Mamusie marcowe 2018 cz. 2 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-27, 08:08   #2251
Koma1002
Zadomowienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Dzien dobry jakie plany na dziś?

Powiedzcie mi czy wy rano tez budzicie sie z zapchanym nosem? Ja codziennie mam rano wrazenie jakby mnie przeziebienie lapalo bo mam tak "pelno" w zatokach a nigdy z nimi nie miałam problemów.

Przywyklam juz do durnych snow co noc- wczoraj mi sie snilo ze mialam miec sprawdzian z matematyki, wczesniej bylam na basenie i tam szafki byly zamykane na jakies glupie moduly z kablami i trzeba bylo odpowiednio kable podlaczyc zeby szafke otworzyć. A dzisiaj mi sie snilo ze nie wolno jesc pomidorów w ciazy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Asiula, z tym nosem to przegięcie!! Też tak mam i nie mogę sobie z tym poradzić. A co do snów...miałam dzisiaj fatalną noc. Śniło mi się, że moja siostra urodziła córkę, ale mała bardzo płakała- to ona postanowiła naszprycowac dziecko tabletkami uspokajającymi. Miała depresję. Wyjmowalam temu dziecku tabletki z ust, zawiozlysmy ją do szpitala, ale jej matka dalej się zachowywała jakby jej nie chciała... jak ja płakałam w tym snie!! A później był wątek erotyczny i epizod z moją szefową, której jednak chyba się boję...obudziłam się zmęczona i zła. Na dodatek już nie mogłam zasnąć 🙁🙁 no, to się naopowiadalam i mi lepiej 😎

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 08:27   #2252
FallenAnn
Rozeznanie

Cytat:

Powiedzcie mi czy wy rano tez budzicie sie z zapchanym nosem? Ja codziennie mam rano wrazenie jakby mnie przeziebienie lapalo bo mam tak "pelno" w zatokach a nigdy z nimi nie miałam problemów.

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Asiula, z tym nosem to przegięcie!! Też tak mam i nie mogę sobie z tym poradzić.

a ja wieczorem się kręcę i ciągle nos wycieram bo jak się położę, to od razu cały zapchany...

od wczoraj 11 tc. nie mogę się doczekać prenatalnych. obiecałam sobie, że się nie będę stresować , ale to chyba silniejsze ode mnie....
tak czy inaczej czeka mnie aktywny przyszły weekend - góralskie wesele a w poniedziałek bach na USG
Stary 2017-08-27, 08:43   #2253
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość
a ja wieczorem się kręcę i ciągle nos wycieram bo jak się położę, to od razu cały zapchany...

od wczoraj 11 tc. nie mogę się doczekać prenatalnych. obiecałam sobie, że się nie będę stresować , ale to chyba silniejsze ode mnie....
tak czy inaczej czeka mnie aktywny przyszły weekend - góralskie wesele a w poniedziałek bach na USG
Uuu gratulacje! U nas pędzi 13 tydzień i prenatalne już w czwartek. Wczoraj byłam jako "osoba towarzysząca" na zabawie z orkiestrą i tańcami. Nie mogłam tańczyć nic a nic. Źle się czułam, a później wizja podpitego dziadka, który przypadkiem na mnie wpada mnie przerazila. Góralskie wesele za samo jedzenie bym odwiedziła i nawet przesiedziala 😁😍

Stary 2017-08-27, 08:46   #2254
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Ja właśnie miałam dzisiaj kretyński sen Że Mąż mi pokazywał jakąś grę na facebooku z serii tych gdzie trzeba podlewać różne roślinki i uruchomił w grze jakąś odżywkę do kwiatów i one tak pięknie rosły że się zachwyciłam tak mocno że przez sen miałam wielkie o.
Dzisiaj w planach mamy pojechać do moich Rodziców na działkę chociaż pogoda już nie jest tak ładna jak wczoraj. I dziś wieczorem albo jutro chcemy iść na ten nowy film z Tomem Cruisem - Barry Seal król przemytu

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 08:58   #2255
Koma1002
Zadomowienie

Sto lat nie byłam w kinie. Żeby nie sklamac chyba z przyjaciółkami na "Chemii". Wszystkie się zryczalysmy. Ilsa, obejrzałam Wielkie klamstewka 😁 wciągnęło mnie, ale od 3-4 odcinka już się polapalam o co chodzi.
Będziecie grillować? Może my też pojedziemy do teściów...hmmm

Stary 2017-08-27, 09:17   #2256
lelowa
Zakorzenienie

Dzien dobry. U nas nie ma.ppgody na grilla, rano lalo, a teraz jest tak mokro i wilgotno, 16 stopni, szaaal.
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 09:18   #2257
Torrence
Wtajemniczenie

Witam się w niedzielę

Asiula odnośnie kataru to jest coś takiego jak katar ciężarnych powodowany przez estrogeny i niestety może mieć przewlekły charakter i ustąpić dopiero po porodzie.
Ja trochę mam katar, ale zawsze miałam problemy z zatokami i w sumie teraz to jest nawet lepiej niż przed ciążą

Co do snów to też mam dziwne ale u mnie to też norma i przed ciążą Wczoraj śniło mi się, że wypiłam piwo i udawałam, że nic się nie stało. A mój dzisiejszy sen mam nadzieję, że będzie proroczy - śnił mi się poród, że poszło gładko

Edytowane przez Torrence
Czas edycji: 2017-08-27 o 09:20
Torrence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 09:21   #2258
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość

Ja mam za tydzien prenatalne. Stresu nie ma, w ogole w ostatnich dniach mocno wyluzowalam ale jestem okropnie podekscytowana
Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Witam się w niedzielę

Asia odnośnie kataru to jest coś takiego jak katar ciężarnych powodowany przez estrogeny i niestety może mieć przewlekły charakter i ustąpić dopiero po porodzie.
Ja trochę mam katar, ale zawsze miałam problemy z zatokami i w sumie teraz to jest nawet lepiej niż przed ciążą

Co do snów to też mam dziwne ale u mnie to też norma i przed ciążą Wczoraj śniło mi się, że wypiłam piwo i udawałam, że nic się nie stało. A mój dzisiejszy sen mam nadzieję, że będzie proroczy - śnił mi się poród, że poszło gładko
Kurcze, to nawet nie katar. W ciagu dnia nie mam z tym problemu, nic nie cieknie. Tylko rano takie uczucie jakbym miala zawalone zatoki ktore przechodzi w ciagu godziny. O katarze slyszalam i sie na niego psychicznie przygotowuje ale to jeszcze nie to

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 09:30   #2259
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze, to nawet nie katar. W ciagu dnia nie mam z tym problemu, nic nie cieknie. Tylko rano takie uczucie jakbym miala zawalone zatoki ktore przechodzi w ciagu godziny. O katarze slyszalam i sie na niego psychicznie przygotowuje ale to jeszcze nie to
O to ja takie coś miałam - tak, jakby coś mi się zwęziło w nosie, nie da się wydmuchać nosa bo nie ma czego. Okropne uczucie, mnie natychmiast bolała głowa, czułam się niedotleniona i ratowały jedynie krople do nosa.
Teraz ciężko powiedzieć, czy to przez ciążę. U mnie było duże prawdopodobieństwo, że ma to podłoże alergiczne. Ale nie wiem do końca bo nie robiłam testów.
Stary 2017-08-27, 09:30   #2260
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Dzień dobry!

U mnie ze snami też masakra... Są okropne... Najpierw śniło mi się że mąż zorganizował mi imprezę-niespodziankę połączona z grillem. Przyszło mega dużo znajomych. Chciał im powiedzieć o ciąży. A 2 mocno przesadzilo z alkoloholem i w efekcie całe mieszkanie było w . Obrzydliwe to bylo!
Potem mi się śniło coś dziwnego, czego nie pamiętam. A ostatni sen to że kurier mega rozwalił nogę, strasznie lała mu się krew i przyszedł żeby mu ją opatrzyć...
Chce juz marzec

A tak apropo - na USG termin porodu pokrył się praktycznie z terminem om i owulacji. Czy mogę prosić o ostateczną zmianę na 2 marca?
Dziękuję!

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 09:31   #2261
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Dzień dobry
Mnie też taki katar męczy
U nas z rana burza była.
Spokojnej niedzieli życzę 😊

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 09:34   #2262
lelowa
Zakorzenienie

Ja tez mam rano pelny nos, juz sie przyzwyczailam.
Stary 2017-08-27, 09:37   #2263
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

U mnie ze snami też masakra... Są okropne... Najpierw śniło mi się że mąż zorganizował mi imprezę-niespodziankę połączona z grillem. Przyszło mega dużo znajomych. Chciał im powiedzieć o ciąży. A 2 mocno przesadzilo z alkoloholem i w efekcie całe mieszkanie było w . Obrzydliwe to bylo!
Potem mi się śniło coś dziwnego, czego nie pamiętam. A ostatni sen to że kurier mega rozwalił nogę, strasznie lała mu się krew i przyszedł żeby mu ją opatrzyć...
Chce juz marzec

A tak apropo - na USG termin porodu pokrył się praktycznie z terminem om i owulacji. Czy mogę prosić o ostateczną zmianę na 2 marca?
Dziękuję!

Te sny sa powalone. Nie ma nocy by nie śniło mi sie cos głupiego. Ja zawsze bylam oryginalna jeśli chodzi o sny ale w ciazy ich częstotliwość jest zatrwazajaca maz juz nie moze sluchac tych głupot.

Stary 2017-08-27, 09:50   #2264
Mecassie
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja wczoraj byłam na osiedlowym koncercie ale grał mój ulubiony zespół bylam z mamą i się wybawiłam znajomi których spotykam przeważnie gdzieś na koncertach dziwnie się patrzyli że jestem z mamą i pije sok
Dzisiaj rano trochę bolał mnie brzuch to wzielam nospe i robilam naleśniki z serem i sosem malinowym ale w trakcie tak mnie zmuliło że wyladowalam głową w wc także to byly moje trzecie ciążowe wymioty.

Teraz odpoczywamy z mężem a później idziemy gdzies pochodzić

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 10:00   #2265
_Selina_
Zakorzenienie

A ja się wczoraj wyrwałam z domu robi się coraz chłodniej, a ja nie miałam żadnych spodni za to wczoraj kupiłam dwie pary niestety już ciążowe. Gdyby nie zagrożona ciąża pewnie bym się wciskała w zwykłe, a tak wolę nie ryzykować, żeby gdzieś coś gniotło. Może przesadzam, ale przynajmniej psychicznie czuję się pewniej. Skoro i tak muszę większość czasu leżeć w domu to już będą na później

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 10:18   #2266
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja wczoraj byłam na osiedlowym koncercie ale grał mój ulubiony zespół bylam z mamą i się wybawiłam znajomi których spotykam przeważnie gdzieś na koncertach dziwnie się patrzyli że jestem z mamą i pije sok
Dzisiaj rano trochę bolał mnie brzuch to wzielam nospe i robilam naleśniki z serem i sosem malinowym ale w trakcie tak mnie zmuliło że wyladowalam głową w wc także to byly moje trzecie ciążowe wymioty.

Teraz odpoczywamy z mężem a później idziemy gdzies pochodzić

Jej... wspolczuje... Na szczęście z każdym dniem coraz bliżej do porodu!
Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
A ja się wczoraj wyrwałam z domu robi się coraz chłodniej, a ja nie miałam żadnych spodni za to wczoraj kupiłam dwie pary niestety już ciążowe. Gdyby nie zagrożona ciąża pewnie bym się wciskała w zwykłe, a tak wolę nie ryzykować, żeby gdzieś coś gniotło. Może przesadzam, ale przynajmniej psychicznie czuję się pewniej. Skoro i tak muszę większość czasu leżeć w domu to już będą na później

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
Też muszę wybrać się na zakupy ciążowe! Niestety w niektórych spodniach nie jestem w stanie się zapiąć... Mam jeszcze 3 pary spodni trochę szerszych sprzed roku i na razie z nich korzystam. Jeszcze pewnie część ciążowych rzeczy pozycze od siostry. Tylko ona 2 razy rodziła w wakacje wiec trochę nam sie pory roku nie składają W lecie jest łatwiej bo sukienki rozwiązują problem. Ja nie widzę kurtki na jesień i zimę W mojej skórzanej już niedługo nie zapnę zamka na brzuchu

Ja wczoraj pół dnia spędziłam w rodzinnym domu. Z moimi kochanymi dziećmi siostry - prawie 4 tygodnie i prawie 2 latka - słodziaki!!!

Stary 2017-08-27, 10:23   #2267
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Będziecie grillować? Może my też pojedziemy do teściów...hmmm
Będzie indyczka robiona przez moją Mamę Hmm teoretycznie google mi pokazuje 20 stopni ale jest mocno zachmurzone niebo

Cytat:
Dziękuję!
Zrobione

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 10:28   #2268
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Dobry w niedziele. U nas w nocy lalo a teraz pochmurno i wieje. Ale w koncu jadlam moje pomidorki, mniami

Co do snow to ja jakos nie narzekam, rano budze sie wypoczeta ale nos mam przytkany i ciezko mi sie oddycha jak leze
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 10:29   #2269
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Jej... wspolczuje... Na szczęście z każdym dniem coraz bliżej do porodu!

Też muszę wybrać się na zakupy ciążowe! Niestety w niektórych spodniach nie jestem w stanie się zapiąć... Mam jeszcze 3 pary spodni trochę szerszych sprzed roku i na razie z nich korzystam. Jeszcze pewnie część ciążowych rzeczy pozycze od siostry. Tylko ona 2 razy rodziła w wakacje wiec trochę nam sie pory roku nie składają W lecie jest łatwiej bo sukienki rozwiązują problem. Ja nie widzę kurtki na jesień i zimę W mojej skórzanej już niedługo nie zapnę zamka na brzuchu

Ja wczoraj pół dnia spędziłam w rodzinnym domu. Z moimi kochanymi dziećmi siostry - prawie 4 tygodnie i prawie 2 latka - słodziaki!!!

Mnie się zawsze marzyła zaawansowana ciąża latem. Właśnie z uwagi na lekkie sukienki i po problemie. Po przebojach w tym roku z upałami i początkami ciąży, gdzie wysiadałam, cieszę się, że jest jak jest. Z brzuchem bym się chyba poddała i zamknęła w lodówce

_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 10:35   #2270
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się zawsze marzyła zaawansowana ciąża latem. Właśnie z uwagi na lekkie sukienki i po problemie. Po przebojach w tym roku z upałami i początkami ciąży, gdzie wysiadałam, cieszę się, że jest jak jest. Z brzuchem bym się chyba poddała i zamknęła w lodówce

Dokładnie chyba bym była napuchnieta jak balon w lato już wolę się nie dopinać do kurtki bo mogę się opatulic szalem itp. Jak mi teraz było słabo a co dopiero w 8/9 miesiącu

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 10:46   #2271
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Ilsa dziękuję

Cytat:

Właśnie jak były te upały to mega jej wspolczułam Też wydaje mi się, że z brzuchem latwiej zimą Chociaż z drugiej strony czytałam, że z powodu zmienionego srodka ciężkości dużo łatwiej o upadek na lodzie. Trzeba bedzie bardzo uważać Ale gdzie tam do zimy, u mnie na razie słoneczne, letnie przedpoludnie

Stary 2017-08-27, 11:34   #2272
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
To tez czesta przystawka u nas na imprezach

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Z tymi cenami to prawda. Zwykle kupuje na gemini, omegamed optima kosztuje tam ponad 40zl, bo w takich lokalnych aptekach to niezle przebitki sa chociaz musze powiedziec, ze pozytywnie sie zdziwilam jak raz zobaczylam te witaminki w swojej aptece na promocji za 9,90! Fakt, ze krotki termin waznosci i bylam juz w 7 mcu no ale liczy sie, ze taka promocja Chociaz na dwoch opakowaniach udalo sie ladnie zaoszczedzic
Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Mi było niedobrze w pierwszej po frmbionie. Teraz mam pregne później omega med. Wszystko na Gemini kupuje, u nas osiedlowo mamysiowo zamówienia robimy.

ja też robię teraz zakupy na Gemini okazuje się, że kupuję tyle tego, że nawet mam darmową wysyłkę (wysyłka powyżej 300 zł).
Moje witaminy kosztują tam o. 28 zł, gdzie w najtańszej aptece w moim mieście płaciłam wcześniej 38 zł. Mustela, która się smaruję w Gemini jest za 38 zł, a ja za pierwsze opakowania na allegro płaciłam chyba 55 zł mojego męża magnez ostatnio kupiłam za 9 zł, a w aptece ok. 15 zł. Nawet gdybym miała płacić za przesyłkę (chyba 13 zł) to i tak dobry interes

Cytat:
My dzis tez mieliśmy intensywny dzien- maz robil zdjecia na slubie mojego znajomego a ja bylam gościem. Tato pana mlodego ożenił mnie z kamerą a moja mama ktora tez na tym slubie byla mowila ze nawet nie mówiąc o mojej ciazy mozna sie jej domyslic bo podczas calej mszy trzymalam reke na brzuchu. Mowi ze to podswiadomy gest u wiekszosci kobiet w ciąży bo zakrywaja i chronia w ten sposob brzuch. A ja serio tego nie zauważyłam i nie zwrocilam uwagi. I to nie trzymalam dloni na brzuchu tylko cale przedramiona sobie oparlam potem bylismy u moich rodzicow na obiedzie i mimo mojego miesowstretu pochłonęłam poltora kotleta schabowego. Ale jak tato zrobi to jak tu nie zjeść skoro takie pyszne a teraz ogladamy z mezem film. Jak wrocilismy do domu to maz przyszedl do mnie i pyta "jestes szczęśliwa?" I nie czekajac na odpowiedź powiedzial "jestes, widze to po tobie"

Z niefajnych rzeczy dowiedzialam sie ze tydzien temu zmarl moj wujek a wczoraj zmarla jego żona... i do tego babcia meza jest chora i musi miec operacje na ktora sie nie zgadza a bez niej prawdopodobnie nie przezyje dluzej niz kilka tygodni. Maz mial jej powiedziec o ciazy zeby moze miala motywacje do leczenia ale uznal ze dziecko to nie karta przetargowa i jesli ona jest tak uparta to nie będzie mówił

mam to samo też dotykam brzucha, trzymam ręce na brzuchu, głaszczę go jak gdzieś idę. To jest takie... fajne

Kochana, Współczuję Ci strasznie straty bliskich

Cytat:
Dzien dobry jakie plany na dziś?

Przywyklam juz do durnych snow co noc- wczoraj mi sie snilo ze mialam miec sprawdzian z matematyki, wczesniej bylam na basenie i tam szafki byly zamykane na jakies glupie moduly z kablami i trzeba bylo odpowiednio kable podlaczyc zeby szafke otworzyć. A dzisiaj mi sie snilo ze nie wolno jesc pomidorów w ciazy

ja się budzę z gulą flegmy w gardle tak mam zawsze jak schodzi mi z zatok pod koniec choroby.
Wczoraj przeczytałam w aplikacji, że jest taka kategoria jak "katar ciężarnych" (czy coś takiego), więc to kolejna rzecz, która jest normalna w ciąży...

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

ja mi się dzisiaj śniło, że pojechaliśmy z mężem do Grecji na wakacje było super

rano obudziłam się z... Sama nie wiem czym skurczami w środku? Kłuciem? Coś takiego dziwnego Miałam coś takiego po owulacji w cyklu w którym zaszłam w ciążę
Jak na moje oko to rozciągająca się macica
Stary 2017-08-27, 11:45   #2273
lelowa
Zakorzenienie

To prawda gemini to najtansza apteka Tez mam zawsze darmowa wysylke tyle tego nabiore Wyprawke kosmetyczno higieniczna dla malucha tez tam robie.
Z ta zaawansowana ciaza w lato to jest roznie, moja kolezanka rodzila w polowie sierpnia i do konca czula sie super, zero puchniecia, zlego samopoczucia gdzie mi w grudniu zaczely puchnac stopy w 9 mcu
Stary 2017-08-27, 13:02   #2274
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
Ja moge polecić na PW lakiery ktore nie uczulają, sama sobie robia, znajome po uczuleniu tez
Pewnie, poproszę na Pw
Póki co robię Cosmetics Zone bo one mnie nie uczulaja, i jeszcze słyszałam o Kabos ale jesscze nie miałam żadnego

Hej
Gratuluję wszystkich wizyt prenatalnych i zwykłych, bardzo się cieszę że wszystko w porządku a zdjęcia waszych dzieci są świetne
Od jutra będę już na bieżąco, moje prenatalne chyba kolejne - we wtorek, szkoda tylko że dopiero na 17

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Ostatnio koleżanka mi opowiedziała ze z nudow obejrzała calego zbuntowanego aniola lubiłam ten serial i chyba w kryzysach go bede wlaczac

Z chęcią bym całego obejrzała ale nie wiem gdzie znajdę wszystkie odcinki

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 13:19   #2275
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Pewnie, poproszę na Pw
Póki co robię Cosmetics Zone bo one mnie nie uczulaja, i jeszcze słyszałam o Kabos ale jesscze nie miałam żadnego

Hej
Gratuluję wszystkich wizyt prenatalnych i zwykłych, bardzo się cieszę że wszystko w porządku a zdjęcia waszych dzieci są świetne
Od jutra będę już na bieżąco, moje prenatalne chyba kolejne - we wtorek, szkoda tylko że dopiero na 17

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Z chęcią bym całego obejrzała ale nie wiem gdzie znajdę wszystkie odcinki

Na you tube

Wrocilismy ze spaceru... padam z nog. Bede chyba robic na obiad jakis makaron zapiekany bo mam okropna ochote

Stary 2017-08-27, 13:39   #2276
lelowa
Zakorzenienie

Ja zrobilam lasanie
Stary 2017-08-27, 14:45   #2277
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Matko, jak mnie dziś głowa boli. Zjadlam rosół i o dziwo nie było zwrotu. Dzisiaj tylko to będę jadła
Ja też mam głupie sny, ale u mnie to norma. Bardzo lubię cięższe książki, thrillery psychologiczne, horrory , filmy też tylko w takiej tematyce, wiec nic dziwnego

Miłego dnia
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 14:54   #2278
lelowa
Zakorzenienie

Ja ostatnio nie moge rosolu, ubolewam bardzo ale nic nie poradze. Jak dziecku robie to o malo mnie nie cofnie bo musze posmakowac czy nie za gorace. Przekichane. Za to lasania weszla mi bez problemu, az dziwne.
Stary 2017-08-27, 15:00   #2279
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

My po drzemce i obiedzie. Zaraz jedziemy na mieszkanie popatrzeć sobie na puste sciany :haha: :haha:

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-27, 15:13   #2280
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
My po drzemce i obiedzie. Zaraz jedziemy na mieszkanie popatrzeć sobie na puste sciany :haha: :haha:

Fajnie tak 😍 Pamiętam jak my przed przeprowadzką też siedzielismy w pustym mieszkaniu i się cieszylismy jak dzieci
Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Ja ostatnio nie moge rosolu, ubolewam bardzo ale nic nie poradze. Jak dziecku robie to o malo mnie nie cofnie bo musze posmakowac czy nie za gorace. Przekichane. Za to lasania weszla mi bez problemu, az dziwne.
No póki co to jedyne jedzenie, po którym mnie nie cofnęło.
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości