba lepiej pogadać z gin
Tak. Wlasnie dlatego chce przelozyc wizyte o tydzien wczesniej. Obecnie mam 33tc a 9.06 bylby juz 36tc i chyba za pozno na zaswiadczenie o cc? No ale nie wiem. Jutro bede dzwonic i sie umawiac.

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Baby dobrze, że u małej wszystko Ok
6 tyg? o matulu!

Myszowata fajnie, że sie odezwałas współczuje rozejścia spojenia

Rozpakowałam c&a i jeszcze mąż mi przywiózł dolce sonno

Bluzki ciążowe z c&a za duże (rozmiar S) ale nie wracam, nie chce mi sie w to bawić w tej w paski bede normalnie chodzić, jest trochę luźniejsza po prostu a ja lubie luźne rzeczy w tej granatowej to raczej tylko w domu. Chociaż tez wpadło mi do głowy ze moge w niej rodzic bo jest za tyłek wiec nie bede gola chodzić ale tez na czas porodu łatwo da sie podwinać. Guziki przy dekolcie tez sa. No zobaczę
Ta trzecia bluzka spoko, zostawiam

Spodnie w paski sa świetne! wygodne, gumka tak elastyczna ze na brzuchu moge nosić i nie ciśnie
Spodnie w kwiatki śliczne

Koszule z dolce sonno na pierwszy rzut oka super (pamietajmy o cenie ). Sa luźne ale myśle, że takie wygodniejsze. Zastanowię sie czy zwężać.
Pajacyki śliczne i miękkie
Załącznik 7079131Załącznik 7079136Załącznik 7079141Załącznik 7079146Załącznik 7079151Załącznik 7079156

Dziekuje! Chociaz moje rozejscie jest dziwne bo po odpoczynku powinno byc lepiej a u mnie jest odwrotnie. Lepiej mo jest jak je rozchodze. A jak poleze to nie moge sie przekrecic z boku na bok wstac a nawet usiasc

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 16:34   #3890
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
No weź nie rób smaka...

Komu? IMG_1495550052.642179.jpg

Stary 2017-05-23, 16:40   #3891
myszowata1313
Rozeznanie

A teraz zbieram sie na 17 na SR. Takze znikam na jakies 2-3 godziny

Stary 2017-05-23, 16:42   #3892
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
E tam rabarbaru nie lubię, trzeba było dac truskawki to by mi ślinka pociekła
A ja nie mogę sobie nic upiec bo mam zepsuty piekarnik

Stary 2017-05-23, 16:43   #3893
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
E tam rabarbaru nie lubię, trzeba było dac truskawki to by mi ślinka pociekła
A ja nie mogę sobie nic upiec bo mam zepsuty piekarnik

Ja też nie lubię

Ja też się zbieram na SR a tak mi się nie chce
Stary 2017-05-23, 16:47   #3894
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Chętnie bym się poczestowała ale nie lubie rabarbau. Ale wygląda apetycznie gdyby tam były truskawki to bym nie odmówiła. Moja mamuśka chce robić pączusie ze serka wanilinowego. a miałam nie jeść słodkiego aż tyle.

Edytowane przez darietta
Czas edycji: 2017-05-23 o 16:49
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 16:49   #3895
xzora
Zakorzenienie

Czekam pod gabinetem - tym razem nie pomyliłam dnia.
Mała- fajne bluzy!
Poprostu - super te sukienki. Ta różowa na stronie nie wygladała tak żarówiasto. W sumie nie wiem czy ja bym sie w tym kolorze odnalazła, ale na lato fajny.
Nie wiem co wy z tym pępkiem macie? Moj tez wystaje ale nic na to nie poradzę. Zasłaniam go bluzką wiec nie powinien nikogo razić - przecież nie bede specjalnie jakichś kolejnych warstw ubrań nakładać albo go plastrem zaklejać.
Siilmariien - kciuki za Lili i za Ciebie ze sie nie popłakałaś.
Baby2 - super, ze z małą wszystko ok i zeby antybiotyk pomógł.
Myszowata - trzymam kciuki, zeby maluszek na kolejnej wizycie był juz główką do dołu. Współczuje tego rozejścia - w ogóle jak tak piszesz to u mnie podobnie z tą aktywnością - najbardziej boli jak długo leżę na jednej stronie i nam sie przekręcić na drugą.
Taedio - super, ze zakupy udane, chociaż ja bym te za duże ubrania zwróciła. Zestaw nr 3 świetny - tyle ze noszony osobno.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Devileek - ładnie brzuszek wyglada w tej czarnej sukience
Gosiutka - dzieki za tabelkę, widzę, ze sie info różni od tej z mojej SR.
Emilia - gratuluje zakupu wózka! Jaki kolor?

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 16:58   #3896
emmos
Zakorzenienie

Cytat:

Boszszzzz zaadoptuj mnie, uwielbiam Twoją kuchnię 🤤

Stary 2017-05-23, 16:59   #3897
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:

A ja z chęcią !

Stary 2017-05-23, 17:02   #3898
emmos
Zakorzenienie

Xzora ✊️✊️

Baby super, że wszystko ok

Myszowata fajnie, że się odzywasz, malutka jeszcze urośnie pewnie, moja też nieduża

Darietta, Samantha wielokrotnie pisała o swoim zlym samopoczuciu, miała mieć wizytę teraz jakoś.

Stary 2017-05-23, 17:06   #3899
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Czekam pod gabinetem - tym razem nie pomyliłam dnia.
Mała- fajne bluzy!
Poprostu - super te sukienki. Ta różowa na stronie nie wygladała tak żarówiasto. W sumie nie wiem czy ja bym sie w tym kolorze odnalazła, ale na lato fajny.
Nie wiem co wy z tym pępkiem macie? Moj tez wystaje ale nic na to nie poradzę. Zasłaniam go bluzką wiec nie powinien nikogo razić - przecież nie bede specjalnie jakichś kolejnych warstw ubrań nakładać albo go plastrem zaklejać.
Siilmariien - kciuki za Lili i za Ciebie ze sie nie popłakałaś.
Baby2 - super, ze z małą wszystko ok i zeby antybiotyk pomógł.
Myszowata - trzymam kciuki, zeby maluszek na kolejnej wizycie był juz główką do dołu. Współczuje tego rozejścia - w ogóle jak tak piszesz to u mnie podobnie z tą aktywnością - najbardziej boli jak długo leżę na jednej stronie i nam sie przekręcić na drugą.
Taedio - super, ze zakupy udane, chociaż ja bym te za duże ubrania zwróciła. Zestaw nr 3 świetny - tyle ze noszony osobno.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Devileek - ładnie brzuszek wyglada w tej czarnej sukience
Gosiutka - dzieki za tabelkę, widzę, ze sie info różni od tej z mojej SR.
Emilia - gratuluje zakupu wózka! Jaki kolor?

Dziekuje bardzo i rowniez wspolczuje problemow spojeniowych/spojeniowopodobnych.

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Xzora ✊️✊️

Baby super, że wszystko ok

Myszowata fajnie, że się odzywasz, malutka jeszcze urośnie pewnie, moja też nieduża

Darietta, Samantha wielokrotnie pisała o swoim zlym samopoczuciu, miała mieć wizytę teraz jakoś.

A jak dla mnie moze byc nie taka duza

Stary 2017-05-23, 17:09   #3900
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też nie lubię

Ja też się zbieram na SR a tak mi się nie chce
To czemu z rabarbarem robisz?

Opalam sobie nogi w tym niezdrowym popołudniowym słońcu!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości