|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
lub zybcia miasto Lubinno ja juz nie moge sie doczekac wspolnego mieszkania
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga nie że się czepiam, ale piszesz że może TZ chce poprosić rodziców o Twoja ręke ale w sumie po co ma to robić skoro organizacja w toku
trochę bez sensu
|
#543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo my na n-k juz dawno sie odszukalysmy hehe
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym to tylko zielony i biały do niej pasuje.Nasza jest pomalowana na kremowy, czy bladożółty kolor, ale niestety krzesła są dość stare i czerwone co też ogranicza nam kolorystykę przystrojenia. |
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny które mi wysłały zaproszenia na nk?? bo nie moge was rozpoznac na zdjęciach
![]() tylko Baję rozpoznałam
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
ecru najbardziej pasuje do tej sali kochana
|
|
#548 | |||
|
Zakorzenienie
|
heheh dobry pomysl
Cytat:
A jeszcze na dodatek ten wujek co go nie zapraszam jest chrzestnym mojego brata i w ogole sie nie interesuje czy moj brat w ogole zyje A jakbym chciala ich zaprosic to by bylo dodatkowe 10 osob przynajmniej, wiec sobie daruje Moj brat ich zaprosi na swoj slub, bo to jego chrzestny ![]() A co do ilosci osob to my mamy dac znac w poniedzialek przed weselem mniej wiecej ile bedzie osob (wtedy tez ostatecznie ustalamy menu i wplacamy 40% kasy) ale jeszcze drobne korekty ilosciowe mozna zglaszac do czwartku, wiec spoko ![]() Cytat:
ja tez moge zdradzic ![]() To napisz na zaproszeniach, ze np miesiac przed weselem maja potwierdzic przybycie ![]() Cytat:
Marzenia powoli sie spelniaja Trzymam kciuki, zeby udalo Wam się skadś wytrzasnąć te 10 tys. A co z kredytem? Juz się zalatwia? I jak te mieszkania deweloperskie - placi się ten czynsz czy nie? ![]() heheh mnie sie nie da w ten sposob wyszukac w ogole znajac moje imie i nazwisko, a nie znajac miasta ciezko, bo jest duzo osob o tym nazwisku i imieniu co ja ![]() uuu no to spryciura z Ciebie
|
|||
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
a ktora to basia
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
heheh dziewczyny chyba zablokowalysmy n-k
napisalo mi: "Przepraszamy, wyszukiwanie znajomych zostało chwilowo wyłączone, prosimy spróbować ponownie za chwilę."
|
|
|
|
#552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
mi tez jak byscie mogly wyslijcie privy z danymi tez was pozapraszam na naszej klasie
|
#555 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja jestem strippi lub zybcia
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-19 o 19:55 Powód: proszę edytować swoje posty w celu uzupełnienia treści! |
||||
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, tylko tak gdybam...
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
po zdjęciach koników cie poznałam
![]() Cytat:
ps. ja mam tu na stancji mega wolny net. wiec pozwólcie ze bede tylko przyjmowała zaproszenia (co i tak trwa dłuuugo) a tak wogóle to nie polecam neta z orange tego do laptopka wrrrr. dlatego juz chce do domku. tam mam choc neostrade która smiga
|
|
|
|
|
#559 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz wszyscy na NK siedzą hehe no i zaczyna się śledztwo:P
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#563 | ||
|
Raczkowanie
|
no ale przeciez nie znam wsztystkich
![]() no juz przyjelam ladna z ciebie laska tylko pozazdroscic niom nie moge nikogo wyszukac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ja musialam bo wynajmuje mieszkanie i nie wiem ile bede tu mieszkac
|
|
#564 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj, Jaguś, Jaguś
Ale wiesz co? W ogóle się nie dziwię, że wkurzyłaś się zachowaniem TŻa w dzień Twoich urodzin... Gdyby mój TŻ zaprosił mnie do restauracji i marudził potem na "wysoki" rachunek, chyba bym go zdzieliła po głowie... Mnie w ogóle trudno jest wypowiadać się w takich sprawach, bo ja jestem strasznie przez TŻa rozpuszczona![]() Cytat:
Wystarczyło pogadać Cytat:
![]() Wczoraj dostaliśmy zaproszenie na wesele na 14 czerwca. I wszystko byłoby ok, ale jakoś tak czuję się z tym nie za fajnie. To będzie wesele dalszej kuzynki TŻa, którą widziałam życiu 2 razy, a Michał też z nią nie ma jakiegoś szczególnego kontaktu. Rodzice TŻa dostali zaproszenie na to wesele przeszło miesiąc temu. Nam powiedziano, że jak jacys tam ludzie nie będą mogli przyjść, to my zostaniemy zaproszeni... No i wczoraj dostaliśmy zaproszenie... Staliśmy sie normalnie zapchaj dziurami... W życiu bym w taki sposób nie potraktowała swoich gości... Nawet cieszyliśmy się, że na początku nie zostaliśmy zaproszeni, bo uważaliśmy, że zaproszenie rodziców TŻa już w zupełności wystarczy, a tu taki klops... Oczywiście pójdziemy, no, ale jakiś taki niesmak pozostał... A mnie nikt nie chce zaprosić do znajomych na naszej klasie???
|
||
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
proponuje, aby w tematch zaproszen na nk wpisywac swój nick
wtedy bedziemy wiedziały kto jest kim![]() dziewczyny ja was przepraszam, ale innym razem przyjme wasze zaproszenia. (ale wysyłajcie) kurcze.. jak sie loguje na nk to mi net sie wyłacza (ten głupi modem wrrrr) i musze kompa restartowac aby sie znowu właczył. jak sie tylko uda to zaakceptuje wasze zaproszenie, wiec sie mi tu nie denerwowac
|
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego zaproszenia to mysle ze nie powinniscie tego tak osobiscie odbierac. Wiesz jak to jest, pewnie jakby mogli zaprosic nieskonczona ilosc osob to byscie sie znalezli na liscie od razu, ale pewnie tez jak wiekszosc z nas mieli ograniczony budzet i zapraszali tylko te najblizsze osoby. No a i tak powinniscie sie cieszyc, ze im zalezy na Waszej obecnosci w tym dniu, bo mogli zaprosic sobie kogos innego w zamian Wiem, ze to w sumie nie za fajnie wyglada, powiedziec komus, ze jesli ktos tam zrezygnuje to wtedy ty przyjdziesz i ten ktos komu tak powiemy to moze sie poczuc urazony itd itp, no ale niestety takie mamy czasy ze nie da sie niejednokrrotnie zaprosic wszystkich ktorych bysmy chcieli Takze sie nie przejmujcie, idzcie i bawcie sie dobrze (przynajmniej moze podpatrzycie jakies fajne pomysly? ) no a jesli tak bardzo sie czujecie urazeni to odmowcie i tyle
|
|
|
|
|
#569 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

trochę bez sensu

A jeszcze na dodatek ten wujek co go nie zapraszam jest chrzestnym mojego brata i w ogole sie nie interesuje czy moj brat w ogole zyje 

Ale wiesz co? W ogóle się nie dziwię, że wkurzyłaś się zachowaniem TŻa w dzień Twoich urodzin... Gdyby mój TŻ zaprosił mnie do restauracji i marudził potem na "wysoki" rachunek, chyba bym go zdzieliła po głowie... Mnie w ogóle trudno jest wypowiadać się w takich sprawach, bo ja jestem strasznie przez TŻa rozpuszczona