|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
odp na NCJ hehe ale powtórzę , to pzrez ten dzień, zawsze tak dziwnie się czuję taka zmęczona i wypompowana , a do tego dochodzi brak apetytu, bez obaw to nie ucinanie kcal ![]() A jeśli chodzi o te historie to powiedziałam i stwierdziła ze podeszłam do tego za bardzo zadaniowo, to miała być okazja do pomyślenia nad przeszłością i wyszukania tych błędów jakie popełniałam, problemów z jakimi wtedy sobie nie radziłam, a jakie teraz zauważam , no a ja się zabrałam do tego od zlej strony i dlatego tak wyszło
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze, ze nie ucinalas juz sie balam! ![]() p.s. dziewczyny, ogladalyscie moze 'mlodych-gniewnych'? bo poszukuje tytulu piosenki, ktora byla na poczatku
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw: zmykam nyny, gdyż jestem padnięta, ta terapia i jazda w busie mnie wykończyła ![]() Wiosenko powodzenia, Słoneczko będę trzymać za Ciebie kciuki
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
i nie piszcie w weekend za duzo, bo tyyyyyle strace mowie Wam - bedzie u Was tak super, ze zapomnicie o KZ
|
|
#1265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do kaktusów to średnio je lubię, ale moje koleżanki mają świra na punkcie tych lodów i nesquicków, ostatnio brałam magnum i się dziwnie czułam, że grupka dziewczyn - wszystkie jedzą to samo, a ja jedna co innego. Więc teraz wzięłam go bardziej dla towarzystwa, bo nawet jak się umawiałam z koleżanką to powiedziała "Choć pójdziemy na kaktusa". Zresztą pogmatwałam ![]() Wiecie, tak strasznie chciałabym jeść jak przed ED, tak 'intuicyjnie'. Niby jadłam wtedy mało i niezdrowo, ale się tym nie przejmowałam, a i gruba nie byłam. Tylko dwa kilo więcej niż teraz :/ Głupiooo wyszło. |
|
|
|
|
#1266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rozumiem z tymi kaktusami, ale trza asertywnym byc! choc wiem, ze to nielatwe ![]() w weekedny mniej!? lo matko, ja zawsze duuuzo wiecej ![]() zrob to dla mamy powiedzmy i dla mnie, bo ja sie bede obzerac ![]() gdzies mi wsyslo polskie litery :/
|
|
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
![]() edit: Nie dacie mi spać ![]() |
|
|
|
#1268 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja si tylko snuje po domu i smarkam , może powinnam dzisiaj zjeść mniej bo możliwe ze będę tylko siedzieć ?![]() (chociaż możliwe jest ze pojadę tez do sklepu) to jak? (wiem wiem glupie pytanie) |
|||
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochan ja nie dziele dni na takie w których jem mniej bo się niegzdie nie ruszam i takie że jestem aktywna, zawsze staram się tak samo, jeść tyle ile potrzebuje i ile się domaga mój organizm. , nooo Proszę nas nie zawieść Słoneczko , wprawdzie Wiosenki na posterunku nie ma , ale jak dorwiemy Twój jadłospis na NCJ to będzie uhuhuh ![]() ![]()
|
|
#1270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ok a tego to juz sie boje ![]() A co do tego czy weszłam na wagę to nie będę kłamać. I nawet nie wiem po co mi to było? tylko sie trochę zdenerwowałam ![]() Wiem ze wygaduje głupoty ale pewnie teraz zobacze 2 kg więcej w przyszłym tygodniu (wiem wiem popadam w jakiś trans tego ile zobaczę w przyszłym tygodniu |
|
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A jak tobie mija poranek funky?
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
Funky strasznie się cieszę, że wszystko zmierza ku dobremu
na pewno wszystko się będzie teraz już powoli układać Krytia nie waż się codziennie ![]() Iza będę trzymać kciuki z całych sił! na pewno świetnie Ci pójdzie ![]() wczoraj udało mi się bez napadu. mimo, że nie poszłam do szkoły to cały czas sprzątałam, wymyślałam jakieś zajęcia. byłam nawet na rowerze z tatą.. a później wieczorem ze znajomymi, było bardzo fajnie (teraz mnie tylko trochę żołądek boli ). i wiecie co? ten kilogram z wczoraj zniknął. był po prostu taki 'ponapadowy'. teraz ważę dokładnie tyle ile powinnam. może coś z tego też jest wahaniem - nie wiem. a w niedziele wieczorem wyjezdzam na wymianę polsko - francuską z mojej szkoły. wrócę dopiero 21.05 i w zasadzie to bardzo się cieszę na ten wyjazd. może po powrocie będzie już dobrze? może nauczę się tam normalności, zacznę jeść normalnie, bez napadów, słuchając swojego organizmu i w ogóle. jedno czego się obawiam to to, że będę tam jeść znowu mniej a po powrocie zaczną się napady.. ale postaram się żeby tak nie było. a dzisiaj jadę na zakupy z tatą i od razu jakiś lepszy humor. a jak dorwę w sklepie coś super to w ogóle ![]() Miłego dnia
|
#1274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do mniejszego jedzenia to czemu miałabyś jeść mniej co? A ja tez pojade na zakupy , choroba mnie nie powstrzyma ![]()
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
serek sam na kolacje bo był godzine przed snem makarony była szklanka i mogłby mi ktos pomóc policzyc ile to kalori było? z góry dziekuje co do nie łączenia tłuszczy z węglami to - nie łączyć otrebów z orzechami tak? albo otręby albo orzechy> dobrze rozumuje? |
|
|
|
|
#1276 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, że będzie fajnie. tylko tak średnio lubię moją francuzkę no ale co zrobić. mogę jeść mniej no bo wiadomo, dużo ruchu, dużo latania, mało w domu będziemy. teraz jem 5 posiłków dziennie (staram się) no a tam nie będę miała takiej możliwości. Francuzi jedzą zupełnie inaczej, najpierw śniadanie, później około 12-13 lunch no i obiad-kolacja około 18. Ale postaram się jeść tak jak inni. (choć w głębi mam taką nadzieje, że może tam schudnę ).oj tak, zakupy to dobra rzecz na poprawę humoru ale nie rozchoruj się czasami!Cytat:
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że osobom, które nie miały bezpośrednich styczności z w/w problemem, jest łatwiej o tym rozmawiać i pomagać innym. Ja niestety nie należę do tego grona. A i jak Ludowa wspomniała - czasu też brak, ledwo go znajduję na Ogólną. |
|
|
|
|
#1278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to wtedy mogłabym tak mniej wiecej obliczyc
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki
Izka, ale masz fajnie z tym wyjazdem do Austrii Zoooosia mogę jechać za Ciebie ? Zazdroszcze Ci bardzo ! Mam nadzieje, ze jak wrócisz to będzie już lepiej ![]() Krytuś pamiętaj, ze nie waga jest głównym wyznacznikiem, a to jak my czujemy się w naszym ciele, a jestem na 100000 % pewna, że jak byś nie weszła na wagę to nigdy byś nawet nie pomyslała, że przytyłaś cokolwiek. ja przytyłam sporo, a nikt mi wierzyć nie chce ! Także jedenk kg to pikuś szczególnie przy Twoim wyglądzie Funkuś widzę, że u Ciebie Kochana juz lepiej Ogromnie się ciesze Asilos Magdalenko gdzie jesteśśśśśś Kochana Już tylko 25 dni (swoją drogą to jak ten czas leci... ) Ather ! oooo świetnie, że wkońcu jesteś Jak maturka Hypnotic ja też kiedyś pooootrafiłam zjeść dużo,a czasem prawie nic, bo wiadomo naturalne jest, że czasem ma się dzień, że zjadł by konia z kopytami, a czasem nie ma poprostu apetytu i jest to takie... zdrowe... ![]() A co do tego, że mało Dziewczyn tu wchodzi, to napewno korzystają z pogody ![]() A co do mnie to bywam tu często, ale... siedze cicho
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pozostałej kwestii - pewne sprawy lepiej przemilczeć
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziś pracuję, jutro też, ale jak widać jestem z Wami ![]() Racja, czas leci jak szalony ![]() Poza tym czuję się dobrze, trzymam się dietkę, nie ważę się , są gorsze i lepsze dni, ale jakoś leci. Żyję tylko powrotem do domu i wszystko przesunęło się na dalszy plan Nie przejmuję się już tak bardzo tym, że co chwila widzę co innego w lustrze, że brzuszek odstaje, że brzydka buzia (tak wiem, wiem- bacik się należy ). Jestem przed okresem i jestem okropnie śpiąca, snuję się z kąta w kąt, gdzie przyłożę głowę tam przysypiam, ale druga mega mocna kawa powoli zaczyna działać A jak Tobie Tamuś płyną dni? Gdzie się podziewa (: Iza , brzydotka nie zagląda, basiulka też ucichła- ostatnio miała kiepskie dni i nie widziałm jej od tamtej pory Mam nadzieję, że dziś słonko na niebie, każdej Wizażanki świeci pełnym blaskiem Pozdrawiam wszystkie dziewczyny baaaaaardzo gorąco
|
|
#1282 |
|
Raczkowanie
|
Jestem .. jestem
Przypatruje sie wątkowi... a u mnie... różnie bywa. Huśtawka nastrojów... Da się przyzwyczaić z czasem... A dzisiaj? chyba lepiej... |
|
|
|
#1283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieczorkiem szykuje się impreza, i powiem szczerze że się boję, będą tam ludzie z którymi zerwałam całkowicie kontakt przez Ed boje się na prawdę , mam taką ochotę poszaleć i nawet się napić %% , mam nadzieję ze się uda wygrać z wyrzutami i nie będzie kolejnych wykrętów. ehhhh starm sie nie martwić na zapas, ale jakoś ciężko. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Ather - cieszę się,że się odezwałaś,bo ostatnio zastanawiałam się co u Ciebie kochana mam nadzieję,że maturka mimo wszystko dobrze,odzywaj się częściej,bo brakuje Ciebie na Wizażu ![]() Wiosenko - trzymam kciuki za te biegi ![]() na pewno nie przytyjesz,nie ma takiej możliwości
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1285 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
Funky- nie bój się imprezki, wkońcu jest raz na jakiś czas, a skoro będą tam ludzie od których się odcięłaś, to rozumiem, że się boisz, ale i chyba powinnaś się cieszyć ? Ja się dziś zważyłam i..2 kg mniej Nie wiem czy to wahania, ale wczoraj jak po południu się zważyłam (tak korciło mnie..) to było 1,5 kg mniej. Zdziwiłam się, bo jem już więcej, nawet mogę powiedzieć, że dużo, a wczorajszy kompuls był największym jaki dotychczas miałam mimo to-chudnę. Sama już nie wiem gdzie mi się to mieści, że po mnie nic nie widać, że nie tyję, a jem naprawdę ładnie w porównaniu do tego co kiedyś.. Co jak co, ale cieszę się z tego powodu. Ogólnie, u mnie lepiej więc się ostatnio tutaj nie udzielałam, poza tym, strasznie zalatana jestem.
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przpraszam, ale muszę Wam to pokazać... jeśli moderatorki będą kazały później usunę link...
http://pl.youtube.com/watch?v=9QitoC3d-Jg ![]() ![]() Uwaga, film jest drastyczny.
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP Edytowane przez Ludowa Czas edycji: 2008-05-10 o 13:32 |
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
nie na mnie ten film boże i jeszcze "courage" w tle, ta piosenka była ze mną przez ostatnie lata , miesiące .......
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprostu brak mi słów. Brak słów. Chciałabym dodać jeszcze jeden link. Mogę ?
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
Boże jakie to smutne...
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

i taka madra pomimo tego, zes ode mnie mlodsza

Oczywiście że będziemy trzymać kciuki,
dasz radę zdolniacho
odp na NCJ hehe ale powtórzę , to pzrez ten dzień, zawsze tak dziwnie się czuję taka zmęczona i wypompowana , a do tego dochodzi brak apetytu, bez obaw to nie ucinanie kcal

) czy mialas wybor czegos lepszego i bardziej kalorycznego a wybralas tego?

, może powinnam dzisiaj zjeść mniej bo możliwe ze będę tylko siedzieć ?
). i wiecie co? ten kilogram z wczoraj zniknął. był po prostu taki 'ponapadowy'. teraz ważę dokładnie tyle ile powinnam. może coś z tego też jest wahaniem - nie wiem.
a co do mniejszego jedzenia to czemu miałabyś jeść mniej co?
A ja tez pojade na zakupy , choroba mnie nie powstrzyma