|
|
#3691 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
Morelle, Anna też bym się poplakała 😁 Nas dziś moja sis zapraszala na grila ale niestety moj tż jutro pracuje,jeszcze nie na miejscu tylko na wyjeździe i wróci późnym wieczorem więc odpuscilismy ale ale nie powiem przykro mi było odmówić. Moja mała już musi miec bardzo ciasno bo kazdy jej kopniak mnie boli. I brzuch mnie pobolewa okresowo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3692 |
|
królikoholiczka
|
Pełnia jest 9.07 więc poród może być
chociaż wolałabym później czyli w terminie
|
|
#3693 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha Anna to u mnie to samo tż żarłok jak sobie coś kupie albo kupie po rowno i szybko nie zjem to sie czai na moje albo zjada dziadyga.A mnie jak najdzie ochota i patrze do szafki a tam pusto to normalnie awantura gotowa.
A w szpitalu potrzebny jest recznik dla dziecka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3694 |
|
MerDer 4ever
|
Jon tylko trochę!
Vadi Aa takie tam pier.doły komodę, stolik to przewijania, przegródki do szuflad, kocyk, wieszaki, kubki, patelnie, garnek, firanki.. Tz wziął mi uszaka Xzora dzięki ![]() Minini Ok ![]() Wyżej napisałam Nonie może to i lepiej.. my mamy jakieś 8 km, zdecydowanie za blisko Ja 9.07 bede kilka dni przed tp, mogłabym rodzic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Nonie, mój mąż ma taki ból dupska jak tylko wspominam o Ikei że hej:/ biorę niedługo mamę i same jedziemy bo jak się mam go prosić to dziękuję.
W ogóle po tak długiej rozłące myślałam że będzie miłość i w ogóle a tymczasem sama obecność jego mnie wkur***. Ja chcę 17.07;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3697 |
|
MerDer 4ever
|
Mój sam w ikei dokłada milion rzeczy
a to kubek itp ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny ja znów zasnęłam
![]() Znów nie będę mogła spać w nocy. Poszłabym dalej spać ale Tz pojechał do pracy wiec muszę się zająć starszym synem. Póki co oglądamy pociągi z lego na yt , Za☠☠☠iscie tylko na tyle mnie stać. Zjadłam bułkę i chyba zjem jogurt. Tz mi kazał zjeść kurczaka, ale nie mam fazy. Muszę złożyć stertę prania i tez nie mam siły. Mały mój tez dziś len aż zaczynam się stresować. Aczkolwiek jak ruszę brzuch to mnie kopnie lub się wypnie, a tak to nic. AnnaPaula - Hahahaha dobra jesteś ![]() ![]() pewnie mina Tz bezcenna Ja pomalowałam sobie 3dni temu paznokcie ma baby blue ale mi się nie podobają i chyba sobie zmienię na jakiś nude. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3699 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam jakies ~30km Cytat:
w szpitalu do wycierania dziecka u nas wymagają duzej pieluszki tetrowej, nie ręcznika. ale co szpital to inne zasady... Cytat:
![]() morelle - dziekuje
|
|
|
#3700 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio najbardziej mi smakuje z grilla kaszanka ![]() Cytat:
chowam słodycze a i tak znajdzie nieraz coś zje a ja za 2 tyg mam ochotę a potem zdziwko a on już zapomniał o tym ![]() Cytat:
proszę o fotki ten 07.07. tez bym chciała na porod ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3701 |
|
MerDer 4ever
|
Lipcówki 2017 cz. 6
Minini zrobię fotki jak juz wypakujemy wszystko i ogarniemy
Może akurat nam sie uda tak urodzić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj mąż powiedział że za nim pojedzie na porodowke to drinka sobie trzasnie na rozluźnienie. ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- To my razem pojedziemy. Chociaż u mnie ostatnio koncert życzeń jest co do porodu. Mama chciała w swoje imieniny ale to za wcześnie bo musiałabym dzisiaj i powiedziała małej że ma siedzieć w brzuchu. Tata że do 2.07 bo 3 jadą na urlop i on chce mieć troszkę spokoju bo co ze mną będzie. Mąż mówi że od piątku po poludniu do poniedzialku rano. Tak jak bedzie na miejscu. |
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja znowu mam się wstrzymać tydzień przed terminem bo mojej kuzynki położnej nie będzie ten piątek 07 mi najbardziej pasi wiec trzeba zaciskać nogi
|
|
|
|
|
#3704 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam Was od 23, ale musiałam sprawdzić czy wszystkie w dwupaku
![]() U mnie dziś byłby pełen relaks, gdyby nie fakt że zasłabłam podczas zabiegu na twarz juz myślałam że muszę przerwać ale dostałam wody i okna zostały otwarte i przeszło. Wystraszyłam się bardzo i kosmetyczka chyba też.Cytat:
Jeszcze chwilka i wszystko wróci do normy. Tulę Cię, nie płakaj mi już ![]() Cytat:
Współczuję, że przy tym wszystkim jeszcze dziadkiem musisz się stresować. Może powiedz mu coś tak żeby w końcu zrozumiał, że jest upierdliwy? Cytat:
Taedio super wózek nie zapomnij przywitać się jutro z Edziem ![]() Cytat:
Uważam, że masz super lekarza skoro taką decyzję podjął. A Pestka najwyraźniej polubiła lipcówki, skoro chce na nas zaczekać Cytat:
Maskara z tym co piszesz. Cytat:
Współczuję bólu ![]() Cytat:
Przepraszam, ale uśmiałam się z Twojego płaczu ![]() Cytat:
To ja w poniedziałek spakuję torbę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ee tam nie ma się z czego śmiać ale jak już się popłakałam to wiedziałam ze przesadzam będzie co wspominać ![]() Spałam pół dnia a teraz skończyłam ostatnie prasowanie może zasnę teraz
|
|
|
|
|
#3706 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak jechaliśmy kiedyś do krk z myślą o ikei to w końcu wyszło na to ze wziął z nami swojego młodszego brata i poszli do aquaparku w tym czasie co ja zaliczyłam ikełę ale fakt, mnie nie cieszą zjeżdżalnie a jego chodzenie po sklepach wiec się dogadaliśmy wtedy![]() Cytat:
Ewenement mój chciał moje kochane wysokie kubki z ikei ostatnio wywalić bo on z nich nie pije i mu zawadzaja w szafce Siku mnie obudziło, teraz zasnąć nie mogę a to jedna z pierwszych nocy ostatnio gdzie córa póki co śpi w miarę spokojnie, zamiast korzystać to jak na złość nie usnę. Zęby czwórki jej idą i tak nam ostatnio popalić daje ze szok, jak to będzie jak jeszcze dojdą karmienia małego to nie ogarniam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem bardzo zadowolona z tej torby, ma mnóstwo przegródek no i jest śliczna ![]() Jesteście nocne marki i jak idę wcześniej spać to potem mam kilka stron do nadrobienia! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta, a mała i tak wyjdzie jak będzie chciała:p
Sam, siły i wytrwałości dzisiaj ![]() Emmos, współczuję omdlenia ![]() A ja po powrocie do domu znowu mam problemy ze spaniem. Chyba się muszę przyzwyczaić. TŻ wstaję do pracy to nie ma bata żebym się nie obudziła jak się kręci po domu. Heh.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że nie tylko ja nie śpię.
Apropo zdrowych produktów o etykiet. Kupiłam w Kauflandzie ichniejsze bio jogurty bo Bakomy się skończyły. Patrzę w domu a tam skrobia:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3711 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też mam już dość, wszystko mnie boli, dłużej niż 5min stać nie mogę bo nogi odmawiają posłuszeństwa, nogi i ręce puchna. A wgl to mam zamiar rodzic teraz we wtorek 20.06 jak mi zdejma pessar Tak sobie zaplanowałem i to jest moje chwilowe marzenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez nulkaa3 Czas edycji: 2017-06-17 o 07:32 |
|
|
|
|
#3712 | ||||||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się dzisiaj śniło, że oglądałam teledyski disco-polo (oczywiście mój mózg sam je produkował), w jednym był wąsacz i babka w średnim wieku, jak się obudziłam, pamiętałam dokładnie melodię Cytat:
Cytat:
też bym zamordowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde balans, strasznie mi puchną dłonie i stopy, nawet po nocy i wypitej wieczorem pokrzywie czuję, że są aż sztywne, a dzisiaj czeka mnie tyle latania. W planie na dziś: Lidl -> spotkanie z koleżankami -> Leroy Merlin -> Ikea -> Decathlon -> reanimacja |
||||||
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak czytam o waszych dolegliwościach to jestem przerażona chyba nie mam szans na pionizacje po takim lezeniu. Wczoraj po moich jękach i problemach z podnoszeniem mąż mi się pyta jak ci pomóc a ja do niego dobij mnie.
![]() Nie posłuchał. a niby zachcianki kobiet w ciąży powinny być realizowane.
|
|
|
|
#3714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z piątnicy są okej, w kauflandzie tez mają. Nie bio, ale skład dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Super wozek, gratuluje! Taedio - odnośnie postu Halify czy jak jej tam - mam nadzieje, ze tyczy sie to USA. Nasze warzywa i owoce są duzo bardziej naturalne, a tam to jak pisze Samantha zeby zjeść coś normalnego trzeba kupować organic i są słoiczki organic. Minini - cieszę sie, ze jesteście tak zadowoleni z sesji i ze synek ładnie współpracował. Zdjęcia na pewno wyjdą niesamowite. A co do mojego snu - no wlasnie kolacja była typowa bez żadnych prochów ![]() Samantha - strasznie współczuje ci złego samopoczucia i wymiotów. I tak jestes bardzo dzielna i juz nie duzo Ci zostało. A teściowa niezłą akcje zrobiła z tym budzeniem was o 8.00! AnnaPaula - mi na szczęście jedzenie sie nie cofa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Ja leżę i płacze. Tak mi boli prawy bok pleców , ze chyba zejdę. Do tego jest mi poprostu smutno i zle jakoś
![]() A na dokładkę sąsiadów synek zaczął tak wiszczec i płakać, ze masakra. Mam ochotę w takich momentach pójść zobaczyć co się dxieje, ale wiem ze to normalni ludzie. Ten ojciec się go pytał hej co ci jest co z tobą się dzieje? Słyszałam w łazience. Może mały ma takie zle sny. Moze zeby :/ on ma Ok.2latka jakoś. Mój starszak tak nigdy w nocy nie płakał strasznie. Budził się owszem z płaczem, ale zazwyczaj wracał do normy zaraz jak do niego przyszliśmy . W ogóle mój maluszek jakiś leniuszek cały dzień . Może przez moje samopoczucie. Co jakiś czas mnie kopie ale nie szaleje już tak , bardziej nogami i rękoma jakby się wypina. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3717 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to moja data książeczkowa ja też się modlę żeby już urodzić.Cytat:
Dziewczyny ja już nie wiem ile to będzie trwało ale naprawdę drugi tydzień się bardzo męczę a od wczoraj znowu boli mnie łono i mam taki ucisk na pęcherz ,że aż boli. Koleżanka chcę pazury i henne ale nie wiem czy dam radę masakraa a hajs potrzebny. Dziewczyny mojemu tżtowi powiedzieli w pracy ,że jak urodzę to ma 2 dni okolicznościowego a później może wziąć l4 na nas ale jak to zrobić orientujecie się ?w szpitalu mu wypiszą?czy musi iść do rodzinnego poza tym jak do rodzinnego to z czym przecież jeszcze nie będzie mieć aktu urodzenia...
|
|
#3718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Darietta - ja nie biore aparatu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3719 |
|
MerDer 4ever
|
Emmos mam nadzieje, że czujesz sie juz lepiej
Dzięki! ![]() Edziak przyleci do nas jak tylko przekroczymy próg tacy niedobrzy a pies dalej nas kocha Nonie Haha to my tylko dokładamy do tych szafek Vadi czekam na fotki podnóżek tez macie?Pracowity dzień sie zapowiada, tylko nie przesadzaj Xzora No artykuł dała tylko amerykański, nie wiem jak z polskimi źródłami. Samantha mam nadzieje, że niedługo urodzisz Chilli l4 rodzinny może nawet wypisać zależy na jakiego sie trafi. Gin tez chyba może Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3720 |
|
Wtajemniczenie
|
Śnił mi się dziś pierwszy raz synuś ,był taki śliczny cały tż ze zdjęć noworodkowych
był ciężki jak na 4kg a w książeczce wpisali 2800 i 10pkt , ja nie wiem czemu ale nie byłam z nim w szpitalu i odbierał Go mój ojciec i pierwszą noc moja mama się nim zajmowała bo mnie nie było i dała małemu butle z mm i jak przyjechałam rano to on nie chciał piersi i ja się tak zdenerwowałam na mamę się wydarłam i on w ogóle wolał moją mamę... schizooo tak się zdenerwowana obudziłam.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

chociaż wolałabym później czyli w terminie
komodę, stolik to przewijania, przegródki do szuflad, kocyk, wieszaki, kubki, patelnie, garnek, firanki.. 

z tym ze ja już mam tez nakaz oszczędzania się, a do ikei w krk przez korki to mam praktycznie dwie h drogi
dodając ogarnięcie córy i niesienie zakupów to chyba za dużo. Z mężem było by mi dużo łatwiej i na spokojnie ale mój mąż reaguje na ikeę jak 99% mężczyzn
- jak nie musisz koniecznie to po co? Popatrzeć? Pospacerować? A nie możesz przez internet zamówić?
miałam dziś wykonać ten ambitny plan ale się nie udało 

ostatnio najbardziej mi smakuje z grilla kaszanka
ten 07.07. tez bym chciała na porod 

i nawet nie zapuka.
wybacz 

Tak sobie zaplanowałem i to jest moje chwilowe marzenie. 

ale matka zadowolona
to moja data książeczkowa ja też się modlę żeby już urodzić.