Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka! - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-07-04, 09:20   #3841
xzora
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Dzien dobry! Która dziś rodzi? 😁 moze jakiś trojkacik znowu? 😉
ja obstawiam Samanthe, Dariettę i Devileek

Minini - współczuję snu, najgorsze są takie realne
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 09:21   #3842
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

U mnie na razie się uspokoiło nic nie czuję ... Wolała bym żeby w ciągu dnia nic się nie zaczęło bo nikogo w domu nie ma :p

Nawet dokończyłam właśnie ciasto

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-07-04, 09:23   #3843
Carolles
Zadomowienie

Hahaha to ja chyba zacznę się przygotowywać psychicznie bo jak będziemy sie po 3 na dzien rozpakowywać to maks 1,5 tyg i będziemy juz po 😁

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 09:26   #3844
minini
Zadomowienie

Cytat:
Hahaha to ja chyba zacznę się przygotowywać psychicznie bo jak będziemy sie po 3 na dzien rozpakowywać to maks 1,5 tyg i będziemy juz po 😁

nie nie! 3 na dzień to za szybko! ja musze przynajmniej po połowie lipca dopiero urodzic

morele - kciuki za dzisiejszy powrót do domu

darietta - pisz co tam zdecydowali po obchodzie!

nulka, cashmere - jak dzis sie czujecie?
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 09:30   #3845
emmos
Zakorzenienie

Ja muszę zaczekać do 11 lipca, bo ginka która będzie mnie ciąć jest na urlopie więc jak chcecie to sobie rodźcie, ja tam czekam

Stary 2017-07-04, 09:31   #3846
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Vadi seriooo? Bo mnie dziś obudziły dreszcze 😀
zostawicie mnie samą
mnie tylko od wczoraj kręgosłup nachrzania

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
a dziś moja kolej na durne sny! śniło mi sie że mąż mnie zdradza! czy to jakiś standardowy sen ciążowy? okropnie realny był! kontaktowali sie przez tel. firmowy, spotykali po pracy. nawet moja mama o tym wiedziala tylko poki bylam w ciazy to wszyscy bali mi sie powoedziec. jak urodzilam to ta dziewczyna sama przyszla powoedziec mi ze cala ciaze sie spotykali na seks. poza tym byla chuda, brzydka i zaniedbana a ja powoedzialam mezowi jak woli tą brzydką to ma spadać bo ja go nienchce znać. on powoedzial że mam nie mówić swoim kolegom o tym bo go zabiją. haha. mam takich kilku kolegow ktorzy byliby w stanie zrobic mu krzywde po takiej akcji wiec mogł sie bać. nie pamietam jak sie skonczył ten sen bo obudzilam sie na siku z mega skurczem brzucha. chyba z nerwow!
rano zastanawialam sie czy to byl sen czy faktycznie real..
mam nadzieję, że go ochrzanilaś rano

Dzięki Tobie przypomniał mi się mój sen! byłam w przepięknym, supegęstym, zielonym lesie obok skrzyżowania ścieżek, brzmi trochę symbolicznie i były tam jakieś wycieczki i ogólnie ludzie się bardzo liczyli z moim zdaniem a potem spędzalam dużo czasu z Kevinem Spacey i namawiałam go, żeby nie rezygnował z filmu czy tam reklamy tylko dlatego, że wysłali mu mały kawałek ciasta do testów xD
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 09:31   #3847
emmos
Zakorzenienie

Minini, ale sen okropny, mam nadzieję, że nie wyżyłaś się za to na niewinnym mężu

Stary 2017-07-04, 09:31   #3848
baby2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
super że tak szybko poszło. a że bolało... no niestety chyba zawsze coś boli. na szczescie podczas porodu wyłączają się ktoreś części mózgu m.in odpowiedzialne za racjonalne, matematyczne myślenie i za dlugotrwałą pamięć dlatego faktycznie nie pamięta się tego bólu po jakimś czasie.

też mdlałam po porodzie ze wzgledu na duza utrate krwi przy tym żelaza i hemo spadła. ale nastepnego dnia juz bylo ok!

u starszaka tez z tyłu głowy byla taka czerwona plama nad szyją. w szpitalu mowili że to "uszczypnięcie bociana" ma to b.duzo noworodkow. i że zejdzie po roku, max dwóch. zeszlo.

oby!!!

brawo dla synka za wizyte u dentysty!! ile ma lat? jak te minionki? fajne?

a mąż niezły! jeszcze dziecka nie ma na świecie a on juz ma cale pępkowe zaplanowane! haha chociaż dobrze że poza domem - nie bedziesz sie denerwowac ze nie zdąży posprzątac!

a dziś moja kolej na durne sny! śniło mi sie że mąż mnie zdradza! czy to jakiś standardowy sen ciążowy? okropnie realny był! kontaktowali sie przez tel. firmowy, spotykali po pracy. nawet moja mama o tym wiedziala tylko poki bylam w ciazy to wszyscy bali mi sie powoedziec. jak urodzilam to ta dziewczyna sama przyszla powoedziec mi ze cala ciaze sie spotykali na seks. poza tym byla chuda, brzydka i zaniedbana a ja powoedzialam mezowi jak woli tą brzydką to ma spadać bo ja go nienchce znać. on powoedzial że mam nie mówić swoim kolegom o tym bo go zabiją. haha. mam takich kilku kolegow ktorzy byliby w stanie zrobic mu krzywde po takiej akcji wiec mogł sie bać. nie pamietam jak sie skonczył ten sen bo obudzilam sie na siku z mega skurczem brzucha. chyba z nerwow!
rano zastanawialam sie czy to byl sen czy faktycznie real..
Misiek ma 3,5 roku ostatnio mąż był na wizycie i zapytał dentystki czy już czas na niego powiedziała że jak najbardziej więc poszliśmy. Minionki hym co kto lubi dla mnie średnie taka ot durnowata bajeczka chyba raczej dla starszych dzieci, Misiek też trochę się nudził chociaż jest fanem minionków i ma mnóstwo gadżetów z minionkami. Ale my nie oglądaliśmy poprzednich części więc może to było jakoś powiązane i nie kumalismy no nie wiem.Ale smerfy zdecydowanie bardziej mu się podobały.

A pro po pepkowego to w domu też raczej nie ominie bo mąż planuje w piątek dla rodziny
Heh z Miskiem też tak było świętował trzy dni jeden z moją rodziną, jeden ze swoją i kolejny z kolegami.
Będę w szpitalu do niedzieli więc mam nadzieję że zdarzy ogarnąć , szczególnie ze wie jak bardzo jesem uczulona na bałagan
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 09:33   #3849
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
O jejku biedna
A mówią ze po SN to się lata . Każdy poród jest myśle wyczerpujący .

Morelle - oby w domu kp lepiej szło 🏻

Mój Misiu miał z tylu głowy taka właśnie czerwona plamę. Była dość spora , ale z wiekiem mu się zmniejszyła. Nie znikła całkiem ale jest malutka już i blada bardzo.
Mam nadzieje ,ze u Pestki zniknie całkiem 🏻

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

My Sweet - a czemu Ty masz termin cc na piątek? Czemu tak wcześnie?
I czemu musisz mieć cc? Pytam bo przegapiłam gdzieś jak pisałaś .

Mam CC tylko ze względu na poprzednie CC. Innych wskazań nie ma ale ja boję się komplikacji. Poprzedni porod sn na szybko kończyli cesarka, małej gubiło się już tętno, nie chce tego drugi raz. A u nas w szpitalu tną tydzień przed terminem. Teoretycznie powinnam mieć cc 10 ale poprosiliśmy o zmianę na 7 ze względu na pracę mojego tz.
Cytat:
Ja już jestem gotowa .
Moje cycki mi to mówią . Czuje takie mrówki w cyckach jak nabiera mi pokarm zwłaszcza w prawym. Stałam wczoraj w sklepie i czułam to uczucie i nagle mnie ciarki przeszły i sutki mi stanęły
Pamietam to uczucie właśnie jak kp Miska i jak zaczęły mi tak cyce mrowic to wiedziałam , ze czas na karmienie. Nie musiałam żadnych aplikacji czy zapisków robić bo one same wiedziały kiedy co i jak

Oooo pamietam to! Masakra!

