Panny Młode 2008 cz.II - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-13, 14:21   #2401
lulucelo
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

dziekowac dziekowac zadowolona

Nie wiem sama jak to zgralam ale wiecej mam szczescia niz rozumu bo przeciez moglam poprosic o kawalek materialu zeby znalezc butki, okazuje sie ze sukieneczki malych druchenek tez maja taki kolor wiec bedzie suuuuuper. Ja tydzien przed slubem znikne i po slubie nie bedzie mnie dwa tygodnie ale relacje zdam jak tylko bede miala okazje. Spedzimy 3 tygodnie w Polsce.

Jesli chodzi o slub cywilny to bylo tak sukienke kupilam kiedys w Polsce z przeceny bez okazji kosztowaa 60 zlotych wisiala w szafie, jak zdecydowalismy sie na slub to kapelusz na allegro bez przymiarki , buty w niemczech szal za cale 3 euro zakiet byl troche drozszy

Fryzura ... jeszcze w dniu nslubu nie wiedzialam jaka bedzie pokrecilam loki zeby upiac koka ale w sumie zostawilam tak jak bylo nalozylam tylko kapelusz. Wiecie co czulam sie swietnie tym ardziej ze akurat te panny mlode co byly przedemna i te co po mnie nie byly jakos super ubrane. Kochanie mialo krawat dobrany do sukienki tylko bukiet troche spaskudzili bo koloor byl nie taki tych fioletowych dodatkow.

Wklejam jeszcze kilka zdjec bo jestem bardzo z nich dumna ( tesciu robil)

A co do tych bialych skarpetek to byla zalamka zbilizenie jak oni zbieraja drobne i jeszcze jak mlodemu buty zabrali .... a ja mysalam ze takie faux pas to juz przeszlosc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz1.jpg (82,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz2.jpg (58,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz3.jpg (84,0 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz5.jpg (45,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz8.jpg (53,8 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz6.jpg (42,2 KB, 25 załadowań)
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 14:47   #2402
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annakacka Pokaż wiadomość

Ale m.a.r.t.a bedzi ekrzyczec ze piszemy post pod postem .
Oczywisice zartuje m.a.r.t.a bez obrazy
Krzyczeć nie szkoda gardła, ale po pupie macnąć to tak -->

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
On sie tragicznie odzywia i caly czas na niego krzycze, tłumacze, ale nie pomaga. Gorzej niz z dzieckiem.
Mój się obżera wszystkim co najgorsze cały czas mu mówie, nie jedz tyle tych śmieci, w dodatku lubi porządnie sobie przyprawić dania pieprzem, solą, a później marudzi, że ma zgagę. Czasami zdarza się, że je po północy duży posiłek (taki drugi obiad ) i kładzie się spać a rano bierze go na wymioty przez niestrawione resztki. Ile ja się nagadam o dobrym odżywianiu .

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

dziewczyny moja babcia jest w szpitalu
Współczuje. Ja już nawet nie mam babci ani dziadka, ani od strony Mamy ani od Taty.

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
zeby zmienic troche nastroj wklejam zdjecia z przymiarki sukni rozmiar 36 jest idealny, dlugosc tez ( mam 175 cm) wiec jest jak ulal tylko wyprasuja i odbieram w sobote. bardzo sie ciesze bedzie z glowy
Na tym podwyższeniu wygladasz ja modelka na wybiegu . Ładna suknia.

Cytat:
białe skarpetki????
tak jak niejaki M. Jackson, może to był fan

To było moje pierwsze skojarzenie .

Cytat:

Po tych zdjęciach muszę przyznać, że jesteś bardzo ładną i fotogeniczną osobą.
Stary 2008-05-13, 15:01   #2403
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
jaką mieliście fajną datę ślubu cywilnego ja wtedy też balowałam na weselu w stolicy ach, poszalałabym sobie na jakimś weselichu (ale nie swoim)

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Współczuje. Ja już nawet nie mam babci ani dziadka, ani od strony Mamy ani od Taty.
też przykra sytuacja, ja na szczęście mam dwie babcie i jednago dziadka, drugiego nawet nie znałam, moj TŻ ma już tylko jedną babcię

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 15:08   #2404
lulucelo
Raczkowanie

dzieki

Dziewczyny opowiem wam co sie stalo

Wiecie ze przeprowadzka w toku wiec mamy troche tych przygotowan byli tescie zeszlismy do piwnicy i tam ruszajac jakis karton wylazl z niego OLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLBRZYMI szczur ( moj tesc mowi ze byl normalnych rozmiarow ) na wysokosci mojej twarzy w odleglosci ok 30 cm , uwazamze to starczy zeby powiedziec ze si na mnie rzucil !!!! no i teraz za chiny nie zejde do piwnicy rzeczy ktore tam sa nie wiem kto przejrzy
Stary 2008-05-13, 15:48   #2405
katia0117
Zadomowienie

Lulucelo pieknie wygladacie na zdjęciach
Stary 2008-05-13, 16:20   #2406
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
moja kosmetyczka obejrzała mnie i powiedziała że 3 zabiegi będą w sam raz, żeby ze mnie zrobić boginię
na pierwszym miałam czyszczenie (strasznie byłam zapyziała po zimie ) jutro idę na kwasy (cholera wie co to jest) i 3 dni przed ślubem na coś jeszcze (algi? być może, nie pamiętam )
mojej kosmetyczce ufam baaaardzo, także skoro ona mówi, że to wystarczy, to jej wierzę
Silesianna a co to za kosmetyczka? Bo ja też jestem z Warszawy?

Jejku dziewczyny nie mam czasu nawet wszystkiego przeczytać

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 16:38   #2407
lulucelo
Raczkowanie

kurcze a u mnie zapisala mnie na jakis zabieg nawilzajay dzien przed slubem za 150 zlotych , chyba przesadzila co ?? chyba to odwolam bo nie mam pojecia co ona moze mi za to zrobic powiem ze makijaz jest od 60 zltych wiec drogo cos ten zabieg mi sie wydaje
Stary 2008-05-13, 16:39   #2408
madziq111
Raczkowanie

Jestem tutaj nowa... przyjmiecie mnie do siebie?
Chciałabym Wam dziewczyny powiedzieć, że jesteście wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki Wam panuje tutaj taka niesamowita, ciepła atmosfera

Ja też jestem PM 2008 a ślub 9 sierpnia 2008... czyli jeszcze 3 miesiące do tego dnia... i mam takie same "problemy" jak Wy... suknie juz wybraną mam, butki już kupiłam, ale tak poza tym to cała reszta przede mna... mój TŻ oczywiscie jest spokojny i czeka chyba na ostatnią chwilę, a ja denerwuję się coraz bardziej...

Lulucelo piękne zdjęcia jesteś bardzo fotogeniczna! a do tego masz niezwykły talent - jestem pod wrażeniem Twoich pomysłów i ich wykonania!!!
madziq111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 16:53   #2409
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziq111 Pokaż wiadomość

Ja też jestem PM 2008 a ślub 9 sierpnia 2008... czyli jeszcze 3 miesiące do tego dnia... i mam takie same "problemy" jak Wy... suknie juz wybraną mam, butki już kupiłam, ale tak poza tym to cała reszta przede mna... mój TŻ oczywiscie jest spokojny i czeka chyba na ostatnią chwilę, a ja denerwuję się coraz bardziej...

Lulucelo piękne zdjęcia jesteś bardzo fotogeniczna! a do tego masz niezwykły talent - jestem pod wrażeniem Twoich pomysłów i ich wykonania!!!
No witamy serdecznie kolejną PM 2008

Hihi, zamiast nas ubywać, to nas przybywa

pochwal się koniecznie sukienką

lulu, jak patrze na Twoje fotki, to Piękne po prostu

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 17:18   #2410
lulucelo
Raczkowanie

dzieki dziwczyny za mile slowa fakt jestem bardzo fotogeniczna ze na zdjeciach wygladam lepiej niz na zywo
dzwonilam do kosmetyczki i ona za peeling kawitcyjny plus jakas maske nawilzajaca chce 120-150 zlotych dojkladniej powie jak juz mnie zobaczy bo sie umawialysmmy to ona byla zajeta wiec tylko rezerwowalam daty i godziny. Nie mam pojecia ile t kosztuje wydaje mi sie drogo, jakie sa ceny takich zabiegow?
Stary 2008-05-13, 17:20   #2411
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
dziewczyny mojego TŻa wujek jest egzorcysta moze cos zaradzi
dostalam wyniki tego mojego zapalenia (moczu) i nie jest dobrze... to faktycznie chyba jakies fatum...dodatkowo TŻ momo ze wyniki nie przyszle rakotworcze to i tak go zabieraja do szpitala ale gopiero pod koniec czerwca...
poprostu chce mi sie plakac...
koniecznie niech się zarejestruje wujek na forum i je uleczy z tych nieszczęsnych przypadków! trzymaj się dzielnie Agatka

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A co do teściowych- z moją przyszłą na szczęście układa mi się bardzo dobrze. Zresztą widzę że ona bardzo stara się być dobrą teściową a nie tą z kawałów. W piątek byliśmy u nich z TŻ-tem z wizytą, TŻ poszedł robić coś z tatą przy samochodzie a ja z teściową 2 godziny plotkowałam o ślubie
no fajnie masz z teściową moja też ma samych synów (4...) i jedną synową póki co a i co najmniej jedną przyszłą Generalnie jest dla mnie bardzo miła i czasami jest super a czasami ja coś chlapnę, bo ja to taka cicha myszka, bojaźliwa jestem co chlapie ;p

Cytat:
zeby zmienic troche nastroj wklejam zdjecia z przymiarki sukni rozmiar 36 jest idealny, dlugosc tez ( mam 175 cm) wiec jest jak ulal tylko wyprasuja i odbieram w sobote. bardzo sie ciesze bedzie z glowy
piękna dziewczyna, elegancka suknia wszystko zgrane i dopasowane... nie dziwię się, że dumna jesteś ze zdjęć z cywilnego - piękna z Was para tak słodzę i słodzę, no ale co ja mogę poradzić ;p

Cytat:

witaj madziq fajnie że dołączyłaś

A ja dzisiaj byłam... a gdzie ja nie byłam no ale przede wszystkim w komisie - i już wiem jak załatwić wypożyczenie halki i widziałam welon... tzn więcej welonów, ale widziałam mój welon... załączę zdjęcie z komisu ale ostrzegam, że nie oddaje urody

Jak tylko weszłam do domu okazało się, że przyszły buty!! piękne.. ale za duże czarna podeszwa mi się podoba, zamówiłam identyczne numer mniejsze ;p oczywiście zaraz pod pretekstem sprawdzenia jak pasuje wskoczyłam w suknię i znowu się w niej zakochałam butki bardzo mi się do niej podobają... nie wiem co na to pozostali ale będą czarne podeszwy
W ogóle to jestem mile zaskoczona wykonaniem butów - bardzo wygodne, stabilne, w środku całe ze skórki i mięciutkie. Piękne po prostu. Jak będę miała komplet też wam się pochwalę zdjęciem za jakieś 2 tygodnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg W-4.jpg (23,2 KB, 14 załadowań)
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 17:22   #2412
blush
Zadomowienie

lulucelo piękniesz wyglądałaś na cywilnym

suknia ślubna też super, bardzo ładna z Ciebie dziewczyna
Stary 2008-05-13, 17:45   #2413
dorotka08
Raczkowanie

lulucelo mi sie tez bardzo podobasz

dzisiaj zalatwilismy juz wszystkie sprawy w kosciele nastepnym razem to juz na slub. dalismy 500 zl myslicie ze wystarczajaco???

zostalo nam tylko dogadac sie z organista. a jak sadzicie ile jemu powinno sie zaplacic?ile dajecie?

mamy jeszcze dokupic napoje, zrobic liste gosci do wizytowek na miejscach, a ja sama mam probna fryzure (to juz jutro), spotkac sie ze skrzypaczka, pojsc do kosmetyczki, odebrac suknie i zrobic tipsy. ufff... chyba tyle...albo az tyle...
dorotka08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 18:01   #2414
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strompka Pokaż wiadomość
My mamy grawerkę "Bądź grzeczna" i "Bądź grzeczny" bo tak nam się spodobało, tyle że Panie które przyjmowały zamówienie na grawerkę wyraziły swoimi minami że im się to nie podoba. Dobrze że nic nie powiedziały bo bym je palnęła
Ja tego w ogóle nie rozumiem, jak można kręcić nosem jako sprzedawczyni Jesteśmy w Unii, lecz mentalnie chyba nadal w PRL-u.
Mi się Twój grawer podoba

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Nie jestem alergikiem etiaxil kupiłam do skóry wrazliwej a co do "zdrowości" absolutnie się z Tobą zgadzam. Wiem, że nie jest to zdrowe, ale siła wyższa. Mam problem z poceniem. Wystarczy, że przejdę jakis kawałek nieco szybciej a zaraz mam plamy pod pachami, dlatego chcę wypróbować ten specyfik. Poza tym może dzięki niemu będę miała problem z głowy podczas ślubu i wesela.

Fajne te teksty, niektóre śmieszne U mnie jednak będą raczej imiona i data (chyba że TŻ wymysli cos innego, w co zresztą wątpię bo w takich sprawach mam maximum swobody)
Ja mam pod pachami tak wrażliwą skórę, że na pewno będę musiała się golić w dzień ślubu, żeby jak najdłużej nie mieć czerwonych, piekących plam (bo od razu po goleniu skóra jest, o dziwo, ok i taki stan utrzymuje się przez kilka, kilkanaście czasem godzin)
U mnie w końcu też imiona i data. Śmieję się, że przynajmniej zapamiętam, komu i kiedy ślubowałam

Cytat:
Dziewczyny zwarjuje.Ten maj jest jakis pop.....przepraszam za wyrazenie ale inaczej niepowiem.Mielismy otwarcie baru.Narobilismy sie jak glupi.Sprzatanie i wogole.I przyjechali byli wlasciciele i nam knajpe zabrali.Ze wzgeldu na to ze osoba ktora nam to wynajela nam wszytko sponsorowal wszysciutko wynajem pierwsze zamowienia a potem mielismy mu wszytko oddac.Ale pojawili sie ostatni najemnicy tego ze w tym roku tez chca.I chec zarobku tamtego faceta przebila nasze nadzieje.Czyli musielismy oddac klucze od baru i jestesmy rozpaczeni.DObrze ze moj Tz ma prace i to dobrze platna.Ale ja znowu musze siedziec w domu z dzieckiem.Ech ale co najwazniejsze data slubu sie niezmieni.15 listopad aktualny...
Szkoda, że z baru nic nie wyszło
Ale przyanjmniej jesteś tutaj z nami

[quote=madziczek;7538225]a tu trochę informacji o grotach solnych http://www.tapis.pl/groty-solne/
[/quote]

Dzięki za linka
Wygląda zachęcająco, sama bym sobie coś takiego zafundowała

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
Tez sie momentami czułam skrępowana - na przykład położył mnie na ziemi i klęknał nade mna i robił "wiecie jakie" ruchy, ale ogólnie było wiecej smiechu niz skrepowania. Pozatym był bardzo delikatny i ciagle sie ślicznie uśmiechał, ehh... koniec bo ja juz prawie mezatka a ciagle obcego faceta wspominam

A tak z innej beczki to cała noc nie spałam bo mój TZ wyladował w szpitalu. Od 2 tyg miał problemy żołakowo-jelitowe i nie mogł sie wypróznic noi sie doigrał. Wczoraj był u lekarza a ten w szoku ze w tym wieku juz ma takie problemy. Przepisał mu cos i kazał zgłosić sie do szpilata jak nic sie nie polepszy. Noi teraz ma leżec do jutra ale nie wiedza co jest bo lewatywa nawet nie pomogła. Lezy pod kroplówka a jam dziwne wrazenie ze mi czegoś nie mówi zeby mnie nie martwić. Nawet nie mam jak go odwiedzić bo jest w innym mieście. Nic nie rozumiem, a brzuszek z nerwów boli i to mnie jeszcze bardziej martwi.
Ło matko, też bym się czuła skrępowana, gdyby jakiś ruchy frykcyjne odstawiał Ale i tak fajnie by było, jednak nie w klubie pełnym ludzi, tylko w towarzystwie moich przyjaciółek

Trzymam kciuki za TŻ, żeby wszystko było ok

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ja zamierzam właśnie tam kupić swój welon
Też o tym myślałam, ale na razie się wstrzymam. Mierzyłam kilka różnych welonów, w każdym prezentowałam się inaczej, a niestety nie wiem, jak by na mnie wyglądał taki allegrowy welon

Cytat:
Bądź dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
dziewczyny mojego TŻa wujek jest egzorcysta moze cos zaradzi
dostalam wyniki tego mojego zapalenia (moczu) i nie jest dobrze... to faktycznie chyba jakies fatum...dodatkowo TŻ momo ze wyniki nie przyszle rakotworcze to i tak go zabieraja do szpitala ale gopiero pod koniec czerwca...
poprostu chce mi sie plakac...
Musisz na siebie uważać, bo jak ktoś raz miał zapalenie pęcherza, to może to powracać dosć często.
Ściskam mocno!

Cytat:
Lulu, ja już Ci pisałam kiedyś, że piękna dziewczyna z Ciebie Tylko to mogę potwierdzić

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja mam jedną babcię tylko, dziadków nigdy nie znałam.

Cytat:
Wiecie ze przeprowadzka w toku wiec mamy troche tych przygotowan byli tescie zeszlismy do piwnicy i tam ruszajac jakis karton wylazl z niego OLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLBRZYMI szczur ( moj tesc mowi ze byl normalnych rozmiarow ) na wysokosci mojej twarzy w odleglosci ok 30 cm , uwazamze to starczy zeby powiedziec ze si na mnie rzucil !!!! no i teraz za chiny nie zejde do piwnicy rzeczy ktore tam sa nie wiem kto przejrzy
Też bym się bała. Szczury mogą być agresywne i groźne.

Cytat:
Jasne, że przyjmiemy Witaj!

Dziś TŻ zebrał sie w sobie i poszedł do poradni, żeby nas umówić. Niestety, pocałował klamkę, ale i tak jestem z niego dumna

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 18:03   #2415
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Czemu nie ,ale ostrzegam!!!Wygladam jak po przypaleniu mocnego zioła

hahaha,najbardziej podobają mi się teksty(Pupsiunia i Tygrys i jestesmy Kowalscy)....
tez sobie robilam takie foty i tez strzelalam durne miny, robilam zeza itd. genialna sprawa

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale byłam złą Byłam w Aparcie ( gdzie TŻ kupił pierscionek zaręczynowy) żeby zapytać się, co i jak z zmianą rozmiaru ( chodzi o korekcje max2 rozmiarów, jak kupował powiedzieli mu, że nie będzie z tym problemu) Myślałam, że jak będziemy kupować obrączki to od raz oddam do korekcji pierścionek który przełożę wtedy na lewą rękę)
W salonie przedstawiam całą sytuacje obsługującemu mnie mężczyźnie, a on... Zaczyna się mnie wypytywać a po co chce zmniejszać, że trzeba było od razu dobry rozmiar wybrać a nie teraz pierścionek niszczyć, że co to za moda żeby przekładać pierścionek itd... Wszystko wygłoszone tonem który do grzecznych nie należał...
Zastanawiam się, czy kupić tam obrączki po takim potraktowaniu...
nie kupuj

Cytat:
Napisane przez strompka Pokaż wiadomość
My mamy grawerkę "Bądź grzeczna" i "Bądź grzeczny" bo tak nam się spodobało, tyle że Panie które przyjmowały zamówienie na grawerkę wyraziły swoimi minami że im się to nie podoba. Dobrze że nic nie powiedziały bo bym je palnęła
kurczaki teraz zaluje, ze wlasnie takiego graweru sobie nie zrobilismy zaje.....!

Cytat:
Dziewczyny zwarjuje.Ten maj jest jakis pop.....przepraszam za wyrazenie ale inaczej niepowiem.Mielismy otwarcie baru.Narobilismy sie jak glupi.Sprzatanie i wogole.I przyjechali byli wlasciciele i nam knajpe zabrali.Ze wzgeldu na to ze osoba ktora nam to wynajela nam wszytko sponsorowal wszysciutko wynajem pierwsze zamowienia a potem mielismy mu wszytko oddac.Ale pojawili sie ostatni najemnicy tego ze w tym roku tez chca.I chec zarobku tamtego faceta przebila nasze nadzieje.Czyli musielismy oddac klucze od baru i jestesmy rozpaczeni.DObrze ze moj Tz ma prace i to dobrze platna.Ale ja znowu musze siedziec w domu z dzieckiem.Ech ale co najwazniejsze data slubu sie niezmieni.15 listopad aktualny...
o ja pierdziu ale sajgon.... anna trzymajcie sie jakos. kurde, czemu w zyciu tak pod gorke nieraz jest?!

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Dziękie za adres stronki
A wiesz może ile u nich kosztuje taki papier?

za 1 kartke A5 1,20 (ale pewnie zalezy od paieru, rodzaju, koloru, dodatkow itd.)

Cytat:
wszystko bedzie dobrze. musi.

Cytat:

no i pan mlody mial BIALE SKARPETKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!:eek :

Bialym skarpetkom do czarnego garnituru mowie NNIEEEEEEEEEEEEE!!!!!

a i dodalam zdjecie z cywilnego tak od siebie
ja mam w ogole alergie na meskie skarpety jak sa za wysoko pociagniete do spodenek krotkich to mnie nosi na lewo i prawo a o bialych do garniaka to nie wypowiem sie, bo to jakies nieporozumienie

lulu uroczo na cywilnym wygladalas!!!!!!!!! naprawde czarująco

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 18:06   #2416
lulucelo
Raczkowanie

kurczekazda moja wypowiedz musze zaczynac od SLICZNIE DZIEKUJE

: cmok::c mok:
Wszystkim za takie mile slowa.

Date 07.07.07 mielismy przez czycty przypadek mial byc poczatek lipca tylko w pierwsza sobote miesiaca udzielaja slubow wiec tak wypadlo

Mam nadziejze ze na slubie z malkijazem i fryzura bedzie jeszcze lepszy efekt

Suknia skromna i prosta ale cala oprawa bedzie skromna prosta i elegancka taka troche jak ja.

Ponawiam pytanie na temat. PEELINGU kawitacyjnego i jego ceny . nie mam poownania bo poszlam tam gdzie ktos polecal oto ceny

Fryz slubna 100 probna 80
Makijaz 60 wzwyz ( probny tyle samo)
paznokcie zel 120 zlotych
zabieg 120-150 zlotych

Razem 570 zlotych wydaje mi sie to jednak mimo wszstko troche drogo
Stary 2008-05-13, 18:41   #2417
dzasta110
Wtajemniczenie

dzięki dziewczynki za miłe słowa

mama przywiozła mi łancuszek do wisiorka i tak się zastanawiam czy znów wkleić i się pochwalić, a co tam... najwyżej będzie mnie uważały za chwalipiętę biżuteria na moim uchu i moim piegowatym dekolcie bo jednak sobie te cacka zostawiam, bo bardzo mi się podoba

tak sobie myślę co ja miałam jeszcze napisać kurczę... skleroza nie boli

lulu 570 zł to i dla mnie sporo

u mnie fryzjer: ok. 100, probna pewnie z połowę
tipsy 100 zł
makijaż sama robię, ale zakup kosmetyków pewnie "trochę" wyniesie (ale przynajmniej rozłożone w czasie)

madziq111 witam nastepną sierpniową PM2008

tak się zastanawiam nad podziękowaniami dla rodziców i nic ciekawego nie przychodzi mi do tej mojej pustej głowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SS851217.JPG (119,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS851215.JPG (114,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS851213.JPG (66,2 KB, 16 załadowań)

Stary 2008-05-13, 18:45   #2418
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

madziq111 witaj w naszym gronie.Uwiez ze z nami duzo lepiej.
Dziewczyny sliczne dzieki za mile slowa pocieszenia.Teraz dochodze do wniosku ze moze i lepiej sie stalo...Niebedzie dlogow i takich tam...

Tak dzisiaj czytalam jak sie chwilailyscie swoimy tesciowymi to i ja sie pochwale:ze ja swojej tesciowej nieznam osobiscie niemialam jeszcze okazji zeby ja poznac jeszce nigdy nierozmawialysmy a tym bardziej spotkalysmy.Ta chwila nadejdzie miesiac przed slubem...Wiecie my mieszkamy we wloszech wiec najpierw byla ciaza...Przeciez niebede w ciazy jechala na ukraine...ponad 24 godziny(a latac ja niemoge) potem bylo male dziecko,A pote to juz tak jakos wyszlo ze dopiero zobaczymy sie rpzed slubem...A tesciowa tez ciezko chora wiec nawet niema mowy zeby do nas przyjechala.

wiec to tyle opowiesci o mojej tesciowej.Ale powiem wam ze z tego co odczuwam to jest cudowna kobieta,Bo niemiala nic przeciwko slubowi z dzieciatak dziewczyna,mojego synka kocha przysyla mu takie prezety ze galy wychodza a i mi zawsze cos przysle.Pamieta o naszych urodzinach i o kazdej innej okazji.WIEC TO CHYBA DOBRY ZNAK..

Laski zalaczam link piosenki ktora bedzie leciala w kosciele w momecie kiedy bedziemy skaldac sobie przysiege.Kazdy ja napewno zna ale ta wersja jest przepiekna.

http://debica.wrzuta.pl/audio/pj01UY...dion-ave_maria
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 18:50   #2419
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
mama przywiozła mi łancuszek do wisiorka i tak się zastanawiam czy znów wkleić i się pochwalić, a co tam... najwyżej będzie mnie uważały za chwalipiętę biżuteria na moim uchu i moim piegowatym dekolcie bo jednak sobie te cacka zostawiam, bo bardzo mi się podoba

makijaż sama robię, ale zakup kosmetyków pewnie "trochę" wyniesie (ale przynajmniej rozłożone w czasie)
Naprawdę piękna biżuteria, zresztą piszę to po raz kolejny Sama bym sobie coś takiego sprawiła
A propos kosmetyków na makijaż, ich zakup zapewne będzie kosztował wiele więcej od makijażu u wizażystki. Oczywiście, plusem jest to, że kosmetyki posłużą Ci jeszcze niejeden raz. Zrobiłam sobie listę kosmetyków. Stwierdziłam, że zaznaczę sobie te, które na pewno będą drogie i markowe, nie ma zmiłuj się. Zakreśliłam korektor tylko ( no i krem pod oczy - wprawdzie nie jest to kosmetyk makijażowy, jednak żeby ów drogi korektor się dobrze trzymał i nie właził w zmarszczki, muszę mieć dobry, treściwy krem ).

Ewunia

Staś

bloguję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-13, 19:04   #2420
dzasta110
Wtajemniczenie

dzięki asiuk, ponownie

co do kosmetyków, to ja polecam Dermacol jako bazę pod cienie i ewentualnie pod puder (po wparwieniu z nakładaniem) jest świetny, cienie trzymają się cały dzień i kosztuje o wiele mniej niż firmowa baza pod makijaż. Ten kosmetyk jest też idealny jako korektor, moje cienie pod oczami znikają jak za dotknięciem różdżki
to fakt, że jak się wyda już te "kilka" groszy na kosmetyki to będą jeszcze do niejednego użytku.
Ja już mam: cienie IsaDora i Estee, puder w kulkach rozświetlający Giordani, fluid Giordani, oczywiście niezastąpiony Dermacol, tusz do rzęs Maybelline, róż, biała kredka, do zakupu: czarna kredka, brązer, liner, błyszczyk i zastanawiam się nad fixatorem

Stary 2008-05-13, 19:06   #2421
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Też o tym myślałam, ale na razie się wstrzymam. Mierzyłam kilka różnych welonów, w każdym prezentowałam się inaczej, a niestety nie wiem, jak by na mnie wyglądał taki allegrowy welon
To zdecyduj się podczas tych przymiarek, w którym welonie czujesz się i wyglądasz najlepiej i taki sam zamów na allegro. Salony straszną marżę narzucają na dodatki ślubne. Ja swój welon kupiłam za 39 zł, gdy w salonie kosztował prawie 100 zł
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 19:15   #2422
soffera
Zadomowienie

Cytat:

a planujesz kuić biały czy ecru?? bo mi jest potrzebny bieluśki

Suknie mam jasną ecru więc kupie ecru. Przykro mi z powodu Twojej babci.

Cytat:
kurczekazda moja wypowiedz musze zaczynac od SLICZNIE DZIEKUJE

: cmok::c mok:
Wszystkim za takie mile slowa.

Date 07.07.07 mielismy przez czycty przypadek mial byc poczatek lipca tylko w pierwsza sobote miesiaca udzielaja slubow wiec tak wypadlo

Mam nadziejze ze na slubie z malkijazem i fryzura bedzie jeszcze lepszy efekt

Suknia skromna i prosta ale cala oprawa bedzie skromna prosta i elegancka taka troche jak ja.

Ponawiam pytanie na temat. PEELINGU kawitacyjnego i jego ceny . nie mam poownania bo poszlam tam gdzie ktos polecal oto ceny

Fryz slubna 100 probna 80
Makijaz 60 wzwyz ( probny tyle samo)
paznokcie zel 120 zlotych
zabieg 120-150 zlotych

Razem 570 zlotych wydaje mi sie to jednak mimo wszstko troche drogo
Wygladasz bardzo ładnie.
Co do cen:

Fryzjer 220zł (próbna plus w dniu ślubu)
Paznokcie ok 40 ( manicure + pedicure)
Makijaż ? (jeszcze nie wiem)
Zabiegi planuje wydać do 100zł
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 19:18   #2423
wiolis
Raczkowanie

lulu zdjecia naprawde piekne a fota nr2 fantastyczna /tesciu zna sie na sprawie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-13, 19:18   #2424
kasienka1985
Zakorzenienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

I ja dołączę do Waszego zacnego grona moje drogie!!!
20.09.2008 r. będę już żoną...
Fojowsko!!!

Podobnie jak wy nie mogę myśleć o niczym innym...
Moje przygotowania są na dobrym poziomie.
Zostałam zainspirowana na tymże portalu do tego,aby zrobić samej zaproszenia na ślub
Jestem w trakcie.
Robię to małymi kroczkami, bo za dużo czasu nie mam...
1. Praca
2. Druga praca
3. Szkoła- zbliżająca się sesja
4. Prawo jazdy

Trochę dużo nie? :P

Wczoraj przyszły nam obrączki!
Zamawialiśmy je przez internet, bo ja to ryzykantka jestem! :p
Ale są cuuuuuuuuuuuuuudowne! Jeszcze łądniejsze niż na zdjęciu!!!
W ten piątek jadę za kiecuchną... mam nadzieję, że nie będzie za późno???
Dam znać jak tylko znajdę tę jedyną
Ściskam Was wszystkie mocno i przesyłam same pozytywne wibracje!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczki.jpg (25,4 KB, 15 załadowań)
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 19:38   #2425
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny właśnie dzwoniła teraz nasza właścicielka od sali i powiedziała, że chce już w ten piątek spotkać się z nami i ostatecznie wybrać menu, torta, omówić cały przebieg ślubu i żebyśmy wpłacili połowe kasy, bo w tym pierwotnym terminie na który się umawialiśmy (miesiąc przed ślubem) wyjeżdża. Troszkę się zaskoczyłam, no ale z drugiej strony ucieszyłam, że zobaczę swoją salę i wczuje się w jej klimat

Pozdrawiam serdecznie
Stary 2008-05-13, 19:40   #2426
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
I ja dołączę do Waszego zacnego grona moje drogie!!!
20.09.2008 r. będę już żoną...
Fojowsko!!!

Podobnie jak wy nie mogę myśleć o niczym innym...
Moje przygotowania są na dobrym poziomie.
Zostałam zainspirowana na tymże portalu do tego,aby zrobić samej zaproszenia na ślub
Jestem w trakcie.
Robię to małymi kroczkami, bo za dużo czasu nie mam...
1. Praca
2. Druga praca
3. Szkoła- zbliżająca się sesja
4. Prawo jazdy

Trochę dużo nie? :P

Wczoraj przyszły nam obrączki!
Zamawialiśmy je przez internet, bo ja to ryzykantka jestem! :p
Ale są cuuuuuuuuuuuuuudowne! Jeszcze łądniejsze niż na zdjęciu!!!
W ten piątek jadę za kiecuchną... mam nadzieję, że nie będzie za późno???
Dam znać jak tylko znajdę tę jedyną
Ściskam Was wszystkie mocno i przesyłam same pozytywne wibracje!!!
Witamy
Ja też biorę slub 20.09
Stary 2008-05-13, 20:20   #2427
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
co do kosmetyków, to ja polecam Dermacol jako bazę pod cienie i ewentualnie pod puder (po wparwieniu z nakładaniem) jest świetny, cienie trzymają się cały dzień i kosztuje o wiele mniej niż firmowa baza pod makijaż. Ten kosmetyk jest też idealny jako korektor, moje cienie pod oczami znikają jak za dotknięciem różdżki
to fakt, że jak się wyda już te "kilka" groszy na kosmetyki to będą jeszcze do niejednego użytku.
Ja już mam: cienie IsaDora i Estee, puder w kulkach rozświetlający Giordani, fluid Giordani, oczywiście niezastąpiony Dermacol, tusz do rzęs Maybelline, róż, biała kredka, do zakupu: czarna kredka, brązer, liner, błyszczyk i zastanawiam się nad fixatorem
Z kosmetyków mam akurat bazę pod cienie ArtDeco i pod podkład z Sephory. Kredkę czarną mam, ale chyba zdecyduję się tylko na liner - chcę kupić taki w kamieniu do stosowania na mokro, bo mam już cieniutki pędzelek, którym dobrze sobie radzę i kreski wychodzą super
Korektor planuję kupić albo z Clinique, albo z Collistara.
Moja lista to jeszcze: fixator (albo w sprayu, albo w pudrze - jeszcze nie wiem), tusz do rzęs podkręcający, wodoodporny, jakiś biały lub jasnokremowy, matowy cień (pod łuk brwiowy), biała kredka, podklad matujący (najprawdopodobniej Revlon), może zalotka ( ), chłodniejszy odcień różu do policzków (najprawdopodobniej z Burżuja ), rozświetlacz/jakiś jaśniejszy puder pod oczy i być może jakiś nieco ciemniejszy puder prasowany do modelowania twarzy. Cieni na razie nie kupuję. Kupię wtedy, jak już zdecyduję się na kolorystykę bukietu
Chcę w najbliższym czasie już coś nabyć, żeby nie wydawać tyle kasy naraz Wiadomo, że niektóre rzeczy wymagają późniejszego kupna, typu tusz do rzęs czy podkład.

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
To zdecyduj się podczas tych przymiarek, w którym welonie czujesz się i wyglądasz najlepiej i taki sam zamów na allegro. Salony straszną marżę narzucają na dodatki ślubne. Ja swój welon kupiłam za 39 zł, gdy w salonie kosztował prawie 100 zł
Tylko że właśnie trudno będzie znaleźć podobny na podstawie fotografii Okazuje się, że welony nie tylko różnią się długością, ale też szerokością. Też nie uśmiecha mi się kupować welon z salonu, więc poszperam jeszcze na Allegro właśnie i w sklepach internetowych, może akurat trafię na coś fajnego.
Skoro o Allegro mowa, oglądałam szale ślubne. Są w bardzo atrakcyjnych cenach Szal doradziła mi stylistka (do mojej sukni), ale obawiam się, że może być mi zimno w październiku. I może niekoniecznie pasuje do welonu? Jak myślicie?

Witam, Kasieńko

Ewunia

Staś

bloguję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-13, 20:30   #2428
jeszczepanna
Raczkowanie

Ja tez w październiku a planuje miec etole i mam gzdies czy bedzie pasowac do welonu, lepiej tak niz mam zgrzytać zębami
Dziewczyny pomocy!!!!! Czy ktoras wie jak sie nazywa ten walc???? Bardzo mi sie podoba a nie wiem czyj i nie mam jak go ściągnać.... HELP
http://ggaba.wrzuta.pl/audio/fx0wZIt3Yt/
Buziaczek
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 20:31   #2429
kasienka1985
Zakorzenienie

Talking Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Ojej jak fajnie!!!
Będziemy zatem razem to przeżywać!!!
A jak Twoje przygotowania moja droga???

kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 20:37   #2430
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Ja tez w październiku a planuje miec etole i mam gzdies czy bedzie pasowac do welonu, lepiej tak niz mam zgrzytać zębami
Dziewczyny pomocy!!!!! Czy ktoras wie jak sie nazywa ten walc???? Bardzo mi sie podoba a nie wiem czyj i nie mam jak go ściągnać.... HELP
http://ggaba.wrzuta.pl/audio/fx0wZIt3Yt/
Buziaczek
No pewnie, że nie możesz marznąć Zastanawiam się, czy welon pasuje do szalu, bo te obydwie części ślubnej garderoby są pionowe, "lejące", i nie wiem, jak to się komponuje (już pomijam, że stylistka odradziła mi welon - to akurat mam gdzieś ) Zastanawiam się nad szalem właśnie albo nad delikatnym bolerkiem z organzy. Etoli nie chciałam, bo jakoś nie pasuje do mnie. Ale może jeszcze zmienię zdanie, jak przymierzę wszystko razem

Nie znam tej piosenki zupełnie

Ewunia

Staś

bloguję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości