|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Ja tez rzygalam po narkozie. Nie wyobrażam sobie rzygac z rsna na brzuchu. Przecież to wszystko ściska. Mam nadzieje ze bede miala tylko znieczulenie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3602 |
|
Zadomowienie
|
Mala super ze jesteś w domku ale nie szalej!
Aggs super ze masz wózek! Uwielbiam oglądać Wasze bryki wiec czekam na foto😀 Vadi gratki za zamknięcie wyprawki! Taedio super wozek! Myszowata super ze Ci się coś udało upolować w pepco. U mnie tez wyprzedaże ruszyly ale mnie kręcą zakupy bardziej do domu w pepco 😍 Super torba Jon! Morelle, spoko lekarz skoro nie chce tak szybko ciąć 😊 gratuluje wizyty i powrotu do grona Lipcówek 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3603 | ||
|
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
i mojego TZ tez złapało ![]() Wczoraj przeszłam prawie 4km może to od tego ![]() Cytat:
rożek prałam w trybie delikatnym tzn. 30 stopni i 600 obrotów plus dodatkowa woda.Morelle gratuluję udanej wizyty córcia ładnie rośnie h&m odwiedziłaś?
Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-06-16 o 16:19 |
||
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie stresuj się niestety starsze osoby czasami tak mają. Mnie boli fakt jak widzę jak mój wuja traktuje moją babcie. Kiedyś była zupełnie inna lubiłam do niej chodzić a teraz strasznie się zmieniła. On ją buntuje przeciwko innym w rodzinie a z siebie robi nie wiadomo kogo. niestety nie mamy na to wpływu bo babcia nim mieszka. Kidys tak na nią krzyczał że zeszłam do nich i powiedziałam że jak jeszcze raz się na nią wydrze do mu mordę obije bo nie pozwolę tak traktować starszej osoby. Ale co z tego jak babcia staneła po jego stronie i zaprzeczyła żeby on na nią krzyczał. Do tego moja babcia chodzi na zakupy i nosi cięzkie siatki a mój wuja ma to w dupie pracuje i ma ręte a babci daje 350 zł na życie (czynsz, rachunki i jedzenie). Moim rodzicom jest wstyd przed sąsiadami bo nie raz zwracali uwagę że babcia dźwiga ciężary ale co mają zrobić. Przecież nie będą robić zakupów mojemu wujowi. Ile razy wiem że wuja poszedł na zwolnienie lekarskie opieka na moją babcie a on siedział w domu a babcia latała po sklepach. a najbardziej wkurzyło mnie jak opowiedział bratu mojej mamy że znęcamy się nad babcią jak moja mama się o tym dowiedziała to szlak ją trafił bo w ogóle się z nią nie widuje a on takie oskarżenia więc już widzę co po rodzinie i innych rozgaduje. w każdej rodzinie jakaś czarna owca musi się znaleźć |
|
|
|
|
#3605 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam tylko torbę, ale jak mam ją na najwyżej ustawionej rączce od wózka to normalnie dosiegam nie muszę się schylać ![]() Cytat:
Ja trzymam swój wózek w salonie Cytat:
Rożek prałam w 30stopniach i 1000 obrotów, rożek od flaminga ale nie sądzę żeby to miało znaczenie ![]() Cytat:
Widzę że nie tylko mnie to krocze boli, ja też rano mam problem z chodzeniem przez to i siadaniem :/ ale widocznie to normalne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3606 | ||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ale Tż dzwonił, że przełożyli spotkanie na jutro, mówi, że boi sie co kombinują Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki, chyba też tak wypiorę Cytat:
Ja chyba dam mniej obrotów, jak będzie słońce to i tak szybko wyschnie
|
||||
|
|
|
#3607 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne zakupy! Wozek, ubranka i torba 😍
Mała super ze jesteś w domu😘 teraz masz leżeć a nie pracować inaczej będzie klaps w tylek ☝ Ja wpadłam do hm i kupiłam body i komplecik 😊 body 10 zł a komplecik 3 czesciowy 20zl😊 ale oczywiście dla córki tez nabralam tak ze 150zl poszlo😆ale matka zadowolona😀1497623747675.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3608 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3609 |
|
Wtajemniczenie
|
Etusia Ty to szalejesz z tymi shoopingami
super rzeczy!Taedio pozdrów Edzia koniecznie hihi
|
#3610 |
|
MerDer 4ever
|
Etusia śliczności!
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Hahah Pozdrowię! ![]() Ale u mnie burza ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- a propos gotowania i słoiczków - hafija dodała taki post na fb ![]() Najpierw Amerykańska Akademia Pediatrii "uwzięła" się na soczki i zaleca nie dawać soku dzieciom przez pierwsze 12 miesięcy życia, a teraz łobuzy informują, że warzywa i owoce w gotowych posiłkach ze słoiczków dla dzieci mogą zawierać nawet i 20% więcej ołowiu niż zwykle warzywa, nawet nie te ekologiczne. Ba - soki dla dorosłych mają mniej ołowiu wg naukowców niż ich odpowiedniki dla dzieci. 🍇 🍉 🍐 🍊 🍌Mit "podaj słoiczki bo zdrowe i przebadane" trzęsie się w posadach, tak samo jak "podaj soczek po czwartym miesiącu". Zaprawdę powiadam Wam - gotujecie dzieciakom w domu prawdziwe warzywa i podawajcie im całe owoce 🌽 🥕 🍅 🌶 🍆 🥒 🥕 🍇 🍓 🍐 🍐![]() http://www.aappublications.org/news/.../15/Lead061517 |
|
|
|
#3611 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
nadrabiam po kawalku a i tak mi nie cytuje wszystkiego..
ja juz po sesji foto. bylo suuuuper!! makijaz fajny - dosc mocny jak na mnie ale na zdjeciach wychodzi naturalnie. okazalo sie że makijazystka to siostra kolezanki z liceum ![]() fotograf przesympatyczna! studio ma na koncu podwórka, za nim tylko łąki pola i owce. robi tam sesje noworodkowe. my pojechalismy kawałek dalej pod las. wybralam czerwoną i intensywnie błękitną sukienke. sama sesja trwala moze z 1,5h. wszystko sprawnie ale spokojnie bez pośpiechu. mamy sporo zdjec z męzem i z synem. choc w planach bylo ledwo kilka to syn okazal sie fajnie współpracować wiec to wykorzystalismy. gotowe zdjecia dostane za 2-3tyg. widzialam tylko na wyświetlaczu aparatu pokazywala troche to juz sie nie moge doczekac! wogole podczas makijazu tak mnie komplementowaly, że mam cere zadbaną, że oczy takie niebieskie, ze szczupla itd. miło było posluchać i troche sie podbudować. wkoncu od paru miesiecy czuje sie jak słoń, choc wcale tak nie wyglądam.. Samanta - odpoczywaj i nie przejmuj sie ani kotem ani tz, że ma focha albo niegrzecznością synka. za chwile urodzisz i na wszystko spojrzysz inaczej! Cytat:
a ty jedz te ziemniory bo przestaniesz trawić inne jedzenie! haha Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a sny... co jadlas na kolacje?? Cytat:
jak jestem zla albo chce.miec spokój to sie zamykam u siebie na parterze i nienotwieram nikomu. czasem jeszcze rolety zaslonie od podwórka zeby tesciow nie oglądac. takke rozumiem złosc na dziadka. a czemu on tak wchodzi sobie do was bez pukania? nie zamykasz sie na klucz? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
morele brawo za wizyty, ta roznica w wadze to normalna granica błędu. kazdy sprzet do usg ma własne algorytmy wyliczania wagi dziecka na podstawie zrobionych wymiarow konczyn, glowy, brzuszka i reszty. pół kg to moze byc roznica. przynajmniej wiesz ze wszystko ok. a ze przesunął termin cc to tylko na korzysc maluszka powiedz mi jeszczebna jakiej podstawie masz stwierdzona alergie na penicyline? bo ja tez mam, ale nie mam tego na piśmie żadnym. robilas jakies specjalne badania?
|
|
|
#3612 |
|
MerDer 4ever
|
minini super, że sesja udana! Mam nadzieję, że pochwalisz się chociaż w klubie
![]() Dzięki Zaczęłam dzisiaj 9 msc równy miesiąc do tp. Z tej okazji młody jeździ mi stópkami po żebrach ![]() Chyba czas spakować torbę..
|
|
|
|
#3613 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Gratuluję udanych wizyt i zakupów, dziewczyny ![]() A historie rodzinne, które opisujecie, są okropne, u mnie też były takie cyrki i chyba zapowiada się kolejny, mam nadzieję, że nikt mnie nie będzie próbował wciągać w te przepychanki :/ |
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Ja prdle jak mnie zgaga meczy aż mam ochotę zwymiotować . Spałam może 3h ledwo żyje . Nie mam siły się isc umyć
![]() Nie dość ze to to jeszcze przed 8 rano dzwonił domofon . Myśle paczka wiec leżę dalej i skupiam się żeby nie obrzygać Tz . A tu mój tel zaczął wibrować wiec patrzę SMS od teściowej z pytaniem czy śpię ? Myśle wtf?! Odp.jej ze tak śpię a raczej spałam , a ona ze bo ja dzwonię do drzwi i nikt mi nie otwiera . Moja mina ![]() Obudziłam Tz ze jego mamusia stoi pod drzwiami i nie wiem ocb ale niech się tym zajmuje sam bo co mnie to. Okazało się ze auto jej się zepsuło wiec na biegu pojechała do mechanika a on zamknięty wiec sobie do nas wpadła bo to niedaleko. Ja prdle No comments Koniec końców wyszło tak , ze narobiła tylko rabanu o nic i pojechała do domu. Do tego Misiek od rana chodzi wyje . Tak mnie wkurzył , ze poszłam do łazienki i odkręciła wodę w wannie żeby nie słyszeć jego ryku. Najchętniej bym się utopiła miałabym już spokój ![]() ![]() ![]() Vadi - ja mam to samo tak samo płacze często i wszystko mnie wkur. Tak jest znacząca roznica między zwykła marchewka a ta organic. Ale są sklepy gdzie można kupić coś organic taniej. Jeśli chodzi o słoiczki dla dzieci to są zwykle gerber i tez organic . I większość słoiczków czy takich saszetek jest już organic . Chilli - zanim zaczęłam rozszerzać dietę mojego syna to uwielbiałam gotować , a teraz nienawidzę tak mi obrzydził to mały. Mam jakiś uraz poprostu . Całe dnie sterczalam przy garach żeby mu dogodzić. Nie sięgnęłam od razu po słoiczek ale walczyłam bez sensu. Nie wiem dlaczego tak . Taki typ. Edit: musiałam przerwać pisanie bo tak mnie zerwało na wymioty , ze chyba wyrzygalam flaki . Wzielam szybko prysznic posikalam się aż z niemocy. Ja już nie mogę siedzę i płacze ![]() Brawa za wizyty dziewczyny 🏻Morelle - fajny lekarz Taedio - super wózek ![]() Jon- bardzo ładna torba ![]() Super zakupy Wasze dziewczyny Myszowata - współczuje dziadka Moja babcia jest taka jeczydupa o wszystko. Nic się jej nie podoba w życiu strasznie jest męcząca i toksyczna :/ Idę się zdrzemnąć bo zwariuje chyba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3615 | |||
|
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
![]() Cytat:
ja chyba sobie odpuszczę sesje ![]() Cytat:
muszę wyprasować rożek i koszule ze szlafrokiem do szpitala.Tez Wam się tak cofa? Czuje wymiociny w gardle
|
|||
|
|
|
#3616 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój rożek mama prała ręcznie, ale myśle ze w 30-40 stopniach w pralce tez mu się nic nie stanie
![]() Etusia, fajne zakupy i jakie ceny! Może zajadę w środę jak będę akurat niedaleko ciekawe czy coś jeszcze będzie ![]() Mini, No stresa miałam trochę ze jak na złość wszystko się przedłuży wiec kamień z serca ![]() Zazdroszczę profesjonalnej sesji mam nadzieje ze pokażesz choć 2-3 zdjęcia wspaniała pamiątka ![]() Sam, przytulam Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#3617 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ja nie biorę rożka do szpitala więc jeden problem z głowy. Mi nie |
|
|
|
|
#3618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szalona!!! Pakuj się tam szybciutko! ![]() Mi się nie cofa Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#3620 |
|
Wtajemniczenie
|
A oto fura Bartosza vel Brajanusza
![]() IMG_1497628163.023222.jpg IMG_1497628173.459590.jpg Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#3621 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Świetna! Btw. Jak będziecie przechowywać spacerówkę? Zostawiacie w folii? Może jakiś karton? W domu czy np w piwnicy? |
|
|
|
|
#3622 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3623 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
To chyba tylko ja zostałam bez fury jeszcze. Czekam dalej na wiadomość ze sklepu. W sumie maja jeszcze 2 tygodnie
|
|
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech jezdzi po zebrach chociaz jest wysoko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
|
|
#3625 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetny ten komplecik! Cytat:
![]() Cytat:
ja w środę będę miała równy miesiąc torba spakowana, tylko brak w niej klapek i szlafroka!Cytat:
Sam weź Ty już zacznij rodzić bo się wykończysz! Cytat:
śliczny jest! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
Samantha może to już? wiele kobiet wymiotuje przed porodem! w każdym bądź razie ściskam Was ,żeby szybko przeszło !!
Aggs super wózek!! Minini ja też czekam na jakieś zdjęcie w klubie!super ,że się sesja udała. Taedio gratki 9 msc ja mam zafoliowaną u mamy spacerówkę!
|
#3627 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie mam piwnicy, ale mam strych. I myślę, że wrzucę w folię i w karton, w którym został wydany wózek i będzie sobie gdzieś tam na strychu czekać. Cytat:
I bardzo dobrze, klapsa niech da i pogoni do pakowania! ![]() Cytat:
Myśmy zamówili 22 maja - więc czas oczekiwania wyszedł prawie 4 tygodnie kalendarzowe, 3 tygodnie robocze. O tym samym pomyślałam. ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 25 dni do tp 🤤
|
#3629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale szkoda nerwow. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3630 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie atrakcją![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
powinna być do końca miesiąca.Chyba już dziś nie sprzątam bo jak się schylam to brzuch twardnieje-.- TŻ domalowywał w sypialni coś wiec chyba mnie czeka noc na kanapie:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

i mojego TZ tez złapało 
Narazie wygląda tak smutno ale dojdzie torba no i latem bez tego szarego okrycia będzie jeździł . Ta torba z zestawu pojemna w sumie ale bez przegródek
uchwyt na kubek, moskitiera i folia przeciwdeszczowa były w zestawie 

rożek prałam w trybie delikatnym tzn. 30 stopni i 600 obrotów
plus dodatkowa woda.

Pestka charakterna ale mimo wszystko grzeczna jak nie pcha się na świat! Chyba bardzo chciała być lipcowka! 

🍇
🍉
🍐
🍊
🍌
🌽
🥕
🍅
🌶
🍆
🥒
🍓

jutro za to moja mama przyjedzie. Ja teraz chce tylko świetego spokoju. Ledwo siedzę bo oddychać nie mogę. Plecy mnie bolą i leżę a miałam prasować i pościel przebrać 

równy miesiąc do tp. Z tej okazji młody jeździ mi stópkami po żebrach 

🏻

teraz masz leżeć a nie pracować inaczej będzie klaps w tylek
ale matka zadowolona
muszę wyprasować rożek i koszule ze szlafrokiem do szpitala.