![]() |
#2251 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
Najpierw zrób badania ile masz bo jest niedobrze przedawkować wit. D Ja tez nie umiem tankować , a bardziej to nie lubię tego robić i zawsze Tz mi tankuje . ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2252 |
królikoholiczka
|
Nie wyrobie niedługo
![]()
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
✋️ ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2254 |
królikoholiczka
|
Ta zgaga mnie kiedyś wykończy
![]()
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
A próbujesz migdałów albo mleka ? Ja rano wypijam wodę z cytryna tez. Mnie tez meczy ale właśnie zależy kiedy. Mam wrażenie ze od słonego tak mam ![]() Obecnie jestem w takiej fazie ze odzywiala bym się tylko lodami i arbuzem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2256 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie wierzę w te zabobony o włosach :p większość ciężarnych i tak ma zgagę mniejsza czy większą i wątpię żeby włosy miału znaczenie
![]() Znów się przebudzilam za wcześnie ale tak lało że nie dało się zasnąć ... Dawno takiego deszczu nie widziałam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2258 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skoro przeszedł pierwsze kocie testy musi spodobać się dzidziusiowi:p Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja od 4 nie śpię. Pochwaliłam się ostatnio że mi się dobrze spi- myślałby kto:/ zwale to na przeziębienie bo mam zatkany nos i nie mogę oddychac, do tego ból gardła. Siedzę i pije herbatkę. Czy ktoś nie śpi jeszcze bo nudno? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam właśnie wierze w to z tymi włosami. Mój starszak miał rzęsy tak długie ze na usg było widać . Czuprynę miał tez niczego sobie. Położne jak go umyły z tego łożyska i wód to zaczesaly mu irokeza do góry ![]() ![]() A mojej szwagierki mała łysa się urodziła i do tej pory ma 5 włosów na krzyż i ona właśnie żadnej zgagi nie miała. Mój Tz do dziś nie ogarnia , ze dzieci niektóre nie maja dłuższy czas włosów ![]() ![]() Za to misiu urodził się bez paznokci zwłaszcza u stop. Miałam obcinanie i niedrapki z bani na miesiąc . Cytat:
Zdrowia! Mi wczoraj się zatkały zatoki ale to od alergi . Za dużo byłam wśród drzew. Jednak lubię mój beton najbardziej obecnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Emilia - spróbuj wodę z cytryna wypijać ![]() Ja zjadłam właśnie frytki przyprawione i już czuje ze coś się kręci ![]() Pewnie przed snem będę już zdychać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2260 | |||
Zakorzenienie
|
Minini, ale miałaś dzień :/ współczuję.
Sam Ty jak zawsze rozwalasz system ![]() Darietta nie szalej tak ![]() ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- Cytat:
Mój mąż chodzi i kicha, a mnie to irytuje. ---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ---------- Cytat:
Mój mąż znowu miał blond czupryne i krótkie rzęsy. Także jestem ciekawa co to będzie z moim dzieckiem. Totalne przeciwieństwa.
![]() |
#2261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To faktycznie, ciekawa jestem jaka mieszanka urodowa wyjdzie z Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry, tak poza tym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Ja juz tez nie spie. Nogi mi drentwialy i nie moglam miejsca znaleźć. Kręgosłup troszke mniej boli ale dlatego że leżę a do tego się już przyzwyczaił.
Hehe z tą obrozą niezły pomysł chyba gdzieś u rodziców po moim psie zostało bo była za długa muszę poszukać. ![]() Co do tego że jak jest zgaga to maluch bedzie miał bujną czupryne. Nie wierzę moja bratowa miała mega zgagi a młody łysy. Pierwsze włosy dopiero chyba wyszły jak miał ponad rok. I do tego ma mega jasne że brwi wcale nie widać. Żartuje że mu dorysuje. Miłego dnia życzę. Do południa wypoczywam po południu posiedze troszkę bo jestem sama więc nie chce ryzykować. Mąż zapowiedział że w ten weekend bierze mnie na długi spacer. Jestem ciekawa czy wie co mówi bo w razie co 13 kg więcej będzie musiał podnieść. Nie chce mu się pracować i mam urodzić ale jak na razie cisza nic nie czuję. Ale ja od początku nic nie czułam że coś się dzieje. W poniedziałek mam planowaną wizyte u ginki i mówiła że nie dotrwam ahhh super byłoby zrobić jej niespodziankę. Chilli z małym bedzie dobrze lepiej że teraz wykryli niż miałabys wyjść ze szpitala i poźniej wracać i młodego zostawić. Heh ja miałam dziś pierwszy raz sen porodu ale pamietam tylko że rodziłam we wannie i dobrze nie weszłam a już byłam po. Nic więcej mi się nie pokazało. |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ojciec też miał kurcze niebieskie, mąż też. Ale coś w tym jest bo moja mama brązowe, a sis ma zielone hhehe Bry ![]()
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Mój syn jak się urodził mial ciemne włosy wpadające w rudy pod światło tak jak ja teraz mam. A obecnie ma blond jak ja kiedy byłam mała . Oczy ma niebieskie po mnie. Rysy twarzy ma moje bardziej nosek mój. Niejadkowosc i płaczliwość ma po mojej sis najmłodszej . Duże oczy ma po mojej średniej sis
![]() Jestem ciekawa jaki będzie jego brat. Podobno na usg w 4D jest podobny do brata ![]() Wysoki jest po Tzcie choć w sumie u mnie w domu to jest rozpiętość dziwna we wzrostach. Ja się urodziłam 57cm a teraz mam 160cm . Moja sis średnia się urodziła najkrótsza z nas jakieś 50cm a ma jakieś 168cm. Najmłodsza sis ma 180cm, brat średni ma 190cm, najmłodszy brat nie wiem ile ma ale myśle ze nie ma 180cm muszę go zapytać ![]() Mój ojciec nie jest wysoki nie ma napewno 180cm a mama z tych wyższych kobiet powyżej 170cm . U Tz oboje rodziców nie wysocy. Tz wysoki. Jego bracia średniowysocy. Tz 184cm oni coś koło 180 może mniej. Ale dziadkowie byli wysocy u Tz . Co do włosów jeszcze to ja od zawsze miałam dużo włosów . A teraz poprostu bije rekordy. Nie wiem co z nimi robić . Chamsko się jakoś teraz mi kręcą. Ciagle nosze spięte bo wyprostowanie ich to masakra. I mam takie spuszone mocno. Chyba muszę zacząć jakiś odzywek używać żeby mi wygładzily je z deczka bo zwariuje z tym puchem . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umyje sobie głowę, ogolę nogi i dopakuje sweter, tel, nakładki i smoczek. No i jestem gotowa... szok... Nie wiem czy brać laktator czy nie. ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() Ja 57 cm - 161 cm (2,5kg) Mąż 51 cm - 191 cm (3kg) sis 52 cm - 152 cm ![]() ![]() Bądź tu człowieku mądry ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pięknie się prezentuje! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po porodzie córka to był cały tatuś teraz wkoncu troszkę zrobiła się podobna do mnie 😊 Cytat:
Ja niby tez szykuje wszystko ze jutro zostane ale wątpię w to😕 ostatnie prania się robią. Jadę po teściowa to zrobię większe zakupy. Dom ogarnięty. Mąż przeszkolony co ma gdzue😅 mogę rodzic😅 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omg to już ![]() Bierz laktator you Never know. Może się przyda może nie . Hehe rozpiętość wzrostowa zaskakująca tak samo ![]() Ja mam trochę brudno w chacie. Może będę mieć dziś więcej siły niż wczoraj. Może jak wrócę z wizyty to będę mieć lepszy humor. Może coś będę wiedzieć w końcu konkretnego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
![]() No to czekamy na kolejne baby ![]() Może w jeden dzień dwa się wstrzelą ![]() ps. teraz to mnie załamałaś bo teściowa też ma niebieskie... nie chce, żeby miała po niej ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
![]() Za ile godzin masz wizytę?
![]() |
#2269 | ||
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Fajnie masz ze możesz się przygotować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Idę dziś na pierwsze ktg ![]()
#2272 |
Rozeznanie
|
Morelle szok już jutro
![]() Mi się wydaje że jeszcze tak daleko a tu raptem 2 tygodnie i Maja będzie z nami, cały czas jakiś to do mnie nie dochodzi. Była pani ordynator, idę do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wygladu malej też jestem ciekawa do kogo będzie podobna. Mąż chcę żeby do mnie bo dziewczynka a ja myślę że troche z mamy i trochę z taty. Na początku dzieci mają niebieskie oczy później to się zmienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Rozeznanie
|
Morelle a laktatora nie może ci mąż w razie czego przywieźć? sporo miejsca pewnie zajmuje. Ja nie biorę, zresztą u nas w szpitalu mają medele elektryczne i jak coś to można korzystać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zeby można bylo tak wybierać ![]() Córka jak podobna do ojca to niby ma szczęście w życiu ![]() Kupujecie sab simplex na kolki? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2277 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja żadnych leków dla dziecka nie kupuję, apteki są wszędzie dostępne, a i tak nic dziecku nie podam bez konsultacji z lekarzem. Nawet nie wiem czy będzie potrzebne, a potem bym wyrzucała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() kurcze dziś 28.06 a obstawiałam u siebie tą date jak byłam w szpitalu ![]() ![]() Morelle Ja.jak.wiesz urode mam ppdobns do Ciebie... s syn mieszany, ale po tacie ma włosy i niebieskie oczy, tak że :/ Trzymam kciuki za jutro! Nulka Za Was też kciuki ![]() Sam Wspołczuje nocki ![]() Darietta Fajnie, ze zaczynasz wiecej robic... mam nadzieje, ze plecy juz ok? Ja miałam przespana noc, ale przy kazdym.ruchu mocny skurcz I pobudka... takich mocnych skurczy z Tymonem nie pamietam... Dziś też będę " mościć gniazdo " podlogi pomyje, przetre okna, kurze, pranie I prasowanie I obiad ![]() Tymon pojechal na wycieczke, fajnie ma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2279 |
Zakorzenienie
|
BABY extra ze wychodzisz! Dobrze już się czujesz?
Ja sab simplex nie kupuje. W nim jest ten sam składnik co np.w Espumisanie, nie warto przepłacać.
#2280 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój był raz ze mną, w sumie to na początku jest fascynujące, a potem rutyna ![]() Cytat:
![]() 2 tyg zleci jak z bicza strzelił ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja nie. Jak będzie taka potrzeba to sobie załatwię. Kupiłam już wszystkie inne możliwe leki w razie "w". Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I widzę, że podobne heheh wyszorowałam lodówkę, kubeł na śmieci, poskładałam ubrania, dopakowałam torbę, zrobiłam zupę i chodzę po pokojach szukając co jeszcze mogę sprzątnąć ![]() Na razie zrobiłam sobie cappuccino ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.