Moja mała też miała naczyniaka z tyłu głowy. Bardzo zbladł pod włoskami jest niewidoczny.
Stary 2017-07-04, 09:38   #3850
taedio
MerDer 4ever

Morelle obyście dzisiaj wyszły to odpoczniesz w domu!

Nulka super, że u Ciebie tez tak szybko poszedł poród! nabieraj sił

Emmos do mnie tez to dopiero chyba dochodzi i sie cykam

Devilek może w nocy sie rozkręci :p

Carolles trzeba przyspieszyć bo juz lipiec

Przespałam dzisiaj noc pierwszy raz od nie wiem kiedy od pobudki tzn noc... do budzika męża o 4:30 niestety tak jak zawsze zasypiałam pózniej tak dzisiaj juz mi sie nie udało i jestem zmęczona i zła

Stary 2017-07-04, 09:48   #3851
faithworkswonders
Wtajemniczenie

Jedna na dzień starczy ;-) ja chcę do tp dociągnąć bo teraz w weekend się przeprowadzamy i chciałabym tam na spokojnie wszystko poukładać i posprzątać

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Bartuś też miał naczyniaka na karku ,teraz już zbladł prawie że go nie widać

Emilia
faithworkswonders jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 09:54   #3852
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Minini, ale sen okropny, mam nadzieję, że nie wyżyłaś się za to na niewinnym mężu

Jak mój mąż ma takie głupie sny to budzi się zły i obrażony na mnie

Dziewczyny wiecie może gdzie można stacjonarnie dostać ten balsam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ng-lotion.html ??
Ja zawsze kupowałam w Super Pharm, ale już go od dawna tam nie widziałam, a to jest mój ulubiony
Jon_Snow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 09:54   #3853
pestycyda
Zakorzenienie

Morelle, nie rób sobie wyrzutów że dokarmiasz. Człowiek ma poukładane w głowie jak idzie rodzić a potem ten mały pędraczek wszystko rujnuje:p przystawiaj cały czas i dokarmiają mm skoro trzeba. Będzie dobrze

Nulka, obyś szybciutko do siebie doszła. Wiedziałam że kichniesz i urodzisz:p

Samantha, współczuję Misiowi przeżyć. Dla nadwrażliwego dziecka to musi być koszmar.

Darietta, oby mała zdecydowała się na wyjście!

Resztę nadrobię później bo zbieram się na zakupy.

Miała któraś opryszczkę w.odtatnim miesiącu? Bo właśnie mi się zrobiła jutro wizyta to wypytam lekarki. Całą ciążę miałam spokój-.-

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 09:57   #3854
Samantha7
Zakorzenienie

3 nie mogę spać
Tz tak chrapał , ze o mały włos w mordę nie dostał. Moje nerwy są zerowe.

Minini - okropny sen

Vadi - Hahaha niezły sen

Ja tez się boje porodu jaki by nie był.
Chce zamknąć oczy i obudzić się z małym przy cycku.

My Sweet - nie No nie dziwie Ci się, ze chcesz mieć cc po raz drugi.
Ja już nie wiem co lepsze dla mnie.
Tez się boje jakiś powikłań przy SN. Do tego myśle ze mały powyżej 4kg jest.
Może lepiej niech siedzi do tego 10tego.

Przekręcałam się i coś mi strzyklo w kości łonowej i boli mnie teraz . Ogólnie napieprzaja mi pachwiny i krocze. Wstanie z łóżka i naprostowanie się to ból taki , ze masakra.

Znalazłam takie coś. Mrożone podpaski . Może komuś się przyda IMG_1499155047.709348.jpg

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 09:59   #3855
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
U mnie na razie się uspokoiło nic nie czuję ... Wolała bym żeby w ciągu dnia nic się nie zaczęło bo nikogo w domu nie ma :p

Nawet dokończyłam właśnie ciasto

U mnie też nikogo nie ma rano, więc lepiej żeby po 15tej się zaczęło. Ja jeszcze nie miałam skurczy - jedynie twardnienia i bóle jak na okres.

Jon, ja nie kojarzę balsamu.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 10:07   #3856
minini
Zadomowienie

Cytat:
Ja muszę zaczekać do 11 lipca, bo ginka która będzie mnie ciąć jest na urlopie więc jak chcecie to sobie rodźcie, ja tam czekam

hehe to czekam z tobą! byle po 15tym u mnie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
zostawicie mnie samą
mnie tylko od wczoraj kręgosłup nachrzania

mam nadzieję, że go ochrzanilaś rano

Dzięki Tobie przypomniał mi się mój sen! byłam w przepięknym, supegęstym, zielonym lesie obok skrzyżowania ścieżek, brzmi trochę symbolicznie i były tam jakieś wycieczki i ogólnie ludzie się bardzo liczyli z moim zdaniem a potem spędzalam dużo czasu z Kevinem Spacey i namawiałam go, żeby nie rezygnował z filmu czy tam reklamy tylko dlatego, że wysłali mu mały kawałek ciasta do testów xD
fnatazje kevin i ciasto hehe

a męża nie zdążylam ochrzanić bo wyszli jak jeszcze spalam a teraz.sie zastanawiam czy mu wogole mowic ze mam takie sny...?

Cytat:

no wlasnie nie oberwalo mu sie! wieczorem mu opowiem, to juz bedzie bez emocji tak jak zaraz rano

Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
Misiek ma 3,5 roku ostatnio mąż był na wizycie i zapytał dentystki czy już czas na niego powiedziała że jak najbardziej więc poszliśmy. Minionki hym co kto lubi dla mnie średnie taka ot durnowata bajeczka chyba raczej dla starszych dzieci, Misiek też trochę się nudził chociaż jest fanem minionków i ma mnóstwo gadżetów z minionkami. Ale my nie oglądaliśmy poprzednich części więc może to było jakoś powiązane i nie kumalismy no nie wiem.Ale smerfy zdecydowanie bardziej mu się podobały.

A pro po pepkowego to w domu też raczej nie ominie bo mąż planuje w piątek dla rodziny
Heh z Miskiem też tak było świętował trzy dni jeden z moją rodziną, jeden ze swoją i kolejny z kolegami.
Będę w szpitalu do niedzieli więc mam nadzieję że zdarzy ogarnąć , szczególnie ze wie jak bardzo jesem uczulona na bałagan
to sie mąż naświętował!
ale to podobno konieczność wypić za każdą nóżke, rączke i paluszek... zeby rosły zdrowo

my minionki widzielismy wszystkie syn i mąż lubią, ja tam wole inne rozrywki w tym czasie moze poczekamy aż w internecie bedzie do obejrzenia. smerfow nie widzielismy.

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość

Morelle obyście dzisiaj wyszły to odpoczniesz w domu!

Nulka super, że u Ciebie tez tak szybko poszedł poród! nabieraj sił

Emmos do mnie tez to dopiero chyba dochodzi i sie cykam

Devilek może w nocy sie rozkręci :p

Carolles trzeba przyspieszyć bo juz lipiec

Przespałam dzisiaj noc pierwszy raz od nie wiem kiedy od pobudki tzn noc... do budzika męża o 4:30 niestety tak jak zawsze zasypiałam pózniej tak dzisiaj juz mi sie nie udało i jestem zmęczona i zła

pośpisz w dzień i bedzie ok! przyzwyczajamy sie juz z tym snem do trybu "noworodek w domu"
Stary 2017-07-04, 10:13   #3857
Samantha7
Zakorzenienie

Baby - brawa dla synka za dentystę 🏻
My jeszcze nie byliśmy bo u nas to dramat jest. Ale widzę ze Misiu już co raz częściej rozumie temat i może wkrótce się wybierzemy.

---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ----------

Pestycyda - współczuje opryszczki :/

Normalnie jak kaszkę to czuje jak mi trzeszczy kręgosłup w kości ogonowej wtf?!

---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:13 ----------

Kaszlne*

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 10:14   #3858
minini
Zadomowienie

Cytat:
3 nie mogę spać
Tz tak chrapał , ze o mały włos w mordę nie dostał. Moje nerwy są zerowe.

Minini - okropny sen

Vadi - Hahaha niezły sen

Ja tez się boje porodu jaki by nie był.
Chce zamknąć oczy i obudzić się z małym przy cycku.

My Sweet - nie No nie dziwie Ci się, ze chcesz mieć cc po raz drugi.
Ja już nie wiem co lepsze dla mnie.
Tez się boje jakiś powikłań przy SN. Do tego myśle ze mały powyżej 4kg jest.
Może lepiej niech siedzi do tego 10tego.

Przekręcałam się i coś mi strzyklo w kości łonowej i boli mnie teraz . Ogólnie napieprzaja mi pachwiny i krocze. Wstanie z łóżka i naprostowanie się to ból taki , ze masakra.

Znalazłam takie coś. Mrożone podpaski . Może komuś się przyda Załącznik 7134406

Sam - u mnie po takich mrożonych podpaskach byloby zaraz zapalenie pęcherza ale jak to aloes to moze bez mrożrnia też dziala.

jak syn bardziej swiadomy to idzcie do dentysty na wizyte taką wstepną - wystarczy że siądzie na fotel, otworzy buzie i da sobie obejrzec wszystkie ząbki. to na pierwszy raz i tak dużo!
Stary 2017-07-04, 10:14   #3859
pestycyda
Zakorzenienie

Baby, brawo dla synka.

Minini, nalykalas się proszków vadi i teraz śnisz głupoty:p

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 10:26   #3860
Agg_s
Wtajemniczenie

Mini, znam ten sen.. dwa razy w ciazy taki miałam - masakra :/ mózgi nam budynieją

Mi się do rodzenia nie spieszy ale do 27ego nie chciałabym czekać. Od kilku dni wije gniazdo jak to mówią, sprzątam, układam, przekładam, skurcze są ale bezbolesne wiec chyba no stress, miałam raz kawałek czopa na papierze, spuchlam, wysypało mnie na twarzy i plecach i czuje się jak trzydniowy pączek (jednodniowe są mięciutkie), a w poniedziałek dopiero się dowiem czy coś tam postępuje.. myśle ze ten 17.07 to całkiem ciekawa perspektywa

A dzisiaj przyszła mi paczuszka z Chin:

IMG_1499156731.379404.jpg

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 10:42   #3861
taedio
MerDer 4ever

Minini tez tak myśle, ze organizm sie przyzwyczaja

Agg śliczne śliniaki

Teście lecą jutro na wakacje na 11 dni

Stary 2017-07-04, 10:45   #3862
baby2
Rozeznanie

aggs super śliniaki, pewnie grosze kosztowały?
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-04, 10:54   #3863
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Baby, brawo dla synka.

Minini, nalykalas się proszków vadi i teraz śnisz głupoty:p

vadi - mialas z tym coś wspólnego?

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Mini, znam ten sen.. dwa razy w ciazy taki miałam - masakra :/ mózgi nam budynieją

Mi się do rodzenia nie spieszy ale do 27ego nie chciałabym czekać. Od kilku dni wije gniazdo jak to mówią, sprzątam, układam, przekładam, skurcze są ale bezbolesne wiec chyba no stress, miałam raz kawałek czopa na papierze, spuchlam, wysypało mnie na twarzy i plecach i czuje się jak trzydniowy pączek (jednodniowe są mięciutkie), a w poniedziałek dopiero się dowiem czy coś tam postępuje.. myśle ze ten 17.07 to całkiem ciekawa perspektywa

Załącznik 7134436

17 lipca mi pasuje! to 16 myjemy podlogi na kolanach a w nocy męczymy mężow to moze sie uda

fajna paczuszka pszyszla
do mbie tez wczoraj przyszedl kocyk/otulacz elastyczny:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2038201642-1022528140.jpg (132,5 KB, 72 załadowań)
Stary 2017-07-04, 10:56   #3864
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Normalnie jak kaszkę to czuje jak mi trzeszczy kręgosłup w kości ogonowej wtf?!
Mi też tak trzeszczy czasami, gin mówiła, że musiałam mieć już wcześniej jakieś zwyrodnienia w kręgosłupie i teraz w ciąży wychodzą, bo się środek ciężkości zmienia itp itd

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość

Załącznik 7134436

A ja jeszcze kompletnie nie mam tego syndromu wicia gniazda mam plan żeby wszystko wysprzątać ale zabieram się do tego już od kilku dni i niewiele ruszyłam boję się że nie zdążę w końcu i następne dokładne sprzątanie domu to będzie jak mały skończy rok i pójdzie spać do babci np
Fajne śliniaczki!!
Stary 2017-07-04, 10:58   #3865
Agg_s
Wtajemniczenie

Zawrotne 2 dolce za sztukę!

Mini, to jesteśmy umówione przed pełnia leżymy a w przyszłym tygodniu budzimy macice
A skąd ten otulacz?

Stary 2017-07-04, 10:58   #3866
taedio
MerDer 4ever

Ja wcześniej stwierdziłam, że zrobię porządek w szafkach i szufladach w kuchni ale teraz pojadłam, położyłam sie i juz mi sie nie chce nic

Stary 2017-07-04, 10:58   #3867
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Minini tez tak myśle, ze organizm sie przyzwyczaja

Agg śliczne śliniaki

Teście lecą jutro na wakacje na 11 dni

A co oni przed Twoim porodem na wakacje lecą ? Nie chcą wnuka przywitać? Chyba że zrobisz psikusa i po terminie urodzisz żeby na nich zaczekać
Stary 2017-07-04, 11:02   #3868
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
A co oni przed Twoim porodem na wakacje lecą ? Nie chcą wnuka przywitać? Chyba że zrobisz psikusa i po terminie urodzisz żeby na nich zaczekać

Nie wiem co sie zmieniło wcześniej teściowa mówiła, że od czerwca do końca sierpnia nigdzie nie jedzie bo mnie samej nie zostawi
Może tak sie o psa obraziła teraz nas nie prosi żebyśmy sie nim zajęli tylko drugiego syna i jej partnerkę

Od jutra intensywnie wywołuje młodego!

Stary 2017-07-04, 11:07   #3869
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Mi też tak trzeszczy czasami, gin mówiła, że musiałam mieć już wcześniej jakieś zwyrodnienia w kręgosłupie i teraz w ciąży wychodzą, bo się środek ciężkości zmienia itp itd

A ja jeszcze kompletnie nie mam tego syndromu wicia gniazda mam plan żeby wszystko wysprzątać ale zabieram się do tego już od kilku dni i niewiele ruszyłam boję się że nie zdążę w końcu i następne dokładne sprzątanie domu to będzie jak mały skończy rok i pójdzie spać do babci np

Fajne śliniaczki!!

Ja przez 3 dni zrobiłam więcej niż przez ostatnie 3 miesiace ale to głównie dlatego ze nie zdążymy wejść na swoje przed porodem chociaż TŻ nabrał tempa i już cześć domu jest gotowa - stoimy z salonem gdzie trzeba jeszcze pomalować i położyć podłogę a co chwile wyskakuje coś jeszcze do zrobienia blat do kuchni ma być w przyszłym tygodniu aaa No i schody na piętro może tez w przyszłym (oby)... i musiałam ogarnąć nasz kąt u rodziców - porobić miejsca w szafach, zrobić miejsce na łóżeczko i takie tam zajmujemy tu część goscinna z własna łazienka i jakby oddzielnym wejściem ale wiadomo - na swoim to na swoim i trochę mi smutno ze nie zdążylismy...

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Taedio, a gdzie lecą?

Stary 2017-07-04, 11:16   #3870
taedio
MerDer 4ever

Agg Kreta

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości