Panny Młode 2009 cz. III - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-15, 17:42   #241
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
o kurcze zmienia ci promotora?? to troche nie dobrze. u na jdnej grupie zmienili i tej drugiej babce się tematy nie podobały i wiesz.. kazała im pozmieniac po roku pisania ech..
Nie no, raczej się nie obawiam, że nam pozmienia tematy, bo kurczę, mam nadzieję, że facet jest poważny! Ale może mieć inną koncepcję pracy... Poza tym, wiecie jak to jest... Będzie poznawał na nowo nas, nasze tematy... Jakoś mi się to nie podoba... Trzeba przeżyć
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 17:46   #242
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Nie no, raczej się nie obawiam, że nam pozmienia tematy, bo kurczę, mam nadzieję, że facet jest poważny! Ale może mieć inną koncepcję pracy... Poza tym, wiecie jak to jest... Będzie poznawał na nowo nas, nasze tematy... Jakoś mi się to nie podoba... Trzeba przeżyć
mam nadzieje, ze bedzie dobrze

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 17:48   #243
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje, ze bedzie dobrze
Ja tym bardziej
Stary 2008-05-15, 17:57   #244
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
No to gratuluję! U mnie sesja zaczyna się 9 czerwca. Walczymy jeszcze o przepisanie ocen z jednego egzaminu, bo to samo zdawaliśmy na studiach licencjackich... Wiecie...UŚ Właśnie dziś byłam w tej sprawie z petycją u prodziekana... Zobaczymy, co się uda zdziałać...
No i dziś promotorka nam zakomunikowała, że rektor przyznał jej urlop naukowy i od października będę miała nowego promotora...

Ja zawsze opalam się na czerwono. W zeszłym roku kilka razy spaliłam się na czerwono. Także spalona od słońca którakolwiek część mojego ciała jest jakimś koszmarem! Zero opalania się przed ślubem. Może ze dwa razy pójdę do solarium (nigdy nie byłam...)

No popatrz, jak zleciało Coś mi się wydaje, że jak Twój TŻcik przyjedzie, to Cię tu nie będzie można zastać

Bardzo ładne te sukienki. Pamiętam, jak kiedyś pokazywałaś zdjęcia z jakiegoś wesela, na którym byłam w zielonej sukni i ślicznie w noiej wyglądałaś. Może więc zielona? Chociaż możesz chcieć jakiś inny kolor... A jak tamte trzy sukienki, które kupiłaś na Allegro?
miejmy nadzieje ze ten nowy promotor bedzie lepszy niz poprzedni a co do solarium to skoro masz problemy z opalaniem to lepiej idz sobie na probe jeszcze w tym roku, albo poczatkiem przyszlego i zobacz jak na Ciebie dziala, bo na solarium tez mozna sie spalic i jak pojdziesz na tydzien przed weselem to tez mozesz niezaciekawie wygladac

hehe nooo pewnie pierwsze pare dni to mnie tu nie bedzie bo juz mamy tyyyyle planow z Tż ze normalnie masakra ale potem wszystko powinno wrocic do normy i na pewno o Was nie zapomne

no wlasnie Anuuula jak tam te sukienki co na allegro kupilas leza??
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 18:08   #245
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez elime Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panny Młode.
Ja z moim T. ślub zaplanowany mamy na 4 lipca 2009.
Sale na szczęście już mamy, no i fotografa też. Coraz bardziej zaczynam przejmować się brakiem zespołu na wesele, tym bardziej że wiele godnych polecenia ma pozajmowane terminy. Do tego zbliżająca się sesja przedłuży pewnie poszukiwania..
witaj

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
ja też mam podobny kościół ale na szczęscie jest wynajęta firma która ustraja kośochana ciół od kilku lat
no my sami bedziemy musieli

Cytat:
Napisane przez gwareczek Pokaż wiadomość
Witam przyszłe Panny Młode
My zaplanowaliśmy ślub na 16.05.2009
Jeszcze nie mamy sali i spędza mi to trochę sen z powiek

Ale planujemy od przyszłego tygodnia rozpocząć poważne poszukiwania.
witaj powodzenia w szukaniu sali

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Dzisiaj miałam straszny sen, że zaszłam w ciążę dokładnie 9 miesiącu przed ślubem. Było za późno, żeby cokolwiek przekładać, byłam załamana i chyba nawet płakałam przez sen jaaaa:/
o kmatko jaki sen

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
ta na pewno samo
no serio kochana
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a wogole ja dzis 1 raz w zyciu jezdzilam konno - do przedszkola przyjechaly 2 kucyki i jeden duzy kon, a ze dzieci sie baly to lazilam z nimi i na koniec wyszlo ze nauczyciel ma jechac.. a ze ja niechcialam to moje rezolutne 3 latki pytaly czy sie boje (przesmiewczo) i musialam jechac.. bozzz strippi czy to normalne ze mnie cholernie po zejsciu bolalo udo.. jakby jakis nie wiem skurcz? moze dlatego ze bardzo zestresowana i spieta bylam.. oczywiscie dzieci sie niezorientowaly ze ich pani sie boji.. ale w srodku myslalam ze umre;D
oj kochana to ty zobaczysz jak zaklusujesz juz heheheh to wtedy chodzic nie mozna :d mala ci powie :d
ja juz nie mam problemow...chyba ze codziennie jezdze po kilka godzin

Cytat:
Napisane przez Witch86 Pokaż wiadomość
czy moz mi ktos powiedziec co teraz załatwiac ? mam juz sale zamowiona i zespół no i nie wiem co dalej :-/ slub 01.08.09... Help
fotograf kamerzysta kosciol
Cytat:
Dziewczyny, co powiecie o tej sukience? Czaje się na żółtą, jet bardzo tania
http://www.allegro.pl/item363180343_..._sukienka.html
sliczna zolta i zielona
Stary 2008-05-15, 18:55   #246
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
miejmy nadzieje ze ten nowy promotor bedzie lepszy niz poprzedni a co do solarium to skoro masz problemy z opalaniem to lepiej idz sobie na probe jeszcze w tym roku, albo poczatkiem przyszlego i zobacz jak na Ciebie dziala, bo na solarium tez mozna sie spalic i jak pojdziesz na tydzien przed weselem to tez mozesz niezaciekawie wygladac

hehe nooo pewnie pierwsze pare dni to mnie tu nie bedzie bo juz mamy tyyyyle planow z Tż ze normalnie masakra ale potem wszystko powinno wrocic do normy i na pewno o Was nie zapomne

no wlasnie Anuuula jak tam te sukienki co na allegro kupilas leza??
Pisząc o solarium, nie miałam na myśli, że pójdę tam na tydzień przed ślubem. na pewno się spalę na czerwono za pierwszym razem. Chciałabym właśnie odwiedzić to miejsce kilka miesięcy przed weselem, zobaczyc jak o jest i jak wyglądam.
Co do promotora, to podobno facet bardzo lajtowy... Moja, jeszcze obecna, promotorka nazwała siebie wymagającą (czego nie zauważyłam, bo twierdzę, że za mało od nas wymaga i mogłaby nas przycisnąć), a jego bardziej pobłażliwym... Jeśli rzeczywiście tak będzie, to chyba się będę bronić za 5 lat. Żartuję oczywiście, bo trzeba sie zmobilizowac, ale są ludzie na seminarium, którzy nie robią nic i o nich bym się martwiła...
Stary 2008-05-15, 19:55   #247
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja tez nie chodze na solarium. ale mysle, ze przed slubem jak sie nie opale łądnie to pójde ze 2 razy, aby łądnie wyglądac w białej sukni ( o ile jakąs znajde )

Stary 2008-05-15, 19:59   #248
annfas
Zakorzenienie

co do tego czynszu to jeszcze nie wiemy, w poniedziałek sie wybieramy do dewelopera pogadać w sprawie mieszkania i opłat więc dowiem się pewnie wszystkiego

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 20:01   #249
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
co do tego czynszu to jeszcze nie wiemy, w poniedziałek sie wybieramy do dewelopera pogadać w sprawie mieszkania i opłat więc dowiem się pewnie wszystkiego
oo to napisz, bo jestem baaardzo ciekawa

Stary 2008-05-15, 20:07   #250
martucha84
Zakorzenienie

podoba mi sie praca w przedszkolu naprawde.. coraz bardziej jestem zniej zadowolona a ja teraz chadzam czasem na solarke.. zeby opalenizne utrzymac
ale jesli niechodzicie a chcecie przed slubem zaczac to polecilabym tak z 3-4 miechy wczesniej zobaczyc jak wasza skora reaguje czy sie szybko opala czy na czerwono zeby sobie ała niezrobic..
Stary 2008-05-15, 20:19   #251
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tez tak mysle, ze jak cos to już cos to wczesniej trzeba isc na solarke, sie opalic potem tylko słoneczkiem to najwyżej utrzymywac

Stary 2008-05-15, 20:26   #252
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
oj kochana to ty zobaczysz jak zaklusujesz juz heheheh to wtedy chodzic nie mozna :d mala ci powie :d
ja juz nie mam problemow...chyba ze codziennie jezdze po kilka godzin
ojj nic o zadnym klusie nie chce slyszec.. my tylko spacerowalismy a myslalam ze mi noga odpanie.. podziwiam cie i padam ci do stop ze to wytrzymalas ja chyba niedalabym rad..
Cytat:
tez tak mysle, ze jak cos to już cos to wczesniej trzeba isc na solarke, sie opalic potem tylko słoneczkiem to najwyżej utrzymywac
ano tak dokladnie
Stary 2008-05-15, 20:36   #253
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Pisząc o solarium, nie miałam na myśli, że pójdę tam na tydzień przed ślubem. na pewno się spalę na czerwono za pierwszym razem. Chciałabym właśnie odwiedzić to miejsce kilka miesięcy przed weselem, zobaczyc jak o jest i jak wyglądam.
Co do promotora, to podobno facet bardzo lajtowy... Moja, jeszcze obecna, promotorka nazwała siebie wymagającą (czego nie zauważyłam, bo twierdzę, że za mało od nas wymaga i mogłaby nas przycisnąć), a jego bardziej pobłażliwym... Jeśli rzeczywiście tak będzie, to chyba się będę bronić za 5 lat. Żartuję oczywiście, bo trzeba sie zmobilizowac, ale są ludzie na seminarium, którzy nie robią nic i o nich bym się martwiła...
no domyslalam sie ze raczej nie masz sobie zamiaru zrobic ała na tą wielka uroczystość, ale wolalam tak na wszelki wypadek uprzedzic, zebys sobie wczesniej wyprobowala, bo ja np jak bylam 1 raz to bylam chyba na 6 minut, a potem mnie wszystko pieklo przez 2 dni a nie mam jakis szczegolnych problemow z poparzeniami slonecznymi tzn zawsze opalam sie na czerwono ale szybko mi to brazowieje i jest ok

No a z tym promotorem to nie zazdroszcze ehh ;/ mi 3 razy zmieniali promotora tzn najpierw mielismy miec dwoch (jeden mial byc rezenzentem a drugi promotorem z tym ze w jednym semestrze mielismy miec zajecia z jednym a q drugim z drugim) no i wlasciwie dlatego wybralam to seminarium bo jeden semestr mial byc z takim troche "olewusem" co by w zyciu tych prac nie przeczytal, ale 2 semestr z taka super babka, co zawsze starala sie pomoc i gonila do roboty no a na 5 roku nam zmienili na taka babke co jak dalam jej prace do sprawdzenia to na co 10 stronie zmienila mi jakies slowo lub dodala przecinek i na tym skonczylo sie jej sprawdzanie takze teraz sie boje bo jak trafie na jakiegos ostrego recenzenta to moze sie okazac ze praca do d.. ;/ bo promotorka przeciez jej nie przeczytala juz pomijajac fakt, ze polowa grupy w ogole nie zaczela jeszcze pisac!!!! a juz polowa maja i za miesiac planowane obrony szok!! w ogole to uwazam ze skoro promotorom placa za robote to powinni sie przykladac a nie ehh nooo ale mam nadzieje ze ten Twoj promotor bedzie spoko
Stary 2008-05-15, 21:56   #254
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
No to gratuluję! U mnie sesja zaczyna się 9 czerwca. Walczymy jeszcze o przepisanie ocen z jednego egzaminu, bo to samo zdawaliśmy na studiach licencjackich... Wiecie...UŚ Właśnie dziś byłam w tej sprawie z petycją u prodziekana... Zobaczymy, co się uda zdziałać...
No i dziś promotorka nam zakomunikowała, że rektor przyznał jej urlop naukowy i od października będę miała nowego promotora...

Ja zawsze opalam się na czerwono. W zeszłym roku kilka razy spaliłam się na czerwono. Także spalona od słońca którakolwiek część mojego ciała jest jakimś koszmarem! Zero opalania się przed ślubem. Może ze dwa razy pójdę do solarium (nigdy nie byłam...)
No dzięki za gratulacje Wszystkie zaliczenia i egzaminy zdawałam w przedterminie, więc dlatego tak szybko. Sesja właściwie zaczęła nam się od poniedziałku.
Co do opalania w solarium to też nie chodzę. Pewnie przed ślubem pójdę, ale odpowiednio wcześnie i tylko na kilka min. mam nadzieje, że lipiec przyszłego roku będzie słoneczny to sie opale naturalnym sposobem.

Cytat:
juz pomijajac fakt, ze polowa grupy w ogole nie zaczela jeszcze pisac!!!! a juz polowa maja i za miesiac planowane obrony szok!! w ogole to uwazam ze skoro promotorom placa za robote to powinni sie przykladac a nie ehh nooo ale mam nadzieje ze ten Twoj promotor bedzie spoko
No to już hit, a ja się stresuje czy zdążę napisać mojego licencjatu. Od dwóch dni intensywnie piszę, żeby w poniedziałek oddać całość. Stwierdzam, że mnie chyba powaliło, bo praca wyjdzie na przeszło 100 stron, a to tylko licencjat. Ciekawe ile naskrobie w pracy magisterskiej

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2008-05-15 o 21:58 Powód: literówka
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 22:18   #255
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
No to już hit, a ja się stresuje czy zdążę napisać mojego licencjatu. Od dwóch dni intensywnie piszę, żeby w poniedziałek oddać całość. Stwierdzam, że mnie chyba powaliło, bo praca wyjdzie na przeszło 100 stron, a to tylko licencjat. Ciekawe ile naskrobie w pracy magisterskiej
uuu no to rzeczywiscie duzo jak na licencjat, ja pisze magistra to ostatnio oddalam 111 stron do 2 czytania no ale jeszcze jest pare rzeczy o ktorych bym chciala napisac i musze napisac jeszcze wstep i zakonczenie zobaczymy co mi powie kobita na te moje wypociny, bo mam przyjsc poczatkiem przyszlego tygodnia ale dzis cos tam czytalam do mojej pracy i ogarnela mnie zalamka i stresior taki ze zjadlam cala czekolade ;P ogolnie to mam temat rzeke ;/ myslalam ze latwy ale okazalo sie ze troche sie przeliczylam ;/ a ze promotor tego nie przeczyta to boje sie co powie recenzent ehh
Stary 2008-05-15, 23:09   #256
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem wiem zartowalam z tym zwaleniem sie nieproszonych gosci no ale w sumie Ty znalazlas te strone, takze istnieje jakies prawdopodobienstwo, ze ktos mniej lub wiecej znajomy moglby tez ja znalesc A poza tym na tej stronie jest napisane, ze "zapraszamy na przyjecie gdzies tam itd" i ze prosimy o potwierdzenie pod nr tel, to ja bym czegos takiego zdecydowanie nie umiescila na necie bo bym sie bala, ze jakies glupki trafia przypadkiem na ta stronke i beda mi wydzwaniac potwierdzac przybycie czy cos Noo ale jako galerie ze zdjeciami, zeby pokazac znajomym to jak najbardziej super pomysl kazdy kto bedzie chcial sobie pooglada i odpada jezdzenie z albumami
Ta strona jest stroną przykładową, taka reklama firmy, która zajmuje się ich tworzeniem. Z resztą jak się bardziej jej przyjrzysz, to w galerii są różne pary

Cytat:
Bardzo ładne te sukienki. Pamiętam, jak kiedyś pokazywałaś zdjęcia z jakiegoś wesela, na którym byłam w zielonej sukni i ślicznie w noiej wyglądałaś. Może więc zielona? Chociaż możesz chcieć jakiś inny kolor... A jak tamte trzy sukienki, które kupiłaś na Allegro?
Cytat:
o wlasnie Anuuula jak tam te sukienki co na allegro kupilas leza??
Rybulko, pamiętasz, że rok temu była w zielonej sukni na weselu? Dobra jesteś i dziękuję za komplement. No właśnie chcę inny kolor, żeby nie być znowu w zielonym i wasze zdanie przekonało mnie i zamówię sobie żółtą. A na te 3 sukienki dalej czekam i już zaczynam się wkurzać, że ich nie ma. Dziewczyna wysłała je niby w sobotę a tu ani widu ani słychu. Jutro już się wnerwie na maxa jak nie przyjdzie paczka.

Pół godziny temu wróciliśmy z tańców. Super było, poznaliśmy pierwsze kroki samby brazylijskiej, ale jakoś koślawo mi wychodziło. Najlepiej wywijamy cha-che i walca angielskiego
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 08:12   #257
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witajcie kochane

kolejny dzien bliżej slubu co

Stary 2008-05-16, 08:27   #258
annfas
Zakorzenienie

Cytat:
witajcie kochane

kolejny dzien bliżej slubu co
u nas dzisiaj 449

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 08:28   #259
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
u nas dzisiaj 449
kurcze a ja nie wiem ile dni u nas ale wiem ze 1 rok 2 miesiące i 16 dni

Stary 2008-05-16, 08:34   #260
kliwia
Zakorzenienie

oo mi okrągłe 470 zostało

Słyszałyście? ciężarówka zderzyła się z pociągiem relacji Słupsk-Poznań niedługo w zasadzie po starcie. Normlanie jak mam dzisiaj wsciąść do pociągu to mnie trzęsie.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 08:35   #261
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

policzyłam 442 dni

Stary 2008-05-16, 09:02   #262
iwi_83
Zadomowienie

u mnie jeszcze 1 rok 3 miesiace i 6 dni :P do dnia slubu
o 11 ide na przetarg ustny licytowac nastepny kawalek dzialki na nasz domek, troche sie boje ale ide z tata i mam nadzieje, ze go wpuszcza
Stary 2008-05-16, 09:03   #263
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a co to jst ten przetarg ustny?? jakas licytacja czy co?/

Stary 2008-05-16, 09:06   #264
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:
a co to jst ten przetarg ustny?? jakas licytacja czy co?/
no chyba licytacja, jak na filmach
Stary 2008-05-16, 09:21   #265
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny a to moje menu na wesele
ma byc w sumie 12 zimnych i 6 gorących dań. wybieramy z tego co chcemy, mozna tez dać swoje propozycje. aha tam są np. rzeczy za dopłata, ale jak gadałam z osobami co miały wesele, to on i tak potem juz tej dopłaty nie liczył
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (313,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (318,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (313,8 KB, 25 załadowań)

Stary 2008-05-16, 09:36   #266
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Ta strona jest stroną przykładową, taka reklama firmy, która zajmuje się ich tworzeniem. Z resztą jak się bardziej jej przyjrzysz, to w galerii są różne pary

Pół godziny temu wróciliśmy z tańców. Super było, poznaliśmy pierwsze kroki samby brazylijskiej, ale jakoś koślawo mi wychodziło. Najlepiej wywijamy cha-che i walca angielskiego
hehe noo jak sie bardziej przyjrzalam to wreszcie zaczailam
To dlugo ida Ci te sukienki, ja bym umarla ze zniecierpliwienia chyba ale na pewno niedlugo przyjada - nie martw sie
Ja juz ustalilam, ze jesli nie pojedziemy do Anglii to idziemy na kurs tanca Ciesze sie bo juz dawno o tym myslalam, zeby isc na kurs tanca, no ale najpierw to, ze dzieli nas 70 km troche przeszkadzalo, bo ktos musialby dojezdzac taki kawal drogi A potem jak juz ustalilismy ze wyjezdzamy to w ogole chyba trzeba by bylo zrezygnowac, bo w polsce to by szans nie bylo, a w Anglii to nie wiem czy dalibysmy rade No ale teraz pojdziemy i tz sie nie wymiga ale on chce

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
oo mi okrągłe 470 zostało

Słyszałyście? ciężarówka zderzyła się z pociągiem relacji Słupsk-Poznań niedługo w zasadzie po starcie. Normlanie jak mam dzisiaj wsciąść do pociągu to mnie trzęsie.
nic sie nie martw Nic dwa razy sie nie zdaza

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
u mnie jeszcze 1 rok 3 miesiace i 6 dni :P do dnia slubu
o 11 ide na przetarg ustny licytowac nastepny kawalek dzialki na nasz domek, troche sie boje ale ide z tata i mam nadzieje, ze go wpuszcza
uuu a to miasto oglosilo przetarg na jakas dzialke tak?? W takim razie zycze powodzenia i trzymam kciuki, zeby sie udalo

Noo a ja nie wiem ile dni jeszcze zostalo Chyba musze se zamontowac jakis suwaczek, bo mi sie liczyc nie chce Zaraz zas siadam do mojego mgr bo jeszcze cos tam musze napisac a zabieram sie od tygodnia za to no ale nie chce mi sie W ogole to mialam dzis straszny sen, ze jakis koles mnie porwal i wiozl do burdelu zagranice masakra, obudzilam sie o 4
Stary 2008-05-16, 09:43   #267
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ech ja musze streszczenie do mgr napisac a mi sie tak bardzo nie chce

Stary 2008-05-16, 10:44   #268
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ech ja musze streszczenie do mgr napisac a mi sie tak bardzo nie chce
A ja muszę do licencjackiej i też mam strasznego lenia:P
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 10:45   #269
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja dalej siedze w piżamce i nic nie robie ech

ps. a co sądzicie o tym moim menu??

Stary 2008-05-16, 11:01   #270
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

dzień dobry drogim Paniom

Ja tak tylko na chwilkę,żeby zobaczyć co tam naskrobałyście (uzależnienie, czy co ?) Ja zaraz zmykam do szkółki - mam dziś kolokwium z literatury dziecięcej - może jakoś uda się zaliczyć - nie czuję się przygotowana. Zazdroszczę Wam tych prac mgr. ja dopiero za 2 lata (kończę trzeci rok).

Umówilismy się z TZ, że jutro idziemy do kamerzyty , tylko nie dogadaliśmy się do którego?

No i uświadomiłam sobie, że nie mamy kandydatan światka. Ech...

I dzieki za przypomnienie o kursie tańca. Zgodę od TZ już mam (wymuszoną, ale zawsze). Teraz tylko jakos to zorganizować.

Dobra zmykam. Miłego dnia. No i życzcie mi powodzenia.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości