|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Cytat:
![]() Malm tez sliczne
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Rozeznanie
|
Fajne macie paznokcie, ja tak nie umiem
Sama mam zawsze krotkie i w jednym kolorze, a teraz i tak najczesciej gole, choc nie lubie Powiedzcie (pewnie to glupie pytanie), nie przeszkadzaja wam takie dlugie w pisaniu na klawiaturze? Te pare razy kiedy probowalam z dluzszymi to glownie to mi przeszkadzalo ![]() A co do pajakow, to u mnie w domu to ja jestem ich pogromca, maz sie strasznie brzydzi. Mnie zupelnie nie ruszaja
|
|
|
|
#3393 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zadomowienie
|
Biorę to na klate!
ale bywają sytuacje kryzysowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedys mialam dlugie i moglam wszystko w nich robic
Teraz jakos mi to przeszkadza i juz dlugo mam krotkie.
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo, że też praca przy komputerze śmieję się, że przy dziecku też w krótkich nie będę umiała nic zrobić. ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A program jest ogólnie na formacie więc może i u Ciebie się kiedyś pojawi szwedzka wersja Odwiozłam Męża na lotnisko a wracając kupiłam sobie pierogi ruskie Farsz bym zrobiła lepszy ale pytanie kiedy bym się za to zabrała |
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż kupił mi szpinak i zrobiłam te naleśniki ale się najadlam
jestem usatysfakcjonowana i jeszcze zrobiłam więcej żeby były na jutro ![]() Dziękuję za opinie o meblach Ikea, jedziemy za tydzień obejrzeć i kupić w takim razie ![]() Jeszcze łóżko wypatrzylam więc może też kupimy. Też mi się podoba prosta stylistyka tych mebli. W ogóle lubię minimalizm ![]() A u nas dalej leje, nawet nie ma jak z psem wyjść - on nie lubi deszczu ucieka do domu od razu jak pada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3401 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierogi ruskie - come back
![]() I znowu szkoda, że nie można przesyłać żarcia netem - ta która ma aktualnie siły i chęci by nalepiła i pół wątku było by szczęśliwe ![]() Odnośnie ikea - to ja mam w sypialni białe mebelki z serii BRIMNES i też jestem bardzo zadowolona
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-09-03 o 14:57 |
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wcinam pizzę
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#3403 |
|
Zadomowienie
|
Zawstydziłyście mnie tymi paznokciami i nawet opiłowałam swoje
![]() Rozkoszuję się, że w końcu mogę jeść i tak poszalałam, że pękam. Nawet przesłanych pierogów bym nie dopchnęła
|
|
|
|
#3404 |
|
Zadomowienie
|
Selina natchnęłaś mnie kobieto tym pyłkiem z semilaca. Aż pojechała do galerii i kupilam nr 667 Galaxy Brown Gold i właśnie piłuje szpony , żeby go nałożyć 😂😂😂
|
|
|
|
#3405 |
|
Wtajemniczenie
|
AAAA! Mam męża w domu!
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#3408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A dzisiaj zamówiłam jedzenie z dostawą do domu i jak już przyszła godzina dostarczenia to zobaczyłam że mi napisali że zamówienie zostało anulowane i dostanę zwrot pieniędzy w ciągu 10 dni. No co za chamstwo. Hajs zamrożony na prawie dwa tygodnie, jedzenia nie ma i ostatecznie pojechaliśmy do restauracji i zjedliśmy na miejscu i znów wydaliśmy pieniądze... Dzisiaj była chińszczyzna- weszła jak woda ![]() Dzisiaj czuję przypływ energii, mam dobry nastrój za to cycki znów zaczynają boleć. Ale wolę ból cycków niż mdłości ![]() A w ogóle przypomniało mi się- jak byłam na ip za pierwszym razem to miałam do czynienia z ordynatorem który potraktował mnie strasznie. Dowiedziałam się od teściowej kilka dni temu że albo go wywalili albo zawiesili a na pewno zdjęli z funkcji ordynatora I faktycznie, na stronie szpitala nie widnieje jego nazwisko. Jest szansa że będę mogła rodzić w tym szpitalu (póki on by tam był to choćbym miała skisnąć to moja noga tam nie postanie). To byłby najlepszy wybór bo raz że mam super blisko z domu a dwa że mają w pełni wyposażony oddział i jeśli z noworodkiem coś się dzieje to zawożą tam
Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2017-09-03 o 17:38 |
||
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Szalejecie z jedzeniem
Ja sie ciesze, ze obiad wcisnelam i nie bylo zwrotu
|
|
|
|
#3410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() On zmienia kolor w zależności od światła. Teraz się zastanawiam czy zostawić tak jak jest, czy wszystkie pazury machnąć tym pyłkiem, hmmmm. Doradźcie
|
|
|
|
|
#3411 |
|
Zadomowienie
|
No! 😙😘😚
|
|
|
#3412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nazywa sie wyspa przetrwania. Rusza od najbliższego piatku ja jeszcze lubię Królowe Zycia Dagmara jest niewyjeta;P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3413 |
|
Wtajemniczenie
|
To widze ze fanek "na wspolnej" tu nie ma :p
Poki co ja mecze siatkowke facetow ![]() Pisalyscie o pazurkach, tez lubie dlugie ale sama je sobie robie. Na szczescie z nimi nie mam problemu wiec sam lakier, top i gotowe i duzo czasu mi to nie zajmuje. A pomimo tego ze mam dziecko to nie lubie wygladac niechludnie i bez makijazu nie wyjde z domu. Nie dla innych ale dla siebie bo wiem ze sobie tez poswiecam ta chwile w ciagu dnia
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedys ogladalam na wspolnej ale to bylo wieki temu, teraz jakos mnie to nie inrersuje juz. W sumie nie ogladam zadnego polskiego serialu
|
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie wybrałaś kolor podobny do cameleona ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
czy znajdują się u nas jakieś mamusie które mieszkają w Anglii? W pierwszej ciąży (przepraszam że marudzę tak za każdym razem ) używałam genialnego serum do biustu dla kobiet w ciąży bardzo podobno popularny tam tylko za chiny ludowe znaleźć nie mogę a o przypomnieniu nazwy mogę zapomnieć w przeliczenia na pln kosztował koło 200 zł ale był mega! i na długo wystarczałDziękuję za ewentualną pomoc ![]() Mi palmers w pierwszej ciąży śmierdział tak że kupiłam i raz się posmarowałam katorga to dla mnie była - tak to jedyne mnie odrzucało. |
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Ok dziewczyny zanalazłam
zazwyczaj tak jest - jak się człowiek spyta od razu znajduje odpowiedź - dwa dni szukałam myślałam (nie przyszło mi do głowy że przez ten czas mogli zmienić opakowania) tak mi się wydaje że to jest to
|
|
|
|
#3419 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś byliśmy ze znajomymi w burgerowni- ogólnie jestem kiepskim towarzystwem do chodzenia po knajpach z powodu nietolerancji pokarmowych...no i znów wszyscy jedli, a ja się patrzyłam w ich talerze. I wiecie- mniej mi wstyd przed znajomymi bo wiedzą, że nie księżniczkuję a po prostu bym zdychała po takim jedzeniu....ale boshe jak Ci pracownicy na mnie patrzyli normalnie foch i obraza majestatu. Miałam potem taką straszną chęć na makaron z pesto( ostatnio jadłam to chyba z 6 lat temu), no ale nic to- zachcianka to zachcianka. Wpadamy do domu o 20 (od śniadania nic nie jadlam) ugotowałam sobie swój makaron, mąż pobiegł specjalnie dla mnie po słoiczek pesto do sklepu...no i już miałam go dodać do makaronu, jak przeczytałam skład! Fu.ck! Oczywiście mąka pszenna wysoko w skladzie! Eh...w pesto?! Ma-sa-kra! Mąż się wściekł do tego stopnia, że napisał na fb do producenta, że są oszustami bo sprzedają produkt pesto- podobny jako sos pesto i pojechał im ostro...ciekawe czy zareagują jakoś, ale kurde jakbym nie spojrzała to bym nockę miałam spędzoną z wielkim białym uchem przy twarzy a i pewnie parę najbliższych dni z bólem brzucha To sie wyzaliłam na noc ![]() Dobranoc Laski Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Sama mam zawsze krotkie i w jednym kolorze, a teraz i tak najczesciej gole, choc nie lubie
Powiedzcie (pewnie to glupie pytanie), nie przeszkadzaja wam takie dlugie w pisaniu na klawiaturze? Te pare razy kiedy probowalam z dluzszymi to glownie to mi przeszkadzalo 

ale bywają sytuacje kryzysowe 

13.03.2008
jestem usatysfakcjonowana i jeszcze zrobiłam więcej żeby były na jutro 

normalnie foch i obraza majestatu.