|
|
#1081 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: 10 kg. mniej do WAKACJI 2008 - czyli chudnij zdrowo
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyno ani środki przeczyszczające ani tabletki cud Ci nie pomogąCytat:
świetny wynik ....zazdroszcze lekko
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Jjem śniadanko. Motywacja przez 1 godzinę jest duża
. Oby tak dalej.A z tymi wymiarami Matrycy - ja zrozumiałam, że to jest obwód gdzieś na wysokości pępka , a nie w talii. Nie wiem zresztą. Ja to przy biuście mam 75 cm, potem do talii tyle samo (tak na oko ) i dalej dopiero brzuch .
|
|
|
#1083 |
|
Przyczajenie
|
odp do .pytania ... "i jak efekty?
"moje efekty??? no coraz lepsze... sama sie dziwie ze tak dlugo wytrzymuje zeby cwiczyc regularnie i w ogole. moja teoria jest taka ze cwiczenia i te herbatki cos mi daja,a czy tak naprawde jest?! chyba tak!ale dla mnie najwazniejsze ze czuje sie lepiej )
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
mój brzuch Olu jest dyzy...;/ mam w tali 88..wiec wiesz.....niez byt fajnie
od rana si zmotywowałam i tylko zrdoo bede ejstc juz 2 dzien nie tknełam nic ze słodyczy..tylko cukier to w owocach albo jogurtacj jem ale zauwazyłąm tez nie dobrze reaguje na owoce np po bananacjh i jabłkach strasznie mnie rwie brzuch....hmmmm....moz warto by zaczać SB hmm
|
|
#1085 |
|
Zadomowienie
|
a w ogole thx
za wszytskie miłę sowa to naprawde buduje![]()
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
to jest tak ze od razu pod biustem mam oponke....;/i ona w dól rosnie...;/nad pepkiem bedzie własnie gdzies z 88;/tak mamm;//łeee
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
matryca3 to moze sprobuj
ja zaczynam hmmm od jutra mialam zaczac od dzisiaj, ale mam troche do nadrobienia z tego co kupilam wczesniej, ale dzis juz zakupy zrobilam na jutro, i udalo mi sie mame namowic do wspolnego odchudzania ![]() ![]() takze czuje sie zmotywowana ![]() no to moze Ty tez sprobuj, mysle ze to bedzie dobra dieta dla Ciebie, jesli ogolnie jestes zdrowa. sprobuj
|
|
|
#1088 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziołchy
Mam pytanie jak zrobić niskokaloryczną owsiankę? Pół szklanki mleka 0,5% i z 3 łyżki płatków owsianych? Co do diety SB, daje efekty? Bo dla mnie była zbyt nudna, nie umiem żyć bez owoców..
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zadomowienie
|
No u mnie moze i nie 10kg, ale jakieś 5 by się przydało.. A6W rozpoczęta, jak wyzdrowieję zaczynam biegać, a dieta hmm widzę, ze koleżanka wyżej stosuje South Beach. Jak wrażenia? Chociaż ja chyba spróbuję znowu metodę Paula McKenny. Tak książka jakoś do mnie przemówiła
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
[quote=OliwiaAnita;7674874]masz mniej pod biustem a więcej w talii ?? jeśli to nie wina złego mierzenia się a faktycznie twoje wymiary to oznacza , że jesteś drobnej budowy tylko tłuszczyku masz dużo
![]() wymiotowanie dziewczyno ani środki przeczyszczające ani tabletki cud Ci nie pomogąjetsem raczej nie drobnej bydowy ciała jetsem wysoka(172)i jdnak "mocno" zbudowana tłuszczyk jest i trudno toto usunac;/;/;/;/;/wiem ze te próby wymiotowania były złe;p;p ale juz z tym skonczyłam bo nie potrafilam.;p konczyo sie tylko na płaczu:/
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
witam, witam
![]() właśnie popijam czerwoną herbatkę i próbuję zebrać się do pisania porównania lekcji języka ojczystego w książkach: "Stowarzyszenie umarłych poetów", "Ferdydurke" i "Syzyfowe prace" ogólnie to nie wiem o do której strony się za to wziąć ale od początku jednak myślę, że będzie najlepiej, a tak btw to heeelp ! :} będę wdzięczna, za jakiekolwiek linki, kawałki wypowiedzi na pw ![]() a tak dietetycznie, to w skrócie od kilku dni się trzymam grzecznie diety, bez grzesznie, mieszczę się w nowe rzeczy widze, że ładnie wyglądam i mam świetny humorek.poranne 30 brzuchaczy zaliczone, wiec jestem czysta jak łza. a jak tam u Was dietka? |
|
|
|
|
#1092 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=matryca3;7678210]
Cytat:
i dobrze, że te próby pozostały tylko próbami
|
|
|
|
#1093 |
|
Raczkowanie
|
Witam dzisiaj
Jestem tak zmordowana po całym dniu że nawet nie mam siły pisać, ale dosyć zadowolona Byłam na zakupach i trochę pocieniowalam włosy, więc sto razy lepiej się układają...:P i dieta w porządku. dzisiaj zaczynam I dzień SB. To jednak bardzo trudna dieta życie bez owoców chleba i mleka... ech .Moja mam dzisiaj"zrobię ci dzisiaj koktajl bananowy' ? hm. a jakbym w I fazie jadła również owoce, to dużo by to zmieniło? Ogólnie dzisiaj mój jadłospis to: -śniadanie:3 jajka. -II śniadanie: sałatka warzywna z sosem vinegret, herbata zielona. -obiad- zupa pomidorowa. NIe wiem co zjem na podwieczorek i kolacje Chyba zaraz pośledzę przepisy kulinarne w SB, bo NIC nie mam w lodówce. dobrego dla SB oprócz chudej szynki.
|
|
#1094 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzę że niektórzy umieją się trzymać na tej dla mnie- trudnej dietce. ![]() Cytat:
|
|
|
#1095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede wszystkim warto pamiętać, że owoce zawierają fruktozę, a fruktoza to cukry. Wszystko zależy od Ciebie, jak chcesz. Niektórzy od razu zaczynają od II fazy i też chudną, wolniej, bo wolniej ale chudną. ![]() pozwoliłam sobie również skorygować Twój jadłospis, pod względem SB. na podwieczorek możesz zjeść sobie np. 2 jajka, a na kolację omlet zawinięty z kawałkiem chudej szynki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1096 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam doła, zaraz się popłaczę. Źle reaguję na pogodę i jak się zmienia to strasznie boli mnie głowa i tak samo jest tym razem, lekarz zalecił, żeby zjeść coś słodkiego, zjadłam kostkę czekolady ale nic nie podziałała i jak się wzięłam za resztę tak zjadłam CAŁĄ TABLICZKĘ!!! A głowa dalej boli ;// Czuję takie pulsowanie, że nie da się żyć. Jestem strasznie na siebie zła, ale zdrowie ważniejsze, chociaż nic nie pomogło. Jestem zła, osłabiona i boli mnie głowa. Nie wiem co ze sobą zrobić, zaraz rzuce się na jedzenie ;/ Potrzebuje otuchy!
Marzeniątko pomóż mi w SB. Proszę. Jak się do tego zabrać? Pomysły na dania? Zrobiłam dziś zupę krem z brokuł i była PYSZNA!
|
|
#1097 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
hih)
|
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7680978]To moze spacerek??dotlenienie powinno pomoc na bol glowy. Tabliczka czekolady sie nie przejmuj, bylo minelo
hih)[/quote]Taaaaaaaaaaak dotleniłam się, ale jak mam się dotleniac jak mam na głowie miliony sprawdzianów i kartkówek, głowa jeszcze bardziej boli Ale trzymam się, zapomne o tym. Teraz piję wode, może jakoś to oczyszcze. --------- Wiesz co umyję okna, spalę kalorie I pocwicze.
|
|
#1099 |
|
Konto usunięte
|
O dobry pomysl
Co do jedzonka to mozesz zrobic sobie tak jak wyzej bylo pisane omlecik, salatke, serek z warzywkami, zawijaski...
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
ajajaj teraz widze po sobie ze znow sie trzeba brac za siebie... ale musze dac rade, zeby nie stracic tego co juz udalo mi sie osiagnac
|
|
|
#1101 |
|
Rozeznanie
|
I już umyte i zasłonki powieszone
A ja szczęściwa i nawet łepetyna nie boli
|
|
#1102 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Oj pat...
Jak możesz o czekoladzie? Ale ja się nie dam. Przecież umrzeć od tego mogę . Muszę dać radę - inni mogą, ja też mogę! Tylko właśnie najgorsze, że teraz sesja i jak tu się nie skusić, kiedy znajomi wcinają batona za batonem (ci najchudsi szczególnie ). To jest okrrropne... Dlaczego ja nie jestem chuderlakiem i muszę się męczyć? Czemu nie żyłam w XVIIw., gdy rubensowskie kształty i wyraźny cellulit były podziwiane?Od SB odstrasza właśnie ten brak owoców. Ale jak już pisałam - jeśli nie schudnę do końca czerwca to zacznę SB.
|
|
|
#1104 |
|
Zadomowienie
|
he juz koniec dnia a ja słodyczków nie jadłam
he zadowolona i dumna z siebie jestem ..hmm chociaz mam ochote teraz cos przekąic ale sie nie dam moim dzisiejszym grzeszkiem były tylko 2 jakbła i serek homognizowany..;/a tak to zdrowe zarełko wsuwłam![]() traume dzis przezyłam..;/ byłam u ortodonty a mi wiercił w zebach...auć;/;/ az mi sie odechciea wszytskiego..mam oche sie czyms poceszyc ale bede sie biła po łapkach zeby za nic nie siegnac;p
|
|
#1105 |
|
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7682599]O jak szybko
poza tym z tego co widze to zostaly Ci tylko 2kg do zgubienia? i wogole juz tyle Ci sie udalo [/quote]No tak Dziękować. Właśnie wydrukowałam sobie jadłospis SB i zacznę od jutra, nie wiem czy zadziała, bo nakupywałam pełno grejfrutów a jeśc nie moge owoców ; // A ja kocham owoce ![]() Pozatym jestem w trakcie leczenie ortodontycznego i 8 mam zakładany aparat na dolnej szczenie, więc całe 2 tygodnie nie wytrzymam, bo potem na samych kaszkach, papkach i jogurtach "jadę". Ale w I fazie same jogurty sie je, więc może dam rade, a jajka to przełknę No to zacznę od jutra, dwa kilo to nie dużo. Chociaż nie powinnam już sie odchudzać, bo moje BMI to 19,6. Ale chcę, dobrze czuć się we własnym ciele, choć już wyglądam nieźle-ludzie mnie nie poznają Co tam dziołszki, podawajcie co jeść w I fazie, bo jestem CIEMNA!! ))
|
|
#1106 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
a ciezko na poczatku SB stosowac...?ja bym z chceia ale bez chleba bedzie trudno teraz w sql... mi okrppnie burczy w brzuchu jak czegos nie zjem...hmm moze teraz pociagne na proteinkowej a potem SB...
|
|
#1108 |
|
Zadomowienie
|
a np jabuszek i banankow nie moge jesc...bo mi troche po nich brzuch boli....a co bierezcie zamiast chlebka do sql?
|
|
#1109 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
są ohydne! A co mogę dodać do jogurtu naturalnego? Jak owoców nie można, dziwna ta dieta, pozbawia witamin.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

HEH TEARZ MAM motywacje ale zobaczymy co bedzie jutro

dziewczyno ani środki przeczyszczające ani tabletki cud Ci nie pomogą
62->61->60->59->58->57

, a nie w talii. Nie wiem zresztą. Ja to przy biuście mam 75 cm, potem do talii tyle samo (tak na oko
.

widze, że ładnie wyglądam
wystarczy Marzena 
hih)