![]() |
#2791 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() To dokładnie tak jak ja ![]() Szkoda, że takie dwie fajne reprezentacje jak Hiszpania i Włochy spotykają się ze sobą już teraz, a nie dopiero w finale ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mój mąż też się sprzeciwiał, ale jak go zabrałam do schroniska, to nawiązała się między nimi taka więź, że wiedziałam, że futro już nasze będzie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli Rosja wygra z Niemcami - a mam nadzieję, że tak się nie stanie - to będę miała w domu niezłą jazdę. Bo Ciachulec stwierdził, ze jeśli Rosja wejdzie do finału - to obojętne z kim będzie grać - On będzie im kibicował - bo grają świetną piłkę i zasłużyli sobie na to - zwłaszcza po tym co pokazali wczoraj. Do tej pory stawiał na Holendrów - ale ... no cóż ... A ja mam tylko nadzieję, że dzisiejszy zwycięzca dokopie Turkom aż im w pięty pójdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W tym dziwnym sklepie na odludziu byla przymierzalnia wiec spokojnie zalozylam bez spodni i juz szykowalam karte platnicza. Ale tam mieli buty.... normalnie ja padlam. Normalne, lekko szalone, totalnie odjechane. Cytat:
![]() ![]() Lubie zbozowa, bardzo nawet Jak sie czujesz Gryxiu ostatnio? Cytat:
Wiesz Fenris mnie prawie garsciami zawsze od stresu leca. Nic wtedy nie pomaga oprocz powrotu do rownowagi psychicznej. Wrzuc jakies witaminy, odzywkuj sie. Ja staram sie farbowac wlosy tylko od czasu do czasu. Dziekuje ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny komentarzami odnosnie odnozy to sprawilyscie mi wielka radosc i lekki rumieniec ![]() ![]() Margot a czemu taka przemeczona jestes? Duzo sil witalnych zycze! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Wiem wiem. 3. W kwestii takiego typu ubrań to też sie u Mnie coś w szafie znajdzie: skórzane spodnie, skórzana mini, skórzany stanik (taki mocniej zabudowany), lateksowe spodnie w których okazje miała Mnie widzieć kokakola, evee i Margot. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No bo jak by nie patrzec skórzane ciuszki sa z świńskiej skóry wiec skojarzenia trafne. ![]() Cytat:
Kociak jest śliczny. Wygląda jak małe diablątko. Oba kociaki na zdjęciu poprostu piękne. Węże sa fajne. Cytat:
Tuńczyka z puszki to chyba większość kotów lubi. A i moja uwielbia wątróbkę wiec teraz codziennie jak wracamy z Ewcia ze spacerku to Kocie kupujemy. Cytat:
Futrzak jest Piekny. Ogólnie ja najbardziej z psów lubie wszystkie owczarki a zwłaszcza juz niemieckie (ha bo sama miałam). SUPER! ze sie paczka odnalazła tzn. ze znalazł sie ktoś uczciwy. Moj maz kiedyś zgubił duzy portwel z dokumentami i tygodniowa wypłatą. Po 3 dniach przyszło do nas awizo i odebrał z poczty przesyłkę z portfelem. Najfajniejsza była karteczka włożona do portfela. "Wyjąłem 10 złotych na przesyłkę i piwo dla znalazcy (czyli Mnie ![]() Każdy kot ma jakieś dziwne upodobania moja lubi Chio Tortilla Nachos Chees, a niech ktoś tylko spróbuje je jeść i jej nie dać, kocia zemsta gwarantowana. Cytat:
Wysokie kozaki do skórzanej mini i heja na imprezę. Cytat:
A "nielubienie" węży rozumiem. Jedni nie lubią weży a innych np Mnie nie kręcą papugi, kanarki i inne ptaszki. Choc sa wyjatki bo np. strusie sa fajne. Cytat:
A nie można było na szufelkę i wyrzucić z okno? Po co od razu zakapciowywac ?
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2008-06-22 o 11:33 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zakorzenienie
|
Spałam dzś 11godzin, głowa mi pęka, niedzielę mogę spisać praktycznie na straty, jestem rozbita i nieprzytomna - i ten żar za oknem...
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Banał, ale jakoś cholernie przykro mi było... Cytat:
![]() To najważniejsze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to miałam promotora ![]() ![]() Za samą pracę dostałam 4 ale było to najbardziej satysfakcjonujące i najbardziej pracowicie zdoybte 4 na całych moich studiach ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak więc, żeby Rosja wygrała z Niemcami, obie te drużyny muszą najpierw pokonać w pólfinałach swoich rywali i tym samym zmierzą się ze sobą w finale => Terminarz. Ja chcę zobaczyć w finale szalejącą z radości Italię ( ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czemu, ale ja sobie kombinowałam - nie patrząc na harmonogram, że : -dziś zagra Hiszpania z Włochami -w środę Niemcy z Rosją -w czwartek dzisiejsi zwycięzcy z Turcją no i potem w finale Niemcy lub Rosja z Turcją, Włochami i Hiszpanią .... heh No to ja widzę finał - Niemcy - Hiszpania lub Włochy - innej opcji nie przyjmuję do wiadomości O! Teraz juz chyba nic nie namieszałam, co nie ? łomatulu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie odnośnie zakładania klubów - czym się różni moderowany od tego z zaproszeniami? Tzn, rozumiem- ale czy jednocześnie może być moderowany i z zaproszeniami? Wybaczcie mi - naprawdę mam dziś ciężki dzień do myślenia
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
w środe chyba graja niemcy z turcją-kibicuję turcji a w czwartek rosja z hiszpanią/włochami-kibicuje rosji finał rosja-turcja mi z tego wychodzi, obojętnie kto wygra...
![]() |
#2803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszperałam ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
BAN stały
|
ładna pogoda a u mnie brak perspektyw na cokolwiek, chciałam nad jeziorko ale dla mojego leniwca sie nie chce
![]() Fav i co z zakupami? |
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | ||
BAN stały
|
Zielona30, zdjęcie z kotem wymiata
![]() ![]() Dziękuję, nie jest źle ![]() Chociaż... mogłoby być lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Młoda Polska i dwudziestolecie to moje ulubione epoki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To bylby (bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Zadomowienie
|
Mogę się pochwalić, że we wtorek robię kolczyka w wardze?
![]()
#2813 |
Zakorzenienie
|
Fajowoo ![]() ![]() Przeglądam sobie wzory tatuaży - nie wiem co mi odbiło ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 |
Zadomowienie
|
![]() http://img236.imageshack.us/img236/4...4392181xx3.jpg takiego robię. ![]()
#2815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malutki - myślałam, że kółko będzie. Fajny ten drobiazg ![]() Ten wzór mi się podoba ![]() http://www.tatuaze.net/kolorowe-wzor...zy-amulet.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tatuażeee ![]()
![]() |
#2817 | |||||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Odpiszę jak się zbiorę. najpierw muszę odepchać skrzynkę, bo znów mam full... Cytat:
Co polecam? Prawdę mówiąc u mnie zadziałał Henna Treatment Wax. Chyba... ![]() Zerkałam. Wymyślimy coś chyba. ![]() Cytat:
Cytat:
Ja także dopuszczam możliwość, że Rosjanie w tak fenomenalnej formie są wstanie pokonać Niemców. I jeśli tak się stanie, nie będę rwała włosów z głowy. Rwanie włosów mam zarezerwowane tylko na mecze, w których wygrywają Italcy. ![]() Cytat:
Nie chcę, żeby ktoś dokopywał Turkom. Zaimponowali mi w tym turnieju. ![]() Tak samo, jak Grecy w poprzednim. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ej! Ej! Ej no! Żadnych pipszołów nie robię! Ani na żywo, ani po śmierci. ![]() Cytat:
![]() Kiedy pierwszy raz w życiu dotknęłam węża - naprawdę byłam zaskoczona. Ciepły, suchy, twardy, jak dobrze umięśnione udo. Cudne zwierzaki! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Każdy ma jakieś wstręty. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kółka w wardze mnie nie zachwycają, Madonna też jakoś na pryszcza często wygląda, ale to... To jest arcypiękne. Nie widziałam nigdy takiego. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2818 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ciekawy, ja jednak zdecydowanie nie lubię ani kolczyków nigdzie indziej niż poza uszami a tatuaży tez nie lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Vertical labret to to się zwie ![]() już się zaczynam bać. i kłucia i reakcji rodziców...
![]() |
#2820 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a ja nie cierpię mew - obsrańce-krzykacze |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.