Scent Bar IV - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-22, 10:01   #2791
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar IV

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Myszuniu, nie zmieniłam zdania .... ale Hiszpanom też kibicuję
pamiętasz ? Południowcyrulezz
Włochy, Hiszpania, Portugalia ...
Nie wiem sama komu będę kibicować jak w finale będą i jedni i drudzy - chyba się rozdwoję

Chociaż, przy tych mistrzostwach zaczynam patrzeć troszkę inaczej - mniej sentymentalnie ( ale jeszcze nie do końca ). To tak jak mój Ciachulec powiedział : "niech wygrają NAJLEPSI" - Ale to było dopiero po tym jak Nasi odpadli
Pamiętam, pamiętam
To dokładnie tak jak ja - zawsze za Italią, za Portugalią i Hiszpanią.

Szkoda, że takie dwie fajne reprezentacje jak Hiszpania i Włochy spotykają się ze sobą już teraz, a nie dopiero w finale i szkoda wielka, że Portugalia już pojechała do domu.
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 10:14   #2792
asia_102
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1214081000
Te drugie zdjęcie zabójcze.Od zawsze podobały mi się owczarki,nigdy jednak nie myślałam,żeby mieć takiego .Jakieś półtora roku małż postawił mi ultimatum,że robię prawo jazdy(chyba nigdy się nie odważę) albo zmieniam pracę ze względu na spotkania ze złodziejami itp w drodze do pracy.
Wtedy zaświtał mi w głowie pomysł :Pies obronny,oczywiście owczarek.
Tż nigdy się nie przyznawał,że boi się dużych psów,widać było jednak jego obawy jak mały niedżwiadek rósł jak na drożdżach a on tylko mówił,że już większa chyba nie będzie,bo chociaż suka ale jest duża i grubej kości.Pukał się w czoło jak można psa całować i tak rozpieszczać.
W Prima Aprilis wydało się jak pies zawładnął sercem mojego tż,bo powiedziałam mu,że ktoś zauroczony moją Ninką chce mi zapłacić za nią 2 tyś. i zastanawiam się czy jej nie sprzedać a na te miejsce kupić szczeniaka i jeszcze ile kasy zostanie.Wieczorem dowiedziałam się jakie komentarze na mój temat miał,nie nadają się do powtórzenia,ale jego decyzja mnie zaskoczyła bo stwierdził,żebym się nie ważyła jej sprzedać ,a on mi da te pieniądze.
Pomimo tych wszędobylskich kudłów,wymazanych ścian ,piaskownicy ,nie wspominając już o przewróconym kwietniku z moim ulubionym skrzydłokwiatem(kota drapiącego fotel trzeba przecież przywołać do porządku) nie wyobrażam sobie nie mieć w domu tego kudłacza.Kotka już stara,ale też kochana.
Co do pająków i innych robali to zastanawiam się jak to możliwe ,że można czuć paniczny lęk przed czymś tak małym ale to już mi chyba nie przejdzie.Jak ktoś wcześniej napisał:mogą sobie chodzić byle nie po mnie.Myszy i inne stworzonka nie wzbudzają we mnie żadnego lęku.
aleeee cuuuuudo

mój mąż też się sprzeciwiał, ale jak go zabrałam do schroniska, to nawiązała się między nimi taka więź, że wiedziałam, że futro już nasze będzie a teraz to już ma kompletnego fioła

(¨`·.·´¨)
`·.(¨`·.·´¨)
` ·.,.·´
asia_102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 10:24   #2793
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Pamiętam, pamiętam
To dokładnie tak jak ja - zawsze za Italią, za Portugalią i Hiszpanią.

Szkoda, że takie dwie fajne reprezentacje jak Hiszpania i Włochy spotykają się ze sobą już teraz, a nie dopiero w finale i szkoda wielka, że Portugalia już pojechała do domu.
I Chorwacji też szkoda

Jeżeli Rosja wygra z Niemcami - a mam nadzieję, że tak się nie stanie - to będę miała w domu niezłą jazdę. Bo Ciachulec stwierdził, ze jeśli Rosja wejdzie do finału - to obojętne z kim będzie grać - On będzie im kibicował - bo grają świetną piłkę i zasłużyli sobie na to - zwłaszcza po tym co pokazali wczoraj. Do tej pory stawiał na Holendrów - ale ... no cóż ...

A ja mam tylko nadzieję, że dzisiejszy zwycięzca dokopie Turkom aż im w pięty pójdzie
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 10:26   #2794
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
J

Ja to nie mam odwagi na takie obuwie
No, ale nie mam też takich zgrabnych odnóży jak Ty
Czy ja mam odwage to sie okaze,
Dziekuje
Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość

Hecate, aaaaaaaale noooooogi..... piękne
ja to takie buty mogłabym sobie ... przy łóżlu postawić jedynie
dziekuje
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Obłędne są!
Mierzyłam takie (od kumpeli) i efekt jest powalający. Jak widać na zdjęciach.
Dzie-ku-je!
W tym dziwnym sklepie na odludziu byla przymierzalnia wiec spokojnie zalozylam bez spodni i juz szykowalam karte platnicza. Ale tam mieli buty.... normalnie ja padlam. Normalne, lekko szalone, totalnie odjechane.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Hecate - odważne obuwie

Popijam sobie właśnie kawę zbożową Moje "najnowsze" kulinarne odkrycie

Lubicie? (tak sobie rozmowę zagajam)

Odwazne? co Ty
Lubie zbozowa, bardzo nawet
Jak sie czujesz Gryxiu ostatnio?

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Myję codziennie rano i suszę, więc może są delikatnie przesuszone. Niedługo będę ŁYSA.
Jak miałam długie do pasa to było lepiej, mimo że wtedy się rozdwajały.
Nie jestes na diecie? moze masz stres?
Wiesz Fenris mnie prawie garsciami zawsze od stresu leca. Nic wtedy nie pomaga oprocz powrotu do rownowagi psychicznej.
Wrzuc jakies witaminy, odzywkuj sie.

Ja staram sie farbowac wlosy tylko od czasu do czasu.

Cytat:

Wow, jakie buty, very sexy
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Oj, tam, czy praktyczne! Boskie są i tyle, chętnie bym takie miała dla samej przyjemności posiadania a nogi to Ty faktycznie masz zabójcze

Dziekuje

Dziewczyny komentarzami odnosnie odnozy to sprawilyscie mi wielka radosc i lekki rumieniec

Margot a czemu taka przemeczona jestes? Duzo sil witalnych zycze!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 10:45   #2795
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Eenax, jest jeden sposób - zapodać Głupiego Jasia, przypiąć pasami Kandydatkę na Czarodziejkę i wtedy malować
Juz wiem co zrobię. Ze też wczesniej mi nie przyszło do glowy zeby zapodać narkozę w postaci KuroSika.

Cytat:
Przypomina mi to odcinek "Dextera" kiedy Dexter po przegrzaniu mózgu wpadł w ręce Deedee. Będę równie ładna?

Wolę różki. Ty wiesz.

Mnie lateks nie uczula. Mam sukienkę. Ale skórzany gorset też mam.
1. Tego odcinka Dextera akurat nie ogladałam . Ale jak dostane instrukcję co i jak to da się zrobić.

2. Wiem wiem.

3. W kwestii takiego typu ubrań to też sie u Mnie coś w szafie znajdzie: skórzane spodnie, skórzana mini, skórzany stanik (taki mocniej zabudowany), lateksowe spodnie w których okazje miała Mnie widzieć kokakola, evee i Margot.

Cytat:
Napisane przez asia_102 Pokaż wiadomość
Doszłam do 7 strony i jedyne ciacho jakie tam widziałam to Luca (synek KAKA-i).

Cytat:
No zgadzam się. Ptyś to trafne określenie.
Nie lubię ptysoiwych mężczyzn.
I ja muszę się zgodzić. Schweinsteiger jest paskudny.

Cytat:
No teraz to mam nie tylko kosmate, ale i świńskie skojarzenia
No bo jak by nie patrzec skórzane ciuszki sa z świńskiej skóry wiec skojarzenia trafne.

Cytat:
Sabbath - jeśli kiedykolwiek dasz się zrobić na różową wróżkę, to ja koniecznie poproszę zdjęcia potem
Nie ma tak łatwo. Pokaz z PEEP-SHOW tylko na żywo.

Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość
Truskawo
Kociak jest śliczny. Wygląda jak małe diablątko.

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Oba kociaki na zdjęciu poprostu piękne.

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
O ze zwierzat to wezy nie lubie.
Węże sa fajne.

Cytat:
Moje też uwielbiają tuńczyka z puszki.
Blonde Stranger - dawałam mu nap gotowaną marchewkę czy kalafior - jadł bez problemu
Moja Kota lubi natomiast gotowane ziemniaki z masłem.
Tuńczyka z puszki to chyba większość kotów lubi.
A i moja uwielbia wątróbkę wiec teraz codziennie jak wracamy z Ewcia ze spacerku to Kocie kupujemy.
Cytat:
W sumie wlasciwie mozna i tak zapytac wiec moze tak - obrzydzaja mnie weze. Odczuwam strach. Nie niechec.
Wiele osób nie "lubi" węży bo od samego początku są negatywnie przedstawiane jako synonim zła. Dodatkowo przysłowia też nie przedstawiają ich w dobrym świetle np. "mieć węża w kieszeni". I na koniec wszędzie sie mówi ze węże sa zimne i oślizgłe, co kompletnie mija się z prawdą.

Cytat:
Napisane przez asia_102 Pokaż wiadomość
a ja mam - moje futro oto one w dwóch odsłonach
Futrzak jest Piekny. Ogólnie ja najbardziej z psów lubie wszystkie owczarki a zwłaszcza juz niemieckie (ha bo sama miałam).

Cytat:
Znalazła się, ktoś ją zobaczył i zaniósł do kasy. Rany jak się cieszę
SUPER! ze sie paczka odnalazła tzn. ze znalazł sie ktoś uczciwy.

Moj maz kiedyś zgubił duzy portwel z dokumentami i tygodniowa wypłatą. Po 3 dniach przyszło do nas awizo i odebrał z poczty przesyłkę z portfelem. Najfajniejsza była karteczka włożona do portfela. "Wyjąłem 10 złotych na przesyłkę i piwo dla znalazcy (czyli Mnie ).
Cytat:
A mój wpiernicza czarne oliwki jak koń owies i mozarellę
Każdy kot ma jakieś dziwne upodobania moja lubi Chio Tortilla Nachos Chees, a niech ktoś tylko spróbuje je jeść i jej nie dać, kocia zemsta gwarantowana.

Cytat:
No tak, do łóżka są idealne
A do spódniczki, no może faktycznie budziłyby pewne skojarzenia.
Ja to nie mam odwagi na takie obuwie
No, ale nie mam też takich zgrabnych odnóży jak Ty
E tam do łóżka.
Wysokie kozaki do skórzanej mini i heja na imprezę.

Cytat:
Ja akurat węże kocham miłością namiętną i wielką. Pewnie miałabym hodowlę, ale niestety, nie jestem w stanie przejść etapu, kiedy młodego węża trzeba karmić żywymi gryzoniami.
W każdym razie, choć lubię węże, szczury i pająki - nie będę dziwiła się ludziom, którzy ich nie lubią.
Cenię różnorodność. Także pod tym względem.
Węże da się nauczyć jeść padlinę. Moje dostałam już dorosłe i były nauczone na myszy wiec na kawałki kurczaka ich sie nauczyć nie dało. Poza tym moje nie chciały jesc jak ktos był w pomieszczeniu. Więc rzucałam mysz wychodziłam i jak wracałam to juz nic nie było.

A "nielubienie" węży rozumiem. Jedni nie lubią weży a innych np Mnie nie kręcą papugi, kanarki i inne ptaszki. Choc sa wyjatki bo np. strusie sa fajne.

Cytat:
Mój irracjonalny lęk przed pająkami kazał mi wieczorem potraktować laczkiem czarne cholerstwo, siedzące sobie jakby nigdy nic na moim parapecie
Zbrodniciel!!!
A nie można było na szufelkę i wyrzucić z okno? Po co od razu zakapciowywac ?
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Edytowane przez Eenax
Czas edycji: 2008-06-22 o 11:33
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 10:47   #2796
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Spałam dzś 11godzin, głowa mi pęka, niedzielę mogę spisać praktycznie na straty, jestem rozbita i nieprzytomna - i ten żar za oknem...

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 10:55   #2797
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Rozpakowałam wszystkie zakupy. usiadłam przed kompem i sobie myślę, przymierze koszulkę - kupiłam sobie taka fajną przeźroczystą koszulkę nocną - szukam torby - nie ma - pytam gdzie jest - On nie wie.
musiała zostać przy tym cholernym stoliku w restauracji - pojechał tam teraz - ale ... no wątpię, żeby tam jeszcze była - minęły ze 3 godziny.
Ja w piątek zostawiłam zakupy z SuperPharmu... Kupiłam 3 paki pieluch dla siostrzeńca (były na promocji ) i parę rzeczy sobie. TŻ przyjechał autem (nie pomyślałam, że te paki to takie zarąbiście ciężkie będą...), zabrał to co było na ławeczce, a ja poszłam do Almy. W sobotę szukam dezodorantu - nie ma. Pytam gdzie zakupy - on zaskoczony o co chodzi... Okazało się, że wziął paki i mój żakiet, ale reklamówki już nie zauważył, a ja byłam przekonana, że zabrał wszystko
Banał, ale jakoś cholernie przykro mi było...

Cytat:
Ja sama się boję, bo mam rozdanie dyplomów a nie wiem do tej pory co z dostałam Pojadę wielce po dyplom na super uroczystą imprezę, na którym też potencjalnie będzie 3 albo 3,5 - nie wiem co ja wtedy zrobię
Taaa... Moja pani promotor dała mi 3,5 - jako jedyna. Recenzent wystawiła 5 (zresztą świetna babka - na obronie to ona podtrzymywała nas na duchu - aż szkoda, że tylko 3 prace z 15 recenzowała), obrona - 5. Po przemyśleniu promotor podwyższyła mi ocenę na 4... I pomyśleć, że zależało mi, żeby się do niej dostać - pierwsze wrażenie było całkiem inne... A potem - poza dwiema dziewczynami - wszystkich nas tak traktowała niefajnie...

Cytat:
Edit : te drugie moje haha przydatne i praktyczne obuwie
kurcze, piękne...

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Nie mam w każdym razie poczucia poniżenia
To najważniejsze

Cytat:
Boulahrouzowi zmarła córeczka, chyba niedawno urodzona, ale nie jestem pewna.
O kurcze, nie wiedziałam Taki cios...

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Sprobuj moze masci TRIBIOTIC jest w malych saszetkach po ok. 2,00 zlote lub w tubkach po 14g. Mnie ona zawsze ratuje z opresji
Świetna jest

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-22, 11:09   #2798
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Taaa... Moja pani promotor dała mi 3,5 - jako jedyna. Recenzent wystawiła 5 (zresztą świetna babka - na obronie to ona podtrzymywała nas na duchu - aż szkoda, że tylko 3 prace z 15 recenzowała), obrona - 5. Po przemyśleniu promotor podwyższyła mi ocenę na 4... I pomyśleć, że zależało mi, żeby się do niej dostać - pierwsze wrażenie było całkiem inne... A potem - poza dwiema dziewczynami - wszystkich nas tak traktowała niefajnie...

Ja to miałam promotora Wszyscy pukali się w głowę, jak słyszeli, że idę do niego, że nudny, sztywny, zasadniczy. A ja chciałam pisać magisterkę z Młodej Polski i już. I co? - okazało się, że owszem, profesor to człowiek dystyngowany, z dystansem- nie był typem "kumpla" , ale z niesamowitym poczuciem humoru (uszczypliwym, ironizującym). Był niesamowicie wymagający - co miesiąc musieliśmy oddawać mu rozdziały prac - nie na brudno, na czysto i z przypisami! Sprawdzał wszystko, zauważał nawet brak kropki, ale i naprowadzał, podsuwał nowe problemy do opisania, kwestie. Dzięki temu w czerwcu oddałam mu zakończenie, poprawiłam poprzednie rozdziały, wydrukowałam, zdałam i miałam miesiąc czasu do obrony

Za samą pracę dostałam 4 ale było to najbardziej satysfakcjonujące i najbardziej pracowicie zdoybte 4 na całych moich studiach Obroniłam się na wyższą ocenę - bo lepeiej idzie mi rozmawianie mimo wszytko niż pisanie

Frank Zappa

Stary 2008-06-22, 11:09   #2799
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli Rosja wygra z Niemcami - a mam nadzieję, że tak się nie stanie - to będę miała w domu niezłą jazdę. Bo Ciachulec stwierdził, ze jeśli Rosja wejdzie do finału - to obojętne z kim będzie grać - On będzie im kibicował - bo grają świetną piłkę i zasłużyli sobie na to - zwłaszcza po tym co pokazali wczoraj. Do tej pory stawiał na Holendrów - ale ... no cóż ...

A ja mam tylko nadzieję, że dzisiejszy zwycięzca dokopie Turkom aż im w pięty pójdzie
Fav, troszkę pokręciłaś - dzisiejszy zwycięzca mógłby dokopać Turkom pod warunkiem, że ci wcześniej pokonają w pólfinale Niemców , bo pierwszą parą półfinałową są właśnie Niemcy i Turcja, którzy zagrają razem 25 czerwca w środę, natomiast w drugim pólfinale Rosja zagra z bohaterem dzisiejszego spotkania (albo z Hiszpanią albo z Włochami).
Tak więc, żeby Rosja wygrała z Niemcami, obie te drużyny muszą najpierw pokonać w pólfinałach swoich rywali i tym samym zmierzą się ze sobą w finale => Terminarz.

Ja chcę zobaczyć w finale szalejącą z radości Italię () albo Hiszpanię, a reszta mnie nie obchodzi.
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 11:19   #2800
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Fav, troszkę pokręciłaś - dzisiejszy zwycięzca mógłby dokopać Turkom pod warunkiem, że ci wcześniej pokonają w pólfinale Niemców , bo pierwszą parą półfinałową są właśnie Niemcy i Turcja, którzy zagrają razem 25 czerwca w środę, natomiast w drugim pólfinale Rosja zagra z bohaterem dzisiejszego spotkania (albo z Hiszpanią albo z Włochami).
Tak więc, żeby Rosja wygrała z Niemcami, obie te drużyny muszą najpierw pokonać w pólfinałach swoich rywali i tym samym zmierzą się ze sobą w finale.

Ja chcę zobaczyć w finale szalejącą z radości Italię () albo Hiszpanię, a reszta mnie nie obchodzi.

no rzeczywiście namieszałam jak cyganka w tobołku
Nie wiem czemu, ale ja sobie kombinowałam - nie patrząc na harmonogram, że :
-dziś zagra Hiszpania z Włochami
-w środę Niemcy z Rosją
-w czwartek dzisiejsi zwycięzcy z Turcją

no i potem w finale Niemcy lub Rosja z Turcją, Włochami i Hiszpanią .... heh

No to ja widzę finał - Niemcy - Hiszpania lub Włochy - innej opcji nie przyjmuję do wiadomości O!
Teraz juz chyba nic nie namieszałam, co nie ? łomatulu
Stary 2008-06-22, 11:24   #2801
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mam pytanie odnośnie zakładania klubów - czym się różni moderowany od tego z zaproszeniami? Tzn, rozumiem- ale czy jednocześnie może być moderowany i z zaproszeniami? Wybaczcie mi - naprawdę mam dziś ciężki dzień do myślenia Gdzie można poczytać coś więcej- w regulaminie? Idę poszperać

Frank Zappa

Stary 2008-06-22, 11:29   #2802
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Nie wiem czemu, ale ja sobie kombinowałam - nie patrząc na harmonogram, że :
-dziś zagra Hiszpania z Włochami
-w środę Niemcy z Rosją
-w czwartek dzisiejsi zwycięzcy z Turcją

no i potem w finale Niemcy lub Rosja z Turcją, Włochami i Hiszpanią .... heh

No to ja widzę finał - Niemcy - Hiszpania lub Włochy - innej opcji nie przyjmuję do wiadomości O!
Teraz juz chyba nic nie namieszałam, co nie ? łomatulu
czyli dziś znowu trzeba wyierac mniejsze zło... niech bedzie Hizpania
w środe chyba graja niemcy z turcją-kibicuję turcji
a w czwartek rosja z hiszpanią/włochami-kibicuje rosji

finał rosja-turcja mi z tego wychodzi, obojętnie kto wygra...

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 11:45   #2803
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Mam pytanie odnośnie zakładania klubów - czym się różni moderowany od tego z zaproszeniami? Tzn, rozumiem- ale czy jednocześnie może być moderowany i z zaproszeniami? Wybaczcie mi - naprawdę mam dziś ciężki dzień do myślenia Gdzie można poczytać coś więcej- w regulaminie? Idę poszperać

Wyszperałam Zapraszam wszystkich chętnych do Klubu wielbicielek i wielbicilei Tima Rotha, klub jest ogólnodostępny

Frank Zappa

Stary 2008-06-22, 11:56   #2804
Zuziunia
BAN stały

ładna pogoda a u mnie brak perspektyw na cokolwiek, chciałam nad jeziorko ale dla mojego leniwca sie nie chce co za dzień nudny....

Fav i co z zakupami?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 12:25   #2805
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:

Fav i co z zakupami?
Znalazły sie Zuziuniu, aż dziw. Ale są
dziękuję
Stary 2008-06-22, 12:31   #2806
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Znalazły sie Zuziuniu, aż dziw. Ale są
dziękuję
No to dobrze
Stary 2008-06-22, 13:25   #2807
gryx82
BAN stały

Zielona30, zdjęcie z kotem wymiata A Nina cudna

Cytat:
Jak sie czujesz Gryxiu ostatnio?
Dziękuję, nie jest źle

Chociaż... mogłoby być lepiej

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Juz wiem co zrobię. Ze też wczesniej mi nie przyszło do glowy zeby zapodać narkozę w postaci KuroSika
Zmieszanego pół na pół z Montaną (coby mieć pewność, że delikwent zbyt wcześnie się nie wybudzi ).

Cytat:
Zbrodniciel!!!
A nie można było na szufelkę i wyrzucić z okno? Po co od razu zakapciowywac ?
Na szufelkę?! A jakby mi uciekł, to co bym zrobił?

Cytat:
A ja chciałam pisać magisterkę z Młodej Polski i już
Młoda Polska i dwudziestolecie to moje ulubione epoki
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 13:52   #2808
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Młoda Polska i dwudziestolecie to moje ulubione epoki
Zdecydowanie wolę romantyzm.

Jadę na lody brzuch rozpasać.
Stary 2008-06-22, 14:18   #2809
mskladaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
czyli dziś znowu trzeba wyierac mniejsze zło... niech bedzie Hizpania
w środe chyba graja niemcy z turcją-kibicuję turcji
a w czwartek rosja z hiszpanią/włochami-kibicuje rosji

finał rosja-turcja mi z tego wychodzi, obojętnie kto wygra...
Jak juz przy finale jestesmy to mi sie teraz marzy Rosja- Niemcy!
To bylby (bedzie ) mecz!
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-22, 14:31   #2810
gryx82
BAN stały

Cytat:
Zdecydowanie wolę romantyzm
Wszystko, byle nie oświecenie...
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 14:34   #2811
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Wszystko, byle nie oświecenie...
Wszytko byle nie pozytywizm

Frank Zappa

Stary 2008-06-22, 14:58   #2812
Lea93
Zadomowienie

Mogę się pochwalić, że we wtorek robię kolczyka w wardze?

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 15:00   #2813
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość

Fajowoo Podobają mi się kolczyki w tym miejscu

Przeglądam sobie wzory tatuaży - nie wiem co mi odbiło

Frank Zappa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-22, 15:09   #2814
Lea93
Zadomowienie

Cytat:
Fajowoo Podobają mi się kolczyki w tym miejscu

http://img236.imageshack.us/img236/4...4392181xx3.jpg takiego robię.

wątek wymiankowy.
Stary 2008-06-22, 15:13   #2815
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Malutki - myślałam, że kółko będzie. Fajny ten drobiazg

Ten wzór mi się podoba

http://www.tatuaze.net/kolorowe-wzor...zy-amulet.html

Frank Zappa

Stary 2008-06-22, 15:23   #2816
Lea93
Zadomowienie

Cytat:
Malutki - myślałam, że kółko będzie. Fajny ten drobiazg

Ten wzór mi się podoba

http://www.tatuaze.net/kolorowe-wzor...zy-amulet.html
kółek ja nie ljublju.

tatuażeee

wątek wymiankowy.
Stary 2008-06-22, 15:52   #2817
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabb dostałaś PW ? Bo wczoraj jakieś cuda się działy z wizażem i nie wiem czy doszło.
Dostałam.
Odpiszę jak się zbiorę. najpierw muszę odepchać skrzynkę, bo znów mam full...

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Spać mi się chce!!! A pozatym czy ktoś zna dobry sposób na wypadanie włosów? Wypadały zawsze, ale teraz mogę je wyjmować garściami (przy myciu czy suszeniu), zmieniłam farbę z Palette na Garnier, ale nie pomogło. Silica też nie pomaga. Myję codziennie rano i suszę, więc może są delikatnie przesuszone. Niedługo będę ŁYSA.
Jak miałam długie do pasa to było lepiej, mimo że wtedy się rozdwajały.
Fenris, może to takie coroczne wiosenne wypadanie? Mnie też się zaczęło z opóźnieniem...
Co polecam?
Prawdę mówiąc u mnie zadziałał Henna Treatment Wax. Chyba...

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
zerknik w moj podpis, moze cos wymyslimy
Zerkałam. Wymyślimy coś chyba.

Cytat:
Chociaż, przy tych mistrzostwach zaczynam patrzeć troszkę inaczej - mniej sentymentalnie ( ale jeszcze nie do końca ). To tak jak mój Ciachulec powiedział : "niech wygrają NAJLEPSI" - Ale to było dopiero po tym jak Nasi odpadli
Tak. Dlatego podziwiam waleczność Turków i fenomenalną grę Rosjan. Choć przecież te drużyny nie należą do moich ulubieńców.

Cytat:
I Chorwacji też szkoda

No i rację ma.
Ja także dopuszczam możliwość, że Rosjanie w tak fenomenalnej formie są wstanie pokonać Niemców. I jeśli tak się stanie, nie będę rwała włosów z głowy.
Rwanie włosów mam zarezerwowane tylko na mecze, w których wygrywają Italcy.

Cytat:
A ja nie.
Nie chcę, żeby ktoś dokopywał Turkom. Zaimponowali mi w tym turnieju.
Tak samo, jak Grecy w poprzednim.

Cytat:
Juz wiem co zrobię. Ze też wczesniej mi nie przyszło do glowy zeby zapodać narkozę w postaci KuroSika.
No wiesz... Nie myślałam, że aż tak mnie nie lubisz.

Cytat:
1. Tego odcinka Dextera akurat nie ogladałam . Ale jak dostane instrukcję co i jak to da się zrobić.

2. Wiem wiem.

3. W kwestii takiego typu ubrań to też sie u Mnie coś w szafie znajdzie: skórzane spodnie, skórzana mini, skórzany stanik (taki mocniej zabudowany), lateksowe spodnie w których okazje miała Mnie widzieć kokakola, evee i Margot.
Skórzaną mini też mam, tylko nie przyszło mi do głowy, że ona jest "takiego typu".

Cytat:
Nie ma tak łatwo. Pokaz z PEEP-SHOW tylko na żywo.
Ej! Ej! Ej no!
Żadnych pipszołów nie robię! Ani na żywo, ani po śmierci.

Cytat:
Wiele osób nie "lubi" węży bo od samego początku są negatywnie przedstawiane jako synonim zła. Dodatkowo przysłowia też nie przedstawiają ich w dobrym świetle np. "mieć węża w kieszeni". I na koniec wszędzie sie mówi ze węże sa zimne i oślizgłe, co kompletnie mija się z prawdą.
Ano mija się.
Kiedy pierwszy raz w życiu dotknęłam węża - naprawdę byłam zaskoczona. Ciepły, suchy, twardy, jak dobrze umięśnione udo. Cudne zwierzaki!

Cytat:
Moj maz kiedyś zgubił duzy portwel z dokumentami i tygodniowa wypłatą. Po 3 dniach przyszło do nas awizo i odebrał z poczty przesyłkę z portfelem. Najfajniejsza była karteczka włożona do portfela. "Wyjąłem 10 złotych na przesyłkę i piwo dla znalazcy (czyli Mnie ).
Doskonałe!

Cytat:
Węże da się nauczyć jeść padlinę. Moje dostałam już dorosłe i były nauczone na myszy wiec na kawałki kurczaka ich sie nauczyć nie dało. Poza tym moje nie chciały jesc jak ktos był w pomieszczeniu. Więc rzucałam mysz wychodziłam i jak wracałam to juz nic nie było.
Wiem, że można. Kumpel karmi swojego podgrzewanymi w mikrofali kurczakami. Ale kiedy byli na etapie szczurów, to wszyscy jego znajomi, dziewczyny, ex dziewczyny, ex teściowe, oraz cała reszta innych naiwniaków hodowała szczury. Jak już zajrzał do pudełka - klops. Wąż pościł.

Cytat:
A "nielubienie" węży rozumiem. Jedni nie lubią weży a innych np Mnie nie kręcą papugi, kanarki i inne ptaszki. Choc sa wyjatki bo np. strusie sa fajne.
Ja nie znoszę kur i gołębi.
Każdy ma jakieś wstręty.

Cytat:
Zmieszanego pół na pół z Montaną (coby mieć pewność, że delikwent zbyt wcześnie się nie wybudzi ).
No dziękuję Gryxiu, dziękuję.

Cytat:
Oż... Boski jest!
Kółka w wardze mnie nie zachwycają, Madonna też jakoś na pryszcza często wygląda, ale to... To jest arcypiękne. Nie widziałam nigdy takiego.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-22, 15:54   #2818
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Cytat:

Ciekawy, ja jednak zdecydowanie nie lubię ani kolczyków nigdzie indziej niż poza uszami a tatuaży tez nie lubię moim zdaniem szpecą skórę.
Stary 2008-06-22, 16:02   #2819
Lea93
Zadomowienie

Cytat:
Oż... Boski jest!
Kółka w wardze mnie nie zachwycają, Madonna też jakoś na pryszcza często wygląda, ale to... To jest arcypiękne. Nie widziałam nigdy takiego.
A no boski jest
Vertical labret to to się zwie
już się zaczynam bać. i kłucia i reakcji rodziców...

wątek wymiankowy.
Stary 2008-06-22, 16:11   #2820
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Dostałam.
Odpiszę jak się zbiorę. najpierw muszę odepchać skrzynkę, bo znów mam full...
No to dobrze, martwiłam sie tylko czy aby dotarł. Jak tak to spokojnie. ja cierpliwa jestem

Cytat:
Tak. Dlatego podziwiam waleczność Turków i fenomenalną grę Rosjan. Choć przecież te drużyny nie należą do moich ulubieńców.
To tak jak i ja, ale i tak chcę, żeby wygrali Hiszpanie lub Włosi - ot taka fantazja ułańska
Cytat:
A ja nie.
Nie chcę, żeby ktoś dokopywał Turkom. Zaimponowali mi w tym turnieju.
Tak samo, jak Grecy w poprzednim.
Ale mi nijak inaczej nie wyjdzie, żeby moi południowcy wygrali. No muszą Turcy odpaść, no. No muszą ... przykro mi :
Cytat:
Skórzaną mini też mam, tylko nie przyszło mi do głowy, że ona jest "takiego typu".
heh .... ja kiedyś miałam.

Cytat:
Ej! Ej! Ej no!
Żadnych pipszołów nie robię! Ani na żywo, ani po śmierci.
Szkooooooda ....

Cytat:
Ano mija się.
Kiedy pierwszy raz w życiu dotknęłam węża - naprawdę byłam zaskoczona. Ciepły, suchy, twardy, jak dobrze umięśnione udo. Cudne zwierzaki!
Nigdy nie dotykałam węża, ale czytałam, słyszałam i wiem, że są miłe w dotyku. Musze wreszcie kiedyś spróbować. Mój Starszak męczy nas o węża już od jakiegoś czasu. Ale trochę się boję, że albo kot węża, albo wąż kota ....
Cytat:
Ja nie znoszę kur i gołębi.
Każdy ma jakieś wstręty.
a ja nie cierpię mew - obsrańce-krzykacze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości