Panny Młode 2008 cz.II - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-28, 13:46   #3511
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość

Plan na dzisiaj:
1. odebrać winietki, bo wczoraj nie były gotowe
2. poszukać podziękowań dla rodziców
3. wstąpić w końcu do kwiaciarni i uzgodnić coś z bukietem
4. zadzwonić do kancelarii i podać adresy świadków
5. kupić gacie dla TŻ na ślub
6. wysłać L-4 poleconym do pracy
7. zadzwonić i umówić się z dj
8. kupić coś dla siebie, na poprawę humoru
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Birichcina zrealizowałaś swój plan dnia?-podobnie jak kasience1985 podobał mi się ostatni punkcik i wcieliłam go w życie-prześliczne pumaski balerinki
No właśnie zrealizowałam wszystkie oprócz ostatniego wrrrryyy
Byłam sobie w KDT, taka hala kupiecka jak zadzwonił telefon. To był TŻ, który stał pod domem, bo nie miał kluczy i musiałam wracać...
Ale koleżanka, która tam pracuje wysłała mi dzisiaj sms'a, że są spodnie na które czekałam, więc tam jutro zawitami nadrobię zaległości hihihi

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Ke pasa dziewczyny??
Mamy dzisiaj cudowna pogode

Wklejam moje cuda i liczne na komentarze
Pracowita z Ciebie babeczka, wygląda super!!

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
witam wszystkich po długiej nieobecności na tym wątku. może któraś z was wie, gdzie w warszawie jest jakiś sklep z artykułami dekoratorskimi, w którym kupię nie tylko balony ale i przyssawki do dekoracji samochodu? z góry dziękuję za każdą pomoc
Oj nie wiem, ale jest taka strona www.balonik.pl z balonami a przyssawki hmmm... a może taśma 2stronna wystarczy??

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Poszliśmy do jubilera i pytamy, gdzie nasza zguba. A on do nas, że obrączki już od 2 tygodni czekają na odbiór , tylko zapodział gdzieś naszą kartkę z telefonami i nie miał jak się z nami skontaktować , ale.... ja ubrałam obrączkę i świetnie pasowała, błyszczała na moim palcu, że aż mi dech zapierało, kiedy partner ubrał swoją wyobraźcie sobie, że była za mała! Nie przechodziła przez kość i facet się upierał, że to nie jego wina, że rozmiar jest niby taki jak na umowie. I wyliczył nam jakieś dziwne liczby z których wyszło, ze za poszerzenie zapłacimy 18 zł lub damy jakąś część złota (przy odbiorze). Wiecie co, coś mi tu śmierdzi.Przecież obrączki są rozciągane w wysokich temp żeby je powiększyć, a nie poprzez dołożenie do nich złota, więc po co zasugerował nam, żebyśmy mu je donieśli? :conf used:. Idziemy po nie ostatecznie w czwartek.
Ja pierdziele. Tyle na nie czekaliście a teraz jeszczce to...Nie dajcie się i nic nie dopłacajcie. To oni spartaczyli robotę a poza tym jest tak jak napisałaś. Żeby powiększyć obrączkę rozciąga się ją a nie dokłada złoto...

Cytat:
Napisane przez magda_222 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki Dawno mnie tu u Was nie było... Widze, ze u Was przygotowania ida pełna para. U mnie tez juz praktycznie wszystko załatwione, teraz tylko o szczegóły trzeba zadbac.
Najgorsze jest to, ze moja suknia w ogole mi sie nie podoba Jutro jade sprobowac ja wymienic, a jak sie nie da to pojde w dresie na swoj slub, bo jej juz nie załoze. Zostało 4 miesiace i juz pewnie duzo tych najładniejszych sukien jest wypozyczonych. ALe mam doła...
Widziałam na zdjęciu parę postów niżej. Mnie osobiście bardzo się podoba. Do tego będą dodatki, bukiet i Ty. Umalowana i piękna. Będziesz wyglądała olśniewająco!!
Ale jeśli rzeczywiście przestała Ci się podobać to jest jkeszczce czas by poszukać czegoś innego

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Noooo płacić za metkę z imieniem i nazwiskiem 3 tysiaczki, chociaż i tak jej nie widać, to już niezła ekstrawagancja Powiedz mu że jak tak bardzo chce taką metkę to sama mu zrobisz i wszyjesz, będzie taniej

Ja bym na garniak za taką kasę się nie zgodziła, tym bardziej że vistula nie robi rewelacji, jedynie rozreklamowana jest bardzo to sobie życzą za gajer kupe kasy. Sunset suits ma świetne garnitury, nawet mam wrażenie że ładniejsze kroje niż Vistula, i to za 1/3 tego co Ci ostatni sobie życzą. Może przeciągnij TŻ po innych sklepach, niech poprzymierza gdzie indziej to przekona się do tańszego a nie ustępującego nic jakością
Jacie kręcę, ale ceny!! A mój TŻ ma garnitur ze sklepu swojej mamy i dał za niego hmmm... 300zł? Buty 300 czyli 600. Ale to były ceny hurtowe...

Dziewczyny byłam na giełdzie kwiatowej i kupiłam dekoracje na samochód. Będzie to coś innego, jak będę w domu to pstryknę fotkę. Przy klamkach będą malutkie bukieciki z czerwonych różyczek a na masce hmmm... będzie ładnie rozłożona gałąź z jarzębiną Dziwnie to brzmi, ale fajnie wygląda na czarnym samochodzie Kupiłam też plastikowe tablice rejestracyjne z napisem para młoda i są też czerwone serduszka na niej.

Jadę zaraz na solarium, stojące, pierwszy raz w życiu i mam nadzieję, że się opalę.

Aaa wiecie jaka śmieszna sytuacja! Ja pracuję w Plusie i jak klientowi się kończy umowa to dzwonię do niego i mówię, że może przedłuć i na jakich warunkach i jeśli np. chce nowy telefon to wysyłam mu go drogą kurierskę.

I na moim drum numerze, na Erze kończy się umowa we wrześniu i dzwonił do mnie dzisiaj pan Marcin i proponował przedłużenie umowy. Już mnie prawie na kuriera umawiał, ale hola hola znam te sztuczki i zamierzam sobie z nim ponegocjować ale dziwnie było tego słuchać co mówił, bardzo podobna gadka i śmiać mi się chciało hihihihi

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 13:48   #3512
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
dzasta w takim razie trzymam kciuki za pomyslna obrone
ja tez ne jestem dobra w te klocki jaka fryzurka jaki bukiecik bo ja nie lubie takich rzeczy tzn.rano wstaje myje glowe nie modeluje nic nie robie...a o kwiatach mam pojecie lekkie..spadam zaraz trzec zimniory na placki ziemniaczane...albo jka to moja babcia mowi:zmiocki
nie dziękuję oczywiście mam nadzieję, że dotrwam i przeżyje to wszystko
ale nie pierwsza i nie ostatnia mam egzaminy, obronę i ślub

ale Ty masz piękną "burzę" włosów

moich włosów jest bardzo dużo, są bardzo grube, i ciężkie, w ogóle się nie kręcą, za to łatwo się je prostuje...
na ślub będę pewnie miała je wszystkie upięte w "jakiegoś" koka, czy coś tam... a z takich falowanych to podobają mi się fryzury, lekko spięte u góry i reszta podkręcona i rozpuszczona... tylko zależy jeszcze kto się w czym dobrze czuje

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 13:50   #3513
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
moje wlosy dziewczynki wygladaja tak tylko teraz sa obciete o polowe
kasienka dziekuje za radenie wpadlabym na to serio!!!!!wydrujue sobie to zdjecie i pojde do nich....
a wlosy to mam czarne falowane....
jeszzce mam pytanko do Mbu:powiedz prosze gdzie kupilas swoja bizuterie bo sie w niej zakochalam

Heheheheh, masz bardzo podobne włosy do moich (jak na zdjęciu).
Ja raczej chciałabym moje jakoś lekko pokręcić <bo mam podatne na kręcenie> i lekko upiąć.
Ja mam włosy do ramion i może sobie doczepię jakies kłaczki sztuczne (żeby były dłuższe).
Skoro mówisz, że masz o połowę krótsze niz na fotce- to chyba masz rzeczywiście krótkie!
Hmmm, a jakiś kokonik??
O czym myślałaś??

Cytat:
Jadę zaraz na solarium, stojące, pierwszy raz w życiu i mam nadzieję, że się opalę.

Hehehe- uważaj kochana na to stojące- bo ja kiedys sobie kuper nieźle na takim sparzyłam!!!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-28 o 21:01 Powód: post pod postem
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 13:58   #3514
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Moja suknia, mam nadzieje, ze tylko do dzisiaj Alez mam stresa, jeszcze godzinka i wyruszamy z mama na łowy

Mojego zdjecia w sukni dac nie moge, bo tam gdzie wybierałam nie wolno robic zdjec.

Suknia naprawdę śliczna
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 14:03   #3515
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Sunset Suits są dwa Cz-wie: jeden w Alejach pod nr 12B i drugi w Auchan.
No tak no tak... w sece pewnie??? TŻ i tak sie uparl i jeszcze raz pojdziemy do vistuli zebym zobaczyla te swietne materialy i kroje

Cytat:
Jacie kręcę, ale ceny!! A mój TŻ ma garnitur ze sklepu swojej mamy i dał za niego hmmm... 300zł? Buty 300 czyli 600. Ale to były ceny hurtowe...

Aaa wiecie jaka śmieszna sytuacja! Ja pracuję w Plusie i jak klientowi się kończy umowa to dzwonię do niego i mówię, że może przedłuć i na jakich warunkach i jeśli np. chce nowy telefon to wysyłam mu go drogą kurierskę.

I na moim drum numerze, na Erze kończy się umowa we wrześniu i dzwonił do mnie dzisiaj pan Marcin i proponował przedłużenie umowy. Już mnie prawie na kuriera umawiał, ale hola hola znam te sztuczki i zamierzam sobie z nim ponegocjować ale dziwnie było tego słuchać co mówił, bardzo podobna gadka i śmiać mi się chciało hihihihi
hihi ja nigdy nie biore przez kuriera a te kobitki szybko zmywam...
Tez bym chcialazeby moj TŻ kupil garnitur ze swoich i moich snow za 300zl...
Ja na solarium bylam juz 5 razy i jestem czarniutka... ale jeszcze pojde
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 14:05   #3516
madziczek
Zadomowienie

Nie nadąrzam za Waszym pisaniem ... zbieram się do lekarza.
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 14:13   #3517
Integra
Zakorzenienie

My kupiliśmy garnitur z LaVarda (niestety na ich stronie nie ma akurat tego modelu) za 600 zł. Bardzo dobry materiał i super leży. Do tego dwie koszule, spinki do mankietów i krawat kaskadowy. Chciałam na początku musznik, ale garnitur nie ma kamizelki, więc stanęło na krawacie. Wygląda niesamowicie elegancko.

Nie polecam Wam firmy Sunset Suits. Moja mama tam pracuje i wiem jakie mają wyroby. Niektóre są dobre (te drooogie), ale duża część to po prostu chłam. Jak już to idźcie wybierać z kimś, kto się zna na materiałach, bo możecie strasznie przepłacić. Koszul nie polecam tańszych niż 100 zł. Lepsze na targu się trafiają.
W sumie to powinnam Wam Sunset polecać, bo moja mam znowu wypłaty nie dostanie, ale naprawdę dwa razy się zastanówcie zanim coś kupicie.

Integra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-28, 14:38   #3518
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
bo moje przednie sa tragiczne-odwapnione i szare po leczeniu kanalowym proponowalno mi licowki albo korone ale...no wlasnie nie wiem czy sie decydowac. bo to i koszta i sporo zachodu.

moze przemeczyc sie z tymi co mam, nie bede o nich myslec a na foto i tak zrobia retusz
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Moim zdaniem warto zainwestować w ładne zęby, niekoniecznie na ślub Jeśli masz naprawdę brzydkie zęby, to przemyśl, czy nie bedziesz lepiej się czuła z licówkami.

Miasto o inicjałach Ł.G., graniczące z Mikołowem, Orzeszem
Tzw martwe wybiela się u dentysty jak juz jedna z was pisala poprzez nawiercenie od tylu i wlozenie srodka, koszt 30 zł ( jeden ząb) trzeba to zrobić 2-3 razy czyli 60zł-90zł za ząb. Drogo, ale naprawde efekty widze ogromne!

Cytat:
Moja suknia, mam nadzieje, ze tylko do dzisiaj Alez mam stresa, jeszcze godzinka i wyruszamy z mama na łowy

Mojego zdjecia w sukni dac nie moge, bo tam gdzie wybierałam nie wolno robic zdjec.
Mi suknia się podoba, nie jest staromodna.

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
My kupiliśmy garnitur z LaVarda (niestety na ich stronie nie ma akurat tego modelu) za 600 zł. Bardzo dobry materiał i super leży. Do tego dwie koszule, spinki do mankietów i krawat kaskadowy. Chciałam na początku musznik, ale garnitur nie ma kamizelki, więc stanęło na krawacie. Wygląda niesamowicie elegancko.
Krawat kaskadowy....?! Sprawdziłam jak wygląda, jest śliczny muszę namówić mojego TŻ na takie coś
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 15:09   #3519
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć dziewczyny

Cytat:

mi się ta suknia podoba, absolutnie nie rozumiem o co chodzi, że staromodna? Przecież takie modele ciągle powstają bardzo delikatny, dziewczęcy styl zwiewny... no ale wiadomo, jak się źle czujesz w tym to lepiej wymień jeśli tylko będzie możliwość. Istnieje też możliwość, że jak przymierzysz teraz to sobie przypomnisz dlaczego tą wybrałaś ;p ja mam tak jak są wątpliwości - idę zobaczyć i robię uf... hihihihi

Cytat:
To 1200 to za co jest? za sam garnitur czy z kamizelką.
Czy to jest taka normlana cena?

My kupno garnituru mamy przed sobą i to w sumie dwóch bo jeden na czerwiec (ślub mojej siostry) a drugi trzeba zakupić na naszą uroczystość.

Jak czytam co piszenie o garniturach to zaczynam się tym bardzij przejmowac niż tym ze nie mam jeszcze sukni

Mój też jest bardzo chudy i nie za wysoki (176 cm) i zawsze mamy problem z zakupem dla niego spodni, koszuli itp.
na mjego TŻta jak szukaliśmy garnituru to większość miała krój jakiś dziwny - za luźny (bo to szczupły typ taki a wysoki) i większość miała z tyły 2 takie rozporki w marynarce na dole - i to absolutnie dyskwalifikowało garnitur od razu, bo za luźny. Dla osób z Warszawy mogę polecić firmę Roland - polska firma rodzinna na madalińskiej (prawie już Legionowo) szyją dla mężczyzn tego typu ubrania. Poszliśmy - przemiła obsługa, pokazali nam gdzie rozmiar TŻ wisi, przymierzył i super! tylko mieli mało materiałów które by nas interesowały - ale i tak był wybór i można by się zdecydować, tylko na początku ma być dostawa nowych materiałów i widzieliśmy próbki - ciemny bardzo, prawie czarny granat w delikatne prążki... rewelacja wogóle jak TŻ miał na sobie ten garnitur i pierwszy raz rozmiar taki super był i idealny wg nas a babka mówi, że tu to trzeba coś zaszyć tu podnieść i dopiero będzie idealnie ;p także jesteśmy zadowoleni - fachowa obsługa materiał na bazie wełny z dodatkiem uszlachetniającym wiskozy czy czegoś - no żeby się tak nie gniótł generalnie super jakość i gwarancja na długo, na przeróbki (wiem po doświadczeniach taty ;p). A cena moim zdaniem w stosunku do usługi śmiesznie niska 550 zł z kamizelką w komplecie - ale dokupujemy ślubną biało-srebrną z fularem i tym czymś do butonierki - 150zł. Koszula na koniec. Buty wczoraj oglądaliśmy znowu i kolejne nam się podobają będzie w czym wybierać Jak policzyłam wyjdzie ok 1100 zł za wszystko.

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Zapraszam do Sunset Suits!
Za 700-800 zł piękny garnitur kupicie i dobrej jakości!
W Vistuli jest bardzo drogo
jak oglądałam w SS garnitury w cenie 500 zł to był materiał w ogóle bez wełny, sztuczny i tak średnio mi się podobały jakościowo i wszystkie miały te 2 rozporki z tyłu ;/. W Warszawie w CH Wileńskim jest jakby ktoś szukał

Cytat:
Napisane przez kamilajanusz Pokaż wiadomość
Ja też mam ślub w2008r. i już powoli zaczynam się stresować i denerwować czy wszystko uda się tak jak bym tego chciała
Slub 20-09-2008r.
Witaj jak przygotowania idą?

Cytat:
No właśnie zrealizowałam wszystkie oprócz ostatniego wrrrryyy
Byłam sobie w KDT, taka hala kupiecka jak zadzwonił telefon. To był TŻ, który stał pod domem, bo nie miał kluczy i musiałam wracać...
Ale koleżanka, która tam pracuje wysłała mi dzisiaj sms'a, że są spodnie na które czekałam, więc tam jutro zawitami nadrobię zaległości hihihi

Dziewczyny byłam na giełdzie kwiatowej i kupiłam dekoracje na samochód. Będzie to coś innego, jak będę w domu to pstryknę fotkę. Przy klamkach będą malutkie bukieciki z czerwonych różyczek a na masce hmmm... będzie ładnie rozłożona gałąź z jarzębiną Dziwnie to brzmi, ale fajnie wygląda na czarnym samochodzie Kupiłam też plastikowe tablice rejestracyjne z napisem para młoda i są też czerwone serduszka na niej.

A ja wczoraj buszowałam po KDT też znalazłam super bieliznę... kurde tylko komplet (biustonosz+stringi ;/ + pończochy) kosztowałby 290zł (z pasem) lub 230 (bez pasa, a pończochy samonośne)... ech ale jak założyłam, i ta pani sprzedająca grzebała mi przy biuście - jakieś wkładki dołożyła i normalnie patrzę a tu biust jakiego w życiu nie miałam TŻ by miał radochę hihihi chyba się zdecyduję na ten biustonosz, jakieś figi (nie chcę stringów ;/) i samonośne pończochy tylko tam znalazłam 8 den! rewelacja

ww KDT kupiłam biżuterie na ślub! Pochwalę się w załącznikach wogóle nie miałam zamiaru kupować ale był bardzo duży wybór... i jak zobaczyłam te kolczyki - doszłam do wniosku, że takie chcę - delikatne, bo suknia jest strojna a na innym stanowisku znalazłam wisiorek będę się nad nim zastanawiać - ale na wszelki wypadek kupiłam kryształki są szklane, ładnie się mienią - kolczyki kosztowały mnie aż 12zł ;] a wisiorek 16zł

I wczoraj przyszły buty już moje cudne są... w mniejszym rozmiarze prezentują się już wogóle super.

Dla równowagi zgubiłam wczoraj telefon ;] nie wiem jak kiedy... grrr... numer nie odpowiada więc ktoś siępołaszczył na gruchota ;] na kartę był więc wiele strat nie było - najgorsza psychiczna, bo się przywiązuję do rzeczy no i musiałam kombinować jak się porozumieć z rodzicami, żeby się nie martwili i w odpowiednim czasie wyjechali po mnie na stację ;p no i z TŻ - 100km jedzie na te nauki ;] oczywiście pociąg którym zwykle przyjeżdża odwołali, my nic nie wiedzieliśmy i nie mogliśmy się skontaktować - więc mistrzyni roztropności błądziła godzinę po Dw. Wschodnim dopóki jej nogi nie odpadły i nie poszła po rozum do głowy żeby dopytać w informacji o co kaman... grrr nie znoszę kolei ;/

no ale wszystko skończyło się happy endem a na pocieszenie kupiłam sobie granatowy płaszczyk

No i takie skutki jak mnie jeden dzień nie było - ciekawe czy ktoś przebrnie przez te wypociny ;p
pozdrawiam

załączniki: buty i biżuteria - 2 wersje łańcuszkowe - co myślicie?
widziałam też pasującą bransoletkę chyba dokupię. Zamiast łańcuszka może być też sztywna okrągła struna lub myślałam o wersji z muślinową tasiemką -sprawdzę wszystko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5529.jpg (53,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (33,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Clipboard02.jpg (151,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5546.jpg (202,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5548.jpg (91,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5564.jpg (189,8 KB, 10 załadowań)
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 15:18   #3520
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Hehehe- uważaj kochana na to stojące- bo ja kiedys sobie kuper nieźle na takim sparzyłam!!!
Kuper w porządku i jutro też idę hihihi

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
No tak no tak... w sece pewnie??? TŻ i tak sie uparl i jeszcze raz pojdziemy do vistuli zebym zobaczyla te swietne materialy i kroje

hihi ja nigdy nie biore przez kuriera a te kobitki szybko zmywam...
Tez bym chcialazeby moj TŻ kupil garnitur ze swoich i moich snow za 300zl...
Ja na solarium bylam juz 5 razy i jestem czarniutka... ale jeszcze pojde
aty aty aty Agatko Centrala może więcej Ci załatwić niż salon

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
A ja wczoraj buszowałam po KDT też znalazłam super bieliznę... kurde tylko komplet (biustonosz+stringi ;/ + pończochy) kosztowałby 290zł (z pasem) lub 230 (bez pasa, a pończochy samonośne)... ech ale jak założyłam, i ta pani sprzedająca grzebała mi przy biuście - jakieś wkładki dołożyła i normalnie patrzę a tu biust jakiego w życiu nie miałam TŻ by miał radochę hihihi chyba się zdecyduję na ten biustonosz, jakieś figi (nie chcę stringów ;/) i samonośne pończochy tylko tam znalazłam 8 den! rewelacja

ww KDT kupiłam biżuterie na ślub! Pochwalę się w załącznikach wogóle nie miałam zamiaru kupować ale był bardzo duży wybór... i jak zobaczyłam te kolczyki - doszłam do wniosku, że takie chcę - delikatne, bo suknia jest strojna a na innym stanowisku znalazłam wisiorek będę się nad nim zastanawiać - ale na wszelki wypadek kupiłam kryształki są szklane, ładnie się mienią - kolczyki kosztowały mnie aż 12zł ;] a wisiorek 16zł

I wczoraj przyszły buty już moje cudne są... w mniejszym rozmiarze prezentują się już wogóle super.

Dla równowagi zgubiłam wczoraj telefon ;] nie wiem jak kiedy... grrr... numer nie odpowiada więc ktoś siępołaszczył na gruchota ;] na kartę był więc wiele strat nie było - najgorsza psychiczna, bo się przywiązuję do rzeczy no i musiałam kombinować jak się porozumieć z rodzicami, żeby się nie martwili i w odpowiednim czasie wyjechali po mnie na stację ;p no i z TŻ - 100km jedzie na te nauki ;] oczywiście pociąg którym zwykle przyjeżdża odwołali, my nic nie wiedzieliśmy i nie mogliśmy się skontaktować - więc mistrzyni roztropności błądziła godzinę po Dw. Wschodnim dopóki jej nogi nie odpadły i nie poszła po rozum do głowy żeby dopytać w informacji o co kaman... grrr nie znoszę kolei ;/

no ale wszystko skończyło się happy endem a na pocieszenie kupiłam sobie granatowy płaszczyk

No i takie skutki jak mnie jeden dzień nie było - ciekawe czy ktoś przebrnie przez te wypociny ;p
pozdrawiam

widziałam też pasującą bransoletkę chyba dokupię. Zamiast łańcuszka może być też sztywna okrągła struna lub myślałam o wersji z muślinową tasiemką -sprawdzę wszystko
Ja jutro też będę w KDT

Dobra lecę pod prysznic, nie wiedziałam, że po solarium tak się śmierdzi i zmykam do pubu, mamy się tam spotkać ze świadkami żeby się w końcu poznali

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 15:20   #3521
monai
Rozeznanie

GG do monai
toverku a co myślisz o takiej fryzurze? wstawię pierwszą do załącznika - strasznie mi się podoba ale nie dla mnie kompletnie ;p ale tak myslałam że może pasowała by Tobie? świadkowej już wciskałam ;p ale twierdzi, że nie ma gęstych włosów phi... i inne ładne rozpuszczone - co prawda dłuższe ale taki styl może by Ci odpowiadał? ja w każdym razie jestem za takimi dla Ciebie

Cytat:

aty aty aty Agatko Centrala może więcej Ci załatwić niż salon

Ja jutro też będę w KDT

Dobra lecę pod prysznic, nie wiedziałam, że po solarium tak się śmierdzi i zmykam do pubu, mamy się tam spotkać ze świadkami żeby się w końcu poznali

aaaa zapomniałam spytać Ciebie o to solarium nigdy nie byłam na takim stojącym ale słyszałam pozytywne opinie w sumie na solarium byłam pewnie z 5 razy przy czym tylko raz (3 wizyty z rzędu) udało się uzyskać jakikolwiek efekt ;p ale na ślub mam zamiar być łądnie i równo opalona...
Więc pytania: gdzie i za ile i jakie wrażenia?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1231detail_03.jpg (71,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3850139.jpg (8,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg weddin17.jpg (48,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1cS.jpg (60,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 (6).jpg (14,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33dfe59806f95f599e6f782b07d519a1,14,19,0.jpg (15,7 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-28 o 21:03 Powód: post pod postem
monai jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-28, 15:30   #3522
emilkaaaa
Przyczajenie

Dziewczyny pierwszy raz wpisuję się na tym wątku
Mam nadzieję, że tu ktoś mi pomoże...

Czy może któraś z Was wybrała suknię : atelier diagonal 818 ?? może macie jakieś zdjęcia z przymiarek, bądź jakieś z neta ?? ja szukam szukam ... i tylko na modelce znalazłam

Z góry dziękuje za pomoc

Pozdrawiam
emilkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 15:39   #3523
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo ładny komplecik ten łancuszek mi do tego nie pasuje http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1211984070
ten drugi już ładniej wygląda ale sprawdź z tą tasiemką może akurat bedzie pasowało

emilkaaaa ja Ci niestety nie pomogę

Stary 2008-05-28, 15:50   #3524
malutka_24
Wtajemniczenie

biedronka19876

czekoladka79
zobaczysz wszystko jakoś się ułoży i będzie dobrze

Agata R
jeżeli chodzi o naszego świadka to będzie Tz'ta brat. I prezentu dla niego nie przewiduję żadnego, bo on jak tylko się dowiedział, że my bierzemy ślub to zrobił nam na złość i robi wesele 1,5 miesiąca przed nami na 120 osób I za co my mamy mu dziękować

madziczek
a możesz mi przesłać na priv adres tej strony z koszulkami

sanetka
my też szukamy garnitury max do 600 zł,a chciałabym ze wszystkim zmieścić się do 1200 zł. W przyszłym tygodniu zaczniemy chodzić po salonach, wstąpimy na pewno do Vistuli, Sunset Suits i jeszcze do jednego sklepu, gdzie mój znajomy kupił sobie 2 miesiące temu garnitur - spodnie + kamizelka + marynarka za 500 zł Mam nadzieję, że coś znajdziemy dla tego mojego biedaka, bo jemu coś kupić to Jest wybredny gorzej niż kobiety

kamilajanusz
emilkaaaa
witamy w PM2008. Na jakim etapie stoją przygotowania, sukienkę już masz?

toverek83
sukienkę masz taką , jak lubię - prostą i skromną, ale mającą w sobie to "coś"

My idziemy dzisiaj na indywidualne spotkanie z panią z poradni Zobaczymy co będzie nam mówić
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 15:54   #3525
anna20061
BAN stały

Hej laski za czesto si enieodzywam bo mam bardzo duzo pracy w sobote jade do annakacka do lwoch zeby zobaczyc sale i kosciol...Zrobie wam fotki...I tak czytam ale co niektore z was skape dla garnitur dla TZ...Jemu chyba tez sie nalezy cos pozadnego chyba...Tak mysle ja Moj juz kupil Gartur za 4 tysiace zloty...Niekupil jeszcz e butow ale w garnitur bylo wliczone wszytko...Musznik mucha krawat kamizelka...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 34.jpg (66,6 KB, 33 załadowań)
anna20061 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-28, 16:05   #3526
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna20061 Pokaż wiadomość
Hej laski za czesto si enieodzywam bo mam bardzo duzo pracy w sobote jade do annakacka do lwoch zeby zobaczyc sale i kosciol...Zrobie wam fotki...I tak czytam ale co niektore z was skape dla garnitur dla TZ...Jemu chyba tez sie nalezy cos pozadnego chyba...Tak mysle ja Moj juz kupil Gartur za 4 tysiace zloty...Niekupil jeszcz e butow ale w garnitur bylo wliczone wszytko...Musznik mucha krawat kamizelka...
Piękny ten garnitur Ale cena też niestety powalająca Ja za sukienkę dałam 2 tysiące i to było max na co nas stać. Garnitur dla TŻ chcemy znaleźć w cenie do 1000zł (bez dodatków)

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 16:26   #3527
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anna20061 Pokaż wiadomość
czekamy na te zdjęcia z Włoch

skąpe czy nie skąpe, to zależy od ludzi i oczywiście budżetu... nie każdego stać na gajer za 4 tyśki nas nie stać... sukni też nie będę miała za niewiadomo ile tysięcy, tylko za 1250 zł (fakt, że wypożyczona) i myślę że ceny za nasze całkowite ubiory wyjdą podobne a jak będzie naprawdę to się okaże jak już wszystko kupimy, bo na razie to NIC nie mamy (tylko sukienka wybrana)

Stary 2008-05-28, 16:30   #3528
brawurkaaa
Raczkowanie

dawno mnie tu nie było, ale staram sie czytac na bieżąco, ale to trudne bo duuużo tu piszecie

Cytat:
sierota ze mnie nie umiem zakryc jej twarzy a wogole topowiem wam ze to jest eks panna mojego TZ z lat szkolnych i jka ja widze to ale nie wazne.....poradzcie mi moze co bedzie do niej pasowalo?mam tyu takie zdjecia ktore wkleila jedna z was wybaczcie ze nie pamietam ktoi jeszcze mam pytanie?co zrobc z wlosami....w skrocie sa takie:nie ukladaja sie tak jak ja im kaze tylko jak im sie podobaa i bukiet mi doradzcie bo do Ewelany sie nie dostaneta suknie wklejam bojest podobna do mojej ale nie ma tego zdoebinia na sobie
ta druga fotografia co wkleiłaś to własnie moja sukienka tylko że ja właśnie kupuje ja razem z bolerkiem który jest w sumie w komplecie z ta suknia. Ja zrezygnowałam z takiego zdobienia a będę miała inne które sobie wybrałam. Poniżej wklejam zdjęcia sukni z bolerkiem, trochę niewyrazne ale niestety nie mam innego. Co sadzicie o takim połączeniu??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanuj0001.jpg (88,7 KB, 39 załadowań)

brawurkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 16:45   #3529
gosiunia22
Zadomowienie

Cytat:
Dla Was najlepiej jakby w którejś z Waszych parafii (gdzie spisujecie protokół) powiedizli Wam, że nie będa tego robić i niech spisuje protokól parafia w której bierzecie ślub - wtedy zapowiedzi odbywają się w tym kościele w tkórym bedziecie brać ślub i wszystko tam załatwiacie (oprócz odpisów o chrzcie i bierzmowaniu).
Dzięuję za pomoc, dziewczyny
Madziaczek, jednak sprawa trochę inaczej wygląda, bo już pytałam w parafii - zapowiedzi odbędą się w naszych rodzimych parafiach (bo muszą), mimo że ślub odbędzie się zupełnie gdzie indziej i właśnie tam będzie spisywany protokół. Ale dziękuję za dobre chęci

No więc zebrałam się na odwagę i wklejam swoje zdjęcie w sukni (ale nie moim egzemplarzu, tylko na przymiarce) oraz gorset na zbliżeniu.

Acha, na ramiączkach będą jeszcze kwiatuszki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Gorset Moshelli1.jpg (30,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mmm.jpg (36,1 KB, 60 załadowań)

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-28, 17:12   #3530
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brawurkaaa Pokaż wiadomość
dawno mnie tu nie było, ale staram sie czytac na bieżąco, ale to trudne bo duuużo tu piszecie

ta druga fotografia co wkleiłaś to własnie moja sukienka tylko że ja właśnie kupuje ja razem z bolerkiem który jest w sumie w komplecie z ta suknia. Ja zrezygnowałam z takiego zdobienia a będę miała inne które sobie wybrałam. Poniżej wklejam zdjęcia sukni z bolerkiem, trochę niewyrazne ale niestety nie mam innego. Co sadzicie o takim połączeniu??
Mi się ten komplecik podoba

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Dzięuję za pomoc, dziewczyny
Madziaczek, jednak sprawa trochę inaczej wygląda, bo już pytałam w parafii - zapowiedzi odbędą się w naszych rodzimych parafiach (bo muszą), mimo że ślub odbędzie się zupełnie gdzie indziej i właśnie tam będzie spisywany protokół. Ale dziękuję za dobre chęci

No więc zebrałam się na odwagę i wklejam swoje zdjęcie w sukni (ale nie moim egzemplarzu, tylko na przymiarce) oraz gorset na zbliżeniu.

Cudo ta suknia, w ogóle widzę że wszystkie PM 2008 (a już na pewno te z tego wątku) będą miały piękne suknie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 17:27   #3531
gosiunia22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

Cudo ta suknia, w ogóle widzę że wszystkie PM 2008 (a już na pewno te z tego wątku) będą miały piękne suknie

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 17:56   #3532
jeszczepanna
Raczkowanie

Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, wiem... ale nie mam głowy. wyniki moich badań nie są dobre, czeka mnie dalsza diagnostyka wiec mam doła
Piszecie o garniturach. Mój TZ ma 198cm wzrostu i jest b szczupły i nigdzie nie było grnitury. Zamówiliśmy surdut szyty na maire za 1400 zł ( z kamizelką w komplecie) i podobno kamizelki sa zawsze w komplecie, wiec dziwi mnie to co piszecie.
Do tej pory jeszcze nie pokazalam wam mojej sukni... a wiecie dlaczego, normalnie troche mam obawy... bo model jest z roku ubiegłego i to nie jest nowosc. Ale tylko w tej czułam sie wyjątkowo. Zdjecie załączam modelki. Ja mam włosy taki brąz z tycjanem, długośc do łopatki. Jak myślicie włosy upięte czy rozpuszczone, zaznaczam ślub 25.10.
Jedno zdjecie zalaczam w kolorze ecru bo sukienka jest bardziej widoczna. moja bedzie biała i bez tych zamiączek. co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg herms kadane!!!.jpg (35,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg herme kadane !! 2.jpg (32,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kedane z ramiączkami.jpg (73,2 KB, 51 załadowań)
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 18:09   #3533
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Do tej pory jeszcze nie pokazalam wam mojej sukni... a wiecie dlaczego, normalnie troche mam obawy... bo model jest z roku ubiegłego i to nie jest nowosc. Ale tylko w tej czułam sie wyjątkowo. Zdjecie załączam modelki. Ja mam włosy taki brąz z tycjanem, długośc do łopatki. Jak myślicie włosy upięte czy rozpuszczone, zaznaczam ślub 25.10.
Jedno zdjecie zalaczam w kolorze ecru bo sukienka jest bardziej widoczna. moja bedzie biała i bez tych zamiączek. co myślicie?
no i co z tego, że model z tamtego roku?? jakby to miało znaczenie ja swojej też bym nie miała... a też tylko w tej czułam, że to ta jedyna najwazniejsze żeby Tobie się podobała i żebyś dobrze się w niej czuła więc głowa do góry i proszę mi się tu nie zakompleksiać
sukienka oczywiście bardzo ładna

a co do tych kamizelek, to dziewczynom pewnie chodziło o kamizelki ślubne, które się kupuje oddzielnie...

Stary 2008-05-28, 18:28   #3534
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

Cytat:
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, wiem... ale nie mam głowy. wyniki moich badań nie są dobre, czeka mnie dalsza diagnostyka wiec mam doła
Piszecie o garniturach. Mój TZ ma 198cm wzrostu i jest b szczupły i nigdzie nie było grnitury. Zamówiliśmy surdut szyty na maire za 1400 zł ( z kamizelką w komplecie) i podobno kamizelki sa zawsze w komplecie, wiec dziwi mnie to co piszecie.
Jelsi moge cos powiedziec...Tylko bez urazy
SUKNIE MASZ CUDOWAN POPROSTU SZCZENA MI OPADLA ZE NORMALNIE SLOW MI BRAKOJE i powiem ci szczeze ze suknie z tego roku sa brzydkie malo ktora mi sie podoba suknie do polowy 2007 roku sa naprawde sliczne...Ale twoja jest naprawde cudowna...Mam nadzieje ze sie nieobrazilas
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 18:35   #3535
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez annakacka Pokaż wiadomość
dzasta110 my na slub zbieralismy przez ostatnie 5 lat..Oboje pracowalismy sezonowo we wloszech i uzbieralismy 50 tysiecy euro...Wiec jestesmy dumni z naszych zbiorow i wydatkow....Sam slub we wloszech bedzie nas kosztowac 20 tysiecy...A niewspomne o reszcie.Wiec naprawde jestesmy z siebie dumni...Nikt nam nic niedoklada ani centa wiec tym bardziej mamy powod do radosci...
tylko pogratulować wytrwałości w oszczędzaniu
nam wesele "sponsorują" rodzice czy dobrze czy źle, nie wiem wiemy, że mogą sobie na to pozwolić więc korzystamy... dla nich było od początku jasne jak słońce, że to oni płacą... uważam, że mamy szczęście, bo nie każdego jest stać, żeby wyprawić swoim dzieciom wesele...

Stary 2008-05-28, 18:46   #3536
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

dzasta110 wlansie dlatego my zaczelismu oszczedzac...Kurcze co sie stalo ze tamtego postu niewidac...Ups chyba cos z knocilam...Moze i rodzicow TZ stac na to ale moich nie a kwkoncu to rodzice pnny mlodej powinni wypraiwac...Choc powiem ze teraz wszytko organizuja wlasnie rodzina TZ ale my za wszytko placimy...
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 18:47   #3537
emilkaaaa
Przyczajenie

jeszczepanna śliczna suknia... bardzo dużo zdjęć kedane jest w internecie poszukaj a nacieszysz oko

co do moich przygotowań, to już prawie wszystko
brakuje : obrączek, dodatków dla mnie, stroju dla Przyszłego Męża i zaświadczenia z poradni rodzinnej

ślub w sierpniu sukienka wybrana właśnie AD 818 poszukuje zdjęć bo ze zdjęciami łatwiej dobrać dodatki no i właśnie można oko nacieszyć
emilkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 19:00   #3538
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
Nie polecam Wam firmy Sunset Suits. Moja mama tam pracuje i wiem jakie mają wyroby. Niektóre są dobre (te drooogie), ale duża część to po prostu chłam. Jak już to idźcie wybierać z kimś, kto się zna na materiałach, bo możecie strasznie przepłacić. Koszul nie polecam tańszych niż 100 zł. Lepsze na targu się trafiają.
W sumie to powinnam Wam Sunset polecać, bo moja mam znowu wypłaty nie dostanie, ale naprawdę dwa razy się zastanówcie zanim coś kupicie.
Być może tak jest, nie będę podważała Twojego zdania
Nie znam się na materiałach a mnie w każdym razie mnie bardzo się tam podobają garnitury.
Dlatego polecam!
Zawsze można sprawdzić! Rzecz gustu

Cytat:
Butki- prześliczne!!!!
Jaki masz rozmiar kopytka? I jak duży jest obcas w nich? Wyglądają bardzo zgrabnie!!
Biżuteria też fajniutka, taka delikatna- ale absolutnie na tym łańcuszku!!
Do tego trzeba czegoś delikatnego, albo cieniutką żyłkę srebrną, albo tą tasiemkę!!

Cytat:
Napisane przez brawurkaaa Pokaż wiadomość
Uwielbiam takie bolereczka!!!
Normalnie szaleństwo

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość

Normalnie wyglądasz jak Pani Wiosna z tymi kwiatuszkami!
Ślicznie!!

Cytat:
Kobietko zaznaczam Tobie, że moja sukienka również jest z roku ubiegłego i nawet nie śmiem myśleć, że przez to jest mniej atrakcyjna!!
I kochana moja suknia na manekinie wygląda wg mnie olśniewająco!!!!!
Straszliwie mi się podoba i nie przesadzam tu ani trochę!!!
Chcialabym jeszcze Ciebie w niej zobaczyć i będę w pełni szczęśliwa!!

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
a co do tych kamizelek, to dziewczynom pewnie chodziło o kamizelki ślubne, które się kupuje oddzielnie...
Mnie chodziło o to, że w Sunset Suits nie mają już garniturów z kamizelkami- powiedzieli nam że wyszły z mody. W innych kilku sklepach było podobnie!!
I chodzi o kamizelki do garnituru, nie ślubne!

Ojjjjj.... dziewuszki ale mam lenia!!!
Za tydzień mam straszny ostatni zjazd w szkole.
Mam 3 egzaminy, 2 zaliczenia ćwiczeń i muszę oddać plan pracy licencjackiej!
A tematu jeszcze nie mam!!!
Buuuuuuuuuuuuuu... czemu to się samo nie zrobi??

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-05-28, 19:04   #3539
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
nie dziękuję oczywiście mam nadzieję, że dotrwam i przeżyje to wszystko
ale nie pierwsza i nie ostatnia mam egzaminy, obronę i ślub
Nic się nie martw, jesteśmy we dwie

Cytat:
Ja sobie kupier sparzyłam właśnie na leżącym. Na stosjącym nic mi nie było, delikatnie i stopniowo się opalałam

Cytat:
Buty piękne, ale obcas, jak dla mnie, przerażający
Kolczyki mi się bardzo podobają, wisiorek już mniej (przez to srebrne "obramowanie"). Lepiej się prezentuje na tym drugim łańcuszku

Cytat:
Tylko nie przesadzaj z tym solarium Powinno się zrobić parę dni przerwy pomiędzy jedną wizytą a drugą.

Cytat:
Mam nadzieję, że w ostateczności wszystko będzie dobrze.
Suknia piękna Nie wiem, co to za różnica, czy jest z zeszłego roku czy z tego Przecież non stop się szyje tego typu suknie - są piękne, klasyczne, ponadczasowe Na pewno ślicznie w niej wyglądasz.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 19:07   #3540
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilkaaaa Pokaż wiadomość
jeszczepanna śliczna suknia... bardzo dużo zdjęć kedane jest w internecie poszukaj a nacieszysz oko

co do moich przygotowań, to już prawie wszystko
brakuje : obrączek, dodatków dla mnie, stroju dla Przyszłego Męża i zaświadczenia z poradni rodzinnej

ślub w sierpniu sukienka wybrana właśnie AD 818 poszukuje zdjęć bo ze zdjęciami łatwiej dobrać dodatki no i właśnie można oko nacieszyć
Jeśli masz chęć to pooglądaj sobie tutaj obrączki:
http://www.wec.com.pl/Obraczki-wielokolorowe-c21.html

Ja zamawiałam tam i są wg mnie śliczne i bardzo oryginalne!
To te:
http://www.wec.com.pl/Obraczki-wielo...00ZB-p627.html
Polecam!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości