|
|
#811 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Parapet - o płci nie rozmawiałam bo to telefonicznie mi podali wyniki. Ale na ostatniej wizycie byly klejnoty meskosci wiec dziewczynka eaczej nie bedzie
Koma -potwierdzam, osteopata czyni cuda mojej corce i mi tez pomogl bardzo, wlasnie na plecy Lunak -mi nieraz tak bąbli ze masakra... I sie dziwie jak maly moze tyle halasu narobic... Mam dylemat z kolorem wozka biala rama jest praktyczna bo malo brudu na niej widac, ale mi sie opatrzyla i myslalam o czarnej. Ale maz mowi ze bedzie widac rysy. W sumie na kazdym bedzie widac. Ale ze chcialam ciemnoszare siedziska to z czarna rama tak ponuro mi sie bedzie wydawalo... A z kolei podoba mi sie na czarnej ramie jasny szary |
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiula a Ty wstaw proszę swoje lupy że smyka ![]() Powoli nadrabiam bo ostatnie dwa dni mnie książka wciągnęła, odkurzylam w końcu czytnik Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
Brilliant ja bym brała ciemna ramę i jasny szary. Tylko pytanie jak jasny to jest, bo za bardzo bym nie chciała.
Pierwszy raz takie bąble mam. Wczesniej (do wczoraj, bo dzis cisza była) przez tydzien tak mi pukało pod pępkiem. A teraz pływanie i bąble nad pępkiem. Dziwne uczucie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#815 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dla klubowiczów jest 3 za 2 na całą kolekcję
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
20171019_200609.jpg20171019_200603.jpg
Pretty Wydaje nam się z Mężem że 56 wypadło wieksze w H&M Pies od razu chciał lizać buciki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Screenshot_2017-10-19-20-18-23.jpg |
|
|
|
|
#818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brałabym ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#819 |
|
Wtajemniczenie
|
A to ciemny na bialej:
Screenshot_2017-10-19-20-17-57.jpg Ie wiem co wybrac |
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jutro jadę oddać siku do badania i robie morfologie. Mam nadzieje ze wszystko będzie ok. Powiedzcie mi, czy Wy czujecie regularnie ruchy? Bo ja niestety nie i mam schize. Dzisiaj np w ogóle nie czulam, może raz coś delikatnie a przedwczoraj cały dzień było bulgotanie. Nie ma znaczenia czy zjem słodkie, czy leżę. I nie wiem czy jak ruchy się zaczynają to powinnam je czuć jakoś w miarę regularnie albo przynajmniej codziennie? Gdyby nie to to w ogóle bym się nie martwila |
|
|
|
|
#821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jasny to jednak bardziej brudzacy... Dobrze ze mam jeszcze czas do namyslu...
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Ja bulgotanie mam przewaznie jak leze i to wieczorami. Podobno regularnie to podobno okolo 26tc kiedy sa to faktycznie uderzenia raczka badz glowka. Teraz malce maja jeszcze troche miejsca do plywania i ciezko je wyczuc a jak odwroci sie pleckami do naszego brzucha to podobno juz calkiem trudno :p
|
|
|
|
|
#822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#823 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Brilliant, jednak ten na białej ramie bardziej do mnie przemówił
ale dla mnie lepsze zdjecie tego ze sklepu a nie katalogowego. kurczaczek nie myslalam o tym, ze czarna rama i ciemny wózek bedą wyglądać ponuro. Musze jeszcze raz jechać zobaczyc mój wybór Koma, w ogóle to jak na zajęciach? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#824 | |||
|
Rozeznanie
|
Za wami nie da sie nadazyc
Cos tam rano zaczelam odpisywac o tej przypince, ze mam taka, ciagle zapominam przypiac, ale tez nie wierze, ze cos da. Po mnie juz naprawde widac, jeszcze specjalnie zdejmuje kurtke, zeby nikt nie mial watpliwosci i nic, ludzie patrza, widza mnie i siedza. Ale przypne jutro, zobaczymy.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak juz jestesmy przy tym temacie, czy ktoras z was tez czuje ruchy glownie bardzo, bardzo nisko? No skrobie mi na samym dole, wrazenie jakby juz chcial wylazic... Te ruchy wyzej sa jak najbardziej mile, ale te na dole strasznie mnie draznia, sa niezbyt przyjemne. Oczywiscie ciesze sie, ze czuje malucha, ale nie moglby sie jakos przekrecic? |
|||
|
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
lubię oglądać dziecięce ciuszki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia.
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
Lunak - znieczulenie jest miejscowe, nie zrobi krzywdy dzieciątku
I proszę się nie nastawiać źle! Ja np w 4 tygodniu miałam robione zdjęcie rentgenowskie zęba czego w ciąży nie powinno się robić. Nie wiedziałam wtedy jeszcze o ciąży. Na początku się tym martwilam ale teraz czuję, że będzie dobrze. Do polowkowego zostało... 10 godzin! I czuje że będzie dobrze. Mąż mówi że mała jest silna po tatusiu wiec wiem że wszystko będzie ok!asiula- u mnie jeszcze nie sa rwgularne ruchy ale czuje coraz częściej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#828 |
|
Zadomowienie
|
Ja już ruchy czuje codziennie, a córkę poczułam dopiero koło 20 tyg i nieregularnie, więc bez stresu dziewczyny.
Gratuluję wszystkim dobrych wyników! Mi się wózek jasny na ciemnej bardziej podoba. Mnie zastanawia najbardziej co kupować pojedynczo na co razy 2. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
Akurat wczoraj to przyszły same bodziaki, takie gładkie, jednokolorowe i skarpetki bo zamawiałam w weekend jak jeszcze nie miałam potwierdzonej płci. Więc w sumie nie było czego fotografować. Jutro wyjmę torbę i porobię kilka fotek z tego, co kupiłam ja i teściowa wcześniej
|
|
#830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marcia - a jak z blizniakami z ruchami, czujesz je "szerzej" niz w pojedynczej ciazy? tez mi sie podoba ten jasny ![]() Ogladala moze ktoras kuchenne rewolucje? Ja dawno nie, ale dzisiaj trafilam na odcinek. Wlascicielka jakas tak pelna dumy i pychy ze slow braknie |
|
|
|
|
#832 |
|
Zadomowienie
|
Chyba raczej nie, choć na ciuszki u znalazłam druga czapeczkę jak miałam dla córeczki z newbie. Plus dwie te same bluzki i pajace z next. Albo spodenki te same co z hm córce kupiłam
więc pojedyncze egzemplarze będą podwójne. Kombinezon po młodej z newbie mi się strasznie podobał ale nie wiem czy za dziewczęcy nie jest![]() Bo np lezaczki przy córce nie używałam ale tu zapewne się sprawdzi. I czy kupić dwa czy jeden albo szumisia? Jak myślicie?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a bujaczki? Hmmm nie wiem ile bedziesz potrzebowala |
|
|
|
|
#834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak sie najadlam, ze masakra, na miesiac mi starczy ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Co do szumisia to ja nie kupowalam i nie kupuje. Wystarczyl mi na telefonie, szum wodospadu lub szum suszarki Ale nie uzywalam tego do usypiania bo moja za nic miala takie nowosci tylko do wyciszenia przy karmieniu bo u nas bylo hardkorowo i histerycznie przez dlugi czas i jedynie te szumy pomagaly jakakolwiek dziecko nakarmic.
|
|||
|
|
|
#836 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jakby się kręciła tam Dwa razy zdarzyło mi się, że czułam ruchy i nagle jakby mnie ktoś dźgał w pęcherz (domyślam się kto ) I fakt, nie było to przyjemne Swoją drogą wczoraj miała tak aktywny dzień Cytat:
|
|||||
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.aptekagemini.pl/inhalato...e-neb-50a.html Szybko inhaluje, dziecko sie nie nudzi i daje rade do konca. |
|
|
|
|
#838 |
|
Wtajemniczenie
|
Dolly - ja mam z lidla i fajnie sie sprawdza
zwroc uwage zeby mial koncowki dla dzieci
|
|
|
|
#839 |
|
Zadomowienie
|
Ja głównie też czuję maluszka po prawej stronie od pępka w dół. Może z tej strony jest więcej miejsca tam dla nich? Wczoraj to się tak wypial że wyglądałam jakbym piłkę zjadła, smiesznie wygląda taki krzywy brzuch 😎
|
|
|
#840 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też w tym miejscu czuję tak powiedzmy 90 % ruchów
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

biala rama jest praktyczna bo malo brudu na niej widac, ale mi sie opatrzyla i myslalam o czarnej. Ale maz mowi ze bedzie widac rysy. W sumie na kazdym bedzie widac. Ale ze chcialam ciemnoszare siedziska to z czarna rama tak ponuro mi sie bedzie wydawalo... A z kolei podoba mi sie na czarnej ramie jasny szary 

Dla klubowiczów jest 3 za 2 na całą kolekcję
13.03.2008

ale dla mnie lepsze zdjecie tego ze sklepu a nie katalogowego. kurczaczek nie myslalam o tym, ze czarna rama i ciemny wózek bedą wyglądać ponuro. Musze jeszcze raz jechać zobaczyc mój wybór 

tez mi sie podoba ten jasny 
Ale nie uzywalam tego do usypiania bo moja za nic miala takie nowosci tylko do wyciszenia przy karmieniu bo u nas bylo hardkorowo i histerycznie przez dlugi czas i jedynie te szumy pomagaly jakakolwiek dziecko nakarmic.