|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
nam własciciel powiedział, ze mozna robic na niej co sie chce![]() ale ja chce ją pozostawic tak jak była (pojade tam jeszcze i ewentualnie zobacze jak ta płachta wygląda, ale jak bylam kiedys to wcale się w oczy nie rzucała tak jak na zdjęciu) i ewentualnie jeszcze chcemy faceta od oświetlenia wynając aby jakies fajne ewekty przed sala i na sali zrobił![]() Dziewczyny a ja dzis jadę na 19 na te wesele. wiec zdam wam relacje. a ślub bedzie w moim kosciele moze znowu bedzie taki krótki jak ostatnio gdzie całosc trwala tylko 30 minut hehe dla mnie super. nie lubie jakies długiej mszy w taki dzien bo ksiądz zbytniu skupia sie na kazaniu, które nie ma często nic wspólnego z miłoscia czy slubem a jak wtedy byłam to było kilka słwo wlasnie o miłosci, przysiega a potem ksiądz zyczył wszytskim gosciom udanej zabawy w sali bankietowej - pierwszy raz takie cos słyszałam. to był ksiądz co dawał mojemu TZ bierzmowanie wiec jak żadnego lepszego nie znajdziemy to bedziemy chceli aby i on nam slub poprowadził
|
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj mam nadzieje ze zdjecia dodasz
|
|
|
#2733 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
a ja im wiecej mysle nad suknia tym bardziej jestem przekonana o tym, ze chyba w dresie pojde na slub
nic mnie nie urzeklo
|
#2735 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
mi się ta nawet podoba(tylko biala) ale wiem, że za tydzień będę już uważać ją za brzydką i tak w kółko
http://www.lisaferrera.pl/product_in...9b1014d0574b06
|
#2737 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
czekamy na zdjęciaCytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to ja nie wiem co to będzie .. a jak jej mówie żeby na moim ślubie nie płakała to już ma łezkę na policzkuCytat:
Cytat:
Nie wiem czy będę w takiej dobrze wyglądać: 163 cm i rozmiar 36 lub xs
|
|||||||||||
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj jest więcej tych sukni
http://www.demetriosbride.com/
|
#2739 | |||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
I jak tam? Podobają Ci się? Jak w ogóle trafiłaś na rybnickich kamerzystów?
![]() Cytat:
Co do wyjazdu z teściami, ja bym pojechała, ale nie zgodziłabym się na osobny pokój z TŻem... Przeciez jak jedziecie na wakacje sami, to chyba też nie bierzecie osobnych pokoji, nie? Poza tym to są wakacje, a one dla mnie polegają na spędzaniu czasu z TŻem w dzień w i nocy...Cytat:
Ślicznie wyglądaliście![]() Cytat:
![]() W ogóle zauważyłam, że ostatnio teść się do mnie zbliżył. Potrafię z nim pożartować, pogadać, poprosił mnie o wypisanie książek dla swoich uczniów na koniec roku, zauważa, że mam np. nową bluzkę. Potrafi mi powiedzieć, że ładnie wyglądam itd. Nawet twierdzi, że dobrze tańczę (bo tańczyliśmy razem na weselu, na którym byliśmy dwa tygodnie temu). Rozmawia mi się z nim o wiele lepiej niż z teściową. Jakoś mam takie poczucie, że on mnie poważniej traktuje, mówi o mnie "synowa" . No i jest jeszcze babcia TŻa- 80-letnia kobieta, która uwielbia ze mna rozmawiać o fryzurach, paznokciach, solarium, makijażu, butach, ubraniach itd. Ostatnio padłam ze śmiechu, jak zapytała mnie czy byłam już w solarium. Odpowiedziałam, że nie, a ona na to: "No, ja tez jeszcze nie byłam." To jedyna starsza kobieta, jaka znam z takim cudnym podejściem do życia, która niczym sie nie przejmuje, uwielbia żartować, śmiać się, ciągnie ją do ludzi itd. Kocham ją jak właśną babcię![]() Cytat:
Marti86, córeczka bardzo do Ciebie podobna (jeśli to Ty jestes na zdjęciu w avatarku )Cytat:
Och Rosette, sama bym pepiej nie ujęła co sie dzieje w naszej komunikacji miejskiej . Rzadko juz teraz jeżdże autobusami, bo najczęściej jedziemy na zakupy z TŻem jego autem, a na uczelnię jadę pociągiem. W każdym razie wczoraj akurat tak się złożyło, że jechałam autobusem, takim właśnie jak opisałas na początku... Kompletnie nie rozumiem czemu kupują autobusy z klimatyzacją, a potem jej nie włączają, zwłaszcza w takim upale i kiedy autobus wypałniony jest po brzegi... Na starszych ludzie tez się czasem wkurzam. potrafią być bezczelni, ale za to narzekać na młodych potrafią godzinami... Cytat:
Cytat:
Boże, przeraża mnie to, że teraz jak się słyszy, że ktos umarł, to zawsze na raka... Cytat:
Cytat:
Ciągnie nas nad morze, a zawsze lądujemy w górach Wyjeżdżamy już za dwa tygodnie i 1 dzień![]() Cytat:
. Ostatnie dni jak śpię u TŻa, to juz nawet niczego do spania nie biorę Nago jest najlepiej![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||||||||
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze ta mi się podoba tylko koszuje 5000zł
http://www.suknie-slubne.pl/pl/lasposa.php?s=54.mecenas
|
#2741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rybulka juz niedlugo to bedzie tez Twoja babcia a mowisz do niej na pani czy babciu? moj tz do mojej babci mowi babciu i ona bardzo sie z tego cieszy
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj dostaliśmy zaproszenie na wrześniowe wesele Cuuudne zaproszenie, które własnoręcznie robił ojciec panny młodej. Powiedziałam mu, że bardzo mi się podoba, a on na to, że chętnie nam też takie zrobi
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie bym wrzuciła, ale nie mam aparatu cyfrowego
Chyba, że dorwę aparat TŻa, to Wam wrzucę fotkę, ale to najszybciej jutro |
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam zdjęcia komórką... Wyszły, jak wyszły... Na pierwszym zdjęciu zamaskowałam imiona młodych, w środku też niektóre dane. Nie wiem czy aż tyle było potrzebne
Oczywiście w rzeczywistości zaproszenie jest ładniejsze |
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
ja polubilam zaproszenia reczne odkad robilam dla przyjacioki.. sa takie bardzo osobiste..
![]() u mnie na osiedlu poibiera sie pewna para dziewczyna i chlopak sa z tego samego bloku ale z innych klatek.. slub na 15.. i co widze troche po 14? podjezdza woz strazacki (on jest strazakiem) i wyje syrena wlasnie przed chwila wyszli juz od niej po blogoslawienstwie (slub na 15) i tez wyje syrena - jedzie woz a za nimi ich auto i cala reszta gosci.. swietnie to wyglada
|
|
#2747 | |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo ostatnio w ogóle się nie odzywałam, choć cały czas Was podczytuję
ale miałam ostatnia sesję w życiu i teraz jeszcze tylko obrona... tym z Was które juz zostały paniami magister-GRATULUJĘ![]() co do Twojej sali Madzialenka- ja uważam że jest śliczna i jedyne co psuje efekt to te anemiczne róże w wielkim wazonach, które sa na jednym ze zdjęc ustawione na stołach, ale to chyba młodzi taki zły pomysł mieli. Poza tym sala jest super! ja bym nic nie dekorowała, bo nie trzeba, co najwyżej malutkie stroiczki z kwiatków na stołach, ale nie w tych mega wazonach na pewno, które tam pokazali wstążki przy suficie są też ok, widziałam jak takie rzeczy wyglądają na żywo i mam wrażenie że zdjęcia jakoś zawsze psują efekt.Cytat:
ta jest niesamowita!!! może będzie w jakiejść wyprzedaży, jesli nadal będziesz ją chciała mieć.Co do sukienek princesek to są śliczne, ale troszkę przytłaczające i odwracają uwagę od panny młodej, takie mam wrażenie. No a jak chodzi o brak ramiaczek... powiem tak-miałam na sobie sukienki tego rodzaju no i jesli się wybierze dobry rozmiar to ten gorset tak ściska że NIC nie ma prawa zjechać w dół. Ale za to uczucie zduszenia jest niezbyt przyjemne i nie wytrzymałabym w takim pancerniku kilkunastu godzin!
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, ja tak z doskoku, dopiero wróciłam z wrocławia, ale spieszę się na rozmowę o prace. MAM JUŻ SUKNIĘ ŚLUBNĄ!!!! Strasznie się cieszę, ale później Wam opowiem i dodam fotki:
|
|
|
|
#2749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój Tż też strażak, tyle, że ochotniczy ale już chyba na emeryturze, bo nic ta jego straż nie robi, w ogóle się nie spotkają żeby ćwiczyć ![]() Madzialenko skoro śluby w waszym regionie zaczynają się nawet o 19 to do której zazwyczaj trwa wesele? Bo u nas śluby są przeważnie od 14-16 i wesele trwa do 5 a nawet 6 rano anuulaa no to super koniecznie pokaż fotki
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-06-28 o 15:09 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#2750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masz jakieś z przymiarki??i czy to ta demetriosa o której pisałaś??czy jakaś inna? jaki kolor-biała czy kremowa? ojjj, już nie mogę sie doczekac tych fotek
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tyle, że są drogie. No, a jak sobie człowiek sam zrobi, to się opłaca. Kiedys juz pisałam, że nie mam zmysłu artystycznego, ani TŻ, więc nie mielibyśmy szans zrobic sobie sami zaproszeńCytat:
Pokażesz ją TŻowi?
|
||
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie ta Anula ja juz siie moge doczekać aż nam fotki pokaże normalnie aż mnie skręca z ciekawości
|
#2753 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kupie pierwsza ktorej sie spodobam sobie![]() Cytat:
![]() Anula gdzie fotkii i jak rozmowa.. nie pokazuj sie tztowi to ma byc niespodzianka ![]() Cytat:
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moge sie doczekac zdjec ![]() dziewczyny a JA zrobilam ciasto na przeprosiny dla mojego tż-ta ciasto - Krówka podoba się?? 1 zdjecie z lampa 2 bez..
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
>kawałek_krowki_podaje< prosze :d
jeszcze wielka blache zrobilam do domu dla rodzicow na niedziele nameczylam sie troche ale co tam ![]() te serduszka 2 to dla mojego a duza blacha dla rodzicow
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie ta Anula no
![]()
|
#2758 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jednak wole cos bardziej "zywszego" ![]() A trafilam... z watku mamusiowego. Cytat:
![]() Cytat:
A najlepiej raz na rok zrobic pelne badanie krwi, lacznie z romazem i OB. Cytat:
![]() Rybulka, madzialenka, w naszym liczniku juz 3 na poczatku sie pojawila Za 34 dni zostanie nam tylko roczek ![]() Cytat:
Linki do nich podawalam pare stron wstecz. Mnie nic nie zaciekawilo... Pelno falban. Jak dla mnie blee...![]() Anuulaa, koniecznie wstaw zdjecia. Strippi, super ciacho. Az mi slinka cieknie.
|
|
#2759 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czekamy na fotki z wesela no i oczywisćie wrażenia.. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i opowiadaj jak było i wogóle wszystko no wybrałaś tą po którą tam jechałaś czy jednak inną?jupik Ty też pokaż swoją ![]() Cytat:
|
|
#2760 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

nam własciciel powiedział, ze mozna robic na niej co sie chce

nic mnie nie urzeklo
! Ale po kolei! Ja pracuje oprócz szkoły jeszcze na świetlicy i właśnie dziś robiliśmy różne rzeczy z papieru i kleiliśmy to klejem z mąki - w takim wielkim garczku go robimy, więc jak w domu się zorientowałam, że go nie mam to łzy w oczach przeszukałam dom i pomyśłałam może w tym kleju? To pędem do pracy, dobrze ze blisko, i sru ręke w klej i szukanie - nie ma. Tu juz miałam dość. Ale na szczęście sie znalazł- przypomniałam sobie ze dawałam dzieciom klocki lego i znalazł sie w tych klockach. Kamień z serca!
.
Za to obawiam sie wycia podczas przysiegi...