|
|
#3331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Mała to ja bym wyszła
w pierwszej ciąży w 33 miałam rozwarcie na palec i skrócona szyjkę i normalnie mnie wypuścili. Ale wiadomo zrobisz co uważasz ![]() Co do przewijaka to ja mam przescieradelko i na to będę kładła podkłady te jednorazowe ,one mniej więcej na dzień jeden starcza , ja po prostu tak gdzie się brudzilo to zawijalam ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3332 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale śpioch z niego ![]() Cytat:
Cytat:
ja tez ciagle stekam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi po praniu prześcieradła z jerseyu się pogniotły i tez myślałam czy by nie wyprasować ![]() Narazie mam tylko prześcieradło w łóżeczku i poduszkę klin. Tak samo w kołysce. Śliczne ściany ❤️ tez takie chciałam ale TZ uparł się na tapetę |
|||||
|
|
|
#3334 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3335 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hello Koleżanki
Wiem nie powinnam marudzić, ale jak mam tego nie robić jak znowu po śniadaniu mam za wysoki cukier Jeszcze jest mi tak gorąco, że siedzę na tarasie, bo tu bardzo piz.. i tylko tu czuję ulgę...chlip chlip...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
AnnaPaula u mnie te koszule były wczoraj po 20 zł. Ładnie w niej wyglądasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja wczoraj przed zdjęciem szwów, pod przychodnią wyła jak wilk, wszscy ludzie się śmiali tak śmiesznie to robiła, artystka ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Bardzo fajnie to wygląda. A co to za naklejki, gdzie kupiłaś?
|
|
|
#3336 |
|
królikoholiczka
|
|
|
#3337 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
W W-wwie sporo spadły temperatury, wyjątkowo mnie to cieszy
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała, nie podejmuj pochopnej decyzji! Na spokojnie! Ja wiem, szpital jest be, zwłaszcza jak w domu czeka syn, ale... No jest jeszcze drugi
ja bym kilka dni jeszcze polezala Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Vadi, super naklejki podpinam się pod pytanie gdzie takie można nabyć ![]() Emmos, to nie tak zle ja maks miałam AFI 30 w poniedziałek na wizycie - 27 wiec sporo ponad normę. Trzeba kontrolować, ja codziennie mierze teraz brzuch czy nie rośnie zbyt szybko bo to także może zwiastować przybywanie wód.Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#3340 |
|
*sportaddict*
|
http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...541494579.html to dokładnie te
|
|
|
|
#3341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak mi sie kolor spodobal jak maz pomalowal, ze zmienilam wizję. A teraz znowu o mnie nachodzi jak widzę Twoje ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- MALA nie zakładaj że będziesz musiała siedzieć w tym szpitalu 3 tygodnie. Przecież równie dobrze może coś się rozkręcić za kilka dni (czego oczywiście jeszcze nie życzę). Myśl o Hugo.
|
|
#3342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trochę zawsze pomaga ![]() ![]() Cytat:
To faktycznie, jeszcze więcej miałaś. Dzięki za info, też będę mierzyć. Cytat:
Dzięki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Dziś 151 po 1h, 129 po 2h, jadłam bułkę grahamkę z sałatą i wędliną drobiową. Na czczo miałam 75, czyli 2 razy skoczyło. W ostatnim tygodniu 3 razy miałam po śniadaniu powyżej normy. Po innych posiłkach jest idealnie, nie wiem co jest Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może zapomnieli nakleić przecenę na koszulę ![]() A psina Twoja super haha pewnie ma dość weta
|
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ladnie
tez chyba wezme.takie gwiazdki tylko w kolorze na szara ścianę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3345 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3346 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze juz sie tym nie przejmujesz Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() moj mąż sie wczoraj przeraził jak mu powoedzialam ze obie polozne powiedzialy to samo na te moje kłucia. pytał - ale jak mialabys tam zostać w tym szpitalu leżec? haha mowie mu ze tyljo jechac zeby mnie zbadali. odetchnął z ulgą. chyba dostał też "kopa" do szybszego skonczenia remontu przez to bo do północy robił sufit w kuchni, nawet jak go 5 razy wolalam zeby skonczyl i przyszedl zjesc. mowil że nie.... że musi sie sprężyc teraz.. ciekawe
|
|
|
#3347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki jest powód? Starszy syn? Ma opiekę taty itd. Twoje samopoczucie? Na pewno nie jest miło, ale miesiąc w szpitalu to nie jest aż tak długo. Dla mnie najważniejsze by było dziecko. No, ale to Twoja decyzja. Sama wiesz co dla was najlepsze. Powodzenia! Cytat:
![]() Śliczna ściana! Nulka super łóżeczko. Poprostu, ale zrobiłaś mi z tym budyniem... mleka nie mam ![]() Emmos Nic nie chce mówić , ale za 2 tyg i 2 dni mam cc...
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maja czas a co do czego to nadrabiaja w 2 dni 😀Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Co do sukienek ja zamierzam ubierać dziecku na co dzień. Nie tylko jak będą goście. No, ale ja sama tak się ubieram to jak dziecko ma wyglądać.
Tylko, że mam więcej spodenek bo ubranka po chłopcach
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Stresujesz sie czy na spokojnie? Dobrze, ze masz wszystko przygotowane - mnie to stresuje i chyba w koncu dzisiaj wezmę żelazko do ręki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3351 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3352 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękna ściana i pościel 😍
Mała ja bym została w szpitalu dla Waszego bezpieczeństwa. Ja juz po szybkich zakupach. Byłam z córką nazrywac kwiatki na jutro do sypania. 😊 teraz leżymy chwila na bajkę a ja odpoczywam. A i zjadłysmy zupke pomidorowa 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3353 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo wczesniej to tak na luzie ten remont sobie brał i na wszystko miał czas, nie wkurzał sie na fachowcow jak mieli opoznienia itd. wiec chyba pora zeby podgonił troche!!Cytat:
uuu to powodzenia!!morele - 2tyg? uuuu super! Chilli- a Ty jak? jakaś cisza nastała w twoih objawach
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ja mam tylko uprane i wyprasowane ciuszki do szpitala
czekam az maz posprząta mieszkanie i poprosze go zeby chociaz wypral. O prasowanie nie bede go prosila choc by dal rade, ale te ciuszki malutkie to dla.faceta ciezka sprawa , a też.niech troche odpocznie bo duzo ma ostatnio na glowieWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mała ja bym została w szpitalu choć wiem ze czujesz się fatalnie psychicznie tam Tule Cię mocno i oby czas Ci tam szybko mijał ![]() Vadi- super ściana ![]() Emmos - biedna Może grahamki maja jakiś dodatkowy cukier jakiś syrop fruktozowy i dlatego Ci zawsze tak cukier skacze po tym. Ja zwariuje co za noc usnęłam po 2 . 2:55 starszak wbiegł do pokoju i położył się na Tz Tz wstał poszedł do niego. Ja siku i spać . O 5 się obudziłam bo mnie mega zgaga zaczęła męczyć. Wypiłam szklankę mleka i teraz mały mi zebra wypycha ![]() Zgaga lekko się uciszyła , ale za to od mleka mam gluta w gardle ![]() ![]() Tz dziś cały dzień w pracy a ja będę zdychać sama ze starszakiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To już tak zleciało mi się ciagle wydaje ze tyle czasu jeszcze zostało
|
|
|
|
|
#3357 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze chyba do mnie nie dociera.---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
cieszę się, że już będę po. Tylko jeszcze sobie tego nie uświadomiłam.---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|
#3358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nacisnac na kosc. Najlepiej na lezaco. Na sam srodek tak jak na tym rtg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajne ja tez bym chciała ![]() Śniło mi się jak spałam te 3h ze mój syn ważył już 5kg i ze lekarz mi powiedział , ze 18stego będę mieć cc tylko , ze on nie zrobi mi tylko pediatra mojego syna Do tego ze mój starszak ciagle biegał, a ja za nim nienadarzalam i bałam się ze mi pod auto wpadnie, a on się zachowywał fatalnie i ludzie mnie oceniali, ze urodzę grubasa bo za dużo żre i mam syna wrednego bachora ![]() A potem mi się śniło, ze szliśmy przez las ubrani jak pierwotni ludzie z jakimiś tasakami , ale tu może akurat zadziałał film "wodny świat" bo oglądałam będąc u ciotki Hahaha A na koniec śniło mi się , ze teściu oddał nam kota i ona nam robiła kupy wszędzie i ze tak se biegała i to tu to tam po całej chacie i ze śmierdziało tak, ze nie daliśmy radę mieszkać tu już przez nią i musieliśmy uciekać ![]() ![]() Ja prdle za☠☠☠iste sny poprostu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

w pierwszej ciąży w 33 miałam rozwarcie na palec i skrócona szyjkę i normalnie mnie wypuścili. Ale wiadomo zrobisz co uważasz 

ja tez ciagle stekam 

trzymajcie się!
Jeszcze jest mi tak gorąco, że siedzę na tarasie, bo tu bardzo piz.. i tylko tu czuję ulgę...chlip chlip...

w poniedziałek na wizycie - 27 

maja czas a co do czego to nadrabiaja w 2 dni 😀

usnęłam po 2 . 2:55 starszak wbiegł do pokoju i położył się na Tz 

mi się ciagle wydaje ze tyle czasu jeszcze zostało